۰۱:۵۳ ۱۳۹۴/۲/۲۹

انواع کاپ کیکهــــــا
کاپ کیک پرتقالی با رویه مخصوص وانیلی
مواد لازم
آرد ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
کره ۱/۲ لیوان
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
آب پرتقال ۱/۴ لیوان
شیر ۱/۲ لیوان
پوست پرتقال (تلخی گرفته شده) ۱ قاشق غذاخوری
اسانس وانیل ۲-۱ قطره
مواد کِرِم مخصوص :
پنیر خامه ای ۱/۳ لیوان
پودر قند ۲ لیوان
عسل ۲ قاشق چایخوری
کره ۲ قاشق غذاخوری
اسانس وانیل ۱-۲ قطره
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
طرز تهیه
۱- ابتدا تخم مرغ و کره را در دمای اتاق قرار دهید تا با محیط هم دما شوند.کره نرم شده و شکر را مخلوط کرده و با همزن به خوبی یکنواخت کنید و بعد تخم مرغها و اسانس وانیل را اضافه کرده و به خوبی مواد را مخلوط کنید.پوست پرتقال تلخی گرفته شده را رنده زده و به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید.
۲- آرد،بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و مواد را 2تا3بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شوند.شیر و آب پرتقال را به مواد اولیه(شکر و تخم مرغ)اضافه کرده و باز با همزن بزنید .همین طور که خمزن روشن است آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.
۳- قالب مناسب یا کاغذهای مخصوص کاپ کیک را چرب کرده و داخل هر کدام را تا نیمه یا 2سوم آن پر کنید و آن را داخل فری که از قبل با دمای 180درجه داغ شده است به مدت 15تا25دقیقه قرار دهید تا کیک کاملا پخته و رنگ آن طلایی شود.
۴- طرز تهیه کِرِم مخصوص:
۵- پنیر خامه ای و نمک را با هم مخلوط کرده و با چنگال به خوبی هم بزنید تا کمی نرم شوند.کره را که از قبل به دمای محیط رسیده است به آنها اضافه کرده و مواد را با همزن به خوبی مخلوط کنید.عسل و اسانس وانیل را اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید.
۶- همزن را خاموش کرده و پودر قند را کم کم به مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید و در پایان همزن را روشن کرده و مواد را آنقدر بزنید تا حالت کِرِم مانند بگیرند.
۷- وقتی کاپ کیک آماده شد آنها را کنار بگذارید تا خنک شوند سپس روی آنها مقدار خیلی کمی کره بمالید و از کِرِم مخصوص روی آنها بریزید و برای سرو اماده کنید.
سایر نکات
1)در صورت تمایل مقداری کشمش هم داخل کیک بریزید.
2)میتوانید این کاپ کیک را به صورت کیک معمولی هم تهیه کنید.
3)در صوت تمایل به جای کره از روغن جامد استفاده کنید.
....................
کاپ کیک شکلاتی با مغز وانیلی و رویه مخصوص
مواد لازم
آرد ۱,۱/۳ لیوان
شکر ۳/۴ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
کره ۱۵۰ گرم
شیر ۱/۲ لیوان
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۲-۱ قاشق سوپ خوری
مواد مغز کاپ کیک :
کره ۲۰۰ گرم
شکر 1.5 لیوان
پودر قند 1.5 لیوان
شیر ۳ قاشق غذاخوری
آرد ۱,۱/۴ لیوان
نمک ۱ قاشق چایخوری
چیپس شکلاتی ۱/۲ لیوان
اسانس وانیل چند قطره
طرز تهیه
۱- طرز تهیه مغز کاپ کیک:
۲- ابتدا نیمی از کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود.نصف شکر را به کره نرم شده اضافه کرده و با همزن به خوبی یکنواخت کنید سپس نصف شیر را اضافه کرده و باز مخلوط کنید.
۳- آرد و نمک را مخلوط کرده و 2بار الک کنید و کم کم به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید و در انتها چیپس شکلاتی را به مواد اضافه کرده و با قاشق مخلوط کنید.
۴- با قاشق از مقداری از خمیر را بردارید و به شکل گرد حالت دهید ، مواد را داخل قالب های کاپ کیک بگذارید ، روی قالب را با نایلون پوشش دهید و حداقل 5 ساعت در یخچال بگذارید تا مواد خوب سرد و سفت شوند.
۵- طرز تهیه رویه کاپ کیک:
۶- برای تهیه کرم روی کاپ کیک باقی مانده کره و شکر را داخل ظرفی بریزید و با همزن به خوبی بزنید تا نرم و یکدست شود سپس پودر قند ، باقی مانده شیر ، نمک و مقداری وانیل اضافه کنید ، بزنید تا بافتی مانند خامه پیدا کند.کرم را تا زمان آماده شدن کیک در یخچال قرار دهید.
۷- طرز تهیه کاپ کیک:
۸- ابتدا فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود سپس همراه با شکر 3 دقیقه بزنید تا به خوبی یکنواخت شود، تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید و بزنید.
۹- آرد ، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و 2بار الک کنید ، شیر و وانیل را نیز مخلوط کنید سپس مخلوط آرد و شیر را کم کم به مواد دیگر اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید تا خمیر کیک یکدست شود.
۱۰- قالب های کاپ کیک را از یخچال خارج کنید و مایه کیک را روی مواد میانی که در یخچال استراحت داده بودید بریزید ، با قاشق مغز را به سمت پایین هدایت کنید ، با مایه کیک روی مواد میانی را بپوشانید.
۱۱- سپس قالب را داخل فر که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا کیک ها پخته و طلایی شوند ، پس از پخت آن را از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا خوب سرد شود سپس با کرم وانیلی و شکلات چیپسی و … تزیین و سرو کنید.
سایر نکات
1)بهتر است مواد مغز کاپ کیک را از شب قبل داخل یخچال