کیک پاپ
مواد لازم :
کیک اسفنجی ساده یا کیک های خیلی نرم شکلاتی مثل موادی که واسه کاپ کیک ها استفاده میشه نرم و چسبنده.
خامه (ترجیحا خامه مخصوص شیرینی باشه که تو قنادی ها هست)اگه موادتون چسبندگی داره خامه رو میتونین حذف کنین.
تعدادی پایه چوبی و پلاستیکی توی فروشگاههای مخصوص لوازم قنادی پیدا میشه اگه نبود میتونین از سیخ های کوچیک چوبی استفاده کنید به این شرط که قسمت تیزش رو ببرین خطرناکه و یا نی های مخصوص نوشیدنی البته نی سفت باشه که بتونه دسرمونو نگه داره.
مواد به دلخواه واسه تزیین مثلا میتونین از شکلات آب شده یا مارمالاد و مربا و خیلی چیزهای دیگه استفاده کنید.
کیک و خامه رو با هم با دست ورز میدیم به صورت توپ های کوچولو در میاریم و وقتی چسبندگی مناسب که نریزه ایجاد شد پایه های دسر رو داخل موادمون و بعد توی یخچال برای اینکه سفت تر شه میذاریم.
حالا نوبت به تزئین رسیده:
تزیین 1: شکلات رو آب کنید و بعد از اینکه آب شد دسر از یخچال بیرون بیارین و مطابق شکل کیک پاپامونو داخلش ببریم که تمام سطح دسر رو بگیره.
تزیین 2: شکلات سفید رو آب کنید و توپ های کیک رو داخل شکلات سفید ببرید و بعدش توی ظرف ترافل چرخش بدین که تمام قسمتاش رو بپوشونه.
تزیین 3: میتونین روش یه لایه خامه اسپری کنین و دوستانی که توی مجسمه سازی مهارت دارن میتونن به صورت عروسکهای کوچیک درست کنن.
تزیین 4: شکر آب کنید با قلمو یه لایه نازک بزنین بعد بغلتونیدش توی ظرف شکر یا توی ظرف آجیل خرد شده.