خانه
× برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک اینجا کلیک کنید و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
23.5K

سبزی آرایی

  • ۱۵:۴۸   ۱۳۹۱/۱۱/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست
    خیلی راحت و جالبه...
  • leftPublish
  • ۱۵:۴۹   ۱۳۹۱/۱۱/۱
    avatar
    باران
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

     

     

    ویرایش شده توسط باران در تاریخ ۱/۱۱/۱۳۹۱   ۱۵:۴۹
  • ۲۱:۲۲   ۱۳۹۱/۱۱/۱
    avatar
    آتیشپاره
    کاربر فعال|177 |363 پست
    اون ساقه های سبز چی هستن؟
  • ۲۲:۳۱   ۱۳۹۱/۱۱/۱
    avatar
    نسیم جوون
    یک ستاره ⋆|544 |1149 پست
    شبیه ساقه پیازچه هستش
  • ۱۵:۴۲   ۱۳۹۱/۱۱/۲
    avatar
    مریم
    دو ستاره ⋆⋆|843 |2439 پست
    likeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • ۰۰:۳۴   ۱۳۹۱/۱۱/۳
    avatar
    نازنین
    کاربر فعال|330 |750 پست
    خیلی با سلیقه ای باران جونم
  • leftPublish
  • ۱۱:۲۶   ۱۳۹۱/۱۱/۳
    avatar
    ستاره
    یک ستاره ⋆|314 |1473 پست
    عزیزم فکر میکنم ساقه ی کرفس باشه یا به قول دوستمون پیازچه
  • ۲۳:۰۸   ۱۳۹۱/۱۱/۳
    avatar
    سولماز
    یک ستاره ⋆|836 |1199 پست
    گل تربچه
    ابتدا تربچه اي تازه را انتخاب مي كنيم. سپس از انتهاي آن با مقار متوسط يو شكل شروع به زدن گلبرگ مي كنيم. آنقدر اين كار را ادامه مي دهيم تا به سر تربچه برسيم.
    در انتها تربچه را در آب سرد مي خوابانيم تا گلبرگ هاي آن از هم باز شوند. 
  • ۲۳:۲۴   ۱۳۹۱/۱۱/۳
    avatar
    نسیم جوون
    یک ستاره ⋆|544 |1149 پست
    مرسی سولماز جون خیلی بامزه میشه
  • ۱۲:۵۴   ۱۳۹۱/۱۱/۴
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    چقدر قشنگن
  • ۱۳:۳۰   ۱۳۹۱/۱۱/۴
    avatar
    بهارناز
    کاربر فعال|62 |238 پست

    وسایل مورد نیاز :

    تربچه ، چاقو

    روش كار :

    ساقه تربچه را ببرید و آن را  به 4 قسمت مساوی متصل به هم تقسیم كنید.

    در هر قسمت سه گلبرگ كوچكتر ایجاد كنید.

    گل را در آب سرد بگذارید تا باز شود.

    ساقه تربچه را ببرید. در سطح آن 6 شیار ایجاد كرده و دور آنها را كمی گرد كنید.

    بین شیارها را ببرید به طوری كه در انتها به هم وصل باشند.

    گل را در آب سرد بگذارید تا باز شود.


    آموش تصویریش توی یوتیوب: http://www.youtube.com/watch?v=oaaoxaEnulE

    ویرایش شده توسط بهارناز در تاریخ ۴/۱۱/۱۳۹۱   ۱۳:۳۱
  • leftPublish
  • ۰۰:۳۰   ۱۳۹۱/۱۲/۴
    avatar
    tina
    کاربر فعال|53 |216 پست

    .

  • ۰۰:۳۵   ۱۳۹۱/۱۲/۴
    avatar
    tina
    کاربر فعال|53 |216 پست
    .
  • ۱۲:۳۱   ۱۳۹۱/۱۲/۴
    avatar
    آتیشپاره
    کاربر فعال|177 |363 پست
    تینا چجوری اینقد خیار رو نازک ببرم؟ خیلی خوشگل شد خوشم اومد
  • ۰۳:۲۴   ۱۳۹۱/۱۲/۵
    avatar
    tina
    کاربر فعال|53 |216 پست







    آتیشپاره  : 
    تینا چجوری اینقد خیار رو نازک ببرم؟ خیلی خوشگل شد خوشم اومد


    با رنده از اون قسمتش که برا برش سیب زمینی واسه چیبس به کاره میره استفاده کن

  • ۱۷:۰۰   ۱۳۹۲/۲/۳۰
    avatar
    باران
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست
    خیلی اینجور کارها آدم رو ب ذوق میاره
  • ۱۰:۴۲   ۱۳۹۲/۲/۳۱
    avatar
    shimajoon
    سه ستاره ⋆⋆⋆|2574 |2957 پست
     
  • ۱۰:۴۲   ۱۳۹۲/۲/۳۱
    avatar
    shimajoon
    سه ستاره ⋆⋆⋆|2574 |2957 پست

    این تزئین را هم می توانید برای سالاد و هم صبحانه و عصرانه استفاده نمایید.
    پنیر رو به شکل مربع برش دهید.
    گوجه های گیلاسی رو نیمه برش داده و از فلفل سیاه خورد شده برای خالهای بالهای کفشدوزک و از زیتون هم برای سرکفش دوزک های خوشگل استفاده کنید.
    این تزئین را هم می توانید برای سالاد و هم صبحانه و عصرانه استفاده نمایید.
  • ۱۳:۲۲   ۱۳۹۲/۲/۳۱
    avatar
    shimajoon
    سه ستاره ⋆⋆⋆|2574 |2957 پست
     
  • ۱۳:۲۳   ۱۳۹۲/۲/۳۱
    avatar
    shimajoon
    سه ستاره ⋆⋆⋆|2574 |2957 پست

    مواد اولیه

    زیتون سیاه درشت بدون هسته................... 18 عدد

    زیتون سیاه ریز بدون هسته ...................... 18 عدد

    هویج ................................................. 1 عدد

    پنیر خامه ای ...................................... نصف پیمانه

    پودر سیر و سبزیجات معطر به دلخواه

    خلال دندان ....................................... به تعداد زیتون
    گام ۱

    هویج را حلقه حلقه کنید. در اینجا به 18 حلقه احتیاج داریم . مانند شکل به کمک چاقو آن را برش دهید. تکه بزرگ را برای پا پنگوئن و تکه کوچک را برای دهان آن نیاز داریم.
    گام ۲

    خلال دندان ها را آماده کنید.
    گام ۳

    این هم از پنیر خامه ای که در صورت تمایل میتوانید آن را با پودر سیر یا سبزیجات معطر مزه دار کنید.
    گام ۴

    زیتون های درشت را به کمک چاقوی تیز برش بزنید. ( مواظب باشید از وسط نصف نشود)
    گام ۵

    پنیر خامه ای را در قیف یا کیسه فریزر بریزید.
    گام ۶

    و داخل زیتون را با پنیرخامه ای پر کنید.
    گام ۷

    سپس هویجی را که قرار بود به عنوان پای پنگوئن استفاده شود را در پایین زیتون قرار داده با یک خلال دندان آن را محکم کنید.
    گام ۸

    زیتون کوچک را برداشته یک برش کوچک مانند شکل در آن ایجاد کنید.
    گام ۹

    و هویج کوچکی را که قبلا برای دهان پنگوئن کنار گذاشته بودید را در برش ایجاد شده قرار دهید.
    گام ۱۰

    و به کمک خلال دندان روی زتون درشت تر بچسبانید.
    گام ۱۱

    این تزئین با وجود سادگی بسیار زیباست.
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان