خانه
691K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۱:۲۵   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    شیرینی_خرمایی  

    مخصوص_عید_نوروز

    📣در این شیرینی چون شکر به کار نرفته است و روغن کمی دارد و آرد آن هم سبوس‌دار است یک شیرینی خوشمزه‌ی رژیمی محسوب می‌شود. شیرینی خرمایی با این ادویه‌ها برای زمستان بسیار مقوی است.

    🔴مواد اولیه🔴 🍯

    ادویه: زیره- رازیانه- فلفل سیاه- تخم گشنیز- زنجفیل- دارچین دو قاشق غذاخوری 

    مغز گردوی خرد شده 2 قاشق غذاخوری 

    آرد سبوس‌دار  250 گرم 

    شیر  یک پیمانه 

    روغن مایع  یک سوم پیمانه 

    خمیر مایه  1 قاشق غذاخوری 

    نمک  کمی 

    خرما  200 گرم بدون هسته 

    کنجد  2 قاشق غذاخوری 

     

    🔴طرز تهیه🔴 🍩

    * ابتدا خمیر مایه را در کمی آب جوش حل کرده و به آن نمک می‌زنیم و بیست دقیقه استراحت می‌دهیم تا خمیر مایه آماده شود.

    * برای درست کردن ادویه‌ی مخصوص می‌توانید از هر کدام یک قاشق مرباخوری مخلوط کنید سپس دو قاشق غذاخوری از مخلوط آن را برای درست کردن شیرینی کنار بگذارید (البته قبلاً همه‌ی آن‌ها باید به صورت پودر آماده شود.) 

    * در ظرفی، آرد را ریخته یک قاشق از ادویه‌ی مخصوص را به آرد اضافه کرده، شیر و روغن مایع و خمیر مایه را به آن اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم و خوب ورز می‌دهیم. خمیر نباید به دست بچسبد و زیاد هم خشک شود. اگر خمیر به دست چسبید کمی آرد اضافه کنید و اگر سفت بود کمی شیر.

    * خمیر را داخل نایلون گذاشته و دو یا سه ساعت استراحت می‌دهیم تا وربیاید.

    * در این مدت خرما را آماده می‌کنیم. خرما را پوست گرفته و هسته آن را خارج کرده و با گردوی خرد شده و کنجد و یک قاشق ادویه که باقی مانده خوب مخلوط می‌کنیم.

    * وقتی خمیر آماده شد از خمیر گلوله‌های کوچکی بر می‌داریم و داخل آن را با خرمای آماده شده پر می‌کنیم و در سینی فر می‌چینیم. سینی را در فر با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد به مدت نیم ساعت می‌گذاریم تا بپزد.

    * در این شیرینی چون شکر به کار نرفته است و روغن کمی دارد و آرد آن هم سبوس‌دار است یک شیرینی خوشمزه‌ی رژیمی محسوب می‌شود. شیرینی خرمایی با این ادویه‌ها برای زمستان بسیار مقوی است.

    * اگر ذائقه‌تان این ادویه‌ها را نمی‌پسندد، می‌توانید فقط از دارچین و زنجفیل و یا فقط دارچین استفاده کنید. البته این شیرینی چون کاملاً سنتی است و با آرد سبوس‌دار درست می‌شود با این ادویه بسیار خوشمزه می‌شود.

  • ۱۱:۵۴   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شکلات_برزیلی

    مناسب عید

    موادلازم :

    شیرعسل :۱ قوطی

    پودر کاکائو:۵ قاشق غذاخوری

    کره :۲ قاشق غذاخوری

    ترافل برای تزئین

    طرزتهیه:

    شکلات یکی از پرطرفدارترین خوراکی ها است در این مطلب طرزتهیه شکلات برزیلی قرار داده شده است.

    ابتدا شیرعسلی را همراه با پودرکاکائو و کره در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مواد غلیظ و به صورت خمیری نرم شود حالا مخلوط شکلات غلیظ شده را درون ظرفی که چرب کرده اید بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود و خودش را بگیرد

    بعد از اینکه مواد شکلات خنک شد دست خود را چرب کنید و از خمیر بردارید و در دست خود گرد کنید سپس در ترافل شکلاتی بغلطلنید و در کاغذهای مخصوص شکلات قرار دهید.

    در صورت تمایل می توانید به جای پودر کاکائو و کره از یک بسته شکلات تلخ استفاده کنید برای تزیین شکلات برزیلی نیز می توانید به جای ترافل شکلات ها را در پودر پسته , نارگیل و… بغلطانید و سپس سرو نمایید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۲:۱۲   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی ناپلئونی  

    مواد لازم

     خمیر هزارلا:١ بسته

    خامه فرم گرفته:١ پيمانه

     پودر قند: به ميزان لازم

    پودر پسته براي تزيين

    طرز تهیه

    اول فر رو با دماي ٤٥٠ درجه فارنهايت از يك ربع قبل از اينكه سيني رو داخل فر بذاريد روشن كنيد تا گرم بشه، خمير رو به عرض ١ سانت با وردنه باز كنيد و به صورت گرد يا مستطيل و يا مربع كات كنيد، داخل سيني فر كاغذ روغني بندازيد و خمير ها رو داخل سيني بچينيد و داخل فر، پنجره ي پايين به مدت نيم ساعت قرار بديد تا خمير ها طلايي بشن، پس از پخت سینی را از فر در بياريد و با يه چاقوي تيز هر كدوم از خمیر ها رواز وسط با چاقو به دو قسمت كنيد، و يك تكه از خمير پخته شده رو با دست خرد كنيد،مقداري خامه روي یک لایه از خمير ميماليم و بعدلایه بعدی رو روش ميذاريم و دوباره خامه ميماليم (اگه خواستيد يك لايه ديگه بذاريد) و بعد از خامه خرده هاي خمير روش ميريزيم،بعد كمي پودر قند و پودر پسته اضافه ميكنيم و داخل يخچال ميذاريم تا كاملا خنك بشه.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۲:۱۴   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    كرم_كيك_ ميوه اى 

    يك عدد كيك اسفنج سه تخم مرغى توى قالب كمربندى درست ميكنيم كه بهتره قالب مربع شكل باشه من چون اون مدل رو نداشتم تو قالب گرد درست كردم كيك هم ميتونه ساده ويا كاكايويى باشه من كاكايويى رو انتخاب كردم 

    سيصد وپنجاه گرم خامه فرم گرفته شيرين شده ، يك قوطى كمپوت زردالو سه ورق ژلاتين ويا سه قاشق چايخورى پودر ژلاتين و رنگ مخصوص شيرينى هم براى رويه لازم هست

    كيك رو بعد از پختن از قالب در مياريم تا خنك بشه وكاغذ روغنى زيرش رو هم برميداريم ودوباره داخل قالب ميذاريم 

    كمپوت رو از ابش جدا ميكنيم هسته هاشو در مياريم با مقدارى از اب كمپوت روى كيكمون رو مرطوب ميكنيم وزردالوها رو با بقيه اب كمپوت داخل مخلوط كن پوره ميكنيم وژلاتين حل شده  رو بهش اضافه ميكنيم  كمى رنگ بهش ميزنيم ونصف از پوره ميوه رو با خامه فرم گرفته مخلوط ميكنيم وميماليم روى كيك وكاملا صاف ميكنيم بعد بقيه پوره ميوه رو روى خامه ميكشيم وتوى يخچال ميزاريم تا خودشو بگيره بعد از قالب در مياريم وتزيين ميكنيم 

    اينكه گفتم قالب مربع بهتره به خاطر اينكه برشهاى مستطيل بزنيد وتوى كپسولهاى كاغذى بذاريد ومثل شيرينى تر سرو كنيد

    نوش جان

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۲:۱۹   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی بادام زمینی فوری

    مواد لازم برای۵ نفر 

    کره بادام زمینی (طرز تهیه موجود است)  ۱/۲ پیمانه

    شکلات (چیپس ، تخته ای یا هر شکل دلخواه)   به مقدار لازم

    بیکینگ پودر   ۱/۲ قاشق چای خوری

    کره   ۱/۲ پیمانه

    شکلات سفید   ۱۰۰-۵۰ گرم

    شکر قهوه ای   ۱ پیمانه

    تخم مرغ   ۱ عدد

    وانیل‏   ۱ قاشق چای خوری

    آرد   ۱,۱/۳ پیمانه

    طرز تهیه

    ۱- ابتدا فر را روشن کنید تا گرم شود. یک ظرف آب نیز داخل فر قرار دهید تا حرارت آن معتدل شود.

    ۲- کره را به دمای اتاق رسانده و آن را با شکر قهوه ای مخلوط کنید و با همزن به خوبی یکدست کنید. تخم مرغ را نیم ساعت قبل در دمای اتاق قرار دهید و بعد آن را به همراه کره بادام زمینی به مواد اضافه کرده و با همزن به خوبی یکدست کنید. 

    ۳- آرد،بکینگ پودر و وانیل را مخلوط کرده و 2بار الک کنیدو آنها را کم کم به مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.

    ۴- قالب های مناسبی را انتخاب کرده و آنها را با کره چرب کنید. داخل هر قالب به میزان 2سوم آن خمیر ریخته و قالب را داخل فر قرار دهید. 

    ۵- حدود 10تا 12دقیقه بعد شیرینی را از فر خارج کنید. روی هر شیرینی مقداری شکلات سفید رنده کنید و یک تکه شکلات تخته ای قرار داده و با دست آن را بفشارید.

    ۶- 15دقیقه شیرینی را در دمای اتاق قرار دهید تا خنک شود سپس به وسیله چاقو چرب شده آن را از قالب جدا کنید. 

    سایر نکات 

    طرز تهیه این شیرینی فوق العاده سادست و در عین حال هم بسیار خوشمزست. دستور تهیه این شیرینی طوریه که حتی مبتدی ترین افراد هم از پس پختش برمیان!

    1)بهترین دمای فر برای گرم کردن و پخت شیرینی دمای 180درجه سانتی گراد است.

    2)در صورت تمایل به جای شکر قهوه ای از شکر سفید استفاده کنید یا آنکه نیمی از آن را شکر قهوه ای و نیمی از آن را شکر سفید بریزید. 

    3)در صورت تمایل مقداری فندق چرخ شده هم به مواد اضافه کرده و روی آن شکلات فندقی قرار دهید.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • ۱۲:۳۹   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    آموزش تخصصى شيرينى ماکارون فرانسوی

    سفیده تخم مرغ3عدد معادل 90گرم

    شکر دانه ریز 40گرم

    پودر شکر180گرم

    پودر بادام 125گرم

    رنگ واسانس دلخواه

    طرز تهیه:

    سفیده ها رو دو روز قبل از زرده جدا کنید وروش رو سلفون بکشید بزارید داخل یخچال .. بادامها رو 10 دقیقه با حرارت 180 درجه داخل فر بو بدید وبعد که سرد شد با پودر قند آسیاب کنید وسه بار با الک ریز الک کنید تا پودر بادام گوله نشه .

    حالا سفیده ها رو بزنید به مدت 1دقیقه با دور تند تا فومی شکل بشه بعد شکر رو الک کنید ودانه های ریزش رو با 2قاشق پودر شکر مخلوط کنید ودر سه مرحله به سفیده ها اضافه کنید وحدود 3دقیقه بزنید .

    حالا رنگ واسانس دلخواه رو به سفیده ها بزنید وبا همزن خوب مخلوط کنید .

    حالا همزن رو کنار بزارید وبه کمک لیسک پودر قند وبادام آسیاب شده رو در سه مرحله بصورت دورانی به سفیده ها اضافه کنید بعد مواد رو داخل قیف بریزید وروی مت مخصوص پایپ کنید اگر مت مخصوص ماکارون نداشتید روی کاغذ روغنی دایره هایی به قطر 3 سانت بکشید وسطح کاغذ روغنی رو چرب کنید وبا قیف روی دایره ها مواد رو میریزیم بعد چند بار سینی رو روی میز بکوبید تا هوای بینش خالی بشه ،اگر روی شیرینی گنبدی شکل شد کمی با انگشت چرب شده صافش کنید بعد ماکارونها رو 1ساعت در محیط آشپزخونه استراحت میدیم وبعد داخل فر 150درجه  به مدت 16 دقیقه بپزید .حتما فر رو یک ربع قبل روشن کنید .بعد از پخت ماکارونها رو از سینی جدا کنید وبزارید تا سرد شه میتونید برای وسطش از خامه فرم گرفته ویا گاناش استفاده کنید .من از خامه فرم گرفته ورنگ زرد استفاده کردم واسانس لیمو زدم.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۲:۴۲   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک شکلاتی آلمانی

    کیک های شکلاتی آلمانی بسیار پرشکلات و خوشمزه هستند. این یه مدلشه:

    مواد لازم:

    شکلات 100 گرم

    آرد سفید قنادی 2 پیمانه

    جوش شیرین 1 قاشق چای خوری

    نمک ¼ قاشق چای خوری

    کره نرم شده و به دمای محیط رسیده 200 گرم

    شکر 1 و ½  پیمانه

    تخ مرغ درشت 4 عدد 

    وانیل 1 قاشق چای خوری

    باترمیلک 1 پیمانه

    طرز تهیه: ابتدا برای تهیه باتر میلک 2 قاشق غذاخوری آب لیمو یا سرکه سفید رو توی لیوان ریخته روش یک پیمانه شیر بریزید و اجازه بدید به مدت یک ربع ساعت بمونه تا باتر میلک درست بشه. تا باتر میلک آماده بشه فر رو روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید . دو عدد قالب گرد 23 سانتی را کاغذ روغنی انداخته چرب کنید. شکلات ها را خرد کرده داخل ظرفی بریزید و توی مایکروفر با حداکثر قدرت قرار بدید دائم چک کنید وقتی نیمی از شکلات آب شد از مایکروفر در بیارید و همش بزنید تا بقیه شکلات هم با حرارت اون قسمت ذوب شده آب بشه . یا اگه مایکروفر ندارید همین کار رو روی بخار آب انجام بدید. دقت کنید شکلات رو زیاد حرارت ندید نیمی از شکلات که روی حرارت آب بشه کافیه و بقیش باید با حرارت همون قسمت آب شده ذوب بشه  .آرد را همراه نمک و جوش شیرین الک کنید . زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید . کره را همراه شکر بزنید تا سبک شود. زرده تخم مرغ را به کره اضافه کنید. در حد مخلوط شدن مواد را بزنید. وانیل و شکلات ذوب شده خنک شده را هم اضافه کنید . نیمی از آرد را اضافه کنید و چند ثانیه بزنید سپس نیمی از باتر میلک را اضافه کنید دوباره نیم دیگر آرد و در آخر بقیه باتر میلک. بعد از اضافه کردن هرکدام چند ثانیه مواد را بزنید. پره های همزن را خوب بشویید و خشک کنید. سفیده ها را بزنید تا فرم گرفته از ظرف نریزد. سپس سفیده زده شده را کم کم به مواد اضافه کرده بدون همزن و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید. مواد را داخل قالب ها ریخته به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که بپزد داخل فر 180درجه قرار دهید. 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۰۸   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک گردویی با ماکروفر

    مواد لازم:

    5 عدد تخم مرغ

    1 لیوان (125 گرم) آرد سفید

    125 گرم کره

    2 قاشق مرباخوری سرخالی بکینگ پودر

    نصف لیوان (110 میلی لیتر) شیر

    1 لیوان (200 گرم) شکر

    1 قاشق چایخوری وانیل.

    طرز پخت:

     ظرف گود مناسبی را انتخاب می کنیم ته ظرف را چرب کرده و کمی آرد می پاشیم. کره را کمی می زنیم تا نرم و لطیف شود. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می سازیم زرده، شکر و بکینگ پودر را به کره اضافه کرده می زنیم تا کاملاً سفید و سفت شود سپس شیر را 30 ثانیه قدرت 100% حرارت می دهیم و با وانیل به مواد اضافه می کنیم سفیده را جداگانه آنقدر می زنیم تا از تخم مرغ زنی نریزد و آنرا با مواد مخلوط کرده کمی بهم می زنیم وآرد و گردو را در آخر کار داخل مایه می ریزیم. مایه آماده شده را در ظرف ریخته و ظرف را بدون درپوش روی سه پایه کوتاه فلزی قرار می دهیم. دستگاه را به مدت 5 دقیقه با قدرت 100% تنظیم می کنیم سپس بدون باز کردن در بلافاصله دستگاه را با قدرت 60% با گریل (کلید ترکیبی) به مدت 8ـ6 دقیقه روشن می کنیم تا سطح کیک کاملاً، طلایی گردد.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۱۰   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک شکلاتی با مایکروفر

    مواد لازم : 

    تخم مرغ  ۴ عدد

    کره  ۱۰۰ گرم

    شکر  ۱۳۰ گرم

    آرد سفید  ۱۱۰ گرم

    کاکائو  ۲ قاشق سوپخوری

    شیر هموژنیزه  ۰٫۱۵ لیتر

    بکین پودر  ۱ قاشق مرباخوری

    روغن  ۱ قاشق سوپخوری

    طرز تهیه :

    تخم مرغ ها را همراه شکر خوب هم زده تا کاملا سفید و سفت شود کره و شیر را به آن اضافه کنید تا خوب مخلوط شود. ظرف مایکروفر ( بشر ) را تا نیمه آب کرده و آن را به مدت ۴-۳ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید . آرد ، بکینگ پودر و پودر کاکائو را خوب مخلوط کرده و آن را به مایه کیک اضافه مرده و در این مرحله تنها با یک چنگال و به مقدار کم هم بزنید که مخلوط شود. یک ظرف گود مناسب را انتخاب کرده مقداری روغن مایع در آن ریخته و تمامی دیواره ظرف را روغن اندود نمایید . سپس مایه کیک را داخل آن ریخته و ظرف آب که تا این مرحله کاملا جوش آمده و باعث شده فضای داخل مایکروفر داغ شود، بیرون آورده و ظرف کیک را داخل مایکروفر قرار دهید و سریع در مایکروفر را ببندید و آن را به مدت ۱۰ دقیقه با قدرت ۷۰% داخل مایکروفر قرار دهید.

    توجه :بهتر است پس از اتمام این زمان تا ۵ دقیقه بعد از آن درب مایکروفر باز نشود.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۶:۰۲   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    نان گل خرما 

    چي لازم دارم:

    آرد: 400 تا500 گرم

    شکر: 50گرم تخم مرغ: 2عدد

    شير ولرم: 100 ميلي ليتر

    خميرمايه: يک و يک دوم قاشق چاي خوري

    نمک: يک هشتم قاشق چاي خوري

    روغن مايع يا کره: 80 گرم

    مواد مياني:

    خرما چرخ شده: 300 گرم

    پودرهل: يک قاشق سوپ خوري

    پودر دارچين: يک قاشق سوپ خوري

    چطوري درست کنم: 

    1- خمير ترش را با يک قاشق مرباخوري شکر مخلوط کرده، سپس شير ولرم را اضافه کنيد و بگذاريد به عمل آيد.

    2- کره، شکر، تخم مرغ ها و نمک را مخلوط کنيد و با مفتول فلزي بزنيد، سپس خميرترش را اضافه کرده و پس از آن آرد را به تدريج اضافه کنيد تا خمير نرمي به دست آيد. روي خمير را پوشانده و نيم ساعت به آن استراحت دهيد.

    3- خرما را با هل و دارچين مخلوط کنيد.

    4- از خمير آماده به اندازه 80گرم جدا کرده و در دست گرد کنيد و از مواد خرما داخل خمير قرار داده و داخل سيني به ضخامت نيم سانتي متر پهن کنيد، سپس 12 برش روي خمير ايجاد کنيد طوري که برش ها خيلي نزديک مرکز نباشد. سيني را در طبقه وسط فر که از 15دقيقه قبل روي 350 درجه فارنهايت يا 180 درجه سانتي گراد روشن کرده ايد، قرار دهيد تا به مدت 15-20 دقيقه بپزد.

    نکته:

    خمير ترش اضافي را براي اينکه ماندگاري بيشتري داشته باشد حتما در يخچال نگهداري کنيد

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • ۱۶:۲۲   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    شیرینی_ناپلئونی  

    مواد لازم

     خمیر هزارلا:١ بسته

    خامه فرم گرفته:١ پيمانه

     پودر قند: به ميزان لازم

    پودر پسته براي تزيين

    طرز تهیه

    اول فر رو با دماي ٤٥٠ درجه فارنهايت از يك ربع قبل از اينكه سيني رو داخل فر بذاريد روشن كنيد تا گرم بشه، خمير رو به عرض ١ سانت با وردنه باز كنيد و به صورت گرد يا مستطيل و يا مربع كات كنيد، داخل سيني فر كاغذ روغني بندازيد و خمير ها رو داخل سيني بچينيد و داخل فر، پنجره ي پايين به مدت نيم ساعت قرار بديد تا خمير ها طلايي بشن، پس از پخت سینی را از فر در بياريد و با يه چاقوي تيز هر كدوم از خمیر ها رواز وسط با چاقو به دو قسمت كنيد، و يك تكه از خمير پخته شده رو با دست خرد كنيد،مقداري خامه روي یک لایه از خمير ميماليم و بعدلایه بعدی رو روش ميذاريم و دوباره خامه ميماليم (اگه خواستيد يك لايه ديگه بذاريد) و بعد از خامه خرده هاي خمير روش ميريزيم،بعد كمي پودر قند و پودر پسته اضافه ميكنيم و داخل يخچال ميذاريم تا كاملا خنك بشه.

  • ۱۶:۲۳   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    شیرینی_بادام_زمینی_فوری

    مواد لازم برای۵ نفر 

    کره بادام زمینی (طرز تهیه موجود است)  ۱/۲ پیمانه

    شکلات (چیپس ، تخته ای یا هر شکل دلخواه)   به مقدار لازم

    بیکینگ پودر   ۱/۲ قاشق چای خوری

    کره   ۱/۲ پیمانه

    شکلات سفید   ۱۰۰-۵۰ گرم

    شکر قهوه ای   ۱ پیمانه

    تخم مرغ   ۱ عدد

    وانیل‏   ۱ قاشق چای خوری

    آرد   ۱,۱/۳ پیمانه

    طرز تهیه

    ۱- ابتدا فر را روشن کنید تا گرم شود. یک ظرف آب نیز داخل فر قرار دهید تا حرارت آن معتدل شود.

    ۲- کره را به دمای اتاق رسانده و آن را با شکر قهوه ای مخلوط کنید و با همزن به خوبی یکدست کنید. تخم مرغ را نیم ساعت قبل در دمای اتاق قرار دهید و بعد آن را به همراه کره بادام زمینی به مواد اضافه کرده و با همزن به خوبی یکدست کنید. 

    ۳- آرد،بکینگ پودر و وانیل را مخلوط کرده و 2بار الک کنیدو آنها را کم کم به مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.

    ۴- قالب های مناسبی را انتخاب کرده و آنها را با کره چرب کنید. داخل هر قالب به میزان 2سوم آن خمیر ریخته و قالب را داخل فر قرار دهید. 

    ۵- حدود 10تا 12دقیقه بعد شیرینی را از فر خارج کنید. روی هر شیرینی مقداری شکلات سفید رنده کنید و یک تکه شکلات تخته ای قرار داده و با دست آن را بفشارید.

    ۶- 15دقیقه شیرینی را در دمای اتاق قرار دهید تا خنک شود سپس به وسیله چاقو چرب شده آن را از قالب جدا کنید. 

    سایر نکات 

    طرز تهیه این شیرینی فوق العاده سادست و در عین حال هم بسیار خوشمزست. دستور تهیه این شیرینی طوریه که حتی مبتدی ترین افراد هم از پس پختش برمیان!

    1)بهترین دمای فر برای گرم کردن و پخت شیرینی دمای 180درجه سانتی گراد است.

    2)در صورت تمایل به جای شکر قهوه ای از شکر سفید استفاده کنید یا آنکه نیمی از آن را شکر قهوه ای و نیمی از آن را شکر سفید بریزید. 

    3)در صورت تمایل مقداری فندق چرخ شده هم به مواد اضافه کرده و روی آن شکلات فندقی قرار دهید.

  • ۱۶:۴۹   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    كيك اسفنجى شكلاتى 

    مواد لازم:

    آرد 130گرم

    شکر150گرم

    تخم مرغ 6عدد

    وانیل نصف ق چ

    بيکینک پودر 1ق چ

    پودر کاکاءو 20گرم

     آب جوش یک استكان

    طرز تهیه:

    تخم مرغها رو از قبل بیرون میگذاریم تا به دمای محیط برسن،بعد زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم.سفیده رو میزنیم تا کف کنه و اگه ظرفو برعکس کردیم نریزه،نصف شکرو بهش اضافه میکنیم و بازم میزنیم تا یه بافت خامه ای پیدا کنه،زرده رو هم با وانیل و نصف دیگه شکر میزنیم تا پوک و کرمی رنگ بشه،بعد به سفیده اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی و در یک جهت هم میزنیم،آرد و پودر کاکاءو و بکینگ پودر رو سه بار الک کرده و اروم اروم با تخم مرغا مخلوط میکنیم و با لیسک در یک جهت هم میزنیم که پفش نخوابه،یک استکان اب جوش هم کم کم اضافه میکنیم،در نهایت یک بافت پوک و پر از حباب باید داشته باشیم،داخل قالب رو چرب کرده یا کاغذ روغنی میندازیم،فر رو از قبل گرم میکنیم و مواد رو که داخل قالب ریختیم در دمای 180درجه به مدت 20 تا 30 دقیقه می پزیم،بهتره این میزان مواد در دو قالب جداگانه پخته شه،اینطوری بهتر پف میکنه،در طول مدت پخت هم در فر رو باز نکنید،فقط بعد از اتمام پخت با خلال دندون چک کنید که اگه مواد بهش نچسبید یعنی پخته مدت زمان پخت بستگی به قالب و دمای فر شما داره ولی قبل از 20 دقیقه به هیچ وجه نباید در فر رو باز کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۶:۵۶   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    چیز_کیک با پایه کیک_اسفنجی 

    مواد لازم:

    کیک اسفنجی 1 عدد

    پنیر ماسکارپونه 200 گرم  

     خامه ۲۰۰ گرم

    شکر 1/2 لیوان

    پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری  گردو خرد شده ۳ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه :

     برای تهیه چیز کیک با پایه کیک اسفنجی ابتدا کیک اسفنجی را طبق دستور درست کنید و بگذارید کاملا سرد شود. 

    در این فاصله پنیر ماسکارپونه را با خامه و شکر بزنید ، پودر ژلاتین را به روش بن ماری حل کنید ( یعنی سه قاشق غذاخوری آب سرد به آن اضافه کنید و بگذارید روی کتری در حال جوش تا حل شود و مایع زلالی به دست بیاید ) سپس محلول ژلاتین را به مخلوط پنیر و خامه اضافه کنید و مخلوط کنید. 

    داخل کیک اسفنجی را با دقت خالی کنید ( ابتدا دایره ای داخل کیک بزنید و با قاشق داخل کیک را خالی کنید ) سپس مخلوط پنیر را داخل آن بریزید و در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد. 

    پس از ۲ ساعت برای تزیین روی کیک می توانید از مواد داخل کیک که خالی کردید به صورت پودر در آورده و با گردو مخلوط کنید و روی کیک بریزید.

    می توانید به جای پودر ژلاتین از یک بسته پودر ژله هم استفاده کنید ، در این صورت چیز کیک شما طعم ژله را می گیرد ، چیز کیک با پایه کیک اسفنجی شما حاضر است.

    نوش جان

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۶:۵۸   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شکلات_مغزدار 

    مواد اولیه :

    -شیر عسل (بسیار غلیظ) ۲ ق 

    -مارزیپان ۴۰ گرم

    - شکلات (ترجیحا تلخ) ۱۰۰ گرم

     طرز تهیه :

    جهت تهیه شکلات مغزدار ابتدا شکلاتتون رو بطریق بن ماری آب کنید به این صورت که یا اونها رو روی بخار کتری اب کنید یا شکلات رو در یه ظرفی ریخته وداخل مایکروفر قرار بدین، بعد ۳۰ ثانیه قدرت ۱۰۰% بدین اگه آب نشده بود همین زمان رو اونقدر تکرار کنید تا شکلات آب بشه , حواستون باشه که ممکنه ظاهر شکلات تغییری نداشته باشه ولی وقتی بهش قاشق می زنید کاملا” روان می شه پس حتما” هر دفعه چک کنید. بعد داخل قالب بریزید و کمی قالب رو بچرخونید تا شکلات تمام دیواره ها رو بگیره.

    قالب رو روی یه کاغذ روغنی برگردونید تا شکلات اضافی اون بریزه .بعد قالب رو داخل یخچال قرار بدین .

    شکلات اضافی که روی کاغذ روغنی ریخته رو با یه قاشق کاملا خشک جمع کنید ، چون باز هم بعدا می خوایم همین شکلاتو آب کنیم .

    تا شکلاتمون توی یخچال داره سفت می شه مواد داخل شکلاتو درست می کنیم . برای اینکار مارزیپان و شیرعسل رو با هم کاملا مخلوط می کنیم .

    در صورتیکه موادمون (ترکیب شیر عسل و مارزیپان ) سفت بود می تونید ۱۰ ثانیه داخل مایکروفر بذارید . حواستون باشه گرم نشه فقط یه کوچولو روان بشه ( اگه گرم بشه شکلات رو آب می کنه ) یا اگه فکر می کنید ممکنه نتونید اینکارو انجام بدین مجددا یه کوچولو شیرعسل بریزید تا موادمون شل تر بشه . قالب رو از یخچال در بیارید و مقداری از مواد رو به عنوان مغز شکلات داخلش بریزید .

    بعد همون شکلات اضافی که از روی کاغذ روغنی جمع کرده بودید مجددا آب کرده و روی مغزی قرار بریزین و شکلات رو بمدت ۲۰ دقیقه داخل فریزر بذارید . بعد از بستن شکلات مغزدار اون رو از قالب جدا کنید.

     

      نکات :

    ۱) برای تهیه این نوع شکلات میتونید مارزپان رو با مغز فندق هم تهیه کنید تا شکلات خوشمزه تر بشه.

    ۲) میتونید از مقداری پودر نارگیل هم به عنوان مغز شکلات استفاده کنید به این صورت که اونر و ابتدا با مارزپان مخلوط کنید و بعد به صورت گرد در بیارید و بعد داخل شکلات قرار بدید.

    ۳) این شکلات رو میشه با شکلات سفید خالص یا رنگ شده با رنگای خوارکی تهیه کنید.

    ۴) این شکلات کمی شیرین میشه و به نظرم بهتره از شکلات تخته ای تلخ به عنوان رویه استفاده کنید.

    ۵) به جای شیرعسل غلیظ میشه از شیر نارگیل غلیظ شده هم استفاده کرد.البته حواستون باشه این شیر عسل همون ترکیب ساده شیر و عسل رقیق نیست میتونید طرز تهیه شیر عسلی رو در لینک زیر ببینید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۷:۱۹   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    شيرينى_آلمانى

    دماى فر 150سانتيگراد 

    پخت : 20 دقیقه  

    مواد لازم :

     روغن جامد يا كره  صاف 300گرم 

     پودر قند100گرم 

     تخم مرغ ( مخلوط زرده و سفیده ) 1عدد

    وانیل مقدارى 

    عسل يا شيره (شربت قوام ) 60گرم

    شیر 60گرم

    آرد گندم 600گرم

    مواد لازم برای تزیین شیرینی مشهدی:

     عسل یا ژله مغزی بی رنگ یک چهارم پیمانه 

     پودر پسته خلال پسته و بادام پودر نارگیل و کنجد  به میزان لازم 

    مارمالاد یا ژله مغزی  یک دوم پیمانه 

    شکلات شیری و سفید ذوب شده   برای تزیین

     

    طرز تهیه :

    روغن و کره و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا سبک شود. تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده دوباره قدری هم بزنید . عسل و شیر را اضافه و مخلوط کنید. آرد را افزوده و با کمک قاشق چوبی مواد را با هم ترکیب کنید ( فقط و فقط درحدی که آرد جذب مواد شود ) خمیر نیاز به ورز دادن ندارد و مخلوط کردن زیاد باعث میشود خمیر به روغن بیفتد.

    خمیر را داخل کیسه فریزر به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از این زمان ،خمیر را از یخچال خارج کرده و مابین دو قطعه نایلون به ضخامت نیم سانتیمتر پهن وصاف کنید و با قالب دلخواه برش بزنید. تعداد شیرینی ها حتما زوج در نظر بگیرید. میتوانید نیمی از شیرینی ها رو حفره دار درست کنید.

    توجه کنید که حتما شیرینی های حفره دار را جداگانه در سینی فر قرار داده و شیرینی های بدون حفره را در سینی دیگری بپزید زیرا زمان پخت شیرینی های حفره دار سریع تر میباشد.

    سینی ها را در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد (اگر از فر برقی استفاده میکنید و همزمان 2 یا 3 سینی در فر قرار میدهید. از حرارت 150 درجه سانتی گراد و فقط از فن استفاده کنید) به مدت 12 تا 15 دقیقه تا زمانی که شیرینی ها کمی طلایی شوند قرار دهید.

    بعد از خنک شدن شیرینی ها ، با کمک قلم مو مقداری عسل یا ژله مغزی بی رنگ را که گرم کرده اید تا روان شود، روی شیرینی های حفره دار مالیده و با پودر پسته و ... تزیین کنید.شیرینی های ساده را در سینی کنار هم بچینید بطوری که قسمت روی شیرینی در زیر قرار بگیرد باکمک قیف مقداری مارمالاد یا ژله مغزی رنگی روی هر کدام از شیرینی ها ریخته و شیرینی حفره دار تزیین شده را روی قسمت زیری قرار دهید تا شیرینی ها جفت شوند. میتوان مقداری از شیرینی های مشهدی را بجای تزیین با مغزها با شکلات ذوب شده تزیین کرد....نوش جان

  • ۱۷:۳۷   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    شيريني پفكي

    #مخصوص_عید_نوروز 

    مواد لازم

    5 عدد زرده تخم مرغ

    200 گرم پودر قند

    200 گرم گردو 

    1 قاشق چایخوری پودر هل

    0.25 قاشق چایخوری وانیل 

    طرز تهیه

    1- زرده تخم‌مرغ را به همراه پودر قند با همزن برقی بزنید تا مایه کاملا سفید و کشدار شود، سپس هل یا وانیل را اضافه کنید.

    2- گردو را نگینی ریز خرد کرده و به مواد اضافه و با لیسک خوب مخلوط کنید. سینی مخصوص فر را چرب کرده و کاغذ روغنی بیندازید، سپس از مواد به اندازه یک قاشق چای‌خوری برداشته و با فاصله در سینی قرار دهید و در فر از پیش گرم شده با حرارت 150درجه سانتی‌گراد به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید تا زیر آن کمی طلایی شود. برای پخت این شیرینی، نیازی به تغییر رنگ روی آن نیست.

    نکات

    1- در این شیرینی درجه حرارت خیلی مهم است باید حتما از قبل فر روشن و داغ شده باشد، در غیر این صورت پف شیرینی می‌خوابد.

    2- اگر شیرینی را زود از فر بیرون بیاورید روی آن حفره‌های ریزی ایجاد می‌شود.

    3- می‌توانید به جای گردو از کنجد، پسته یا هر مغز خام دیگری استفاده کنید.

    4- کمی زعفران دم‌کرده، رنگ و طعم بهتری به شیرینی می‌دهد.

  • ۱۷:۵۹   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

      شیرینی توپی گردویی

    مواد لازم:

    آرد همه کاره یا آرد کیک  1 پیمانه

    گردو (خرد شده) 1 و نیم پیمانه

      شکر        2   تا ۳ قاشق غذاخوری 

    وانیل  ۱ قاشق چایخوری 

    کره    ۱۱۵ گرم

    نمک  کمی

    پودر قند  حدود 1 پیمانه

    طرز تهیه:

    فر را با حرارت ۳۰۰ درجه فارنهایت گرم کرده و یک ظرف مخصوص فر بزرگ را آماده کنید.

    آرد، گردو، نمک و شکر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. عصاره وانیل و کره را اضافه کرده و همه چیز را با دست هایتان ترکیب کنید. از خمیر توپ های کوچک درست کرده (به اندازه یک گردو) و آنها را با فاصله دو سانتیمتری از هم روی ظرف فر بچینید.

    کیک ها را برای ۳۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از این زمان در حالی که هنوز گرم هستند (باید حرارتشان طوری باشد که بتوان به آن دست زد)، داخل پودر قند بغلتانید. بعد آنها را روی توری فلزی گذاشته تا به طور کامل خنک شوند. بعد از خنک شدن دوباره روی آنها پودر قند بپاشید

  • ۱۸:۳۶   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    براونی کلاسیک

    مواد لازم:

    کره 120 گرم

    شکر سفید 1 پیمانه

    تخم مرغ 2 عدد

    وانیل 1 قاشق چای خوری

    پودر کاکائو 1/3 پیمانه

    آرد ½ پیمانه

    نمک ¼ قاشق چای خوری

    بیکینگ پودر ¼ قاشق چای خوری

    طرز تهیه:

    فر را روی 175 درجه سانتی گراد روشن کنید. قالب مربع با ابعاد 20 در 20 سانتی متر را چرب و آرد پاشی کنید. 

    کره را روی حرارت ذوب کنید. پس از برداشتن از روی حرارت شکر، تخم مرغ ها و وانیل را اضافه کرده مخلوط کنید . بقیه مواد را هم اضافه کرده در حد مخلوط شدن بزنید. مواد آماده را داخل قالب بریزید. براونی را داخل فر 180 درجه از پیش گرم شده به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید. 

    مواد لازم سس شکلاتی روی براونی:

    کره نرم شده 3 قاشق غذاخوری

    پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری

    عسل 1 قاشق غذاخوری

    وانیل 1 قاشق چای خوری

    پودر شکر 1 پیمانه

    طرز تهیه سس شکلاتی: همه مواد را داخل ظرفی ریخته با همزن بزنید تا یک دست شود. سس شکلاتی رو روی براونی گرم بریزید و پخش کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۱:۱۸   ۱۳۹۴/۱۲/۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    مینی کیک شکلاتی با طعم_فصل

    مواد لازم براي 4 نفر

    100 گرم مارگارین

    100 گرم شکر قهوه‌ای

    130 گرم شکر سفید

    2 عدد تخم‌مرغ درشت

    180 گرم آرد

    30 گرم نشاسته ذرت

    1 ق چ بیکینگ‌پودر

    1 ق چ پودر دارچین

    2 /1 ق چ پودر جوز هندی

    60 گرم پودر کاکائو

    3 /1 پیمانه ماست

    4 /1 ق چ جوش‌شیرین

    200 گرم پوره کدوحلوایی بخار پز شده

    به میزان لازم شکلات شیری

    به میزان لازم شکلات های قالبی رنگی

    طرز تهیه:

    1. ابتدا فر را با دمای 190 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. کف و دیوار قالب‌های 10 سانتی را چرب کنید.

    2. در یک کاسه آرد، پودر کاکائو، بیکینگ‌پودر، جوش‌شیرین، دارچین ، جوز هندی و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید، سپس آنها را الک کرده و در یک ظرف مناسب بریزید.

    3. در یک کاسه دیگر مارگارین و شکرها را بریزید و آنها را خوب بزنید تا کرمی شکل شوند. حال تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه اضافه کنید و بعد از هر تخم‌مرغ مواد را خوب مخلوط کنید.

    4. حال ماست را به مواد اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. مواد خشک را در دو مرحله به مایه اضافه کرده و خوب هم بزنید. در انتها پوره کدوحلوایی را اضافه کنید. همه مواد را خوب هم بزنید تا مایه کیک آماده شود.

    5. از مایه حاصل، داخل قالب‌ها بریزید و پر کنید، سپس آنها را به مدت 20 تا 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیک‌ها کاملا بپزند، سپس آنها را از فر درآورده و صبر کنید تا خنک شوند.

    6. بعد از خنک شدن کیک‌ها، آنها را از قالب‌هایشان جدا کنید و با شکلات شیری و شکلات رنگی تزیین کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان