خانه
691K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۷:۱۸   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک اسمارتیز

    مواد لازم

    2 پیمانه آرد گندم

    1 ق چ بیکینگ‌پودر

    1 ق چ نمک

    4 /3 پیمانه کره به دمای اتاق رسیده

    2 /1 پیمانه شکر

    1 عدد تخم‌مرغ

    1 عدد زرده تخم‌مرغ

    2 ق چ پودر وانیل

    2 /1 پیمانه اسمارتیز

    2 /1 پیمانه شکلات چیپسی

    مقداری بستنی برای تزئین

    1 در یک کاسه بزرگ آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم خوب مخلوط کرده،کنار بگذارید. در یک کاسه دیگر کره و شکر را خوب با هم مخلوط‌کنید، طوری که شکر کاملا حل شود. از همزن برقی هم می‌توانید استفاده کنید. حالا تخم‌مرغ، زرده تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کرده،مواد را خوب با هم مخلوط‌کنید. در انتها مخلوط آرد را به مواد اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.

    2 حالا اسمارتیز و شکلات چیپسی را به مواد اضافه کنید.خمیر کیک شما آماده است. یک تابه نچسب را با مقداری روغن چرب کنید. حالا خمیر کیک را داخل تابه بریزید و آن را به طور کامل پهن کنید. مقداری شکلات چیپسی و اسمارتیز روی کیک بریزید. تابه را روی حرارت قرار دهید. در تابه را بگذارید و به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت صبر کنید تاکیک بپزد.

    3 وقتی کیک آماده شد، تابه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کمی خنک شود سپس کیک را از داخل تابه بیرون بیاورید. در صورت تمایل کیک را با بستنی سرو کنید

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۷:۲۷   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    باونتی

    مواد لازم

    پودر نارگیل دانه درشت 150 گرم(1/5لیوان)

    شیر عسلی200 گرم

    شکلات تلخ150 گرم 

    طرز تهیه

    پودر نارگیل رو با شیر عسلی مخلوط کرده تا به شکل خمیر درآید وداخل یک ظرف چهار گوش سلفون بکشید ومخلوط پودر نارگیل رو توش بریزید وباپشت قاشق صاف ویکدست کنید وبزارید تو یخچال تا خودش رو بگیره .بعد اونو از ظرف بیرون آورده وبرش بزنید .

    شکلات تلخ رو با روش بن ماری آب کرده و برشهای نارگیلی رو تو شکلات غوطه ور کرده تا تمام سطح آنها پوشیده شه روی توری سیمی قرار داده تا شکلات ببنده ومیتونید تو یخچال هم قرار بدید بعد کمی شکلات آب شده را داخل قیف ریخته وروش خطهایی منظم بکشید .وقتی سفت شد آماده ست نوش جان.

    نکته 

    اگر دوست داشتید از شکلات شیرین استفاده کنید بسته به ذائقه خودتونه 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۷:۲۸   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک ناپلئونی

     

     

    موادلازم:

    تخم مرغ 1 عدد  .  شکر 1 لیوان  .  کره 4 قاشق غذاخوری  .  شیر ولرم 1/3 لیوان

    بیکینگ پودر یا جوش شیرین 1 قاشق چایخوری  .  آرد 2 لیوان  .  پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری

    کرم مخصوص کیک ناپلئونی شکلاتی

    کره 100 گرم . خامه عسلی 1 لیوان . پنیر ماسکارپونه 200 گرم . خامه 3/4 لیوان . پودر قند 2 قاشق غذاخوری

     

    طرز تهیه : 

    ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

     

    تخم مرغ و شکر را داخل کاسه ای بریزید و با همزن 5 دقیقه بزنید سپس جوش شیرین ، کره و شیر ولرم را اضافه کنید و با همزن 3 دقیقه بزنید تا مخلوط یکدست شود ( در هم زدن از دور تند همزن باید استفاده کنید ).

     

    قابلمه ای را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس کاسه مخلوطی که اماده کرده اید را روی حرارت بخار آب قرار دهید و 10 دقیقه هم بزنید تا با حرارت بخار مواد داغ شوند.

     

    پس از این مدت زمان کاسه را از روی حرارت بخار بردارید و بلافاصله مخلوط آرد و پودر کاکائو را که الک کرده اید اضافه کنید و هم بزنید تا مواد ترکیب شوند و خمیر نرمی بدست بیاید ( سرعت عمل تان بالا باشد چون در صورت سرد شدن مواد خمیر ترک خواهد خورد ).

     

    خمیر را در حالی که هنوز گرم است شکل دهید ، خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را روی کاغذ روغنی با وردنه خوب پهن و نازک کنید ( هر تکه خمیر باید به اندازه یک بشقاب معمولی پهن شود ).

     

    ته سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و خمیرها را به نوبت روی ان قرار دهید سپس داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 5 دقیقه بپزید ( تمام خمیرها را به نوبت اماده کنید ) ، کیک های اماده را کناری قرار دهید تا خنک شوند.

     

    در مدت زمانی که کیک ها خنک میشوند میتوانید کرم مخصوص را اماده کنید ، خامه عسلی را داخل کاسه ای بریزید و کره نرم شده را به ان اضافه کنید و 7 دقیقه با همزن بزنید تا خوب ترکیب شوند سپس پنیر خامه ای را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر بزنید.

     

    داخل کاسه ای دیگر خامه سرد و پودر قند را مخلوط کنید و با همزن بزنید تا خودش را بگیرد سپس به مخلوط کرم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

     

    پس از اینکه کیک ها خنک شدند به ترتیب با لایه های کرم کیک ها را پوشش دهید و روی هم بگذارید و کمی فشار دهید ، با بقیه کرم روی کیک را بپوشانید و با پودر کاکائو روی کیک را پوشش دهید سپس به مدت 8 – 10 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد و سفت شود سپس برش بزنید و سرو کنید.

     

    نکته ها : 

    این کیک بسیار خوش طعم و لذیذ است و مناسب برای مهمانی های خانوادگی میباشد ، میتوانید به جای پنیر ماسکارپونه از همان مقدار پنیر خامه ای استفاده کنید ، روی کیک را میتوانید به سلیقه خودتان تزیین کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۷:۴۰   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    مافین_کشمش_و_گردو_ 

    مواد لازم برای۱۲ نفر

    روغن    به مقدار لازم

    آرد کامل   ۱ پیمانه

    آرد گندم   ۱/۲ پیمانه

    جو پرک  ۱/۴ پیمانه

    بیکینگ پودر   ۲ قاشق چای خوری

    پودر دارچین   ۱/۲ قاشق چای خوری

    نمک   ۱/۴ قاشق چای خوری

    تخم مرغ هم زده  ۱ عدد

    شکر   ۱/۲ پیمانه

    روغن کانولا   ۳ قاشق چای خوری

    کشمش   ۱/۳ پیمانه

    گردو (خرد شده)  ۱/۴ پیمانه

    طرز تهیه

    ۱- فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. قالب‌های مافین را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

    ۲- در یک کاسه بزرگ، آرد کامل و آرد گندم، جو، بیکینگ‌پودر، دارچین و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید.

    ۳-  در یک کاسه متوسط، تخم‌مرغ، شیر، شکر و روغن را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط تخم‌مرغ را یک‌باره داخل مخلوط آرد بریزید و هم بزنید.

    ۴- کشمش و گردو را به مواد اضافه کنید. مواد را با قاشق داخل قالب‌های مافین بریزید.

    ۵- آنها را به مدت 15 تا 18 دقیقه در فر بپزید تا روی آنها طلایی شوند. پیش از سرو، 5 دقیقه بگذارید خنک شود.

    سایر نکات

    این صبحانه را می‌توانید یک شب قبل یا همان صبح درست کنید. مافین نوعی کیک است که با مواد ویژه‎ای داخل آن را پر می‌کنند. ما در اینجا نوع گردو و کشمشی را انتخاب کرده‌ایم.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۰:۳۵   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی گلهای شکری 

    ✅مواد اولیه : 

    رنگ خوراکی به میزان لازم 

    کرم تارتار یک هشتم ق.چ 

    سفیده تخم مرغ 1 عدد 

    نشاسته ذرت 30 گرم 

    پودر قند گرم220

    سفیده تخم مرغ و کرم تارتار را با همزن همبزنید تا فرم بگیرد 

    مخلوط پودر قند و نشاسته را ارام ارام با قاشق اضافه کنید و هم زمان با همزن همبزنید تا مایه سفتی بدست اید مانند ماست چکیده 

    بعد رنگ خوراکی را به مایه اضافه کنید و ورز دهید تا یکدست شود. بعد مایه را در قیف بریزید و گل های شکری را درست کنید و بگذارید تا خشک شود. 

    ✅✅برای روی کیک عالی میشه

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • ۲۰:۵۵   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک خرمالو و گردو

    چند دقیقه قبل از اینکه شروع به پختن کیک کنید، تخم‌مرغ‌ها را از یخچال درآورید تا به دمای محیط برسد.

    برخورد افراد با خرمالو دو مدل است؛ یک سری  عاشق این میوه هستند، عده دیگر حاضر نیستند به آن لب بزنند.اگر شما از دسته اول هستید،مطمئنا عاشق  کیک آن هم می شوید. این کیک را فقط همین فصل می توانید درست کنید پس فرصت را از دست ندهید.

     

    مواد لازم:

     

     2عدد تخم‌مرغ

    2 پیمانه آرد الک شده

    2 /1 پیمانه شکر

    2 /1 پیمانه روغن مایع

    1 پیمانه خرمالوی له‌شده

    3 /1 پیمانه مغز گردوی خرد شده

    2 ق چ بیکینگ‌پودر

     2 /1ق چ پودر جوز هندی

    2 /1 ق چ نمک

     طرز  تهیه:

    1. فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. در یک ظرف مناسب شکر، تخم‌مرغ وکمی نمک بریزید و با همزن برقی آنها را خوب بزنید. روغن مایع را هم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. این مواد را حدود 3 دقیقه باهمزن برقی بزنید.

    2. آرد، بیکینگ‌پودر و جوز هندی را باهم مخلوط کرده و سپس آنها را الک کنید. حالا مخلوط را به‌آرامی به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کرده و به‌صورت دورانی و در یک جهت هم بزنید.

    3. خرمالوها را پوست بگیرید و آنها را له کنید، در حدی که تکه‌های آن در کیک دیده شود، سپس آن را همراه با گردوی خرد شده به مایه کیک اضافه کنید. مواد را با لیسک به‌آرامی هم بزنید تا مایه کیک آماده شود.

    4. یک قالب به قطر 20 سانت را چرب کرده و داخل آن کاغذ روغنی بیندازید. حالا مایه کیک را داخل قالب بریزید. قالب را به مدت 40 تا 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا کیک کاملا بپزد و آماده شود.

    5. وقتی کیک پخت، قالب را از فر درآورده و صبر کنید تا کمی سرد شود، سپس کیک را از قالب درآورده و سرو کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۱:۱۰   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کاپ کیک بدون فر

    موادلازم

    آرد=4 قاشق غذاخوري

    شكر=4 قاشق غذاخوري

    پودر كاكائو=2 قاشق غذاخوري

    تخم مرغ=1 عدد

    شير=5 قاشق غذاخوري

    روغن=3 قاشق غذاخوري

    بيكينگ پودر=1 قاشق چايخوري 

    طرز تهيه: 

    1. آرد،شكر، بيكينگ پودر و پودر كاكائو را با هم مخلوط كنيد.

    2. تخم مرغ را به مواد اضافه كرده با چنگال هم بزنيد.

    3. شير و روغن را به مواد اضافه كرده هم بزنيد تا زمانيكه مواد خوب با هم مخلوط شود.

    4. فنجان ها را درون یک قابلمه بچینید و در داخل قابلمه آب بریزید تا حدی که ارتفاع آب تا نصف بلندی فنجانها باشد.

    4- قابلمه را روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا آب داخل قابلمه به نقطه جوش برسد( بدون در ) . بعد از اینکه به جوش آمد ، دور در قابلمه را با یک دستمال ( دمکنی ) بپوشانید. شعله اجاق را کم کنید و 15 دقیقه زمان برای پخت زمان دهید.

    و سپس از روی حرارت بردارید ، بدون اینکه در قابلمه را بلند کنید، 10 دقیقه به همین حالت کیکها را استراحت دهید.

    بعد از 10 دقیقه استراحت میتوانید در قابلمه را برداشته ، و کیکها را از داخل فنجانها در آورید و یا همانطور با فنجان سرو کنید. 

    با این مقدار مواد حدود 4 تا فنجون کیک درست میکنید. راستی تا یک سوم فنجون رو مایع کیک بریزید 

    یه عصرونه مقوی و خوشمزه برای خودتون و کوچولوهاتون.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۱:۱۳   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی آلمانی  

    مواد لازم

    پودر قند 150 گرم 

    دو قاشق غذا خوری باز هم پودر قند (بطور مجزا از مقدار قبل )

    آب 1/2 لیوان 

    آرد 600 گرم 

    کره یا روغن جامد قنادی 300 گرم 

    وانیل 1/2 قاشق چایخوری 

    تخم مرغ 2 عدد

    شیر 30 میلی لیتر 

    زعفران 1/2 قاشق چایخوری 

    پودر پسته -نارگیل -کنجد از هر کدام مقداری 

    مارمالاد از هر طعمی که دوست داشتید 

    عسل برای رومال 

    طرز تهیه

    1) زعفران و همون دوقاشق پودر قند و اب رو مخلوط میکنیم رو شعله متوسط میزاریم تا شربت نسبتا غلیظی به دست بیاد (میزاریم کنار تا خنک بشه )

    2) کره یا روغن جامد قنادی رو همراه پودر قند با همزن برقی خوب هم میزنیم (کره یا روغن رو چند ساعت قبل در دمای معمولی قرار میدیم )

    3) شربت رو که درست کردیم به مواد اضافه میکنیم وباز با همزن میزنیم 

    4) تخم مرغها رو یکی یکی به مواد اضافه میکنیم و با قاشق مخلوط میکنیم دیگه نیازی به هم زن نیست 

    5) شیر و وانیل رو هم اضافه و مخلوط میکنیم 

    7) ارد رو که قبلا چند بار الک کردیم رو کم کم به مواد اضافه میکنیم و با قاشق خوب هم میزنیم کمی که سنگین شد بقیه کار رو با دست انجام میدیم باز ارد اضافه میکنیم و با دست مخلوط میکنیم ولی باید از انگشتان دست استفاده کنید نه کف دست انقدر ارد اضافه میکنیم که خمیر نرم و یکدستی بدست بیاد و خمیر به دست نچسبه ( ممکنه از اون مقدار ارد بیشتر هم استفاده بشه)

    8) خمیر اماده شده رو نیم ساعت در یخچال قرار میدیم تا استراحت کنه 

    9) روی میز کارمون رو آرد پاشی میکنیم  از خمیر برداریم  با وردنه به ارتفاع نیم سانت باز میکنیم و با قالب دلخواه قالب میزنیم از هر شکل دوتا برای یک شیرینی یکیشو ساده دومی رو سوراخ میزنیم با استفاده از ته ماسوره 

    10) توی سینی فر رو کاغذ رو غنی میندازیم شیرینی ها رو با کمی فاصله در سینی میچینیم  به مدت25-15دقیقه بسته به فر و فشار گاز متغیره ..در دمای 170 درجه در فری که 15 دقیقه قبل گرم کردیم قرار میدیم باید مراقب باشیم اینقدر که زیر شیرینی ها کمی تغییر رنگ داد کافیه 

    11)حالا مارمالاد از هر طعمی که دوست داشتید استفاده میکنید من از البالو استفاده کردم ..روی اون شیرنی که سوراخ نیست مقداری میریزید بعد اون یکی که سوراخ داره رو با عسل رو مال میکنید در پودر پسته ..نارگیل یا  کنجد میزنید وروی اون یکی که مارمالاد داشت قرار میدید .

    نکته

     بهتره بجای کره یا روغن جامد نصف از کره و نصف از روغن جامد استفاده بشه 

     ارد از اون مقدار که گفته شده بیشتر استفاده میشه من حدود 8 قاشق بیشتر استفاده کردم

    نكته: طبق تجربه، دماي ١٦٠ درجه بامدت پخت ١٥ دقيقه، بهتر است.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۱:۵۲   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک_توپی_شکلاتی 🍩

    ⭕️این کیک توپی های شکلاتی هم ظاهر زیبایی دارن و هم اینکه چون درون اونها از کیک هست برای کسانی که اولین بار میل میکنن هیجان انگیزه و البته به دلیل مخلفات بسیار ساده ای که توش به کار میره بسیار خوشمزه است و با یک فنجان چای بی نظیر خواهد بود.

    🍀مواد لازم برای تهیه کیک توپی شکلاتی:

        کیک خرد شده ۱ لیوان

        خامه صبحانه ۳ قاشق غذاخوری

        پودر نارگیل ۲ قاشق غذاخوری

        چیپس شکلات یک لیوان

        بادام خردشده و یا پسته خرد شده برای تزیین

    🍀طرز تهیه کیک توپی:

    برای این کیک توپی های خوشمزه، کیک خرد شده رو به همراخ خامه و پودر نارگیل کاملا مخلوط میکنیم که یه خمیر به دست بیاد. خمیر ها رو به اندازه های مساوی برمیداریم و به شکل توپ در میاریم. شکلات ها رو به روش بن ماری (روی بخار آب) ذوب میکنیم و کیک هایی که به شکل توپ در آوردیم رو در شکلات ذوب شده میغلتونیم و در سینی میچینیم. روشون رو هم با پسته و بادام خرد شده تزیین کنید.

    توپک های کیک رو یکی دو ساعت در یخچال بذارید که شکلات ها ببنده. به همین سادگی شما یک شیرینی خوشمزه و ساده خواهید داشت. این کیک توپی ها رو میتونید با کیک هایی که چند روزی در یخچالتون مونده و خورده نشده درست کنید.

    انواع کیک و شیرینی
  • ۲۱:۵۹   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک هویج

    مواد لازم :

    تخم مرغ ۴ عدد

     آرد ۳۰۰ گرم(۵/۱ لیوان) 

    شکر ۳۰۰ گرم(۵/۱ لیوان) 

    روغن ۲۰۰ گرم

     هویج رنده شده ۱ لیوان 

    بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری 

    وانیل نوک قاشق چای خوری(خیلی کم) رنده پوست لیمو ترش یا پرتقال ۱ قاشق چای خوری

     دارچین نصف قاشق چای خوری

     گردو ریز شده ۱۰۰ گرم 

    @banouy_sharghee

    طرز تهیه: تخم مرغ ها را بشکنید و زرده و سفیده آن را از هم جدا کنید . سپس سفیده تخم مرغها را که در ظرفی جدا ریخته بودید را با هم زن خوب بزنید تا به شکل کف سفید رنگ در بیایید ، باید سفیده را انقدر هم بزنید که وقتی ظرف را واژگون می کنید ،از داخل ظرف نریزد. سپس زرده تخم مرغ را همرا با شکر مخلوط کنید و خوب بزنید تا به رنگ کرم روشن در بیاید. سپس به ترتیب روغن و هویج ، وانیل ،رنده پوست لیمو یا پرتقال و دارچین و گردورا نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید. سپس سفیده تخ مرغ را به مخلوط اضافه کنید و با یک کفکیر چوبی آنرابه آرامی هم بزنید . بکینگ پودر را با آرد مخلوط کنید و در آخر آرد را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. قالب کیک یا ظرف نسوزی را کمی چرب کرده وقدری آرد ته آن بپاشید. مایه کیک را به طور یکنواخت در آن ریخته و قالب را در طبقه فری که از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شده است قرار دهید و اجازه دهید تا کیک به مدت ۱ ساعت بپزد. بعد از پخت صبر کنید تا کیک سرد شود. نکته: هر ۱۵ دقیقه درجه حرارت فر را قدری کم کنید. مثلا در ۱۵ دقیقه دوم حرارت را از ۳۵۰ به ۳۰۰ درجه فارنهایت برسانید و به همین ترتیب تا پایان کار. از اونجایی که حرارت فرها با هم تفاوت دارند ممکن است طول مدت پخت کیک شما از ۱ ساعت بیشتر یا کمتر باشد. بهتر است بعد از گذشت ۴۵ دقیقه با فرو کردن یک چنگال درون کیک از میزان پخته شدن آن آگاه شوید تا درصورت لزوم زمان را افزایش دهید.

    این کیک رو توی کیک پز برقی هم میشه درست کرد.

    🌼🌼🌼🌼🌼

    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۲۳:۳۱   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شکلات سورپرایز😋

    شکلات تخته ای ذوب شده رومن باقلم مو دردومرحله اول یک لایه شکلات داخل قالب    زدم یک لایه تمام سطح قالب رابپوشاند بعدازچنددقیقه که شکلات کمی سفت شد      یک لایه دیگه باقلموشکلات بمالید.باکاردک  کناره های کارراصاف کنید.بعدی20 دقیقه    به آرامی کناره های شکلات راازقالب جدا   کردم ومثل شکل قالب روبرگردوندم وخیلی آرام شکلات روجداکردم بعداماسورههای    فلزی قیف تزیین را5ثانیه روی شعله گرفتم وسوراخهای شکلات بادوطرف ماسوره زدم وداخل پیاله شکلاتی هرچی خاستین بریزید من اجیل وشکلات قالبی ریختم. بعدباکمی شکلات آب شده که گرم نباشد  دوطرف روبه هم بچسبانید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۱:۲۱   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    چیز کیک لیمویی 🍋

    چیز کیک لیمویی یک دسر ترش و شیرین است که به‌راحتی درست می‌شود. برای تهیه آن احتیاجی به فر هم نیست. کافی است مقداری پنیر خامه‌ای و خامه فرم گرفته تهیه کنید تا بتوانید به تعداد مهمانان چیزکیک خوشمزه متفاوت درست کنید.

    ۱ بسته بیسکوییت ساده

    ۵۰ گرم کره نرم شده

    ۳۰۰ گرم پنیر خامه‌ای

    ۱ پیمانه خامه فرم گرفته

    ۱ پیمانه پودر قند

    ۲ /۱ ق چ پوست رنده شده لیمو ترش

    ۳ تا ۴ ق س آب‌لیموی تازه

    ۲ عدد لیموترش

    طرز تهیه:

    ۱. ابتدا بیسکویت و کره را داخل ظرف غذا ساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بیسکویت کاملا خرد شده و با کره مخلوط شود. مخلوط بیسکویت و کره را همچنین داخل یک کاسه هم می‌توانید درست کنید. به این صورت که بیسکویت را داخل کاسه بریزید و آن را خوب له کنید، سپس کره را اضافه کرده و مخلوط کنید. مخلوط کره و بیسکویت را داخل لیوان‌های موردنظرتان بریزید، طوری که یک لایه داخل لیوان‌ها تشکیل شود. حال لیوان‌ها را داخل یخچال قرار دهید.

    ۲. در این میان در یک ظرف مناسب پنیر خامه‌ای را بریزید و آن را خوب بزنید تا کاملا نرم و یکدست شود، سپس نیمی از خامه را همراه با پودر قند، آب‌لیمو وپوست رنده شده لیمو ترش اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد کاملا با هم مخلوط شود. مواد را خوب باید هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شوند.

    ۳. لیوان‌ها را از یخچال درآورید و با مخلوط حاصل پر کنید، سپس آنها را دوباره در یخچال به مدت یک ساعت قرار دهید تا چیز کیک کاملا خودش را بگیرد. بعد از زمان مذکور لیوان‌ها را از یخچال درآورید، آنها را با خامه فرم گرفته و تکه‌های لیمو ترش تزیین کرده و سرو کنید.

    فوت و فن

    اگر مخلوط بیسکویت و کره چسبندگی لازم را نداشت، از مقدار بیشتری کره استفاده کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۲:۰۴   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    مافین موز

        آرد دو و نیم پیمانه

        جوش شیرین 1 قاشق چایخوری

        بکینگ پورد 1قاشق چایخوری

        دارچین 1 قاشق چایخوری

        نمک خیلی کم

        جوز هندی 1/4 قاشق چایخوری

        موز رسیده 5 عدد

        ماست 1/3 پیمانه

        عسل 1/2 پیمانه

        تخم مرغ 2 عدد

        وانیل 1 قاشق چایخوری

        گردو خرد شده نصف پیمانه

    طرز تهیه:

    قبل از همه فر رو روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شه. مواد خشک شامل آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر، دارچین و جوز هندی و نمک رو در یک کاسه بزرگ بریزید و کاملا مخلوط کنید.

    مواد تر شامل ماست، عسل، تخم مرغ، وانیل رو به همراه موز ها در غذا ساز بریزید و باهم میکس کنید تا کاملا مخلوط بشن و مایعی بدست بیاد. اگر هم غذا ساز نداشتید، موز ها رو پوره کنید و تخم مرغ و وانیل رو باهم با چنگال یا ویسک خیلی سریع و قوی بزنید تا کمی کف کنه و با ماست و عسل و پوره موز مخلوط کنید و باز کمی با ویسک بزنید تا مایع یک دستی بشه.

    مواد تر رو به کاسه مواد خشک اضافه کنید و گردو ها رو هم اضافه کنید و با ویسک مخلوط کنید.

    مایع مافین رو در قالب های دلخواهتون بریزید. (میتونید از کپسول های آماده مافین استفاده کنید). اگه هم از قالب های فلزی یا سیلیکونی استفاده میکنید، حتما قالب رو چرب کنید و آرپاشی کنید یا راحت تر اینکه از کاغذ روغنی استفاده کنید. از اونجا که این مافین هچ نوع کره و روغنی نداره، به قالب میچسبه و براتون درد سر میشه.

    بعد هم در فر قرار بدید تا حدود 25 دقیقه بپزه. البته این زمان با توجه به فر شما میتونه متغیر باشه. پس بعد از 20 دقیقه حتما برید سراغش و با خلال دندون تست کنید. اگه تمیز بیرون اومد مافین شما حاضره و احتیاجی نیست بیشتر در فر بمونه.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۵   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کوکی_قهوه_دارچین

    کره خرد شده 1 پیمانه

    شکر دو سوم پیمانه

    نمک یک چهارم ق چ

    آرد دو و یک چهارم پیمانه

    پودر قهوه 2 ق چ

    دارچین 1 ق چ

    شکلات ذوب شده برای تزیین

    فر را با دمای 350 درجه فارنهایت از قبل گرم کرده شکر و کره و نمک را در ظرفی ریخته و با هم زن هم می زنیم تا با هم مخلوط شوند. سپس آرد و پودر قهوه و دارچین را اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم . خمیر را با دست مخلوط کرده تا زمانی که یکدست شود و بعد رول میکنیم و برش زده و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم گذاشته و به مدت 10 دقیقه در فر می گذاریم و پس از خنک شدن نیمی از آن را در شکلات ذوب شده می زنیم.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۵۹   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #باقلوا یزد

    تهیه این شیرینی سنتی یزد، کمی مشکل است اما با کمی صبر و حوصله و دقت میتوانید آنرا تهیه کنید و مطمئناً اگر آنرا در منزل تهیه کنید از طعم آن بیشتر لذت خواهید برد.

    برای تهیه باقلوا باید خمیری مشابه خمیر نان تهیه کنید که لواش باقلوا گفته می شود و یک مایه محتوی پودر پسته که در میان باقلوا قرار می گیرد و یک شربت که برای شیرین کردن ، روی آن داده می شود.

    مواد لازم برای تهیه مایه داخل باقلوا :

    300 گرم    پودر پسته یا بادام

    150 گرم    پودر قند

    نصف قاشق غذا خوری    هل

    طرزتهیه:

    پودر بادام یا پسته را با پودر قند و هل خوب ، مخلوط کرده و آنرا نگه می داریم.

    مواد لازم برای تهیه شربت باقلوا :

    نیم کیلو    شکر

    دولیوان    آب

    نصف لیوان    گلاب

    طرز تهیه:

    شکررا با آب مخلوط کرده روی آتش می گذاریم. زمانی که جوش آمد و کمی غلیظ شد، گلاب را اضافه می کنیم و پس از چند جوش ، دیگر شربت را از روی اجاق برداشته ، و از صافی رد می کنیم و نگاه می داریم تا در زمان لازم از آن استفاده کنیم.

    مواد لازم برای تهیه لواش باقلوا :

    2عدد    زرده تخم مرغ

    3قاشق سوپخوری    روغن مایع

    نصف قاشق مرباخوری    بکینگ پودر

    یک استکان     شیر

    100گرم    کره

    کمی    نمک

    کمی    گلاب

    به مقدار کافی    آرد سفید

    طرز تهیه لواش باقلوا و طرز تهیه شیرینی:

    بیکینگ پودر و نمک را در شیر حل کرده ، روغن و زرده های تخم مرغ را مخلوط کرده ، شیر را به آن می افزائیم وخوب مخلوط می کنیم. آرد را الک کرده و کم کم به مایع موجود اضافه می کنیم تا جایی که خمیرحاصله به دست نچسبد. خمیر را در کیسه نایلونی گذاشته و می گذاریم 1الی 2ساعت بماند. سپس ازخمیر گلوله ای به اندازه یک نارنگی برداشته ، به وسیله وردنه آنرا کاملاً نازک می کنیم. جعبه ای فلزی ( یا ظرفی که قابل استفاده درفرباشد ) را انتخاب کرده و خمیر را کف آن پهن می کنیم . لواش دوم را به همین ترتیب پهن کرده و روی لایه ی اول لواش قرارمی دهیم سپس مایع میان باقلوا که محتوی بادام یا پسته است را روی 2 لایه خمیر پهن می کنیم و با دست کاملاً فشارمی دهیم سپس با دست کمی گلاب را روی لایه های مواد می پاشیم. مجدداً یک لواش دیگر را باز کرده، با وردنه خوب نازک می کنیم و روی موادمان قرار می دهیم سپس کناره های اضافی خمیرهای لواش را با کارد جدا کرده و کل مواد را به صورت لوزی یا مربع برش می دهیم. کره را داغ کرده و روی شیرینی می ریزیم . پس ازآنکه کره کاملاً جذب شیرینی شد جعبه باقلوا را درقسمت پائینی فری که قبلا با حرارت 350 درجه بمدت 20 دقیقه گرم شده قرار می دهیم و سپس10 الی 15 دقیقه ، شیرینی را در پنجره بالایی قرار می دهیم تا روی باقلوا طلایی رنگ شود. پس از خارج کردن باقلوا از فر، شربت تهیه شده را کم کم روی آن می ریزیم تا کاملاً جذب شیرینی شود. و می گذاریم شیرینی سرد شود. اکنون باقلوای شما حاضر است . در صورت تمایل مجداً کمی شربت بتدریج روی باقلواها بریزید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۵۹   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #باقلوا گردویی ترکی

    500 گرم    آرد بسیار نرم و مناسب شیرینی پزی

    3 عدد    تخم مرغ

    نصف پیمانه    شیر

    نصف پیمانه    روغن مایع

    3 قاشق غذاخوری    ماست

    200 گرم    کره

    500 گرم    گردو

    به مقدار کم     نمک

    مواد لازم برای شربت :

    4 پیمانه    شکر

    5 پیمانه    آب

    یک قاشق خوری   آب لیمو

    روش تهیه :

    آکاایران: ابتدا شکر و آب را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. بعد از جوشیدن و حل شدن شکر،  آب لیمو  را اضافه کرده و بگذارید تا شربت چند جوش بزند. شربت را کنار بگذارید.

    آرد، تخم مرغ ، شیر ، روغن مایع، نمک و ماست  را با هم مخلوط کرده و ورز دهید تا خمیر آماده شود. خمیر را به شکل یک توپ در آورده و روی آن را بپوشانید. به مدت نیم ساعت اجازه دهید خمیر بماند.

    خمیر را به 10 قسمت تقسیم کنید. روی تخته یا یک میز آرد بپاشید و خمیر را روی آن باز کنید. نازکی خمیر باید مانند یک کاغذ باشد. سپس 5 خمیر باز شده را در سینی که قبلاً چرب کرده اید قرار دهید. روی هر خمیر را با کره چرب کنید.

     گردوی خرد شده را روی خمیر ها بپاشید تا در تمام سطح خمیر به صورت یک دست پخش شود. سپس 5 خمیر بعدی را باز کرده و رویگردوها قرار دهید. بعد از آن روی هر خمیر کره بمالید.

    در انتهای با کارد بسیار تیزی خمیرها را به صورت لوزی بریده و ظرف را به مدت 30 دقیقه در فر با حرارت 300 درجه ی فارنهایت یا 150درجه ی سانتیگراد قرار دهید.

    امیدواریم با تهیه این باقلوای گردویی خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۴۲   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک_عسل_و_گردو  

    ⭕️ در بعد از ظهرهای این روزهای سرد یک تکه کیک با چای داغ خیلی می چسبد. مخصوصا اینکه عسل و گردو هم به آن اضافه کنیم. درست کردن این کیک را به شما پیشنهاد می کنیم.

    🍀مواد لازم:

        گردو ۳/۴ فنجان

        آرد یک و نیم فنجان

        عسل ۱ فنجان

        پوره سیب ۱ فنجان

        تخم مرغ ۳ عدد بزرگ

        جوش شیرین ۳/۴ قاشق چای خوری

        نمک  ۱/۴ قاشق چای خوری

        پودر زنجبیل  ۱/۴ قاشق چای خوری

    🍀نکاتی در رابطه با طرز تهیه این کیک :

    ۱- از کره در دمای اتاق، برای چرب کردن قالب کیک   استفاده می شود.

    ۲- آرد را کمی بیشتر بردارید تا برای قالب نیز استفاده کنید.

    ۳- از عسل طبیعی استفاده کنید. علاوه بر مقدار ذکر شده به ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری عسل نیز برای براق کردن روی کیک احتیاج خواهید داشت.

    ۴- از پوره سیب بدون شکر استفاده نمائید.

    ۵- تخم مرغ ها باید در دمای اتاق باشند.

    🍀طرز تهیه:

    1.  فر را تا دمای 176 درجه سانتی گراد به همراه طبقه ای در مرکز آن پیش گرم کنید. گردوهای نصف شده را برروی قالب (سینی) رولت پخش کنید. آن را بین 5 تا 7 دقیقه در فر برشته کنید تا زمانیکه بوی خوبی تولید کند، چند دقیقه یک بار آنها را جابجا کنید. سپس آن را به یک بشقاب منتقل کنید؛ بگذارید تا خنک شود. گردوها را برای خرد کردن در یک مخلوط کن (غذاساز) ریخته و حدود 10 بار کلید آن را روشن/خاموش کنید تا بسیار ریز شود. آن را کنار بگذارید.

    2.  یک قالب کمربندی 22 سانتیمتری را با کره چرب کنید و برروی آن آرد بپاشید؛ و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، عسل و پوره سیب را با هم مخلوط کنید؛ آنقدر هم بزنید که بیشتر عسل حل شود. تخم مرغ ها را اضافه کنید، تا زمانیکه که کاملا با هم ترکیب شوند هم بزنید.

    3.  آرد، جوش شیرین، نمک و زنجبیل را درون یک کاسه متوسط الک کنید. آن را به مخلوط عسل اضافه نموده و هم بزنید. با استفاده از لیسک پلاستیکی، گردوها را با آن مخلوط کنید.

    4. خمیر را درون قالبی که از پیش آماده شده است بریزید. کیک را تا زمانیکه روی آن قهوه ای طلایی شود و تستری را که در وسط کیک فروکرده اید به راحتی و تمیز بیرون بیاید، حدود 55 دقیقه بگذارید تا بپزد.

    5.  قالب را به پنجره سیمی منتقل کنید؛ بگذارید تا در حدود 15 دقیقه خنک شود تا زمانیکه کیک از دیواره های قالب شروع به جدا شدن کند. کیک را از قالب خارج کنید، و برروی دیس پذیرائی قرار دهید. تا وقتیکه کیک هنوز گرم است، از یک کاردی فلزی استفاده کنید و به آرامی مابقی عسل را برروی کیک به صورت یک لایه نازک پخش کنید تا سطح آن براق شود. به صورت گرم میل نمائید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۲۶   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #شیرینی_پفکی  🎈⛱

    #مخصوص_عید_نوروز 🎐

    @banouy_sharghee

    🔴مواد لازم🔴 🍙

    5 عدد زرده تخم مرغ

    200 گرم پودر قند

    200 گرم گردو 

    1 قاشق چایخوری پودر هل

    0.25 قاشق چایخوری وانیل 

    🔴طرز تهیه🔴 🍪

    @banouy_sharghee

    1- زرده تخم‌مرغ را به همراه پودر قند با همزن برقی بزنید تا مایه کاملا سفید و کشدار شود، سپس هل یا وانیل را اضافه کنید.

    2- گردو را نگینی ریز خرد کرده و به مواد اضافه و با لیسک خوب مخلوط کنید. سینی مخصوص فر را چرب کرده و کاغذ روغنی بیندازید، سپس از مواد به اندازه یک قاشق چای‌خوری برداشته و با فاصله در سینی قرار دهید و در فر از پیش گرم شده با حرارت 150درجه سانتی‌گراد به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید تا زیر آن کمی طلایی شود. برای پخت این شیرینی، نیازی به تغییر رنگ روی آن نیست.

    🔴نکات🔴 🚦

    1- در این شیرینی درجه حرارت خیلی مهم است باید حتما از قبل فر روشن و داغ شده باشد، در غیر این صورت پف شیرینی می‌خوابد.

    2- اگر شیرینی را زود از فر بیرون بیاورید روی آن حفره‌های ریزی ایجاد می‌شود.

    3- می‌توانید به جای گردو از کنجد، پسته یا هر مغز خام دیگری استفاده کنید.

    4- کمی زعفران دم‌کرده، رنگ و طعم بهتری به شیرینی می‌دهد.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۳۳   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک هویج🍰

    مواد لازم :

    تخم مرغ ۴ عدد

     آرد ۳۰۰ گرم(۵/۱ لیوان) 

    شکر ۳۰۰ گرم(۵/۱ لیوان) 

    روغن ۲۰۰ گرم

     هویج رنده شده ۱ لیوان 

    بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری 

    وانیل نوک قاشق چای خوری(خیلی کم) رنده پوست لیمو ترش یا پرتقال ۱ قاشق چای خوری

     دارچین نصف قاشق چای خوری

     گردو ریز شده ۱۰۰ گرم 

    طرز تهیه: تخم مرغ ها را بشکنید و زرده و سفیده آن را از هم جدا کنید . سپس سفیده تخم مرغها را که در ظرفی جدا ریخته بودید را با هم زن خوب بزنید تا به شکل کف سفید رنگ در بیایید ، باید سفیده را انقدر هم بزنید که وقتی ظرف را واژگون می کنید ،از داخل ظرف نریزد. سپس زرده تخم مرغ را همرا با شکر مخلوط کنید و خوب بزنید تا به رنگ کرم روشن در بیاید. سپس به ترتیب روغن و هویج ، وانیل ،رنده پوست لیمو یا پرتقال و دارچین و گردورا نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید. سپس سفیده تخ مرغ را به مخلوط اضافه کنید و با یک کفکیر چوبی آنرابه آرامی هم بزنید . بکینگ پودر را با آرد مخلوط کنید و در آخر آرد را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. قالب کیک یا ظرف نسوزی را کمی چرب کرده وقدری آرد ته آن بپاشید. مایه کیک را به طور یکنواخت در آن ریخته و قالب را در طبقه فری که از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شده است قرار دهید و اجازه دهید تا کیک به مدت ۱ ساعت بپزد. بعد از پخت صبر کنید تا کیک سرد شود. نکته: هر ۱۵ دقیقه درجه حرارت فر را قدری کم کنید. مثلا در ۱۵ دقیقه دوم حرارت را از ۳۵۰ به ۳۰۰ درجه فارنهایت برسانید و به همین ترتیب تا پایان کار. از اونجایی که حرارت فرها با هم تفاوت دارند ممکن است طول مدت پخت کیک شما از ۱ ساعت بیشتر یا کمتر باشد. بهتر است بعد از گذشت ۴۵ دقیقه با فرو کردن یک چنگال درون کیک از میزان پخته شدن آن آگاه شوید تا درصورت لزوم زمان را افزایش دهید.

    این کیک رو توی کیک پز برقی هم میشه درست کرد.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۵:۲۶   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    خمیر فیلو

    آرد 225 گرم

    نمک یک دوم ق چ

    تخم مرغ زده شده 1 عدد

    روغن آفتاب گردان 2 ق س

    آب ولرم 150 میلی لیتر

    آرد و نمک را در ظرفی الک کرده در مرکز آن گودی ایجاد کنید. تخم مرغ زده شده را به همراه آب و روغن داخل گودی بریزید و مخلوط کنید تا خمیر چسبنده ای به دست آید خمیر را روی سطح آرد پاشی شده ضربه بزنید تا چسبندگی آن از بین برود خمیر را روی یک حوله قرار دهید و یک کاسه وارونه روی آن بگذارید و 30 دقیقه در جای گرم استراحت دهید سپس خمیر را روی سطح آرد پاشی شده خیلی نازک باز کنید به طوری که بدون پارگی و نازک و یکدست باشد. این خمیر را می توانید به مدت طولانی داخل فریزر نگهداری کنید. خمیر را به اندازه دلخواه برش داده و با کره آب شده برس بزنید و روی هر تکه کاغذ روغنی انداخته و روی هم قرار دهید و در فریزر بگذارید و هنگام استفاده دو ساعت زودتر از فریزر خارج کرده و دوساعت در یخچال قرار دهید تا یخ زدایی شود و برای انواع شیرینی استفاده کنید.

    بهتر است خمیر را روی پارچه باز کنید و پارچه را آرد پاشی کنید. خمیر فیلو را با دقت و لطافت تهیه کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان