خانه
691K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۰۱:۰۳   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی نان چایی قزوین

    آرد500گرم

    روغن جامد250گرم

    پودر قند125گرم

    پودر هل1قاشق چای خوری

    ماست3قاشق غذا خوری پر چرب

    بیکینگ پودر1/2قاشق چای خوری

    پوست پرتقال1قاشق چای خوری رنده شده

    خامه1قاشق مربا خوری

    زعفران1قاشق چای خوری

    کنجدبه میزان لازم

    زرده تخم مرغ4عدد

    طرز تهیه : شیرینی چای قزوین

     

     روغن و پودر قند را در ظرف ریخته خوب هم بزنید تا یکدست شود هل و زرده ها را اضافه کرده و بعد از ان رنده ی پوست پرتقال را اضافه کنید

    خوب هم بزنید سپس ماست و بیکینگ پودر را اضافه کنید و در انتها ارد را کم کم روی مواد الک کنید و مخلوط کنید تا یک خمیر یک دست درست شود

    مواد را سه قسمت کرده نیم ساعت استراحت دهید حتما روی ان را با نایلون بپوشانید خمیر اماده را به قطر 1 سانت با وردنه باز کنید قالب بزنید و توی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشته اید بزارید روی ان را رومال بزنید و در فر از قبل گرم شده به مدت 20 تا 30 دقیقه بگذارید و در انتها گریل را روشن کنید تا روی شیرینی شما طلایی شود

    مواد رومال

    زرده ، خامه ، زعفران ، کنجد

    مواد رومال را با هم مخلوط کرده با برس روی شیرینی بزنید و بعد هم کنجد روی ان بریزید

    دمای فر روی 175 درجه

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۱:۰۶   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک بستنی شکلاتی نعنایی

    شکر10/5قاشق غذا خوری

    پودر شکر150گرم

    پودر کاکائو3قاشق غذا خوری

    سفیده تخم مرغ4عدد

    بستنی1/135کیلو گرم

    نعنایی

    خامه1/2فنجانزده شده

    اسانس وانیل1/4قاشق چای خوریشکلات1/4فنجانرنده شده

    طرز تهیه : کیک بستنی شکلاتی و نعنایی

     

    ۱. فر را با دمای ۹۵ درجه سانتیگراد (۲۰۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. طبقه بالا و پایین آن را آماده کنید. سه عدد سینی را با کاغذ پوستی بپوشانید. سه عدد مستطیل ۴۸ سانتیمتری روی کاغذ‌ها رسم کنید.

    ۲. سه قاشق غذاخوری شکر، پودر شکر و پودر کاکائو را داخل یک کاسه متوسط الک کنید.

    ۳. به وسیله یک هم زن برقی سفیده تخم مرغ را داخل یک کاسه بزرگ هم بزنید تا کف کند. یک و نیم قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا نرم مخلوط و به صورت نوک تیز در بیاید و به تدریج پنج قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا سفیده صاف و سفت شود و آن را داخل مخلوط کاکائو بریزید.

    ۴. یک سوم از سفیده را روی هریک از مستطیل‌های رسم شده پخش کنید و بعد آنها را به مدت ۴ ساعت داخل فر قرار دهید و بپزید تا خشک شوند. کاغذ‌ها را هر یک ساعت چک کنید بعد از آن سفیده‌ها را به مدت یک شب داخل فر رها کنید.

    ۵. سفیده‌ها را از روی کاغذ‌های پوستی بلند کنید و دو سفیده را روی سطح صاف قرار دهید و روی هرکدام چهار پیمانه بستنی پخش کنید. مواظب باشید که زیاد به سفیده فشار نیاید تا ترک نخورد.

    ۶. یک سفیده را داخل یک بشقاب مستطیل شکل قرار دهید و سفیده دیگر را روی آن قرار دهید سپس سومین سفیده را قرار دهید. آنها را آرام فشار دهید تا به هم بچسبند. روی کیک بستنی را بپوشانید و به مدت حداقل دو ساعت تا یک روز داخل فریزر قرار دهید.

    ۷. خامه، وانیل و یک قاشق غذاخوری شکر را داخل یک کاسه کوچک هم بزنید تا کف مانند شوند. کف درست شده را روی کیک بستنی بمالید و خرده‌های شکلات را روی کیک پراکنده کنید و از عرض کیک را کات کرده و سرو کنید.

     

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۶:۴۶   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ظرز تهیه کیک بیسکویت بدون فر

    موادلازم:

    بیسکویت800گرم   گردو 100گرم    کره 150 گرم   شکر 200 گرم    پود کاکاو 60 گرم   آب 240 میل   خامه120 گرم    شکلات 120 گرم  

    ابتدا بیسکویتها رو نگینی خرد کرده 

    گردو رو کمی تفت داده و به بیسکویتها اضافه کرده. پودر کاکاو وشکر رو مخلوط کرده وآب وکره رو اضافه کرده روی حرارت گذاشته می گذاریم تا 7.8 دقیقه روی شعله بخوشد تا حجم آن کم شود بعد از روی شعله برداشته کنار کذاشته تا کمی خنک شودبعد روی بیسکویتها ریخته وهم زده تا کاملا مخلوط شود و در قالب کمربندی ریخته .روی آن رو صاف کرده وبه مدت یک ساعت در یخچال قرار داده .برای روی کیک 

    خامه رو باکمی شیر مخلوط کرده روی حرارت کذاشته کمی که گرم شد روی شکلات ریخته .چند لحظه صبر کرده وهم می زنیم تا با هم خوب مخلوط شود وروی کیک ریخته .وبرای تزیین از گردوی بو داده استفاده کرده.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۶:۴۷   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهیه شیرینی گل مینا

    موادلازم شیرینی گل مینا

    آرد سفید: ۳۲۰ گرم

    کره : ۲۰۰ گرم

    پودر قند : ۸۰ گرم

    پودربادام : ۱۰۰ گرم

    زرده تخم مرغ : ۲ عدد

    پودر کاکائو : ۱ قاشق سوپخوری

    زعفران دم کرده : به اندازه لازم

    وانیل : ¼ قاشق چای خوری

    طرزتهیه شیرینی گل مینا

    شیرینی گل مینا یکی از شیرینی های خانگی است که برای عید نیز مناسب است و شما می توانید به راحتی این شیرینی را آماده کنید

    برای تهیه شیرینی گل مینا ابتدا لازم است کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود سپس با پودر قند مخلوط کنید و با درجه تند همزن بزنید تا کاملا سبک و پوک شود

    بعد از آن زرده های تخم مرغ را با وانیل به مواد اضافه کنید و با همزن بزنید تا مواد شیرینی کرم رنگ شود حالا لازم است پودر بادام را به مواد اضافه کنید و کمی با همزن بزنید در حدی که مواد با هم مخلوط شوند نیازی به هم زدن زیاد نیست

    بعد از اینکه پودر بادام را اضافه کردید آرد را الک کنید و به مواد اضافه کنید و با دست خمیر آرد را با مواد مخلوط کنید تا خمیر یکدستی شود زمانیکه خمیر شیرینی گل مینا آماده شد به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند بعد از اینکه مدت استراحت تمام شد خمیر را از یخچال خارج کنید و کمی ورز دهید

    اگر می خواهید گل مینا را در چند رنگ تهیه کنید می توانید خمیر را به قسمت های دلخواه تقسیم کنید و با رنگ خوراکی و یا پودر کاکائو یا زعفران خمیر را رنگی کنید

    حالا خمیر را روی سطح کار خود که آرد پاشی کرده اید به قطر کمتر از نیم سانت پهن کنید و با قالب گل مینا خمیر را در ۳ سایز بزگ , متوسط و کوچک مختلف قالب بزنید و روی هم قرار دهید و وسط گل را نیز خلال پسته قرار دهید

    حالا شیرینی ها را در سینی فر بچینید و در طبقه وسط فر که از قبل روشن و گرم کرده اید در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید

    برای تزیین شیرینی گل مینا به جای پسته می توانید از مرواریدهای خوراکی نیز استفاده کنید.

    انواع کیک و شیرینی
  • ۰۷:۴۳   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی_بادام_هندی 

    مواد لازم:

    بادام هندی : 150 گرم

    آرد سفید یا قنادی: 100 گرم

    پودر قند: 60 گرم

    روغن جامد: 60 گرم

    پودر هل: یک چهارم ق چایخوری

    برای رومال:

    زرده تخم مرغ: 1 دونه

    عسل یا شربت بار: 1 ق چایخوری

    طرز پخت:

    از بادام هندی ها 100 گرمی که درسته و خوشگله رو جدا و دو نیم می کنیم.....

    50 گرم باقیمونده رو توی آسیاب برقی می ریزیم و پودر می کنیم ولی حواستون باشه زیاد نشه که به روغن نیفته...حالا با آرد مخلوط و بازم یه دوری توی آسیاب می دیم این دوتا رو با هم

    روغن و پودر قند رو با همزن زدم تا کرمی بشه...هل رو هم اضافه و نهایتا مخلوط آرد رو به مواد اضافه کردم و با قاشق مخلوط می کنیم و نهایتا با دست یکنواختش می کنیم

    خمیر رو داخل سلفون یا کیسه فریزر گذاشته و حداقل نیم ساعت استراحت می دیم (من تو یخچال گذاشتم) بعد از استراحت فر رو روی 170 درجه سانتی گراد روشن می کنیم....مواد رومال رو هم مخلوط کنید...خمیر رو به قطر 7 تا 10 میلی متر باز می کنیم و با کاتر ریز قالب می زنیم و با همون کاتر به سینی فر منتقل می کنیم..سینی فر نیازی به چرب کردن نداره..اگه شک دارین می تونین چرب کنین و کاغذ روغنی روش بندازین و بعد شیرینی ها رو روش بچینین

    حالا از مواد رومال روی دونه دونه شیرینی ها برس می زنیم و یه دونه بادوم روش میذاریم و دوباره رومال می کنیم روی بادوم ها

    سینی به فر منتقل میشه و بعد از پنج دقیقه دما رو به 150 درجه می رسونیم و 5 تا 10 دقیقه دیگه میذاریم بمونه..شیرینی ها روشون باید طلایی بشه و زیرش کمی تغییر رنگ بده

    دقت داشته باشین که دمای فر باید کمتر از دمایی باشه که باهاش کیک ساده درست می کنین..بیشتر باشه شیرینی ها خشک و ترد و بیسکویتی میشن

