خانه
688K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۲۲:۴۶   ۱۳۹۴/۱۲/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهیه شیرینی دانمارکی

     

    شیر گرم 2/3 لیوان  .  روغن 1/3 لیوان  .  آرد 3 و نیم لیوان  .  شکر 4 قاشق غذاخوری  .  تخم مرغ 2 عدد

    کره 200 گرم  .  پودر خمیر مایه 2 قاشق چایخوری  .  نمک 1 قاشق چایخوری  .  اسانس وانیل مقداری

    کرم شیرینی برای داخل شیرینی  .  زرده تخم مرغ برای رومال شیرینی  .  شکر و آب برای شیره شیرینی

    طرز تهیه :

      شیر گرم ( شیر داغی که دست را نسوزاند ) ، پودر خمیرمایه ، نمک ، 1 قاشق چایخوری شکر و 1 قاشق غذاخوری آرد را باهم مخلوط کنید و 10 دقیقه کناری قرار دهید تا پف کند ، پس از 10 دقیقه تخم مرغ ها را به مخلوط خمیر مایه اضافه و مخلوط کنید.

     

    باقی مانده آرد ، شکر و وانیل را باهم مخلوط کنید سپس به مواد دیگر اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید ، روغن را نیز در آخر اضافه کنید سپس ورز دهید تا خمیر لطیفی بدست بیاید که به دست نچسبد ، خمیر را داخل کاسه ای که چرب شده قرار دهید و روی آن را بپوشانید سپس به مدت 1 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.

    پس از اینکه حجم خمیر دو برابر شد از کاسه خارج کنید ، روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را با وردنه پهن کنید ، کره نرم شده را روی سطح خمیر پخش کنید و خمیر را لوله کنید سپس با وردنه خمیر را صاف کنید و روی آن را با کیسه فریزر بپوشانید و 10 دقیقه استراحت دهید ، 3 بار دیگر این کار را تکرار کنید ( لوله کنید ، صاف کنید و 10 دقیقه استراحت دهید ، این کار برای ترد شدن شیرینی میباشد )

    پس از انجام مراحل بالا خمیر شیرینی را با وردنه نازک پهن کنید و بصورت دایره بزرگی اطراف ان را ببرید سپس این دایره با به 8 قسمت مساوی برش بزنید ، داخل هر تکه خمیر کمی پودر قند و 1 قاشق غذاخوری کرم مخصوص شیرینی دانمارکی بریزید و همانند شکل شیرینی را بپیچید.

    ته سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و خمیرها را با فاصله روی آن قرار دهید ، 30 دقیقه بگذارید خمیرها استراحت کنند سپس 1 زرده تخم مرغ زده شده را روی خمیرها بمالید ، سینی را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 – 20 دقیقه قرار دهید تا روی شیرینی ها طلایی شود.

    در این فاصله که شیرینی ها میپزد شیره را آماده کنید ، نصف لیوان شکر را با 1/3 لیوان آب و 1 قاشق چایخوری آبلیمو مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود ، شیرینی ها را پس از پخت از فر خارج کنید و با قلمو شیره را روی سطح شیرینی بزنید و پس از اینکه شیرینی ها خنک شدند سرو کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۰۰   ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی_پسته_ترکیه

    موادلازم:

    آرد 3 لیوان

    کره 150 گرم

    تخم مرغ 2 عدد

    بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری

    وانیل نوک قاشق چایخوری

    شکر 1 لیوان

    پودر فندق 2 قاشق غذاخوری

    مواد رویی:

    شکلات شیری 100 گرم

    پسته خرد شده

    طرز تهیه:

    در کاسه آرد را می ریزیم سپس بکینگ پودر وانیل و شکر و پودر فندق را ریخته هم میزنیم  در وسطش گودی ایجاد می کنیم کره نرم شده  و تخم مرغها را ریخته و آرام آرام از وسط هم می زنیم  تا خمیر شود وقتی خمیرشد و به دست نچسید از خمیر به اندازه یک گردو برداشته در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها را روی آن می چینیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیدشکلاتها را بطریق بن ماری ذوب میکنیم وقتی شیرینی ها پخت و  خنک شد شکلات ذوب شده و  پسته خرد شده  را می ریزیم

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۲۸   ۱۳۹۴/۱۲/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #شیرینی_آردی_نارگیلی

    بسیار خوشمزه و راحت

    مواد لازم:

    پودر نارگیل 1 پیمانه

    پودر قند 1 پیمانه

    روغن جامد ذوب شده ( لادن طلایی صاف شده) 1 پیمانه

    آرد حدود 3 پیمانه ( آرد احتمالا اضافه میاد. به حدی آرد میریزیم که خمیر به دست نچسبه.)

    پودر پسته برای تزیین

    روغن جامد رو با دمای غیر مستقیم آب میکنیم.

    پودر قند را اضافه میکنیم و هم میزنیم.

    پودر نارگیل را هم اضافه میکنیم.

    بعد آرد تا حدی که خمیر به دست نچسبه . همه آرد را نمیریزیم.

    بعد خمیر را بین دو نایلون باز کرده و وردنه میکشیم. حدود 1 سانت ضخامت خمیر مناسبه.

    بعد روی سطح خمیر پودر پسته پاشیده و با وردنه کمی روی آن میکشیم که به خمیر بچسبه و کاتر میزنیم.

    داخل سینی کاغذ روغنی می اندازیم.

    درجه فر 175 به مدت 15 تا 20 دقیقه

    بعد از سرد شدن کامل از کاغذ جدا میکنیم.

    🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۸:۳۳   ۱۳۹۴/۱۲/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی سکه ای دارچینی

     

    آرد 1 لیوان  .  شکر 1/3 لیوان  .  شکر قهوه ای 1/3 لیوان  .  جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری

    آرد ذرت 1 قاشق غذاخوری  .  کره 4 قاشق غذاخوری  .  تخم مرغ 1 عدد  .  دارچین و نمک مقداری

     

    شیرینی سکه ای

    طرز تهیه : فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، همچنین 30 دقیقه پیش از شروع کار ، کره و تخم مرغ را از یخچال خارج کنید تا به دمای اتاق برسند.

    کره نرم شده و شکر سفید و شکر قهوه ای را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا بافتش یکدست شود ، نوک قاشق نمک و تخم مرغ را اضافه کنید و مجدد بزنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند ، در ادامه آرد سفید ، آرد ذرت و جوش شیرین را مخلوط کنید و کم کم به مایه شیرینی اضافه نمایید ( آرام و یکنواخت مخلوط کنید ).

    مقداری شکر و مقداری پودر دارچین را باهم مخلوط کنید ( شکر 5 برابر پودر دارچین باشد یعنی 1 قاشق چایخوری پودر دارچین را با 5 قاشق چایخوری شکر مخلوط کنید ) ، پس از اینکه مواد به خوبی با هم ترکیب شدند با قاشق تکه های از خمیر شیرینی بردارید و داخل دارچین شکری بغلطانید.

    داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و شیرینی ها را داخل سینی فر با فاصله بچینید ، با پشت قاشق روی شیرینی ها را کمی فشار  دهید تا سطح شیرینی ها صاف شود  سینی را به مدت 5 – 10 دقیقه داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است قرار دهید ( بسته به نوع فر زمان پخت متفاوت میباشد ) ، پس از پخت سینی را از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا شیرینی ها خوب سرد شوند.

    نکته ها : میتوانید به جای شکر سیاه از همان مقدار شکر سفید استفاده کنید ، آرد ذرت را هم میتوانید حذف کنید اما آرد ذرت بافت ترد و خوبی به شیرینی خواهد داد ، این شیرینی ها تا 3 روز در دمای اتاق و در ظرف دربسته قابل نگهداری و مصرف میباشند

    🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۲۶   ۱۳۹۴/۱۲/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    پودينگ شکلاتى_باکسى 

    موادلازم:  

    🍿پودرژلاتين آموتيا 1 ساشه 🍪بيسکويت کاکائویی 12 عدد

    🍫شکلات تخته اى ذوب شده 50 گرم

    🍶شير 1 پيمانه (250 میلی لیتر) 🍻آب دوسوم پيمانه (165 میلی لیتر)

    🍚شکر 7 الى 8 قاشق سوپخورى 🍚آردسفيد2 قاشق سوپخورى 🍚نشاسته ذرت 3 قاشق سوپخورى 🍫پودرکاکائو 3 قاشق سوپخورى

    🍺آب 3 قاشق سوپخورى 

    🍪طرز تهیه #باکس:

     ابتدا دوطرف لبه بيسکويت رابه شکلات ذوب شده  آغشته کرده وبه شکل يک باکس مثلثی درآوريد يعنى ازلبه ها بيسکوئيت هارا بهم بچسبانيد.

    اگرشکلات سفت بود حدود1 قاشق چايخورى روغن مايع به آن بزنيد.

    شکلات دراينجاحکم چسب را دارد.

    🍨طرز تهیه #پودینگ:

    درظرف ديگرى شير، آب، شکر، آردسفيد ، نشاسته ذرت و پودرکاکائورا باهم مخلوط کرده وروى حرارت گذاشته مدام هم بزنيدتامواد مانند فرنى غليظ شود.پودرژلاتين آموتيا  را روى سه قاشق سوپخورى آب ریخته وبه روش بن مارى حل کنيدسپس به پودينگ افزوده هم بزنيد تا يکدست شود.چند دقیقه  دريخچال قراردهيد تا خنک شده و کمى خودش رابگيرد آنگاه به  کمک ماسوره يا قاشق چايخورى،باکس بيسکوئيت رابا پودينگ پرکرده ودريخچال گذاشته تاکاملاخودش رابگيرد.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • ۱۳:۵۶   ۱۳۹۴/۱۲/۲۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    شيريني لوز نارگیل

    مواد لازم🍰

    شكر: ٢ پيمانه

    آب: ١ پيمانه

    بادام پوست كنده: ٣٠٠ تا ٣٥٠ گرم

    گلاب: ٢ قاشق سوپ خورى

    بادكا: ١ قاشق سوپ خوري

    آب زعفران خيلي غلي: ١ قاشق سوپ خوري (در صورت دلخواه)

    طرز تهيه 

    اول آب و شكر و گلاب رو روي حرارت گذاشتم تا شكر حل بشه و بجوشه پس از اينكه شربت به جوش اومد بادكا رو اضافه كردم و صبر كردم تا شربت قوام بياد، پس از قوام اومدن از روى حرارت برداشتمش و صبر كردم تا كاملا خنك بشه، بعد با همزن شربت رو خوب زدم تا سفيد بشه و از حالت شيشه اى در بياد دقت كنيد تا خيلي زياد هم نزنيد چون باعث ميشه كه شيريني سفت بشه بعد بادام پودر شده رو بهش اضافه

     كردم(بادام پوست كنده رو آسياب كردم پودر بادام رو تا جايي اضافه كردم كه خمير لطيفي به دست بياد و وقتي كه خمير به دست نچسبيد ديگه اضافه نكنيد، دقت كنيد پودر بادام بايد كاملا نرم باشه و زير دندون احساس نشه). داخل قالبم رو كاغذ روغني انداختم و خمير رو به ضخاما ١/٥ سانت داخلش پهن كردم و بعد از صاف كردن به مدت ٥ تا ٦ ساعت داخل يخچال گذاشتم تا كاملا خودشو گرفت بعد با رولت به صورت لوزى برش زدم.  ميتونيد به نصف شربت (بعد از هم زدن) آب زعفرون اضافه كنيد تا شيرينيتون ٢ رنگ بشه، براى داشتن شيرينى لوز پسته يا لوز نارگيل به جاى پودر بادام ميتونيد از پودر پسته و يا نارگيل اضافه كنيد. 

  • ۱۵:۰۳   ۱۳۹۴/۱۲/۲۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    شيريني_ونيزي

    نوروز_95

    دستور تضمینی و امتحان شده (ویژه نوروز 95)

    مواد لازم:

    كره ٢٢٥گرم

    آرد ٢٢٥گرم

    پودر قند ٥٠گرم

    نشاسته ذرت ٥٠گرم

    وانيل نصف قاشق چايخوري

    شكلات چيپسي به ميزان لازم

    كره نرم شده رو به خوبي با همزن برقي ميزنيم،پودر قند و وانيل را اضافه كرده،آنقدر به هم زدن ادامه ميديم تا به صورت كِرِم دربياد،بعد از اون آرد و نشاسته ذرت رو اضافه ميكنيم تا يه خمير لطيف بدست بياريم.خمير رو در كيسه اي ميريزيم و با ماسوره ستاره اي در سيني با فاصله ميريزم،رو هر كدوم يه دونه شكلات چيپسي ميذاريم و با حرارت ١٧٥ درجه به مدت ٢٠ دقيقه در طبقه وسط فر ميگذاريم.

  • ۱۸:۵۰   ۱۳۹۵/۱/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ✅ شیرینی ناپلئونی متفاوت با طعم توت‌فرنگی😋

    ✍مواد اولیه :

    شکر 1/2 پیمانه

    پودر کاکائو 3 ق غ

    پنیر خامه‌ای 225 گرم

    شیر 3 ق غ

    عصاره وانیل نصف ق چ

    خمیر شیرینی 2 ورق

    تخم مرغ هم زده 1 عدد

    توت فرنگی تازه خرد شده  به مقدار دلخواه

    پودر قند مقداری برای تزیین

    🍜طرز تهیه 

    1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. دو لایه کاغذ روغنی کف سینی بچینید. 

    2. روی سطح صاف، آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید. خمیرها را به شش بخش مساوی تقسیم کنید و داخل سینی فر بچینید. با قلم‌‎مو روی خمیرها تخم مرغ بمالید. سپس به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا برشته و طلایی شوند. خمیرها را از سینی خارج کنید و روی توری فلزی قرار دهید تا خنک شوند.

    3. برای تهیه پنیر خامه ای شکلاتی، در یک کاسه متوسط، شکر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید. در کاسه ای دیگر، پنیر خامه ای، شیر و وانیل را با چنگال هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. سپس مخلوط شکر را بیفزایید. 

    4. برای درست کردن شیرینی ناپلئونی، 2.5 قاشق غذاخوری پنیر خامه ای شکلاتی را روی هر کدام از نان ها بگذارید. روی آنها توت فرنگی خرد شده بگذارید و روی آن، یک لایه نان دیگر قرار دهید تا حالت ساندویچی به خود بگیرند و با پودر قند و توتفرنگی تزئین کنید. 

  • ۱۸:۵۸   ۱۳۹۵/۱/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کیک شکلاتی بسیار لذیذ

    ✍مواد اولیه :

    بکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری

    آرد سه چهارم پیمانه

    پودر کاکائو سه چهارم پیمانه

    کره سه چهارم پیمانه

    نمک یک چهارم قاشق چایخوری

    شکر 1 پیمانه

    تخم مرغ سه عدد

    وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

    خامه ترش یک چهارم پیمانه

    🍜طرز تهیه:

    1. فر را از قبل با دمای ۱۷۶ درجه سانتی گراد گرم کنید . قالب گرد ۲۰ سانتی متری را با کره چرب کنید و ته قالب، کاغذ روغنی پهن کنید و آن را هم با کره چرب نمایید و پودر کاکائو بپاشید و پودر کاکائو اضافی را با ضربه از ظرف خارج کنید.

    2. در کاسه ای متوسط، کاکائو، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم الک کرده و کنار بگذارید. در ظرفی دیگر،با همزن برقی کره (به دمای اتاق) و شکر را باهم بزنید تا سبک و پفکی شود.

    3.تخم مرغها را یکی یکی به آن اضافه کنید و سپس وانیل را به آنها اضافه نمایید. سرعت همزن را کم کرده، نیمی از مخلوط آرد با سایر مواد خشک و سپس خامه ترش و در نهایت نیمه باقیمانده آرد مخلوط با سایر مواد را اضافه کنید.

    4.مایه کیک را در قالب آماده شده پخش کنید و قالب را چندین بار محکم به سطح کار بکوبید تا هوای اضافی آن خارج شود. کیک را برای مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید تا زمانیکه خلال دندانی که در وسط کیک فرو بردید و بیرون آوردید، تمیز باشد.

    5. قالب را از فر خارج کرده ،اجازه دهید برای ۱۰ دقیقه خنک شود و سپس روی توری برگردانید و اجازه دهید کاملا خنک شود.توری را روی ظرف دیگری قرار دهید (می توانید از سینی فر استفاده کنید).

    6.رویه شکلاتی را به تدریج روی کیک بریزید، تا تمام سطح کیک را بپوشاند. اجازه دهید تا رویه شکلاتی سفت شود. روی کیک را با حلقه های شکلاتی یا تراشه های شکلات تزیین کنید. می توانید کیک را با خامه فرم گرفته، سرو کنید.

  • ۱۱:۴۴   ۱۳۹۵/۱/۲۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کیک لیمویی باطعم چای سبز

    ✍مواد لازم برای کیک:

    •    1 قاشق غذاخوری پودر چای سبز

    •    سه چهارم فنجان شیر

    •    دو و نیم فنجان آرد

    •    یک و نیم فنجان شکر ریزدانه

    •    دو و نیم قاشق چایخوری بیکینگ پودر

    •    1 قاشق چایخوری نمک

    •    دو سوم فنجان کره

    •    1 قاشق چایخوری وانیل

    •    سفیده 5 عدد تخم مرغ

    ✍مواد لازم برای خامه:

    •    دو و نیم فنجان کره

    •    4 قاشق چایخوری پوست لیموی رنده شده

    •    2 تا 3 قاشق غذاخوری آب لیمو

    •    6 فنجان پودر قند

    •    پوست لیمو برای تزئین

    🍜طرزتهیه:

    فر را بگذارید در دمای 350 درجه فارنهایت گرم شود. ته و کناره های دو قالب کیک را چرب کنید و کمی آرد بپاشید. در فنجانی که بتوان در فر گذاشت، پودر چای را در شیر بریزید و مخلوط کنید. حدود 30 تا 45 ثانیه در فر بگذارید. سپس هم بزنید تا چای حل شود و بگذارید 10 دقیقه سرد شود.

     در کاسه بزرگی مخلوط چای و همه مواد دیگر کیک بجز سفیده های تخم مرغ را با میکسر به مدت 30 ثانیه با سرعت کم مخلوط کنید. دو دقیقه نیز با سرعت بالا مخلوط کنید. سفیده های تخم مرغ را به مدت 2 دقیقه با سرعت بالا بزنید. خمیر را در قالب ها بریزید.

    حدود 30 تا 35 دقیقه در فر بپزید تا وقتی در مرکز کیک خلال دندان فرو می کنید و درمی آورید تمیز باشد. بگذارید 10 دقیقه سرد شود. سپس از قالب دربیاورید و بگذارید 1 ساعت کاملاً سرد شوند.در این حین، در کاسه متوسطی، دو و نیم فنجان کره، 4 قاشق چایخوری پوست لیمو و آب لیمو را با میکسر برقی به مدت 30 ثانیه با سرعت متوسط بزنید. به تدریج پودر قند را اضافه کنید و هم بزنید. حدود 2 تا 3 دقیقه بیشتر هم بزنید تا مخلوط نرم و پفکی بدست آید. یک لایه از کیک را روی بشقاب مخصوص کیک به صورت وارونه بگذارید. یک و نیم فنجان خامه روی آن بمالید. لایه دوم را روی آن قرار دهید. کناره ها و بالای کیک را خامه بمالید. با بقیه خامه آن را تزئین کنید و برای تزئین نهایی روی آن پوست لیمو بگذارید. 

  • leftPublish
  • ۱۱:۴۷   ۱۳۹۵/۱/۲۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کیک ساده با ماست

    ✍مواد اولیه : برای 5 نفر

    ماست شیرین ۱پیمانه

    تخم مرغ ۱عدد

    وانیل ۱قاشق چایخوری

    بیکینگ پودر ۲ قاشق غذاخوری

    آرد سفید ۲پیمانه

    شکر ۱پیمانه

    روغن مایع (ترجیحا از روغن کنجد یا روغن کانولا استفاده کنید .) نصف پیمانه

    🍜طرز تهیه :

    قبل از شروع به کار فر را روشن کرده و روی درجه ۱۸۰درجه سانتیگراد قرار دهید. 

    ماست و 1 قاشق بیکینگ پودر رو قبل از شروع به کار مخلوط کرده دو سه دقیقه کنار میگذارید. آرد و بقیه بیکینگ پوذر رو هم الک کرده کنار بگذارید. تخم مرغ و شکر و روغن مایع و وانیل را با میکسر خوب بزنید تا کرم رنگ شود . 

    ماست را کم کم به این مخلوط افزوده و هم بزنید و بعد کم کم آرد را با آن مخلوط کنید . ته قالب مورد نظر را چرب کرده آرد بپاشید (برای اینکه کیک به قالب نچسبد) مواد را درون قالب ریخته و در پنجره ی وسط فر (توی کیک پز هم میتونید بریزید) با حرارت 180درجه سانتیگراد به مدت ۴۵الی ۵۵دقیقه طبخ کنید . 

    🚦 نکات:

    1)در صورت تمایل نصف قاشق مرباخوری پودر پوست لیمو یا پرتقال به مواد اضافه کنید. 

    2)بهتر است از ماست خامه ای برای تهیه کیک استفاده کنید. 

    3)میتوانید ماست را با مقداری شیر یا خامه رقیق کنی

  • ۱۴:۰۴   ۱۳۹۵/۱/۲۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کیک گردویی

    ✍ مواد لازم :

    ۵ عدد تخم مرغ

    ۱ لیوان (۱۲۵ گرم) آرد سفید

    ۱۲۵ گرم کره

    ۲ قاشق مرباخوری سرخالی بکینگ پودر

    نصف لیوان (۱۱۰ میلی لیتر) شیر

    ۱ لیوان (۲۰۰ گرم) شکر

    ۱ قاشق چایخوری وانیل

    🍜 طرزتهیه :

    ظرف گود مناسبی را انتخاب می کنیم ته ظرف را چرب کرده و کمی آرد می پاشیم. کره را کمی می زنیم تا نرم و لطیف شود. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می سازیم زرده،‌ شکر و بکینگ پودر را به کره اضافه کرده می زنیم تا کاملاً سفید و سفت شود سپس شیر را ۳۰ ثانیه قدرت ۱۰۰% حرارت می دهیم و با وانیل به مواد اضافه می کنیم سفیده را جداگانه آنقدر می زنیم تا از تخم مرغ زنی نریزد و آنرا با مواد مخلوط کرده کمی بهم می زنیم وآرد و گردو را در آخر کار داخل مایه می ریزیم. مایه آماده شده را در ظرف ریخته و ظرف را بدون درپوش روی سه پایه کوتاه فلزی قرار می دهیم. دستگاه را به مدت ۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰% تنظیم می کنیم سپس بدون باز کردن در بلافاصله دستگاه را با قدرت ۶۰% با گریل (کلید ترکیبی) به مدت ۸ـ۶ دقیقه روشن می کنیم تا سطح کیک کاملاً، طلایی گردد.

  • ۱۴:۰۶   ۱۳۹۵/۱/۲۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    چیز کیک ساده ؛ تنها با 3 ماده اولیه

    ✍مواد اولیه :

    تخم مرغ 3 عدد

    شکلات سفید سه چهارم لیوان

    پنیر خامه ای یک دوم لیوان

    🍜طرز تهیه: 

    زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید و هر کردام را جداگانه هم بزنید. سفیده ها را طوری بزنید که کاملا پف کند و در ظرف بر نگردد.

    شکلات سفید را با یک قاشق چوبی کوچک هم بزنید تا کمی نیمه جامد و نرم و کشسان شود. پنیر خامه ای را به شکلات اضافه کنید و خوب باهم مخلوط کنید. زرده های هم زده را به مخلوط اضافه کنید. پس از اینکه آنها را هم زدید، سفیده را نیز اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

    یک قالب دسر گرد کوچک حاضر کنید و مواد دسر را در آن بریزید. فر را تا دمای 350 درجه سانتی گراد گرم کنید و ظرف دسر را در سینی فر پر از آب شده قرار دهید. دسر تقریبا 10 الی 15 دقیقه باید در فر بماند تا پخته شود.

  • ۱۲:۴۸   ۱۳۹۵/۱/۲۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    كيك هويج

    مواد لازم:

    آرد      1لیوان 

    شکر      1/2لیوان

    تخم مرغ      3عدد 

    هویچ رنده شده     1 لیوان 

    روغن مایع      1/2لیوان 

    گردو (نگینی خرد شده) 1/2لیوان 

    بکینگ پودر     ٢ق چ

    وانیل مقداری 

    دارچین   1 ق چ 

    طرز تهیه:  

               آرد, بکینک پودر,دارچین  را الک کرده, زرده وسفیده را جدا کرده زرده رابا شکر هم زده تا کاملا سفت  شود روغن, هویج وگردو را به زرده اضافه کرده, سفیده تخم مرغ را همزده تا سفت و پوک شود دراین مرحله  نصف ارد و نصف سفیده به مواد زرده اضافه کنید  به صورت دوراني اهسته مخلوط كنيد بعد دوباره ارد ريخته هم ميزنيم  و در اخر سفيده باقي مانده رو اضافه كنيد مواد را در قالبی که چرب کرده  وکاغذ انداخته ایم  ریخته ودر طبقه وسط فرگرم شده با دمای ۱۸۰ درجه قرار داده به مدت ٤٥ دقيقه  قرار ميدهيم

    روش رو هم پودر قند و دارچين الك كنيد 

  • ۱۴:۰۵   ۱۳۹۵/۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    #کیک_فنجونی_گلاب_و_دارچین

    اینم یه کیک فنجونی دیگه که خیلی معطر و خوش طعمه

    مواد لازم برای 3 تا کیک 

    آرد:4 قاشق آرد سرصاف

    شکر:3 یا 4 قاشق صرصاف

    روغن:3 قاشق غ خ

    گلاب:2 قاشق مربا خ 

    رنگ خوراکی قرمز:مقداری یا 1/4 لیوان آب لبو 

    دارچین:1/3 قاشق چ خ

    شکلات چیپسی یا شکلات تکه ای

    تخم مرغ :1 عدد

    وانیل:1/4 قاشق چ خ

    بیکینگ پودر:1 قاشق مربا خوری سرصاف

    طرز تهیه:

    تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب بزنید بعد روغن و گلاب و دارچین رو اضافه کنید

    بعد رنگ یا آب لبو رو اضافه کنید

    ارد و بیکینگ پودر رو الک و به مایه فوق اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید

    از مایه 1 قاشق تو لیوان بریزید و روش یه تیکه شکلات بذارید و باز 1 قاشق دیگه از مایه روی شکلات بریزید

    طوری که 1/3 لیوان رو این مایه کیک بگیره

    همه لیوان ها رو تو قابلمه بچینید و توی قابلمه آب بریزید تا وقتی که نصف لیوانا رو آب بپوشونه

    و قابلمه رو بدون درب بذارید گاز با حرارت زیاد تا وقتی آب به جوش بیاد بعد در قابلمه رو با دمکنی ببندید و حرارت رو

     کم کنید و 15 دقیقه زمان بدید تا بپزن و حرارت رو خاموش کنید اما تا 10 دقیقه در قابلمه رو باز نکنید

    نوش جان

  • ۱۴:۰۹   ۱۳۹۵/۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    شیــــرینی سیـــــب رز

    رزت سیب نوعی شیرینی است که به شکل گل رز تهیه می شود، طرز تهیه این شیرینی آسان است  و می توانید در منزل به راحتی آن را درست کنید❤️

    مواد لازم

    سیب: دو عدد

    عسل : دو قاشق غذا خوری

    شکر : چهار قاشق غذا خوری

    آب : شش قاشق غذا خوری

    کره : ۵۰ گرم

    آرد : تقریباً یک فنجان

    پودر دارچین , پودر قند و عسل برای تزئین

    ابتدا سیب ها را بشویید و از وسط به دو نیم تقسیم کنید و مطابق شکل سیب ها را به لایه های نازکی برش بزنید و در ظرفی بریزید، آنگاه دو قاشق عسل را همراه با چهار قاشق شکر و شش قاشق آب به آن اضافه کنید، ظرف را روی حرارت به مدت سه الی پنج دقیقه قرار دهید تا سیب ها نرم و پخته شوند.

    در مرحله دوم  ظرف را از روی حرارت بردارید و سیب ها را از شربت جدا کنید و در صافی بریزید تا آب شربت خارج شود.

    حالا کره را که به دمای اتاق رسیده با قاشق باز کنید و همراه سه قاشق از شهد سیب مخلوط کنید و سپس آرد را الک رده و به مواد اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر یکدست شود.

    در مرحله آخر، خمیر را با وردنه باز کنید و برش های مستطیلی باریک بزنید، باریک بودن خمیر باید طوری باشد که برگه های نازک سیب از خمیر بیرون بزند.

    بعد از اینکه نوارهای باریک خمیر را برش زدید،شش برگ سیب را مطابق شکل روی خمیر قرار دهید طوری که نصف برگه سیب از خمیر بیرون باشد و هر برگه کمی روی برگه قبلی قرار بگیرد.

    سپس خمیر را رول کنید تا به شکل گل رز در بیاید.

    حالا باید گل های آماده شده را در قالب مخصوص مافین یا در کپسول های کاغذی قرار دهید و در فر با دمای ۱۷۵ درج سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد.

    بعد از اینکه رزت سیب آماده شد، از فر خارج کنید و ابتدا با برس مقداری عسل به گل ها بزنید و بعد مقداری دارچین و پودر شکر روی گل ها بپاشید.

  • ۱۵:۳۶   ۱۳۹۵/۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    مواد اولیه :
    تخم مرغ4 عدد بزرگ
    پودر کاکائو 1 و 1/4 فنجان
    نمک 1 قاشق چایخوری
    بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
    پودر اسپرسو 1 قاشق سوپخوری (مخلوط شده با 2 قاشق چایخوری آب)
    عصاره وانیل 2 قاشق چایخوری
    شکر 2 و 1/4 فنجان
    کره 1 فنجان (بدون نمک،‌آب شده)
    آرد 1 و نیم فنجان برای چیز کیک :

    پنیر خامه ای 240 گرم (نرم شده)
    شکر 3 قاشق سوپخوری
    زرده تخم مرغ 1 عدد بزرگ
    طرز تهيه:
    فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید.
    در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ها، پودر کاکائو، نمک، بکینگ پودر، پودر اسپرسو مخلوط شده با آب و وانیل را مخلوط کنید تا ترکیب بشوند.
    شکر و کره ی آب شده را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند سپس آرد را اضافه کنید و هم بزنید. استفاده از کاردک پلاستیکی برای این مرحله توصیه می شود. خمیر براونی را کنار بگذارید.

    در یک کاسه ی دیگر چیز کیک را آماده کنید. پنیر خامه ای، شکر و زرده تخم مرغ را با هم بزنید تا مخلوط شوند. مخلوط را داخل یک قیف یا کیسه پلاستیکی بریزید.
    یک قالب مافین نچسب را با اسپری آشپزی یا کره چرب کنید سپس 1 قاشق سوپخوری از خمیر براونی را داخل قالب های کوچک بریزید.

    مقدار مناسبی از چیز کیک را به وسیله قیف روی آن بریزید.

    سپس 1 قاشق چایخوری دیگر خمیر براونی روی آن بریزد.

    12 دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که در براونی فرو می کنید تمیز بیرون بیاید در فر بپزید.
    بگذارید براونی لقمه ای 10 دقیقه در قالب خنک شود سپس آنها را روی یک توری خنک کننده قرار دهید تا کاملاً خنک شوند یا گرم نوش جان کنید.
    نکته:
    موقع اندازه گیری آرد هیچ وقت پیمانه را در آرد فرو نکنید چون آرد را فشرده می کند و مقدار بیشتری از آردی که در دستور آمده جدا می کنید. به جای آن آرد را با قاشق داخل پیمانه بریزید و سر آن را با چاقو صاف کنید. برای پودر کاکائو هم همین کار را انجام بدهید.
    برای ریختن خمیر براونی در قالب ها می توانید از یک اسکوپ بستنی کوچک استفاده کنید.
    می توانید خمیر براونی و چیز کیک را در هم بپیچانید تا حالت مرمری پیدا کنند.
    اگر براونی ها به راحتی از قالب جدا نشدند با یک چاقوی تیز لبه های آنها را برش دهید تا بتوانید از ظرف جدا کنید.
    نوش جان

  • ۱۶:۱۴   ۱۳۹۵/۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    نان پریتزل

    مواد لازم 
    آب گرم 1.5 فنجان
    شکر ۱ قاشق سوپ خوری
    نمک ۲ قاشق چای خوری
    خمیر مایه (خشک) ۸ گرم
    آرد 4.5 فنجان
    کره ۴ قاشق سوپ خوری
    روغن نباتی به مقدار لازم
    آب ۱۰ فنجان
    جوش شیرین ۲/۳ فنجان
    تخم مرغ (زرده) (زده شده با 1 قاشق سوپخوری آب) ۱ عدد

    طرز تهیه
    ۱- در یک مخلوط کن آب، شکر و نمک را مخلوط کنید. خمیر مایه را روی آنها بپاشید و بگذارید 5 دقیقه تا زمانی که شروع به کف کردن می کند بماند.
    ۲- آرد و کره را اضافه کنید و با سرعت پایین بزنید تا مواد ترکیب شوند. سرعت را تا متوسط زیاد کنید و خمیر را 4تا 5 دقیقه ورز دهید تا یکدست شود و کش بیاید.
    ۳- خمیر را از داخل مخلوط کن بیرون بیاورید. مخلوط کن را تمیز کرده و با روغن نباتی چرب کنید. خمیر را دوباره داخل مخلوط کن قرار دهید. در ظرف آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و 1 ساعت تا زمانی که خمیر 2 برابر شود در یک جای گرم بگذارید.
    ۴- فر را با دمای 450 درجه فارنهایت (220 درجه سانتی گراد) داغ کنید و توری فر را در قسمت وسطی فر قرار دهید. کف دو سینی فر را با کاغذ روغنی کمی چرب شده بپوشانید.
    ۵- 10 فنجان آب و جوش شیرین را داخل یک قابلمه 4 لیتری بریزید و هم بزنید و بگذارید جوش بیاید.
    ۶- زمانی که آب در حال جوش آمدن است،‌خمیر را روی سطح کاری خود بگذارید و آن را به 12 قسمت مساوی تقسیم کنید. سطح را آرد پاشی نکنید. به نکته ها مراحعه کنید.
    ۷- با فشار یکدست هر تکه را به شکل یک طناب 45 تا 50 سانتی متری در بیاورید.
    ۸- هر طناب ار از وسط تا بزنید و دو قسمت را دور هم بپیچانید و دو سر طناب را به هم فشار دهید. انتهای پایینی را روی نان بپیچانید و آن را از داخل سوراخ های بالایی رد کنید و فشار بدهید تا جای آن سفت شود. برای اطلاعات بیشتر به عکس ها مراجعه کنید. نان ها را داخل سینی فر بچینید.
    ۹- یکی یکی هر نان را با دقت 30 ثانیه داخل آب جوش قرار بدهید و سپس با یک کفگیر بزرگ از آب بیرون بیاورید و دوباره روی سینی بگذارید
    ۱۰- روی نان ها را با قلم مو مخلوط زرده تخم مرغ و آب بمالید و در صورت تمایل کمی نمک بپاشید.
    ۱۱- نان ها را 12 تا 14 دقیقه تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند در فر بپزید. بعد از نیمی از این زمان سینی را بچرخانید. وقتی نان ها پختند آنها را از فر بیرون بیاورید و قبل از سرو کردن بگذارید ۵دقیقه سردشود

  • ۱۶:۳۳   ۱۳۹۵/۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    #نان موزی ساده

    آرد 1 و نیم فنجان - 210 گرم
    جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
    نمک نصف قاشق چایخوری
    دارچین 3/4 قاشق چایخوری (آسیاب شده)
    موز 3 عدد متوسط (لک دار یا سیاه شده)
    کره نصف فنجان - 113 گرم (بدون نمک، آب شده و خنک شده)
    شکر قهوه ای 3/4 فنجان - 150 گرم
    تخم مرغ 2 عدد بزرگ (کمی زده شده)
    عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
    گردو نصف فنجان - 50 گرم (بو داده، خرد شده، اختیاری)

    نکته ای درباره ی اندازه ی قالب: ما از یک قالب 21 در 11 سانتی متری استفاده کردیم. اگر شما قالب 22 در 12 سانتی متری دارید 5 تا 10 دقیقه زودتر نان را چک کنید که پخته باشد. 
    طرز تهیه:

    1. توری فر را در طبقه ی وسطی قرار دهید و فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک قالب نان 21 در 11 سانتی متری را کره بمالید و آرد بپاشید. قالب را روی یک سینی فر دو جداره یا دو سینی فر معمولی که روی هم قرار داده شده اند بگذارید. 
    2. خمیر را درست کنید: آرد، جوش شیرین،‌نمک و دارچین را با یکدیگر هم بزنید و کنار بگذارید. 
    3. موز ها را کف یک کاسه ی متوسط به شکل خمیر در آورید و له کنید. 
    کره ی آب شده، شکر قهوه ای، تخم مرغ ها و وانیل را با موزها مخلوط کنید تا ترکیب شوند. 
    4. از یک کاردک پلاستیکی بزرگتر استفاده کنید. دیواره ها و کف ظرف را بتراشید سپس مواد خشک را در سه مرحله اضافه کنید و آرام هم بزنید تا حل شوند و خمیر یکدست شود. مغز ها را اضافه کنید و هم بزنید. 
    5. نان موزی را در فر بپزید: 
    خمیر را داخل قالب بریزید و روی آن را صاف کنید. 55 تا 75 دقیقه تا زمانی که چاقویی که وسط نان فرو می کنید تمیز بیرون بیاید در فر بپزید. 
    6. بعد از اینکه 30 دقیقه در فر ماند رنگ آن را چک کنید. اگر به نظر می رسد دارد خیلی زود قهوه ای می شود روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید. 
    7. وقتی نان پخت، آن را با قالب روی یک توری خنک کننده قرار دهید و بگذارید 5 دقیقه بماند. نان را از قالب در بیاورید و روی توری قرار دهید و کامل خنک کنید. 
    8. برای نگهداری: 
    نان را محکم در پوشش پلاستیکی بپیچید و یک شب در دمای اتاق یا 5 روز در یخچال نگه دارید

  • ۱۶:۴۲   ۱۳۹۵/۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کلوچه_باطعم_موزی_
    شکر یک فنجان
    موز له شده (حدودا یک عدد موز بزرگ)
    کره یک دوم فنجان (کره ی بدون نمک)
    گردو یک فنجان
    جوز نصف قاشق چایخوری
    میخک نصف قاشق چایخوری
    نمک به مقدار کم
    دارچین نصف قاشق چایخوری
    آرد دو فنجان
    تخم مرغ یک عدد
    جوش شیرین یک قاشق چایخوری

    ۱- فر را تا دمای ۳۵۰ درجه ی فارنهایت (۱۷۶ درجه ی سانتی گراد) گرم کنید.
    کره و شکر را باهم به اندازی مخلوط کنید تا نرم و پف کرده شوند.
    سپس تخم مرغ را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوطی پفی شکل بدست بیاید.
    ۲- داخل یک کاسه موز له شده و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید.
    دو دقیقه به مخلوط استراحت دهید، جوش شیرین با اسید داخل موز واکنش نشان داده و باعث میشه تا کلوچه ها شکل بگیرن.
    ۳- ترکیب موز و کره را با هم مخلوط کنید، آرد، نمک و سایر ادوی جات را با هم میکس کرده و سپس به مخلوط موز و کره اضافه کنید و تا جایی که خوب با هم ترکیب بشن خوب هم بزنید.
    ۴- گردوها را داخل خمیر قرار دهید خمیر را به تکه های کوچک به اندازه ی دلخواه در آورده و روی سینی فر بچینید.
    به مدت یازده تا سیزده دقیقه بپزید یا تا زمانی که به رنگ قهوه ای طلایی درآمدند. کلوچه های موزی شما آماده است!

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان