خانه
1.55M

درمان بدون دارو

  • ۱۱:۱۸   ۱۳۹۴/۲/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    اینجا هر چیزی که درباره طب سنتی شنیدیم بنویسیم تا از اطلاعات و راهنمایی های هم استفاده کنیم.

    ابتدا تعریفی از طب سنتی:

    طب سنتی مجموعه ی علوم نظری و علمی است که در تشخیص ، پیشگیری و درمان بیماری های جسمی و روحی به کمک ما می آید.طب سنتی ایران تقریبا به 3000 سال قبل بر می گردد.کتاب های طب سنتی افرادی چون زکریای رازی و مخصوصا ابن سینا شهرت زیادی دارد تا جایی که قریب به 500 سال در دانشکده های اروپایی و آسیایی توسط اساتید تدریس شده است. اصول طبابت در این آثار طب سنتی، بر چهار طبیعت مزاج انسان یا اخلاط اربعه بوده از جمله: بلغم، صفرا، سودا و خون و نیز بر گرمی و سردی مزاج وبا توجه به نوع مشخصات بیمار، فرد درمان می شده است.

    طب سنتی برای پیشگیری از بیماریها به روش زندگی صحیح تاکید دارد . طب سنتی بر این اصل، که بر افراد لازم است تا تغذیه ای متناسب با مزاج و مشخصات خود داشته باشند، استوار است . طب سنتی معتقد است، هر فرد اگر طبیعت مزاج یا ارگانیسم بدنش را نسبت به غذاهای سرد ‏یا گرم تشخیص دهد و در مصرف آنها اعتدال داشته باشد، دچارعوارض گوارشی ‏و … نخواهد شد.

    ویرایش شده توسط P.Z در تاریخ ۱۲/۴/۱۳۹۸   ۱۸:۲۸
  • leftPublish
  • ۱۱:۲۲   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    هلو مثل تمام میوه ها خواص ادرارآور و ملین دارد. گوشت هلو، داراى سلولوزهاى نرمى است و كاملا هضم مى شود. هلو میوه اى نسبتا كم ترشى است . مواد قندى و نشاسته اى آن به آسانى هضم مى شود و معده به راحتى هضم آن را تحمل مى كند. به نظر مى رسد كه مواد قندى هلو، ترشحات غده هاى هاضمه را تقویت مى كند و هضم غذا را آسان مى سازد. هلو میوه اى است كه خیلى ویتامین دارد. ویتامین هاى ب 1 و ب 2 و پ ، پ و ث و مخصوصا ویتامین آ در هلو فراوان است .این ویتامینها به مقدار زیادى در پوست هلو تمركز یافته است و به همین علت مثل لویى چهاردهم ، باید هلو را با پوست خورد و دندان در پوست و گوشت آن گذاشت .توصیه شده است كه پوست هلو را، ولو سفت هم باشد، باید جوید و خورد. هر چند كه پوست هلو با كركهاى نرمى كه دارد، به ذائقه بعضى ها خوش ‍ نمى آید.تمام كسانى كه از سلامتى طبیعى برخوردارند، به شرط آن كه هلو كاملا رسیده باشد مى توانند آن را مصرف كنند. زیرا هلوى رسیده براى همه ، حتى كسانى كه دستگاه هاضمه ظریفى دارند قابل هضم است .

    كسانى كه از روده ها علیل هستند، باید از خوردن پوست هلو خوددارى كنند. كسانى كه از بستر بیمارى برخاسته اند و دوره نقاهت را مى گذرانند، بچه هاى كوچك پیر مردان ، مى توانند هلو را بجوشانند و بخورند و یا پخته آن را به صورت كمپوت كه دسر مخصوص رژیم غذایى است به مصرف برسانند. اشخاصى كه مرض قند دارند، باید از مصرف هلو چشم پوشى كنند. زیرا هلو سرشار از مواد قندى است . هلو، دسرى عالى براى اشخاص چاق است . زیرا كم كالرى است و هر صد گرم هلو بیش از شصت كالرى حرارت ندارد. كسانى كه امراض كلیوى و یا رماتیسم دارند، باید هلو بخورند زیرا هلو ادرار آور است و قلیایى كننده خون است .
    هلو ، شفتالو ، شلیل ، خواص یكسانى دارند ولى هلوهایى كه سفت است ، براى كمپوت مناسب تر است .هلو و انواع آن باید كاملا رسیده باشد. هلوهاى سبز رنگ و سفت ، داراى عناصر تحریك كننده است و براى جدار روده هاى علیل خوب نیست و تولید اسهال مى كند. هلو وقتى زیاد رسیده باشد و داراى لكه هاى قهوه اى باشد، علامت این است كه مقدارى از مواد حیاتى خود را از دست داده و در حال پوسیدن است .

    گوشت هلو وقتى له شد آب آن شیر زیبایى طبیعى براى خانمهایى است كه به سلامت و ظرافت پوست خود علاقه دارند. زیرا آب هلو قبض كننده است و وقتى آن را به پوست صورت و یا بدن خود بمالیم ، سوراخهاى پوست را جمع مى كند ویتامینها و مواد معدنى هلو، پوست را غذا مى دهد و رنگ روشن و درخشانى به آن مى بخشد. پس وقتى گوشت و یا آب هلو را به صورت خود مى مالید، آن را تا مدتى پاك نكنید و بگذارید به صورت شما خشك شود و بعد هم صورت خود را با آب باران یا گلاب و یا آب مقطر بشویید.
    هسته هلو در زمانهاى قدیم ، نوشداروى عوارض بدمستى بود كه آن را مى كوبیدند و براى دفع میگرن و درمان نورالژى روى پیشانى و شقیقه ها مى مالیدند ولى در زمانهاى حاضر مصرف آن را تجویز نمى كنند و عقیده دارند كه هسته هلو، داراى مواد سمى است .

    روغنى كه از هسته هلو استخراج مى شود، در قدیم مصارف زیادى داشت از جمله مادربزرگهاى ما آن را براى معالجه ورم بواسیر مصرف مى كردند. شكوفه درخت هلو به عنوان دم كرده ، خاصیت تسكین اعصاب دارد. زیرا داراى تركیبات سیاتیك است و به علت همین تركیبات سمى است ، كه باید آن را با احتیاط و به مقدار كم مصرف كرد. شربت گل هلو، داراى خواص ضد سرفه است و مجارى تنفس را وقتى تحریك شد، آرام مى كند و ترشح خلط را از سینه آسان مى سازد اخیرا هلوى رسیده را تقطیر كرده اند و از آن اسانسى به دست آورده اند كه داراى مواد: اتر، لینالول ، اسیدفورمیك ، آستیك ، والریك ، كاپریلیك ، آستالدهیك ، پورپورول ، و كاردى نن است . هلو را در تابستان خشك مى كنند و در زمستان برگه هلو را در آب مى خیسانند و به عنوان غذاى ملین براى رفع یبوست میخورند. در قمصر كاشان : نوعى هلوى مخصوص به عمل مى آید كه به آن الك مى گویند و بیشتر آن را براى ساختن جوز قند سفید قمصر مصرف مى كنند.
  • ۱۱:۲۲   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    هل گیاهی است كه در مناطق حاره و گرم می روید . وطن آن هندوستان می باشد و حدود 80% مصرف هل دنیا از هندوستان صادر می شود . این گیاه پایا و علفی است كه ریزوم آن ساقه های هوائی مانند برگ بهم پیچیده گاهی تا ارتفاع 4 متر خارج می شود . یك یا دو ساقه گل دهنده از قاعده ساقه های هوائی خارج می شود كه دارای گل های كوچك برنگ سفید یا سبز روشن می باشد. میوه هل بیضی شكل ، مانند قلب و برنگ زرد یا سبز روشن بطول 1-2 سانتیمتر است . دانه های معطر و مطبوعی برنگ قهو ه ای مایل به قرمز در آن وجود دارد كه به مصرف ادویه و خوشبو كردن مشروبات و غذاها میرسد .

    تركیبات شیمیایی:
    هل دارای اسانس فرار و معطری در حدود 4% می باشد ضمنا این گیاه دارای مواد رزینی و چربی نیز است .
    خواص داروئی:
    هل از نظر طب قدیم ایران گرم و خشك است
    1)چون هل بشكل قلب می باشد بنابراین تقویت كنده قلب است
    2)بادشكن بوده و گاز معده و روده را خارج می سازد
    3)تقویت كننده بدن است
    4)ادرار آور است
    5)قاعده آور است
    6)مقوی سیستم هضم است
    7)باعث هضم غذا می شود
    8)زخم های دهان را برطرف می كند بدین منظور دم كرده هل را در دهان مزمزه كنید .
    9)خوشبو كننده دهان است
    10)برای تسكین گوش درد ، گرد هل را در گوش بریزید
    11)برای برطرف كردن دل بهم خوردگی و تهوع ،‌از دم كرده هل استفاده كنید
    12)اشتها آور است
    13)تب را پائین می آورد
    14)معالج سرماخوردگی است
    15)برای تسكین درد رماتیسم مفید است
    16)ترشی معده را برطرف می كند
    17)ضد مسمومیت است
    18)برای رفع بیماریهای چشم مفید است
    طرز استفاده:
    دم كرده : مقدار 30 گرم هل كوبیده را در یك لیتر آب جوش ریخته و بگذارید بمدت 10 دقیقه دم بكشد سپس صاف كرده و بنوشید. هل را همچنین می توان به چایی اضافه كرد .
    مضرات :
    مقدار مصرف زیاد هل برای روده ها مضر است . برای رفع این اشكال آنرا باید با كتیرا خورد .
  • ۱۱:۲۲   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    انسان چه وقت به خواص قارچ پى برد؟

    به نظر مى رسد كه انسان قبل از تاریخ به خواص قارچ پى برده و آن را به عنوان غذا مصرف كرده است و حتما كشف این ماده غذایى خالى از خطر نبوده و انسانهایى در آن دوران قربانى قارچهاى مسموم شده اند زیرا انواع قارچهاى مسموم هنوز هم وجود دارد و در سراسر جهان گاهى مصرف كنندگان را دچار مسمومیت و مرگ مى كند و اگر ذهن خوانندگان یارى كند همین امسال در روزنامه ها خواندیم كه در آذربایجان ایران عده اى دچار مسمومیت قارچهاى سمى شده و مرده اند!!!
    وقتى تاریخ را ورق مى زنیم به زندگى رومیان برمى خوریم كه به قارچ علاقه زیادى داشتند و آن را در صورت اغذیه خود وارد كرده بودند و عقیده داشتند قارچ در اثر رعد و برق آسمان در كوهها و جنگلها پیدا مى شود.از قرون وسطى توانستند قارچ را بكارند و نوعى از قارچ غیر سمى را به نام قارچ پاریسى به عمل آوردند. این نوع قارچ امروز هم به عمل مى آید و كشتزارهاى وسیعى براى كشت این نوع قارچ به وجود آمده است كه تاریك و مرطوب است .
    كشاورزان عصر حاضر تعجب مى كنند وقتى مى بینند مكتشفین و جویندگان عصر جدید موفق شده اند به فراوانى قارچ را روى پوست گلابى و سر مارچوبه كشت كنند و آن را افزایش دهند. طبق آزمایشهاى علمى كه به عمل آمده است در آزمایشگاههاى گیاه شناسى توانسته اند با بیست گرم قارچ هر روز چهارصد گرم گوشت قارچ به عمل آورند كه از جهت مزه و طعم و خواص قارچ خوراكى را داشته باشد.
    ارزش غذایى قارچ
    قارچها از گیاهانى هستند كه به طور استثنایى كلروفیل ندارند و داراى مقدار سرشارى پروتئین هستند كه پروتئین آنها از لحاظ مقدار نزدیك به گوشت است و در نتیجه قارچها سبزى منحصر به فردى از این لحاظ مى باشند كه بیشتر از سبزى به گوشت شباهت دارند. قارچهاى خوردنى سرشار از ویتامین مخصوصا ویتامینهاى B1 و B2 و PP و D میباشند. قارچها داراى چهار تا پنج درصد مواد نشاسته اى هستند. موشها و خوكچه هاى هندى در آزمایشگاه توانسته اند با خوردن قارچ به جاى مواد پروتئین تغذیه كنند و كمترین كمبود از نظر پروتئین در آنها پیدا نشده است . قارچها هیچگونه مواد قندى ندارند و همچنین فاقد چربى هستند و از این جهت داراى ارزش غذایى زیاد هستند. متاءسفانه سللوز گوشت قارچ كه در دم بیشتر از كلاهك آن است غیر قابل هضم است به همین جهت است كه مصرف این ماده غذایى را كه عموى گوشت است براى كسانى كه هضم مشكلى دارند به ندرت تجویز مى كنند. ولى در هر حال براى هر غذا شصت تا صد گرم قارچ را مى توان مصرف كرد بدون این كه عوارض سوء هضم آن ما را ناراحت كند. مقدار مصرف قارچ در هر غذا از صد و پنجاه گرم تا دویست گرم كه تجاوز كرد هضم آن به علت سللوزها مشكل مى شود.
    چه كسانى نباید قارچ بخورند؟
    مصرف قارچ به علت این كه دیر هضم مى شود براى پیران ، زنان حامله و كسانى كه بچه شیر مى دهند مناسب نیست .
    كسانى كه مبتلا به اختلال كلیه هستند باید مثل تمام مواد پروتئینى از مصرف زیاد قارچ خوددارى كنند.
    كسانى كه اختلال هاضمه دارند و یا از كبد علیل و رنجورند و یا كولیت روده دارند و یا به ورم مفاصل مبتلا هستند و یا به علت اسیداوریك موجود در خون مبتلا به نقرس شده اند نباید قارچ مصرف كنند.
    چه كسانى باید قارچ بخورند؟
    كسانى كه دیابت دارند باید قارچ بخورند زیرا قارچ هیچگونه ماده قندى ندارد.
    قارچ براى كسانى كه یبوست دارند مفید است زیرا سللوزهاى آن به رفع یبوست آنان كمك مى كند.
    اشخاصى كه چاق هستند باید قارچ را با سركه یا آب لیمو بخورند زیرا قارچ هیچگونه ماده چربى ندارد و در نتیجه آنها را چاق نمى كند.
    كسانى كه مسلول هستند اگر قارچ بخورند موجب باز شدن اشتهاى آنها مى شود و در نتیجه با اشتها غذا مى خورند و حال عمومى آنها بهبود مى یابد.
    چگونه باید قارچ را انتخاب كرد؟
    توصیه ما در مورد مصرف قارچ به شما این است كه هیچ وقت قارچى را كه كاملا نمى شناسید مصرف نكنید. وقتى خودتان نمى دانید قارچى را كه پیدا كرده اید سمى یا غیر سمى است از مصرف آن صرفنظر كنید. اگر به خوردن قارچ علاقه دارید بهتر است آن را از فروشنده مطمئنى بخرید و یا از قوطیهاى كنسرو قارچ استفاده كنید.
    از انواع قارچها، نوعى از آن كه معروف به آمانیت فالوئید است كشنده و مرگبار است و بقیه اقسام سمى قارچ مسمومیت هاى شدید به بار مى آورد كه اگر زود به پزشك مراجعه نشود موجب هلاكت مى گردد، بنابراین در مورد انتخاب و مصرف قارچ باید احتیاط كامل را رعایت كرد.
  • ۱۱:۲۳   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    طالبي
    لطافت و شفافیت پوست چهره خود را به وسیله طالبى و گرمك حفظ كنید ، طالبى و گرمك از میوه هاى لطیف و پر آب فصل تابستان است كه داراى آب و ویتامین هاى مختلف است .آیا مى دانید چه كسانى باید طالبى بخورند و چه كسانى نخورند؟یك طالبى را جلو خود بگذارید و خوب به آن نگاه كنید در سطح خارجى آن كه پوست آن را تشكیل مى دهد هشت تا دوازده خط شیارى جدا از هم مى بینید كه به رنگ سبز و یا قرمز كمرنگ است .طالبى از میوه هایى است كه زودتر از خربزه به عمل مى آید، لطیف و پر آب و معطر و گاهى خیلى شیرین است ولى چون میوه ظریفى است زیاد نمى شود آن را نگهدارى كرد و بعلاوه طاقت و تحمل راههاى دور و دراز حمل و نقل را هم ندارد.اگر صدگرم طالبى را در آزمایشگاه تجزیه علمى بكنید.

    6/0 گرم آن مواد نشاسته اى است .

    11/0 گرم آن مواد چربى است .

    27/3 گرم آن مواد استخراجى است .

    33/0 گرم آن سللوز است .

    24/0 گرم آن قند است .

    05/1 تا 6 درصد آن ویتامینهاى آ و ب 2 و ث مى باشد.

    ارزش غذایى طالبى و گرمك و حتى خربزه كم است به همین علت كه در فارسى ضرب المثلى است كه مى گویند (فكر نان كن كه خربزه آب است ) طالبى : خنك ، اشتهاآور، ملین ، ادرار آور و موجب طراوت پوست است .

    چه كسانی میتوانند طالبی بخورند ؟

    كسانى كه كم خونى دارند ، كسانى كه سل ریوى دارند ، كسانى كه مبتلا به یبوست و بواسیر هستند ، كسانى كه حبس البول شده اند ، كسانى كه نقرس و روماتیسم دارند ، كسانى كه مزاج صفرایى دارند ، خانمهایى كه مى خواهند معالجه زیبایى كنند.


    چه كسانى طالبى نباید بخورند و یا در خوردن آن حداعتدال و احتیاط را رعایت كنند؟

    كسانى كه مرض قند دارند ، كسانى كه ورم روده دارند ، كسانى كه هضم مشكل و دردناك دارند.

    طالبى را چه وقت و چگونه باید خورد؟

    طالبى را بدون شكر و یا چیزهایى دیگر به طور ساده باید پیش از غذا خورد كسانى كه طالبى را با نمك و فلفل مى خورند هضم آن را آسانتر مى كنند ولى در مقابل ، خاصیت ملین آن را كم مى كند.

    استعمال خارجی :

    گوشت طالبى را اگر روى سوختگیهاى سبك و سطحى و یا ورم پوست بگذارند آن را تسكین داده و شفا مى بخشد. خانمهایى كه پوست خشكى دارند باید از آب طالبى براى شستشوى صورتشان استفاده كنند و هر شب با آب طالبى با مخلوط زیر كه به اندازه مساوى باید تهیه شود صورت خود را بشویند تا پوست چهره آنها صاف و شفاف شود.آب مقطر - شیر تازه نجوشیده گاو - آب طالبى .

    آب طالبى و شیر تازه نجوشیده و آب مقطر را به هر اندازه تهیه مى كنند باید به مقدار مساوى با یكدیگر مخلوط گردد و مصرف نمایند .طالبى وقتى به اندازه یك گردو مى شود مى چینند و با سركه از آن ترشى درست مى كنند. تخم طالبى و یا گرمك با تخم كدو و تخم خیار تشكیل تخمهاى خنك را مى دهند و براى تسكین و نرم كردن سینه مصرف مى شود. طرز مصرف آن این است كه این سه تخم را كمى مى كوبند و در آب مى ریزند تا شیره آن در آب مخلوط گردد سپس آن را صاف كرده و مصرف مى كنند.
  • ۱۱:۲۳   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    ذرت كه بفارسی بلال نیز نامیده می شود گیاهی است یكساله و یك پایه دارای ساقه ای راست كه ارتفاع آن تا چهارمتر می رسد. ذرت گیاه بومی آمریكای مركزی و مكزیك است و از آنجا به نقاط دیگر دنیا راه یافته است . برگهای ذرت متناوب و دراز می باشد . گلهای نر ذرت بصورت خوشه ای بوده كه مركب از سنبل های قرمز روشن می باشد . گلهای ماده آن از 2تا 4 گل تشكیل شده در كنار برگ های ذرت قرار درد . غشایی كه روی بلال را می پوشاند سبز رنگ و مانند برگ می باشد . دانه های كروی شكل ذرت در اطراف محور مركزی بلال قرار گرفته اند . این دانه ها برنگ زرد یا قهو ه ای می باشند .

    تركیبات شیمیایی:
    رنگ زرد ذرت مربوط به موادی به نام زئین Zeine و زیازانتین Zeaxanthine می باشد .
    در صد گرم دانه ذرت خام مواد زیر موجود است :
    انرژی 350 كالری
    آب 13 گرم
    پروتئین 9 گرم
    چربی 4 گرم
    مواد نشاسته ای 72 گرم
    كلسیم 22 میلی گرم
    سدیم 1 میلی گرم
    پتاسیم 285 میلی گرم
    فسفر 265 میلی گرم
    آهن 2 میلی گرم
    ویتامین آ 490 واحد
    ویتامین ب 1 0/4 میلی گرم
    ویتامین ب 2 0/12 میلی گرم
    ویتامین ب 3 2/2 میلی گرم
    ارسنیك 30 میلی گرم
    كاكل ذرت دارای مواد معدنی مختلف و املاح پتاسیم و كلسیم می باشد .
    در صد گرم كاكل ذرت مواد زیر موجود است :
    گوگرد 2/8 میلی گرم
    كلر 3/6 میلی گرم
    فسفر 5/2 میلی گرم
    سیلیسیم 4 گرم
    آهن 0/06 میلی گرم
    كلسیم 1/7 میلی گرم
    منیزیم 1/4 میلی گرم
    سدیم 0/2 میلی گرم
    پتاسیم 26/5 میلی گرم
    همانطور كه در جدول بالا مشاهده می شود كاكل ذرت دارای مقدر زیادی پتاسیم است وبعلت وجود این ماده معدنی است كه كاكل ذرت ادرار آور است .
    خواص درمانی ذرت :

    ذرت دارای ارزش غذایی فراوانی است در آن بعلت نداشتن گلوتن (ماده چسب گندم) قابلیت تهیه نان را ندارد . بنابراین برای تهیه نان ذرت آنرا با سایر غلات مخلوط می كنند .

    ذرت از نظر طب قدیم ایران سرد و خشك است

    1)پماد ذرت خشك كننده زخم ها می باشد .

    2)ذرت غذای خوبی برای پیشگیری سرطان است.

    3)استفاده مداوم از ذرت از كرم خوردگی دندان جلوگیری می كند .

    4)روغن ذرت كلسترول خون را پائین می آرود .

    5)روغن ذرت برای درمان اگزما و بیماریهای پوستی مفید است.

    خواص درمانی كاكل ذرت :

    كاكل ذرت را قبل از رسیدن كامل میوه یعنی قبل از پژمرده شدن می چینند و بسرعت خشك می كنند . كاكل ذرت بعد از خشك شدن رنگ قهوه ای پیدا می كند .

    برای درست كردن دم كرده كاكل ذرت ،‌مقدار 30 گرم از آنرا در یك لیتر آب جوش ریخته و به مدت پنج دقیقه دم می كنند .

    1-دم كرده كاكل ذرت ادرار آور است و آرام كننده دستگاه ادراری است .

    2-درد و ناراحتی های دستگاه ادراری را تسكین می دهد .

    3-سنگ مثانه ،‌التهاب ،‌ورم مثانه و درد مثانه را از بین می برد .

    4-كاكل ذرت بطور كلی دستگاه ادراری را تمیز می كند .

    بغیر از كاكل ذرت از برگ و ریشه وساقه بلال نیز استفاده طبی بعمل میآید .

    1)جوشانده ساقه وسط بلال خونریزی از بینی را بند می آرود.

    2)برای دفع سنگ مثانه از جوشانده برگهای بلال استفاده كنید .

    3)جوشانده ریشه ذرت برای سوزش مجاری ادراری مفید است .

    4)جوشانده وسط بلال درد شكم و معده را از بین می برد .

    5)در قدیم برای معالجه سوزاك از جوشانده ساقه بلال استفاده می كردند .
  • leftPublish
  • ۱۱:۲۳   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    انگور منبع سرشاری از ویتامین های A، C و بیوفلاونوید و عناصری چون ژرمانیم و سلنیوم است. فواید انگور بیشتر در جهت كمك به دستگاه گردش خون است. گلبولهای قرمز را تغذیه و صاف می كند. كشمش و مَویز منابع مهم كالری، قند و مواد مغذی هستند.
    پزشكان گفته‌اند : انگور سه كار را با هم انجام می‌دهد: مسهل معده و پاك كننده خون و غذا برای بدن است و آب آن باعث تجدید قوا می شود و گردش خون را تنظیم می‌كند و برای گازهای معده مفید است و نیز كبد و كلیه را مداوا می‌كند و تب را می‌برد و برای سوء هاضمه و نقرس و بیماری‌های قلب و صفرا و باد و بواسیر سودمند است و از پیشروی سل و سرطان جلوگیری می‌كند.
    دانشمندان دارو شناس می‌گویند: انگور ترشحات معده را زیاد می‌كند و برای طحال و گرفتگی ستون فقرات مفید است و در آن اندكی گاز ارسنیك وجود دارد كه باعث زیبایی رنگ صورت می‌شود و لذا برای بیماران سفلیس و سل و سرطان فایده دارد.
    همچنین انگور دارای ویتامین‌های ای – ب – ث می‌باشد.
  • ۱۱:۲۴   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    انبه محتوی مواد مغذی و تقویت كننده روده است. هضم آن، بسیار آسان است. اگر مشكل معده یا سوء هاضمه دارید، انبه مصرف كنید كه محتوی مقادیر زیادی ویتامین C و كلسیم است.

    در هند برای جلوگیری از خونریزی، تقویت قلب و مغز مصرف می شود. به علت فراوانی آهن، نقش سازندگی خون دارد. توصیه می شود افرادی كه از كم خونی رنج می برند، انبه مصرف كنند.
    برای خانمها در طول دوران بارداری مفید است.
    انبه حاوی ویتامین های مختلفی است. ویتامین A یا بتاكاروتن محافظ پوست و مخاط بویایی است، چشم را تقویت و سوخت و ساز را تنظیم می كند. انبه یكی از غنی ترین منابع بتاكاروتن است. بتاكاروتن، آنتی اكسیدان بسیار قوی است كه ضد رادیكال های آزاد عمل می كند. یك انبه بیش از نیاز روزانه شما بتاكاروتن دارد.
    خانواده ویتامین B تقویت كننده سیستم عصبی است و به بدن كمك می كند تا با استرس مقابله كند. در ساخته شدن رنگدانه مو و پوست مؤثر است.
    ویتامین E آنتی اكسیدان است و ویتامین باروری نامیده می شود. انبه به علت داشتن منیزیم و پتاسیم برای كاهش فشار عصبی و داشتن آرامش روحی مؤثر است. زیرا اسید آمینه و تریپتوفان دارد و پیش ساز در تولید سروتونین یا هورمون شادی است.
    آنزیم های بسیاری در آن وجود دارد مثل ماگنه فرین كه سبب می شود میوه در برابر حشرات در امان بماند. این آنزیم ها به تنظیم سوخت و ساز كمك و روده را پاك سازی می كنند.
    اسید آمینه موجود در انبه قابل توجه است. ، گلوتامین اسید، ماده مغذی مورد مصرف مغز است، كه به تمركز و بهتر شدن حافظه كمك می كنند.
  • ۱۱:۲۴   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    درباره اسفناج

    در آخرین مطالعات علمى كه درباره اسفناج به عمل آمده است معلوم شده است كه اسفناج داراى مقدار زیادى املاح معدنى است . در تجزیه علمى از صد گرم اسفناج نیز دریافته اند كه این گیاه مفید 510 میلى گرم سدیم ، 375 میلى گرم پتاسیم ، 46 میلى گرم كلسیم ، چهل تا پنجاه میلى گرم آهن ، 37 میلى گرم فوسفور، 37 میلى گرم منیزیوم ، 29 میلى گرم گوگرد، 6/0 میلى گرم منگنز، 45/0 میلى گرم روى ، 13/0 میلى گرم مس ، ید و آرسنیك دارد. همچنین ویتامین هاى ((ب )) و ((ث )) و كاروتن و ویتامین ((ب 9)) كه به نام اسیدفولیك خوانده مى شود و ویتامین ((ب 12)) كلروروفیل ، اسپى تاسین مركب از ماده (آرژى نین ولیزین ) موسیلاژ (مواد لعابى )، گلوسید 7 گرم ، پروتیدها 2 گرم و لیپیدها كمتر از 5/0 گرم در اسفناج وجود دارد.بطور خلاصه این سبزى كمبود املاح معدنى بدن را جبران مى كند، ضد كم خونى است و قلب را تقویت مى كند و جاروى مجارى دستگاه هاضمه است .خانم ((دونپورت )) كه صد و یازده سال عمر كرد عمر طولانى خود را در اثر سه عامل : خوشحالى تنفس عمیق مصرف اسفناج ، مى دانست .

    اسفناج را در موارد زیر مصرف كنید :

    1) به صورت خام به شكل سالاد كه در ابتدا شرح آن را دادیم .

    2) اگر مبتلا به ضعف بدن و یا اعصاب هستید چند روز صبح یك لیوان آب اسفناج و آب شاهى را مخلوط كرده و بنوشید.

    3) تخم اسفناج را اگر به مقدار پنج تا ده گرم در یك فنجان آب جوش دم كنید و بنوشید چنانچه مبتلا به یبوست باشید آن را درمان خواهد كرد.

    4) برگهاى اسفناج را اگر در روغن زیتون بپزید و آن را به صورت پماد روى زخمهاى سوختگى ، جرب و زخمهاى جلدى بگذارید خیلى زود التیام خواهد یافت .

    5) آب اسفناج پخته را به جاى چوب پاناما براى شستشوى لباسهاى پشمى سیاه به كار مى برند كه هم آن را بطور كامل پاك مى كند و هم برق و جلاى خاصى به آن مى دهد.

    چه كسانی نباید اسفناج بخورند ؟

    1- كسانى كه از كبد مى نالند و بیمارى كبدى دارند.

    2- كسانى كه رماتیسم دارند.

    3- كسانى كه درد مفاصل دارند.

    4- كسانى كه سنگ یا شن كلیه دارند.

    5- كسانى كه ورم روده و یا معده دارند. چون اسفناج به علت داشتن اوكسالات دوپتاس و آهك براى این اشخاص ‍ مضر است
  • ۱۱:۲۵   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    آلبالو
    ارزش غذایى آلبالو زیاد نیست و صد گرم آلبالو فقط هفتاد كالرى دارد. آلبالو داراى ویتامین آ.ب . و ث مى باشد.
    املاح معدنى آلبالو عبارت است از آهن ، كلسیم ، فسفر، كلر، گوگرد، منیزیم ، سدیم ، پتاسیم ، مس ، روى ، منگنز، كوبالت .
    قند آلبالو از نوع لولوز است و براى اشخاصى كه دیابت دارند جذب آن آسان است .
    آلبالویى براى خوردن خوب است كه رسیده و تازه باشد علامت رسیدگى آن رنگ آن است كه كاملا قرمز و درخشان باشد. از آلبالویى كه رنگ آن كاملا قرمز نشده است و داراى گوشتى سفت است دورى كنید زیرا مصرف آن سوء هضم مى آورد و كار روده ها را مختل مى كند.
    آلبالو وقتى تیره رنگ است و داراى لكه هاى قهوه اى است كهنه شده و رو به فساد گذاشته است . گاهى میوه فروشان براى این كه آلبالو را خوش منظره سازند به آن آب مى زنند این كار زود آلبالو را خراب مى كند و آماده مى سازد كه زودتر فاسد شود.
  • ۱۱:۲۵   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    آناناس
    خوردن روزانه نصف یك آناناس طبیعی، مانع از بروز بسیاری از بیماریها می شود. مثل: فشار خون بالا، گرفتگی سرخرگها، رماتیسم و سرطان.

    كرم آناناس پوست را لطیف و شاداب می كند. آناناس هم برای درون بدن و هم برای ظاهر بدن در حكم راز جوانی و زیبایی است.
    آنچه آناناس را به عنوان میوه ای استوایی ( گرمسیری ) از سایر میوه ها متمایز می كند، وجود آنزیمی بنام brome lainبروملین است. این آنزیم به گوارش پروتئین كمك می كند تا هضم آن آسان شود.
    آناناس التیام دهنده ناراحتی های گوارشی است و كم اشتهایی و اسهال را درمان می كند. علاوه بر آنزیم، حاوی ویتامین های ضروری و مواد معدنی نیز هست. سرشار از ویتامین C، پتاسیم، اسید فولیك، اسید سیتریك است كه در كنار هم در واقع درمان مؤثری برای گرفتگی، ورم مفاصل، آماس و دیگر دردهای عضلانی و مفصلی است.
    آناناس پایین آورنده تب است و سموم را از بدن دفع می كند، مدٌر است و ایجاد تعرق می كند. آناناس محتوی آلفاهیدروكسی اسید است كه سبب كاهش چروك پوست و پاكسازی سلولهای مرده پوست می شود. به همین دلیل معمولاً به صورت ماسك مصرف می شود اما به دلیل وجود اسیدهای آن نباید زیاد مصرف شود، خوردن بیش از حد آناناس سبب پوسیدگی دندان و تورم لثه می شود. بنابراین بهتر است پس از خوردن آناناس دهان را بشویید یا مسواك بزنید.
    آناناس درمان مؤثری برای كاهش تب، ناراحتی های گوارشی، درد مفاصل و به طور كلی محافظ سلامت عمومی است. نوشیدن یك فنجان آب آناناس سه بار در روز یا خوردن یك تكه آناناس با هر وعده غذا بسیار مفید است.
  • leftPublish
  • ۱۱:۲۶   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    خــــــــــواص ســــــــــــــیر
    سیر قوه باء را تقویت می کند،ادرار را زیاد نموده و عروق شعریه را باز می کند و همین موضوع سبب می شود که فشار خون پایین بیاید. سیر بهترین درمان نسیان وفراموشی است،خوردن سیــــــر کدورت ذهن را از بین می برد . میکروبهای وبا و گریپ و عده ی زیادی از میکروبها را نابــــود
    می سازد . سیر بهترین مقوی پیاز مغز بوده،روی غدد مغز تاثیر نیکو دارد . سیر دارای ویتامینهای
    ث،ب بوده و خوردن ان برای بیماران رماتیسم و نقرس مفید است و بوی آن را معمولا" با خـوردن
    سبزیهای سبز می توان از بین برد .
    سیر اثر نیکویی در ضدعفونی کردن معده دارد،ولی نباید در خوردن آن افراط کرد اگر با غذا همــه روزه یک پر سیر میل نمایید بوی آن شما را آزار نمی دهد و همیشه سالم خواهید بود .
  • ۱۱:۲۶   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    خــــــــــــواص کنجـــــــــــــد
    کنجد زیاد کننده زور و عامل طول عمر است. غذایی که بر هر دارویی ترجیح دارد،کنجد است که تقریبا" بیشتر مواد مورد نیاز سا ختمانی بدنی را دارد . لذا یک غذای قیمتی و پر ارزش برای انسان
    متمدن است . دارای خواص گوشت است ولی ضرر آن را ندارد . قوت،جوانی وتعادل زندگی و صحت را به انسان می بخشد . کنجد برای زن،مرد،کوچک و بزرگ برای ادامه ی حیات و طول عمر مفید است.
    اثر آن در تعویض سلولهای کهنه ی بدن،بسیار سریع است و در تسهیل فکر عمل آن قابل تحسین است
    و در رفع آلامی مانند :سرطان،سل و کم خونی کم نظیر می باشد .
    در زندگانی جدید که فکر بشر بیش از سایر اعضای بدن او به کار می رود،کنجد از نان واجب تر است.
  • ۱۱:۲۶   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    خــــــــــــــواص جـــعفـــــــــــري
    جعفري سرشاراز ويتامين آ ومخصوصا" ويتامين ث، داراي آهن ،آهک وفسفر است .
    خاصيت هاي آن : مقوي ، اشتها آور، محلل، براي سينه مفيد است تخم جعفري داراي آپيول
    است که آپيول ماده ي پر قوتي است که تب براست و نيز خون را ضدعفوني ومجاري روده ها
    راضدعفوني مي کند و از ابتلاي بددن به سرطان جلوگيري مي کند ، از اين رو بايد جعفري را جزء غذاي روزانه اشخاص کم خون و يا بچه هايي که دير رشد مي کنند وارد کرد .
    اگر چشم شما درد مي کند و يا ورم چرکي کرده ضماد برگهاي جعفري را روي آن بگذاريد دردو ورم آن را برطرف مي کند . برگ جعفري را بکوبند ودر عرق بخيسانند و بر گونه بگذارند در مورد آنژين مفيد است و معمولا"اين گونه ضماد را بايد چند بار تجديد کرد.
  • ۱۱:۲۶   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    خــــــــــــواص ریحـــــــــــــان
    ریحان همان است که در سبزی خوردن معروف است تخم وبرگ ریحان مقوی روده ومقوی قلب می باشد . مرض داءالفیل یک مرضی است که ساقهای پا ضخیم و باددار
    می شود که ساق پا به ضخامت پای فیل می شود به این می گویند : (داءالفیل) لذا ریحان را بکوبند بر ساق پا بمالند مرض برطرف می شود ، البته بعد از ترک قند چای و شکر وپاک کردن معده از اخلاط فاسده.
  • ۱۱:۲۶   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    خــــــــــــــواص جـــــــــــــــــو
    نان و غذاهایی که با جو پخته شوند دارای مقدار زیادی ویتامینهای ب هستند ودر تقویت میکروبهای مفید روده ها موثر می باشند واز این جهت است که دهاتیها یی
    که نان جو می خورند دیر پیر می شوند و موی سرشان نمی ریزد. جو سبوس آن
    یکی از بهترین درمان کلسترل می باشند .
    اگر خوردن نان جو را مخالف شان خود می دانید دلخور نباشید ، سوپ سبوس جو واشکنه ی آن نیز همین فواید را دارند. با غذای خود گاهگاهی سوپ یا اشکنه آن
    یا دم کرده ی سبوس جو را میل کنید تمام منافعی را که شمردیم عاید شما خواهد شد .
  • ۱۱:۲۶   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    خـــــــــــواص سـیاهـدانـــــــــــه
    سیاهدانه گرم و خشک است در درجه دوم اگر سیاهدانه کوبیده با صابون بر صورت بمالند جــــــــــلای
    صورت دهد،گلف را ببرد،بوی سیاهدانه بهق و برص و زکام و درد دندان را مفید است .
    سیاه دانه دوای همه ی دردها است و خاصیّتش تا هفت سال باقی می ماند بعدا" فاسد می شود و نیــــــــز
    زیاد کننده شیر مادران می باشد. نیز سیاه دانه تریاق سموم بارده است،یعنی دفع سم بارده از بدن می کند
    و مداومت آن هر صبح با روغن زیتون برای سرخ کردن صورت و تصفیه خون نافع است،اما بـــــرای مردم امروز که ماده مرض عموم از حرارت است خوردن سیاه دانه با روغن زیتون ضرر دارد .
  • ۱۱:۲۷   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    طالبی یکی از پرطرفدارترین میوه های فصل تابستان حتی در آن سوی دنیاست و به خاطر عطر و طعم دلپذیرش بسیارمحبوب است. نام انگلیسی آنCantaloupe است که از نام یک دهکده در ایتالیا به نامCantalup گرفته شده که در این محل طالبی برای اول بار در سال 1700 میلادی کاشت شده است.

    طالبی متعلق به خانواده خیار و کدو است. گرمک و طالبی، شبیه خربزه هستند و از جهت غذا و پزشکی شباهت زیادی به خربزه دارند با این تفاوت که پیش از خربزه می رسند و لطیف تر هستند و هضم آنها آسان تر است. طالبی و گرمک از میوه های پرآب فصل تابستان است. طالبی شیرین و خوشبوتر از گرمک است. قسمت های مورد استفاده طالبی و گرمک عبارتند از:میوه و تخم میوه.
    فواید تغذیه ای طالبی

    طالبی یکی از بهترین منابع ویتامینA است و مملو از بتا کاروتن است که در بدن تبدیل به ویتامینA می شود. در یک فنجان آب طالبی فقط 56 کالری انرژی وجود دارد ولی 129% نیاز روزانه ما به ویتامینA را تامین می کند که تاثیر آن در بهبود بینایی و پوست بدن بر همه واضح است.

    خواص درمانی گرمک و طالبی

    1- طالبی میوه ای اشتها آور است.

    2- طالبی، ادرارآور، نرم کننده (ملیّن) و موجب طراوت و شادابی پوست بدن است.

    3- خوردن طالبی، بعد از غذا برای درمان کم خونی مفید است.

    4- مصرف طالبی برای کسانی که سل ریوی دارند و یا مبتلا به یبوست و بواسیر هستند، مفید است.

    5- گرمک سرشار از ویتامین هایa وc و سلولز است.

    6- گرمک ملّین است؛ مخصوصاً برای کسانی که از یبوست می نالند مفید است.

    7- گرمک و طالبی، تشنگی را در تابستان تسکین می دهد.

    8- گوشت طالبی برای تسکین سوختگی های سطحی و یا درمان ورم پوست موثر است.

    9- آب طالبی برای نرم نمودن پوست مفید است.
  • ۱۱:۲۷   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    بیست بیماری‌هائی که با سبزی‌ها و میوه‌ها درمان می‌شوند


    کم خونی : هویج ، اسفناج ، جعفری ، انگور

    درد مفاصل : هویج، تره فرنگی، گوجه فرنگی، موز، لیمو، توتفرنگی، گلابی، سیب، انگور

    آسم: هویج، پیاز، جعفری، توت فرنگی، آویشن

    سوختگی: اسفناج، کاهو، پیاز، بادام، به، انجیر، خربزه، هویج و هلو

    تصلب شرائین: توت فرنگی، آلو، پیاز، سیر، آرتیشو، گیلاس

    جوش صورت: کاهو، شلغم، گوجه فرنگی، هویج، پیاز

    برای پیشگیری از سرطان: اسفناج، جعفری، توت فرنگی

    پیشگیری از خاکستر شدن موها: انگور

    ضعف قلب: کاهو، کرفس، پیاز، آرتیشو

    قولنج کلیه: باقالا، تره فرنگی، بادام، گیلاس

    احتقان خون: پیاز، ترب

    یبوست: اسفناج، کاهو، هویج، تره فرنگی، گوجه فرنگی، انجیر، توت فرنگی، انگور، زیتون، پرتقال، هلو، سیب، آلو، پیاز

    دوران نقاهت: کرفس، اسفناج، زردآلو، شاه توت، انجیر، گردو،پرتقال
    سیاه سرفه: تره فرنگی، ترب، انجیر، سیب، سیر

    دردپا و دست: آویشن

    رفع کندی رشد: اسفناج، جعفری، پیاز، هویج، کلم

    ورم مثانه: تره فرنگی

    دیابت: توت فرنگی، گردو، آرتیشو، سیب زمینی

    اسهال : هویج، اسفناج، پیاز، سیب زمینی، توت فرنگی، گردو، انگور، به

    سوء هضم : رازیانه، کاهو، عدس، پیاز، بادام، لیمو ترش، به، انگور، پرتقال، گلابی، سیر، چغندر، کرفس

    چاقی : لیمو ترش، شلغم، هویج، کلم، سیب زمینی، پرتقال، سیب، انگور

    مسمومیت : زیتون

    بچه های ضعیف : گوجه فرنگی، موز، بادام، به، انجیر، گردو، آویشن

    ورم سرما زدگی : شلغم، سیب زمینی، پیاز، لیمو ترش، به، گردو

    ورم لوزتین : تره فرنگی، آویشن

    عفونت معده : تره فرنگی، تره فرنگی، آویشن، بادام، به، انجیر، توت فرنگی، انگور، پرتقال، هلو، کرفس، ترخون

    تب : خیار، جعفری، آویشن، بادام، توت، پرتقال، کرفس، سیر، گیلاس

    اختلالات کبدی : هویج، کاهو، جعفری، پیاز، گوجه فرنگی، لیموترش، توت فرنگی، زیتون، پرتقال، آلو، انگور

    دمل وکورک : هویج، باقالا، کاهو، شلغم، تره فرنگی، لیموترش، انجیر، زیتون، انگور، کلم، پیاز

    گاز روده : هویج، ترخون

    کرم روده : هویج، سیر، رازیانه، پیاز، جعفری، تره فرنگی، سیب، آویشن، لیموترش، توت فرنگی، گردو، هلو، آلو، کلم

    حفظ پوست صورت : خیار، رازیانه، کاهو، گوجه فرنگی، جعفری، هویج، تره فرنگی، گیلاس، به، توت فرنگی، پرتقال، هلو، انگور، کلم

    مجاری تنفسی : شلغم، پیاز، سیر، هویج، کرفس، جعفری، تره فرنگی، کلم، ترب، آویشن، بادام، گیلاس، به

    درد چشم : کاهو، جعفری، توت، سیب، انگور

    کبد : ترب

    واریس : سیر

    ترک خوردگی لب : خیار، انگور

    ترک خوردگی پوست : سیب، به

    عفونت گلو : شلغم، جعفری، تره فرنگی، ترب، آویشن، لیموترش، خرما، انجیر، توت فرنگی، تمشک، گردو، خرما، انجیر، توت فرنگی،تمشک، گردو

    نقرس : رازیانه : باقالا، شلغم، ترب، گوجه فرنگی، سیب، لیموترش، توت فرنگی، انگور، زیتون، گلابی، هویج، کرفس، کاهو، آلو

    کلیه ومثانه : باقالا، شلغم، پیاز، ترب، گوجه فرنگی، لیموترش، توت فرنگی، انگور، ازگیل، هویج، لوبیا

    گریپ : آویشن، پرتقال، آلبالو، سیب، سیر، پیاز

    حاملگی : اسفناج، باقالا، لوبیا، عدس، نخود، بادام، ازگیل، آلو، انگور
    بوی بد نفس: ترب، سیب

    بواسیر: سیر، اسفناج، جعفری، تره فرنگی، سیب، به، انجیر، توت، هلو، انگور

    فشار خون: توت فرنگی، سیر، زیتون، گلابی

    کم اشتهائی: کاهو، ترب، انگور، پرتقال، گردو، سیر، چغندر، هویج، کلم، ترخون، پیاز

    عفونت روده‌ها: خیار، بادام، انگور، پرتقال، سیب، کاهو

    یرقان: کرفس، کاهو، جعفری، ترب، گیلاس، توت فرنگی، انگور، هویج، آرتیشو

    زیاد شدن شیر مادر: هویج، رازیانه، سیب

    میگرن: باقالا، پیاز، آویشن، بادام، گیلاس، هلو، کلم

    عصبانیت: کاهو، پیاز، کرفس، زردآلو، بادام، گردو، هلو، سیب، انگور، لوبیا

    نیش حشرات: جعفری، تره فرنگی، آویشن، گردو، سیر، پیاز

    التیام زخم‌ها: لیموترش، سیب، آویشن

    رماتیسم: هویج، کرفس، رازیانه، باقالا، سیر، پیاز، جعفری، تره فرنگی، سیب، ترب، آویشن، گوجه فرنگی، گیلاس، لیموترش، توت فرنگی، تمشک، انگور، گلابی، فندق، آلو، سیب زمینی

    کمبود ویتامین C: هویج، شلغم، پیاز، سیب، ترب، گوجه فرنگی

    رفع عطش: خیار، کاهو، هندوانه، شاه توت، گلابی

    مسمومیت خون از اوره: تره فرنگی
  • ۱۱:۲۸   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    برای مقابله با سرماخوردگی خرمالو را دریابید

    اگر در این روزهای خنک پاییزی از علائم سرماخوردگی رنج می‌برید، به خرمالو توجه ویژه کنید؛ زیرا دارای مقادیر فراوانی ویتامین C است؛ و 21 درصد از نیاز روزانه به ویتامین C را تامین می‌کند؛ که علاوه بر کنترل سرماخوردگی، برای غشاهای موکوسی، راه‌های تنفسی و جلوگیری از سرطان دهان و شش مناسب می‌باشد. همچنین خرمالو 55 درصد نیاز روزانه به ویتامین A را تامین می‌کند و به علت سرشار بودن از ویتامین A برای تقویت سیستم ایمنی مناسب است.

    در روزهای خنک پاییزی صبحانه خود را با یک لیوان آب لیموشیرین تازه آغاز کنید تا از سرماخوردگی در امان بمانید. برای رفع حالت عطش کودکانی که تازه از مدرسه یا ورزش آمده‌اند، آب لیموشیرین تازه بسیار مناسب است




    همچنین خرمالو سرشار از منیزیم و فیبر می‌باشد؛ و فیبر برای بهبود عملکرد دستگاه گوارش لازم است. از طرفی در نتیجه علائم سرماخوردگی، فعالیت روده‌ها کاهش پیدا می‌کند؛ و مصرف مواد غذایی سرشار از فیبر به افزایش عملکرد دستگاه گوارشی کمک شایانی می‌کند. خرمالو سرشار از مس، فسفر و مقادیر زیادی ویتامین‌های B کمپلکس می‌باشد. خرمالو میوه‌ای سرشار از فلاوونوئیدها، فیتوکمیکال‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها مانند کاتچین، بتاکاروتن، لیکوپن، لوتئین، کریپتوگزانتین و زآگزانتین است؛ که اکثراً برای بهبود سیستم بینایی و جلوگیری از فعالیت تومورهای سرطانی لازم می‌باشند. لازم به ذکر است کهکاتچین، آنتی‌اکسیدانی است که به‌عنوان آنتی‌بیوتیک و ضدالتهاب شناخته می‌شود.
  • ۱۱:۲۸   ۱۳۹۴/۶/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    نارنگی مناسب برای چشم‌های شما

    نارنگی نیز مانند سایر مرکبات سرشار از ویتامین C می‌باشد. ویتامین C یکی از قوی‌ترین آنتی‌اکسیدان‌ها می‌باشد که برای ساخت کلاژن (که باعث سفتی و انعطاف‌پذیری مناسب پوست می‌شود)، بهبود زخم‌ها، آرتریت، سرماخوردگی، تب و ... لازم است. همچنین این ویتامین اثرات ضدویروسی و ضد سرطانی متعددی دارد و برای پیشگیری از بیماری‌های سیستم عصبی، بیماری‌های قلبی عروقی، چاقی و ... مناسب می‌باشد. ویتامین C بدن را از خطر رادیکال‌های آزاد سم‌زدایی می‌کند؛ و اثرات متعدد ضدویروسی و ضد سرطانی خود را از این طریق اعمال می‌نماید. ویتامین C همچنین برای جذب آهن بسیار مهم و اساسی می‌باشد، به‌طوری‌که مصرف مداوم مرکبات تازه به همراه غذا از کم‌خونی‌های ناشی از فقر آهن پیشگیری می‌کند.

    نارنگی همچنین سرشار از فیبرهای محلول و نامحلولی چون همی سلولز، پکتین و ... است؛ و این فیبرها از جذب کلسترول پیشگیری می‌کنند. مصرف روزانه مواد غذایی سرشار از فیبر که در میوه‌ها و سبزیجات به فراوانی یافت می‌شوند، خاصیت ملین دارد و دفع را راحت‌تر می‌کند.

    نارنگی منبع فلاوونوئیدها و آنتی‌اکسیدان‌هایی چون نارنجنین، نارنجین، هسپرتین، کاروتن، گزانتین و لوتئین است. لازم به ذکر است مقادیر آنتی‌اکسیدان‌های موجود در نارنگی از مقدار آنتی‌اکسیدان‌های پرتقال هم بیشتر می‌باشد. در نتیجه می‌توان گفت که نارنگی برای مقابله با اثرات مخرب رادیکال‌های آزاد که منجر به سرطان می‌شوند، بسیار مناسب است.
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان