خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۰۱:۵۴   ۱۳۹۴/۲/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    بورک گوشت
    مواد لازم
    خمیر یوفکا
    گوشت چرخ کرده
    قارچ
    پیاز
    فلفل دلمه
    ماست
    تخم مرغ
    پنیر پیتزا
    روغن زیتون
    رب گوجه و ادویه
    پیاز و گوشت را در روغن تف داده قارچ و فلفل دلمه ای را اضافه میکنیم سپس ادویه و رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم
    کمی ماست و روغن زیتون را با هم مخلوط میکنیم
    خمیر یوفکا را روی تخته پهن کرده کمی از مخلوط ماست و روغن زیتون را روی خمیر ریخته و همه جایش را اغشته میکنیم سپس مقداری از مواد را روی خمیر گذاشته و کمی هم پنیر پیتزا میریزیم و میپیچیم به همین ترتیب همه خمیر ها را پیچیده و کنار میگذاریم
    یک عدد تخم مرغ را با کمی زعفران مخلوط میکنیم و با فرچه روی بورک ها میمالیم
    روغن را داغ کرده و بورک ها را داخلش قرار می دهیم پس از طلایی شدن اماده سرو میباشد
  • ۰۱:۵۵   ۱۳۹۴/۲/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    انواع بســــــــتنی


    بستنی اسپرسو
    مواد لازم
    بستنی وانیلی به مقدار لازم
    اسپرسو ۲ قاشق چایخوری
    شکلات تلخ ۲ قاشق غذاخوری
    آب ۱ فنجان
    طرز تهیه
    ۱- اسپرسو رو به 1 فنجان آب جوش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا حل بشه.
    ۲- به مقدار لازم بستنی تو 8 ظرف دلخواه برای سرو، قرار میدیم و روی بستنی شکلات تلخ خرد شده میریزیم سپس روی اون اسپرسو میریزیم و فورا سرو میکنیم.
    .....................
    بستنی شکلاتی با دارچین و تافی

    مواد لازم
    شکر ۱۱۵ گرم
    آرد ذرت ۲ قاشق غذاخوری
    دارچین ۱ قاشق چایخوری
    نمک به مقدار لازم
    شیر ۲ فنجان
    شکلات ۱۴۰ گرم
    خامه ۱۱۵ گرم
    تافی ۱/۳ فنجان

    طرز تهیه
    ۱- شکر، نشاسته، دارچین و نمک را داخل یک تابه عمیق مخلوط کنید و به تدریج 1/4 فنجان شیر را اضافه کرده، مخلوط کنید تا آرد ذرت داخل شیر حل شود.
    ۲- بعد با 1 و 3/4 فنجان شیر باقیمانده مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت 6 دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود و جوش آید.
    ۳- سپس حرارت را کمی کاهش دهید و به مدت یک دقیقه دیگر آن را بپزید.
    ۴- حالا از روی حرارت بردارید و شکلات را به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه آن را رها کنید تا شکلات داخل آن آب شود و مخلوط یکدست شود.
    ۵- مخلوط به یک کاسه متوسط انتقال دهید و با خامه مخلوط کنید.
    ۶- کاسه را روی یک کاسه بزرگتر پر شده از آب و یخ قرار دهید و به مدت 30 دقیقه کم و بیش روی آن تکان دهید.
    ۷- حال مخلوط را داخل دستگاه بستنی ساز بریزید و تکه های تافی را اضافه کنید و بعد به یک ظرف در دار انتقال دهید و به مدت 3 ساعت الی 2 روز داخل فریزر قرار دهید.
    ...................
    بستنی طالبی

    مواد لازم
    خامه ۳۰۰ میلی لیتر
    شکر ۱۷۵ گرم
    طالبی ۱ عدد
    رازبری به مقدار لازم
    لیمو ترش ۱ عدد

    طرز تهیه
    ۱- خامه و شکر را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. در این حین هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. سپس از روی حرارت بردارید.
    ۲- طالبی و آبلیمو را در دستگاه غذاساز ریخته و پوره کنید. سپس خامه را اضافه کرده، مجددا پوره کنید تا یکدست شوند.
    ۳- مخلوط به دست آمده را در دستگاه بستنی ساز ریخته و بعد از آماده شدن در فریزر بگذارید.
    ۴- بعد از آماده شدن، بستنی را از فریزر بیرون آورده و با رازبری تازه سرو کنید.

    ......................
    بستنی کاراملی

    مواد لازم
    شکر ۲۸۰ گرم
    خامه ۵۳۰ گرم
    نمک دریایی ۱/۲ قاشق چایخوری
    وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
    شیر ۱ فنجان

    طرز تهیه
    ۱- 225 گرم شکر را داخل قابلمه روی حرارت متوسط گرم کنید و با چنگال هم بزنید تا شکر کاملا گرم شود و اینکه شروع به آب شدن بکند سپس بگذارید بپزد.
    ۲- قابلمه را کم و بیش بچرخانید تا اینکه شکر کاملا آب شده و به رنگ کهربایی تیره دربیاید.
    ۳- 60 گرم خامه را اضافه کنید و بپزید تا اینکه همه کارامل آب شود.
    ۴- سپس به یک کاسه انتقال دهید و با نمک و وانیل مخلوط کنید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود.
    ۵- در این حین، شیر را بجوشانید و باقیمانده خامه و شکر را به آن اضافه کنید و به جوش آورید و آرام هم بزنید.
    ۶- تخم مرغ ها را داخل یک کاسه بزرگ هم بزنید.
    ۷- سپس نصف مخلوط شیر داغ را به آن آرام اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و بعد آن ها را به قابلمه برگردانید و روی حرارت متوسط قرار دهید و با یک قاشق چوبی آرام هم بزنید تا اینکه داغ شود ولی نجوشد.
    ۸- سپس از یک صافی داخل یک کاسه رد کنید و با کارامل خنک شده مخلوط کنید و بگذارید به مدت 3 الی 6 ساعت آرام خنک شود.
    ۹- گاه گاهی هم بزنید تا کاملا خنک شود. سپس داخل دستگاه بستنی ساز بریزید و بعد به یک ظرف دردار انتقال دهید و داخل فریزر بگذارید.
    ......................

    بستنی چوبی پودینگ وانیل

    مواد لازم
    شکر ۲/۳ پیمانه
    نشاسته ذرت ۱/۴ پیمانه
    شیر پر چرب ۳ پیمانه
    زرده تخم‌مرغ ۳ عدد
    عصاره وانیل ۲ قاشق چایخوری
    نمک ۱/۴ قاشق چایخوری

    طرز تهیه
    ۱- در یک قابلمه مناسب، زرده های تخم مرغ، شکر و نشاسته و نمک را می‌ریزیم و خوب هم می زنیم.. سپس شیر را کم کم درون آن می‌ریزیم و با همزن دستی کاملاً مخلوط می‌کنیم تا یکدست و صاف شود و مواد کاملاً در شیر حل شود. سپس قابلمه را روی حرارت کم می گذاریم.
    ۲- مواد را بدون وقفه روی حرارت ملایم با همزن دستی مخلوط می‌کنیم تا زمانی که روی مایه حباب بزند. سپس حرارت را کمتر می‌کنیم و باز مخلوط کرده و 1 دقیقه می‌گذاریم تا بپزد. سپس آن را از روی حرارت بر می‌داریم و سریعاً وانیل را داخل آن می‌ریزیم.
    ۳- مایه بستنی را داخل قالب‌های بستنی می‌ریزیم و آنها را به مدت 1 ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا کمی بگیرد. سپس آنها را از یخچال خارج می‌کنیم و چوب بستنی‌ها را داخل آن می‌گذاریم و به مدت 4 ساعت آنها را در فریزر می‌گذاریم تا سفت شود. پس از آن، هنگام مصرف، قالب‌ها را کمی در آب گرم می‌گذاریم تا راحت از قالب خارج شوند. این بستنی را می‌توان 2 هفته در فریزر نگه داشت.
  • ۰۱:۲۹   ۱۳۹۴/۲/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
     کیک یک تخم مرغی

    مواد لازم:

    تخم مرغ ............................... ۱ دانه
    شکر ................................... ۱ لیوان
    روغن مایع ............................. ۱ لیوان
    شیر ..................................... ۱ لیوان
    ماست .................................. ۲/۱ لیوان
    آرد سفید ............................... ۲ لیوان
    بیکینگ پودر ............................ ۱ قاشق مرباخوری
    جوش شیرین .......................... ۱ قاشق چایخوری
    وانیل ..................................... یک بسته یا ۲/۱ ق.چ

    طرز تهیه:

    فر رو روی حرارت متوسط گرم میکنیم

    تخم مرغ رو با وانیل و شکر میزنیم
    روغن رو کم کم اضافه میکنیم
    شیر رو هم میریزیم
    جوش شیرین رو با ماست مخلوط و به مواد اضافه میکنیم
    آرد و بیکینگ پودر رو روی مایه الک و مخلوط میکنیم
    قالب رو چرب میکنیم و کاغذ میندازیم و مواد رو در اون میریزیم و توی فر میذاریم
    حرارت متوسط ۱۷۵ درجه طبقه وسط به مدت تقریبا ۴۵ دقیقه
  • ۱۵:۳۲   ۱۳۹۴/۲/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    آپلود عکس
  • ۱۵:۳۳   ۱۳۹۴/۲/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    آپلود عکس
  • leftPublish
  • ۱۵:۳۳   ۱۳۹۴/۲/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    آپلود عکس
  • ۱۵:۳۳   ۱۳۹۴/۲/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    آپلود عکس
  • ۱۵:۳۳   ۱۳۹۴/۲/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    آپلود عکس
  • ۱۵:۳۴   ۱۳۹۴/۲/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    آپلود عکس
  • ۱۵:۳۴   ۱۳۹۴/۲/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    آپلود عکس
  • leftPublish
  • ۱۵:۳۴   ۱۳۹۴/۲/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    آپلود عکس
  • ۱۵:۳۴   ۱۳۹۴/۲/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    آپلود عکس
  • ۱۵:۳۴   ۱۳۹۴/۲/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    آپلود عکس
  • ۱۵:۳۴   ۱۳۹۴/۲/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    آپلود عکس
  • ۱۵:۳۴   ۱۳۹۴/۲/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    آپلود عکس
  • ۱۵:۳۵   ۱۳۹۴/۲/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    آپلود عکس
  • ۱۵:۳۵   ۱۳۹۴/۲/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    آپلود عکس
  • ۱۵:۵۱   ۱۳۹۴/۲/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    آپلود عکس
  • ۱۵:۵۱   ۱۳۹۴/۲/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    آپلود عکس
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان