خانه
1.88M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۰۱:۴۵   ۱۳۹۴/۲/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    خوراک سبد سیب زمینی

    مواد لازم:
    سیب زمینی درشت/2 عدد (هرعدد برای درست کردن یک سبد)
    آرد ذرت /2 قاشق غذاخوری
    روغن مایع برای سرخ کردن/ به میزان لازم
    مواد لازم برای محتوای سبد:
    فیله مرغ خلال شده /2 عدد
    گوشت قرمز خلال شده /100 گرم
    فلفل رنگی خلال شده / نصف پیمانه
    پیاز خلال شده /1 عدد متوسط
    قارچ /2 عدد
    عصاره مرغ/ 1 بسته
    گل کلم یا کلم بروکلی /3 تا 4 گل
    جعفری خرد شده /1 قاشق غذاخوری
    روغن برای سرخ کردن /2 قاشق غذاخوری



    طرز تهیه:
    برای درست کردن سبدی از جنس سیب زمینی به دو صافی فلزی در دو اندازه، نیاز دارید و نیز به ظرف دیگری که بتوان در آن روغن داغ وصافی ها را در روغن فرو برد.
    سیب زمینی ها را پوست گرفته، سپس از طول با رنده مخصوص (که به رنده V مشهور است)یا با رنده درشت رنده کنید به طوری که رشته های باریکی از سیب زمینی به دست آید.
    یک قاشق آرد ذرت را روی رشته های سیب زمینی بپاشید. صافی ها را نیز به آرد آغشته کنید تا سیب زمینی ها به آن نچسبند.
    صافی بزرگ تر را از رشته های سیب زمینی پر کنید و وسط آن را گود کرده صافی کوچک تر را روی آن فشار دهید و درحالی که دسته هر دو صافی را با هم در دست گرفته اید آن را در ظرف روغن داغ فرو برده و اجازه دهید تا سیب زمینی ها سرخ شوند.
    پس از سرخ شدن و کمی سرد شدن صافی ها را از سیب زمینی جدا کرده ظرف کاسه ای شکلی را که به دست آمده است کنار بگذارید و این عمل را بار دیگر تکرار کنید.
    برای تهیه مواد داخل سبد ابتدا خلال پیاز و خلال گوشت قرمز را سرخ کنید، سپس فلفل های رنگی را اضافه کرده تفت دهید و به ترتیب خلال فیله مرغ ،جعفری خرد شده، بروکلی یا گل کلم وقارچ که هرکدام به دو قسمت شده اند را اضافه کرده درآخر عصاره مرغ را روی مواد بپاشید وهم بزنید تا تمام مواد به عصاره آغشته شده، مزه دار شود.
    پس از پخته شدن آن را در داخل سبد سیب زمینی بریزید وسبد دوم را روی آن برگردانید.
    نکته:
    1- از آنجا که مدت طبخ گوشت قرمز بیشتر است. بد نیست گوشت قرمز را قبلا کمی بپزید.
    2- اضافه روغنی که برای سرخ کردن سیب زمینی ها ب ه کار رفته پس از صاف شدن باز هم قابل استفاده است.
  • ۰۱:۴۵   ۱۳۹۴/۲/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    ژله هندسی؛؛ ابتدا توی یه ظرف بزرگ شکل ژله رنگین کمان رو درست میکنیم تا چهار یا پنج رنگ،،، البته میتونیم با ژله بستنی این کار رو انجام بدیم که خیلی سریع تر و راحتر کار انجام میشود فقط تفاوتش توی رنگ ژله است ژله ای که با ژله بستنی درست شده کمی ماته،،، ولی اونی که با تیکه های ژله رنگین کمان درست شده شفافتر و شکیلتره،،،
    این ژله چند رنگ رو توی ظرف چهار گوش مستطیل شکل درست کنید و کفش رو مشماء پهن میکنید و مشماء رو کمی چرب میکنید تا راحت ژلتون در بیاد، سپس وقتی ژله تون کامل بست از یخچال میارید بیرون و ژله رو با مشماء از درون ظرف خارج میکنید و شروع به برش میکنیم برای برش دادن بهتره چاقوتون رو مرتب توی آب بزنید پس بهتره یه کاسه آب کنار دستتون باشه، و در حدود 1سانت ونیم مطابق شکل ژلمون رو برش میدیم و توی ظرف مورد نظر که از قبل چرب کردیم شروع به چیدن میکنیم و به صورت افقی عمودی میچینیم تا 2 یا3 لایه ودر آخر ژله آلوورا که از قبل درست کردیم و خنک شده را روی کل ژلمون میریزیم و میزاریم یخچال تا ببنده موفق باشین(
  • ۰۱:۴۶   ۱۳۹۴/۲/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    ﮐﯿﮏ ﺑﺎﻗﻠﻮﺍ ﺩﺍﻍ ﻭ ﺗﺎﺯﻩ
    ﯾﮏ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺭﻭﻏﻦ ﺭﻭ ﺑﺎ ﯾﮏ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺷﮑﺮ ﺣﺴﺎﺑﯽ ﺑﺰﻧﯿﺪ . ﺑﻌﺪ 4
    ﺗﺎ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺭﻭ ﺩﻭﻧﻪ ﺩﻭﻧﻪ ﺑﻪ ﺭﻭﻏﻦ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﺮﺍﯼ
    ﻫﺮ ﮐﺪﻭﻡ ﮐﻪ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﺸﻪ ﺣﺪﻭﺩ ﺩﻭ ﺍﻟﯽ ﺳﻪ ﺩﻗﯿﻘﻪ
    ﺑﺰﻧﯿﺪ . ﯾﻌﻨﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﻞ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻏﻬﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻩ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺯﺩﻩ
    ﺑﺸﻦ .ﯾﮏ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﻣﺎﺳﺖ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺑﻬﺸﻮﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﺎﺯ
    ﺣﺴﺎﺑﯽ ﺑﺰﻧﯿﺪ .
    ﺩﻭ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﮐﺎﻣﻼ ﭘﺮ ﺍﺭﺩ ﺭﻭ ﺑﺎ ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ ﭘﺮ ﺑﮑﯿﻦ
    ﭘﻮﺩﺭ ﻭ ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ ﭘﻮﺩﺭ ﻫﻞ ﺍﻟﮏ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ
    ﻣﻮﺍﺩ ﻓﻮﻕ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺍﯾﻨﺒﺎﺭ ﺑﺎ ﺩﻭﺭ ﮐﻨﺪ ﻫﻤﺰﻥ ﺩﺭ ﺣﺪ
    ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺷﺪﻥ ﺁﺭﺩ ﺑﺰﻧﯿﺪ . ﮐﻒ ﺳﯿﻨﯽ ﺭﻭﻟﺖ ﭘﺰﯼ ﺭﻭ ﮐﺎﻏﺬ
    ﺭﻭﻏﻨﯽ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻪ ﭼﺮﺏ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﻣﺎﯾﻪ ﺭﻭ ﺩﺭﻭﻥ ﺳﯿﻨﯽ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ
    ﺩﺭ ﻓﺮ ﺍﺯ ﻗﺒﻞ ﮔﺮﻡ ﺷﺪﻩ ﺑﺎ ﺩﺭﺟﻪ 160 ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺖ
    ﻗﺮﺍﺭ ﺑﺪﯾﻦ ﺗﺎ ﺭﻭﯼ ﮐﯿﮏ ﻃﻼﯾﯽ ﺑﺸﻪ .
    ﺑﺮﺍﯼ ﺷﺮﺑﺖ ﮐﯿﮏ :
    ﯾﮏ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺷﮑﺮ ﻭ ﯾﮏ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺍﺏ ﺭﻭ ﺑﺰﺍﺭﯾﻦ ﺩﻩ ﺩﻗﯿﻘﻪ
    ﺑﺠﻮﺷﻪ ﺑﻌﺪ ﻧﺼﻒ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﮔﻼﺏ ﻭ ﯾﻪ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ
    ﺳﺮ ﺧﺎﻟﯽ ﻫﻞ ﻭ ﻧﺼﻒ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ ﺯﻋﻔﺮﻭﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ
    ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﮐﻤﯽ ﺟﻮﺷﯿﺪﻥ ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﺷﻌﻠﻪ ﺑﺮﺩﺍﺭﯾﻦ ﺗﺎ
    ﮐﺎﻣﻼ ﺳﺮﺩ ﺑﺸﻪ
    ﮐﯿﮏ ﺭﻭ ﺍﺯ ﻓﺮ ﺧﺎﺭﺝ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﺰﺍﺭﯾﻦ ﺳﺮﺩ ﺷﻪ . ﺑﻌﺪ ﺑﺮﺵ
    ﺑﺪﯾﻦ ﻭ ﺷﺮﺑﺖ ﺳﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺍﻭﻥ ﺑﺮﯾﺰﯾﻦ ﺗﺎ ﮐﺎﻣﻼ ﺑﻪ
    ﺧﻮﺭﺩ ﮐﯿﮏ ﺑﺮﻩ
  • ۰۱:۴۶   ۱۳۹۴/۲/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    املت قـــارچ

    قارچ 20 عدد
    تخم‌مرغ سه عدد
    پنير پيتزا 150 گرم
    آويشن يک قاشق چايخوري
    نمک به ميزان لازم
    زردچوبه نصف قاشق چايخوري
    روغن زيتون يا کره 1/4 پيمانه
    املت
    قـــارچ
    طرز تهيه:
    قارچها را ورقه
    کرده و در تابه بدون روغن و با در بسته ريخته تا آب ميان بافتي قارچ خارج و تبخير
    شود. کمي روغن زيتون (کره) اضافه و قارچها را تفت دهيد.
    تخممرغها را
    در کاسهاي بزنيد تا يکدست شود، زردچوبه و مقدار کمي نمک نيز اضافه و مخلوط کنيد. تخممرغهاي
    زده شده را کف تابهاي بزرگ ريخته و صبر کنيد تا ببندد. تخممرغ را از تابه خارج کنيد. قارچهاي
    تفت داده را يک طرف تخممرغ ريخته يک قاشق پنير روي آن بپاشيد و طرف ديگر را روي آن برگردانيد
    ظرف نسوزي را چرب کنيد و رول تخممرغ را به آن منتقل نماييد و تمام سطح سوفله را با باقي پنير بپوشانيد.
    آويشن را روي پنيرها پاشيده و در فر از قبل گرم شده به مدت 10 دقيقه قرار دهيد تا
    پنير روي سوفله طلايي شود.
    مجله شماره 42 صفحه 78
    آموزش از خانم بهاره غلامي
    (زمان تهيه 20 دقيقه)
    صبحانه ايتاليايي
  • ۰۱:۴۶   ۱۳۹۴/۲/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    ‌ ‌ آموزش پخت نان خامه ای

    خیلی از خانوما مثل من عاشق درست کردن انواع شیرینی تو خونه هستیم من خیلی دنبال دستور این شرینی بودم چون خیلیا دوستش دارن امروز براتون آمادش کردم، امیدوارم لذت ببرید .. پیشاپیش نوش جونتون
     

    مواد لازم برای ۱۶ عدد نان خامه ای لقمه ای
    مدت زمان تهیه  ۵۰ دقیقه

    مواد لازم
    آب ۲۵۰ سی سی یا  یک و یک چهارم لیوان
    آرد ۱۰۰ گرم یا ۵ قاشق غذاخوری  سر پر
    روغن مایع ۴۰ سی سی یا ۴ قاشق غذاخوری
    تخم مرغ ۲ عدد
    عسل برای طلایی شدن رویه نان ۱ قاشق چایخوری
    پکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
    وانیل نصف قاشق مربا خوری
     روش تهیه
    فر را روی درجه ۲۰۰ سانتی گراد تنظیم کنید

    آب و روغن را در ظرف فلزی بریزید روی اجاق با شعله متوسط بگذارید تا بجوش بیاید

    ارد الک شده را اضافه کرده مرتب با همان شعله متوسط هم بزنید تا آرد به خورد مواد رفته و گوله های آن از بین برود،،،، دوستان مبتدی توجه فرمایند از زمان ریختن آرد تا یه دست شدن خمیر ۵ دقیقه زمان نیاز دارید،

    خمیر را روی میز تمیز بریزید مانند شکل با استفاده از کاردک خمیر را باز کنید تا خنک شود،،، چون در مرحله بعد تخم مرغ را بایستی اضافه کنیم نباید دمای خمیر باعث پخته شدن تخم مرغ بشه باید خمیر را با این حرکت کمی خنک کنیم

    خمیر را در ظرف گود ریخته ۱ عدد تخم مرغ را اضافه کرده با دست مخلوط کنید وقتی تخم مرغ اول بخوبی به خورد خمیر رفت دومی را اضافه کنید مجدد هم بزنید

    پکینک پودر و وانیل را روی خمیر بریزید  وبا سیم مفتول یا قاشق فقط در حد اینکه مواد بخورد خمیر برن هم بزنید

    دیس مخصوص پخت را به روغن آغشته کرده کاغذ روغنی روی آن بگذارید،،، یک قیف تمیز بردارید ماسوره ساده در آن گذاشته خمیر را در آن بریزید مانند عکس با فاصله منظم و یه دست خمیر را پرس کنید و در طبقه میانی ف بمدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه پخت نمایید

    نان خامه ای بعد از خنک شدن با قیف که ماسوره ساده در آن قرار گرفته خامه بریزید و نان را پر کنید….

    با آرزوی موفقیت برای همه شما
    دوستان هنرمند
  • leftPublish
  • ۰۱:۴۷   ۱۳۹۴/۲/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    * * پونچیک برای (عصرانه)


    طرز تهیه :

    مواد لازم:
    تخم مرغ : 1 عدد
    ماست : یک استکان
    آرد : یک استکان
    وانیل : یک قاشق چایخوری
    جوش شیرین : یک قاشق چایخوری


    طرز تهیه:
    همه مواد را با هم مخلوط نموده با چنگال می زنیم تا همه کاملا مخلوط شوند
    سپس داخل یک قابلمه کوچک روغن فراوان ریخته و داغ نموده
    و یک قاشق از مواد را داخل روغن ریخته تا سرخ شود
    این کار را تا آنجا ادامه می دهیم تا مواد تمام شود
    و داخل دیس ریخته و رویش را با خاکه قند تزیین نموده و میتوانید وسط پونچیک را یک عدد مربای آلبالو هم بگذارید
    برای عصر بسیار مناسب و داغ آن بسیار خوشمزه است
    نوش جان
  • ۰۱:۴۸   ۱۳۹۴/۲/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    اسموتی طالبی:
     شیر سرد 1 لیوان
    طالبی کوچک 1 عدد
    یخ خرد شده 1/2 لیوان
    بستنی 5 قاشق غذاخوری
    طرز تهیه : طالبی را پوست بکنید و تخم های ان را خارج کنید سپس به تکه های کوچک برش بزنید. شیر سرد ، تکه های یخ ، طالبی خرد شده و بستنی را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود سپس داخل لیوان بریزید و سرو کنید ، در صورتی که بستنی در دسترس ندارید میتوانید از شکر استفاده کنید.
  • ۰۱:۵۰   ۱۳۹۴/۲/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    فالوده شیرازے خانگے

    مواد لازم
    نشاسته گل ۳۰۰ گرم
    آب ۶ لیوان
    گلاب ۱/۴ لیوان
    مواد برای شربت فالوده:
    شکر ۲۰۰ گرم
    گلاب ۱ فنجان
    آبلیمو و شربت آلبالو به مقدار لازم

    طرز تهیه
    ۱- شکر و آب را روی حرارت گذاشته تا بجوشد و به غلظت آب مربا یا شکل شیره نبات شود سپس ‏بگذارید خنک شود و گلاب را به آن اضافه کنید.‏
    ۲- آب و نشاسته را مخلوط کرده و در قابلمه نچسب می‌ریزیم، و آن را روی حرارت اجاق قرار داده و ‏با قاشق چوبی مرتب به هم می‌زنیم تا مایه فالوده بجوشد‎.‎
    ۳- سپس گلاب را اضافه کرده و آن را به هم می‌زنیم تا غلیظ و کاملاً کشدار و سفت شود و مانند توپ ‏در وسط قابلمه قرار گیرد (برای این کار باید حداقل ۲۰ دقیقه وقت صرف کنیم) از روی حرارت ‏برداشته و هم بزنید تا کمی خنک شود.‏
    ۴- در ظرف بزرگی، آب و یخ فراوان می‌ریزیم و آن را نزدیک چرخ گوشت قرار می‌دهیم، پنجره ‏چرخ گوشت را به آن وصل کرده و مایه فالوده را در چرخ می‌ریزیم. ظرف یخ را طوری قرار ‏می‌دهیم که رشته‌های فالوده داخل آن بریزد‎.‎
    ۵- نشاسته ها پس از بیرون آمدن از چرخ به صورت رشته های باریک درآب یخ ریخته شود و شکل ‏خود را حفظ کند بعد از اینکه رشته ها کاملا سفت شدند آنهارا با کفگیر در شربت خنک شده ریخته ‏و حدود 15 دقیقه در جای خنک نگه دارید و سپس آن را در ظرف کشیده و با آبلیمو و یا شربت ‏البالو تزیین کنید.‏

    سایر نکات
    می‌توان به جای استفاده از چرخ گوشت از آبکش استیل استفاده کرد‎.‎
    می توانیم هنگام ریختن فالوده درآب یخ مرتب و به آرامی، با دست آن را زیرورو ‌کنیم. (بهتر است ‏این کار با دستکش انجام شود تا دست یخ نکند‎).‎
    در ابتدا نشاسته رو با آب سرد مخلوط کنید تا بخوبی حل شود.‏
    موقع پختن فالوده حرارت رو ملایم کنید تا نشاسته به خوبی پخته بشه و بوی خامی ندهد.‏
    نشاسته پخته شده حالت براق و کشدار دارد اگر خمیر خام باشد رشته های فالوده خوب در نمیان و ‏در آب خرد میشوند.
  • ۰۱:۵۰   ۱۳۹۴/۲/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    ماهی شکم پر بدون فر

    زمان آماده سازی: 1.5 ساعت

    مواد لازم جهت 2 نفر:

    آبلیمو به میزان لازم
    سیر 1تا2حبه
    انار 3قاشق غذاخوری (جنگلی و ساییده شده (از رب انار هم میتوان استفاده کرد)
    کنجد 2قاشق غذاخوری
    گردو 2قاشق غذاخوری (آسیاب شده)
    ماهی 1عدد (سفید)
    ادویه به میزان لازم (مخصوص ماهی یا گرام ماسالا)
    سبزی 100گرم (نارلنگ یا معطر)
    اشپیل 1عدد (اشپیل همان تخم ماهی است)

    طرز تهیه:

    1. ابتدا ماهی سفید تازه را پس از تمیز کردن کاملاً شستشو دهید و خشک کنید و شکم آن را برشی طولی دهید و با دقت تمام محتویات شکمش را خالی کنید.
    حال داخل شکم را کاملا بشویید و کمی نمک و آبلیمو بزنید و کنار بگذارید. حال باید اشپیل ها را تمیز کنید.
    سطح تخم‌ها را غشایی گرفته و رگه‌هایی دارد که در حین پاک کردن ماهی بایستی کاملاً گرفته شود 2. در این فاصله، سبزی‌ها را خرد کرده و به همراه نمک، فلفل، ادویه، کنجد و گردوی ساییده شده و یا ریز خرد شده و انار جنگلی ساییده شده (پودر) یا رب انار و سیر رنده شده به تخم ماهی‌ها اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
    حالا با یک قاشق درون ماهی را پر کنید و لبه‌هایش را مرتب بدوزید.شما الان دو راه برای پخت ماهی دارید

    3. در یک تابه مناسب به مقدار کافی روغن سرخ کردنی بریزید و درون آن ماهی را با حرارت کم طبخ کنید و همان طور سرو کنید

    4. درون قابلمه ای (گمج)مقداری کره بریزید و مقداری از مواد داخل شکم را در آن تفت داده و ماهی را هم جداگانه کمی تفت بدهید و بعد ماهی را روی مواد قرار داده و یک استکان آب داغ مخلوط شده با رب انار روی آن بریزید و اجازه دهید کمی بپزد و بعد سرو کنید

    نکات:

    1. میزان موادی که در بالا گفته شده است متناسب با اندازه ماهی تغییر می‌کند.

    2. داخل شکم ماهی را خیلی پر نکنید چون دوخته نمی‌شود.

    3. سبزی‌های نارلنگ و انار، ویژه مازندران می‌باشد در صورتی که در دسترس نبود از سبزیهای معطر و رب انار ترش استفاده کنید

    4. در صورت تمایل اشپیل را حذف کرده و به جای آن گردو و سبزی بیشتری بریزید.
    نوش جان
  • ۰۱:۵۱   ۱۳۹۴/۲/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    ته ديگ ها بسيار هوس‌برانگيندو با اعصاب آدم بازي مي کند.

    همه آنها به قدري خوشمزه ديده مي شوند که دوست داريد همين الان همه را بخوريد و از صداي ترد آنها زير دندان هاي خود لذت ببريد.

    🌸براي تهيه ته ديگ مهم‌ترين نکته اين است که قابلمه اي که استفاده مي کنيد نچسب باشد تا ته ديگ خوب و يکدستي داشته باشيد. پس از آماده شدن پلو نيز بايد کمي صبر کنيد تا انتهاي قابلمه خنک شود و ته ديگ به راحتي جدا شود.

    🍪ته ديگ نان:


    کف قابلمه روغن بريزيد و نان لواش يا سنگک را به شکل دلخواه کف قابلمه بچينيد سپس برنج را روي نان ها بريزيد و دم کنيد.

    🍔ته ديگ خمير نان باگت:

    کف قابلمه روغن بريزيد سپس خمير نان باگت را کمي مرطوب کنيد به اشکال مختلف ته قابلمه بچينيد. برنج را به آرامي روي آن بريزيد و دم کنيد.

    🍕ته ديگ نان تست:

    نان تست را قالب بزنيد با به شکل دلخواه برش دهيد و کف قابلمه بچينيد.سپس روغن بريزيد سپس برنج را روي آنها بريزيد و دم کنيد.

    🌸ته ديگ سيب‌زميني:

    کمي روغن کف قابلمه بريزيد و سيب زميني ها را روي آن بچينيد سپس برنج را روي آن بريزيد. در تهيه اين ته ديگ نبايد سيب زميني ها بيش از حد نازک باشند.

    🌻ته ديگ سيب زميني کنجدي:

    کف قابلمه کمي کنجد بپاشيد.
    سيب زميني ها را ورقه اي کنيد يا قالب بزنيد و روي کنجدها بچينيد. کمي نمک بپاشيد. سپس برنج را روي آنها بريزيد و دم کنيد.

    🌸ته ديگ سيب‌زميني با زيره:

    کمي روغن ته قابلمه بريزيد، زيره را درون روغن بريزيد و سيب زميني ها را روي آنها بچينيد سپس برنج را روي آن بريزيد.

    𑨪ه ديگ سيب زميني خلالی🍟

    سيب زميني ها را خلالي خرد کنيد و تا حد امکان همه آنها يک اندازه هم باشند.
    آنها را ته قابلمه بچينيد. نمک بپاشيد و روي آنها برنج آبکش شده را بريزيد.

    🌕ته ديگ سيب زميني نگيني:


    سيب زميني ها را نگيني خرد کنيد و تا حد امکان همه آنها يک اندازه هم باشند.
    آنها را ته قابلمه بچينيد. نمک بپاشيد و روي آنها برنج آبکش شده را بريزيد.

    🎉ته ديگ سيب زميني رنده شده:


    سيب زميني را درشت رنده کنيد.
    بعد روغن کف قابلمه بريزيد و پس از داغ شدن، سيب زميني ها را بريزيد و نمک و زعفران آب شده و کمي پودر سير يا موسير(دلخواه) روي آنها بپاشيد.
    سيب زميني ها را کف قابلمه فشار دهيد و سپس برنج را روي آنها بريزيد و دم کنيد.

    🍗ته ديگ بال مرغ:

    ابتدا روي بال مرغ ها نمک و زردچوبه بزنيد.

    سپس کمي روغن کف قابلمه بريزيد پس از اينکه
    داغ شد، بال مرغ ها را بچينيد و برنج را روي آنها بريزيد و دم کنيد.

    🌾ته ديگ تخمه و کنجد:

    براي تهيه اين ته ديگ مقداري روغن و زردچوبه بريزيد سپس مغز تخمه آفتابگردان و کنجد را روي آن بپاشيد و برنج را روي اين مواد بريزيد.
    توجه داشته باشيد، اين ته ديگ زود آماده شده و حرارت بالا موجب سوختن آن مي شود.

    🍀ته ديگ اسفناج:

    برگ هاي تازه اسفناج را کف قابلمه بچينيد يا اينکه اسفناجي که براي بوراني دست کرده ايد را فشرده کنيد و کف ظرف بچينيد. برنج را روي آن بريزيد و دم کنيد.

    🌺ته ديگ کنجد و ماست:

    کف قابلمه روغن بريزيد. روي آن کنجد بپاشيد.
    در يک کاسه متوسط، ماست را به همراه نمک و فلفل سياه هم بزنيد تا رقيق شود. کمي برنج به آن اضافه کنيد و هم بزنيد تا يکدست شود. مايه را آرام و با قاشق روي کنجد بريزيد و به کف ظرف فشار دهيد.

    🌾ته ديگ چوب شور:

    کف قابلمه روغن بريزيد. چوب شورها را روي آن بچينيد. سپس برنج را روي آن بريزيد و دم کنيد.

    🌝ته ديگ کورن فلکس:

    کف قابلمه، کورن فلکس بريزيد. کمي روي آن نمک بپاشيد و کمي هم روغن بريزيد. بعد برنج را روي آنها بريزيد.

    🍀ته ديگ کاهو:

    کف قابلمه روغن بريزيد و يک يا دو لايه کاهو بچينيد و سپس برنج را روي آن بريزيد و دم کنيد.
    ته ديگ کاهو براي پلو هاي سبز رنگ عالي است. مثل باقالي پلو، شويد پلو و ….

    🎃ته ديگ کدو حلوايي:

    کدو حلوايي را پوست بگيريد.

    دانه هاي آن را جدا کنيد، بشوييد و قالب بزنيد.
    در اين مرحله، کف ظرف را کمي نمک و روغن بريزيد. کدو حلوايي هاي قالب زده را کف قابلمه بچينيد.

    روي آن کمي روغن بريزيد و مثل هميشه برنج روي آن ريخته و بگذاريد دم بکشه
    🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕

    مواد لازم جهت تهیه ته دیگ طرح دار برای 5 نفر
    ماست
    3 قاشق غذا خوری
    آرد سفید یک و نیم قاشق غذا خوری
    زعفران ( دلخواه) به میزان لازم

    طرز تهیه ته دیگ طرح دار:
    میزان ماست و آرد 3 به 1/5 است ( 3 قاشق ماست یک ونیم قاشق آرد ) یا به عبارتى دوبرابر آرد، ماست بریزید و بسته به طرح شما دارد ... حتى میتونید به صورت یکپارچه از آن استفاده کنید. بسیار لذیذ میشود، وکاملاً مزه ته دیک نان میدهد ولى لذیذتر و لطیفتر است .

    روش تهیه :
    از ترکیب ماست ، آرد و( زعفران در صورت دلخواه)خمیر نسبتاً سفتى مثل ماست چکیده درست کنید و در یک کیسه بریزید ونوک کیسه را یک سوراخ خیلى ریز ایجاد کنید ( براى طراحى ظریف ) و طرح خودتون رو کف یک
  • leftPublish
  • ۰۱:۵۲   ۱۳۹۴/۲/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    پیراشكی تركیه ای (پوآچای توپی)

    مواد لازم (برای خمیر)

    •    1/3 پیمانه ماست

    •    ۱ عدد تخم مرغ

    •    یك فنجان کوچک روغن مایع

    •    یك قاشق چایخوری بكینگ پودر

    •    آرد

    •    پودر سوخاری

    مواد لازم ( برای داخل خمیر )

    •    500 گرم گوشت چرخ‌کرده

    •    یک عدد پیاز درشت خرد شده

    •    یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

    •    یک عدد فلفل دلمه ای

    •    نمک و فلفل سیاه

    •    روغن



    طرز تهیه

    1.    در یک کاسه بزرگ، ماست، تخم مرغ و روغن مایع را با هم مخلوط كنید. در کاسه کوچک دیگری، بكینگ‌پودر را با آرد مخلوط کنید و سپس به آرامی به مخلوط ماست اضافه کنید.

    2.    آرد را باید تا اندازه ای به مواد اضافه کنید که دیگر خمیر به دست نچسبد.

    3.    کمی روغن داخل تابه بریزید. پس از گرم شدن، پیاز خرد شده را چند دقیقه در آن تفت دهید تا کمی سبک شوند. سپس گوشت چرخ‌کرده و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید. نمک و فلفل سیاه بیفزایید. رب را اضافه کنید و مواد را چند دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی روغن بیندازد.

    4.    سپس از روی خمیر به اندازه یك نارنگی بردارید. وسط خمیر را باز كنید و یک قاشق غذاخوری از مایه گوشت را داخل آن قرار دهید. سپس آن را در دست به شكل توپ درآورید.

    5.    خمیرهای توپی را در پودر سوخاری بغتلتانید. و درون سینی فر که از قبل چرب کرده اید، بچینید.

    6.    پس از آماده شدن همه پیراشکی ها، آنها را درون فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید و پس از اینکه سطح خمیر طلایی شد، آنها را از فر خارج و پس از خنک شدن سرو کنید.
  • ۰۱:۵۲   ۱۳۹۴/۲/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    اسمشو گذاشتم بیسکوییت برشی مغزدار

    بیسکوییت برشی بارویه مغزدار: کره:90 گرم، پ قند 110 گرم تخم مرغ1 عدد ،آرد150 گرم، بگین پودر نصف ق چ،

    موادلازم برای رویه: شیرعسلی 45 گرم، کنجد4 ق س، گردو بادام پسته بادام هندی ب میزان لازم

    طرزتهیه: کره+ پ قند راباهمزن زده تخم مرغ رااضافه کرده خوب هم بزنید سپس آرد وبکینگ پودرراافزوده، خمیررادر قالب 20 در 30 پهن کرده بادست خوب نازک پهن میکنیم
    ظرف رادر فرباحرارت 180 ب مدت 15 دقیقه قرار داده تا خمیر طلایی شود، مواد رویه آماده شده راروی آن بریزید دوباره در فر قرار دهید
    طرزتهیه موادرویه: کره+ شیرعسلی وعسل رامخلوط کرده وروی حرارت قرارداده تا کره ذوب شود سپس مغزهارامخلوط کرده درپایان وقتی مغزها ب خورد مواد عسل رفت ،این مواد راروی خمیر پخته شده ریخته پهن میکنیم دوباره در فر قرار میدهیم تا کمی خودش را بگیرد
  • ۰۱:۵۲   ۱۳۹۴/۲/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    خورش قارچ و تخم مرغ

    مواد لازم برای چهار نفر:
    فلفل دلمه‌ای و پیاز خلال‌شده : از هر کدام یک عدد
    قارچ حلقه شده : 20 عدد
    آبلیمو : 1/4 پیمانه
    تخم مرغ : یک عدد
    رب گوجه فرنگی :یک قاشق غذاخوری
    عصاره مرغ :یک عدد
    آب :یک و نیم پیمانه
    روغن :به میزان لازم

    طرز تهیه:
    قارچ ‌ها را در تابه ریخته و آبلیمو را اضافه کنید. در تابه را ببندید تا آب میان بافتی قارچ خارج و خشک شود. سپس مقدار کمی روغن اضافه کنید تا قارچ تفت بخورد.
    در تابه ای دیگر فلفل دلمه ای را با مقداری روغن تفت دهید تا کمی نرم شود. سپس پیاز را اضافه کرده و بگذارید با هم تفت بخورد. رب، آب و عصاره مرغ را افزوده تا جوش بیاید. در این زمان قارچ را اضافه کنید و با در بسته 30 دقیقه بگذارید تا جا بیفتد و بعد تخم‌مرغ را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا تخم‌مرغ در یک جا سفت نشود و بعد از سه دقیقه خورش آماده سرو است. این غذا را می‌توان با برنج و نان سرو کرد.
  • ۰۱:۵۲   ۱۳۹۴/۲/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    کیک با روکش ژله بستنی
    هر کیکی که خواستین میشه.
    وقتی کاملا سرد شد تو یه ظرف یه کم از قالب کیک بزرگتر باشه .
    اول قالب بزرگتر رو خیس کردم و گذاشتم یه کم تو فریزر موند بعد از فریزر در آوردم ته قالبو حلقه های موز چیدم بعد به اندازه سه سانت تقریبا ژله آلبالو رو که به جای آب سرد بستنی ساده ریختم بعد از سرد شدن ریختم تو قالب گذاشتم تو یخچال ببنده بعد کیکو روش گذاشتم وژله آلبالو معمولی رو بعد از سرد شدن ریختم روش دوباره گذاشتم تو یخچال تاببنده بعد دوباره ژله بستنی رو درست کردم وبعداز سرد شدن ریختم تا تموم سطح کیکو پوشوند بعد گذاشتم تو یخچال ببنده بعد یه چند ثانیه قالبو گذاشتم تو آب داغ نه گرم تا از قالب در بیاد.
    برای این مقدار سه بسته ژله آلبالو استفاده کردم
    نوش جون........
  • ۰۱:۵۳   ۱۳۹۴/۲/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    انواع کاپ کیکهــــــا

    کاپ کیک پرتقالی با رویه مخصوص وانیلی
    مواد لازم
    آرد ۲ لیوان
    شکر ۱ لیوان
    تخم مرغ ۲ عدد
    کره ۱/۲ لیوان
    بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
    نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
    آب پرتقال ۱/۴ لیوان
    شیر ۱/۲ لیوان
    پوست پرتقال (تلخی گرفته شده) ۱ قاشق غذاخوری
    اسانس وانیل ۲-۱ قطره
    مواد کِرِم مخصوص :
    پنیر خامه ای ۱/۳ لیوان
    پودر قند ۲ لیوان
    عسل ۲ قاشق چایخوری
    کره ۲ قاشق غذاخوری
    اسانس وانیل ۱-۲ قطره
    نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
    طرز تهیه
    ۱- ابتدا تخم مرغ و کره را در دمای اتاق قرار دهید تا با محیط هم دما شوند.کره نرم شده و شکر را مخلوط کرده و با همزن به خوبی یکنواخت کنید و بعد تخم مرغها و اسانس وانیل را اضافه کرده و به خوبی مواد را مخلوط کنید.پوست پرتقال تلخی گرفته شده را رنده زده و به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید.
    ۲- آرد،بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و مواد را 2تا3بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شوند.شیر و آب پرتقال را به مواد اولیه(شکر و تخم مرغ)اضافه کرده و باز با همزن بزنید .همین طور که خمزن روشن است آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.
    ۳- قالب مناسب یا کاغذهای مخصوص کاپ کیک را چرب کرده و داخل هر کدام را تا نیمه یا 2سوم آن پر کنید و آن را داخل فری که از قبل با دمای 180درجه داغ شده است به مدت 15تا25دقیقه قرار دهید تا کیک کاملا پخته و رنگ آن طلایی شود.
    ۴- طرز تهیه کِرِم مخصوص:
    ۵- پنیر خامه ای و نمک را با هم مخلوط کرده و با چنگال به خوبی هم بزنید تا کمی نرم شوند.کره را که از قبل به دمای محیط رسیده است به آنها اضافه کرده و مواد را با همزن به خوبی مخلوط کنید.عسل و اسانس وانیل را اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید.
    ۶- همزن را خاموش کرده و پودر قند را کم کم به مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید و در پایان همزن را روشن کرده و مواد را آنقدر بزنید تا حالت کِرِم مانند بگیرند.
    ۷- وقتی کاپ کیک آماده شد آنها را کنار بگذارید تا خنک شوند سپس روی آنها مقدار خیلی کمی کره بمالید و از کِرِم مخصوص روی آنها بریزید و برای سرو اماده کنید.
    سایر نکات
    1)در صورت تمایل مقداری کشمش هم داخل کیک بریزید.
    2)میتوانید این کاپ کیک را به صورت کیک معمولی هم تهیه کنید.
    3)در صوت تمایل به جای کره از روغن جامد استفاده کنید.
    ....................
    کاپ کیک شکلاتی با مغز وانیلی و رویه مخصوص
    مواد لازم
    آرد ۱,۱/۳ لیوان
    شکر ۳/۴ لیوان
    تخم مرغ ۲ عدد
    کره ۱۵۰ گرم
    شیر ۱/۲ لیوان
    بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
    نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
    پودر کاکائو ۲-۱ قاشق سوپ خوری
    مواد مغز کاپ کیک :
    کره ۲۰۰ گرم
    شکر 1.5 لیوان
    پودر قند 1.5 لیوان
    شیر ۳ قاشق غذاخوری
    آرد ۱,۱/۴ لیوان
    نمک ۱ قاشق چایخوری
    چیپس شکلاتی ۱/۲ لیوان
    اسانس وانیل چند قطره
    طرز تهیه
    ۱- طرز تهیه مغز کاپ کیک:
    ۲- ابتدا نیمی از کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود.نصف شکر را به کره نرم شده اضافه کرده و با همزن به خوبی یکنواخت کنید سپس نصف شیر را اضافه کرده و باز مخلوط کنید.
    ۳- آرد و نمک را مخلوط کرده و 2بار الک کنید و کم کم به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید و در انتها چیپس شکلاتی را به مواد اضافه کرده و با قاشق مخلوط کنید.
    ۴- با قاشق از مقداری از خمیر را بردارید و به شکل گرد حالت دهید ، مواد را داخل قالب های کاپ کیک بگذارید ، روی قالب را با نایلون پوشش دهید و حداقل 5 ساعت در یخچال بگذارید تا مواد خوب سرد و سفت شوند.
    ۵- طرز تهیه رویه کاپ کیک:
    ۶- برای تهیه کرم روی کاپ کیک باقی مانده کره و شکر را داخل ظرفی بریزید و با همزن به خوبی بزنید تا نرم و یکدست شود سپس پودر قند ، باقی مانده شیر ، نمک و مقداری وانیل اضافه کنید ، بزنید تا بافتی مانند خامه پیدا کند.کرم را تا زمان آماده شدن کیک در یخچال قرار دهید.
    ۷- طرز تهیه کاپ کیک:
    ۸- ابتدا فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود سپس همراه با شکر 3 دقیقه بزنید تا به خوبی یکنواخت شود، تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید و بزنید.
    ۹- آرد ، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و 2بار الک کنید ، شیر و وانیل را نیز مخلوط کنید سپس مخلوط آرد و شیر را کم کم به مواد دیگر اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید تا خمیر کیک یکدست شود.
    ۱۰- قالب های کاپ کیک را از یخچال خارج کنید و مایه کیک را روی مواد میانی که در یخچال استراحت داده بودید بریزید ، با قاشق مغز را به سمت پایین هدایت کنید ، با مایه کیک روی مواد میانی را بپوشانید.
    ۱۱- سپس قالب را داخل فر که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا کیک ها پخته و طلایی شوند ، پس از پخت آن را از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا خوب سرد شود سپس با کرم وانیلی و شکلات چیپسی و … تزیین و سرو کنید.
    سایر نکات
    1)بهتر است مواد مغز کاپ کیک را از شب قبل داخل یخچال
  • ۰۱:۵۳   ۱۳۹۴/۲/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    قرار دهید.
    2)برای مخلوط کردن مواد کاپ کیک مقداری آرد و مقداری شیر را اضافه کرده و هم بزنید و مجدد مقداری آرد و مقداری شیر را اضافه کنید و به همین صورت انجام دهید تا مواد تمام شوند ، دقت کنید که با آرد شروع شود و با آرد به پایان برسد.
    3)در صورت تمایل مواد کاکائویی را کمتر داخل قالب بریزید تا مغز کاپ کیک مشخص باشد..
    ......................
    کاپ کیک فنجانی بدون فر

    مواد لازم
    آرد سفید ۸ قاشق غذاخوری
    روغن مایع ۶ قاشق غذاخوری
    تخم مرغ ۲ عدد
    وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
    پودر کاکائو ۴ قاشق غذاخوری
    شکر ۷ قاشق غذاخوری
    بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
    شیر ۱۰ قاشق غذاخوری
    طرز تهیه
    ۱- ابتداآرد ،شکر ، وانیل ،بیکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط میکنیم .
    ۲- بعدتخم مرغها را اضافه کرده وخوب هم میزنیم .
    ۳- بعد روغن وشیر راهم به مواد اضافه کرده وبا یک چنگال خوب مخلوط میکنیم .
    ۴- فنجان ها را چرب کرده وازموادتا نصف فنجان ها از مواد میریزیم ودرقابلمه میچینیم وبه اندازه نصف فنجان ها در قابلمه آب میریزیم و روی حرارت میگذاریم .
    ۵- وقتی آب جوش آمد حرارت راکم کرده ومیگذاریم 15 دقیقه بپزد
    ۶- بعد از 15 دقیقه قابلمه را دمکن گذاشته 20 دقیقه دیگر میگذاریم کاپ کیک ها خوب بپزد پس ازپخت کاپ کیک ها شعله را خاموش کرده آن را 10 دقیقه به همون حالت میگذاریم بماند سپس دم کن را بر داشته وتزیین میکنیم.
    ۷- این کاپ کیک ها را میتوان ازفنجان خارج کرده وسرو کرد.
    سایر نکات
    بهتر است فنجان شما چینی باشد بدترین نوع فنجان برای تهیه این کیک شیشه ای است.
    توجه داشته باشید برای نچسبیدن کیک باید داخل فنجان را به خوبی چرب کنید.
    ...................
    مافین تخم مرغ
    برای اینکار به قالب مافین نیاز داریم ..
    نون های تست رو مانند شکل (شکل این دستور در پست قلل است)
    باید به صورت دایره برش بزنید .. میتونید از یه لیوان یا قالب های دایره ای برای اینکار استفاده کنید ..
    هر دایره رو از وسط به دو قسمت تقسیم کنید ..
    کف قالب رو چرب کرده و دو تا نیم دایره رو مانند تصویر در هر قالب مافین جا بدید و از یه تکه نون تست کوچیک برای کف کار استفاده کنید .. تا نون شما مثل یه کاسه کوچیک بشه .. کمی با انگشت اون رو فشار بدید تا درست توی قالب بشینه ..
    روی نون های کاسه ای شده رو با قلمو کمی کره آب شده بزنید و کمی پنیر رنده شده رو روی نون بریزید ( از انواع پنیر به سلیقه خودتون برای اینکار میتونید استفاده کنید )
    در دستور اصلی این غذا از بیکن که از گوشت خوک هست استفاده کرده و بیکن ها رو داخل تابه تفت داده و روی پنیرها گذاشته .. اگه از بیکن استفاده نمیکنید میتونید به جای اون از ژامبون استفاده کنید .. ژامبون رو برش زده و روی پنیر قرار بدید .
    در آخر در هر قالب یه تخم مرغ رو بشکنید و روی اون کمی نمک و فلفل بپاشید .. قالب رو داخل فر 120 درجه به مدت 10 دقیقه قرار بدید تا تخم مرغ پخته بشه .
    ....................
     کاپ کیک هویج
    مواد لازم:
    روغن مایع نصف پیمانه
    کره ی بادام زمینی یک چهارم
    شکر قهوه ای نصف پیمانه
    شکرسفید نصف پیمانه
    تخم مرغ  1عدد
    ماست خامه ای 2 قاشق سوپخوری
    شیر 3 قاشق سوپخوری
    گردو یک چهارم پیمانه
    هویج رنده شده 1.5 پیمانه
    آرد 1.5 پیمانه
    بیکینگ پودر 1قاشق چایخوری
    جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
    نمک یک چهارم قاشق چایخوری
    دارچین نصف قاشق چایخوری
    پودر زنجبیل یک چهارم قاشق چایخوری
    پودر جوزهندی یک چهارم قاشق چایخوری
    فر رو روی 180 درجه میذاریم
    توی قالب کاپ کیک کپسول میندازیم
    مواد خشک به غیر از شکر و گردو همه رو با هم 3 بار الک میکنیم
    روغن و کره ی بادام زمینی و شکرها رو با هم میزنیم تا خوب مخلوط بشن و یکدست!
    تخم مرغ رو اضافه میکنیم و 2 دقیقه میزنیم
    ماست و شیر رو با هم مخلوط میکنیم
    نصف مواد آردی رو به مایه ی کیک اضافه میکنیم، یکدست که شد مخلوط شیر و ماست رو اضافه میکنیم و بعد بقیه ی آرد رو اضافه میکنیم
    فقط در حدی مخلوط میکنیم که یکدست بشه!
    گردو و هویج رو هم مخلوط میکنیم تا یکدست بشه!
    با قاشق یا اسکوپ زن بستنی توی کپسولها رو تا دوسوم پر میکنیم
    برای 25 دقیقه میذاریم توی فر تا بپزه!
    ازاین مقدار 18 تا مافین درست میشه!
    این کاپ کیک ها خیلی خوشمزه و البته مقوی هستند!
    به خاطر ادویه هایی که به مایه ی کیک زدیم بسیار خوش عطره!
    ..............................
    کاپ کیک موکا
    مواد لازم:
    کره 50 گرم
    روغن مایع 85 گرم
    شکر 1.5 پیمانه
    تخم مرغ 3 عدد
    وانیل 4/1 قاشق چایخوری
    شیر 1 پیمانه
    کافی میکس 2 بسته
    پودر کاکائو نصف پیمانه
    بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
    نمک 4/1 قاشق چایخوری
    آرد 2 پیمانه
    فر رو روی 180 درجه میذاریم، توی قالب کاپ کیک هم کپسول میندازیم!
    آرد و نمک و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو 3 بار الک میکنیم
    شیر رو کمی گرم میکنیم و کافی میکس ها رو توش حل میکنیم و میذاریم خنک بشه!
    کره و روغن و شکر رو میزنیم تقریبا 5دقیقه تا خوب سبک و کرمی بشه! تخم مرغ ها رو ب
  • ۰۱:۵۳   ۱۳۹۴/۲/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    ا وانیل تک تک اضافه میکنیم و 1 دقیقه میزنیم.
    یک سوم از مواد خشک رو می ریزیم و با ویسک هم میزنیم بعد نصف شیر و بعد دوباره نصفی از مواد خشک باقی مونده و دوباره شیر و درآخر باقی مواد خشک! فقط در حد یک دست شدن هم میزنیم!
    مایه ی کیک رو توی کپسولا توی قالب کاپ کیک میریزیم و میذارمشون توی فر بای 20 تا 22 دقیقه!
    بعد از پخت روی پنجره ی سیمی خنک میکنیم!

    کرم پاتیسیر: 30 گرم آرد ذرت رو با 4/1 پیمانه از شیر حل میکنیم، 1و 4/1 پیمانه شیر رو میذاریم بجوشه! 4 عدد زرده رو با 75 گرم شکر با نصف قاشق چایخوری وانیل میزنیم تا کرمی و سبک بشه بعد آرد ذرت حل شده رو اضافه میکنیم و میزنیم و در آخر شیر جوش رو در حین هم زدن اضافه میکنیم، وقتی تموم شد برمیگردونیم توی قابلمه و برای 3 دقیقه حرارت میدیم و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه! من کمی رنگ صورتی هم بهش زدم!
    کرم آماده رو توی کاسه میریزیم و روش چسبیده به سطحش سلفون میذاریم که رویه نبنده!
    کیک که آماده شد و کرم هم کاملا سرد بود روی کاپ کیک ها رو تزیین میکنیم
  • ۰۱:۵۴   ۱۳۹۴/۲/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    1) دلمه برگ مو سیگارتی

    مواد لازم :

    برگ انگور تمیز و شسته شده
    برنج: یک پیمانه
    لپه: یک سوم پیمانه
    گوشت چرخ کرده: 250 گرم
    رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری
    پیاز: یک عدد
    سبزی معطر: به دلخواه
    آبغوره و نمک و فلفل و زردچوبه
    روغن برای سرخ کردن
    برنج رو با یه کمی نمک خیس می کنیم.لپه را تمیز می کنیم و می شوریم و با مقداری آب می ذاریم بپزه. پیاز رو خرد می کنیم و توی روغن سرخش می کنیم.یه کمی که طلایی شد گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه می کنیم.نمک و فلفل و زردچوبه به گوشت اضافه می کنیم و اجازه می دیم کاملا سرخ بشه.اگه از سبزی استفاده می کنید.توی این مرحله به موادمون اضافه می شه.بعد یه قاشق رب گوجه فرنگی رو بهش اضافه می کنیم .کمی که سرخ شد . لپه ی پخته شده و برنج خیس شده رو مخلوط می کنیم.به اندازه یه استکان آب توش می ریزیم.در تابه رو می ذاریم با شعله کم تا آبش تموم بشه و مزه ی مواد با هم ترکیب بشه. برای پیچیدن دلمه من دوتا برگ رو روی هم گذاشتم طوری که قسمتای باز همدیگه رو بپوشونن. گذاشتم توی بشقاب واز مواد میانی دلمه که خنک شده بود روی برگ ریختم.بعد دو طرف برگ را (راست و چپ) روی هم آوردم و بعد از طرف پایین به بالا رول کردم. کف قابلمه ی مناسبی را یه ردیف برگ می چینیم.بعد دلمه ها رو کنار هم، بدون فاصله داخل قابلمه می چینیم.یه ردیف که چیده شد.ردیفهای بعدی را روی هم ادامه می دیم.تا همه ی دلمه ها تموم بشه.یه چیز سنگین روی دلمه ها می ذاریم که توی مدت زمان پخت، برگا باز نشن. یه قاشق رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل و زردچوبه و آبغوره و یه کوچولو روغن مایع را با هم مخلوط می کنیم و روی دلمه ها می ریزیم. با شعله ملایم و در بسته می ذاریم تا آبش تموم بشه و دلمه کاملا پخته بشه .
  • ۰۱:۵۴   ۱۳۹۴/۲/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    بورک حلزونی

    مواد لازم:

    خمیر یوفکا 1 بسته ، سینه مرغ 1عدد ، فلفل دلمه ای 2 عدد متوسط،گردو خرد شده به میزان لازم ،قارچ ورقه شده 250 گرم ،پنیر پیتزا به میزان لازم ،زرده تخم مرغ 2عدد،زرشک و نمک و فلفل به میزان لازم
    طرز تهیه:
    سینه مرغ را شسته و آب پز می کنیم.فلفل دلمه ای را خرد کرده و قارچ ورقه شده را تفت می دهیم و بعد سینه مرغ خرد شده را به آن اضافه کرده و نمک و فلفل می زنیم .بعد از اینکه تمام مواد را با هم مخلوط کردیم هر ورق خمیر یوفکا را نصف کرده روی میز پهن می کنیم و مواد آماده شده را روی خمیر پخش می کنیم و خمیر را با دقت لوله می کنیم.بعد خمیر لوله شده را به شکل حلزون فرم می دهیم و روی خمیر را با زرده تخم مرغ و کنجد تزیین کرده و در دورن فری که قبلا با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کرده ایم قرار می دهیم بعد از 25 دقیقه غذا آماده سرو کردن است.
  • ۰۱:۵۴   ۱۳۹۴/۲/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    كيك نوشابه
    نوشابه ١ ليوان ؛ روغن ١/٥ ليوان ؛ شكر ٢ليوان ؛ تخم مرغ ١٢ عدد ; بكينگ پودر ٢ ق م ؛ ارد سفيد ٤/٥ليوان ؛ گلاب نصف ليوان ؛ هل ٢ ق.م ا- سفيده رو جدا هم ميزنيم ٢- زرده رو باشكر هم زده بعد سفيده رو اضافه ويكربع ميزنيم٣- گلاب نوشابه وهل بكينگ را اضافه وبا همزن دستي ميزنيم ٤- آرد را كم كم اضافه وآرام هم ميزنيم٥- در آخر روغن را اضافه دوراني هم زده داخل قالب ميريزيم
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان