خانه
688K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۲۱:۳۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #کیک_اسفنجی_با_کرم_لیمو 

     مواد لازم 

        یک فنجان آب

        سه قاشق غذا خوری آرد ذرات

        سه عدد زرده تخم مرغ

        نصف فنجان آب لیمو تازه

        شکر 1،1/2 فنجان

        کیک اسفنجی یک عدد

        رنده پوست لیمو

        خامه شیرین شده

    طرز تهیه 

     1 . آب را با آرد ذرت مخلوط کرده و روی حرارت کم می گذاریم و هم میزنیم

     2 .زرده تخم مرغ ، آب لیمو، شکر و رنده پوست لیمو را اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا مواد غلیظ و یک دست شود

     3. کرم لیمو که سرد شد کیک اسفنجی را برش داده و در لایه های آن از این کرم می مالیم و لایه بعدی را روی آن می گذاریم

    4 . روی کل کیک را با خامه فرم گرفته می پوشانیم و در یخچال می گذاریم تا کمی فرم بگیرید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۰:۳۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی پادرازی

    یکی از شیرینیهای پر طرفدار که تقاضاهای زیادی داشته 

    تخم مرغ 2 عدد

    آرد برنج 125 گرم

    پودر شکر 150 گرم

    آرد گندم 125 گرم

    پودر هل یک چهارم ق چ

    آرد نخودچی 150 گرم

    کره 250 گرم

    تخم مرغ اضافی و کنجد و پودر پسته و آب زعفران و روغن مایع برای تزیین

    کره نرم شده و پودر شکر را با هم مخلوط کنید و با هم زن خوب بزنید. تقریبا 5 دقیقه مواد را هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. تخم مرغ ها را که نیم ساعت در دمای محیط بودند یکی یکی به مواد اضافه کنید و با هم زن خوب یکنواخت کنید. پودر هل را هم به مواد اضافه کنید. هر سه آرد را در ظرفی جداگانه با هم الک کنید آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید و با دست مواد را ورز دهید. خمیر آماده شده را داخل نایلون گذاشته و یک ساعت در یخچال قرار دهید سپس خمیر را روی سطح صاف که نایلون انداخنه اید و روی خمیر را نیز نایلون انداخته و با وردنه پهن کنید. حالا نایلون رویی را برداشته و خمیر را به شکل دراز قالب بزنید . سپس نایلون را دباره روی شیرینی ها انداخته و با کفگیر روی آنها فشار بیاوررید تا پهن شوند. خمیر ها را روی سینی فر که چرب شده یا کاغذ روغنی انداخته اید بچینید و در ظرفی 1 عدد تخ مرغ اضافه و مقداری زعفران مخلوط کرده و کمی روغن مایع به آن اضافه کنید و سطح شیرینی ها را با آن برس بزنید سپس با چنگال روی آنها خطوط عمودی ایجاد کنید. و مقداری کنجد روی آن بپاشید. حال سینی را در فری که از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم شده قرار میدهیم تا طلایی شود.

    میتوان به جای هل از وانیل یا زنجبیل استفاده کرد. 

    میتوان مقداری زعفران داخل مواد شیرینی ریخت.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۹:۴۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کوکی های اسمارتیزی

    موادلازم:

    تخم مرغ:2 عدد

    شکر:1 ل

    روغن مایع: 1ل

    کاکائو:2 ق غ

    آرد:2 ل

    وانیل :کمی

    بیکینگ پودر:2 ق م

    اسمارتیز:برای تزیین

    طرز تهیه:

    ابتدا تخم مرغها را در ظرفی میریزیم بعد شکر و روغن را اضافه کرده و هم میزنیم.بعد آرد

    را به آرامی اضافه کرده وانیل و پگین پودر را میریزیم. کاکائو را نیز اضافه میکنیم و بعد هم

    میزنیم تا به صورت خمیر یکدستی در آید سپس از خمیر به اندازه گردو یا بنا بر سلیقه

    کمی بزرگتر برداشته و گلوله کرده و رویش اسمارتیز ها را میچینیم و در فر از قبل گرم

    شده حدود 160 درجه یک ربع میپزیم. نوش جان👆

    نکات : یک ساعت در یخچال استراحت داده شود

    گلوله های گرد را درسینی بذاریم زیاد پخش نکینم حین پخت پخش میشه

    حتما با فاصله چیده شود

    یک برابر در یک سینی فر جا نمیشه

    دو بار بذارن یا مواد رو نصف کنن

  • ۰۹:۵۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی پاپیون🎀🎀🎀

    مواد لازم:

    یک لیوان شیر

    نصف پیمانه..روغن مایع

    نصف پیمانه..آب ولرم

    یک قاشق چایخوری  خمیر مایه

    دو قاشق غذاخوری شکر

    سفیده ی تخم مرغ یک عدد(زرده برا رو مال)

    یک قاشق چایخودی نمک

    آرد به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد

    مواد داخلی خمیر

    کره وشکر به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    خمیر مایه را داخل شیر ولرم با شکر میریزیم تا عمل بیاد

    در ظرف دیگری روغن مایع آب ولرم سفیده ی تخم مرغ را با هم مخلوط میکنیم وبا همزن دستی میزنیم تا مواد با هم مخلوط شوند خمیر مایع عمل آوری شده را به مایع اضافه میکنیم آرد ونمک را کم کم به این مایع مخلوط کرده با دست هم میزنیم به اندازه ای آرداضافه میکنیم تا خمیر به دست نچسبد خمیر را به ظرف تمیزی منتقل میکنیم و روشو با دستمال میپوشانیم به مدت یک ساعت تا خمیرمون دو برابر بشه بعد از یک ساعت خمیر را برداشته پف آن را میخوابونیم به اندازه ی گردو از خمیر را بر میداریم وبا وردنه به اندازه ی یک سانت باز میکنیم کره آب شده رو روی خمیر با برس میکشیم وروی آن شکر میپاشیم بعد، از یک طرف شروع میکنیم به لوله کردن خمیر بعد از لوله کردن از وسط خمیر را روی هم تا میکنیم وبا چاقو یه برش طولی از هر دو طرف به خمیر میدیم و خمیر رو باز میکنیم و در سینی فر چیده رو مال میکنیم و به مدت ده تا پانزده دقیقه در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت صدوهشتاد میپزیم اگه دوست داشتید میتونید بعد از اینکه از فر در آوردید در شیره ی غلیظی بزارید تا شیرین بشه اگر نه به همون صورت کم شیرین هم میتونید میل کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۹:۵۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    نان_مغزدار

    موادلازم

    شیر یک لیوان

    شکر نصف لیوان

    خمیر مایه یک ق غ

    دارچین یک ق غ

    وانیل کمی

    تخم مرغ یک عدد

    کره۱۵۰ گرم

    آرد ۳/۵ لیوان

    انجیر خشک دو عدد

    فندق کمی

    گردو کمی

    کشمش کمی

    کره برای روی نان یک ق

    شیر ولرم و شکر و خمیر مایه و دارچین و تخم مرغ و وانیل وکره را با هم مخلوط کرده آرد را اضافه کنید و بگذارید یکساعت بماند

    انجیر فندق گردو راخورد کنید اندازه ای که به دندان بیاید با کشمش و کمی شکر مخلوط کنید

    و با یک سوم خمیر کامل مخلوط کتید 

    بقیه خمیر را باز کنید و خمیر مغز دار را بصورت لوله وسط خمیر ساده بگذارید و ببندید

    در قالب مستطیلی مخصوص نان را‌کامل با کره چرب‌کنید خمیر لوله شده را داخل قالب بگذارید

    با کارد روی خمیر را برش عمودی بدید و دوباره خمیر را نیم ساعت بگذارید استراحت کن تا پف کند بعد در فر ۱۸۰ درجه بپزید تا روی آن طلایی شود از فر که بیرون آوردید روی نان را وقتی داغ است کره بمالید

    نوش جان

  • leftPublish
  • ۱۳:۲۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ماكارون به لیمو 

    مواد لازم:  سفیده تخم‌مرغ 3 عدد  شكر دانه‌ریز  40 گرم  پودرشكر 180 گرم  پودربادام 125 گرم  رنگ آبی، اسانس لیمو از هر كدام چند قطره

    روش تهیه: 

    1. برای تهیه خمیر ماکارون فر را اگر گازی بود روی 150 و اگر برقی بود روی 140 درجه سانتی‌گراد تنظیم کرده گرم می‌كنیم. 

    2. كف سینی فر را كاغذ روغنی پهن كرده، آن را چرب می‌كنیم.  ابتدا سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی هم می‌زنیم تا پف كند. سپس آرام‌آرام شكر دانه ریز را به سفیده اضافه كرده، به هم‌زدن ادامه می‌دهیم تا حالت فومی شكل پیدا كند. 

    3. پودرشكر و پودربادام را با یكدیگر آسیاب كرده و خوب مخلوط می‌كنیم و توجه داریم كه به واسطه چربی بادام مخلوط ما حالت خمیری شكل پیدا نكند. رنگ و اسانس را نیز به مواد اضافه كرده و مواد خشك را در سه مرحله توسط لیسك به خورد سفیده‌ها می‌دهیم. یك ماسوره ساده به قطر دو سانتی‌متر داخل كیسه قیف قرار می‌دهیم. 

    4. مایه را داخل قیف ریخته دایره‌هایی به قطر سه تا چهار سانتی‌متر از مایه روی كاغذ می‌گذاریم. سینی را چند بار روی میز می‌كوبیم و به مدت 30 دقیقه در دمای محیط استراحت می‌دهیم تا رویه ماكارون‌ها حالت چسبنده نداشته باشد سپس آن را به مدت 20 دقیقه روی پنجره وسط فر قرار می‌دهیم. بین ماكارون‌ها از مخلوط خامه، مارمالاد به (بدون شهد) وچند قطره آب لیموترش استفاده می‌كنیم. 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۱۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی بدون فر 

    توپک های زردآلویی،

    قیصی : ۲۰۰ گرم ، پودر نارگیل : ۱ لیوان، شیر عسلی: ربع لیوان ، رنده پوست پرتقال یا وانیل: خیلی کم 

    طرز تهیه:

    قیصی رو بشورید و بذارید آبش بچکه و بعد قیصی ها و پودر نارگیل رو بریزید توی غذاساز یا بلندر یا خردکن برقی، اجازه بدید که خوب له بشه، حالا شیر عسلی رو اضافه کنید، شیر عسلی رو کم کم اضافه کنید یعنی همه رو یه جا خالی نکنید توی بلندر،میکسش که کردید و خمیری شد اگه نیاز بود باز کمی شیر عسلی اضافه کنید ، استفاده از وانیل یا رنده پوست پرتقال کاملا اختیاریه ، من خیلی کم وانیل اضافه کردم، حالا مواد حالت چسبنده داره اصلا نگران نباشین چون وقتی بذاریدش تو یخچال سرد میشه و سفت تر میشه و میتونید راحت بهش شکل بدید ، پس بذارید توی یخچال وقتی خوب سفت شد به شکل توپهای کوچولو درآورده و توی پودر نارگیل یا پودر پسته یا گردوی ریز خرد شده بغلتونیدش تا کاور بشه ، میتونید از هر سه مورد استفاده کنید تا تنوع رنگی داشته باشید .( من چون باسلوق هامو با پودر نارگیل کاور کرده بودم برای ایجاد تنوع برای شب یلدا اینها رو بدون کاور گذاشتم فقط با خلال پسته و مروارید خوراکی تزئین کردم) و بعد برای خشگلتر شدن داخل کاغذ شکلات بذارید ، با این مقدار مواد حدود ۲۵ تا توپک خواهید داشت ( من چون بزرگتر درست کردم کمتر شد) ، بذاریدش توی ظرف درب بسته توی یخچال که هوا نبینه و بو جذب نکنه تا زمان سرو ، عمرش طولانیه و تا چند هفته دوام میاره .

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۹:۴۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    برشتوک نخودچی

    آرد نخودچی 250 گرم

    روغن جامد 125 گرم

    پودر قند 125 گرم

    هل و دارچین نصف قاشق چایخوری

    پودر کاکائو 1 قاشق مرباخوری

    شکلات تخته ای 50 گرم

    پودر پسته برای تزیین 

    آرد سفید 50 گرم

    آرد سفید و آرد نخودچی را تفت دهید تا رنگ آن کمی طلایی شود سپس روغن را به آن اضافه و مرتب هم زده تا رنگ آن قهوه ای روشن شود.

    مخلوط را از حرارت برداشته و پودر قند و هل و دارچین را بیفزایید و مرتبا هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. در صورت استفاده از پودر کاکائو در این مرحله اضافه کنید.

    مواد را در سینی لوز ریخته و با پشت قاشق صاف کنید. سپس شکلات تخته ای را که روی حرارت غیر مستقیم آب کرده اید روی برشتوک ریخته و مقداری پودر پسته نیز بپاشید.

    قالب را در یخچال گذاشته حدود نیم ساعت یا بیشتر بگذارید و بعد برشتوک ها را به صورت لوزی برش دهید و دوباره در یخچال بگذارید تا کاملا ببندد.

    برشتوک را که قبلا برش زده اید با دقت از هم جدا کرده و در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.

    نکات:

    پودر قند را داخل مواد الک کنید.

    در صورتی که مایه خیلی شل بود کمی آرد نخودچی را جداگانه تفت دهید و بعد به مخلوط اضافه کنید.

    در صورتی که برشتوک پس از گذاشتن در یخچال زیاد سفت شود در هنگام برش زدن خرد می شود.

    به شکلات ذوب شده 1 تا دو قاشق روغن مایع اضافه کنید تا روان تر شود و به راحتی روی برشتوک ریخته شود.

    برشتوک نخودچی مزه ای شبیه نان نخودچی دارد با این تفاوت که نیاز به پخت در فر نداردو باید در یخچال قرار گیرد.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۱:۱۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شيرينی های معطر اسكاتلندی

     همه شيريني‌ها ممكن است در ظاهر شبيه به هم باشند ولي مطمئن باشيد هميشه با ديدن ظاهر آن فرمول مواد و پخت آنها را نمي‌توانيد حدس بزنيد. 

    مواد لازم

     120 گرم روغن صاف

    120 گرم پودر شكر

    1 عدد تخم‌مرغ

    1 ق‌س زنجبيل

    1 ق‌س دارچين

    2/1 ق‌چ جوز هندي پودرشده

    2 /1 ق‌م بيكينگ پودر

    2 /1 ق‌م جوش شيرين

    70 گرم ماست

    320 گرم آرد

    به ميزان لازم شكلات تخته‌اي سفید و قهوه‌ای

    طرز تهیه:

    1. روغن و پودر شكر را در كاسه‌اي بريزيد و با همزن به مدت يك دقيقه هم بزنيد.تخم‌مرغ،زنجبيل، دارچين و جوز هندي را هم اضافه كنيد و باز با همزن هم بزنيد.

    2.  بيكينگ پودر،جوش شيرين و ماست را هم به مواد ديگر اضافه كنيد.در انتها آرد را به مواد اضافه كرده و با دست مخلوط كنيد. فر را با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد روشن كنيد.

    3.  خمير را با وردنه روي سطح تميزي باز كنيد تا حدود سه ميلي‌متر ارتفاع داشته باشد، حالا ابتدا با رول دانه برجسته روی خمیر یک دور بکشید، سپس با قالب دلخواه خمير را قالب بزنيد و در سيني فر بچينيد.سيني را در فر به مدت 12 تا 15 دقيقه حرارت دهيد. بعد از اين مدت سيني را بيرون بياوريد تا شيريني‌ها خنک شوند.

    4.  شكلات تخته‌اي را به روش بن‌ماري (روي حرارت غيرمستقيم) آب كرده و شيريني‌ها را با آن تزیين كنيد.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۱:۱۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی_چیپس_شکلاتی

    روغن جامد 120 گرم 

    زرده تخم مرغ یک عدد 

    وانیل نصف ق چ 

    پودر قند 70 گرم 

    ارد 220 گرم 

    بکینگ پودر نصف ق چ 

    چیپس شکلاتی بمقدار لازم

    شکلات آب شده برای تزئین

    ابتدا روعن و پودر قند رو بزنید تا پوک شود سپس زرده و وانیل را اضافه کنید بعد از یکی دو دقیقه همزن را خاموش کرده و ارد و بکینگ پودر و چیپس شکلاتی را ریخته خمیر کنید و ورز دهید بعد خمیر را باز کرده قالب زده در فر با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه پخته و بعد از سرد شدن نصفش رو در شکلات آب شده بزنید یا  دو عدد شیرینی رو با مارمالاد یا شکلات به هم بچسبانید

    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۰:۴۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی اسکار

    کره یا مارگارین ...۲۰۰ گرم 

    پودر قند ....۱۴۰ گرم 

    ارد ....۳۰۰ گرم 

    وانیل ...۱/۴ ق چ 

    پودر هل ....۱ ق چ 

    تخم مرغ ....۲ عدد

    طرزتهیه 

    ۱/ زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا می کنیم 

    ۲/ کره و پودر قند رو خوب باهمزن می زنیم تا کرم رنگ شود 

    ۳/ زرده ها رو به همراه هل و وانیل اضافه می کنیم و باهمزن میزنیم 

    ۴/ در انتها ارد رو اضافه می کنیم و با دست مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود ، خمیر را داخل کیسه فریزر گذاشته و نیم ساعت داخل یخچال استراحت می دهیم .

    ۵/ بعد به اندازه ی یه گردوکوچک  از خمیر برمی داریم وتوی دست گرد می کنیم 

    ۶/ خمیرها رو داخل سفیده تخم مرغ می زنیم و بعد داخل پودر گردو یا نارگیل یا پسته میزنیم 

    ۷/ شیرینی ها رو داخل سینی قرار میدهیم 

    ۸/ فر ۱۸۰ درجه از پیش گرم شده ، مدت پخت حدودا ۲۰ دقیقه یا تازمانی که دوره لبه ی پایین شیرینی ها کمی طلایی شوند 

    ۹/ بعد پخت صبر می کنیم تا خنک شود. سپس با یک کاردک از سینی جدا می کنیم

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۳۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی

    رول_سیب_و_دارچین 

    سیب درختی  2 عدد

    گردو  خرد شده 1/2 پیمانه 

    2 ق چ پودر دارچین 

    پودر قند 1/2 پیمانه

    روغن مایع و کره 1/2 پیمانه

    به میزان لازم خمیر یوفکا

    سیب هارا بعداز اینکه پوست گرفتید خرد کنید و با پودر قند و دارچین و

    گردو خرد شده مخلوط  کنید و بمدت 10 دقیقه  کنار بگذارید 

    خمیر یوفکا را پهن کنید و باندازه 1 قاشق غذاخوری از مخلوط  سیب و گردو روی آن  بریزید  و یوفکا  را رول کنید 

    تمام رول ها را آماده کرده و با قلمو چرب می کنیم بعد در سینی در فر از قبل گرم شده بادمای 180 c  تا زمانیکه رول ها طلایی  شود قرار  می دهیم 

    از فر خارج کرده اجازه می دهیم تا کمی خنک شود وبا پودر قند ودارچین تزیین می نماییم.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۴۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی تر فوری

    مواد اولیه :

    پودینگ شکلاتی 1بسته

    بیسکویت ساده وانیلی 2بسته

    بیسکویت کاکائویی 2بسته

    پودر نارگیل برای تزئین کمی

    طرز تهیه شیرینی تر شکلاتی :

    پودینگ شکلاتی را مطابق دستور روی بسته‌بندی آماده کنید اما در یخچال قرار ندهید.

    ظرفی با حداقل عمق 3 سانتی متر انتخاب کنید و یک لایه بیسکویت ساده کف آن بچینید. سپس روی آنها را با پودینگ کاملا بپوشانید.

    ردیف بعدی را بیسکویت کاکائویی بچینید و مجددا با لایه‌ای از پودینگ روی آنها را بپوشانید. به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد شما تمام شود.

    روی آخرین لایه را با پودینگ بپوشانید. سپس ظرف را به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید.

    بعد از این مدت شیرینی را برش بدهید و در ظرف مورد نظرخود بچینید. در صورت تمایل روی آن را با پودرنارگیل تزئین کنید.

    فوت و فن درست کردن شیرینی تر فوری :

    * برای اینکه شیرینی شما به راحتی و در اشکال زیبا برش بخورد هر ردیف از بیسکویت‌ها را خلاف جهت ردیف قبلی بچینید، یعنی یک ردیف عمودی و یک ردیف افقی. درست مثل چیدمان لازانیا.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۲:۳۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست


    كيك اسفنجي بدون فر



    مواد لازم: 

    تخم مرغ 5 عدد

    آرد 10 قاشق غذاخوري

    شكر 10 قاشق غذاخوري

    بكينگ پودر 1 قاشق مرباخوري سرخالي

    هل به ميزان لازم (اگر كمي بيشتر هم باشد خوشمزه تر ميشود)

    روغن مايع نصف استكان (كه براي چرخ كردن ظرف و اگر دوست داشتند يكي دو تا قاشق داخل كيك بريزند)

    وانيل 1 قاشق چايخوري 



    طرز تهيه: 

    زرده تخم مرغ و شكر و با هل با هم با همزن برقي يا دستي ميزنيم سفيده تخم مرغ را جدا از اينها ميزنيم تا به صورت كف درآيد زرده و هل و شكر را كه زده بوديم به سفيده اضافه ميكنيم و دوباره هم ميزنيم شكر و آرد را به مواد اضافه ميكنيم وانيل را هم اضافه ميكنيم با كف گير به صورت دوراني آرام مخلوط ميكنيم تا پفش نخوابد اين كيك را ميتوان دو رنگ درست كرد ميتوان داخلش گردو هم ريخت ولي وقتي كه هم خورد داخل قابلمه ريخته شود اول بخشي از مواد را داخل ظرف ريخته و بعد گردو اضه ميكنيم كه كف ظرف گردوها نسوزد بعد بقيه مواد را اضافه ميكنيم كمي داخل ظرف روغن ميريزيم كه چرب شود مواد را داخل قابلمه ميريزيم سعي كنيد قابلمه خيلي پر نشود كه پف كند گاز را روشن ميكنيم دم كش ميگذاريم بعد در قابلمه را ميگذاريم اندازه برنج دم ميكنيم اين كيك را يعني 10 تا 15 دقيقه بماند حاضر ميشود حرارت هم متوسط باشد.





    * وقتي اين كيك آماده شد از هر قالبي ميتوان استفاده كرد. 

    ** چون اين فر روي گاز آماده ميشود حرارت همه جاي كيك يكسان است پس وقتي كه از ظرف بيرون مياوريم پف آن به همان صورت باقي ميماند اما در فر ممكن است وقتي كيك را از فر بيرون آورديم پف آن بخوابد. اين كيكي حتي ميتواند روي بخاري هم دم بكشد اگر روي گاز ميگذاريم بايد از شعله پخش كن استفاده كنيم.

    *** هرچه زرده بيشتر زده شود بهتر است حتي تا حدي ميزنيم كه رنگ آن سفيد شود و اگر دوست نداشتيم كه سفيد رنگ بماند كمي زعفران به آن اضافه ميكنيم. 

    **** براي هر يك تخم مرغ، دو قاشق شكر و 2 قاشق آرد لازم داريم.

  • ۱۲:۴۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    كيك سيب با ادويه دارچين و تكه هاي سيب




    در كاسه مخلوط كن دوغ،روغن،شكر قهوه اي،تخم مرغ،بيكينگ پودر،دارچين،جوش شيرين و وانيل را هم زده و كاملا مخلوط كنيد. بطور مساوي بين دو تابه اي كه از قبل آماده كرده ايد تقسيم كنيد. 


    زمان آماده سازي : 25 دقيقه 
    پخت : 40 دقيقه 
    خنك شدن : 10 دقيقه 

    مواد لازم: 
    • 1-1/2 فنجان دوغ
    • 3 / 4 فنجان روغن كانولا 
    • 1 / 2 پيمانه آب 
    • 2 پيمانه شكر قهوه اي بسته بندي شده 
    • 2 تخم مرغ 
    • 2 قاشق چايخوري.بيكينگ پودر 
    • 1-1/2 قاشق چايخوري. دارچين زميني 
    • 1 / 2 قاشق چايخوري. جوش شيرين 
    • 1 / 2 قاشق چايخوري. نمك 
    • 2 قاشق چايخوري. وانيل 
    • 2-1/2 فنجان آرد همه منظوره 
    • 2 عدد سيب بزرگ ، خرد شده در تكه هاي 0.5 inch 
    • پوره ميوه


    دستورالعمل
    1. فر راتا 350 درجه فارنهايت گرم شده باشد.2قالب كيك پزي به ابعاد 8*8*2 اينچ و كاغذ نسوز در ته آنها را با روغن گريس چرب كرده وكنار بگذار يد . 

    2. در كاسه مخلوط كن دوغ،روغن،شكر قهوه اي،تخم مرغ،بيكينگ پودر،دارچين،جوش شيرين و وانيل را هم زده و كاملا مخلوط كنيد. بطور مساوي بين دو تابه اي كه از قبل آماده كرده ايد تقسيم كنيد. 

    3. 40 دقيقه در فر پخت شود يا لااقل تا زمانيكه خلال دندان چوبي را داخل آن فرو كنيد و دراوريد تميز باشد سپس اجازه بدهيد 10 دقيقه بيرون بماند تا خنك شود. كيك را از تابه بر روي ظرف مورد نظر برگردانيد و كاغذ نسوز ته آن را جدا كنيد و بگذاريد كاملا خنك شود .

    4.پوره ميوه را آماده كنيد.و بين دو لايه وروي سطح تخت لايه بالايي را با آن بپوشانيد


    • كيك آماده سرو شدن مياشد و براي 10 نفر كافي است.

    پوره ميوه : در كتري 2 قاشق غذاخوري كره روي حرارت متوسط ذوب كنيد 4 سيب يا گلابي كوچك رسيده كه دانه وسط آنها را درآورده وخرد كرده ايد را به آن لضافه كنيد،1/4 فنجان شكر دانه ريز را به آن اضافه كنييد و8 دقيقه روي حرارت طبخ شود تا زمانيكه ميوه ها شروع به نرم شدن كنند سپس از روي اجاق برداريد.
    • 

  • ۱۲:۴۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    دستور تهيه كرم پفي براي تزيين رويه كيك!



    مي توان اين رويه را براي تزيين انواع كيك استفاده نمود.


    مواد لازم:
    سفيده تخم مرغ 3 عدد شكر 4/3 فنجان نمك مقداري آب 3/1 فنجان پودر وانيل خالص 4/1 قاشق چاي خوري



    طرز تهيه:
    در كاسه اي تمام مواد را غير از وانيل مخلوط كنيد و روي قابلمه اي حاوي آب كه در حال جوشيدن است قرار دهيد. مرتب مواد را به هم بزنيد تا شكر حل شود (در حدود 2 يا 3 دقيقه). مواد را در كاسه اي بزرگتر بريزيد و با همزن برقي حدود 3 دقيقه با درجه متوسط بزنيد تا مواد كمي سفت و براق شوند و فرم بگيرند. بعد سرعت را كمتر كنيد و وانيل را اضافه نماييد. بلافاصله اين رويه را استفاده كنيد.
  • ۱۲:۴۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #قطاب_خانگی (کرمان) 

    🌸مخصوص_عید_نوروز 🌸

    مواد لازم

    زرده تخم مرغ : 2 عدد

    ماست : ½ پیمانه

    روغن جامد ذوب شده : ½ پیمانه

    آرد : 2 پیمانه

    بکینگ پودر : 1 قاشق مرباخوری.

    مواد وسط قطاب

    بادام چرخ شده : 2 پیمانه

    پودر قند : 1 پیمانه

    پودر هل : 1 قاشق مرباخوری

    گلاب : 3-4 قاشق مرباخوری

    همه را با هم مخلوط کنید و خمیری برای درون قطاب تهیه کنید.

     

    مراحل آماده سازی قطاب

    بکینگ پودر را در ماست حل کنید.

    زرده های تخم مرغ و روغن ذوب شده را به آن بیفزائید و با قاشق هم بزنید.

    آرد را کم کم اضافه کنید( تا خمیر ترد تری داشته باشید).

    خمیر را در نایلون بپیچید و 1/5 ساعت استراحت دهید.

    بعد از 1/5 ساعت خمیر را روی تخته به قطر 2 تا 3 میلیمتر باز کنید و قالب گرد 7 سانتیمتری برش دهید و مواد وسط قطاب را که تهیه کرده بودید لابلای خمیر بگذارید و بپیچید و در روغن فراوان سرخ کنید.

    روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود و همانطور گرم در پودر قند بغلطانید و در ظرف دردار نگهداری کنید

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۲۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    يك نوع شيريني بدون فر

    تخمرغ4عدد
    اردسفيد 4-6 قاشق لب پر
    شكر يك ليوان ونيم
    گلاب يك استكان
    سركه 2قاشق
    جوش شيرين يك قاشق چايخوري
    طرز تهيه

    شكر را با دوليوان اب وسركه مگذاريم بجوشد وقوام ايد سپس شعله راخاموش كرده گلاب دران ميريزيم وميگذاريم خنك شود .تخمرعها راشكسته وبا قاشق چوبي خوب هم ميزنيم تا سفيده رزده مخلوظ شود و رنگش كرم رنگ شود جوش شيرين را باارد مخلوط كرده وازالك رد مي كنيم بعد كم كم ان رادر تخم مرغها ريخته مرتب هم ميزنيم تا غليظ شود بعددر ظرف كوچك و گودي روعن ريخته ميگذاريم خوب داغ شود بعد نوك قاشق را توي روغن داغ زده ويك اقاشق از مايع را برداشته و تو ي روغن مي اندازيم وگرد ميكنيم تا سرخ شود بعد كه سرخ شد با چنگا ل يا كفكگير بيرون اورده و درون شربتي كه اماده كرديم مي اندازيم تا شربت به خورد شيرين برود بعد درتوري گذاشته شربتهاي اضافي برود
  • ۱۳:۲۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    شيريني برنجي 

    آرد برنج نرم ............ 250 گرم 
    پودر شكر .............. 125 گرم 
    روغن جامد ............ 125 گرم 
    تخم مرغ ريز ........... 1 عدد 
    گلاب ................... 4/1 پيمانه 
    هل .................... به دلخواه 
    تخم خرفه ............. براي تزيين 

    روغن جامد وپودر شكر را با همزن مي زنيم . تخم مرغ را مي افزاييم . هل و آرد برنخ را هم اضافه كرده و مي زنيم 
    .گلاب را افزوده و مخلوط مي كنيم. خمير را 24 ساعت در يخچال فرار مي دهيم .(اين خمير تا 3 روز در يخچال قابل نگه داري است) 
    از يخچال خارج مي كنيم وروي نايلون باز مي كنيم و قالب مي زنيم و وسط تر شيريني مقداري تخم خرفه مي ريزيم ودر هر قرار مي دهيم 
    پنجره وسط ......... 20 تا 15 دقيقه ........... 150 درجه 

    ************** 
    چون خمير كمي نرم بود و وقتي مي خواستم در سيني بزارم سخت ميشد ، من كه تكه هاي كوچكي از خمير را جدا كردم و باز كردم .قالب زدم ودر سيني گذاشتم ودوباره يك تكه ديگر از خمير . 

    من در طبقه بالا و با حرارت كمتر پختم تا نسوزد 


    ************** 
    مي توانيم از خمير نخودچي وبرنجي گلوله هايي كوچك و هم اندازه برداريم ........ خمير نخودچي را لوله كنيم و دور گلوله برنجي بپيچيم . يك خلال پسته روي برنجي بگذاريم و بعد بپزيم

  • ۱۳:۲۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    گوش فيل



    مواد لازم:

    تخم مرغ 2 عدد
    ماست نصف فنجان
    روغن جامد يك قاشق سوپخوري
    بيكينگ پودر يك قاشق چايخوري
    آرد به مقدار كافي

    طرز تهيه:
    در ظرف گودي ماست و تخم مرغ و بيكينگ پودر را خوب به هم مي زنيم و روغن را اضافه كرده و آرد را كم كم اضافه مي كنيم تا خمير صاف و يك دستي تهيه شود. سپس آن را چند قسمت كرده و چانه مي گيريم و روي خمير را با نايلون مي پوشانيم تا سطح خمير خشك نشود و جا بيفتد.
    بعد از يكي دو ساعت هر يك از خميرها را با وردنه روي ميز به قطر 2 ميلي متر پهن كرده و با قالب گردي خمير را به صورت دايره قالب مي زنيم. سپس يك طرف دايره را جمع كرده و در روغن داغ سرخ مي كنيم . سپس روي آنها پودر قند مي پاشيم و در ظرف مي چينيم.

    نكاتي در مورد تهيه گوش فيل:

    1- در صورتي كه بخواهيد روي گوش فيل پودر شكر بپاشيد، در اين صورت قطر خمير را كمي نازك تر كنيد.
    2- گوش فيل را مي توانيم به شكلهاي، مختلفي مانند مربع، پاپيوني و برگ هم در بياوريم.
    3- اگر روغن گوش فيل سرد باشد، خمير پف نخواهد كرد.
    4- اگر شربت رقيق باشد، گوش فيل زود نرم و بيات مي شود.

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان