خانه
1.88M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۴:۴۷   ۱۳۹۴/۲/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    پیش غذا: سالاد مرغ

    مواد لازم
    2/1 فنجان کمی درشت تر خرد شده و پوست کنده شده آوکادو
    2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
    1 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
    1/4 قاشق چای خوری نمک
    1/4 قاشق چای خوری تازه فلفل سیاه
    1 عدد سیر
    3 تکه سینه مرغ پخته و خرد شده
    1 فنجان گردو خرد شده
    4 فنجان اسفناج
    4 فنجان کاهو ، درشت خرد شده
    2/1 فنجان برگ ریحان تازه خرد شده
    2 عدد گوجه فرنگی خرد شده 2 عدد تخم مرغ پخته شده سفت خرد شده
    1.5 پیمانه پنیر پارمیسان رنده شده

    طرز تهیه
    مرغ ها را پخته و یا کبابی کرده و درون ظرف ریخته و به ترتیب تمام مواد را با هم مخلوط کرده و در انتها روغن زیتون را به آن اضافه کرده و نوش جان کنید.
  • ۱۴:۴۷   ۱۳۹۴/۲/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    دســـــــــــر: پخت کیک روی گاز

    مواد لازم
    تخم مرغ: 1 عدد
    شکر: 1 فنجان
    شیر: 1 فنجان
    روغن نباتی (مایع): 1 قاشق غذا خوری
    آرد: 2 فنجان
    بکینگ پودر: 1 قاشق مربا خوری
    وانیل: 1/4 قاشق چای خوری
    کاکائو: 2 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه
    تخم مرغ و شکر را با همزن مخلوط کرده تا کرمی شکل شود و بعد شیر و روغن مایع را اضافه کنید هم بزنید و بعد آن آرد و بکینگ پودر و وانیل و کاکائو را هم اضافه کرده هم بزنید تا مایه یکدست شود. ته فنجانها را چرب کرده (بهتر است ته فنجانها را با کره نرم شده چرب کنید.) و مواد را تا نصف فنجان پر کنید. چون کیک پف می کند و بالا می آید. یک قابلمه انتخاب کرده و فنجانها را در قابلمه گذاشته و در کف قابلمه تا نصف فنجانها آب بریزید. مواظب باشید آب داخل فنجانها نشود و روی حرارت قرار دهید. آب که به جوش آمد روی ماهیتابه را حوله و یا دم کنی کشیده و در را روی آن بگذارید. تا بخار آب روی کیک نریزد و حرارت را کم کنید. به هیچ عنوان در را باز نکنید. به مدت 20 تا 30 دقیقه بعد کیک آماده است. بهتر است بعد از پخت کیک که زیر آن را خاموش کردید به مدت 15 دقیقه با دم کنی در بسته بگذارید استراحت کند. توجه داشته باشید قبل از درست کردن کیک آرد را الک کنید.
  • ۱۴:۴۸   ۱۳۹۴/۲/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    تبوله درست کنید سالاد لبنانی (عربی) تبوله، سرشار از مواد مغذی و سالم است. سالادی که باعث می شود شما سبزیجات تازه بخورید. این سالاد برای یک شام خودمانی همراه همسرتان بهترین گزینه است و در مهمانی هم می توانید در کنار سایرغذاها سرو کنید.

    مواد لازم:
    بلغور ریز گندم: نصف پیمانه
    آب: 2 پیمانه
    جعفری تازه و خرد شده: 3- 2 پیمانه
    نعنا: نصف پیمانه، خرد شود.
    پیازچه: یک چهارم پیمانه، خرد شود.
    گوجه‌فرنگی متوسط: 4- 3 عدد، خرد شود.
    روغن زیتون: 2 قاشق سوپ‌خوری
    آب نصف یک لیمو
    نمک: مقدار لازم

    روش تهیه:
    • درون کاسه بزرگی، بلغور را ریخته و روی آن را آب جوش بریزید. 60 - 30 دقیقه صبر کنید تا بلغور نرم شود.
    • بلغور را درون آبکش ریخته و آب اضافی آن را خارج کنید.
    • درون کاسه بزرگی، بلغور، جعفری نعنا، پیازچه و گوجه‌فرنگی را با هم مخلوط کنید.
    •(flirt)(flirt)(flirt)
  • ۱۴:۴۸   ۱۳۹۴/۲/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    سوپ هویج:


    مواد لازم:

    کره: ۲ قاشق غذاخوری

    پیاز خرد شده: یک عدد

    هویج (خرد یا رنده شده ): ۴۰۰-۳۰۰گرم

    سیب زمینی درشت خرد شده: یک عدد

    سیر له شده: ۲ حبه

    آب مرغ: ۲ پیمانه

    نمک و فلفل: به مقدارلازم

    دارچین: به دلخواه

    خامه: نصف پیمانه

     

    طرز تهیه سوپ هویج:

    در قابلمه ای مناسب پیاز، سیب زمینی، سیر و هویج را به همراه کره به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.

    سپس آب مرغ و فلفل را اضافه کنید تا بجوشد. حرارت آن را کم کنید و بگذارید سوپ روی حرارت ملایم جا بیفتد، سپس زیر آن را خاموش کنید و در غذاساز هم بزنید تا به شکل پوره در بیاید.

    خامه را به آن اضافه و در ظرف مناسب سرو کنید.

    برای تزئین کمی جعفری خرد شده روی آن بپاشید.
  • ۱۴:۴۸   ۱۳۹۴/۲/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    سوپ سبزیجات بدون گوشت:


    مواد لازم برای ۵ نفر


    * پیاز ریز خرد شده- یک عدد متوسط


    * هویج ریز خرد شده- یک عدد متوسط


    * کدو حلوایی- ۴۰۰ گرم


    * سیب زمینی خرد شده- یک عدد * آب سبزیجات- ۵۰۰ میلی لیتر * نمک و فلفل- به اندازه کافی * سیر له شده- یک حبه * لپه قرمز- نصف پیمانه


    طرز تهیه:


    * کدو را خرد و در فر کمی کباب کنید. سبزیجات و سیر را در روغن تفت دهید. لپه و آب سبزیجات را اضافه کنید و بگذارید به مدت نیم ساعت روی حرارت کم بپزد. مواد را پوره کنید و به قابلمه برگردانید تا خوب گرم شود.

      
  • leftPublish
  • ۱۴:۴۹   ۱۳۹۴/۲/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    خورشت کدو سبز:

    ماهیچه گوسفندی  500 گرم
    کدو  8 عدد
    پیاز داغ عسلی  3 قاشق سوپخوری
    رب گوجه فرنگی  1 قاشق سوپخوری
    آب گوجه فرنگی  2 فنجان
    آب لیموترش  3 قاشق سوپخوری
    روغن  قدری
    فلفل  قدری
    نمک  قدری



    طرز تهیه :

    گوشت ماهیچه یا مغز ران باشد یا 750 گرم گوشت با استخوان باشد , کدو متوسط قلمی باشد , پیاز سرخ کرده باشد , ممکن است بجای رب یک یا دو لیوان آب گوجه فرنگی مصرف نمود .
    گوشت را تکه تکه می کنیم و می شوئیم و با پیاز و 3 تا 4 لیوان آب می گذاریم کاملا بپزد , بعد کمی نمک و فلفل می زنیم و اب گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی را که در کمی آب حل کرده ایم داخل گوشت می ریزیم و کمی آب لیمو می زنیم . باید گوشت بعد از طبخ یک لیوان تقریبا بیشتر آب نداشته باشد آنگاه پوست کدوها را می کنیم و میان آنها را چاک می دهیم و کمی نمک به کدو ها می زنیم و بلافاصله آنها را در روغن فراوان با حرارت ملایم سرخ می کنیم بحدیکه کدوها طلائی شود و مغز کدوکاملا بپزد , بعد کدوها را روی گوشت می چینیم تا با آب گوشت چند جوش بزند بحدیکه کدوها زیاد به نشود و درسته بماند , ممکن است چند عدد گوجه فرنگی ریز را جداگانه در روغن کمی سرخ نمود موقع کشیدن خورش دور دیس ریخت , ممکن است 250 گرم غوره سرخ کرده روی بادنجان بریزیم . همچنین این خورش را میتوان با قیمه و بدون سیب زمینی تهیه نمود .
    در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این خورش برای 4 تا 6 نفر کافیست.
  • ۱۴:۴۹   ۱۳۹۴/۲/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    شیرینی انگشتی کنجدی
    مواد لازم:

    آرد / 1 پیمانه
    پودر کاکائو / 1/3 پیمانه
    نمک / 1/4 قاشق چایخوری
    کره نرم و در دمای محیط / 8 قاشق غذا خوری
    شکر ریز یا پودر قند / 2/3 پیمانه
    زرده تخم مرغ / 1 عدد
    شیر / 2 قاشق غذاخوری
    عصاره وانیل / 1 قاشق چایخوری
    کنجد تف داده شده / 1 پیمانه
    شکلات سفید ذوب شده / 100 گرم


    روش تهیه:
    1. آرد، نمک و کاکائو را در کاسه ای مخلوط میکنیم.
    2. کره و شکر را با همزن میزنیم تا به شکل کرمی لطیف درآید.
    3. زرده را اضافه کرده و باز میزنیم.
    4. سپس شیر و وانیل را اضافه میکنیم.
    5. مخلوط آرد را اضافه کرده، کمی ورز میدهیم تا خمیری لطیف به دست آید.
    6. خمیر را داخل نایلون، درون یخچال به مدت یک ساعت قرار میدهیم.
    7. از خمیر کمی برداشته و کف دست گلوله میکنیم و در کنجد مغلطانیم.
    8. داخل سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده ایم قرار میدهیم.
    9. وسط هر شیرینی را کمی گود میکنیم.
    دمای فر = 160 سانتیگراد
    زمان پخت = 12 دقیقه
    10. بعد از پخت و خنک شدن، گودی وسط شیرینی ها را با شکلات سفید ذوب شده پر میکنیم.
  • ۱۴:۴۹   ۱۳۹۴/۲/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    خورش گوجه سبز

    زمان آماده سازی: 

    کمتر از ۳۰ دقیقه 

    زمان پخت: 

    ۱ تا ۲ ساعت 

    خوردنی برای چند نفر۴ نفر 

    مناسبت: 
    بهار 

    گوجه سبز .......................... 15 عدد
    جعفري .............................. 200 گرم
    نعنا .................................. 2 قاشق غذاخوري
    پياز ................................... 1 عدد
    مرغ ................................... 4 تكه
    روغن مايع ......................... به مقدار لازم

    نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
    گام ۱

    ابتدا پياز را خرد كرده با كمي روغن در ماهيتابه تفت دهيد.
    گام ۲

    يك قابلمه برداشته، كمي آب درون آن ريخته و مرغ را در آن بگذاريد تا بپزد.
    گام ۳

    جعفري را با آب سرد كاملا شسته،‌بگذاريد آب آن خشك شود سپس آن را خرد كنيد.
    گام ۴


    و همرا با نعنا به پياز در حال تفت اضافه كنيد.
    گام ۵

    خوب با هم مخلوط كنيد و حدود 5 دقيقه تفت دهيد.
    گام ۶

    سپس به مرغ در حال پخت اضافه كنيد.
    گام ۷

    به آن ادويه بزنيد. در قابلمه را بگذاريد تا جا بيفتد.
    گام ۸

    گوجه سبز ها را با آب سرد بشوييد. چوب هاي متصل به آن را بگيريد.
    گام ۹

    پس از نيم ساعت در قابلمه را برداشته گوجه سبز ها را به آن اضافه كرده در قابلمه را مجددا بگذاريد تا 15 دقيقه ديگر بپزد.
  • ۱۴:۴۹   ۱۳۹۴/۲/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    طریقه پخت فلافل جنوبی
    مواد لازم :
    نخود 300 گرم
    2عدد پیاز متوسط
    2 عدد سیبزمنی متوسط
    3عدد گوجه
    5شاخه جعفری
    نمک . فلفل . پودر کاری .
    طریقه پخت :
    ابتدا نخود هارا از شب قبل در آب سرد خیسانده
    در مرحله دوم
    نخو د . پیاز . سیبزمنی . گوجه . جعفری و نمک . فلفل . پودر کاری را به میزان لازم به آن اضافه میکنیم
    تمامی مواد را به
    باهم خورد میکنیم تا به شکل یک خمیر در بیاد
    در مرحله دوم :
    ماهی تابه را همراه با روغن داغ میکنیم
    و مواد خمیری شکل رو به آن اضافه میکنیم
    درضمن برای سرخ مواد فلافل
    به هر اندازه ای که دوست دارید خمیر را شکل دهید و سرخ کنید
    نوش جان
  • ۱۴:۵۰   ۱۳۹۴/۲/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    کوکو سه زنگ



    |


    سیب زمینی پخته=2 کیلو
    کره=160 گرم
    شیر=2/1 لیوان
    سس تند=1 قاشق غذاخوری
    پنیر پیتزا=250 گرم
    گوجه فرنگی رنده شده=3 عدد
    سوسیس=150 گرم
    خامه=100 گرم
    پنیر فتا=100 گرم
    پنیر چدار=150 گرم
    تخم مرغ=1 عدد
    برگ ریحان تازه=150 گرم
    بادام زمینی بوداده=100 گرم
    سیر=1 حبه
    پنیر پارمیسان=30 گرم



    ابتدا سیب زمینی های پخته را ریز کرده سپس پوره کنید و بعد با کره و شیر مخلوط نمایید. مایه ی سیب زمینی را به 3 قسمت تقسیم کنید. سوسیس ها را به صورت حبه قندی ریز کنید و با گوجه فرنگی در تابه تفت دهید،سپس یک قاشق مرباخوری سس تند به آن بیفزایید و با یک قسمت از پوره مخلوط و در کف قالب کیک پهن کنید.پنیر فتا را رنده کرده و با پنیر چدار و پارمیزان مخلوط نمایید،بعد با زرده تخم مرغ ،قسمت دیگری از پوره را مخلوط کرده و یک لایه دیگر روی لایه سوسیس بریزید و پهن کنید،سپس برگ ریحان را در خردکن ریخته و بادام زمینی را به ان اضافه نمایید و آنگاه سیر و خامه را بیفزایید و با یک قسمت دیگر پوره مخلوط کنید. اکنون مواد را داخل قالب در طبقه آخر بریزید و روی آن را پنیر پیتزا بریزید؛سپس در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 35 تا 40 دقیقه پخته و با برگ ریحان تزئین نمایید.
  • leftPublish
  • ۱۴:۵۰   ۱۳۹۴/۲/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    طبخ مربا، ۷ نکته کلیدی وجود دارد :
    ۱ - از هر قابلمه‌ای می‌توانید برای پخت مربا استفاده کنید فقط قبل از شروع، لازم است مقداری آب در آن بجوشانید و خالی کنید. سپس قابلمه را خالی روی اجاق بگذارید تا آبش کاملاً تبخیر شود سپس آن را از روی حرارت بردارید تا سرد شود و سپس مراحل پخت مربا را آغاز کنید. به این ترتیب قابلمه شما از هر آلودگی عاری بوده و امکان فساد مربایتان به حداقل ممکن می‌رسد. یادتان باشد که درب قابلمه حتماً فلزی باشد و از قابلمه‌هایی که درب آن‌ها شیشه‌ای است، استفاده نکنید. این کار در بهبود کیفیت مربای پخته شده موثر است.


    ۲ – برای هم زدن و ریختن مربا در ظروف دیگر، بهتر است از قاشق چوبی یا استیل استفاده کنید. این قاشق هم حتماً باید تمیز و خشک باشد زیرا در غیر این صورت مربا کپک خواهد زد.


    ۳ - مربا را در ظروف شیشه‌ای که از قبل مدتی در آب جوش قرار داده شده‌اند، بریزید. البته بعد از مرحله جوشاندن ظروف، بهتر است آن‌ها را در سینی فر به مدت ۱۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا عاری از هر میکروبی شوند و امکان کپک زدن مربا به حداقل برسد.


    ۴ - برای شیرین کردن مربا می‌توانید به جای شکر سفید، از شکر قهوه‌ای استفاده کنید. شیره خرما، توت و ریختن میوه‌های شیرینی مانند انواع توت در مربای توت‌فرنگی یا انبه در مربایی مانند مربای پرتقال، طعم شیرینی به آن خواهد داد. یادتان باشد ریختن شکر زیادی در مربا، باعث شکرک زدن آن می‌شود، بنابراین به مقدار شکری که در مربا می‌ریزید، دقت کنید.


    ۵ - وقتی مربا پخته شد، آن را در ظروفی که می‌خواهید مربا را در آن نگهداری کنید، بریزید و توجه داشته باشید که ظرف کاملاً پر شود. سپس در ظروف را بگذارید و آن‌ها را برعکس کنید تا هوا خارج و در آن محکم بسته شود. بعد از خنک شدن، ظرف مربا را در یخچال بگذارید.


    ۶ - برای آنکه مربا کیفیت بهتری پیدا کند، بهتر است شکر را چند ساعت ( تقریباً ۱۰ ساعت ) با تکه‌های میوه مخلوط کنید. به این مرحله «شکرپاش کردن» گفته می‌شود که برای بسیاری از مرباها می‌توان آن را انجام داد.


    ۷ - هرگز برای ترد شدن تکه‌های میوه، از آب آهک استفاده نکنید زیرا مصرف چنین مرباهایی برای افراد، به خصوص کودکان و زنان باردار خطرناک اس
  • ۱۴:۵۱   ۱۳۹۴/۲/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🌞🌞🌞🌞
    󾁎󾁎󾁎سبزی مخصوص هرغذا󾁃󾁃󾁃󾁃󾁃󾁃󾁎󾁎󾁎󾁉󾁉󾁉


    سبزي ماهي - گشنيز، شنبليله

    سمبوسه - تره، جعفري، گشنيز

    سبزي پلو ماهي -تره، جعفري، شويد، گشنيز

    سبزي خورش -تره، جعفري، شنبلیله، اسفناج، گشنيز

    سبزي كوكو -تره، جعفري، شويد، گشنيز، كمي شنبلیله

    سبزي آش- تره، جعفري، گشنيز، اسفناج، شويد

    سبزي آش جو- تره، جعفري، گشنيز، شويد، اسفناج

    سبزي كوفته تبريزي - تره، جعفري، شويد، گشنيز، نعناع، ترخون، ريحون

    سبزي كوفته سبزي - تره، جعفري، شويد، گشنيز، ترخون، ريحون

    سبزي پلو - تره، جعفري، شويد، گشنيز، كمي شنبلیله

    سبزي كلم پلو - جعفري، ريحون، ترخون، كمي شويد

    سبزي خورش كرفس- كرفس، نعناع، جعفري
    󾀔󾀔󾀔󾀔
  • ۱۴:۵۱   ۱۳۹۴/۲/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    بامیه

    آب 1لیوان.
    آرد1لیوان.
    شکر 2تا قاشق غذاخوری.
    کره 50گرم.
    تخم مرغ2عدد.
    مواد برای تهیه شربت.
    آب 1لیوان.
    گلاب2قاشق غذاخوری.
    آب لیمو 1قاشق چایخوری.
    زعفرون 1چهارم قاشق چایخوری.
    شکر 2پیمانه.

    شکر آب را میگذاریم تا جوش بیاید جوش اومد زعفرون. گلاب.آبلیمو را اضافه کرده قوام آمد خاموش میکنیم.تو یک قابلمه آب وکره را روی گاز میگذاریم تا داغ بشه جوش اومد آرد و شکر واضافه میکنیم هم میزنیم تا سفت بشه خمیر بشه خوب خاموش میکنیم تا سرد بشه دونه دونه تخم مرغ واضافه میکنیم تو این فاصله روغن وروغن وریخته تو قابلمه گذاشته سرگاز تا داغ بشه خمیر وآماده کرده درون قابلمه با ماسوره قیچی میکنیم میریزم تا سرخ بشه بعد با کفگیر درون شکر می اندازيم. بعد در صافی گذاشته تا شکر آب اضافه دراد بعد درون ظرف مورد نظر میچینیم.
  • ۱۴:۵۱   ۱۳۹۴/۲/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🍪🍰نکات ریز شیرینی پزی🍪🍰
    🍩آرد سفید همیشه باید سه بار الک شود
    🍥🍥🍥🍥🍥🍥
    🍩همیشه به ازای هر پیمانه آرد یک قاشق چایخوری بکینگ پودر نیاز است.وهمیشه این دو را با هم الک کرده وبه مواد اضاف می کنیم
    🍥🍥🍥🍥🍥🍥
    🍩برای اینکه کیک بهتر پخته شود باید در طبقه وسط فر قرار دهیم
    🍥🍥🍥🍥🍥🍥
    🍩برای کیک فر باید نیم ساعت قبل داغ شود.برای شیرینی 10دقیقه قبل باید فر را روشن کنیم.البته سینی فر نباید داخل فر باشد که داغ شود.مخصوصا برای شیرینی هایی که روی سینی فر چیده میشوند.
    🍥🍥🍥🍥🍥
    🍩شیرینی خشک را همیشه در ظرفهای دردار نگه داری کنید وبر روی هر لایه کاغذ روغنی قرار دهید.
    🍥🍥🍥🍥🍥🍥
    🍩تخم مرغ کیک باید حداقل60گرم باشد.
    🍥🍥🍥🍥🍥🍥
    🍩هر زمان زرده تخم مرغ در کیک به کار رود باید از اسانس وانیل هم استفاده کرد.
    🍥🍥🍥🍥🍥🍥
    🍩مواد کیک را باید یک ساعت قبل از یخچال بیرون بیاوریم.
    🍩اگر در کیک کاکائو ریختیم دیگر نمیتوانیم هل بریزیم.
    🍥🍥🍥🍥🍥🍥
    🍩برای همزدن تخم مرغ از درجه وسط همزن استفاده می کنیم.
    🍥🍥🍥🍥🍥🍥
    🍩برای همزدن سفیده حتما تیغه همزن باید خشک وتمیز باشد.ودر یک جهت هم بزنیم 🍁🍀🌼🌸🌺🌹🌵💕🌼🍁🍀🌼🌸🌺🌹🌵💕🌼


    اگه میخواین غذاتون بین المللی باشه و از رستورانها هم بهتر لطفا این مطالب را به همراه داشته باشید.

    ادویه ها:
    ادویه پلو :گل سرخ یا گل محمدی,زیره , دارچین , میخک ,هل(همه رو مخلوط کنید و اماده داشته باشید)

    ادویه ابگوشت:زردچوبه ,دارچین ,فلفل سیاه ,جوز هندی, بادیان ,میخک

    ادویه ترشی مخلوط و لیته:نعنا خشک ,گلپر ,تخم گشنیز ,تخم سیاه دانه ,زیره سیاه و سبز , کاری ,زردچوبه.

    ادویه ترشی بادنجان :گلپر ,زردچوبه

    ادویه ماست و خیار :فلفل سیاه ,نعناخشک,ریحان ,مرزه ,ترخان خشک ,و پودر گل سرخ

    ادویه فلافل:زیره سبز ,کاری ,زنجبیل,فلفل قرمز ,گشنیز و شنبلیله

    ادویه کوکوسبزی: پودر گل محمدی ,کاری ,دارچین ,فلفل سیاه

    ادویه هویج پلو ,کلم پلو و لوبیا پلو : ادویه پلویی و مقداری دارچین

    ادویه مرغ و ماهی :بهترین ادویه زعفران ,زنجبیل , برگ بو ,و پودر سیر است

    ادویه کباب تابه ای :فلفل سیاه ,پودر لیمو عمانی ,زردچوبه و سماق

    ادویه گوشت :جوز هندی ولی بیش از ۴گرم اگه استفاده بشه باعث فلج عضلات و توهم میشه

    ادویه سوپ :پودر اویشن ,و یک یا دو عدد برگ بو

    ادویه قیمه پلو : دارچین ,زیره س
  • ۱۴:۵۱   ۱۳۹۴/۲/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    سالاد فرانسوی

    کلم سفید
    کالباس
    کشمش
    مغز گردو
    هویج رنده شده
    سس مایونز
    ابلیمو و نمک فلفل
    این سالاد بدون کشمش ههم اوکیه
    &&&&&&&&&&&
    سالاد کالسکو

    کلم سفید
    هویج خام رنده شده
    فلفل دلمه
    سس مایونز
    نمک فلفل
    &&&&&&&&&&&
    سالاد اندونزی

    سیب زمینی پخته
    گوجه فرنگی
    نخود فرنگی
    کالباس
    خیارشور
    گل کلم پخته
    هویج پخته
    سس مایونز
    &&&&&&&&&&&&
    سالادمکزیکی
    کلم برگ سفید
    کشمش
    سس مایونز
    کمی آبلیمو
    کالباس(به دلخواه)
    کلم هارو خورد کرده و با بقیه مواد مخلوط میکنیم و نوش جان
    @@@@@@@@@
    سالاد سزار
    کاهو ریز شده
    نان تست ریز شده
    روغن زیتون
    پنیر پارمزان یا پنیر ساده رنده شده
    مرغ ابپز ریش شده(اختیاری)
    تخم مرغ ابپز
    سس
    ابلیمو و نمک فلفل
  • ۱۴:۵۱   ۱۳۹۴/۲/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    15 نکته برای پخت لازانیای خوش طعم
    مجموعه: نکات مهم آشپزی
    اخبار،سرگرمی,آشپزی,مد,روانشناسی,اینترنت
    فنون پخت لازانیا, نکات پخت لازانیا


    برای داشتن یک لازانیای خوب، چند نکته را پیشنهاد میکنم که مطمئناً با رعایت نکات زیر، یک لازانیای درجه یک خواهید داشت.

    1 - میزان مایه لازانیا کم باشد. ( منظورم از مایه گوشت، مرغ یا سبزیجات است )

    2 - مایه لازانیا کم چرب باشد. حتی اگر از گوشت چرخکرده گوسفندی استفاده میکنید، بدون چربی باشد، چون اگر گوشتتان چرب باشد، لازانیای شما به دلیل ترکیب با مواد دیگر بوی چربی دنبه خواهد گرفت.

    3 - پیاز استفاده شده در لازانیا ( برای گرفتن بوی زُهم گوشت ) خیلی ریز خرد شده یا رنده شود و یا از پودر پیاز استفاده کنید.

    4 - اگر از رب در مایه لازانیا استفاده میکنید، میزان آن بسیار کم باشد و ترجیحاً لازانیایی که با سس سفید ( بشامل سس ) تهیه میشود، مطلوب تر است که رب در آن استفاده نشود و برای رنگ گرفتن گوشت از کمی زردچوبه استفاده کنید.

    5 - حتما اولین لایه ای که در ظرف میریزید سس سفید باشد. ( کف ظرف )
    6 - روی سس سفید ورقه های لازانیا را بچینید.

    7 - بعد از هر لایه ورق لازانیا، یک لایه خیلی خیلی خیلی نازک مایه گوشتی یا سبزیجات بریزید.

    8 - روی هر لایه مایه گوشتی، مقدارخیلی کمی پنیر پیتزا (موزارلا) رنده شده و پودر پنیر پارمزان بریزید. ( پنیر پارمزان خیلی ضروری نیست )

    9 - پس از ریختن پنیر روی هر لایه، سس سفید فراوان بریزید.

    10 - وقتی لایه ها تمام شد روی آخرین لایه، بعد از گذاشتن ورق لازانیا، مایه گوشتی یا سبزیجات نریزید، فقط سس سفید بریزید.

    11 - در آخرین لایه روی سس سفید را با پنیر پیتزای فراوان پوشش دهید.
    12 - قبل از قرار دادن در فر، مقداری آب را با آب پاش روی لازانیا اسپری کنید.

    13 - حتما در انتهای پخت گریل را روشن کنید و حدود 10 دقیقه از بالا حرارت دهید تا پنیر روی لازانیا طلایی شود. در این مدت چند بار به فر سر بزنید و مراقب باشید پنیر نسوزد.

    14 - وقتی لازانیا را از فر در آوردید، بلافاصله سرو نکنید و صبر کنید تا دمای پنیر کمی پایین بیاید.

    15 - در صورت امکان به صورت تک نفره سرو کنید، ولی اگه با ظرف پخت سرو میکنید، خودتان از قبل لازانیا را برش زده و به روی میز ببرید.
  • ۱۴:۵۲   ۱۳۹۴/۲/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    یک ۳ دقیقه ای
    کیک- 3 دقیقه-irjavan
    شیر ۳ قاشق غذا خوری
    روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری
    شکر ۴ قاشق غذا خوری
    آرد سفید ۵ قاشق سوپخوری
    تخم مرغ ۱ عدد
    بکینگ پودر مقداری
    وانیل: مقداری
    طرز تهیه:
    در یک کاسه ای همه ی مواد را با یکدیگر ترکیب می کنیم.
    در حین آماده کردن و ترکیب کردن مواد، دستگاه ساندویچ ساز را روشن کنید.
    پس از اینکه حسابی داغ شد، ۱ قاشق از مواد را در هر یک از مثلث ها بریزید.
    اگر تمایل داشتید تا کیک شکلاتی درست کنید، می توانید ۱ قاشق غذا خوری پودر کاکائو را به ترکیب اضافه کنید.
    پس از ریختن مواد درون ساندویچ ساز، در آن را ببندید و اجازه دهید تا به مدت ۳ تا ۵ دقیقه درون آن بماند تا پخته شود. مراقب باشید تا بیش از یک قاشق غذا خوری مواد دستگاه ساندویچ ساز نریزید. زیرا پس از پف کردن ممکن است از دستگاه سر ریز شود.
    به سلیقه ی خودتان می توانید پودر نارگیل، کنجد یا تکه های میوه را نیز برای تزئین روی آن استفاده کنید. حتی در صورت تمایل می توانید با خامه ی زده شده، این کیک های مثلثی شکل زیبا را تزئین کنید.
  • ۱۴:۵۴   ۱۳۹۴/۲/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    دلمه قارچ با مرغ
    قارچ نیم كیلوگرم
    سینه مرغ یك عدد
    پنیر موتزارلا ٢٠٠ گرم
    پیاز یك عدد
    فلفل دلمه‌ای یك عدد
    روغن‌زیتون دو قاشق غذاخوری
    سس گوجه‌فرنگی دو قاشق غذاخوری
    زردچوبه، نمك و فلفل به میزان لازم
    طرز تهيه :
    سینه مرغ را ریز خرد كنید و با روغن‌زیتون و پیاز خردشده تفت دهید تا رنگش سفید شود و بعد زردچوبه، نمك و فلفل را به آن بیفزایید و در تابه را ببندید تا مرغ و پیاز با آب خودشان بخارپز شوند. بعد از دو دقیقه فلفل دلمه‌ای خردشده را اضافه كنید و تفت دهید و در پایان، سس گوجه‌فرنگی را بیفزایید و اجازه دهید دو تا سه دقیقه روی حرارت بماند تا مواد رنگ بگیرد. پایه‌های قارچ را جدا كنید و قسمت‌های سیاه داخل كلاهك قارچ را بتراشید.آنگاه آرد سفید را در كره تفت دهید و كم‌كم شیر را بیفزایید و هم بزنید تا گلوله نشود و یك مایع صاف به دست آید و بگذارید كمی خنك شود. درون قارچ‌ها را با مرغ پر كنید و كمی پنیر موتزارلا رنده شده بریزید و قارچ‌ها را در سینی فر به طور وارونه بچینید و روی قارچ‌ها سس سفید بریزید و درون فر ١۸٠ درجه سانتی‌گراد قرار دهید به مدت ١٠ دقیقه.
  • ۱۴:۵۴   ۱۳۹۴/۲/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    * شیرینی فرانسوی با روکش شکلات(fu)(fu)(fu)(fu)
    مواد لازم:
    1.کیک اسفنجی سیصد و پنجاه گرم
    2.کره سی گرم
    3.خامه صبحانه صد گرم
    4.خلال بادام بوداده و خرد شده هشتاد گرم
    5.پودر نارگیل سی گرم
    6.شکلات سفید به میزان لازم
    7. شکلات تلخ(سیاه) به میزان لازم

    روش تهیه:
    کیک اسفنجی را در دستگاه غذا ساز ریخته و خرد میکنیم و سپس کره ، خامه،بادام خرد شده و پودر نارگیل را اضافه کرده و کاملا مخلوط میکنیم . در صورتی که مخلوط سفت بود ، مقداری شیر اضافه میکنبم،سپس از آن گلوله های یکسان برداشته و در شکلات آب شده میغلتانیم و با شکلات رنگ مخالف تزیین میکنیم.
    شیرینی آماده است.
  • ۰۱:۴۴   ۱۳۹۴/۲/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    کیک کدو:
    کدو 4 عدد
    گوشت چرخ شده 250 گرم
    گوجه فرنگی 3 عدد
    قارچ 10 عدد
    فلفل دلمه یک عدد
    سس مایونز 3 قاشق غذاخوری
    برنج پخته شده یک پیمانه
    پیاز رنده شده یک عدد
    کدوهارو ورقه ای ببرین و کف قالبتون بذارین(با پوست)(کف قالب رو با برس چرب کنین)
    مخلوط گوشت،پیاز و برنج رو روی کدوها بریزین
    فلفل دلمه ای نگینی خورد شده و قارچ ورقه شده رو روی مخلوط گوشت بریزین و در آخر گو جه فرنگی هارو روی همه ی مواد بچینین.یه لایه سس مایونز روی گوچه ها بریزین و لبه های کدو رو روی اونا بکشین30 دقیقه با پوشش فویل و 30 دقیقه بدون فویل با حرارت 200بذارین توی فر .
    - نمک ،فلفل و افزودنی های دیگه به میل وذائقه ی خودتون بستگی داره.
    - اين غذا بدون روغن پخته می شه و تنها چربی مایونز رو داره.
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان