خانه
688K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۳:۳۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    شيريني خشك بادام و زردآلو 

    اين شيريني خوشمزه را كه داراي بادام و زردآلو است، حتما تهيه كنيد و همراه با خانواده ميل كنيد. 

    مواد لازم: 
    شكر 60 گرم 

    كره نرم شده 120 گرم 

    آرد گندم 160 گرم 



    مواد رويه: 
    مرباي زردآلو به مقدار لازم 

    كره ذوب شده 60 گرم 

    بادام خرد شده 100 گرم 

    شكر 30 گرم 

    شير 2 قاشق غذاخوري 



    طرز تهيه: 
    - فر را روي دماي 180 درجه سانتي ‌گراد از قبل گرم كنيد. 

    - كره و شكر را با هم آن قدر هم زنيد تا رنگ آن روشن شود و كف كند. 

    - آرد گندم را الك كنيد. سپس مخلوط كره و شكر را به آن اضافه كنيد تا مايه نرمي به دست آيد. 

    - مايه شيريني را روي سطح آردمالي شده قرار دهيد و آن را به شكل چهارگوش 3 ميلي ‌متري درآوريد و يك ساعت آن را در جاي خنكي قرار دهيد. 

    - مدت 20 دقيقه، مايه شيريني را در فر حرارت دهيد. 

    - شيريني را از فر خارج كنيد. 

    - روي آن‌ مرباي زردآلو بريزيد. 

    - مواد رويه (كره، بادام، شكر و شير) را با هم مخلوط كنيد و روي شيريني، پخش كنيد. 

    - 15 الي 20 دقيقه آن‌ را در فر حرارت دهيد (تا زماني كه طلايي رنگ شود). 

    - شيريني را از فر خارج كنيد و بگذاريد كاملا خنك شود. سپس آن را به صورت نواري برش دهيد

  • ۱۳:۳۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    شيريني گردويي دارچيني 

    مواد لازم: 

    آرد 225 گرم 

    كره 185 گرم 

    شكر 110 گرم 

    زرده تخم مرغ يك عدد 

    رنده پوست ليمو ترش يك عدد 

    دارچين يك قاشق غذا خوري 

    كشمش 80 گرم 

    گردوي خرد شده 50 گرم 

    بيكينگ پودر يك قاشق غذا خوري 



    طرز تهيه: 
    - كره نرم شده را با رنده پوست ليمو ترش و شكر و زرده تخم مرغ با همزن برقي هم مي زنيم. 

    - دارچين و آرد و بيكينگ پودر را از الك رد مي كنيم و كشمش و گردوي خرد شده را اضافه مي كنيم. 

    - خمير را در ظرفي گذاشته و در يخچال به مدت 30 دقيقه قرار مي دهيم. 

    - فر را با حرارت 200 درجه سانتيگراد گرم كرده و خمير را به صورت توپ هاي كوچك در مي آوريم و كمي گردوي خرد شده روي آن ها مي ريزيم. 

    - سيني فر را چرب مي كنيم يا كاغذ روغني انداخته و توپ هاي كوچك را به فاصله 4 سانتي متر كنار هم مي چينيم. 

    زمان پخت مدت 12 الي 15 دقيقه مي باشد.

  • ۱۳:۴۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    شيريني ميكادو 

    مواد لازم: 
    كره نصف پيمانه 

    پودر قند نصف پيمانه 

    وانيل يك چهارم قاشق چايخوري 

    پودر بيسكوييت 1 پيمانه 

    پودر بادام 1 پيمانه 

    كاكائوي تخته اي 150 گرم 

    پودر كاكائو 3 قاشق غذاخوري 

    شير 3 قاشق غذاخوري 

    طرز تهيه: 
    كره، پودر قند و وانيل را مخلوط كنيد تا نرم و لطيف شود. 

    پودر بيسكويت و پودر بادام را به آن اضافه كنيد. 

    كاكائوي تخته اي را به طريق بن ماري ذوب كنيد، يعني كاكائوي سفت را در يك ظرف هادي گرما (مثل پيركس يا استيل و...) قرار دهيد و ظرف را روي بخار آب (مثل بخار كتري) بگذاريد تا كاكائو به تدريج ذوب شود. 

    پودر كاكائو را داخل شير گرم حل كنيد و بعد از اينكه سرد شد، به همراه كاكائوي ذوب شده، به مواد بالا اضافه كنيد. 

    مواد را خوب مخلوط كنيد. اگر مواد شل بود، كمي پودر بادام يا پودر بيسكويت به آن اضافه كنيد و اگر مايه سفت بود، كمي شير اضافه كنيد. 

    مقداري از اين مواد را روي نان ميكادو (نان ويفر) بريزيد و آن را صاف كنيد. سپس يك نان ميكادوي ديگر روي آن بگذاريد و مابقي مواد را ريخته و يك نان ميكادوي ديگر روي آن قرار دهيد. 

    سپس با چاقو اره اي، ميكادوها را برش دهيد و در ظرف بچينيد. 

    مي توانيد كمي كاكائوي سياه را ذوب كنيد و روي ميكادو ها بريزيد. سپس برش دهيد و كمي پودر پسته، روي برش ها بپاشيد.

  • ۱۳:۴۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    شيريني بادامي







    مواد لازم (براي حدود 500 گرم) :
    كره ي پاستوريزه 1 پيمانه
    پودر قند نصف پيمانه (70 گرم)
    پودر بادام نصف پيمانه (70 گرم)
    پودر هل 1 قاشق چاي خوري
    آرد گندم 5/2 پيمانه (250 گرم)
    سفيده ي تخم مرغ 1 قاشق غذاخوري
    خلال بادام و خلال پسته 2 قاشق غذاخوري





    روش تهيه :
    كره و پودر قند را با همزن برقي بزنيد تا ِكِرم مانند شود.

    پودر هل و پودر بادام را به مواد قبلي اضافه كنيد.

    سپس آرد را كم كم اضافه كنيد تا خميري به دست آيد كه به دست نچسبد و نرم و لطيف باشد.

    خمير آماده شده را به مدت يك ساعت در يخچال قرار دهيد.

    سپس خمير را از يخچال خارج كنيد و در درجه ي حرارت اتاق قرار دهيد تا خمير نرم شود.

    خمير را با وردنه روي ميز، به قطر نيم سانت(خيلي نازك) پهن كنيد و با قالب بادامي شكل، قالب بزنيد.

    سيني شيريني پزي لبه كوتاهي را انتخاب كرده وته آن را چرب كنيد.

    حال شيريني هايي را كه قالب زده ايد، داخل سيني قرار دهيد.

    سفيده ي تخم مرغ را با چنگال بزنيد و با قلم مو روي شيريني بماليد و روي هر شيريني يك خلال بادام يا پسته قرار دهيد.

    فر را حدود 15 دقيقه از قبل با حرارت 180 درجه ي سانتي گراد (350 درجه فارنهايت) گرم كنيد.

    سيني را در طبقه ي وسط فر قرار دهيد و بگذاريد به مدت 20- 15 دقيقه بپزيد.

    پس از خارج نمودن از فر، اجازه دهيد شيريني خنك شود.

    بعد شيريني ها را در ظرف در بسته اي قرار دهيد و در جاي خنك و خشك نگه داري كنيد.




    * نكته:
    شيريني پس از پخت نبايد تغيير رنگ دهد.

    هم چنين در طي مدتي كه شيريني داخل فر است، در فر را باز نكنيد.
  • ۱۳:۴۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    پاي سيب (تك نفره)


    مواد لازم:
    آرد300گرم(تا 350گرم)- كره 250 گرم (يا روغن جامد 200گرم)- پودر قند 250 گرم- تخم مرغ 4 عدد- وانيل نوك قاشق چايخوري -ماست يا شير 150 گرم- بيكينگ پودر 10 گرم( 1 ق مربا خوري )- سيب ورقه شده- دارچين وشكر 
    طرز تهيه: 
    2 عدد سيب را ورقه ورقه كرده با 2/1 قاشق چايخوري دارچين و 2 قاشق شكر مخلوط ميكنيم و كنار مي گذاريم.
    كره و پودر قند را با همزن مي زنيم تا كرم رنگ شود تخم مرغها را دانه دانه اضافه كرده و مخلوط مي كنيم.همراه با تخم مرغها وانيل را نيز اضافه كنيد وقتي مايه پوك شد شير يا ماست را اضافه كرده مجددا" با همزن ميزنيم 
    از اين به بعد همزن را كنار گذاشته با ليسك هم ميزنيم .
    آرد را با بكينگ پودر مخلوط و الك كرده طي دو مرحله به مواد قبلي اضافه ميكنيم تا صاف و يكدست شود.
    قالب هاي كيك يزدي را چرب كرده (يا از كپسول هاي كاغذي استفاده ميكنيم) يك قاشق غذاخوري پر از مواد درقالب ريخته روي ان را سيب ورقه شده قرار ميدهيم مجددا" روي آن را با مايه ميپوشانيم و در طبقه وسط فر با دماي 180 درجه به مدت 20دقيقه ( تا وقتي روي كيكها طلائي شود) مي پزيم.

    به جاي سيب ميتوانيد از آناناس هم استفاده كنيد.

  • leftPublish
  • ۱۳:۴۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    كلوچه نارگيلي با شير و عسل

    مواد لازم:
    شكر=2/1 پيمانه
    روغن=2/1 پيمانه
    تخم مرغ=2 عدد
    وانيل=1 قاشق مرباخوري
    ماست=1 پيمانه
    پكينگ پودر=2 قاشق غذاخوري
    آرد=1 پيمانه
    مواد لازم براي تزئين:
    شير عسل نستله(حليب مكثف محلي)=1 قوطي كوچك
    پودر نارگيل=نصف ليوان
    طرز تهيه:
    1. شكر و روغن و تخم مرغ و وانيل را با همزن برقي خوب هم مي زنيم. سپس آرد و پكينگ پودر و ماست را به آن اضافه كرده و هم مي زنيم.
    2. ظرف مخصوص كيك مستطيل شكلي را چرب كرده و كمي آرد مي پاشيم و مواد بدست آمده را در ظرف ريخته و در فر مي گذاريم تا بمدت 45 دقيقه با حرارت 170 درجه سانتيگراد بپزد و روي آن طلايي رنگ شود.
    3. كيك را از فر خارج كرده و مي گذاريم كمي خنك شود. سپس آن را در ظرف مستطيل شكلي برمي گردانيم.
    4. روي كيك را نارگيل مي پاشيم و سپس روي نارگيل را شيرعسل مي ريزيم بطوريكه تمام سطح كيك را بپوشاند. ظرف كيك را در يخچال مي گذاريم تا خنك شود.
    5. براي صرف كيك آن را به صورت مربع هاي كوچك مي بريم.
  • ۱۳:۴۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    بيسكويت شكلات و گردو

    سفيده تخم مرغ 4 عدد
    پودر شكر 350 گرم
    پودر كاكائو 75 گرم
    آرد 2 ق سوپخوري
    پودر قهوه 1 ق چايخوري
    گردوي خرد شده 125 گرم

    فر را با حرارت 180 درجه سانتي گراد گرم كنيد
    كف سيني فر را با كاغذ بپوشانيد
    سفيد تخم مرغ را با همزن (نه با لنگه كفش!)بزنيد تا فرم بگيرد
    پودر كاكائو و قهوه را با پودر شكر مخلوط كرده و به تدريج به سفيده ها اضافه كنيد
    بعد از مخلوط شدن آرد را اضافه كرده و در نهايت گردوي خرد شده را اضافه كنيد
    از مواد به اندازه 1 ق چايخوري با فاصله 2 سانتي متري از يكديگر روي كاغذ بريزيد و به مدت 15-12 دقيقه در فر قرار دهيد
    بيسكويت ها را پس از 5 دقيقه خنك شدن از كاغذ جدا كرده و درون ظرف در دار نگه داري كني
  • ۱۳:۴۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    طرز تهيه راحت الحلقوم


    مواد لازم:

    يك فنجان
    نشاسته

    5/1 فنجان
    شكر

    يك چهارم قاشق چايخوري
    جوهر ليمو

    3 فنجان
    آب

    نصف فنجان
    پودر نارگيل

    يك قاشق سوپخوري
    پودر پسته




    طرز تهيه:
    نشاسته را در 2 فنجان آب سرد حل كرده ، مي گذاريم ته نشين شود. سپس آب روي آن را بر مي داريم و بقيه را در قابلمه مي ريزيم. 3 فنجان آب به نشاسته اضافه كرده و با شكر و جوهر ليمو روي حرارت ملايم قرار مي دهيم . مرتب آن را به هم مي زنيم تا مايع بپزد، طوريكه از ديواره ي قابلمه جدا شود و مثل توپ در وسط ظرف قرار گيرد. در قالب كم عمقي كمي پودر نارگيل ريخته و مايع راحت الحقوم را روي آن مي ريزيم و بقيه پودر نارگيل را روي مايع مي ريزيم . سپس با دست آن را در كف قالب پهن مي كنيم و مي گذاريم تا كاملاً خنك شود.

    سپس با قيچي آن را به صورت مربع يا مستطيل يا لوزي برش داده و برش ها را در بقيه پودر نارگيل مي غلتانيم . راحت الحلقوم ها را در ظرفي چيده و روي آنها پودر پسته مي پاشيم.

    تذكر:
    1 در صورت تمايل مي توانيد به جاي پودر نارگيل از آرد استفاده كنيد.
    2- براي معطر كردن راحت الحقوم مي توانيد از كمي گلاب استفاده كنيد
  • ۱۳:۴۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    شيريني نان كشمشي


    *********************

    1-آرد سفيد 100 گرم

    2-روغن 60 گرم

    3-شكر 100گرم

    4-كشمش ريز و سياه 3تا4 ق سوپخوري

    5- تخم مرغ 1عدد

    6-وانيل نصف ق چاي خوري كوچك

    طرز تهيه:

    روغن و شكر و وانيل را مخلوط ميكنيم و ميزنيم تا روغن كاملا نرم و

    لطيف و صاف شودتخم مرغهارا دانه دانه در مايه روغن شكسته خوب

    بهم ميزنيم (اول بايد يك تخم مرغ را بشكنيم و خوب بهم بزنيم وقتي كه

    خوب مخلوط شد تخم مرغ بعدي را بايد شكست ) بعد آرد را در مايه

    ميريزيم و بهم ميزنيم بعدكشمش را اضافه ميكنيم و از مايه با قاشق

    باندازه يك گردو برميداريم و بفاصلهدر سيني مي چينيم (نانهابايد كاملا

    از هم دور باشند زيرا موقع طبخ نانها پهن ميشود بهم مي چسبند )

    بعد سيني را روي پنجره وسط فر قرار ميدهيم و ميگذاريم در حرارت

    250 درجه فارنهايت درحدود 15تا20دقيقه بماندنانها بايد كاملا طلايي

    شودسيني را از فر بيرون ميآوريم نانها را با كارداز سيني جدا ميسازيم

    ودر ظرف ميچينيم(((سيني را قبلا بايد آرد پاشيد يا كاغذ روغني انداخت)))
  • ۲۱:۱۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    باقلوا گردویی

    برای تهیه خمیر باقلوا:

    اردسفید 1 پاکت نیم کیلویی

    تخم مرغ دو عدد

    ماست 1لیوان

    نمک وشکر هر کدام 1قاشق مربا خوری 

    خیر مایه 2قاشق مربا خوری

    مواد داخل باقلوا:

    گردوچرخ کرده نیم کیلو

    قندوقو پسته 300گرم 

    دارچین 5قاشق غذاخوری

    هل ساییده شده 5عدد

    پودر نارگیل و پودر پسته برای تزیین

    خاک قند 100گرم

     برای هر لایه:

    کره 250گرم اب شده

    500گرم نشاسته

    مواد داخل باقلوا را باهم مخلوط میکنیم

    مواد خمیر هم  مخلوط میکنیم و ورز میدیم یه خمیر یکدست بدست بیاد

    نیم ساعت در محیط گرم قرار میدیم

    خمیرو به 18 قسمت تقسیم میکنیم

    و هرقسمت رو با وردنه و نشاسته پهن میکنیم

    تا نازنک بشه

    و بعد سینیه فر رو روغن میمالیم

    برای پایه

    هر4 خمیرپهن شده  و با وردنه ورز میدیم البته بین هر لایه مقداری نشاسته پاشیده شود

    هر 4تا خمیر که حالا 1خمیر است در سینی فر قرار میدیم تا تمام سطح سینی رو بگیره و بعد  سطح خمیروکره اغشته میکنیم و بعد مواد داخل باقلوا

    لایه دوم 3خمیر و کره و مواد 

    لایه اخر 2خمیر

    بعد با چاقو برش میدیم

    بعد کره رو اضافه میکنیم روی سطح و در فر میگذاریم تا پخته و 

    شیره اول رو که شامل اب شکر زعفران گلاب رو روی حرارت میگذاریم تا قوام خود راحفظ  کند و 

    برای شیره دوم که شیر و شکر و عسل است میگذاریم

    بجوشد

    وغلظت خاص خود را پیدا کند د اخر وقتی باقلوا پخت هر دو شیره رو اضافه میکنیم

    و 20بعد باید تو شیره بمونه و بعد صرف بشه  

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • ۲۱:۲۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی فلفلی_شکلاتی

    پودر قند 130 گرم

    روغن جامد 100 گرم

    آب یا شیر یک قاشق سوپخوری

    تخم مرغ یک عدد

    وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

    آرد 235 گرم

    پودر کاکائو 10 گرم

    بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری

    نمک کمی

    فلفل قرمز یک دوم قاشق چایخوری

    شکلات مقداری برای تزیین

    پودر قند و روغن را با هم مخلوط کنید و چند دقیقه بزنید تا سبک شود. سپس آب را اضافه کنید. تخم مرغ و وانیل را نیز اضافه کنید و خوب بزنید. در آخر آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر و نمک و فلفل قرمز را اضافه کرده و روی خمیر را با نایلون پوشانده و خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. سپس از خمیر به اندازه یک گلوله کوچک برداشته و در دست گلوله کنید و در سینی فر با فاصله بچینید. شیرینی ها را در فر گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت 12 دقیقه قرار دهید تا بپزد. بعد از سرد شدن نیمی از شیرینی ها را در شکلات ذوب شده فرو ببرید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۱:۵۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    نکاتی برای حرفه ای شدن در شیرینی پزی

    🌺 بهتر است تمام مواد آماده شده، مدتی در دمای محیط بمانند، یعنی از نیم ساعت تا یک ساعت قبل، همه مواد را از یخچال یا کابینت بیرون آورید تا هم‌دما شوند، به خصوص کره یا مارگارین و تخم‌مرغ

    .

    🌸درجه حرارت فرها، معمولاً مختلف هستند. بعضی فرها شماره‌ای هستند و بعضی دیگر بر اساس درجه سانتی‌گراد یا فارنهایت تنظیم می‌شوند. اگر فر شما از یک تا چهار یا پنج، درجه‌بندی شده، عدد یک یعنی حرارت کم و بالاترین عدد یعنی چهار یا پنج، حرارت بیشتر است

    .

    🌹 اگر برای پخت شیرینی به فر نیاز دارید، بهتر است حداقل 15 دقیقه قبل از قرار دادن سینی محتوی شیرینی‌ها در فر، آن را با درجه حرارت مناسب گرم کنید

    .

    🌹 دستور شیرینی را اول خوب بخوانید و مطمئن شوید که در میانه کار، چیزی یا وسیله‌ای کم ندارید.

    🌸بهتر است برای پخت شیرینی خانگی، از مواد اولیه با کیفیت و تازه استفاده کنید.

    🌸 مراقب باشید مغزهای مصرفی، مانده نباشند و بوی نا ندهند. تخم‌مرغ حتی‌الامکان تازه باشد. آردها هم مانده نباشند.

    🌸 برای پر کردن پیمانه‌ها، بهتر است آن‌ها را با قاشق پر کنید تا همه فضای داخل پیمانه پر شود و جایی بین مواد، خالی نماند و وقتی آرد یا شکر را اندازه گرفتید، بهتر است روی آن را با کارد، خوب صاف کنید. کره و شکر قهوه‌ای را در پیمانه، کمی فشار دهید تا جای خالی در پیمانه نباشد.

    🍀 اگر از روغن جامد برای شیرینی استفاده می‌کنید، بهتر است آن را در دمای محیط حداقل یک ساعت قرار دهید تا نرم شود.

    🍀 اگر در شیرینی‌تان از کره یا روغن جامد استفاده می‌کنید، دیگر احتیاجی به چرب کردن سینی فر نیست.

    🌺 بهتر است آرد، شکر، پودر نارگیل و دیگر مواد خشک را الک کنید.

    🌺اگر شیرینی‌تان سفت شد، بدانید که یا مقدار شکر یا آردتان زیاد بوده، یا اینکه به مدت طولانی در فر مانده است. اگر دمای فر بالا باشد هم باعث سفت شدن شیرینی‌تان و زیاد خشک شدن آن می‌شود.

  • ۱۰:۰۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک موج_دار

    اگه دوست دارید کیک چند لایه با رنگهای مختلف درست کنید ولی رنگهاشون با هم مخلوط نشن میتونید از این تکنیک استفاده کنید. 

    مایه کیک رو به دو یا سه قسمت تقسیم کنید و به رنگ هایی که دوست دارید در بیارید. مثلا میشه کیک دو رنگ سفید و شکلاتی درست کرد یا سه رنگ مختلف. 

    لایه اول رو توی قالب بریزید. روی لایه اول با الک پودر کاکائو بریزید طوری که کاملا لایه اول پوشیده بشه. حالا لایه دوم رو بریزید طوری که با لایه اول مخلوط نشه و همینطور لایه های بعدی. بعد از پخت میبینید که لایه های رنگی کیک با هم مخلوط نشدن. از هر دستور کیکی میتونید استفاده کنید ولی کیک هایی که موادشون کمی سفت باشه بهتر جواب میده مثل کیک_کره_ای.

    امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۱:۱۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    كوكی مارمالادي

    ١٥٠گرم كره نرم را با ١٠٠گرم پودرقند هم ميزنيم ، سپس يك عدد تخم مرغ و نصف ق چ وانيل را اضافه ميكنيم ، همزن را روي دوركند گذاشته و ٣٠٠ گرم آرد را با نصف ق چ بكينگ پودر الك كرده و در دو مرحله اضافه ميكنيم ،

    خمير را زياد نميزنيم درحدي كه يكدست و صاف بشه ، سپس لاي سلفون پيچيده و نيم ساعت ميذاريم تو يخچال ، بعد از اين مدت روي سطح آردپاشي به ضخامت ٥-٤ ميليمتر باز كرده و با قالب دلخواه برش ميزنيم ، بعضي ها را توخالي قالب ميزنيم ، و ميچينيم تو سيني فر و ميذاريم تو فر داغ ١٨٠ درجه به مدت ١٢ دقيقه ، بعد از پختن از فر خارج كرده و ميذاريم خنك بشه و روي اونايي كه قراره رو باشن پودرقند ميپاشيم و روي اونايي كه زيرن مارمالاد ماليزه و دوتا دوتا بهم ميچسبانيم

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۱۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ساق_عروس

    مواد لازم:

    زرده تخم مرغ 2 عدد

    ماست خامه ای 100 گرم

    روغن آب شده 100 گرم

    آرد200 گرم

    زرده تخم مرغ و روغن و ماست خامه ای را مخلوط کرده آرد را به تدریج اضافه کنید تا مواد خمیر شود و به دست نچسبد. خمیر را در یک کیسه نایلون به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس خمیر را به صورت لواش نازک باز کرده و دور نی مخصوص پیچیده به طوری که دو سر آن روی هم قرار گیردخمیر را فشار دهید تا به هم بچسبد. سپس به اندازه یک بند انگشت خمیرها را روی نی برش دهید که دور تا دور آن برش بخورد روغن فراوان را داغ کرده نی ها را داخل روغن انداخته تا خمیر دور آن سرخ شود و از نی جدا شود. خمیر را زیر و رو کنید تا کاملا طلایی شود سپس در صافی ریخته تا روغن اضافی آن کشیده شود. از پودر بادام مخلوط شده با پودر قند و یا پودر پسته برای پر کردن داخل آنها استفاده کنید. و روی ساق عروس ها را پودر قند پاشیده و یا در صورت تمایل دو سر آن را با شربت چسبنده کنید و داخل پودر پسته بزنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۱۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ترافل_بادام_زمینی_اسمارتیز

    کره نرم شده در دمای محیط نصف پیمانه یا 115 گرم

    کره بادام زمینی سه چهارم پیمانه 185 گرم

    وانیل نصف ق چ

    نمک یک هشتم ق چ

    پودر شکر 3 پیمانه یا 360 گرم

    نصف پیمانه ام اند ام یا 100 گرم

    شکلات ذوب شده برای کاور کردن

    به مدت 2 دقیقه کره را با هم زن می زنیم تا کرم مانند شود سپس کره بادام زمینی و نمک و وانیل را اضافه کرده هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند پودر شکر را نیز اضافه کرده و هم می زنیم تا همه مواد با هم مخلوط شوند و ام اند ام ها را نیز اضافه کرده و از خمیر به اندازه فندق برداشته و گرد میکنیم و در سینی که کاغذ روغنی انداخته ایم می چینیم و برای 1 ساعت در یخچال می گذاریم و بعد در شکلات مذاب شده می زنیم. شکلات نباید داغ باشد.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۰:۰۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    بیسکوییت های_الوان

    تخم مرغ 2 عدد

    شکر ریز 125 گرم

    روغن مایع 125 میلی لیتر

    اسانس وانیل یک دوم ق چ

    آرد حدودا 300 گرم

    بیکینگ پودر 2 ق چ

    نمک 1 پنسه

    ژل مغزی در 4 رنگ از هر رنگ 2 ق س

    تخم مرغ ها  و شکر و روغن و وانیل را با کمک قاشق چوبی با هم ترکیب کنید سپس مخلوط  آرد و بیکینگ پودر و نمک را در مخلوط الک کرده خمیر کمی چسبنده است. ولی اگر چسبندگی خمیر زیاد بود میتوانید 1 تا 2 ق س آرد به آن اضافه کنید. خمیر را به مدت یک ساعت در نایلون گذاشته و در یخچال قرار دهید. فر را با دمای 170 درجه روشن کنید. داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و کمی چرب کنید. به اندازه یک چهارم همیر را از یخچال خارج کرده و روی سطح آرد پاشی شده مابین دو قطعه نایلون خمیر را نازک به ضخامت 1 میلی متر پهن کنید و با قالب گرد به قطر 4 سانت قالب بزنید. نیمی از بیسکوییت ها حفره دار درست کنید و در سینی با فاصله 1 سانتی متر از هم بچینید. توجه داشته باشید در هر نوبت یک چهارم خمیر را از یخچال خارج کنید زیرا این خمیر بعد از گرم شدن یرای قالب زدن کار شما را سخت خواهد کرد. اگر احساس کردید خمیر گرم شده دوباره آن را در یخچال خنک کنید. بیسکوییتها را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر بپزید یا تا زمانی که کمی طلایی شوند. پس از خنک شدن دو قطعه بیسکوییت را با ژله مغزی به هم بچسبانید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۰:۰۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی بادام زمینی (بدون پخت)

    کره بادام زمینی 1 پیمانه

    پودر قند 1 پیمانه

    بیسکوییت پودر شده نارگیلی  1 و نیم پیمانه

    کره 50 گرم

    پودر نارگیل به میزان لازم

    ابتدا کره را به دمای محیط رسانده و آن را با پودر قند خوب زده تا کرم رنگ شود بعد پودر بیسکوییت را کم کم اضافه می کنیم تا حدی که به دست نچسبد و شکل بگیرد خمیر را گرد گرد کرده و در پودر نارگیل می غلطانیم و در یخچال قرار می دهیم و بعد از 15 دقیقه سرو میکنیم.

    می توانید این شیرینی را در شکلات ذوب شده هم بغلطانید و با پودر پسته تزیین کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۰:۴۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱۴
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    #شیرینی_پا_درازی

    این شیرینی مشهدی هست و طرفدارای خاص خودش رو داره و معمولا برای عید استفاده میشه

    ✍مواد لازم :

    🔸تخم مرغ:2عدد

    🔸آرد برنج:125 گرم

    🔸پودر شکر:150گرم

    🔸آرد گندم:125گرم

    🔸پودر هل:1چهارم قاشق چایخوری

    🔸آرد نخودچی:150گرم

    🔸کره:250گرم

    🔸تخم مرغ اضافی ،کنجد،پودر پسته ،آب زعفران و روغن مایع برای تزیین

     ✍طرز تهیه :

    1. کره نرم شده و پودر شکر رو با هم مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید.تقریبا 5 دقیقه مواد رو مخلوط کنید تا شکر داخل کره حل بشه.تخم مرغها رو که نیم ساعت داخل دمای اتاق بودن رو یکی یکی به مواد اضافه کنید و با همزن خوب یکنواخت کنید.

    2. پودر هل رو هم به مواد اضافه کنید .هر 3 آرد رو داخل ظرف جداگانه با هم مخلوط کنید و 3بار اونها رو الک کنید این کار خیلی در کیفیت شیرینی موثره پس لطفا کمتر از 3بار الک نکنید.آرد الک شده رو کم کم به مواد اضافه کنید و خوب با دست مواد رو ورز بدید.خمیر اماده شده رو داخل نایلون قرار بدید و 1ساعت اجازه بدید داخل یخچال استراحت کنه.

    3. بعد از زمان همون نایلون رو روی سطح باز کنید و خمیر رو روی اون باز کنید.یه نایلون دیگه روی خمیر قرار بدید و با وردنه خمیر رو باز کنید.حالا نایلون رویی رو بردارید و خمیر رو به شکل دراز تقریبا مثل شیرینی زبان قالب بزنید.

    4. حالا دوباره نایلون رو روی شیرینی ها بندازید و باکفگیر کمی روی اونها رو فشار بدید تا پهن بشن.خمیر های آماده شده رو روی کاغذ روغنی یا سینی چرب شده فر بچینید و .در ظرف جدا گانه ای 1عدد تخم مرغ(اضافه) و مقداری زعفران رو با هم مخلوط کنید وبهش کمی روغن مایع اضافه کنید و سطح شیرینی ها رو با اون برس بزنید.

    5. حالا با چنگال روی شیرینی ها خطوط عمودی ایجاد کنید و مثداری کنجد روش بپاشید و بذارید شیرینی ها داخل فری که از قبل با دمای 350درجه فارنهایت گرم شده قرار بگیره تا طلایی بشه.

    ✍ نکات:

    1)اگر دوست دارید به جای هل از زنجبیل ساییده استفاده کنید.

    2)میتونید به جای هل از وانیل هم استفاده کنید.

    3)اگر دوست دارید مقداری زعفران داخل شیرینی هم بریزید.

    نوش جان

    -------------------------

    انواع کیک و شیرینی
  • ۲۰:۵۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی جوجه_تیغی 

    مواد اولیه :

    آرد ۳۰ گرمکره ۲۰ گرمشکر پودری ۱۰ گرمزرده تخم مرغ ۱ عددشکلات (آب شده)

    همه ی مواد را به جز زرده تخم مرغ در یک کاسه مخلوط کنید. تخم مرغ را اضافه کنید و خمیر را ورز بدهید. اگر لازم بود می توانید ۱ قاشق سوپخوری خامه ترش اضافه کنید و با شکر وانیلی یا پوست لیمو ترش به آن طعم بدهید.

    وقتی خمیر آماده شد بگذارید ۲۰ دقیقه در یخچال بماند.

    برای مشاهده تصویر در سایز بزرگ روی آن کلیک کنید

    ابتدا توپ های کوچکی از خمیر درست کنید. آنها را بین کف دست هایتان قرار دهید و خمیر را به شکل مورد نظر لوله کنید. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید. وقتی شیرینی ها خنک شدند پشت جوجه تیغی ها باید در شکلات آب شده فرو برود سپس روی آن گردوی بو داده ی تست شده یا نارگیل رنده شده بریزید.

    با چند قطره شکلات چشم ها و بینی را بکشید و کار شما تمام است. حالا یک شیرینی جوجه تیغی زیبا دارید

    انواع کیک و شیرینی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان