خانه
1.88M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۴:۲۳   ۱۳۹۳/۹/۱۷
    avatar
    tahmineh
    کاربر فعال|436 |333 پست
     خورشت مرغ ترش



    این غذا شمالیه. البته به دو صورت می پزنش مازندرانی و گیلانی!

    من مدل مازندرانی رو بلدم و پختم جاتون خالی خیلییییییییییییییییییییییی لذیذه. تقریبا مثل فسنجون میمونه فقط تو این یکی سبزی هم اضاف میشه.



    مواد لازم:



    1- سینه مرغ یک عدد

    2- پیاز متوسط یک عدد

    3- سیر دو حبه

    4- نمک و زردچوبه و فلفل به میزان لازم

    5- رب انار چهار الی پنج قاشق غذاخوری (البته میزان ترشی به ذائقه خودتون بستگی داره)

    6- گردوی اسیاب شده چهار قاشق غذا خوری

    7- سبزی ترش خرد شده و سرخ شده به اندازه یک لیوان سر پر

    (این سبزی مخصوص شمال کشوره میتونید اگه اشنا دارید براتون تهیه کنه یا نه وقتی به شمال سفر میکنید خودتون تهیه کنید سرخش کنید و فریز کنید و اگه به سبزی تازه دسترسی ندارین ۱پیمانه سبزی خشک مخصوص قورمه سبزی را با ۱پیمانه مخلوط جعفری، گشنیز، و نعنا خشک کمی در پیاز و سیر سرخ شده تفت داده و سپس پودر گردو را اضافه کرده و با یک و نیم لیتر آب سرد آن را در مخلوط کن به صورت پوره در آورده و به مرغ اضافه میکنین. )



    طرز تهیه:



    پیاز را نگینی ریزخورد کرده کمی تفت میدهیم سپس سیر رنده شده را اضافه کرده باهم تفت میدهیم وقتی کمی طلایی شد

    گوشت مرغ را که به قطعات دلخواه خرد کرده ایم به همراه نمک و مقدار کمی زرد چوبه و فلفل با مواد تفت میدهیم

    سپس سبزی را که قبلا تفت داده ایم به موادمون اضافه میکنیم دو لیوان اب جوش و گردوی آسیاب شده را به آن اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم قرا میدیم تا گوشت مرغ کمی بپزد سپس رب انار را اضافه میکنیم و هم میزنیم صبر کنید تا خورشت حسابی جا بیافته وقتی خورشتمون اماده شد یک عدد آب لیموی تازه به ان اضافه کنید اگر نبود یک قاشق سرخالی آب لیمو بریزید و سپس از روی حرارت بردارید 


     نوش جان   


    شام چی درست کنیم؟
    ویرایش شده توسط tahmineh در تاریخ ۱۷/۹/۱۳۹۳   ۱۴:۲۳
  • ۱۸:۵۳   ۱۳۹۳/۹/۱۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    چی بپزم ؟



    پیراشگی سیب زمینی


    با مغز گوشت و تخم مرغ و گردو و جعفری به همراه سالاد چوپان



    دستور از نت



    طرز تهیه :

    سیب زمینی متوسط آبپز شده 6 عدد

    تخم مرغ دو عدد کوچک

    نمک فلفل قرمز و زرد چوبه به مقدار لزوم

    آرد معمولی به مقدار لازم



    مواد لازم برای مواد داخل پیراشگی 

    گوشت چرخکرده 100 گرم

    پیاز نگینی شده یک عدد کوچک

    گردوی خرد شده 2 ق 

    تخم مرغ آبپز رنده شده یک عدد

    جعفری ساطوری شده 1 ق

    رب گوجه یک ق مرباخوری



    ابتدا پیاز های نگینی شده را با مقدار کمی روغن تفت میدهیم و سپس گوشت رو اضافه میکنیم و با کمی رب و نمک و ادویه جات تفت میدهیم بعد از خاموش کردن حرارت گردو و جعفری و تخم مرغ آبپز رنده شده را اضافه میکنیم و مواد را کنار میگذاریم

    سیب زمینی های آبپز شده را با رنده ریز رنده میکنیم و با نمک و ادویه جات و تخم مرغ ها خمیر میکنیم خمیرتان نباید خیلی چسبناک باشد اگر چسبناک بود کمی آرد اضافه کنید و دوباره کمی ورز دهید

    از خمیر به اندازه یک نارنگی درشت برداشته و بر روی تخته ای که آرد پاشی کرده ایم با دست باز میکنیم به صورت یک بیضی در آورده و مواد میانی را در یک طرف آن قرار داده و خمیر را برمیگردانیم روی نصف دیگر و اطراف آن را با دست میبندیم و با یک چنگال اطراف آن را شکل می اندازیم و در در روغن نسبتاً داغ دو طرف آنها را سرخ میکنیم و سپس بر روی کاغذ روغن گیر قرار میدهیم

    (پیشنهاد دیگر بنده اینکه میتوانید در ظرف پیرکس چرب کرده نصف خمیر را پهن کرده و مواد میانی را به صورت یک لایه پهن کرده و سپس نصف دیگر خمیر را پهن کنید و کمی روغن بر روی آن مالیده در فر با دمای پایین قرار دهید با این روش خیلی کم چرب تر میشود در عین حال با برش دادن خیلی زیبا می شود )


    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۵:۵۷   ۱۳۹۳/۹/۲۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    چی بپزم ؟



    زیباکده


     امشب شام اینو درست میکنم



    كوكوي مرغ :



    سينه مرغ پخته و ريز شده: ١ عدد 

    سيب زميني آب پز و رنده شده : ٢ عدد

    تخم مرغ : ٢ عدد

    پياز خام رنده شده : ١ عدد 

    نمك ، فلفل ، زردچوبه ، پودر سير ، محلول زعفران .....

    همه مواد رو با هم مخلوط مي كنيم و بعد از اينكه روغن رو در تابه داغ كرديم ، مايه رو مي ريزيم و هردو طرفشو سرخ مي كنيم 














    شام چی درست کنیم؟
    زیباکده




  • ۱۶:۱۶   ۱۳۹۳/۹/۲۳
    avatar
    مهسا ام
    کاربر جديد|25 |24 پست
    من خودم کوکو مرغ درست نکردم ولی یکی از دوستام درست کرده بود مزه اش عالی بود
  • ۱۲:۳۴   ۱۳۹۳/۹/۲۵
    avatar
    parisan1991
    کاربر جديد|63 |113 پست
    دست مریزاد به همگی
  • leftPublish
  • ۱۶:۰۹   ۱۳۹۳/۱۰/۴
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    شام چی بیزم





    سالاد الویهٔ داخل نان های مینی‌ فیلو کاپ 



    دستور از نت



    این دفعه این سالاد رو به این روش زیر تهیه کردم.



    برای حدوداً ۳۰ عدد مینی‌ فیلو کاپ - این کاپ‌ها یا لیوان‌ها رو بعضی‌‌هاتون که خارج از کشور ایران هستید میتونید به صورت آماده از بیرون تهیه کنید یا که میتونیدِ لایه خمیر فیلو رو به شکل‌های دیسک کوچک که بشه داخل سینی مینی‌ کاپ‌های مخصوص فر‌ گذاشت بریده و کمی‌ با کره سینی را چرب کرده و خمیر‌ها را داخل آن به آهستگی گذاشته و در فر‌ با حرارت ۱۸۰ سانتیگراد به مدت کوتاهی یعنی‌ تا حدی که کمی‌ لبه‌های آن‌ها طلائی شود گذاشته و سپس خارج کنید و بگذارید تا خنک شوند.



    اگر دسترسی به این خمیر ندارید میتونید از نان‌های لواش نازک استفاده کنید.



    سالاد الویهٔ:



    سیب زمینی‌ اندازه معمولی‌ ۲ عدد پخته و له‌ شده



    مایونز ۲/۳ پیمانه



    خیار شور ۲ عدد معمولی‌ به صورت ریز خورد یا رنده شده 



    هویج اندازه معمولی‌ ۱ عدد رنده شده



    تخم مرغ ۲ عدد رنده شده



    مرغ پخته ۳-۴ ق غ به صورت ریز خورد شده



    نمک و آبلیمو به مقدار دلخواه



    همه مواد فوق را در کاسه ی خوب با هم مخلوط کرده سپس داخل لیوان‌های فیلو را پر کرده و با نخود فرنگی، هویج، مارچوبه پخته به سلیقه خود تزیین کنید.
    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۶:۱۵   ۱۳۹۳/۱۰/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    ممنون روناك جان
  • ۱۸:۲۰   ۱۳۹۳/۱۰/۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    شام چی بپزم ؟



    کوکو کلم،هویج و کدو

    اقتباس گرفته از یک غذای ژاپنی.

    دستور از نت



    مواد لازم برای ۶-۷ کوکو کوچک.



    ۱ پیمانه کلم سفید به صورت ریز رنده شده، ۱ عدد هویج، ۱ عدد کدوی معمولی رنده شده و هوب آبش را میگیریم، ۱ عدد تخم مرغ، حدوداً ۱/۴ پیمانه آرد، مقداری نمک و فلفل، و ۴-۵ قاشق روغن مایه برای سرخ کردن. معمولان من به این کوکو ۱ ساقه پیازچه رو هم اضافه می‌کنم..این دفعه نداشتم.





    تمام مواد فوق را با هم خوب مخلوط می‌کنیم به جز روغن. روغن را در ماهیتابه ی معمولی با حرارت حد وسط و متوسط داغ کرده حلقه‌های مخصوص غذا درست کردن را با کمی‌ روغن آغشته کرده و در ماهیتابه میگذریم و داخل آن‌ها را با مواد فوق پر می‌کنم. بعد از حدوداً ۳ دقیقه یا تا موقعی‌ که به نظرتان سرخ شده آن‌ها را با استفاده با دو قاشق چوبی بر میگردانیم یا با احتیاط که دستتون نسوزه. و طرف دیگرش را هم سرخ می‌کنین.. سپس آن‌ها را روی دستمال کاغذی گذاشته تا روغنش مقداری گرفته و کمی‌ خنک شوند شود و در این فاصله کنار ‌های آن را با استفاده از چاقوی از حلقه‌ها جدا می‌کنیم و در ظرفی با سلیقهٔ خودتان میچینین



    میتونیین این کوکو‌ها را با مایونز یا سوس دلخواه سرو کنین. من این کوکو رو خنک دوست دارم و هر کی هم از این خورده خیلی خوشش اومده..



    در صورتی که حلقه نداشتین میتونین در ماهیتابه کوچک سرخ کنین یا آنهارا در ظرف مخصوص مافین ۱/۲ تا ۱/۳ پر کرده و در فر‌ با حرارت حدوداً ۳۸۰ فارنهایت روی پنجرهٔ وسط بگزارین تا سرخ شوند


    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۸:۲۳   ۱۳۹۳/۱۰/۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    چی بپزم ؟





    کو کوی شوید باقالی




    مواد لازم:



    ۱ لیوان باقالی یا سویا تازه (پوست کنده)، ۱/۲ لیوان شوید خورد شده، ۲ قاشق غذا خوری سیر و پیاز داغ، ۴ تا تخم مرغ خوب هم زده شده، ۱ قاشق چائی خوری زرد چوبه و کمی‌ نمک، و ۲ قاشق غذا خوری روغن مایه ویا گیاهی. کمی‌ فلفل (اختییاری).

    ...



    طرز تهیه:



    مواد فوق را به جز روغن را خوب با هم مخلوط کرده. روغن را در ماهیتابهٔ نه زیاد بزرگ در حرارت متوسط داغ کرده. سپس مایع‌ کو کو را در آن ریخته و حرارت رو کم می‌کنیم و می‌گذاریم به مدت ۱۵-۲۰ دققه بپزد ویا این که تخم مرغ به نظر پخته باشد.
    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۸:۲۶   ۱۳۹۳/۱۰/۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    تزیین کوکو سبزی



    مایع کوکو سبزی توی قالب حلقه ای فلزی


    شام چی درست کنیم؟
  • leftPublish
  • ۱۸:۳۲   ۱۳۹۳/۱۰/۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    چی بپزم ؟


    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۸:۳۲   ۱۳۹۳/۱۰/۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    چی بپزم ؟


    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۸:۵۲   ۱۳۹۳/۱۰/۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    شام چی بپزم ؟



    میرزا قاسمی




    بادمجان قلمی ۲ عدد

    سیر ۴-۵ حبه خورد شده

    روغن زیتون ۳ ق غ

    زرد چوبه ۲-۳ ق چ

    گوجه فرنگی ۱ عدد بزرگ به چند قسمت بریده

    نمک به مقدار لازم

    برای گارنیش: فلفل سیاه تازه خورد شده، جعفری خورد شده، گوجه فرنگی خورد شده، پودر فلفل قرمز

    بادمجان‌ها رو با پوست روی شعله گاز تنوری کرده سپس پوست آن را زیر آب روان جدا کرده و ساطوری کرده و کنار می‌گذاریم

    در ماهیتابه ی روی حرارت حد وسط روغن را داغ کرده و سیر‌ها رو کمی‌ تفت میدهیم سپس زرد چوبه، نمک، گوجه فرنگی، و بادمجان‌های ساطوری شده رو افزودی و هم می‌زنیم و در ماهیتابه رو می‌گذاریم تا حسابی همه مواد خوب پخته و نرم شوند سپس در ماهیتابه رو بر داشته تا آب آن مقداری تبخیر شود. در این فاصله میتونید پوست گوجه فرنگی‌ها رو جدا کنید و بیرون بندازید.

    یک عدد تخم مرغ رو جداگانه نیمرو کرده و با میرزا قاسمی سرو کنید




    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۰:۵۰   ۱۳۹۳/۱۰/۹
    avatar
    tahmineh
    کاربر فعال|436 |333 پست

    دلمه با نان لواش (دست پيچ)


    مواد لازم :‌

     گوشت چرخ كرده :‌ نيم كيلو گرم                              جعفري وترخان :‌2 پيمانه

     گردو : 2 قاشق غذا خوري                                               زرشك : 2 قاشق غذا خوري

     پياز :‌يك عدد                                                                گوجه فرنگي متوسط : 2 عدد                                            روغن ،‌نمك ، فلفل ونان لواش :‌به اندازه كافي


    طرز تهيه :   سبزي ها را پاك وخرد مي كنيم ،‌مغز گردو رامي كوبيم ، زرشك را پاك كرده ومي‌شوييم. در يك ظرف مقداري روغن ريخته ،‌گوشت وپياز خرد شده را روي آن مي ريزيم ،‌بعد سبزيها  ،‌مغز گردو ،زرشك ، نمك ، فلفل وگوجه فرنگي خرد شده را به همراه دواستكان آب به آن اضافه مي كنيم وبا حرارت ملايم مي گذاريم پخته وآب آن تمام وسرخ شود. دور نان هاي لواش را در مي آوريم وبه شكل چهار گوش يا مستطيل مي بريم . دروسط هر تكه نان مقداري از مايه گوشت رامي گذاريم بعد نان رامثل بغچه يا به شكل دلمه يا به شكل لوله در مي آوريم . ظرف مخصوص فر را چرب كرده ودلمه ها را داخل آن مي چينيم وبا حرارت ملايم مي‌گذاريم نان ها سرخ شود . يا مي توانيم دلمه ها را دانه دانه روي حرارت ملايم در ماهي‌تابه سرخ كنيم . وقتي دلمه ها سرخ شد در ديسي يك برگ كاهوي شسته شده مي گذاريم ودلمه ها را روي آن مي چينيم. مي توانيم براي تزئين كمي زعفران حل كرده وبه شكل خال خال روي دلمه ها بگذاريم ويا با سبزيجات آن را تزئين مي كنيم.


    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۲:۱۰   ۱۳۹۳/۱۰/۹
    avatar
    tahmineh
    کاربر فعال|436 |333 پست

    كوكوی عدس


    مواد لازم:

    - تخم مرغ 2 عدد

    - عدس 4/3 پيمانه

    - گردو خرد شده 1 قاشق مرباخوري

    - پياز 1 عدد متوسط

    - سبزي كوكو خرد شده 2/1 پيمانه

    - نمك و فلفل به مقدار لازم


    * طرز تهيه:

    من به این روش درستش میکنم:


    اول عدس رو میپزین و بعد از اینکه آبش گرفته شد با غذاساز نرمش میکنین. بعد بقیه موادو اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.


    برای سرخ کردنش میتونین یکجا برزین تو تابه که بهتره برای این روش از تابه دوطرفه استفاده کنین


    اما من با قاشق مقداری برمیدارم و با یک قاشق دیگه روشو صاف میکنم و توی روغنیکه از قبل داغ شده سرخ میکنم.


    منکه این کوکو رو خیلی دوس دارم. خوشمزس





    نوش جون


  • ۱۲:۱۵   ۱۳۹۳/۱۰/۹
    avatar
    tahmineh
    کاربر فعال|436 |333 پست

    شامی سیب زمینی هندی


    مواد لازم :

    سیب زمینی= 900 گرم                                                     آرد نخود= 75 گرم

    زرده تخم مرغ= 1 عدد                                                        لپه پخته شده و میکس شده= 2 پیمانه



    نعناع و جعفری =3 قاشق غذاخوری                                      تخم مرغ کامل= 1 عدد                                                                نمک - فلفل - فلفل قرمزتند- زیره سبز =1/2 قاشق چایخوری





    طرز تهیه:        سیب زمینی را پخته + لپه را هم پخته به هم اضافه می کنیم و میکس می کنیم + زرده را اضافه کرده + سبریجات معطر + آرد نخود 75 گرم + ادویه جات مخلوط کرده به اندازه یک کلوچه برداشته داخل تخم مرغ و آرد نخود زده و داخل روغن سرخ می کنیم این شامی یا سس تمیز هندی هم قابل سرو است.


  • ۱۲:۱۸   ۱۳۹۳/۱۰/۹
    avatar
    tahmineh
    کاربر فعال|436 |333 پست

    کروکت مرغ





    مواد لازم:


     سينه مرغ پخته شده   2 عدد


     پياز متوسط   2 عدد


     تخم مرغ   2 عدد


     پودر سوخاري   2فنجان


     جعفري خرد شده   يک فنجان


     سس سفيد   يک دوم فنجان


     نمک و فلفل   به مقدار لازم


     


    طرز تهيه:


    استخوان هاي سينه مرغ را مي گيريم و آن را چرخ مي کنيم. سپس جعفري خرد شده، سس سفيد، نمک و فلفل را به آن اضافه مي کنيم و مايه کروکت را خوب وَرز مي دهيم. از مايه به اندازه يک عدد پرتقال متوسط برمي داريم و ابتدا در پودر سوخاري و سپس در تخم مرغ زده شده مي غلتانيم. در اين هنگام به خمير شکل مي دهيم و آن را در روغن داغ سرخ مي کنيم.


    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۴:۱۹   ۱۳۹۳/۱۰/۱۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    چی بپزم 



    مینی لازانیا


    مواد لازم و طرز تهیه:

    گوشت بوقلمون چرخ کرده (یا هر گوشتی که دوست دارید) حدودا ٣٤٠ گرم 

    پیاز معمولی ١ عدد خرد شده 

    قارچ ١/٢ پیمانه خرد شده 

    نمک ١/٤ ق چ 

    فلفل ١/٤ ق چ 

    سس گوجه فرنگی ١ قوطی 

    سیر دو حبه خرد شده

    آویشن خشک شده ١+١/٢ ق چ 

    پرک فلفل قرمز نوک انگشت 

    پنیر ریکوتا کم چرب ١+١/٢ پیمانه 

    ریحان خشک ١/٢ ق چ 

    وانتان رپر ٢٤ عدد 

    پنیر ماتزارلا کم چرب رنده شده ١+١/٢ پیمانه



    فر را از قبل روی حرارت ٣٧٥ درجه فارنهایت یا حدودا ١٩٠ درجه سانتیگراد روشن کنید.

    سینی مافین ١٢ تایی را حسابی چرب کنید

    در ماهیتابه ی بزرگی گوشت ,پیاز, قارچ, نمک, و فلفل را روی حرارت بالا خوب تفت داده و گوشت چرخ کرده را سعی کنید از هم جدا کنید و آنقدر تفت دهید که رنگ آن قهوه ی شود. سیر را افزوده و ٣٠ ثانیه تا ١ دقیقه دیگه تفت دهید تا عطر اون بلند شه سپس سس گوجه فرنگی , ١ق چ آویشن , و پرک فلفل قرمز را افزوده و خوب هم زنید تا مخلوط شود.

    دوباره مزه کنید و اگر نیاز بود نمک و فلفل آن را تنظیم کنید. مخلوط سس را به جوش آورده وسپس حرارت را کم کرده و حدود ١٠ دقیقه دیگه بگذارید به آرامی پخت کند .

    در یک کاسه معمولی پنیرریکوتا , بقیه آویشن, ریحان, و نوک انگشت نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید

    داخل مافین کاپ های سینی یک لایه وانتان چیده و روی وانتان ها را نصفی هر یک از مواد فوق را به ترتیب پنیر ریکوتا, مخلوط سس گوجه را یک دست پخش کنید سپس ٢ ق چ پنیر ماتزارلا روی آنها پاشیده و این عمل را یک بر دیگه با بقیه وانتان و پنیر و سس تکرار کنید . در آخر سینی را داخل فر به مدت ١٠ دقیقه بگذارید تا پخته ویا تا حدی که پنیر ها آب شده و حبابی شده . بعد از پخت از فر خارج کرده و بگذارید تا کمی خنک شود . میتونید اگر دوست داشتید روش را با ریحان تزیین کنید و سرو کنید .






    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۸:۵۵   ۱۳۹۳/۱۰/۲۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    زیباکده
    ronak n : 

    ولی امشب استانبولى پلو



     
    زیباکده

  • ۱۲:۴۱   ۱۳۹۳/۱۱/۲۳
    avatar
    tahmineh
    کاربر فعال|436 |333 پست
    زیباکده
    مهسا ام : 

    من خودم کوکو مرغ درست نکردم ولی یکی از دوستام درست کرده بود مزه اش عالی بود
    زیباکده
    آره من درستش کردم خوشمزه میشه
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان