خانه
27M

رنگ مو، آموزش ترکیب رنگ مو

  • ۱۷:۴۹   ۱۳۹۳/۷/۳
    avatar
    برترین های سال 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|2080 |21433 پست
    ریموور مو
    زیباکده
    عسل عسل : 

    آرایشگر جان ممنون از محبتت و پاسخگوییت.عزیزم می شه در مورد ریموور هم توضیح کامل بدین.من موهامو n1 زدم حالا خودم می خوام تو خونه ریموور بزنم و بعد n5 بزارم.اگه لطف کنی راهنماییم کنی ممنون میشم.
    زیباکده
    سلام عزیزم ریموور برای پاک مردن رنگ از مو استفاده میشه برای انجام ریمور مواد رو خوب ترکیب می کنی و بعد از پشت سر  از 1 سانت مانده به ریشه روی مو مزنی و تا 1 ساعت مکث می کنی بعد مواد رو می شوری. عزیزم رنگ شماره 5 هم مو رو تیره می کنه بهتره از رنگ روشن تر روی موهات استفاده کنی.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان