خانه
692K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۰۱:۲۱   ۱۳۹۴/۱۲/۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی مرمری رنگی

    کره یک فنجان نرم شده

    پودر شکر دوسوم پیمانه

    پودر وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

    آرد دو فنجان

    رنگهای مختلف خوراکی به میزان دلخواه

    شکر 4 قاشق غذا خوری

    فر را با دمای 180 درجه گرم کنید. در کاسه بزرگی کره و پودر شکر و وانیل را با درجه متوسط همزن یا با قاشق بزنید تا مواد مخلوط شوند. آرد را اضافه کرده و مواد را خوب به هم بزنید. خمیر را به تعداد رنگهای مورد نظرتان به قسمتهای مساوی تقسیم کنید و هر تکه خمیر را در کاسه ای با یکی از رنگهامخلوط و به رنگ مورد نظرتان در آورید. مجددا هر خمیر رنگی را به دو قسمت تقسیم کرده و هر یک از قسمت ها را بر روی سطح آرد پاشی شده لوله کنید تا خمیر به صورت طناب هایی به بلندی 30 سانتی متر در آیند. به این ترتیب دو سری خمیر لوله ای شکل از همه رنگها خواهیم داشت. حالا همه خمیرها ی لوله شده را مانند طناب به هم بپیچانید و این کار را برای هر سری از خمیرها به صورت جداگانه انجام دهید. به این ترتیب دو عدد طناب رنگارنگ خواهیم داشت. از طنابها با چاقو تکه هایی به ضخامت یک و نیم سانتی متر به صورت حلقه ببرید. و هر کدام از آنها را بدون آنکه ورز دهید به صورت یک توپ در آورید و با فاصله 3 سانتی متر از هم در سینی فر چرب شده بچینید. شکر را در یک پیش دستی ریخته و ته یک لیوان ته صاف را چرب کنید ته لیوان را در شکر زده و بر روی هر یک از شیرینیها فشار دهید تا شیرینی ها پهن شود و به ضخامت نیم سانتی متر برسند. سینی فر را به مدت 7 تا 9 دقیقه یا تا زمانی که شیرینی ها سفت شوند در فر قرار دهید. بعد از خارج کردن از فر شیرینی ها را در سینی خنک کرده و بعد از سینی خارج کنید. با این مقدار مواد 48 عدد شیرینی تهیه میشود. پس از بریدن تکه های یک و نیم سانتی متری از خمیر رنگارنگ آنرا به هیچ وجه آنها را ورز ندهید چون رنگهای آن ترکیب شده و حالت مرمری خود را از دست میدهد.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۲:۰۱   ۱۳۹۴/۱۲/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی_انگشتی_بادامی 

    ⭕️ شیرینی نوروزی: برای عید امسال شیرینی انگشتی بادامی درست کنید

    🍀 شیرینی نوروزی یکی از خوراکی های اصلی دید و بازدیدهای نوروز در هر خانه ای است. یکی از بهترین شیرینی ها برای نوروز امسال شیرینی انگشتی است. با این دستور یک شیرینی انگشتی خوش طعم درست کنید.

    🌿 مواد لازم برای شیرینی نوروزی انگشتی 

    آرد : 220 گرم

    آرد برنج : 1/5 قاشق سوپخوری

    پودر شکر : 60 گرم

    پودر بادام : 2 قاشق غذاخوری

    کره خرد شده : 180 گرم

    شکلات : برای تزئین

    دمای فر: 180 درجه سانتیگراد 

    زمان پخت : 15 دقیقه

     

    🌿 روش تهیه شیرینی انگشتی برای نوروز

    آرد سفید، آرد برنج و پودر شکر را در کاسه ای الک میکنیم. 

    کره خرد شده و پودر بادام را نیز اضافه کرده و با نوک انگشتان ورز می دهیم.

    از خمیر کمی برداشته و کف دست به شکل انگشت فرم می دهیم و یا خمیر را گرد می کنیم

    شیرینی ها را کف سینی می چینیم و در فر قرار می دهیم.

    در این مدل مقداری از خمیر را به شکل انگشت و مقداری را به شکل توپ دراورید

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۲:۲۴   ۱۳۹۴/۱۲/۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک تولد...

    پایه کیک شیفون بوده

     شیفوووون شکلاتی...

    تخم مرغ پنج عدد درشت

    شکر یک پ 

    آرد دو نیم.پ سرخالی 

    کاکائو مالزی 5ق غ

     روغن مایع یک چهارم پ

    آب یک چهارم پ دو ق بیشتر

    وانیل مایع یک ق م

    اسانس نارگیل دو قطره

    پکینگ.پودر دو ق م سرصاف

    دو عدد سفیده تخم مرغ را جدا کرده و.مابقی را با زرده های مانده به همراه  شکر و اسانس بزنید تا خوب حجم بگیرد و رنگ آن به سفید نزدیک شود بعد آب و روغن مایع را ریخته و در حد مخلوط شدن هم زده  و مواد خشکی را که سه مرتبه الک کرده ایم را اضافه کرده و آرام هم زده تا مخلوط شود و بعد سفیده هایی را که جدا گذاشته بودیم  میزنیم.تا فرم بگیرد

     فرم که گرفت به مواد اضافه کرده و دورانی هم زده تا با مواد یکدست مخلوط شود و در قالبی که کاغذ انداخته و.کمی چرب کرده ایم  ریخته در فر 180درجه که یک ربع قبل گرم شده می پزیم

    این مقدار برای قالب مربع 30در30سانت مناسب است و برای داشتن کیک به همین ارتفاع به دو عدد کیک.نیاز داریم

    این کیک بافت اسفنجی دارد 

    بعد از پخت کیک.را لایه لایه کرده و روی لایه اول شربت ریخته و.کمی خامه و.روی خامه موز و.گردو ریخته و.لایه دوم را می‌گذاریم تا لایه آخر کار را تکرار کرده ولی لایه آخر را فقط شربت داده و.بعد یک.لایه ضخیم خامه روی کیک.و اطراف کیک زده و.صاف میکنیم...

    این کیک بعد از خامه کشی یک.لایه بریلو ریخته شده بعد روی آن تزیین نهایی شده دیواره کیک.هم با خمیر فوندانت درست شده..

    شربت روی کیک می تواند آب کمپوت آناناس و یا یک پ شکر را با نصف پ بیشتر آب بجوشانید چند دقیقه و.چند قطره گلاب یا اسانس دلخواه را ریخته و.برای روی کیک استفاده میکنیم

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۲:۴۲   ۱۳۹۴/۱۲/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #کیک_درختی

    مواد لازم کیک

    کره ۲۰۰ گرم

    شکر یک لیوان

    تخم مرغ ۴ عدد

    آب یک لیوان

    آرد یک لیوان

    نشاسته ۳ ق غ

    پکینک پودر یک ق چ

    وانیل کمی

    دارچین یک ق غ

    مواد لازم کارامل روی کیک

    ۱۰ ق غ شکر

    طرز تهیه

    سفیده و زرده تخم مرغهارا جدا کنید

    شکر و کره را با همزن بزنید تا سفید شود حدود ده دقیقه

    زرده را به کره و شکر اضافه کنید و هم بزنید 

    آب را اضافه و هم بزنید

    آرد و نشاسته و وانیل و با هم الک کنید و به زرده ها و کره اضافه کنید

    سفیده هارا هم بزنید تا از ظرف نریزد 

    سفیده هارا هم به بقیه مواد اضافه و هم بزنید

    مواد را دوقسمت کنید به یک قسمت دارچین را اضافه کنید 

    ته قالب کیک را کاغذ روغنی بندازید و دو قاشق غ از مایه کیک سفید داخل قالب بریزید و پنج دقیقه درگریل فر بگذارید و بیرون آورده اینبار دو ق غ از مایه دارچینی بریزید و دوباره پنج دقیقه در فر بگذارید 

    اینکار و لایه لایه دوازده بار تکرار کنید

    تا مایه کیک تمام شود

    وقتی خنک شد از قالب بیرون آورده پودر قند بپاشید و کارامل را بگذارید

    شکر کارامل را در تابه روی حرارت بدون هم زدن بگذارید تا حل شده و طلایی شود 

    روی یک لیوان را کاغذ روغنی بکشید و در بشقاب از پهلو بگذارید با قاشق از کارامل روی لیوان بصورت راه راه کارامل بریزید و بگذارید تا خنک شود و کاغذ را از کارامل جدا کتید و روی کیک بگذارید

    نوش جان

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۴۶   ۱۳۹۴/۱۲/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک نارنگی نایجلا

    مواد لازم

    نارنگی  یافا 375 گرم (سه عدد متوسط)

    تخم مرغ درشت 6 عدد

    شکر سفید 225 گرم

    پودر بادام 250 گرم

    بیکنیگ پودر 1 قاشق چای خوری

    طرز تهیه:

    نارنگی ها را داخل ظرفی گذاشته روی آنها آب بریزید و به مدت 2 ساعت بپزید. سپس اجازه دهید کاملا خنک شوند. سپس نارنگی ها را نصف کرده تخم آنها را خارج کنید و همانطور درسته با پوست داخل غذاساز له کنید. تخم مرغ، شکر ، پودر بادام و بیکنیگ پودر را هم داخل غذاساز بریزید و همه مواد را به خوبی مخلوط کنید. قالب را چرب کرده آرد پاشی کنید و مواد کیک را داخل آن بریزید. قالب را در فر 180 درجه از پیش گرم شده به مدت 1 ساعت یا تا زمانی که خلال دندان از وسط آن تمیز بیرون بیاید بپزید. اجازه دهید کیک کاملا سرد شود و از قالب خارج کنید. 

    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۶:۲۱   ۱۳۹۴/۱۲/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی نعلی

    آرد 120 گرم

    پودر هل نصف قاشق چایخوری 

    تخم مرغ 1 عدد

    پودر شکر 50 گرم

    سفیده تخم مرغ 1 عدد

    کره 70 گرم

    شکلات تخته ای برای تزیین

    کره از قبل نرم شده را با پودر شکر مخلوط کنید و 5 تا 7 دقیقه با هم زن بزنید تا یکدست شود و پودر شکر کاملا حل شود. تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و چند دقیقه با هم زن بزنید. آرد را سه بار الک کرده و به مواد کم کم اضافه کنید و هر بار با هم زن خوب به هم بزنید تا گلوله نشود. اواخر اضافه کردن آرد بدون هم زن مواد را مخلوط کنید.

    سپس مواد را داخل نایلون قرار داده در یخچال برای نیم ساعت بگذارید. بعد از این مدت زمان از خمیر مقداری برداشته و رول کنید و بعد به شکل نعل خم کنید. داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها را روی آن میچینیم. سفیده تخم مرغ را کامل بزنید و با برس روی شیرینی ها بمالید. سینی فر را داخل فری که با دمای 175 درجه از قبل گرم شده قرار دهید و صبر میکنیم تا زیر شیرینی ها طلایی شود. روی شیرینی ها لازم نیست زیاد تغییر رنگ دهد. پس از پخت نیم ساعت داخل یخچال میگذاریم تا خنک شوند. مقداری شکلات ذوب کرده و نوک نعلها را داخل شکلات میزنیم و دوباره داخل یخچال گذاشته تا شکلاتها ببندد. به جای کره از روغن جامد هم میتوان استفاده کرد. این خمیر راحت تهیه میشود و میتوان با قالبها و شکلهای مختلف از آن شیرینی تهیه کرد.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۱۴   ۱۳۹۴/۱۲/۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    نکات_کیک

    برای دوستانی که دلایل پف نکردن کیک رو پرسیده بودن:

    بعضی کیک ها مثل کیک اسفنجی یا شیفون توی دستورشون بیکینگ پودر یا جوش شیرین نداره  . عاملی که باعث پف این کیک ها میشه حباب های هوای ایجاد شده موقع زدن تخم مرغه. پس باید تخم مرغ به خوبی زده شده باشه و نکته مهم تر اینکه موقع مخلوط کردن مواد این جور کیک ها فقط باید به صورت دورانی با لیسک مخلوط بشن به هیچ وجه نباید مواد این کیک ها رو زیاد هم بزنید. نکته دیگه در مورد کیک های اسفنجی اینه که قالب را نباید بیشتر از 2/3 حجم قالب پر کرد. کیک برای پف کردن به دیواره های قالب میچسبه و خودش رو بالا میکشه پس دیواره های قالب رو هیچ وقت چرب نکنید. فر باید حتما از قبل گرم شده باشه. تا 20 دقیقه اول پخت کیک به هیچ وجه در فر رو باز نکنید . اگه با رعایت همه این نکات باز هم کیکتون پف خوبی نداشت چک کنید ببنید در فرتون خوب بسته میشه یا نه. کیک هایی که توی دستورشون جوش شیرین و بیکینگ پودر داره بهتر پف میکنند و حتی میشه این کیک ها رو با همزن برقی هم زد. برای این کیک ها هم رعایت نکات بالا ضروریه اما اگه باز هم کیکتون خوب پف نکرد ممکنه مواد خوب مخلوط نشده باشن یا قبل از پخت خوب به دمای محیط نرسید باشن یا حتی ممکنه بیکینگ پودر یا جوش شیرین شما قدیمی باشه و خاصیتش رو از دست داده باشه.

    نکته مهم دیگه برای پف کیک اینه که همیشه برای هرکیکی آرد رو سه بار الک کنید.

  • ۱۸:۱۵   ۱۳۹۴/۱۲/۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    نکاتی برای حرفه ای شدن در شیرینی پزی 

    🌹برای پر کردن قیف‌های مخصوص شیرینی یا خامه، بهترین راه این است که قیف را داخل یک لیوان دهان گشاد بگذارید و لبه های قیف را برگردانید، حالا به راحتی می‌توانید قیف را پر کنید.

    🌺 در پخت شیرینی‌های خانگی، بهتر است از مغزهای مرغوب استفاده کنید. اگر می‌خواهید از پودر پسته استفاده کنید، پیشنهاد ما به شما این است که خودتان پسته‌ها را پوست کنده و خرد کنید تا از تازگی و بهداشتی بودن آن‌ها اطمینان داشته باشید.

    🌺 اگر در شیرینی یا کیک می‌خواهید از بادام پرک استفاده کنید، به روش پیشنهادی ما عمل کنید. بادام‌های خشک را به مدت سی ثانیه در آب جوش قرار دهید و بعد از این مدت، آن‌ها را آبکش کرده و شروع کنید به پوست کندن آن‌ها. به این مرحله، سفید کردن بادام گفته می‌شود. حالا این بادام‌های سفید شده را می‌توانید به راحتی برش‌های نازک زده و به شکل پرک درآورید.

    🍀 معمولاً در موارد لازم همه شیرینی‌ها تخم مرغ وجود دارد. منظور از تخم مرغ، نوع درشت آن به وزن تقریبی 50 تا 60 گرم است. پس اگر تخم مرغ‌هایتان ریز است، تعداد آن‌ها را بیشتر در نظر بگیرید.

    🌺برای جدا کردن سفیده تخم مرغ از زرده، بهترین موقع زمانی است که تخم مرغ را تازه از یخچال بیرون آورده‌اید. در این صورت زرده از سفیده به راحتی جدا می‌شود. بعد برای استفاده کردن در مواد لازم بگذارید حدود نیم تا یک ساعت در دمای محیط بماند.

    اگر این نکته‌ها را مو به مو رعایت کنید، می‌توانید مدعی شوید یک شیرینی‌پز حرفه‌ای هستید.

  • ۱۸:۱۵   ۱۳۹۴/۱۲/۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    روش فرم دهی سفیده تخم مرغ:

    هم زدن سفیده به خاطر آن است که حجم آن زیاد شده و داخل آن حباب های هوا ایجاد شود و در نهایت شیرینی را حجیم و پوک کند . پس برای آن که سفیده کاملاً صحیح زده شود باید نکات زیر را رعایت کنید :

    سفیده باید تازه و خنک باشد( در یخچال باشد) .

    سفیده نباید حاوی ذره ای از زرده باشد .

    وسایلی که سفیده را با آن می زنید باید تمیز و فاقد چربی باشند .

    سرعت هم زدن زیاد باشد زیرا در غیر این صورت آب می اندازد .

    فاصله میان زدن سفیده و مصرف آن باید کم باشد درغیر این صورت آب می اندازد .

    برای سفیده از ظرف آلومینیومی استفاده نکنید چون رنگ آن را تیره می کند .

    در مواردی که شکر به سفیده اضافه می شود باید بعد ازاین که کمی سفیده را زدیم و سفت شد ؛ شکر را قاشق، قاشق اضافه کنیم .

    سفیده زده شده ، وقتی آماده است که اگر با نوک چاقو روی آن خط بیاندازیم آن خط تا چند دقیقه باقی بماند .

    روش فرم دهی زرده تخم مرغ:👇👇👇

    هم زدن زرده ، به خاطر آن است که حجم آن زیاد شده و داخل آن حباب های هوا ایجاد شود که در نتیجه شیرینی را سبک می کند ، برای این کار باید نکات زیر را مورد توجه قرار داد .

    زرده باید تازه و خنک باشد .

    زرده باید با سرعت زیادی زده شود .

    در زرده نباید سفیده وجود داشته باشد .

  • ۱۸:۲۲   ۱۳۹۴/۱۲/۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شيرينى پادرازى

    شیرینی پادرازی درست کنید و با کمک طرز تهیه شیرینی خانگی برای عید از میهمانان خود پذیرایی کنید. شیرینی پادرازی یک شیرینی 

    مشهدی و پرطرفدار است.

    تخم مرغ 2 عدد

    آرد برنج 125 گرم

    پودر شکر 150 گرم

     آرد گندم 125 گرم

    پودر هل 1 چهارم قاشق چایخوری

    آرد نخودچی 150 گرم

    کره 250 گرم

    * تخم مرغ اضافی ،کنجد،پودر پسته ،آب زعفران و روغن مایع برای تزیین.

     طرز تهیه شیرینی پادرازی مشهدی

     کره نرم شده و پودر شکر رو با هم مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید. تقریبا 5 دقیقه مواد را مخلوط کنید تا شکر داخل کره حل شود.

    تخم مرغها را که نیم ساعت داخل دمای اتاق بودن را یکی یکی به مواد اضافه کنید و با همزن خوب یکنواخت کنید.

    پودر هل را هم به مواد اضافه کنید.

     هر 3 آرد را داخل ظرف جداگانه با هم مخلوط کنید و 3بار آنها را الک کنید این کار خیلی در کیفیت شیرینی نوروزی موثر است پس لطفا کمتر از 3بار الک نکنید.

    آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید و خوب با دست مواد را ورز بدهید.

    خمیر آماده شده را داخل نایلون قرار بدهید و 1 ساعت اجازه بدهید داخل یخچال استراحت کند.

    بعد از زمان همان نایلون را روی سطح باز کنید و خمیر را روی آن باز کنید.

    یک نایلون دیگر روی خمیر قرار بدهید و با وردنه خمیر را باز کنید. حالا نایلون رویی را بردارید و خمیر را به شکل دراز تقریبا مثل شیرینی زبان قالب بزنید.

    حالا دوباره نایلون را روی شیرینی ها بیندازید و با کفگیر کمی روی آنها را فشار بدهید تا پهن شوند.

     خمیر های آماده شده را روی کاغذ روغنی یا سینی چرب شده فر بچینید و در ظرف جدا گانه ای 1عدد تخم مرغ (اضافه) و مقداری زعفران را با هم مخلوط کنید و بهش کمی روغن مایع اضافه کنید و سطح شیرینی ها را با آن برس بزنید.

    حالا با چنگال روی شیرینی ها خطوط عمودی ایجاد کنید و مقداری کنجد روی آن ها بپاشید و بگذارید شیرینی ها داخل فری که از قبل با دمای١٨٠درجه سانتيگراد گرم شده تقريبا به مدت ده دقيقه قرار بگیرد تا طلایی شوند. 

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • ۰۱:۴۳   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک_آپ_ساید_داون_آناناس

    مواد لازم: 

    کره 50 گرم

    شکر قهوه ای 1 پیمانه

    کمپوت آناناس حلقه ای

    کمپوت گیلاس یا آلبالو

    طرز تهیه:

    برای تهیه این کیک از هر کیک دلخواه میتوانید استفاده کنید. کیک کره ای گزینه مناسبی است. 

    کره را داخل قالب دلخواه ریخته داخل فر قراردهید تا کره ذوب شود. سپس شکر قهوه ای را به طور یکنواخت روی کره داخل قالب بریزید. آناناس را کف قالب چیده وسط هر کدام از آناناس ها یک عدد گیلاس یا آلبالو قرار دهید. در صورتی که به گیلاس و آلبالو دسترسی ندارید به سادگی آن را حذف کنید. مواد کیک مورد نظر خود را آماده کنید. میتوانید داخل کیک خود از اسانس آناناس استفاده کنید. مواد کیک را داخل قالب روی آناناس ها ریخته داخل فر قراردهید تا بپزد. پس از پخت قالب را از فر خارج کرده دور کیک را با چاقو آزاد کنید . تا کیک داغ است ظرفی را روی قالب قرارداده قالب را برگردانید و به مدت 5 دقیقه به حال خود رها کنید . پس از 5 دقیقه میتوانید قالب را از کیک جدا کنید. 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۲:۳۴   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک برانیز 

    برانیز یه جور کیک شکلاتی با بافت فشرده و سنگین هست یعنی حالت اسفنجی نداره. 

    برای درست کردن برانیز به قالب مربعی یا مستطیلی احتیاج دارید.

    مواد لازم:

    کره 200 گرم

    شکر 2 پیمانه

    اسانس وانیل 2 قاشق چای خوری

    تخم مرغ 4 عدد

    پودر کاکائو مرغوب ¾ پیمانه

    آرد 1 پیمانه

    بیکینگ پودر ½ قاشق چای خوری

    نمک ¼ قاشق چای خوری

    گردوی خرد شده در صورت تمایل ½ پیمانه

    طرزتهیه :

    قالب مستطیل 20 در 30 سانتی متری را چرب و آرد پاشی کنید. فر را روی 180 درجه سانتی گراد یا درجه ای که همیشه کیک میپزید روشن کنید.

    کره را روی حرارت غیر مستقیم یا داخل مایکروفر ذوب کنید. شکر و وانیل را به آن اضافه کنید. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و بعد از هر تخم مرغ مواد را خوب مخلوط کنید. پودر کاکائو الک شده را هم اضافه کرده بزنید. آرد الک شده، نمک و بیکینگ پودر را هم اضافه کنید و مواد را در حدی که کاملا مخلوط شوند بزنید. در صورت تمیل گردوی خرد شده را هم اضافه کرده مواد را داخل قالب پهن کنید.

    قالب را به مدت 35 دقیقه یا تا زمانی که بپزد داخل فر 180 درجه قرار دهید. یکی از نشانه های پخت برانیز جدا شدن کناره های آن از قالب است. اجازه دهید برانیز داخل قالب سرد شود سپس روی آن را با کرمی که آموزش داده میشود بپوشانید

    مواد لازم کرم رویه:

    کره نرم و به دمای محیط رسیده 70 گرم

    پودر کاکائو 6 قاشق غذاخوری

    عسل 2 قاشق غذاخوری

    وانیل 1 قاشق چای خوری

    پودر قند 2 پیمانه

    شیر حدود 4 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه :

    کره، پودر کاکائو عسل و وانیل را با همزن بزنید تا کاملا یکدست شوند. پودر قند و شیر را اضافه کنید و بزنید اگر خیلی سفت بود  میتوانید کمی شیر اضافه کنید. با این کرم روی برانیز را بپوشانید و در انتها برانیز را برش بزنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۰۷   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    #شيريني_کنجدی  (بدون فر )

    #مخصوص_عید_نوروز 

    مواد لازم

    كنجد: يك ونيم پيمانه 

    شكر: يك پيمانه 

    عسل: سه قاشق غذاخوري 

    روغن: دو قاشق غذاخوري 

    زعفران حل‌شده در آب: يك قاشق غذاخوري

    طرز تهیه

    1. شكر، عسل و روغن را در ظرف كوچكي ريخته و روي حرارت ملايم بگذاريد تا مواد كاملا حل شده و طلايي رنگ شود، سپس زعفران را به آن اضافه كنيد و در آخر كنجد را داخل ظرف بريزيد و هم بزنيد تا كنجدها كمي طلايي شوند. 

    2. يك سيني را چرب كنيد، حرارت را ملايم كنيد تا حدي كه سوهان فقط گرم بماند، سپس سوهان را داخل سيني بريزيد و بعد از سرد شدن برش دهيد. سوهان كنجدي را در ظرف دردار، دور از رطوبت و گرما نگه دارید كنيد. 

    فوت كوزه‌گري

    قبل از ريختن سوهان در سيني يك قاشق از آن را در سيني بريزيد، اگر زود بست و زير زبان ترد بود، سوهان آماده است وگرنه اجازه دهيد كمي بيشتر روي حرارت بماند. 

  • ۱۳:۲۵   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    #شیرینی_چرخی 

    #مخصوص_عید_نوروز 

    مواد لازم برای۴۰ نفر 

    آرد برنج   ۷۵۰ گرم

    آرد سفید   ۷۵۰ گرم

    روغن جامد  ۷۵۰ گرم

    پودر قند   ۳۷۵ گرم

    تخم مرغ (زرده)   ۵ عدد

    ماست‏   ۱ لیوان

    بیکینگ پودر   ۱ قاشق چای خوری

    پودر هل   ۱ قاشق چای خوری

    پودر پسته برای تزئین   به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱- روغن ،پودر قند رو با همزن میزنیم تا خوب با هم مخلوط بشن.

    ۲- بعد زرده های تخم مرغ رو همراه با پودر هل اضافه و دوباره با همزن میزنیم.

    ۳- حالا بکینگ پودر رو به ماست اضافه  و مخلوط میکنیم بعد به مواد دیگه مون اضافه میکنیم.

    ۴- بعد از اینکه موادمون خوب با هم مخلوط و یکدست شدن همزن رو کنار میذاریم و آرد برنج ،آرد سفید رو یکمرتبه اضافه میکنیم با دست شروع میکیم به مخلوط کردن و ورز دادن (البته نباید خیلی ورز بدیم چون خمیر به روغن میافته و سفت میشه)

    ۵- خمیر رو به شکل گلوله در میاریم و روشو با کیسه فریزر میپوشونیم و در جای خنک قرار میدیم تا به مدت 12ساعت خمیرمون استراحت کنه.

    ۶- قالب نون چرخی رو به چرخگوشت نصب میکنیم.

    ۷- خمیر رو بعد از استراحت دوباره کمی ورز میدیم تا نرم بشه حالاداخل چرخگوشت میریزیم و از چرخ رد میکنیم بعد به اندازه دلخواهمون خمیر رو برش میدیم.

    ۸- در سینی فر میچینیم روش مقداری پودر پسته میریزیم بعد در طبقه وسط فر با حرارت 175درجه سانتی گراد به مدت 15تا20دقیقه قرار میدیم(البته بازم مثل همیشه این زمان بستگی به دمای فرتون داره)

    سایر نکات

    ۱. یکربع قبل فر رو روشن کنید تا گرم بشه.

    ۲. برای تزیین روی شیرینی ها به جای پودر پسته از خرفه هم میتونین استفاده کنید.

    ۳. آرد برنج و پودر قند رو از حریر رد کنید.

    ۴. آرد سفید رو از الک رد کنید.

  • ۱۳:۲۷   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    سس براق برای کاور کیکها

    این سس کاور خوب و مناسبی برای کیک هاست و وجود کمی عسل یا روغن شفافیت به آن میبخشد .

    مواد لازم :

    خامه فرم گرفته نصف پیمانه ( ۸۰ گرم )

    شربت ذرت یا عسل ۳ ق غ

    روغن نباتی ۱ ق غ

    وانیل شکری نصف ق چ

    رنگ مجاز دلخواه

    طرز تهیه : 

    ابتدا خامه ، شربت ذرت یا عسل ، روغن را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قراردهید و با همزن هم بزنید تا کاملا مواد حل شوددر صورت تمایل رنگ مجاز ژله ای استفاده کنید.

  • ۱۳:۴۱   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    شيرينى خامه اى هلو

    مواد لازم :برای 9 نفر

    خمیر هزارلا                                               1 ورق

    هلو                       6 عدد (پوست کنده و ورقه شده)

    پنیر خامه ای                                           225 گرم

    شیر                                                      200 گرم

    خامه                    567 گرم (خامه پر چرب زده شده)

    پودر شکر                                                 115 گرم

    وانیل                                                 به مقدار لازم

    طرز تهیه:خمیر پفکی را به 9 مربع کات کنید و آنها را داخل سینی چرب شده فر قرار دهید و در دمای 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) به مدت 15 دقیقه بپزید.

    آنها را با فاصله 2.5 سانتیمتری از هم قرار دهید و بعد از پخت اجازه دهید شیرینی خنک شود.

    در یک کاسه، پنیر خامه ای و شیر را با یکدیگر مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند.

    در کاسه دیگر، خامه، پودر شکر و وانیل را مخلوط کنید تا سفت شوند.

    برای چیدن شیرینی، هر تکه از خمیر پفکی را با چاقو نصف کنید و روی هر تکه مخلوط پنیر خامه ای و در ادامه برش هلو را قرار دهید. سپس روی هلو ها مخلوط خامه را قرار دهید و در آخر پودر شکر را روی آنها پراکنده کنید و سرو نمایید.نوش جان 

  • ۱۴:۱۰   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    #شیرینی_بالزآیز

    شیرینی بالزآیز

    آرد : ۲ پیمانه

    شیر: یک چهارم پیمانه

    تخم مرغ درشت : ۲عدد - ریز : ۳ عدد

    کره یا روغن : ۱ پیمانه

    پودر نارگیل : ۱ پیمانه

    پور شکر : یک چهارم پیمانه

    نمک : یک هشتم ق چ

    وانیل : یک دوم ق چ

    ب پ : ۱ ق چ

    دراژه : مقداری

     پودر شکر و روغن - هم دمای محیط - را با همزن می زنیم تا شکل کرم بشه

    یکی یکی تخم مرغ ها را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا صاف و یکدست بشه

    شیر را اضافه می کنیم و دوباره هم میزنیم

    آرد الک شده و بیکینیگ پودر را باهم مخلوط می کنیم و یک دفعه روی مایه می ریزیم

    با قاشق هم میزنیم تا مواد با هم مخلوط بشن

    مواد رو توی ظرف پیرکس بزرگ پهن می کنیم و روی سطح اونو با نارگیل می پوشونیم

    دراژه رو تو فواصل معین رو شیرینی مون می ذاریم - اگه دراژه رنگی باشه تو فر می ترکه !-

    فر رو در کمترین دماش - ۱۲۵ -  حدود ۲۰ دقیقه می ذاریم . با چنگال امتحانش می کنیم هر وقت به چنگال نچسبید آماده است ...

    نوش جان

  • ۱۵:۰۰   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    آموزش شيريني پاييزي

    مواد لازم:

    کره نرم 200 گرم

    پودر شکر 100 گرم

    تخم مرغ درشت 1 عدد

    وانیل 1 چهارم قاشق چایخوری 

    بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری سر خالی

    آرد حدود 350 گرم

    رنگ ژله ای قرمز و سبز و زرد و نارنجی

    طرز تهیه:

    کره نرم با پودر شکر هم میزنیم تا شکر به خورد کره بره،بعد تخم مرغ و وانیل اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم،حدود 350 گرم آرد با بیکینگ پود الک کرده و کم کم به مواد اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم، اصلا با دست ورز ندید و در آخر با نوک انگشتان خمیر جمع کنید و داخل مشما بزارید ،به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت بدید.

    سپس خمیر روی مشما بصورت یک دایره باز کنید و به 5 قسمت تقسیم کنید، 4 قسمت به رنگهای سبز و زرد و نارنجی و قرمز در بیارید و قسمت پنجم بدون رنگ بزارید،برای ترکیب خمیر با رنگ فقط از نوک انگشتان استفاده کنید و زیاد ورز ندید،بهتره بعد از رنگ آمیزی خمیر ها دوباره توی مشما بزارید و 10 دقیقه داخل یخچال استراحت بدید تا روغن نیوفته ،بعد از خمیر ها گلوله کوچک هم اندازه گردو درست و بطور نا منظم با کمی فاصله کنار هم بچینید (دقت کنید رنگهای شبیه هم کنار هم نیوفته و اینکه اندازه گلوله ها نا مساوی باشه)

    روی گلوله های خمیر یه مشما باز کنید و وردنه بکشید و به قطر 3 میلی متر خمیر باز کنید، به کمک کاتر برگ کیپ تا کیپ  خمیر قالب بزنید و داخل سینی که کاغذ روغنی داره با فاصله برگها رو بچینید، باقیمانده خمیر بدون مخلوط کردن فقط کنار هم بزارید و کمی از اطراف فشرده کنید و دوباره وردنه بکشید و قالب بزنید تا تموم بشه

    در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه به مدت تقریبی 8 دقیقه بپزید،منتظر تیره شدن زیر شیرینی نشید چون پخت زیاد باعث سفت شدن و تغییر رنگ شیرینی ها میشه

    انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی

  • ۱۵:۰۷   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۶:۱۸   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی_مربایی مخصوص_عید_نوروز 🎐 

    🔴مواد لازم برای۱۲ نفر🔴 🍫 

    کره نرم شده    ۱/۲ پیمانه

    شکر   ۱/۳ پیمانه

    تخم مرغ (زرده)   ۱ عدد

    وانیل‏   ۱/۳ قاشق چای خوری

    آرد   ۱,۱/۳ پیمانه

    مربای میوه   ۳-۲ قاشق غذا خوری

    🔴طرز تهیه🔴 🍩

    ۱- ابتدا فر را روی دمای 375 درجه ی فارنهایت از پیش گرم کنید.

    ۲- آرد را الک کرده و کنار بگذارید.

    ۳-  در یک کاسه ی متوسط، کره را با شکر آن قدر هم بزنید تا سبک شود و پف کند.

    ۴-  تخم‌ مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.

    ۵- آرد را در چند مرحله به مخلوط اضافه کرده و در هر مرحله مخلوط را خوب هم بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود.

    اگر خمیر، خیلی نرم است، ‌روی آن را پوشانده و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید.

    ۶- درون سینی فر، کاغذ مخصوص پخت را،‌ قرار دهید.

    ۷- خمیر را به اندازه توپ‌ های 2/5 سانتی ‌متری تقسیم کنید و با فاصله 6 سانتی‌ متری از هم، درون سینی فر بچینید.

    ۸- وسط هر شیرینی را با انگشت یا هر وسیله‌ ای که به سایز انگشت باشد، گود کنید و درون آن را با مربای میوه از هر طعمی که دوست دارید، پُر کنید.

    ۹-  شیرینی‌ ها را به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی‌ که طلایی رنگ شوند حرارت داده سپس، فر را خاموش کرده و صبر کنید تا شیرینی ‌ها خنک شوند.

    انواع کیک و شیرینی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان