خانه
248K

درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۸:۱۵   ۱۳۹۳/۹/۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28067 |24368 پست
    برای شب یلدا تنقلات مختلف را درست کنیم و بلند ترین شب سال را در کنار عزیزانمون با شادی بگذرونیم

    شما هم هر چی بلدید اینجا تجربیاتتون را برای بقیه اشتراک بذارید

    ممنون

  • leftPublish
  • ۱۶:۴۲   ۱۳۹۵/۹/۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28067 |24368 پست

    دسرکدو حلوایی - پودینگ کدو حلوایی 

    مواد لازم

    کدو حلوایی  ۱ کیلو گرم

    شکر  ۱ پیمانه

    پودر هل  ۲ قاشق چایخوری

    کره  ۵۰ گرم

    آب  ۱ پیمانه

    زعفران آب شده  ۱ قاشق چایخوری

    دارچین، عسل،  گردو و گل محمدی   به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱- ابتدا کدو حلوایی را پوست کنده، به قطعات کوچک برش می‌‌‏دهیم و می گذاریم با یک پیمانه آب و شکر بپزد.

    ۲- وقتی آب آن تمام شد، آن را کاملاً له می کنیم.

    ۳- سپس زعفران و پودرهِل  وکره را به  آن اضافه کرده و می‌‌‏گذاریم مواد به قوام بیایند.

    ۴- پودینگ را از روی حرارت برداشته، آن را در ظرفی که می‌‌‏خواهیم سرو کنیم، می‌‌‏ریزیم. سپس آن‌‌‏را با عسل، گردو، دارچین و گل محمدی به شکل دلخواه تزیین می‌‌‏کنیم.

    ۵-  در صورت دلخواه می‌‌‏توانیم  گردوی خردشده و کمی دارچین در  پودینگ بریزیم.

    ۶- این دسر انتخابی بسیار مناسب برای شب یلدا می‌‌‏باشد.

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • ۱۴:۲۹   ۱۳۹۵/۹/۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28067 |24368 پست

    مافین کدو حلوایی

    موادلازم:

    کدوحلوایی پخته وله شده:      ۲۰۰گرم

    شکر :     ۱ پیمانه

    روغن مایع:      ۱/۲پیمانه

    تخم مرغ:       ۲  عدد

    آرد سفید کیک:   ۱/۵ پیمانه

    وانیل:       ۱/۲ ق چ

    پکینگ پودر :     ۲ ق چ

    نمک:          ۱/۸ ق چ

    دارچین:        ۱/۲ ق چ

    گردوی خرد شده:    ۱/۲ پیمانه

    جوزهندی:       ۱/۴ ق چ

    ماست:        ۲ ق غ

    طرزتهیه:

    ابتدا ۲۰۰ گرم کدو حلوایی را با ۱/۳ پیمانه آب و نوک قاشق چایخوری دارچین و۳ ق غ شکر بپزیدو بعد ازپخت با چنگال یا گوشتکوب یا هر وسیله ای که دارید له کنید.

    بعد توی یه ظرف جداگونه آرد الک شده, پکینگ پودر,  دارچین,جوزهندی و نمک  روبا هم مخلوط کنیدوبزارید کنار.شکر, ماست وکدوحلوایی را با هم زن بزنید تا خوب با هم مخلوط بشن.

    بعد تخم مرغها را دونه دونه اضافه کنید وباهمزن بزنید (هرتخم مرغ رو حدود ۱ دقیقه بزنید).

    بعد روغن مایع و وانیل  رو اضافه کنید .

    حالا مواد خشک رو کم کم اضافه کنید وبا لیسک هم بزنیدمایع کیک روان هست.

    و در آخر گردوهای خردشده رو میریزیم وهم میزنیم.

    بعد درقالب مافین میریزیم ومیزاریم توی فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد برای ۲۰ دقیقه.

    بعد ازپخت اجازه بدید خوب خنک بشن بعد از ظرف جدا کنید.

     نکته:

    ۱- این مافین هاخیلی بافت نرم وپوکی دارن وزیاد پف نمی کنند.

    ۲- گردو هارو چند دقیقه توی فر بزارید کمی بو داده بشن عطرو طعمش خیلی خوب میشه.

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • ۱۰:۴۱   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48269 |46689 پست

    چيز كيك انار 😋 ويژه شب يلدا

    نتیجه تصویری برای چيز كيك انار

    مواد لازم:🔻

    بیسکوییت ساده  ۲۵۰ گرم( پتی بور، میتونید از ساقه طلایی هم برای ورژن سالم تر استفاده کنید  )

    کره ذوب شده ۱۲۵ گرم

    پنیر خامه ای ۲۲۶ گرم در دمای محیط ( پنیر خامه ای ماسکارپونه کاله طعم ملایمی داره، اگه طعم پنیر در دسر رو خیلی نمی پسندید از ماسکارپونه استفاده کنید )

    شکر ۱/۴ و ۱ پیمانه

    وانیل ۱ قاشق چایخوری

    ماست ۱/۲ پیمانه در دمای محیط

    رنده پوست لیمو ۱ قاشق چایخوری

    تخم مرغ ۳ عدد در دمای محیط

    آرد ۱/۴ پیمانه

    انار دون شده ۱ پیمانه

    ژله انار ۱ بسته

    طرز تهیه:🔻

    فر رو با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و بذارید گرم بشه.

    بیسکوییت ها رو در مخلوط کن یا غذاساز یا بلندر بریزید و خورد کنید. من از ترکیب ساقه طلایی و پتی بور استفاده کردم.

    میتونید بیسکوییت ها رو در زیپ لاک بذارید و با وردنه روشون فشار بدید و خوردشون کنید یا با گوشتکوب آروم خوردشون کنید. مراقب باشید هوای زیپ لاک رو بگیرید.

    کره ذوب شده رو به بیسکوییت ها اضافه کنید و همه بزنید تا مخلوط بشن.

    مخلوط حاصل پودر ماننده و خمیری نیست.

    مخلوط بیسکوییت و کره رو در یه قالب کمربندی ۲۳ سانتی بریزید.

    توجه کنید که برای چیزکیک قالبتون باید کمربندی باشه. قالب کمربندی قالبیه که دیواره ش از کفش جدا میشه. این قالبها روی دیواره یه چفت دارن که باز کردن اون دیواره رو گشاد میکنه و کفی آزاد میشه. عکس زیر یه قالب کمربندی رو نشون میده که دیواره از کف جدا شده.

    با دستتون مخلوط رو کف قالب پهن کنید. در حین کار خوب فشار بدید تا منسجم بشه. سعی کنید همه جای قالب یکسان باشه.

    با این مقدار بیسکوییت شما به راحتی میتونید دیواره ی قالب رو هم بپوشونید، من بیسکوییتم کم بود برای همین فقط کف قالب رو تونستم کراست بذارم. پس دیواره ی قالب رو هم با مخلوط بیسکوییتی بپوشونید. لازم نیست تا بالا بیاد. ۲ سانت از سر قالب فاصله داشته باشه خوبه.

    قالب رو به مدت ۷-۸ دقیقه توی فر بذارید. این کار باعث میشه کراستتون خودشو بهتر بگیره و بعدا تو برش زدن و جابجا کردن چیزکیک خورد نشه.

    بعد از این مدت از فر در بیارید و بذارید خنک بشه. تا بقیه کار رو انجام میدید میتونید قالب رو در یخچال بذارید تا خنک بشه.

    توی یه ظرف گود پنیر خامه ای و شکر رو با همزن هم بزنید تا مخلوط بشن.

    آرد رو اضافه کنید و باز هم بزنید تا مخلوط نرم و یکدست بشه.

    تخم مرغها و وانیل رو اضافه کنید.

    با سرعت کم همزن هم بزنید تا مخلوط بشن.

    ماست و رنده پوست لیمو رو اضافه کنید و باز هم بزنید تا مایه چیز کیک یکدست بشه.

    این مایه رو در قالب روی کراستتون بریزید.

    قالب رو در فر از قبل گرم شده قرار بدید به مدت ۶۵ دقیقه تا وقتی که پف کنه و فقط وسط چیز کیک شاید یه کمی شل به نظر بیاد. اگه ترک خورده مهم نیست چون قراره پوشیده بشه.

    قالب رو در بیارید و بذارید چیزکیک خنک بشه. این بیس اصلی یه چیز کیک گرمه. همینجوریشم خیلی خوشمزه است ولی ما میخوایم اناریش کنیم.

    پف چیزکیک کم کم میخوابه و نرماله.

    پودر ژله انار رو با یه لیوان آب جوش مخلوط کنید تا کاملا شفاف بشه. بعد نصف لیوان آب سرد روش بریزید و هم بزنید.

    مایه ژله رو تو یخچال بذارید تا یه کمی خودشو بگیره. نمیخوایم کاملا ژله بسته بشه، میخوایم یه کمی غلیظ بشه فقط. البته شما میتونید همونجوری ژله رو روی چیزکیک بریزید ولی امکان داره از کناره های چیزکیک سرازیر بشه و از قالبتون نشت کنه. پیشنهاد میکنم بذارید غلیظ تر بشه.

    وقتی چیزکیک خنک شد، دونه های انار رو روش بریزید

    ژله کمی غلیظ شده رو روی دونه های انار بریزید و چیزکیک رو با قالب توی یخچال بذارید تا ژله کاملا خودشو بگیره.

    بعد از اینکه ژله خودشو گرفت، کناره های چیزکیک رو با چاقو از دیواره جدا کنید. کمربند قالب رو باز کنید و چیزکیک رو خیلی با احتیاط با کمک یه چاقو که زیر کراست میزنید از کف قالب جدا کنید. خیلی راحت جدا میشه و به خاطر اینکه تو فر رفته امکان شکستن کراست نیست.

    توی ظرف مناسب بذارید و سرو کنید.

  • ۱۱:۱۲   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48269 |46689 پست

    #شکلات_اناری  

    #شب_یلدا 

    نتیجه تصویری برای شکلات_اناری

    طرز تهیه 

    فقط کافیه کمی شکلات آب کنید و بعد توش دونه های انار بریزید. این شکلات ها رو به هر شکلی که دوست دارید فرم بدین، و با این کار یکی از متفاوت ترین خوراکی های شب یلدایی رو برای خودتون درست کنید.

  • ۱۱:۴۳   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48269 |46689 پست

    ⚜طرز تهیه شیرینی هندوانه⚜

    مواد لازم برای شیرینی هندوانه :

    ✅کره 150 گرم
    ✅پودر قند 100 گرم
    ✅ تخم مرغ 1 عدد
    ✅آرد 300 گرم
    ✅بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
    ✅وانیل کمی

    طرز تهیه شیرینی هندوانه :

    ابتدا کره را با پودر قند کمی هم می زنیم. بعد تخم مرغ و کمی وانیل به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم. حالا آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و کم کم به مایه مان اضافه می کنیم و با دست کمی ورز می دهیم و خمیر را به سه قسمت تقسیم می کنیم و یک قسمت را رنگ سبز و یک قسمت را قرمز و یک قسمت را هم رنگ نمی کنیم.

    این خمیر یک ساعت احتیاج به استراحت در یخچال دارد بعد از بیرون آوردن از یخچال با وردنه به قطر نیم سانت باز می کنیم و قالب می زنیم و کف سینی فر که کاغذ روغنی پهن می کنیم و شیرینی ها را در آن می چینیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰ درجه و به مدت ۱۰ دقیقه می پزیم.

  • leftPublish
  • ۱۴:۳۰   ۱۳۹۵/۹/۱۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28067 |24368 پست

    باسلوق_رولی

    نشاسته ٢ پيمانه

    آب ٣ پيمانه

    شكر ١ پيمانه

    گلاب ١/٢ پيمانه

    كره ١ ق غ

    مغز گردو

    پودر نارگيل

    🙋 چطوری درست کنم؟

    اول نشاسته رو با آب قاطي ميكنيم تا كاملا حل شود. بعد نشاسته رو صاف كرده و توي قابلمه تفلون ميريزيم و روي گاز گذاشته و با شعله كم شروع به هم زدن مي كنيم و بعد شكر را اضافه كرده و هم ميزنيم تا جايي كه كل مواد به صورت خميري شود و وسط ظرف جمع شود بعد گلاب و كره را اضافه كنيد بعد از اينكه كاملا مخلوط شد شعله را خاموش كنيد و كف سيني مشما پهن كرده و روي آن پودر نارگيل پاشيده و مواد را روي آن پهن كرده و مغزهاي كوبيده را روي آن بريزيد و رول كنيد و در يخچال بزاريد و پس از سرد شدن برش بزنید.

    🙋 برای اینکه باسلوق قرمز بشه نصف لیوان آب لبو اضافه کنید و آب رو بجای سه لیوان 2/5 لیوان بریزید.

  • ۱۴:۳۷   ۱۳۹۵/۹/۱۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28067 |24368 پست

    باسلوق هندوانه ای

    مواد لازم:

    نشاسته گل ۱ پ

    شکر ۱ پ

    گلاب ۱ پ

    آب ۱ پ

    کره ۲۰ گرم

    پودر نارگیل مقدار لازم

     

    طرز تهیه:

    ابتدا باید نشاسته رو داخل ظرفی بریزین و با آب مخلوط کنین به صورتی که کاملا در آب حل بشه

    بعد مایه رو به ظرف تفلون انتقال بدین

    حالا شکر و گلاب رو اضافه کنید و هم بزنید.

    حالا رو ی شعله ملایم یه شعله پخش کن بذارین و قابلمه رو روش بذارین حتما از شعله پخش کن استفاده کنین.

    مایه رو هم بزنید این کار تقریبا ۱ الی ۱/۵ ساعت زمان میبره و اگه مثل من کمر درد مزمن ندارین حتما شخصا خودتون انجام بدین! بعد از ۲۰ دقیقه لخته های رو میبینین که ایجاد شده نگران نباشین با پشت قاشق چوبی اونا رو دیواره قابلمه له کنین و به هم زدن ادامه بدین تا یکدست شه

    بعد از طی این مدت باید مایه باسلوق خمیری شکل بشه و از کف قابلمه جدا شه !

    ازین به بعدشو باید سرعت عمل داشته باشین پس از قبل وسایلتونو آماده کنین!

    خمیر رو به 3 قسمت نا مساوی تقسیم کنین و خمیر ها رو رنگ کنین تیکه بزرگه قرمز یه کم کوچیکتر سبز و کوچیک سفید باقی بمون!

    و در همین لحظه کره رو بهش اضافه و از روی حرارت برمیداریم

    روی میز کارتون یه فویل پهن کنین و روشو حسابی پودر نارگیل پاشی کنین خساست به خرج ندینا چون اگه پودر نار گیل کم باشه خمیر به فویل میچسبه و وامصیبتا

    دستاتون حسابی چرب کنین و وردنه رو هم همینطور و خمیر سبز رو باز کنین

    خمیر سفید رو جداگون باز کنین و روی سبز قرارش بدین

    خمیر قرمز رو به صورت استوانه در بیارین و وسط خمیر سفید قرار بدین

    باسلوق رو به کمک فویل لوله کنین و حسابی ببندین و توی یخچال یه ۴-۵ ساعتی بذارین تا هم خودتون و هم باسلوقه استراحت کنه

    بعد ازین مدت فویل رو باز کنین و یاسلوق رو برش بزنین.

    چاقوی برش و دستاتونم باید چرب باشه وگرنه داستانه چسبیدن تکرار میشه!

    بعد دایره ها رو از وسط ببرین تا شکل قاچ هندونه بشه.

    برای دونه هاشم میتونین از دونه های نی شیر یا رنگ خوراکی یا شکلات ذوب شده استفاده کنین.

    درست کردن تنقلات شب یلدا درست کردن تنقلات شب یلدا درست کردن تنقلات شب یلدا درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۰:۵۸   ۱۳۹۵/۹/۱۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28067 |24368 پست

    رولت هندوانه ای

    #ویژه_یلدا

    مواد لازم:

    آرد   85 گرم

    تخم مرغ  4 عدد

    شکردانه ریز  115 گرم

    بیکینگ پودر   یک قاشق چایخوری

    آب جوش   1 قاشق سوپخوری

    وانیل  یک چهارم قاشق چایخوری

    نمک  یک چهارم قاشق چایخوری

    پودر قند   به میزان لازم

    خامه فرم گرفته   200 گرم

    رنگ خوراکی قرمز و سبز  به میزان لازم

     

    طرز تهیه: 

    برای رولت هندوانه ای ابتدا یه رولت دو رنگ باید درست کنید  و طبق دستور رولت رو درست کنید قبل از اینکه آرد رو اضافه کنید مخلوط زرده و شکر رو که هم زدین و آماده است با سفیده تخم مرغ زده شده مخلوط کنید وسپس به دو قسمت تقسیم کنید

     به یک قسمت رنگ قرمز خوراکی قرمز و به قسمت دیگه رنگ سبز اضافه کنید من از هر رنگ حدود یک دوم قاشق چایخوری اضافه کردم (رنگ ویلتون استفاده کردم) مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو هم مخلوط و ۳ بار الک کنید و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید که من اینکارو با وزن کردن انجام دادم که اندازه ها دقیق باشه ، حالا هر قسمت آرد را به یک رنگ اضافه کنید و خوب هم بزنید 

    فر رو از یک ربع قبل روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید قالب ۳۰ در ۴۰ رو کاغذ روغنی انداخته و کمی روی کاغذ رو چرب کنید که به قالب بچسبه حالا مایه سبز رنگ رو در یک طرف قالب و قرمز رنگ رو در طرف دیگه بریزید و به کمک کاردک یا قاشق به آرامی در قالب پخش کنید اگر بخواید طرح هندوانه روی رولت داشته باشید از مایه سبز دو قاشق برداشته و مجددا رنگ خوراکی سبز اضافه کنید و در قیف یکبارمصرف ریخته و بصورت راه راه روی قسمت سبز بریزید که طبیعی تر بشه البته ضروری نیست 

     قالب را در طبقه بالای فر به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه قرار دهید(زمان پخت تقریبی است و بستگی به دمای فر شما دارد) تا رولت پخته شود. دور تا دور رولت را با کارد از قالب جدا کنید و رولت را روی پارچه تمیزی که پودر قند پاشیده اید برگردانید و کاغذ روغنی را از روی رولت بردارید  رولت را از سمت قرمز به سمت سبز و با کمک پارچه رول کنید و در همان حال بگذارید تا خنک شود.

     خامه فرم گرفته را آماده کنید و بعد خنک شد نان رولت، روی آن بمالید و رولت را به آرامی بپیچید و برای یک ساعت در فریزر قرار دهید تا خوب خنک شده و راحت برش بخورد. رولتهای برش خورده را در ظرف چیده و با چیپس شکلات تزیین کنید ، به جای چیپس شکلات آماده میتوانید شکلات تلخ را ذوب کرده در قیف یکبارمصرف بریزید نوک قیف را ریز قیچی کنید و به شکل هسته هندوانه روی رولت بزنید تا تزیین تکمیل شود 

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    ویرایش شده توسط نازنین جون در تاریخ ۱۶/۹/۱۳۹۵   ۱۱:۰۰
  • ۱۱:۰۱   ۱۳۹۵/۹/۱۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28067 |24368 پست

    رولت_خامه_ای_ساده

    مواد لازم:

    تخم مرغ=5 عدد

    شکر=150 گرم

    آبجوش=2/1 استکان

    شربت=4/1 استکان

    آرد=150 گرم

    خامه فرم گرفته=بمقدار لازم

    شکلات برای تزئین=بمقدار لازم

    طرز تهیه:ابتدازرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.زرده ها را شکر مخلوط کرده و با همزن برقی بزنید. آبجوش را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مایه سفید و غلیظ شود.شربت را به این مواد بیفزایید.سفیده ها را نیز جداگانه بزنید تا فرم بگیرد. بعد زرده و سفیده را با هم مخلوط کنید.آرد را به مخلوط زرده و سفیده تخم مرغ بیفزایید و همه مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید.کف یک سینی 40 در 60 سانتیمتری را کاغذ بیندازید.مایه را روی کاغذ بریزید و با پالت روی آن را صاف کنید و در فری که با آخرین درجه گرم کرده اید،به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا بپزد. بعد از اینکه نان رولت را از فر خارج کردید،روی آن را بپوشانید تا خنک شود. رولت را روی یک کاغذ روغنی برگردانید. سپس آن را لوله کنید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید. بعد از یک ساعت، نان را باز کنید و سطح آن را با خامه فرم گرفته بپوشانید و دوباره آن را لوله کنید و در ظرف مورد نظرتان قرار دهید. روی رولت را با شکلات یا خامه به دلخواه تزئین کنید.نوش جان

  • ۱۱:۱۰   ۱۳۹۵/۹/۱۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28067 |24368 پست

    بیسکویت_هندوانه_ای

    كره ۲۰۰ گرمی ۱ عدد

    آرد. 1/4و2پ

    شكر. 3/4پ

    تخم مرغ. يك عدد

    وانيل ۱ق چ

    بكينگ پودر. 1/4ق چ

    نمك. يه كوچولو

    شكلات چيپسي. 

    رنگ مجاز خوراكي. سبز. قرمز

    كره را خورد كرده,پيمانه ميزنيم. كمي گذاشته تا به دماي محيط برسد.آنرا با شكر زده تا پف كند, تخم مرغ و اسانس بادام را اضافه كرده خوب ميزنيم.آرد و نمك و بكيگ پودر را هم با هم مخلوط كرده,كم كم به مواد اضافه ميكنيم تا خمير شكل بگيرد. از خمير حاصله به اندازه يك ليوان بر ميداريم آنرا به رنگ قرمز در مي أوريم و به صورت استوانه اي به طول تقريبي 9تا 10سانت در مي آوريم" كه در اينحالت قطر آن 4تا5 سانت خواهد بود" سپس اين استوانه را داخل سلفون پيچيده و در يخچال. به مدت 1تا2 ساعت استراحت ميدهيم.باقيمانده مواد را به دو قسمت كرده,يك قسمت را سبز و ديگري را بدون رنگ گذاشته,سفيد. آنها را جداگانه در سلفون پيچيده و در يخچال گذاشته...

    قسمت سفيد را بيرون آورده, به طول حداقل 15سانت باز كرده,عرض آن بايد به بلندي استوانه باشد.سپس آنرا بدور استوانه رول ميكنيم و دوباره در يخچال گذاشته تا منسجم شود.قسمت سبز را نيز مانند سفيد پهن كرده.....بدور استوانه رول ميكنيم.پس از استراحت دوباره در يخچال ان را به ضخامت حداكثر 5ميليمتربا چاقوي تيز حلقه حلقه كرده. هر حلقه را به دو نيم كرده و در سيني چيده, روي آنها را شكلات چيپسي گذاشته 

    در فر با دماي180درجه بين 6تا8دقيقه پخته ميشوند..نوش جان

    درست کردن تنقلات شب یلدا

  • leftPublish
  • ۰۹:۵۴   ۱۳۹۵/۹/۲۰
    avatar
    z.kh
    کاربر جديد|2
  • ۱۱:۵۴   ۱۳۹۵/۹/۲۰
    avatar
    fatemeh.g21
    سه ستاره ⋆⋆⋆|3229 |3068 پست
    اخجووووووووووووووووووووون شب یلدا داره میاد
    کیا شب یلدا دل درد میگیرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دستشون بالا
    بچه ها هرکی تونست از شب یلدا تزئیناتشون و خوردنیاشون ی عکس بگیرن بذارن
  • ۱۴:۵۵   ۱۳۹۵/۹/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28067 |24368 پست

    ژله_الوروا_انار

    یک بسته ژله آلوورا رو توی یک و نیم لیوان آب جوش حل کنید سپس روی حرارت مستقیم برده و هم بزنید تا ذرات ژلاتین کاملا توی ژله حل بشن ژله رو کنار بگذارید تا به دمای محیط برسه .

    برای این مدل ژله به یک قالب ناودونی گرد یا مثلثی احتیاج دارید نیمی از قالب رو با دانه های انار پر کنید از میوه های دیگه هم میتونید استفاده کنید. روی انارها رو با ژله به دمای محیط رسیده پر کنید دقت داشته باشید که هر چقدر ژله اضافه کنید دانه های انار بیشتر غوطه ور میشن فقط میزانی ژله اضافه کنید که روی انار را بپوشاند و دانه های انار را کنار هم نگه دارد قالب را در یخچال به مدت یک ربع بیست دقیقه بگذارید یا حدود ده دقیقه در فریزر تا ژله نیم بند شود باقیمانده ژله آلوورا رو با ۱۰۰ تا ۲۰۰ گرم خامه مخلوط کنید از صافی ریز عبور دهید و خیلی آرام روی ژله نیم بند شده بریزید . در صورتیکه بخواهید طعم بهتر و دلپذیرتری داشته باشد بهتر است از پاناکتا برای ژله سفید این دسر استفاده کنید که قطعا نتیجه خوشمزه تری خواهید داشت . قالب را حداقل ۵ ساعت یا یک شب در یخچال نگه دارید تا ژله کامل بسته شود . برای خارج کردن این دسر از قالب ناودونی کافیه دورتادور دسر رو با نوک کارد از قالب جدا کنید و دیواره های قالب رو زیر شیر آب داغ بگیرید تا ژله از قالب جدا شود سپس ژله را روی تخته کار که مرطوب و خیس است برگردانید و برش زده در دیس سرو بچینید. 

    درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۴:۵۷   ۱۳۹۵/۹/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28067 |24368 پست

    ‍ ‍ چیز_کیک_هندوانه_ای_دسر ویژه_شب_یلدا

    چیز کیک هندوانه ای دسری بسیار خوشمزه و زیبا...

    مواد لازم برای کیک:

    روغن جامد نصف پیمانه

    کره آب شده ⅛ پیمانه

    شکر یک پیمانه. ماست ۱پیمانه

    آرد ۲پیمانه

    تخم مرغ ۳عدد

    بکینگ پودر ۱ق غ

    مواد لازم برای چیز کیک:

    پنیر خامه ای یا ماسکار پونه ۱بسته

    خامه ی صبحانه ۱بسته

    شکر ۵ق.غ

    ژله ی تمشک ۱بسته

    وانیل کمی

    طرز تهیه......

    شکر و روغن وکره را هم میزنیم تا کرم رنگشود.

    تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده می زنیم.  بعد ماست را اضافه می کنیم.آرد و بکینگ پودر را هم جدا مخلوط کرده و آروم آروم به مواد اضافه کرده و هم می زنیم .

    کمی رنگ سبز به مواد زده در فر ۱۸۰ درجه گذاشته تا بپزه روی فر رو روشن نمی کنیم تا رنگ سبز کیک خراب نشه.

    وقتی بعد پختن سرد شد کمی توی کیک رو خالی می کنیم.

    در اون مواد چیز کیک رو میریزیم که به صورت زیر تهیه میشه .

    طرز تهیه چیز کیک :

    ابتدا یک بسته پنیر خامه ای  یک بسته خامه ی صبحانه و ۵ قاشق شکر و وانیل را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.

    بعد یک بسته ژله ی تمشک را با ۴ قاشق آب جوش روی بخار آب بن ماری می کنیم.

    سپس ۴ قاشق آب سرد یا ۴ تکه یخ اضافه می کنیم . وقتی که از داغی افتاد و سرد شد به مواد پنیریمون اضافه میکنیم و با همزن خوب مخلوط میکنیم تا یک دست شوند .

    بعد قسمتی از مواد پنیری را داخل کیک میریزیم‌ و باقیمانده را رنگ قرمز اضافه میکنیم . روی قسمت سفید میریزیم و سطح آن را صاف میکنیم.

    چیز کیک هندوانه ای را  چند ساعت در یخچال میگذاریم  بماند تا خوب ببند، بعد با کاکائو بن ماری روی اون خال بذارید که مثلا دانه هندوانه است.

    درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۵:۰۰   ۱۳۹۵/۹/۲۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    مرسی نازنین جون
  • ۱۲:۲۴   ۱۳۹۵/۹/۲۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28067 |24368 پست
    زیباکده
    ronak n : 
    مرسی نازنین جون
    زیباکده

    خوشحالم مورد پسند بود 8

  • ۱۲:۳۶   ۱۳۹۵/۹/۲۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28067 |24368 پست

    چیپس میوه برای شب یلدا

    طرز تهیه میوه خشک (چیپس میوه):

    1. برای تهیه چیپس میوه، ابتدا میوه دل‌خواه خود را خیلی تمیز بشویید.
    2. میوه‌ها را با کمک یک چاقوی تیز و ترجیحا اره‌ای، خیلی نازک و یک‌دست برش دهید. برای این‌کار می‌توانید از دستگاه‌های مخصوص برش میوه، رنده‌های مخصوص و یا دستگاه غذاساز نیز استفاده کنید اما اگر صبر و حوصله دارید این کار را با ظرافت و با دست انجام دهید.
    3. بعد از برش‌زدن میوه‌ها، درصورتی‌که چاشنی خاصی مد نظر دارید، به میوه‌ها اضافه کنید. مثلا می‌توانید میوه‌ها را داخل شهد یا شربت غلیظ غلطانده و یا به آن‌ها نمک ، فلفل و یا هر ادویه خاص دیگری اضافه کنید. 
    4. اگر برای تهیه چیپس میوه از میوه‌هایی نظیر سیب یا موز استفاده می‌کنید بهتر است به آن‌ها کمی آبلیمو، آب آناناس و یا آب سایر مرکبات اضافه کنید تا در مجاورت هوا سیاه نشوند. 

    تا اینجا میوه‌های مورد نظر آماده شدند، حالا نوبت به خشک‌کردن میوه‌ها می‌رسد. برای خشک‌ کردن میوه‌ها و تهیه چیپس میوه چندین راه متفاوت وجود دارد که شما می‌‌توانید بسته به زمان و امکاناتی که دارید، یکی از آن‌ها را انتخاب کرده و میوه‌های آماده‌شده را خشک کنید.


    نحوه خشک کردن میوه‌ها

    خشک‌ کردن میوه روی بخاری:
    • اگر دستگاه میوه خشک کن ندارید و برای تهیه چیپس میوه عجله‌ای ندارید بهترین راه، استفاده از بخاری یا شوفاژ است. برای این کار ابتدا روی بخاری یا شوفاژ را با فویل آلومینیومی بپوشانید.
    • روی فویل یک پارچه تمیز نخی پهن کنید. استفاده از پارچه بدون پرز اهمیت زیادی دارد پس اگر پارچه نخی ندارید سعی کنید از پارچه‌ای استفاده کنید که پرز نداشته باشد و چیپس شما خراب نشود.
    • میوه‌ها را روی پارچه بچینید و زمان بدهید تا کاملا خشک شوند. 
    • استفاده از پارچه این مزیت‌ را دارد که دیگر نیازی به زیرورو کردن میوه‌ها نیست و با گذشت زمان مناسب، میوه‌ها به خوبی و یک‌دست خشک خواهند شد. 
    • بعد از گذشت زمان مورد نظر، میوه‌ها را از پارچه جدا کرده و داخل ظرف در بسته بریزید. 
    • مدت زمان مورد نیاز؛ به ضخامت میوه، حرارت بخاری یا شوفاژ، نوع میوه و ... بستگی دارد.
    • برای مثال می‌توانید آخر شب میوه‌ها را روی بخاری یا شوفاژ بچینید و ظهر فردا آن‌ها را جمع کنید، یعنی چیزی در حدود 10-12 ساعت زمان بدهید تا میوه‌ها خوب خشک شوند.
    • توجه کنید که میوه‌ها تا وقتی‌که روی بخاری هستند کمی نم‌دار به نظر می‌رسند اما وقتی خنک شوند، سفت می‌شوند.

    نکات مهم در تهیه میوه خشک (چیپس میوه):

    • ضخامت ورقه‌های میوه را طوری در نظر بگیرید که نه خیلی نازک و نه خیلی کلفت باشند. 
    • در صورتی‌که میوه‌ها را با دست برش می‌زنید، حتما از چاقویی تیز و ترجیحا اره‌ای برای این‌کار استفاده کنید.
    • دمای بخاری و یا شوفاژ حتما کم باشد زیرا در غیر این صورت، کیفیت چیپس شما خوب از آب در نمی‌آید و در اثر حرارت زیاد چروکیده می‌شوند.
    • دقیقا با همین روش می‌توانید روی شوفاژ نیز چیپس میوه تهیه کنید.

    چاشنی ها:

    میوه خشک یا چیپس میوه شما می‌تواند طعم‌های مختلفی داشته باشد برای مثال؛ 
    • حلقه‌های میوه را آغشته به نمک، فلفل و یا هر ادویه دل‌خواه دیگری کرده و بعد خشک کنید.
    • در صورتی که تمایل به داشتن چیپس شیرین دارید، حلقه‌های میوه را در شربت شکر با نسبت 1 لیوان شکر و 3/4 لیوان آب غوطه‌ور کنید. 
    • برای میوه‌هایی مثل سیب و موز که تغییر رنگ می‌دهند، کمی آبلیمو نیز به شربت شکر اضافه کنید.
    • در صورتی‌که هیچ‌کدام از چاشنی‌های گفته‌شده را دوست ندارید، می‌توانید حلقه‌های میوه را بدون هیچ افزودنی خشک کنید. البته برای میوه‌هایی مثل سیب و موز قبل از خشک کردن میوه، از کمی آبلیمو، آب اناناس و یا آب دیگر مرکبات استفاده کنید. 
    افزودن یا نیفزودن چاشنی به میوه‌ها کاملا سلیقه‌ای است و بستگی به ذایقه شما دارد.

    روش نگهداری میوه خشک (چیپس میوه):

    • میوه خشک یا چیپس میوه را در جایی خشک و خنک نگهداری کنید.
    • در صورتی‌که میوه‌ها کاملا چیپسی و خشک شده باشند، ماندگاری بالاتری دارند پس با خیال راحت آن‌ها را داخل کابینت نگهداری کنید.
    • در صورتی که میوه خشک را کمی نرم‌تر از حد چیپس دوست دارید، آن‌ها را داخل ظرف در بسته و درون یخچال نگهداری کنید.
    • Image result for ‫چیپس میوه‬‎Image result for ‫چیپس میوه‬‎
  • ۱۵:۰۱   ۱۳۹۸/۷/۶
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا درست کردن تنقلات شب یلدا درست کردن تنقلات شب یلدا درست کردن تنقلات شب یلدا درست کردن تنقلات شب یلدا درست کردن تنقلات شب یلدا  درست کردن تنقلات شب یلدا

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۶/۷/۱۳۹۸   ۱۵:۰۹
  • ۱۵:۲۴   ۱۳۹۸/۷/۶
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    روش دون کردن انار

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۶/۷/۱۳۹۸   ۱۵:۲۵
  • ۱۵:۳۲   ۱۳۹۸/۷/۶
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    خرد کردن هندوانه یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۶/۷/۱۳۹۸   ۱۵:۳۳
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان