طرز تهیه موساکــــــــــــــــا:من مقدارشو نمیدونم دقیقا...برا دونفر دیگه دستم اومده چقدر مواد داشته باشم شماها هم احتمالا میدونیم

بادمجانها رو کمی ضخیمتر حلقه کرده وسرخ کردم...
پیاز وگوشت چرخ شده رو سرخ کردم وقارچ واضافه کردم...
دو عدد گوجه رو رنده کردم و ریختم تو مواد گوشتی بعد که کامل آبش کشیده شد ادویه ها وآویشن وجعفری خرد شده رو بهش اضافه کردم
ته ظرف بادمجونا رو چیدم و بعد مواد گوشتی و بازم بادمجون اگه مونده بود و در آخر سس سفید که شامل:
کره 50 گرم 2 ق غ آرد سفید و1 لیوان «از این دسته دارها» شیر...مرتب هم میزنیم وبعد که غلظتش مثل فرنی شد«مینونه کمی هم شل تر باشه»در آخر پنیر پیتزای رنده رو میریزیم تو سس وهم میزنیم ومیریزیم رو مواد ومیره برا پخت...
من رو اجاق گاز رو شعله پخش کن میزارم ودر آخر میزارم تو فر وحرارت بالا تا روشم طلایی بشه....
من سیب زمینی نمیزنم اونطوری دیگه خیلی سنگین میشه....بپزیر وواقعا لذت ببرید...خوشمزه اس.
آها راستی حتما با نون باگت یا فرانسه سروش کنید بیشتر میچسبــــــه
