خانه
27M

رنگ مو، آموزش ترکیب رنگ مو

  • ۱۸:۱۴   ۱۳۹۳/۵/۴
    avatar
    برترین های سال 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|2080 |21433 پست
    رنگ مو قهوه ای مسی و قهوه ای قرمز
    زیباکده
    Tina abasi : 

    سلام خانم آرایشگر،خسته نباشیدبرای رنگ کردن موهای مشکی،(بدون دکلره کردن و با استفاده از اکسیدان نمره1)، رنگ انتخاب شده از کاتالوگ چند درجه باید روشن تر انتخاب شودکه بعد از استفاده در پایه متوسط باشد؟

    رنگ انتخاب شده از خانواده قرمز یا مسی می باشدخودم از شماره 7 تا 8 کاتالوگ رنگ مو انتخاب کردم،درست انتخاب کردم؟لطفا شماره رنگ مو را قید کنید.ممنون از راهنماییتون
    زیباکده
    سلام دوست عزیز اولا که هر رنگی که تو کاتالوگ می بینی باید روی همون پایه دکلره باشه تا همون رنگ مورد نظرت دربیائد مثلا اگر رنگ شماره 8 استفاده می کنی پایه مو هم باید 8 باشد تا اون رنگ دربیاد.  اگر می خوای رنگ قهوه ای مسی یا قهوه ای قرمز در بیاری روی موی تیره هم می تونی دربیاری اما بهتره از اکسیدان 2 استفاده کنی چون اکسیدان 1 ضعیف است ورنگ رو خیلی تیره می کنه . 
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان