۱۴:۵۱ ۱۳۹۴/۲/۲۷

🍪🍰نکات ریز شیرینی پزی🍪🍰
🍩آرد سفید همیشه باید سه بار الک شود
🍥🍥🍥🍥🍥🍥
🍩همیشه به ازای هر پیمانه آرد یک قاشق چایخوری بکینگ پودر نیاز است.وهمیشه این دو را با هم الک کرده وبه مواد اضاف می کنیم
🍥🍥🍥🍥🍥🍥
🍩برای اینکه کیک بهتر پخته شود باید در طبقه وسط فر قرار دهیم
🍥🍥🍥🍥🍥🍥
🍩برای کیک فر باید نیم ساعت قبل داغ شود.برای شیرینی 10دقیقه قبل باید فر را روشن کنیم.البته سینی فر نباید داخل فر باشد که داغ شود.مخصوصا برای شیرینی هایی که روی سینی فر چیده میشوند.
🍥🍥🍥🍥🍥
🍩شیرینی خشک را همیشه در ظرفهای دردار نگه داری کنید وبر روی هر لایه کاغذ روغنی قرار دهید.
🍥🍥🍥🍥🍥🍥
🍩تخم مرغ کیک باید حداقل60گرم باشد.
🍥🍥🍥🍥🍥🍥
🍩هر زمان زرده تخم مرغ در کیک به کار رود باید از اسانس وانیل هم استفاده کرد.
🍥🍥🍥🍥🍥🍥
🍩مواد کیک را باید یک ساعت قبل از یخچال بیرون بیاوریم.
🍩اگر در کیک کاکائو ریختیم دیگر نمیتوانیم هل بریزیم.
🍥🍥🍥🍥🍥🍥
🍩برای همزدن تخم مرغ از درجه وسط همزن استفاده می کنیم.
🍥🍥🍥🍥🍥🍥
🍩برای همزدن سفیده حتما تیغه همزن باید خشک وتمیز باشد.ودر یک جهت هم بزنیم 🍁🍀🌼🌸🌺🌹🌵💕🌼🍁🍀🌼🌸🌺🌹🌵💕🌼
اگه میخواین غذاتون بین المللی باشه و از رستورانها هم بهتر لطفا این مطالب را به همراه داشته باشید.
ادویه ها:
ادویه پلو :گل سرخ یا گل محمدی,زیره , دارچین , میخک ,هل(همه رو مخلوط کنید و اماده داشته باشید)
ادویه ابگوشت:زردچوبه ,دارچین ,فلفل سیاه ,جوز هندی, بادیان ,میخک
ادویه ترشی مخلوط و لیته:نعنا خشک ,گلپر ,تخم گشنیز ,تخم سیاه دانه ,زیره سیاه و سبز , کاری ,زردچوبه.
ادویه ترشی بادنجان :گلپر ,زردچوبه
ادویه ماست و خیار :فلفل سیاه ,نعناخشک,ریحان ,مرزه ,ترخان خشک ,و پودر گل سرخ
ادویه فلافل:زیره سبز ,کاری ,زنجبیل,فلفل قرمز ,گشنیز و شنبلیله
ادویه کوکوسبزی: پودر گل محمدی ,کاری ,دارچین ,فلفل سیاه
ادویه هویج پلو ,کلم پلو و لوبیا پلو : ادویه پلویی و مقداری دارچین
ادویه مرغ و ماهی :بهترین ادویه زعفران ,زنجبیل , برگ بو ,و پودر سیر است
ادویه کباب تابه ای :فلفل سیاه ,پودر لیمو عمانی ,زردچوبه و سماق
ادویه گوشت :جوز هندی ولی بیش از ۴گرم اگه استفاده بشه باعث فلج عضلات و توهم میشه
ادویه سوپ :پودر اویشن ,و یک یا دو عدد برگ بو
ادویه قیمه پلو : دارچین ,زیره س