    این شیرینی بافتش نرم و پودریه و تو دهن آب میشه..پس با سعی و خطا به دما و زمان مورد نظر برسید که بافتش بیسکویتی نشه

    بعد که سینی رو درآوردین بذارین خووووووووب خنک بشه و بعد از سینی جدا کنین..توی ظرف دردار مدتها قابل نگهداریه

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • ۱۱:۲۵   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کشمشی با طعم پرتقال  

    مواد اولیه:

    آرد: 2 و نیم فنجان

    آب پرتقال: 2 قاشق سوپ‌خوری (تازه)

    نمک: 1/2 قاشق چای‌خوری

    جوش شیرین: 1/2 قاشق چای‌خوری

    وانیل: 1/2قاشق چای‌خوری

    پوست پرتقال: 1قاشق چای‌خوری (رنده شده)

    تخم مرغ: 1 عدد

    شکر قهوه‌ای: 1 فنجان

    شکر: 1 فنجان

    کره: 1فنجان (نرم شده)

    شکلات سفید: يك فنجان (چیپسی)

    کرنبری:  (خشک شده، آلبالو یا گیلاس یا کشمش) 1 پیمانه 

    طرز تهيه:.

    کره و شکر‌ها را در کاسه یک همزن دستی با هم بزنید تا خامه‌ای شود. تخم مرغ، پوست پرتقال، آب پرتقال و وانیل را بریزید و هم بزنید. آرد، بکینگ پودر و نمک را بریزید و هم بزنید و سپس کرنبری و تکه‌های شکلات را اضافه کنید.

    با یک ملاقه متوسط خمیر را در سینی‌ فر که کاغذ روغنی داردد با فاصله بچیند. و در فر 180 درجه به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر بپزید تا لبه‌های شیرینی‌ها طلایی شود

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۲۶   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کوکیز با هل و بادام 

    مواد لازم و طرز تهیه:

    برای حدودا ۳۵-۳۰ کوکیز 

    کره ۱ پیمانه یا حدودا ۲۲۶ گرم 

    شکر ۲/۳ پیمانه یا حدودا ۱۳۵ گرم 

    آرد ۳ پیمانه یا ۳۸۰ گرم 

    بیکینگ پودر ۱ ق چ 

    تخم مرغ ۲ عدد 

    اسانس وانیل ۱ ق چ 

    پودر بادام ۱ پیمانه یا ۱۰۰ گرم 

    مربا ی توتفرنگی هل دار 

    توت فرنگی تازه یا یخ زده ۴۰۰ گرم 

    شکر نیم پیمانه یا ۱۰۰ گرم 

    آب ۱ ق غ 

    آبلیمو ۱ ق غ 

    پودر هل ۱/۲ ق چ 

    پودر قند برای تزیین روی کوکیز

    طبق ویدئو :

    در کاسه ی آرد, بیکینک پودر, پودر بادام , نمک و پودرهل را مخلوط کنید 

    در کاسه ی جداگانه کره و شکر را با همزن برقی روی سرعت حد وسط آنقدر هم زنید که رنگ آن سفید و پفکی شود. سپس تخم مرغ ها را افزوده و هم زنید . وانیلا را افزوده و هم زنید. سپس مخلوط آرد را به این مایه افزوده و خوب هم زنید تا با هم مخلوط شوند .

    خمیر را به دو قسمت کرده و با پلاستیک پوشانده و طبق ویدئو آنها را صاف مثل یک دیسک گرد کرده و به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید . اگر هم عجله دارید بین ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت میتونید در فریزر قرار دهید.

    در این فاصله میتونید مربای توت فرنگی را تهیه کنید ( از چند روز قبل هم میتونید این مربا را تهیه کنید و در یخچال نگهداری کنید). در ظرفی توت فرنگی, شکر, آب, آبلیمو, و هل را با هم به جوش آورده و هر از گاهی هم زنید . حدود ۳۰-۲۵ دقیقه بجوشند تا غلیظ شود و سپس از روی حرارت کنار کشیده تا خنک شود .

    فر را از قبل روی حرارت ۱۸۰ سانتیگراد روشن کرده. کاغذ شیرینی پزی داخل ۲ سینی فر قرار دهید 

    طبق ویدئو :در یک سطح صافی مقداری آرد پاشیده و خمیر ها را به ضخامت ۲ میلیمتر باز کرده و طبق ویدئو آنها را قالب زنید و در فر به مدت ۱۰ دقیقه آنها را بپزید تا رنگ آنها کمی قهوه ی شود . سپس آنها را بعد از ۲ دقیقه از سینی در آورده و بگذارید تا کاملا خنک شوند.

    کوکیزهای قسمت پایین را مربای توتفرنگی مالیده و سپس با کوکیزهای رویی که پودر قند روی آنها پاشیده اید آنها را ساندویچی کنید (روی هم قرار دهید ) و قبل از سرو کردن چند ساعت آنها را کنار بگذارید

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۳۰   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک اسمارتیز

    مواد لازم

    2 پیمانه آرد گندم

    1 ق چ بیکینگ‌پودر

    1 ق چ نمک

    4 /3 پیمانه کره به دمای اتاق رسیده

    2 /1 پیمانه شکر

    1 عدد تخم‌مرغ

    1 عدد زرده تخم‌مرغ

    2 ق چ پودر وانیل

    2 /1 پیمانه اسمارتیز

    2 /1 پیمانه شکلات چیپسی

    مقداری بستنی برای تزئین

    1 در یک کاسه بزرگ آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم خوب مخلوط کرده،کنار بگذارید. در یک کاسه دیگر کره و شکر را خوب با هم مخلوط‌کنید، طوری که شکر کاملا حل شود. از همزن برقی هم می‌توانید استفاده کنید. حالا تخم‌مرغ، زرده تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کرده،مواد را خوب با هم مخلوط‌کنید. در انتها مخلوط آرد را به مواد اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.

    2 حالا اسمارتیز و شکلات چیپسی را به مواد اضافه کنید.خمیر کیک شما آماده است. یک تابه نچسب را با مقداری روغن چرب کنید. حالا خمیر کیک را داخل تابه بریزید و آن را به طور کامل پهن کنید. مقداری شکلات چیپسی و اسمارتیز روی کیک بریزید. تابه را روی حرارت قرار دهید. در تابه را بگذارید و به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت صبر کنید تاکیک بپزد.

    3 وقتی کیک آماده شد، تابه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کمی خنک شود سپس کیک را از داخل تابه بیرون بیاورید. در صورت تمایل کیک را با بستنی سرو کنید

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۲:۰۰   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک کنجد دار

    مواد اولیه:

    زعفران سائیده شده به میزان لازم

    نمک 1 ق م

    بیکینگ پودر 2 ق م

    زردچوبه به میزان لازم

    فلفل به میزان نیاز

    روغن مایع 1/2 پیمانه

    آرد 2 و 1/2 پیمانه

    ماست 1 پیمانه

    سس کچاپ برای سرو

    تخم مرغ 4عدد

    کنجد (به دلخواه) به میزان لازم

    طرز تهیه:

    ابتدا تخم مرغها را کاملا مخلوط میکنیم بعد روغن رو اضافی میکنیم کامل هم میزینم بعد ماستو میریزیم و هم میزنیم بعد مواد خشک رو (آرد نمک بیکینگ پودرفلفل زردچوبه زعفران ساییده شده)که قبلا 3 بار الک کردیم آروم آروم و در 3 مرحله به مایع کیک اضافه میکنیم و دورانی هم میزنیم تا خوب مخلوط بشن.

    بعد ته قابلمه نسوز (یا ماهیتابه با هر کدوم که راحتترین برای پختن و برگردوندن.فقط اگه از تابه استفاده میکنین ارتفاعش خوب باشه که مواد به دمکنی نچسبه.من خودم توی قابلمه درست کردم و طرف دیگشو توی تابه برگردوندم اینطوری راحت میشه برام) رو چرب کردم نصف مایع کیک رو ریختم بعد روش مواد میانی رو میریزیم و بعد نصف باقیمانده ی مواد کیک رو میریزیم .میزاریم روی شعله کم گاز با شعله پخش کن.در قابلمه رو با دمکنی روش میزاریم اجازه میدیم بپزه.

    برای من 15 دقیقه طول کشید این مدت در گازها فرق میکنه نسبت به شعلشون.پس باید مراقب باشین.تشخیصش با خودتونه ولی به نظر من بیشتر از 30 دقیقه دیگه نزارین بمونه.بعد برشگردونین و طرف دیگش رو هم سرخ کنید وبا سس قرمز سروش کنید

    من برای داخل کیکم از گوشت چرخکرده با فلفل دلمه ای خرد شده و سیب زمینی نگینی خرد شده و سرخ شده به همراه 2 دونه خیار شور خرد شده و هویج نگینی خرد شده با نخود فرنگی استفاده کردم (همشو قبلا سرخ کرده و اماده کرده بودم)با رب و نمک و ادویه ها ی مورد علاقم

    نکته:

    میتونید قبل از ریختن مایع کیک ته قابلمه کنجد بپاشین همچنین روش.عالی میشه.

    میتونید برای داخل کیک از هر موادی که دوس دارین استفاده کنین.

    توصیه میکنم حتما درست کنید چون خیلی خوشمزه هست.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۰۳   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی_شطرنجی

    مخصوص_عید_نوروز 

    🔴مواد لازم برای۲۸ نفر🔴 🍙

    نمک   ۱/۴ قاشق چای خوری

    رنده پوست لیمو ترش  ۱ قاشق چای خوری

    وانیل‏   ۱ قاشق چای خوری

    پودر کاکائو   ۳ قاشق غذا خوری

    تخم مرغ بزرگ  ۱ عدد

    شکر   ۱/۲ پیمانه

    کره   ۲۴۰ گرم

    آرد الک شده  2.5 پیمانه

    🔴طرز تهیه🔴 🍪

    ۱- کره را در دمای آشپزخانه قرار دهید تا نسبتا نرم شود. سپس کره و شکر را به مدت 1 تا 2 دقیقه با هم‎زن برقی بزنید تا مخلوط کرم مانند شود

    ۲- وانیل، پوست لیمو رنده شده و نمک را به مخلوط کره اضافه نمایید. سپس آرد را به آرامی در حالی‎که مخلوط را با دور کند هم‎زن می‎زنید، اضافه کنید.

    ۳- خمیر آماده شده را روی سطح صاف و تمیزی قرار دهید، خمیر در این زمان ممکن است شل و چسبنده به نظر برسد. به مدت 1 تا 2 دقیقه آن را ورز دهید.

    ۴- سپس خمیر را به دو نیم تقسیم نمایید. روی یکی از نیمه‎ها پودر کاکائو بپاشید و آن را تا جایی که کاکائو کامل جذب شود، ورز دهید.

    ۵- هر یک از دو تکه خمیر را بین دو ورقه پلاستیک یا کاغذ روغنی قرار دهید. با استفاده از وردنه آن‎ها را به شکل دو مربع به عرض 18 سانتی‎متر و ضخامت 8 میلی‎متر درآورید. با استفاده از خط کش و یک چاقوی تیز، هر یک از خمیرها را به 9 نوار با عرض 2 سانتی‎متر ببرید.

    ۶- تخم‎مرغ را با یک قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید و خوب هم بزنید. روی سطح کار را با پلاستیک بپوشانید. کار را با چیدن نوارهای سفید و کاکائویی (4 نوار به‎صورت یکی در میان تا به شکل شطرنجی درآیند.) در کنار هم آغاز کنید.

    ۷- روی نوارهای خمیری و دیواره‎های آن‎ها با قلمو از مخلوط تخم مرغ بزنید. به آرامی نوارها را فشار دهید تا به هم بچسبند. سپس لایه دوم و سوم را به همین ترتیب شکل دهید. (رنگ‎های مخالف را روی هم قرار دهید.)

    ۸- به همین صورت تمام نوارها را برای چیدن بلوکهای شطرنجی استفاده کنید. احتمالا نوارهای شما برای چیدن 4 بلوک کافیست. بلوکهای چیده شده را در دو لایه سلفون یا نایلکس پیچیده و 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خمیر استراحت کند. اگر عجله دارید می توانید آنها را 15 دقیقه داخل فریزر قرار دهید.

    ۹- فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. مکعب مستطیل‎ها را با ضخامت 0.6 سانتی‎متر ورقه ورقه کنید.

    ۱۰- ورقه های شیرینی شطرنجی را روی سینی فر قرار دهید و به مدت 10 تا 12 دقیقه شیرینی‎ها را بپزید. پس از گذشت این زمان، سینی را از فر بیرون آورید و اجازه دهید تا شیرینی‎ها به مدت 2 دقیقه خنک شوند. سپس آن‎ها را بیرون آورید و در ظرفی قرار دهید تا کامل خنک شوند.

    🔴سایر نکات🔴 🚦

    تهیه شیرینی‌های شطرنجی بسیار ساده است، فقط باید در اندازه‎گیری و برش زدن آنها دقت کنید.

    این شیرینی از آنهایی است که همه با دهان باز آن را نگاه می کنند و با خود فکر می کنند چطور درست کردن شیرینی با این شکل و شمایل جالب امکانپذیر شده است.

    در دستور اصلی این شیرینی از نصف قاشق چایخوری عصاره لیمو استفاده شده است. شما می توانید عصاره لیمو را از فروشگاه‌های لوازم قنادی خریداری کنید؛ ولی پیشنهاد ما این است که کمی پوست لیمو ترش را رنده کنید که عطر و بوی آن هم حال‌تان را جا بیاورد و هم شیرینی‌های‌تان را خوش عطر و طعم میشود

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • ۱۳:۱۶   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کاپ کیک شکلاتی تیره 

    موادلازم:  

    ۳/۴ فنجان پودر کاکائو

    ۳/۴ فنجان  آب داغ

    ۳ فنجان  آرد

    ۱ قاشق چای خوری جوش شیرین

    ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر

    ۱ قاشق چای خوری نمک درشت 

    یک و نیم فنجان کره

    دو و نیم فنجان شکر

    ۴ عدد بزرگ تخم مرغ

    یک و نیم قاشق غذاخوری عصاره ی وانیل

    ۱ فنجان کرم ترش

        

    طرز تهیه: 

    1. ابتدا فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 176 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود . درون قالب های مخصوص کاپ کیک را با کاغذ بپوشانید. پودر کاکائو و آب داغ را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا یک دست شود .در کاسه ای دیگر آرد ، جوش شیرین ، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.

    2. کره را همراه با شکر در حرارت متوسط رو به کم ، ذوب کنید و هم بزنید تا باهم ترکیب شوند سپس از روی حرارت برداشته و در ظرف دیگری با هم زن برقی با سرعت متوسط کم به مدت 4 تا 5 دقیقه هم بزنید تا سرد شود. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه نموده و پس از هر بار اضافه کردن هم بزنید تا با مواد ترکیب شود. 

    3.سپس وانیل و مخلوط شکلات را که از قبل آماده کرده بودید به مواد خود اضافه نموده و هم بزنید. پس از آن مخلوط آرد و کرم ترش را یک در میان به مواد اضافه نموده و پس از هربار اضافه کردن با سرعت کم همزن هم بزنید تا همه ی مواد با هم مخلوط شوند.

    4. خمیر را به اندازه های مساوی درون قالب ها بریزید به طوری که سه چهارم هر قالب پر شود.قالب ها را به مدت 20 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد تا زمانی که خلال دندان تستر ما تمیز از داخل کیک بیرون بیاید. پس از پخت قالب ها را 15 دقیقه روی توری خنک کننده قرار دهید و سپس کاپ کیک ها را خارج نموده و روی توری بگذارید تا کاملا خنک شوند .

     در پایان با یک کاردک کوچک روی کاپ کیک ها را با کرم گاناش بپوشانید.

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۳:۲۵   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی_دارچینی مخصوص_عید_نوروز 🎐

    🔴مواد لازم برای۱۰ نفر🔴 🧀

    مغز گردو   ۱ پیمانه

    شکر قهوه ای   ۱/۲ پیمانه

    شکر   ۱/۳ پیمانه

    خمیر هزارلا   ۲ ورق

    تخم مرغ   ۱ عدد

    آرد برای پهن کردن خمیر   کمی

    پودر دارچین   ۲ قاشق مربا خوری

    نمک   ۱/۲ قاشق چای خوری

    پودر قند  برای تزیین   به مقدار لازم

    🔴طرز تهیه🔴 🍩

    ۱- فر را با دمای 150 تا 170 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. گردوها را خرد کنید، روی سینی فر قرار دهید و به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که تست شوند در فر حرارت دهید. سپس گردوها را کناری قرار دهید تا کامل خنک شوند

    ۲- گردوها، دارچین، هر دو نوع شکر و نمک را در غذاساز خرد و ترکیب نمایید

    ۳- مقداری آرد روی یک سطح صاف مانند تخته بپاشید و خمیرها را به‌صورت موازی در کنار هم قرار دهید طوری که با هم قسمت مشترک داشته باشند و یک مربع مستطیل را به‌وجود آورند. درزهای ایجاد شده در خمیر را فشار دهید تا به هم بچسبند. سپس با کمک وردنه خمیر را ورز دهید تا صاف و یکنواخت شود

    ۴- تخم مرغ را خوب هم بزنید و بعد با قلموی آشپزی روی خمیر بمالید

    ۵- مخلوط گردو را به طور یکنواخت روی همه‌ خمیر بپاشید. از عرض خمیر، آن را محکم رول کنید. دیواره‌های کناری رول را فشار دهید تا شکل بگیرند. سپس رول خمیر را در کاغذ روغنی بپیچید

    ۶- دمای فر را به 180 تا 200 درجه سانتی‌گراد برسانید. رول خمیر را به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خمیر استراحت کند

    ۷- بعد از بیرون آوردن از یخچال، رول را به ضخامت‌های 2.5 سانتی‌متری ببرید

    ۸- روی یک سطح تمیز را با پودر قند بپوشانید و دو سمت  شیرینی‌های ورقه شده را در آن بغلتانید

    ۹- روی سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و شیرینی ها را با فاصله  2 تا 3 سانتیمتر از یکدیگر بچینید و آنها را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کنند.

    ۱۰- پس از استراحت شیرینی ها، سینی فر را به مدت 17 الی 18 دقیقه داخل فر قرار دهید تا طلایی شوند

    ۱۱- اجازه دهید تا شیرینی‌ها در سینی فر خنک شوند سپس سرو کنید

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۴۵   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی فندقی 

    #مخصوص_عید_نوروز 

    مواد لازم

    مغز فندق بوداده بدون نمک  125 گرم 

    مغز بادام بوداده بدون نمک   125 گرم 

     آرد سفید 250 گرم  

    پودر ‌قند   250 گرم 

     هل کوبیده  یک قاشق مرباخوری 

    روغن 175 گرم 

    پودر پسته به میزان لازم 

    طرز تهیه

    ابتدا در ظرفی روغن ریخته و آرد را به آن اضافه می‌کنیم و حرارت می‌دهیم تا طلایی شود. هل، بادام و فندق چرخ کرده را به آن می‌افزاییم تا سرخ شود. بعد از مدتی آن را از روی حرارت برداشته و می‌گذاریم تا سرد شود. پودر قند را درون یک ظرف مسطح ریخته و با آن مخلوط می‌کنیم و با پشت قاشق مواد را صاف کرده و روی آن پودر پسته می‌ریزیم و به صورت لوزی برش می‌زنیم و درون ظرف دیگری می‌چینیم.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۵۷   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    كاپ كيك نسكافه 

    تخم مرغ 4عدد

    ماست رقیق ۲۲۵گرم

    شکر ۲۲۰ گرم

    آرد ۲۵۰ گرم 

    ب پ ۱/۵ ق س

    پودر نسکافه ۲ق س

    روغن ۱۳۵ گرم

    وانیل کمی

    تخم مرغ و شکر و وانیل با همزن ۲دقیقه بزنید

    روغن را بیفزایید

    آرد و ب پ و نسکافه پودر را الک کنید بیفزایید به همراه ماست

    با همزن دور کند هم بزنید تا مخلوط,شوند 

    در قالب کاپ کیک بریزید

    درجه فر ۱۸۰ حدود ۳۰_۳۵ دقیقه

    نكته : اين مواد حدود ٢٤ عدد كاپ كيك ميشود.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۲۲   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    پاکتهای ونیزی

    مواد خمیر

    کره 200 گرم

    تخم مرغ یک عدد

    رنده پوست لیمو یک عدد

    ماست 2 قاشق سوپخوری

    آرد 375 گرم

    مواد کرم

    شیر 6 قاشق سوپخوری

    شکر 50 گرم

    کره 25 گرم

    فندق تست شده 150 گرم

    برای رویه

    سفیده تخم مرغ یک عدد

    شکر 3 قاشق سوپخوری

    طرز تهیه

    کره و تخم مرغ و رنده پوست لیمو را با هم زن کمی زده. ماست و آرد را اضافه کنید تا خمیر لطیفی به دست آید. خمیر را به ضخامت 3 میلی متر باز کرده و به شکل مربع قالب بزنید. به اندازه یک قاشق چایخوری از مواد کرم در وسط آن گذاشته و خمیر را به شکل پاکت ببندید. با قلمو روی شیرینی را سفیده تخم مرغ مالیده و کمی شکر دانه درشت بپاشید. شیرینی را به مدت 20 الی 25 دقیقه در فر گر شده با دمای 180 درجه بپزید.

    طرز تهیه کرم

    برای تهیه کرم همه مواد را با هم مخلوط نموده و روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۳۱   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کرپ کیک رنگین کمان

    مواد لازم:

    •    2 فنجان پودر مخصوص کرپ

    •    یک و نیم فنجان شیر

    •    4 عدد تخم مرغ

    •    رنگ غذای قرمز، زرد، آبی و سبز

    •    4 بسته ماست خامه ای وانیلی

    •    تمشک تازه برای تزئین

    روش تهیه:

    1. در کاسه بزرگی، پودر کرپ، شیر و تخم مرغ ها را مخلوط کنید.

    2. خمیر را در چهار کاسه کوچک تقسیم کنید و به هر کاسه چند قطره از هر رنگ اضافه کنید و مخلوط کنید.

    3. ماهیتابه کوچکی را روی شعله متوسط اجاق گاز بگذارید. کمی روغن در آن بریزید و دو قاشق از خمیر قرمز در ماهیتابه بریزید. حالا ماهیتابه را بگردانید تا خمیر سطح آن را بپوشاند. حدود 30 ثانیه بپزید و آن را برگردانید. 15 تا 20 ثانیه دیگر بپزید و آن را به بشقابی منتقل کنید تا سرد شود.

    4. همین کار را برای بقیه خمیرها تکرار کنید. کرپ ها را روی بشقابی بگذارید تا سرد شوند. 

    . وقتی کرپ ها کاملاً سرد شدند، یکی از کرپ های آبی را وسط یک بشقاب بگذارید. یک قاشق ماست روی آن بمالید. کرپ آبی دیگری روی آن بگذارید. همین کار را برای همه کرپ ها آبی تکرار کنید. بعد نوبت کرپ ها سبز، کرپ های زرد و در نهایت کرپ های قرمز است. بهترین کرپ قرمز را بالاتر از همه بگذارید. یک قاشق از ماست را نگه دارید.

    . حالا بشقاب کرپ ها را به فریزر منتقل کنید و بگذارید حدود 1 ساعت بماند. 

     سپس آن را دربیاورید و بقیه ماست را روی آن بمالید و تمشک ها را روی آن بچینید و تزئین کنید

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۳۲   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی_پسته_قهوه

    کره 85 گرم

    پودر شکر 45 گرم

    تخم مرغ  2/1 عدد

    قهوه 2 قاشق چایخوری

    آرد الک شده 110 گرم

    نمک 2 پنسه

    سفیده تخم مرغ 1 عدد

    پسته نگینی شده حدود 80 گرم

    فر را با دمای 175 درجه روشن کنید. کره و پودر شکر را با همزن بزنید تا به حالت کرم در آید. سپس تخم مرغ و قهوه را اضافه کرده و حدود 2 دقیقه دیگر بزنید. بعد آرد الک شده و نمک را اضافه کنید. از خمیر گلوله های کوچکی به اندازه گردو برداشته گلوله ها را در سفیده تخم مرغ که کمی با چنگال زده اید و سپس در پسته بزنید. شیرینی ها را در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید چیده و با ته یک لیوان که آن را در پودر قند زده اید روی آنها فشار بیاورید. شیرینی ها را به مدت 15 دقیقه در فر از پیش گرم شده بپزید. سپس از فر خارج کرده و پس از خنک شدن از کاغذ جدا کنید.

    هنگامی که لبه های شیرینی کمی تغیر رنگ داد شیرینی آماده است. اگر زمان زیادی برای پخت به این شیرینی بدهید رنگ پسته تغییر خواهد کرد.

    هر گاه در دستوری نصف تخم مرغ نیاز بود تخم مرغ را ابتدا در ظرفی جداگانه هم بزنید تا بتوانید نصف آن را جدا کنید.

    از مغزهای دیگر هم میتوان در این شیرینی استفاده کرد اما با پسته رنگ آن زیبا خواهد بود.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۳۲   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    .

    .

    بيسكوييت قهوه . يا كافي كوكي .

    ١ ليوان كره ي نرم شده 

    ١و١/٤ ليوان شكر 

    ٢ق س قهوه ي پودري نرم يا قهوه فوري 

    كمي وانيل 

    ٢ عدد تخم مرغ كامل (زرده و سفيده ) 

    ٢ليوان آرد

    ١ق چ بيكينگ پودر 

    نوك ق چ نمك

    ١ق م دارچين (دلخواه ) .

    شكلات چيپسي درصورت تمايل يك فنجان .

    .

    شكر و كره را باهم بزنيد تا نرم شوند ، تخم مرغها را اضافه كنيد و بزنيد . آرد و نمك و بيكينگ پودر و وانيل و دارچين را در كاسه اي مخلوط كرده به مخلوط كره كم كم اضافه كنيد و ورز دهيد . خمير را در نايلون تميز بگذاريد و يك شب در يخچال بگذاريد تا استراحت كند ! 

    فر را در حرارت ١٨٠ درجه تنظيم و گرم كنيد . (و خمير صبح در آوريد و بگذاريد با محيط هم دما شود ،بعد كمي ورز دهيد .)

    بيسكوييت( كوكي ) را روي سطح كار تميز بگذاريد و گلوله هاي درست كرده و در سيني فر كه با كاغذ روغني پوشانده ايد با فاصله بچينيد . موقع پخت تخت ميشوند ! 

    كمي كه طلايي شدند از فر درآوريد . 

    بگذاريد كاملا خنك شوند بعد از كاغذ جدا كنيد .

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۵:۲۱   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی نارگیلی ساندویچی

    سفیده تخم مرغ 5 عدد بزرگ

    نمک کمی

    وانیل 1 ق چ

    نارگیل رنده شده 430 گرم

    شکر 250 گرم

    مربای تمشک یا توت فرنگی

    دمای فر را روی 170 درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید.

    * سطح داخلی ظرفی را کمی چرب نمایید و با کاغذ روغنی یا شیرینی پزی بپوشانید. حدود 5 سانتیمتر از آن می‌بایست از گوشه های ظرف آویزان باشد تا بتوانید به راحتی شیرینی‌ها را جابه‌جا نمایید.

    * سفیده های تخم مرغ را با نمک و وانیل، آن قدر به هم بزنید تا کف کنند.

    * سپس شکر و نارگیل را به آن‌ها بیفزایید و با یک قاشق چوبی آن‌ها را کاملاً به هم بزنید تا خیلی خوب با هم مخلوط شوند.

    * نیمی از مخلوط نارگیل را داخل ظرف پوشیده از کاغذ روغنی بریزید. با قاشق آن را فشار دهید تا کاملاً فشرده و سطح آن صاف شود. روی آن‌ها را با مربا بپوشانید.

    * سپس روی آن، از مخلوط نارگیل بریزید طوری که کاملاً مربا میان مخلوط نارگیل محصور شود. سطح شیرینی را با قاشق، صاف نمایید تا یکدست شود.

    * شیرینی را به مدت 40 دقیقه داخل فر قرار دهید تا زمانی که سطح آن اندکی طلایی رنگ شود. صبر کنید تا شیرینی‌ها کاملاً سرد شوند. سپس آن را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید. این باعث می‌شود شیرینی‌ها کمی سفت شوند و جابه‌جا کردن آن‌ها از ظرف آسان‌تر باشد. آن‌ها را با کمک کاغذهای روغنی که از گوشه های ظرف آویخته‌اند، از ظرف خارج نمایید. با یک چاقوی دندانه دار آن‌ها را به شکل مربع یا مثلث برش بزنید تا به شکل ساندویچ‌های نارگیلی دربیایند.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۵:۳۵   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    بیسکویت دورنگ 

    مخصوص_عید_نوروز 

    مواد لازم برای۸ نفر

    پودر کاکائو   ۱ قاشق چای خوری

    آرد   2.5 پیمانه

    کره   ۱۸۰ گرم

    شکر (پودر شده)   ۱/۲ پیمانه

    بیکینگ پودر   ۱/۲ قاشق چای خوری

    تخم مرغ   ۱ عدد

    وانیل‏   ۱/۲ قاشق چای خوری

    طرز تهیه

    ۱- در ظرفی مناسب كره، پودر شكر و وانیل را اضافه كرده و با همزن می‌زنیم تا كاملا كرم رنگ و كشدار شود، سپس تخم‌مرغ ابتدا در ظرفی جدا كمی مخلوط میكنیم و سپس به مواد افزوده و هم می‌زنیم.

    ۲- بیكینگ‌پودر و آرد را با هم مخلوط كرده و كم‌كم اضافه كرده و هم می‌زنیم.

    ۳- پودر كاكائو را با نیمی از مواد مخلوط كرده، سپس خمیر را روی میز كار باز كرده، با قالب‌های مختلف قالب می‌زنیم.

    ۴- می‌توان به صورت دو رنگ خمیر كاكائویی و سفید را كنار هم باز نموده و قالب زد یا می‌توان جداگانه خمیرها را قالب‌گیری نمود.

    ۵- بیسكویت‌ها را در سینی فر چیده و در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار می‌دهیم. 

    ۶- در صورت داشتن دستگاه  بیسكویت‌زن از مواد (دو رنگ) داخل دستگاه گذاشته و آنها را به اشكال مختلف تهیه می‌كنیم.

    سایر نکات

    1)میتوانید بیسكویت ها را با اشكال بسیار متفاوت و مارپیچی تهیه كنید و اگر قالب خاصی ندارید با سر لیوان به صورت دایره ای آنها را درست كنید. 

    2)بعد از پخت بیسكویت ها در صورت تمایل روی قیمت های سفیر پودر قند و روی قسمت های كاكائویی كاكائو آب شده بریزید.

    انواع کیک و شیرینی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان