خانه
46.2K

دانستنیهای عطر و ادکلن

  • ۱۷:۰۳   ۱۳۹۲/۱۰/۱۳
    avatar
    کاربر جديد|16 |124 پست
     سلام به تموم دوستای عزیز زیبا کده ...


      دوست  جونای عزیز   ... من مقاله ها و نکته های مفید عطر و ادکلنی رو تو این تاپیک در اختیارتون قرار میدم خوشحال میشم اگه سوالی داشتین بتونم راهنماییتون کنم 




     و اما ...
    ما سانس اولیه ادکلن رو از شهر گریس فرانسه وارد میکنیم و اینجا با استفاده از فرمول اولیه ادکلن اونا رو ترکیب کرده 

    و با استفاده از دستگاه پس از هوا گیری در شیشه های ادکلن پر میکنیم 
      تمام کارهام کیفیتشون مطابق اصل هست حتی موندگاری و پخش کنندگی تنها تفاوت که با ادکلنهای اصل داره در قیمت هست ... که قیمتای ما همونطور که در پستای پایین آورده شده خیلی پایین هست 


      یه مطلب شیشه های ادکلن موحودی که دارم از ادکلن فروشی های معتبر تهران که شیشه های تسترشون تموم شده خریداری میشه 


      اینم شماره تماسم هست اگه سوالی بود من پاسخگو هستم 09122260597

    ویرایش شده توسط مهرسا فروردین  در تاریخ ۱۳/۱۰/۱۳۹۲   ۱۷:۳۵
  • leftPublish
  • ۱۷:۵۶   ۱۳۹۲/۱۰/۱۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    چه ناپیک خوبی

    مرسی مهرسا
  • ۲۱:۱۵   ۱۳۹۲/۱۰/۱۳
    avatar
    مهرسا فروردین
    کاربر جديد|16 |124 پست
    آلن هریس محقق و استاد دانشگاه ، درباره اهمیت رایحه و حس بویایی می‌گوید:"حس بویایی شما، در مغز و دقیقا در منطقه احساسات اولیه واقع شده است.

    به همین علت است که ارتباطات بویایی تشکیل شده در دوران کودکی، می‌تواند شخصیت رفتاری شما و سازه‌های ثبت آن را در دوران نوجوانی و جوانی شکل دهد.

    بنابراین آن بوی خوشی را که حس می‌کنید لحظات بسیار شادی را برای شما به وجود می‌آورد ، از بین گزینه‌های زیر انتخاب کرده و ببینید که " رایحه " شخصیت شما چه رنگ و بویی دارد !؟

    تذکر :برای شناخت صحیح پاسخ تست و مبهم نبودن . از گزینه‌های زیر ، فقط یک گزینه را انتخاب نمایید

    گزینه یک - بوی کلر در استخرهای بزرگ

    گزینه دو - بوی کباب ، همبرگر و ...

    گزینه سه - بوی سبزه و گل

    گزینه چهار - بوی کرمهای ضدآفتاب

    گزینه پنج - بوی بچه کوچک

    .

    .

    .

    .

    .

    .

    .

    پاسخ‌ها:

    گزینه یک

    مطالعات نشان می‌دهد کسانی که بشدت به بوی تند و تیز کلر در آب استخر علاقه مندند افرادی مخاطره جو و اهل ریسک هستند که مدام به دنبال کسب تجربیات جدید هستند.شما عاشق تجربه کردن و در نتیجه شوکهای غیر آشنایی هستید که یکباره بر شما فرود می‌آید.

    گزینه دو

    تحقیقات نشان می‌دهد که بودن با خانواده برای شما از اهمیت فراوانی برخوردار است و بدین ترتیب همیشه از استرس کمتری نسبت به دیگران بر خوردارید.شما تلاش می‌کنید تا تمام اوقات فراغت خود را با آنها بگذارنید.

    گزینه سه

    آیا به خاطر می‌آورید که همیشه پدرتان را در کارهای مربوط به گل و گیاه و یا مادرتان را برای آماده کردن میز غذا و جمع کردن آن، کمک می‌کردید؟کسانی که عاشق بوی چمنهای تازه کوتاه شده و یا گل و سبزه هستند، افرادی مسولیت پذیر و دلسوزند و هرگز کاری را در نیمه راه رها نمی‌‌‌کنند. شما با بوی طبیعت زنده اید و این یعنی شادکامی و سرزندگی، یعنی حیات و شما این حیات بدست آمده از طبیعت را با هیچ چیز عوض نمی‌‌‌کنید!

    گزینه چهار

    شما فردی فعال، برون گرا و با نشاط هستید که شادترین لحظات زندگیتان مربوط به زمانی است که در حال انجام فعالیتی هستید!یک سحرخیز واقعی که با اعتماد به نفس بسیار می‌تواند روز را به خوبی آغاز کند.

    گزینه پنج

    بوی شیرخشک بچه همیشه شما را سست می‌کند و بوی نوزادان معمولا حسی غریب را در شما زنده می‌کند!حسی که به واسطه آن، خانواده بیش از همه چیز برایتان اهمیت می‌یابد.شما همانند مادران خانه دار و یا مردانی که عاشق زن و بچه خود هستند، دوست دارید تمام وقت خود را در خانه بگذرانید و از بودن با نوزاد خود لذت می‌برید!بوی خوش شیری که همیشه از او می‌آید، بی اختیار شما را به سمت خانه می‌کشاند تا بهترین لحظات را با او سپری کنید.شما در خانه بودن، آن هم به دور از هرگونه هیاهو و جنجال را به همه چیز ترجیح می‌دهید.
  • ۲۱:۱۷   ۱۳۹۲/۱۰/۱۳
    avatar
    مهرسا فروردین
    کاربر جديد|16 |124 پست
    روناک عزیز
  • ۲۱:۳۴   ۱۳۹۲/۱۰/۱۳
    avatar
    مهرسا فروردین
    کاربر جديد|16 |124 پست
    عطرهاي با بوي ميوه اي و گلي، آرام و خنک و احساسي مي باشند.

    عطرهاي با بوي تند، محرک جنسي مي باشند
  • ۲۱:۴۴   ۱۳۹۲/۱۰/۱۳
    avatar
    نازنین
    کاربر فعال|330 |750 پست
    ممنون مهرسا جونم.
    من خودم عطرهای خنک رو خیلی دوست دارم.
  • leftPublish
  • ۲۲:۴۱   ۱۳۹۲/۱۰/۱۳
    avatar
    مهرسا فروردین
    کاربر جديد|16 |124 پست
    خواهش میکنم نازنین جان
  • ۰۱:۰۱   ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
    avatar
    مهرسا فروردین
    کاربر جديد|16 |124 پست
    از آغــــــــــاز تا امـــــــــروز عطـــر:
    باستان‌شناسان ظرف‌های مخصوص عطر روغنی را که معطر بود در گورهای مربوط به مصریان پیدا کرده‌اند. آنها به نوعی به هنر ساختن عطر دست پیدا کردند اما بعدها این هنر توسط رومی‌ها و عرب‌ها توسعه پیدا کرد، آنها یاد گرفتند چطور باید عطر را تصفیه کرد. نخستین شکل عطر، بخور بود که در بین‌النهرین کشف شد. در آن هنگام در مناسک مذهبی، صمغ‌ها و چوب‌های مختلفی سوزانده می‌شد، همچنین چوب‌ها و صمغ‌های خوشبو را در آب و روغن خیس می‌کردند و بدن خود را با آن ماساژ می‌دادند.
  • ۰۱:۰۱   ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
    avatar
    مهرسا فروردین
    کاربر جديد|16 |124 پست
    1 قرن قبل از میلاد: پرندگان و حیوانات عطر می‌زدند:
    رومی‌ها عادت داشتند به حیوانات خانگی عطر بزنند به‌خصوص سگ‌ها و اسب‌هایشان، همچنین آنها سعی می‌کردند با ایده‌های خاص و مبتکرانه بال وپر پرنده‌هایشان را نیز به عطر آغشته کنند تا وقتی آنها در اتاق شروع به پرواز می‌کنند بوی خوش از بال‌هایشان متصاعد شود و همه فضا را خوشبو کند.
  • ۰۱:۰۱   ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
    avatar
    مهرسا فروردین
    کاربر جديد|16 |124 پست
    قرن ۲ میلادی: ابوعلی سینا گلاب را ساخت:
    در ایران ابوعلی سینا، نخستین بار فرایند استخراج عصاره از گل‌ها به وسیله تقطیر را که امروزه رایج‌ترین روش عطرسازی است انجام داد. او ابتدا این روش را روی گل سرخ پیاده کرد که عملا به تولید گلاب منجر شد. قبل از این کشف بزرگ عطرهای مایع که مخلوطی از روغن‌ها، پودر گل‌ها و گیاهان خشک شده بود، وجود داشت.
  • ۰۱:۰۲   ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
    avatar
    مهرسا فروردین
    کاربر جديد|16 |124 پست
    قرن ۱۴ میلادی: دانش عطرسازی به اروپا آمد:
    دانش عطرسازی در قرن چهاردهم با گسترش اسلام به اروپا راه یافت و درنهایت در سال ۱۳۷۰ میلادی یک مجارستانی، نخستین عطر مدرن را با روغن‌های محلول در الکل به فرمان ملکه (الیزابت) این کشور تولید کرد که در اروپا با عنوان Hungary Water شهرت یافت.

  • leftPublish
  • ۰۱:۰۳   ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
    avatar
    مهرسا فروردین
    کاربر جديد|16 |124 پست
    قرن ۱۶ میلادی: فرانسه مرکز عطر جهان شد:
    عطر وارد انگلستان شد و ملکه الیزابت اول دستور داد که تمام مکان‌های عمومی را خوشبو کنند. تولید و تصفیه عطر به فرانسه رسید و کم کم این کشور به مرکز عطر جهان اروپا تبدیل شد. از همین جا بود که مانند امروز از عطر برای از بین بردن بوی نامطبوع بدن استفاده کردند.
  • ۰۱:۰۳   ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
    avatar
    مهرسا فروردین
    کاربر جديد|16 |124 پست
    قرن ۱۷ میلادی: دستکش عطردار مسموم:
    در آن زمان استفاده از دستکش‌های عطردار در فرانسه مرسوم شد. علاوه بر اینها، عطرسازان در این دوران از همه دانش و مهارت‌شان استفاده کردند تا سم درست کنند. یک دوشس فرانسوی در همین ایام با دستکش عطردار مسموم شد و به قتل رسید، زیرا در این دستکش به جای عطر از سم استفاده شده و پوست او این سم را جذب کرده ‌بود.
  • ۰۱:۰۳   ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
    avatar
    مهرسا فروردین
    کاربر جديد|16 |124 پست
    قرن ۱۸ میلادی: یک انقلاب بزرگ در صنعت عطرسازی:
    با ساخت ادکلن (Eau de cologne) انقلابی در صنعت عطرسازی به وقوع پیوست. ادکلن که در آن زمان ترکیبی بود از گیاهان رزماری، نارنج و لیمو موارد استفاده فراوانی داشت، از آن جمله می‌توان به استفاده از آن برای خوشبو کردن آب حمام، خوشبو کردن نوشیدنی‌ها و شکر به‌عنوان شست‌وشودهنده و خوشبوکننده دهان، جزئی از مواد سازنده پمادها و… اشاره کرد.
  • ۰۱:۰۴   ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
    avatar
    مهرسا فروردین
    کاربر جديد|16 |124 پست
    قرن ۱۹ میلادی: استفاده بیش از اندازه ناپلئون از عطر:
    ناپلئون عادت داشت هر ماه،۶۰ شیشه از عصاره و اسانس خیلی قوی یاس استفاده کند اما همسر اول او یعنی «ژوزفین» بیشتر دنبال بویی قوی‌تر یعنی عطر مشک بود. عطر او به قدری قوی بود که ۵ دهه بعد از مرگش همچنان بوی آن در اتاق خواب مخصوصش باقی مانده بود. در این زمان دیگر عطر در بین مردم رواج پیدا کرده‌بود و حتی انقلاب صنعتی نیز نتوانست بر فروش بسیار عطر تاثیر بگذارد و آن را از رونق بیندازد.
  • ۰۱:۰۴   ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
    avatar
    مهرسا فروردین
    کاربر جديد|16 |124 پست
    سال ۱۹۵۰: عطرهای مردانه ساخته شد:
    در همین دوران تولیدکننده‌های عطر سراغ تولید عطرهای مردانه رفتند مثل ادکلن‌‌ها و افترشیوها.
  • ۰۱:۰۵   ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
    avatar
    مهرسا فروردین
    کاربر جديد|16 |124 پست
    سال ۱۹۸۵: رستوران‌ها استفاده از این عطر را ممنوع کردند:
    «کریستین دیور» یکی از معروف‌ترین عطرهای خود را به نام «Poision» وارد بازار کرد؛ عطری که در تبلیغات آن گفته می‌شد که احساسات عشق و نفرت را توامان در فرد زنده می‌کند. این عطر دارای رایحه گل‌هاست و آنقدر عطر و بوی قوی دارد(حدود ۳۷ درصد) که برخی از رستوران‌های نیویورک ورود آن را ممنوع کرده‌ بودند، زیرا بوی غذاها را تحت‌تاثیر خود قرار می‌داد و نمی‌گذاشت که بو‌های مطبوع غذا در فضای رستوران بپیچد.
  • ۰۱:۰۵   ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
    avatar
    مهرسا فروردین
    کاربر جديد|16 |124 پست
    سال ۱۹۹۰: حس تازگی وارد عطرسازی شد:
    در این دهه عطرسازان، مواداولیه جدیدی را در عطرها استفاده کردند موادی که حس تازگی را به عطرها تزریق می‌کنند. آنها سعی می‌کردند از مواد طبیعی بیشتر استفاده کنند تا جایی که بتوانند حس فضاهای طبیعی را القا کنند. مثلا رایحه‌هایی به کار برند که انعکاسی از اقیانوس و هوای پاک باشد. یکی از پیشگامان در این عرصه شرکت «کالوین کلین» بود که سراغ تولید چنین عطرهایی رفت.
  • ۰۱:۰۵   ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
    avatar
    مهرسا فروردین
    کاربر جديد|16 |124 پست
    سال ۱۹۹۷: سال عطرهای زنانه:
    سال ۱۹۹۷ سالى براى عطرهاى زنانه بود. در همان سال‌ها بسیارى از زنان چه خانه دار و چه شاغل، خواستار اثبات شخصیتى مستقل از مردان بودند. عطرهاى معروفى مانند عطر «فیفت اونیو» توسط «الیزابت اردن» و عطر ۲۱۲ توسط کارولین هررا در سال ۱۹۹۷ به بازارهاى جهان معرفى شدند. زنان دهه ۹۰ تفاوت‌هاى زیادى با زنان دهه‌هاى قبل از خود داشتند. آنها تبدیل به انسان‌هایى بسیار پیچیده، مرموز و مستقل شده بودند و از این‌رو عطرهاى کلاسیک دیگر توجه آنها را جلب نمی‌کرد. همین امر صنعت عطرسازى را تبدیل به صنعتى آمیخته با روانشناسى و جامعه‌شناسى کرد.
  • ۰۱:۰۶   ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
    avatar
    مهرسا فروردین
    کاربر جديد|16 |124 پست
    تولید عطــــر خوراکی در ســــال ۲۰۱۲:
    به نوشته روزنامه « گاردین»آبنبات‌هایی تولید شده‌است که پس از خوردن آن رایحه خوشبویی از تمام منفذهای پوست بدن متصاعد می‌شود. هر دانه از این آبنبات‌ها که از اوایل سال آینده در ایالات‌متحده وارد بازار خواهند شد، می‌توانند بدن یک انسان بالغ ۶۰ کیلویی را به‌مدت ۶ساعت در عطر گل رز بپوشانند.
    شرکت آمریکایی سازنده این آبنبات‌های عطرافشان می‌گوید، خوردن آن کاملا بی‌ضرر است و روش تاثیرگذاری آن بر بدن دقیقا شبیه سیر است. این آبنبات‌ها نیز مثل گیاه سیر ترکیبی دارند که بدن انسان به راحتی می‌تواند آنها را تجزیه کند و به همین دلیل بوی نهفته در این ترکیب‌ها از طریق منافذ پوست متصاعد می‌شود.
    ماده اصلی موجود در این آبنبات‌ها «گرانیول» نام دارد که الکل اشباع‌شده مایع و معطر و یک ترکیب طبیعی است که در گیاهانی شبیه گل رز، بنفشه و وانیل یافت می‌شود. با مکیدن و خوردن این آبنبات‌ها که در ضمن حاوی شکر نیستند، ظاهرا بدن ما به یک بطری عطرافشان بدل می‌شود.و دیگر نیازی به استفاده از عطر و ادکلن های متنوع و گرانقیمت نیست.
  • ۰۱:۱۳   ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    خیلی آموزنده و جالب بود
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان