خانه
1.88M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۱:۵۶   ۱۳۹۴/۲/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    آپلود عکس
  • ۱۱:۵۷   ۱۳۹۴/۲/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    آپلود عکس
  • ۱۱:۵۷   ۱۳۹۴/۲/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    آپلود عکس
  • ۱۱:۵۷   ۱۳۹۴/۲/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    آپلود عکس
  • ۱۱:۵۷   ۱۳۹۴/۲/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    آپلود عکس
  • leftPublish
  • ۱۲:۱۰   ۱۳۹۴/۲/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    آپلود عکس
  • ۱۲:۱۱   ۱۳۹۴/۲/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    آپلود عکس
  • ۱۲:۱۱   ۱۳۹۴/۲/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    آپلود عکس
  • ۱۲:۱۱   ۱۳۹۴/۲/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    آپلود عکس
  • ۱۲:۱۱   ۱۳۹۴/۲/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    آپلود عکس
  • leftPublish
  • ۱۴:۴۱   ۱۳۹۴/۲/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    ترکیب هندوانه و نعنا یک نوشیدنی خوشمزه را می‌سازد که حتی همراه غذا هم می‌چسبد به خصوص در گرمای این روزها. اگر با چند تکه یخ هم همراه شود که عالیست.(watermelon)(watermelon)(watermelon)(watermelon)(watermelon)(watermelon)روش تهیه:
    ابتدا برش‌های هندوانه را در بشقابی بگذارید و هسته‌ها را از داخل گوشت هندوانه جدا کنید. هندوانه را به همراه 4 عدد برگ نعنا و آب گازدار در مخلوط کن بریزید. چند بار دستگاه را روشن و خاموش کنید تا نوشیدنی‌تان آماده شود. نوشیدنی را برای سرو در لیوان مورد نظر بریزید. یخ را به آن افزوده و با دو برگ نعنا تزئین کنید.

    یه جور دیگه:
    می‌توانید یخ را هم همراه آب گازدار، هندوانه و نعنا در مخلوط کن بریزید و با مواد مخلوط کنید تا تکه‌های یخ در نوشیدنی به صورت ریز و یکدست قرار گیرد.

    مواد لازم برای یک لیوان:
    3 برش هندوانه
    6 برگ نعنا
    نصف پیمانه آب گازدار
    2 تکه یخ
  • ۱۴:۴۲   ۱۳۹۴/۲/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    کوبه مرغ
    مواد لازم

    برنج دو سوم پیمانه

    سیب زمینی 1 عدد متوسط

    مرغ (ترجیحا سینه مرغ) تقریبا 150 گرم

    تخم مرغ یک عدد

    آرد سوخاری 

    مواد میانی:

    گوشت چرخ کرده 100 گرم

    پیاز یک عدد

    خلال بادام 1قاشق سوپخوری

    زرشک 3 قاشق سوپخوری

    رب گ.جه 1 قاشق سوپخوری 

     

    طرز تهیه:

    برنج رو با دو لیوان آب یه کوچولو نمک و یه قاشق جایخوری روغن کته کنید

    سیب زمینی رو هم بپزید

    مرغ رو هم بپزید

    همه این مواد رو توی غذا ساز یا به هر وسیله دیگه خوب میکس کنید و به اون نمک و فلفل و ادویه بزنید

    برای مواد میانی پیاز رو با یه مقدار خیلی کم روغن سرخ کنید بعد پوشت چرخ کرده رو هم با اون سرخ کنید رب گوجه و زرشک و خلال رو هم اضافه کنید

    تخم مرغ رو توی یه کاسه کاملا بزنید تا زرده و سفیده مخلوط بشن 

     دستتون رو خیس کنید بعد از مواد به اندازه یه نارنگی بردارید و توی دستتون کاملا باز کنید و یه قاشق از مواد میانی وسطش بزارید و دوباره بپیچید دورش رو  تخم مرغ بزنید و بعد تو پودر سوخاری بغلتونید و توی رغن زیاد با شعله متوسط سرخ کنید به همین آسونی و به همین خوشمزگی



     

    نکته:

    روغن رو توی یه ظرف گود و کوچیک داغ کنید که کاملا کوبه ها رو موقع سرخ شدن بپوشونه

    کوبه ها که سرخ شد اونا رو توی صافی بذارید که روغنش بره گرچه این غذا خیلی کم روغن می بره

    میتونید تخم مرغ رو مستقیما توی موادتون بریزید که البته در اونصورت 2 تا تخم مرغ لازمه
  • ۱۴:۴۳   ۱۳۹۴/۲/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    👈معرکه ترین طعم سوپ را تجربه کنید! 👉

    🍜 سوپ قارچ خامه ایی 🍜

    📩ارسالے از ســـــرآشپز هومـــــن 📩

    🕗 آماده سازی: 30 دقیقه 🕗

    👪مواد اولیه برای 4 نفر 👪

    🐔عصاره مرغ یك بسته كوچك 🐔

    🍼 🍺 شیر (اگر پرچرب باشه خوشمزه تره) ۱ لیتر 🍺

    آرد سفید (سعی كنید خیلی سرخالی نباشه و حتما الك شده باشه) 3 قاشق غذاخوری

    كره (حدود یك چهارم كره های معمولی) 25گرم

    فلفل (در صورت امكان از فلفل سیاه استفاده كنید) به میزان لازم

    پیاز (تا حد ممكن ریز خرد شده) پیاز 1 عدد

    🍄قارچ (خرد شده به شكل دلخواه) قارچ 1 لیوان 🍄

    🏮خامه ((خامه زده شده) استفاده از خامه كاملا متغیر و به دلخواه شماست) یك لیوان 🏮

    🎆 نمک به میزان دلخواه 🎆

    🎇 آویشن 1قاشق مربا خوری 🎇

    طرز تهیه:
    1.ابتدا پیاز ها را رنده زده و داخل تابه روی حرارت قرار دهید تا آب اضافی آنها تبخیر شود،

    2.سپس به آن كره اضافه كرده و خوب سرخ كنید تا نیمه طلایی شود.

    3.قارچ را به شكل و اندازه دلخواه خرد كنید و به همراه ادویه به پیاز اضافه كرده و خوب سرخ كنید.

    4.عصاره مرغ را با مقداری شیر داغ مخلوط كرده و بعد از حل شدن كامل به مواد اضافه كنید.
    5.یک لیتر شیر را به مرحله جوشی
  • ۱۴:۴۳   ۱۳۹۴/۲/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    موس شکلاتی بهمراه کیک رو حتما در قنادی ها دیدید و به احتمال زیاد نوش جان هم فرمودید . این دستور یکی از خوشمزه ترین دستورهایی هست که برای تهیه موس شکلات از اون استفاده می کنن . پس با ما همراه شوید …
    مواد لازم :
    تخم مرغ ۴ عدد
    پودر قند ۱۵۰ گرم
    پودر کاکائو ۳ ق س
    آبجوش یک سوم پیمانه
    خامه فرم گرفته ۲۰۰ گرم ( یا معدل آن ۱۵۰ گرم خامه صبحانه با ۵۰ گرم پودر قند را کاملا مخلوط کرده تا یکنواخت شود )
    پودر ژلاتین ۴ ق م
    آب سرد یک سوم پیمانه
    طرز تهیه :
    *سفیده و زرده تخم مرغها را جدا کنید .
    *زرده ها رو با ۱۰۰ گرم پودر قند کاملا هم بزنید تا سفید و کشدار شود .


    * خامه به زرده اضافه شده و مخلوط شود .


    *سفیده رو کامل هم بزنید و ۵۰ گرم باقیمانده از پودر قند رو هم به اون اضافه کنید .


    *سپس مایه زرده رو به مایه سفیده اضافه کنید .




    *پودر کاکائو رو با ۵-۴ ق س آبجوش حل کنید .
    * سپس به مایه قبل اضافه نمایید .


    *پودر ژلاتین رو با آب سرد مخلوط کرده و بن ماری کنید ( بن ماری : ظرف حاوی پودر ژلاتین و آب روی کتری قرار گیرد تا زمانیکه ژلاتین کاملا حل گردد . می توان برای این منظور از مکروفر هم استفاده کرد ).
    *اجازه دهید ژلاتین سرد بشه ( با مخلوط سفیده و زرده هم دما بشه) سپس به مواد قبلی اضافه کرده و خوب مخلوط کنید .




    *بعد در قالب ریخته و در یخچال قرار دهید.
  • ۱۴:۴۴   ۱۳۹۴/۲/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    چند نكته در مورد پخت برنج حتما بخونيد

    - برای سفید شدن برنج:

    برای اینكه برنج شما سفید شود می توانید چند قاشق ماست، داخل ظرف برنج درحال جوشیدن بریزید. اگر برنج شما بیش از حد معمول جوش خورده بود. می توانید ۲-۳ قاشق غذا خوری آبلیمو به آن اضافه كنید تا برنج شما خراب نشود.

    ـ برای از بین بردن بوی سوختگی برنج:

    ۱. یك تكه نان روی برنج قرار دهید و موقع كشیدن، نان را بردارید.

    ۲. یك عدد پیاز را پوست كنده و در داخل برنج فرو كنید پیاز بوی سوختگی را بخود می گیرد.

    ـ برای خوشمزه تر شدن شوید پلو:

    برای اینكه شوید پلوی شما خوشمزه تر شود می توانید از ادویه مخصوص پلو كه سبزرنگ است و ( در عطاری ها موجود می باشد) استفاده كنید بعد از آبكش كردن برنج كمی ادویه لابه لای برنج بپاشید.

    ـ برای خوشمزه تر شدن شیر برنج:

    اگرمیخواهید شیر برنج شما خوشمزه تر شود، برنج را با شیر خیس كنید. این كار باعث می شود كه شیر برنج شما خوشمزه تر شود.

    ـ اگر برنج شما بی‌نمك شد:

    اگربراثر فراموشی برنجتان بی نمك شد اصلاً نگران نباشید، موقع كشیدن برنج مقدار مورد نیاز نمك را با مقدار بسیار كمی آب و روغن مخلوط كنید و روی برنج بریزید.
  • ۱۴:۴۵   ۱۳۹۴/۲/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    کافه گلاسه
     
    شیر 1 لیوان  .  پودر قهوه 1 قاشق چایخوری  .  بستنی 1 لیوان
    خامه به مقدار لازم  .  سس قهوه یا شکلات اب شده به مقدار لازم
     
    طرز تهیه : یک لیوان شیر را با پودر قهوه مخلوط کنید و درون قهوه جوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا قهوه شروع به جوشیدن کند سپس از روی حرارت بردارید ( دقت کنید که نجوشد ) و داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود.
     
    برای سرو کردن و تزئین کافه گلاسه ابتدا با سس شکلات داخل لیوان چند خط بیندازید سپس شیر قهوه سرد را درون لیوان بریزید ، بستنی را کمی هم بزنید تا نرم شود و روی شیر قهوه بریزید ، مقداری سس شکلات اضافه کنید ، در انتها نیز روی بستنی ها خامه بریزید و روی ان را با سس شکلات تزئین کنید.
     
  • ۱۴:۴۶   ۱۳۹۴/۲/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    ميگو پفکی

    تخم مرغ يك عدد

    نمک زعفران دم کرده یک قاشق غذاخوری

    اردسوخاري نصف پيمانه

    شير دوقاشق سوپخوري

    بکینگ پودر یک قاشق چایخوری تخم مرغ را با چنگال بزنید بعد شیر را اضافه کنید و نمک و زعفران و بکینگ پودر و بعد کم کم ارد را اضافه کنید تا جایی که مواد مثل ماست غلیظ بشن بعد میگو ها رو درون مواد بزنید در روغن فراوان سر خ کنید
  • ۱۴:۴۶   ۱۳۹۴/۲/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    کوفته همدانی



    مواد لازم:


    گوشت گوسفند یک کیلو

    لپه ۲۵۰ گرم

    پیاز ۱عدد بزرگ بای داخل کوفته و کمی سرخ کرده برای سس کوفته

    نخود نیم کیلو

    تخم مرغ یک دانه

    برنج نصف پیمانه

    نمک، فلفل، زرد چوبه آرده نخودچی دو قاشق غذاخوری


    مواد میانی: تخم مرغ پخته، الو، گردو، پیاز تفت داده، کوفته ریز از همین مواد،



    طرز تهیه:


    گوشت را با پیاز میکس کرده، نخود، لپه، برنج را پخته و میکس می‌کنیم. همهٔ مواد را با هم خوب ورز داده از مواد هر اندازه که خواستیم برداشته وسطه آن مواد را گذاشته و می‌بندیم، توی دست گرد کرده توی قابلمه که آب جوش و کمی نمک، فلفل، زرد چوبه و کمی رب گوجه فرنگی و پیازداغ (سس کوفته) می‌گذاریم تا پخته شود حرارت باید کم باشد.
  • ۱۴:۴۶   ۱۳۹۴/۲/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    غذاهای اعیانی برای مهمانی های رودربایستی دار
    http://www.bartarinha.ir/fa/news/204231
  • ۱۴:۴۷   ۱۳۹۴/۲/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    غذای اصلی: دلمه اسفناج

    مواد لازم
    اسفناج پاک شده: 500 گرم
    پیاز نگینی: 2 قاشق غذاخوری
    تخم مرغ: 3 عدد
    سیر: 3 یا 4 حبه
    ماست چکیده: 200 گرم
    نمک و فلفل سیاه
    روغن

    طرز تهیه
    ابتدا اسفناج های پاک شده و شسته را در ظرفی ریخته و بدون آب با حرارت ملایم می پزیم و بعد آبکش کرده ریز خرد می کنیم با پیاز داغ و خیلی کم روغن تفت داده نمک و فلفل را اضافه کرده و حرارت را خاموش و می گذاریم تا خنک شود. بعد تخم مرغها را با 2 حبه سیر رنده شده خوب زده با اسفناج ها مخلوط کرده درون تابه نچسب مستطیل به ابعاد 26/30 ریخته و در فر با درجه 180 سانتی گراد ریخته و رویش را صاف کنید. به مدت 10 دقیقه بپزید و 2 دقیقه هم گریل را روشن کنید تا رویش هم کمی طلایی شود. بعد کوکو را روی کاغذ روغنی برگردانده و اجازه دهید تا خنک شود. سپس ماست چکیده و نمک و سیر رنده شده را مخلوط و روی اسفناج داده و به آرامی رول می کنیم و در انتها با همان کاغذ پیچیده (مثل شکلات) در یخچال قرار داده تا کاملا بسته شود. 5-6 ساعت بعد از کاغذ جدا کرده به فاصله 1 سانتی برش زده و نوش جان نمایید.
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان