خانه
23.5K

سبزی آرایی

  • ۱۳:۲۳   ۱۳۹۲/۲/۳۱
    avatar
    سه ستاره ⋆⋆⋆|2574 |2957 پست

    مواد اولیه

    زیتون سیاه درشت بدون هسته................... 18 عدد

    زیتون سیاه ریز بدون هسته ...................... 18 عدد

    هویج ................................................. 1 عدد

    پنیر خامه ای ...................................... نصف پیمانه

    پودر سیر و سبزیجات معطر به دلخواه

    خلال دندان ....................................... به تعداد زیتون
    گام ۱

    هویج را حلقه حلقه کنید. در اینجا به 18 حلقه احتیاج داریم . مانند شکل به کمک چاقو آن را برش دهید. تکه بزرگ را برای پا پنگوئن و تکه کوچک را برای دهان آن نیاز داریم.
    گام ۲

    خلال دندان ها را آماده کنید.
    گام ۳

    این هم از پنیر خامه ای که در صورت تمایل میتوانید آن را با پودر سیر یا سبزیجات معطر مزه دار کنید.
    گام ۴

    زیتون های درشت را به کمک چاقوی تیز برش بزنید. ( مواظب باشید از وسط نصف نشود)
    گام ۵

    پنیر خامه ای را در قیف یا کیسه فریزر بریزید.
    گام ۶

    و داخل زیتون را با پنیرخامه ای پر کنید.
    گام ۷

    سپس هویجی را که قرار بود به عنوان پای پنگوئن استفاده شود را در پایین زیتون قرار داده با یک خلال دندان آن را محکم کنید.
    گام ۸

    زیتون کوچک را برداشته یک برش کوچک مانند شکل در آن ایجاد کنید.
    گام ۹

    و هویج کوچکی را که قبلا برای دهان پنگوئن کنار گذاشته بودید را در برش ایجاد شده قرار دهید.
    گام ۱۰

    و به کمک خلال دندان روی زتون درشت تر بچسبانید.
    گام ۱۱

    این تزئین با وجود سادگی بسیار زیباست.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان