خانه
690K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۲۲:۳۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک هل و گلاب

    مواد لازم:

    آرد..... 1.5 پیمانه

    پودر هل ...1 قاشق چایخوری

    تخم مرغ.....5 عدد

    روغن.... نصف پیمانه

    شکر..... 1 پیمانه

    محلول زعفران و گلاب.... یک چهارم پیمانه

    بیکینگ پودر.... یک و یک چهارم قاشق چایخوری

    طرز تهیه:

    تخم مرغ و شکر را با همزن می زنیم تا کرم رنگ شود سپس روغن و گلاب را اضافه می کنیم و هم می زنیم. آرد و هل و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و به مواد اضافه می کنیم  در قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه سانتی گراد می پزیم.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۳:۲۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک خیس شکلاتی

    اونایی که کیک شکلاتی دوست دارند این کیک و پیشنهاد میکنم 

    کیک خیس شکلاتی

    تخم مرغ 3 عدد

    شیر ولرم 1 لیوان

    روغن مایع 1 لیوان

    شکر 1لیوان

    کاکائو 3 ق غ

    وانیل کمی

    بکینگ پودر دو ق م

    آرد 2 و نیم لیوان

    @chef_sam

    نکته ای این کیک اینه که شیر ما باید ولرم باشه تا شکر راحت داخلش حل بشه اگه هم دمای محیطم باشه به نتیجه مطلوب نمیرسیم 

    ابتدا شیر و شکر و با هم زن میزنیم تا شکر حل بشه 

    بعد روغن و وانیل و کاکائو رو هم اضافه میکنیم

    ازین مواد به اندازه یک لیوان برمیداریم و کنار میذاریم

    بعد یکی یکی تخم مرغ هارو به مواد اضافه میکنیم و هر کدوم وخوب میزنیم و در اخر ارد و بکینگ پودر و اضافه میکنیم و مواد رو در قالب مورد نظر ریخته در فر از قبل گرم شده 170 درجه حدود 40 تا 50 دقیقه میپزیم

    قطر این کیک نباید زیاد باشه مثل برونیز بهتره در قالب مستطیلی که کفش کاغذ روغنی انداختیم بریزیم

    بعد از پخت از فر که درومد میذاریم یکم از دما بیوفته و کیک و در قالب برش میزنیم و یک لیوان سس رو که نگه داشتیم روش میریزیم و میذاریم تا چند ساعت خنک بشه و با پودر پسته و هرچی دوست دارید تزئین کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۳:۲۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک میوه خشک

    کیک میوه های خشک یا Rich fruit cake کیکی هست که توش انواع میوه های خشک استفاده میشه و در اروپا و آمریکا برای مراسم های خاص و در اعیاد درست میشه. این کیک دستورهای زیادی داره و در هرکشور به یه سبکی درست میشه.این مدل استرالیایی هست

     این کیک برای افراد مبتدی توصیه نمیشه.

    مواد لازم: 

    کره 225 گرم

    شکر قهوه ای 225 گرم

    آرد 225 گرم

    بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری

    نمک یک هشتم قاشق چای خوری

    تخم مرغ 4 عدد

    جوز هندی ¼ قاشق چای خوری

    آب میوه ½ پیمانه

    کشمش سبز یا سیاه یا ترکیب هردو 200 گرم

     یا انجیر خشک سفید یا سیاه نرم خرد شده 100 گرم

    قیسی خرد شده 100 گرم

    خرمای خرد شده 50 گرم

    بادام 50 گرم

    دارچین 1 قاشق چای خوری

    رنده ی پوست پرتقال یک ق م

    طرز تهیه:

    برای کیک های میوه ای حتما باید قالب را با سه لایه کاغذ روغنی بپوشانید. فر را روی 150 درجه سانتی گراد روشن کنید.

    آرد و ادویه ها را الک کنید. آب میوه را روی میوه های خشک بریزید تا خیس بخورند. کره را همراه شکر خوب بزنید تا کرم رنگ شود. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و خوب بزنید تا یک دست شود. آرد الک شده، و میوه های خشک را اضافه کرده با آرامی به کمک لیسک یا قاشق مخلوط کنید تا مواد یک دست شوند. مواد را داخل قالب ریخته در صورت تمایل روی کیک را با بادام تزئین کنید. قالب را در فر 150 درجه به مدت 1 ساعت و نیم تا 2 ساعت بپزید. دقت کنید کیک های میوه ای با دمای فر پایین و زمان پخت طولانی پخته میشه

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۳:۲۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    دونات

    ارد ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم  مخمر فوری ۱ ق س.  شکر ۶۰ گرم

    روغن مایع ۶۰ میلی لیتر یا ¼ پیمانه.  نمک ½ ق چ

    وانیل ½ ق چ.  آب ۳۷۵ میلی لیتر

    ابتدا اب در دمای ۳۷ درجه (دست رو نسوزونه ولی گرماش و بشه حس کرد)

    رو نصف میکنیم نیمی از اب رو با مخمر و یک ق چ شکر مخلوط میکنیم و دو سه دقیقه زمان میدیم. بقیه ی اب رو در کاسه ای ریخته و نمک و اضافه میکنیم و نیمی از روغن و وانیل رو هم اضافه میکنیم و نصف ارد و میریزیم و مخلوط میکنیم و مابقی روغن و اینجا اضافه میکنیم.

    ازینجا به بعد با احتیاط مابقی ارد رو اضافه میکنیم قاشق قاشق تا خمیر شکل بگیره ۰

    خیلی ارد نباید اضافه تا خمیر سنگین نشه درحدی که تیکه ای ازش بدست نچسبه اما خمیر حالت چسبناکیش و داشته باشه،با دست ورز میدییم وقتی به حد مناسب رسید به مدت یک ساعت و نیم استراحت میدیم

    درپوش میذاریم و حواسمون باشه جاش مناسب باشه واسه پف کردن و دوبرابر شدن

    بعد ازین مدت خمیر و روی سطح ارد پاشی شده ورز میدیم تا هوای اضافیش گرفته بشه و با وردنه به ارتفاع یک سانت باز میکنیم و قالب میزنیم 

    من با لیوان قالب زدم وسطشم با پشت ماسوره ی خامه زنی سوراخ درووردم اگه قالب دونات دارید که عالیه.

    روی کاغذ روغنی دونات های قالب زده شده رو میچینیم با فاصله .روش و پارچه نازک میکشیم و دوباره ۵۰ دقیقه استراحت میدیم ،توی روغن داغ سرخ میکنیم بطوری که تو روغن غوطه ور باشه.میتونیم وسطشم سوراخ نکنیم وقتی پخت توش و با کرم پرکنید

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۳:۲۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شيرينى هويج_بدون_فر

    این شیرینی مناسب بچه هایی است که هیچ تمایلی به خوردن هویج ندارند.

    مواد لازم : 

    هویج : 4 عدد متوسط

    شکر :  نصفه لیوان

    شیر : یک لیوان

    پودر کاکائو : 1 قاشق غذاخوری

    وانیل : نصف قاشق مربا خوری

    بیسکویت پتی بور : 2 بسته بزرگ

    طرز تهیه :ابتدا هویج ها را با رنده ریز رنده کنید.

    سپس هویج، شیر و شکر را روی حرارت ملایم بگذارید تا شیر کاملا به خورد هویج برود. دقت داشته باشید در قابلمه باید نیم لا باشد تا شیر سر نرود.

    بعد از این که شیر کاملا به خورد هویج رفت آن را از روی گاز برداشته و بگذارید تا خنک شود.

    در این مدت بیسکویت ها را کاملا پودر کرده و با وانیل و پودر کاکائو مخلوط کنید.

    بعد از خنک شدن مخلوط هویج و شیر، پودر بیسکویت را کم کم به آنها اضافه کرده و هم بزنید. در انتها باید مخلوطی خمیر مانند داشته باشید.

    در پایان از خمیر درست شده گلوله هایی به اندازه دلخواه درست کرده  و در کنجد و پودر نارگیل بغلطانید.

    این شیرینی را می توانید تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • ۲۳:۳۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    پاناکوتا سورپرایز 

    مواد لازم:

    خامه 2پیمانه

    شیر 2/3پیمانه(دو سوم پیمانه)

    شکر نصف پیمانه یا نصف قوطی شیر عسل که من از شیر عسل استفاده کردم 

    وانیل 1/3 ق. چایخوری(یک سوم)

    پودر ژلاتین یک و نیم ق. غذاخوری. ( اگر دوسدارید دسرتوون رو بصورت قالبی در بیارید از 2ق. غذاخوری ژلاتین استفاده کنید)

    طرز تهیه:

    ابتدا شیر را بصورت بن ماری گرم کرده و پودر ژلاتین را به ان اضافه کرده و کاملا آنرا در شیر حل میکنیم. همزمان خامه را در ظرفی ریخته و روی گاز با حرارت خیلی کم گرم میکنیم سپس شکر را به آن اضافه کرده و خوب حل میکنیم. حالا مخلوط شیر و ژلاتین رو به خامه و شکر اضافه کرده و با همزنِ دستی بخوبی مخلوط میکنیم تا ژلاتین بطور یکنواخت پخش شود. نباید مایه ی پاناکوتا آنقدر داغ بشه که جوش بزند. حالا شعله را خاموش کرده و وانیل رو اضافه میکنیم و باز بخوبی مخلوط میکنیم. سپس در ظرف یا قالب مورد نظر ریخته تا یک سوم قطر ظرف و میزاریم کمی ببندد بعد ژله رولی با رنگ دلخواه رو یا درسته رول میکنید یا حلقه حلقه میرید و کنار هم روی پاناکوتا میچینیم و بعد دوباره پاناکوتای سرد رو روی ژله ها میریزیم و میزاریم ببندد میتونید بجای پاناکوتا از ژله بستنی یا ژله شیر استفاده کنید 

    امیدوارم از خوردنش لذت ببرید.بجای پاناکوتا میتونید ژله بستنی استفاده کنید

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۱:۱۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی_نارگیلی_با_مایکروویو

    موادلازم:

    سفیده تخم مرغ 1 عدد

    پودرقند 80 گرم

    پودرنارگیل 60 گرم

    وانیل یک پنسه

    آبلیمو یک هشتم ق چ

    بیکینگ پودر یک هشتم ق چ

    ابتدا دستگاه. ا با دمدی 180 درجه روشن کنید( پیش گرمایش کلید کانوکشن). سفیده تخم مرغ را در ظرفی ریخته و با همزن بزنید. سپس پودر قند را کم کم به آن اضافه کنید و با هم زدن ادامه دهید تا مواد از همزن نریزد. پودر نارگیل و وانیل و آبلیمو و بیکینگ پودر را به سفیده اضافه کرده و با چنگال به آرامی هم بزنید. غلظت مواد کاملا سفت میباشد. 

    مواد را در یک قیف با ماسوره ساده بریزید. ظرف مورد نظر را با کاغذ روغنی بپوشانید و از مایه با فاصله در ظرف بگذارید. آن را به مدت 8 تا 10 دقیقه با دمای 180 درجه در مایکروویو بگذارید تا روی آن کمی طلایی شده و ترک بخورد. قبل از گذاشتن ظرف روی سینی شیشه ای حتما از سه پایه کوتاه فلزی استفاده کنید.

    در زمان پیش گرمایش باید دستگاه خالی باشد و می توانید از ظرف فلزی هم استفاده کنید.

    انواع کیک و شیرینی
  • ۰۱:۲۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    قطاب یزدی

    مواد لازم برای خمیر

    آب 250 گرم

    روغن جامد یا کره 75 گرم

    آرد 300 گرم

    نمک یک دوم ق چ

    پودر شکر به مقدار کافی

    پودر هل 1 ق چ

    پودر پسته  3 ق س

    مواد میانی

    بادام پوست گرفته شده 100 گرم

    شکر دانه ریز 200 گرم

    پودر جوز هندی یک دوم ق چ

    پودر زنجبیل یک چهارم ق چ

    پودر هل یک چهارم ق چ

    پودر دارچین یک چهارم ق چ

    روغن جامد 2 تا 3 ق س

    آب را در قابلمه مسی یا لعابی یا استیل ریخته  روغن را اصافه کنید و روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا روغن ذوب شود و دمای آب به حدی برسد که دست را کمی بسوزاند سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و آرد را یک مرتبه داخل آن بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید و بعد با دست ورز دهید تا یک دست شود. سپس گلوله های کوچکی از خمیر برداشته و در دست گرد کنید و با انگشت در وسط آن حفره ای ایجاد کرده و مقداری از مواد میانی را داخل آن قرار داده و آن را جمع کنید. سپس روغن را در قابلمه گودی ریخته و بگذارید تا خوب داغ شود سپس قطاب ها را در روغن انداخته تا رنگ آنها طلایی شود حرارت را کم کنید تا خمیر مغز پخت شود و بعد آنها را در صافی یا دستمال گذاشته تا روغن اضافی آن خارج شود و بعد پودر شکر و پودر هل را مخلوط کرده و پس از خنک شدن قطابها آنها را در پودر شکر و هل می غلطانیم و پودر پسته پاشیده و در ظرف در بسته در جای خنک نگهداری کنید.

    برای مواد میانی

    بادام را پوست گرفته و شکر را در آسیاب بریزید و خوب آسیاب کنید. و  بعد ادویه ها را نیز اضافه کرده و با آسیاب مخلوط می کنیم. بادام ها را حتما خشک کرده و آسیاب کنید. آنها را مرحله به مرحله و هر بار با یک قاشق شکر آسیاب کنید.  در آخر روغن را اضافه کرده تا مایه را بتوان گلوله کرده و داخل قطابها قرار دهید به جای روغن از عسل هم میتوان استفاده کرد.

    🎂🍟

    انواع کیک و شیرینی
  • ۰۲:۰۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی_لقمه_ای_ترکیه

    مواد اولیه :

    آرد سمولینا 300 گرم

    روغن مایع 3 قاشق غذاخوری

    تخم مرغ 3 عدد

    ماست 150 گرم

    وانیل ا قاشق چایخوری

    شکر (برای تهیه شربت) 3 پیمانه

    آب (برای تهیه شربت) 3 پیمانه

    آب لیمو ترش (برای تهیه شربت) 1 قاشق مرباخوری

    طرز تهيه:

    ایرمیک آرد سمولینا هست که در طبخ غذاهای ترکیه بسیار ازش استفاده میشه و این شیرینی ساده و خوشمزه هم با آرد سمولینا درست میشه .

    در یک ظرف مناسب مواد ( آرد سمولینا،تخم مرغ، ماست و روغن ) را ریخته و خیلی خوب مخلوط میکنیم و حدودا 10 دقیقه بهش استراحت میدیم.

    توی این فرصت اقدام به تهیه شربت می کنیم :

    شکر و آب رو روی حرارت میذاریم تا شربت آماده بشه ، وقتی جوشید و کمی غلیظ شد قبل از اینکه از روی حرارت برداریم آب لیمو ترش رو اضافه می کنیم و بعد شریت رو کنار میذاریم تا سرد بشه .....

    از خمیر به اندازه گردوی جدا کرده ، گلوله می کنیم و در روغن سرخ می کنیم ، شیرینی داغ رو توی شربت سرد میندازیم و ١٠ دقیقه استراحت میدیم ...

    با مقدار موادی که اعلام شده حدودا 40 تا شیرینی بدست میاد.میتونید برای بار اول مواد رو نصف کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۹:۴۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی_اشکی_ نعلى

    مواد لازم :

    آرد       270 گرم

    کره       200 گرم

    پودر شکر  30 گرم

    تخم مرغ  1 عدد

    وانیل     1/4 قاشق چای خوری

    دارچین   1/2 قاشق چای خوری

    طرز تهیه :

    آردو یه بار الک میکنیم بعد با وانیل و دارچین مخلوطش میکنیم. 

    حالا میریم سراغ تخم مرغ و با همزن برقی خوب میزنیمش بعد پودر شکر رو اضافه میکنیم بهش و مخلوط میکنیم

     یکم که مخلوط شد کره رو که توی دمای محیط گذاشته بودیمو نرم شده بود رو بهش اضافه میکنیم و با همزن مخلوطش میکنیم خوب که باهم مخلوط شدن همزنو کنار میزاریم و آرد رو به موادمون اضافه میکنیم و با دست هم میزنیمش تا یه خمیر لطیفی درست بشه

    اگه خمیر به دستتون میچسبید یکم آرد بهش اضافه کنین تا درست بشه حالا خمیرتونو داخل یه کیسه فریزر بزارین و بزارینش تو یخچال تا نیم ساعت بمونه توی این فاصله نیم ساعت داخل سینی فر رو کاغذ روغنی پهن میکنیم 

    بعد از نیم ساعت استراحت خمیر یه کیسه فریزر رو یه سطح صاف پهن میکنین و از خمیر به اندازه عکس زیر بردارین.حالا خمیرمونو با کف دست رول میکنیم

    بعد دوسر خمیرو به هم میچسبونیم

    میزاریمش توی سینیمون همینجوری همه شیرینیارو تا آخر درست میکنیم و با فاصله توی سینیمون میچینیم

    بعد سینیرو توی فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه در طبقه وسط میزاریم و تقریبا 15 دقیقه صبر میکنیم بعد یه نگاهی به شیرینیا میندازیم اگه زیرش طلایی شده بود که یعنی حاضره اگه که نه باید مدت بیشتری بمونه تا فقط زیرش طلایی رنگ بشه بعئ از توی فر درمیاریم میزاریم تا خنک بشه

    بعد سر شیرینیامونو توی شکلات آب شده فرو میکنیم و میزاریم تا شکلات خنک بشه و توی ظرفمون میچینیم. 

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • ۱۰:۰۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کیک پینیاتا قلبی 

     

    مواد لازم

     1 بسته کیک آماده

    4-3  فنجان خامه کیک

    مقداری اسمارتیز یا شکلات قلبی برای داخل کیک

    رنگ صورتی خوراکی(یا هر رنگی که شما می‌خواهید به کیک خود بزنید)

     

    طرز تهیه کیک

    خمیر کیک را کف ظرفی که فویل کشیده‌اید پهن کرده و سپس آن را در فر (200 درجه سانتی‌گراد) قرار دهید تا کاملا بپزد ف قطر کیک باید جدود 5-4 سانتی‌متر باشد.سپس کیک را از فر دراورده و بگذارید تا سرد شوید سپس با قالب‌های خاصی که در شکل می‌بینید ، کیک را برش دهید.

    در کف کیک لایه قلبی کامل را قرار دهید و کمی خامه کیک را به آن می‌مالید ، سپس در لایه‎‌‌های بالایی قلب توخالی را قرار دهید و لایه به لایه بین لایه‌های کیک خامه بمالید.

    سپس شکلات قلبی را داخل کیک خود ریخته و لایه آخر کامل قلبی را روی سر کیک قرار ‌دهید و سپس به تمام روی کیک خامه رنگی دلخواه خود را بمالید و روی کیک را تزئین کنید . 

  • ۱۰:۰۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهیه شیرینی برنجک ، بهاردانه یا بادونه شمالی

    📝مواد اولیه :

    شکر 2 لیوان

    جوهر لیمو (یا آبلیمو 1قاشق غذاخوری) نصف قاشق چایخوری

    روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

    آب 1 لیوان

    برنج 5 لیوان

    #برنجک #شیرینی سنتی شمالی ( مازندران ) با بافتی ترد و عسلی است که اغلب در مهمانی ها سرو میشود.

    🍴طرز تهیه برنجک :

    برنج را 1 ساعت در آب خیس دهید سپس بهمراه چند لیوان آب داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد و نرم شود سپس با آب سرد ابکشی کنید ( برنج را مانند برنج های دیگر آبکش کنید اما مقداری نرم تر از حد معمول برنج را بردارید ).

    پس از ابکشی کردن حداقل به مدت 1 ساعت در ابکش بگذارید بماند تا کاملا آب برنج برود ، در این مرحله میتوانید زعفران یا رنگ خوراکی اضافه کنید ، برنج را داخل سینی بریزید و پخش کنید سپس روی شوفاژ یا در آفتاب قرار دهید تا خشک شود.

    پس از اینکه برنج خشک شد داخل قابلمه گودی به اندازه لازم روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، کمی برنج خشک داخل صافی فلزی بریزید و صافی را در روغن داغ قرار دهید تا برنج ها سرخ شوند و پف کنند و به همین صورت تمام برنج ها را سرخ کنید سپس روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود.

    🍴طرز تهیه شهد (شربت):

    ابتدا شکر و آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس با قاشق مخلوط کنید تا شکر حل شود ، 15 دقیقه با حرارت ملایم بگذارید شربت بجوشد تا قوام بیاید سپس ابلیمو را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

    برنج را با شیره مخلوط کنید و داخل ظرفی که چرب کرده اید بریزید و پخش کنید ( برنج را با شیره خوب مخلوط کنید ) ، پس از 5 دقیقه با چاقو به شکل لوزی یا مربع برش بزنید و مصرف نمایید ( برای ماندگاری روی شیرینی را میتوانید با سلفون بپوشانید اما در یخچال قرار ندهید ).

    ✅برای شکرک نزدن شهد :

    1) بهترین گزینه جوهرلیمو هستش میدونم زیاد ماده خوبی نیست ولی به مقدار خیلی کم استفاده میشه و ضرری به بدن نمیزنه

    2)نکته مهم دیگه اینه که در هنگام جوشیدن و قوام آمدن شهد نباید شکرک هایی که دور قابلمه جمع شده رو با قاشق وارد شهد (شربت) کنید همین امر هم باعث شکرک زدن میشه باید با یک دستمال تمیز و نمدار بلورهای شکر که دور دیواره قابلمه جمع میشه پاک کنید اینکار واقعا تاثیر عالی داره

    3) تا زمانیکه شکر در آب حل نشده مایع رو هم بزنید و بعد از حل شدن شکر دیگه نباید شهد هم بخوره این هم یکی دیگه از دلایل شکرک یا قندک زدن هستش

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۰:۱۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کیک پنیر قلبی

     

    مواد لازم

    1 فنجان کراکر خوردشده شیرینی

    کمی دارچین

    4 قاشق غذاخوری کره ذوب شده

    16 اونس (2 تکه) پنیر خامه‌ای نرم

    1 فنجان شکر

    3 عدد تخم‌مرغ بزرگ

    1 و 4/1 فنجان خامه ترش

     

    رنگ‌آمیزی طبیعی:

    آبی – 2/1 قاشق غذاخوری پوره توت

    صورتی - 2/1 قاشق غذاخوری پوره تمشک

    زرد - یک لیمو، 1 قاشق چای‌خوری آب لیمو  و 1 زرده تخم مرغ

    نارنجی – 1 و 2/1 قاشق غذاخوری پوره هویج و 2 قاشق چای‌خوری آب پرتقال

    سفید – کیک پنیر ساده

    سبز - کیوی این رنگ را ایجاد نمی‌کند اما شما می‌توانید آهک یا اسفناج را امتحان کنید

    قرمز- پوره شاه توت و یا تمشک برای نوشتن کلماتی بر روی کیک پنیر

     

    طرز تهیه

    قالب قلبی را که در شکل می‌بینید را تهیه کرده و فر را روی 200 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

    1)کیک خوردشده را با دارچین و کره ذوب شده مخلوط کنید و این مقدار را به اندازه مساوی در هر قالب قلبی شکل تقسیم کنید و آن را در هر قالب به پایین فشار داده تا کیک‌ها به هم چسبیده و فشرده شده و یک لایه شود.

     

    2)پنیر خامه‌ای را در ظرفی بزنید. شکر، خامه ترش و تخم‌مرغ را نیز به آن اضافه کرده و با همزن آن را بزنید تا یکنواخت شوند. 

     

    3)مایه پنیری کیک پنیر را به 6 کاسه تقسیم کنید ،سپس به هر کاسه پوره میوه خاصی که در بالا گفته شد را اضافه کنید و سپس مایه پنیری را به هم زنید تا با پوره میوه یک زنگ شود.

     

     

    4)این مایع‌های پنیری را به طور مساوی داخل قالب‌های قلبی که قبلا کیک خوردشده را ریخته‌اید، اضافه کنید و سپس 25-22 دقیقه آن‌ها را در فری که قبلا روشن کرده‌اید قرار بدهید تا پخته شوند.

     

     

    5)پس از اینکه کیک پنیر کاملا پخته شد ، قالب را از فر خارج کرده و بگذارید کمی خنک شود.سپس کیک پنیر را از آن قالب خارج کنید،اگر این کیک‌ها به‌ خوبی از قالب خارج نشدند ، اول آن‌ها را در فریزر بگذارید و بعد از اینکه آن‌ها را از فریزر خارج کردید با مهرهای خاصی و با استفاده از  رنگ قرمز(پوره شاه توت و یا تمشک)  کلماتی را بر روی کیک پنیر بنویسید.

  • ۱۰:۱۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ساندویچ بستنی شکلاتی توت‌فرنگی قلبی شکل

    مواد لازم

    2  4/3 فنجان آرد شیرینی پزی

    2/1  فنجان پودر کاکائو

    2  2/1 قاشق چا‌ی‌خوری بیکینگ پودر

    4/1 قاشق چای‌خوری نمک

    12 قاشق غذا‌خوری کره، دمای اتاق

    1  1/2 قاشق چای خوری وانیل خانگی عصاره خانگی وانیلی

    1  2/1 فنجان شکر

    2 عدد تخم‌مرغ بزرگ

    1 قاشق غذاخوری شیر

    2 تا 2 2/1 پیمانه نیم لیتری بستنی توت‌فرنگی نرم

     

    طرز تهیه

    1) در یک کاسه متوسط، آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک را باهم مخلوط کرده و کنار بگذارید. در کاسه دیگری کره، وانیل و شکر را با همزن برقی مخلوط کنید.سپس تخم‌مرغ  و شیر  را نیز به آن‌ها اضافه کرده و کاملا با همزن برقی مخلوط کنید و حدود 5 دقیقه این مخلوط را با همزن برقی بزنید تا کش‌دار شود.سپس مخلوط دو کاسه را به آرامی با یکدیگر مخلوط کنید تا خمیر یکنواخت شود.خمیر را حدود یک ساعت ورز دهید، سپس خمیر را نصف کرده و هر نیمه را کف ظرفی تخت کنید و  با قالب قلب دلخواه خود خمیر را به شکل قلب ببرید.توجه کنید که ضخامت خمیر شما حدود 3-2 سانتی‌متر باشد، کافی است.

    2) برای شکل دادن ورقه‌های قلبی شکل، خمیر را حدود 5 دقیقه در یخچال بگذارید تا کمی سفت شود و بتوانید با نوک چنگال روی خمیر تعدادی سوراخ ایجاد کنید تا شکل زیبایی به خود بگیرد.سپس هر ورقه خمیر قلبی شکل را حدود 15 دقیقه در فر بگذارید، سپس آن‌ها را از فر خارج کرده و به سینی منتقل کنید تا خنک شوند.

    3)حدود 2 قاشق غذاخوری بستنی نرم توت‌فرنگی را روی یکی از کوکی‌های قلبی شکل بگذارید و سپس کوکی دیگری روی آن قرار دهید تا شکل ساندویچ شود. ساندویچ بستنی شکلاتی توت‌فرنگی قلبی شکل را در فریزر بگذارید تا بستنی آن سفت شود، زمانی که می‌خواهید آن را میل کنید ، آن را از فریزر خارج کرده  میل کنید. 

  • ۱۰:۱۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    #شیرینی_نوقا  

    مخصوص عید نوروز  

    نوقا یا لوکا نوعی شیرینی محلی است که در شهر تبریز محبوبیت دارد.

    مواد لازم

     نان میکادو  2 ورق 

    شکر  450 گرم 

    گلوکز مایع  250 میلی لیتر 

    عسل یا شیره 125 میلی لیتر 

    وانیل  یک هشتم قاشق چایخوری 

    سفیده تخم مرغ  2 عدد 

    کره نرم  75 گرم 

    فندق بدون پوست و پسته 250 گرم 

     

    روش تهیه

    قالب مستطیل شکل 20×30 سانتی متری را چرب کنید و یک ورق از نان میکادو را کف قالب قرار داده کنار بگذارید .

    شکر ، گلوکز مایع، شیره و یا عسل را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود . بعد از آن حرارت را کمی بالا برده تا مواد به جوش آید .

    این مواد باید حدود 5 دقیقه بدون اینکه هم بخورد بجوشد تا زمانی که درجه حرارت سنج شما عدد 130 درجه سانتی گراد را نشان دهد.

    قبل از اینکه مایع کاملا آماده شود سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد . سپس شیره آماده را از روی حرارت برداشته به صورت یک نوار باریک به آرامی به سفیده اضافه کنید . همچنان با همزن به زدن ادامه دهید تا شیره کاملا جذب شده و مواد غلیظ شود. به طوری که شکل خود را حفظ کند.

    بعد از جذب شیره با سفیده ، کره نرم شده را اضافه کنید و در نهایت فندق و پسته را مخلوط کنید و در قالب آماده بریزید و با سرعت مواد را با کاردک چرب داخل قالب ، پهن کنید.

    تکه دیگر نان میکادو را روی مواد قرار داده کاملا فشار دهید تا نان به مواد بچسبد . قالب را در دمای محیط قرار دهید تا نوقا کاملا خنک شود. سپس شیرینی را با استفاده از یک چاقوی چرب برش دهید و در ظرف بچینید.

    دقت و سرعت عمل در کار ، نکته اصلی در تهیه این شیرینی است. همین طور بهتر است در تهیه این شیرینی از همزن کاسه دار استفاده کنید. در صورت در دسترس نبودن دماسنج می توانید بعد از 5 دقیقه جوشیدن مایع به اندازه یک قطره از آن را داخل آب سرد بریزید چنانچه بلافاصله فرم گرفت و شکننده شد مایع آماده است.

  • ۱۰:۱۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    #شیرینی_ناپلئونی  

    مواد لازم

     خمیر هزارلا:١ بسته

    خامه فرم گرفته:١ پيمانه

     پودر قند: به ميزان لازم

    پودر پسته براي تزيين

    طرز تهیه

    اول فر رو با دماي ٤٥٠ درجه فارنهايت از يك ربع قبل از اينكه سيني رو داخل فر بذاريد روشن كنيد تا گرم بشه، خمير رو به عرض ١ سانت با وردنه باز كنيد و به صورت گرد يا مستطيل و يا مربع كات كنيد، داخل سيني فر كاغذ روغني بندازيد و خمير ها رو داخل سيني بچينيد و داخل فر، پنجره ي پايين به مدت نيم ساعت قرار بديد تا خمير ها طلايي بشن، پس از پخت سینی را از فر در بياريد و با يه چاقوي تيز هر كدوم از خمیر ها رواز وسط با چاقو به دو قسمت كنيد، و يك تكه از خمير پخته شده رو با دست خرد كنيد،مقداري خامه روي یک لایه از خمير ميماليم و بعدلایه بعدی رو روش ميذاريم و دوباره خامه ميماليم (اگه خواستيد يك لايه ديگه بذاريد) و بعد از خامه خرده هاي خمير روش ميريزيم،بعد كمي پودر قند و پودر پسته اضافه ميكنيم و داخل يخچال ميذاريم تا كاملا خنك بشه.

  • ۱۰:۲۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    #شیرینی_کره_ای_صدفی

    مخصوص عيد نوروز

    کره نرم شده 1 پیمانه

    شکر یک دوم پیمانه

    پودر شکر یک سوم پیمانه

    تخم مرغ 2 عدد

    زرده تخم مرغ  1عدد

    وانیل یک و نیم ق چخ

       آرد دو و یک دوم پیمانه

    نمک یک چهارم ق چ

    بیکینگ پودر یک دوم ق چ

    شکلات تخته ای ذوب شده به مقدار لازم

    فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. سینی فر را کاغذ روغنی انداخته آماده کنید.

    کره و شکر را در ظرفی ریخته و با هم زن به مدت 3 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و پوک شود.

    تخم مرغ ها و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید. آرد و نمک و بیکینگ پودر را در ظرفی الک کرده و به مخلوط کره و شکر اضافه کرده و در حدی که مخلوط شوند هم میزنیم.

    خمیر را داخل قیف ریخته و با ماسوره ستاره ای داخل سینی فر شیرینی ها را با فاصله قرار می دهیم. به مدت 10 تا 12 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود در فر قرار می دهیم. بعد از خنک شدن نیمی از شیرینی ها را داخل شکلات مذاب زده و اجازه می دهیم خنک شود.

  • ۱۰:۲۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    #شیرینی_کره_ای_ماهی

    شيريني مخصوص عيد نوروز

    کره نرم شده در دمای محیط 200 گرم

    پودر شکر نصف پیمانه

    وانیل یک دوم ق چ

    آرد دو و یک چهارم پیمانه

    پسته برای تزیین

    فر را با دمای 400 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. در ظرفی شکر و کره و وانیل را با هم مخلوط کنید و با هم زن بزنید تا کرم رنگ شود سپس آرد را اضافه کرده مخلوط می کنیم تا جایی که خمیر به دست آید. از خمیر برداشته و رول می کنیم به شکل ماهی یا نیم دایره در آورده و در سینی فر می گذاریم و روی آن را با پسته تزیین کرده و در فر به مدت 11 تا 13 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود قرار می دهیم. سینی فر احتیاج به چرب کردن ندارد.

  • ۱۰:۲۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    #شیرینی_خانگی(ویژه نوروز)

    پودر قند 250 گرم

    کره آب شده 250 گرم

    زرده تخم مرغ 2 عدد

    هل ساییده شده یک ق م

    وانیل یک هشتم ق چ

    زعفران آب کرده به میزان لازم

    سیاه دانه  و پودر پسته به میزان لازم

    آرد گندم و آرد برنج و آرد نخودچی به میزان لازم

    * کره را در یک ظرف روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا دوغ کره از بین برود این کار باعث لطیف‌تر شدن شیرینی می‌گردد.

    * بعد از خنک شدن کره پودر قند را به آن اضافه کرده و با همزن آن قدر می‌زنیم تا رنگ آن شکری شود و به طوری که پره‌های همزن روی مواد جا بیندازد.

    * زرده تخم‌مرغ، وانیل و هل ساییده شده را اضافه کرده و باز با همزن آن قدر هم می‌زنیم که زرده محو گردد.

    * سپس مواد به دست آمده را به سه قسمت تقسیم کرده و به هر کدام جداگانه از آردهای ذکر شده می‌افزاییم.

    * ابتدا با نوک انگشتان دست آرد و مواد را مخلوط می‌کنیم تا جذب یکدیگر شود و خمیر به دست نچسبد.

    * 15 دقیقه به خمیر استراحت می‌دهیم و بعد آن را روی سطحی صاف با وردنه باز کرده و با قالب‌های ریز، قالب می‌زنیم و در سینی گالوانیزه مخصوص فر چیده و در طبقه وسط فر به مدت 10 الی 15 دقیقه با حرارت 350 درجه سانتی‌گراد حرارت می‌دهیم.

    * به خمیر گندم می‌توان زعفران آب‌کرده اضافه کرد تا شیرینی زعفرانی هم داشته باشیم.

    * با زعفران آب‌کرده، سیاه‌دانه و پودر پسته روی شیرینی‌ها را تزئین می‌کنیم.

     

    نکته:

    * با توجه به ظریف بودن این نوع شیرینی باید حتماً آرد را از پارچه حریر رد کنیم تا سبوس و هرگونه زبری آرد گرفته شود و آرد بسیار نرمی به دست آید.

    * شیرینی ریز را بعد از سرد شدن از سینی جدا می‌کنیم تا له و خرد نشود.

    این شیرینی را می‌توان برای چند ماه در فریزر نگهداری کرد

  • ۱۱:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی‌ مربایی  

    مواد لازم:

    کره نرم شده    ۱/۲ پیمانه

    شکر  ۱/۳ پیمانه

    زرده تخم ‌مرغ   ۱ عدد

    وانیل   ۱/۳ قاشق چایخوری

    آرد  ۱,۱/۳ پیمانه

    مربای میوه  ۳-۲ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:

    ابتدا فر را روی دمای 375 درجه ی فارنهایت از پیش گرم کنید.

     آرد را الک کرده و کنار بگذارید.

    در یک کاسه ی متوسط، کره را با شکر آن قدر هم بزنید تا سبک شود و پف کند.

    تخم‌ مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.

    آرد را در چند مرحله به مخلوط اضافه کرده و در هر مرحله مخلوط را خوب هم بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود.

    اگر خمیر، خیلی نرم است، ‌روی آن را پوشانده و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید.

    درون سینی فر، کاغذ مخصوص پخت را،‌ قرار دهید.

    خمیر را به اندازه توپ‌ های 2/5 سانتی ‌متری تقسیم کنید و با فاصله 6 سانتی‌ متری از هم، درون سینی فر بچینید.

    وسط هر شیرینی را با انگشت یا هر وسیله‌ ای که به سایز انگشت باشد، گود کنید و درون آن را با مربای میوه از هر طعمی که دوست دارید، پُر کنید.

     شیرینی‌ ها را به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی‌ که طلایی رنگ شوند حرارت داده سپس، فر را خاموش کرده و صبر کنید تا شیرینی ‌ها خنک شوند.

    انواع کیک و شیرینی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان