خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۲۲:۱۶   ۱۳۹۴/۴/۹
    avatar
    مامان آقا مهدی یار
    کاربر فعال|418 |409 پست
    همسر جان که خيلی خوششون اومد.
  • ۱۷:۰۴   ۱۳۹۴/۴/۱۴
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    شام چی بپزم؟

    کو کوی شوید باقالی

    مواد لازم:

    ۱ لیوان باقالی یا سویا تازه (پوست کنده)، ۱/۲ لیوان شوید خورد شده، ۲ قاشق غذا خوری سیر و پیاز داغ، ۴ تا تخم مرغ خوب هم زده شده، ۱ قاشق چائی خوری زرد چوبه و کمی‌ نمک، و ۲ قاشق غذا خوری روغن مایه ویا گیاهی. کمی‌ فلفل (اختییاری).

    ...

    طرز تهیه:

    مواد فوق را به جز روغن را خوب با هم مخلوط کرده. روغن را در ماهیتابهٔ نه زیاد بزرگ در حرارت متوسط داغ کرده. سپس مایع‌ کو کو را در آن ریخته و حرارت رو کم می‌کنیم و می‌گذاریم به مدت ۱۵-۲۰ دققه بپزد ویا این که تخم مرغ به نظر پخته باشد.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۴۸   ۱۳۹۴/۴/۲۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    چی بپزم 

    كباب انگشتي

    گوشت چرخ كرده : ٣٠٠ گرم

    پياز متوسط : ١ عدد

    زرده تخم مرغ : ١ عدد

    نان تست : ٢ برش 

    نمك ، فلفل ، زردچوبه ....

    اول نان هاي تست رو توي نصف استكان آب خيس مي كنيم ، بعد از چند دقيقه كه آب به خورد نان ها رفت ، نان ها رو با بقيه مواد مخلوط مي كنيم و خوب ورز ميديم .....بعد هم به شكل كباب هاي كوچك فرم ميديم و سرخ مي كنيم ....

    براي سب زميني هاي سرخ كرده هم ، من تكه هاي بزرگ سيب زميني رو چند دقيقه اي توي آب جوشوندم ، بعد از خشك شدن ، سرخشون كردم ..

    شام چی درست کنیم؟

  • ۲۳:۴۰   ۱۳۹۴/۵/۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    چی بپزم 

    كباب ترش:

    مواد لازم :

    گوشت چرخ کرده گوسفند و گاو ، ۵۰۰ گ

    نمک ، فلفل ، زرد چوبه

    پیاز ۱ عدد

    رب گوجه ۱ قاشق

    آب غوره 

    کمی‌ سیر خورد شده 

    کمی‌ شوید خشک و ترخون 

    همه مواد رو خوب مخلوط ميكنيم و ورز ميديم در تابه روغن ریخته و گلوله هايی درست کرده و آنها را به شكل بيضي فرم ميديم ...

    سپس سرخ کرده ، گوجه ها را نیز سرخ میکنیم داخله همان ظرف رب گوجه را کمی تفت داده و آب و آبغوره را اضافه میکنیم ، کمی میجوشونيم تا غليظ بشه...

    در انتها کبابها را دوباره به آب اضافه کرده و میگذریم کمی با هم بجوشند

    شام چی درست کنیم؟

  • ۲۰:۱۰   ۱۳۹۴/۵/۴
    avatar
    nina1182
    کاربر فعال|379 |519 پست
  • leftPublish
  • ۱۵:۲۶   ۱۳۹۴/۵/۵
    avatar
    فوژان ♥
    کاربر فعال|286 |371 پست
    به به
  • ۱۸:۵۲   ۱۳۹۴/۵/۵
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    چی بپزم

    ماهی تیلاپیلا

    مواد لازم و طرز تهیه: 

    ماهی Tilapia حدودا ۵-۶ عدد

    آرد حدودا ۳-۴ پر ق غ 

    تخم مرغ ۱ عدد پودر فلفل پاپریکا به مقدار لازم نمک به مقدار لازم ۲ ق چ زعفران حل شده مقداری روغن مایع برای سرخ کردن 

    ماهی را شسته و خوب با دستمال حوله ی خشک کنید. 

    در کاسه ی تخم مرغ، فلفل، نمک و زعفران رو خوب با چنگال هم زنید. 

    سپس روی سطح صافی آرد را پاشیده و ۲ طرف ماهی را با کمی آرد آغشته کنید. بعد ماهی ها را داخل مخلوط تخم مرغ بزنید تا هر دوطرف آنها خوب آغشته شود ( به عکس رجوع کنید). سپس مرحله اول رو دوباره تکرار کنید. میتونید به جای آرد. نان سوخاری خورد شده در این مرحله استاده کنید. روغن را در ماهیتابه داغ کرده و ماهی ها را داخل آن چیده و کمی حرارت را کم کرده و هر دو طرف آن ها را تا حدی که ماهی پخته و کمی طلایی شود سرخ کنید. میتونید با لیمو ترش و یا نارنج سرو کنید

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۱:۳۹   ۱۳۹۴/۵/۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    کیک مرغ

    مـواد لازم: 1 عدد سینه مرغ 150 گرم ژامبون مرغ 250 گرم پیازچه 150 گرم گردو خرد شده نان تست به مقدار لازم ماست یک سوم سس مایونز مصرفی سس مایونز به مقدار لازم 50 گرم خامه

    دستور آشپزی کیک مرغ

    دستور پخت:

    برای پخت کیک مرغ ابتدا سینه مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و کمی آب لیمو بپزید و آنرا ریشه ریشه کنید. پیازچه ها را شسته و ریز به صورت حلقه حلقه خرد کنید، حالا سس مایونز و ماست و خامه را با هم مخلوط کنید، بهتر است که این سس در چند مرحله و به اندازه کم درست کنید چون میزان مصرفی سس بستگی به مواد شما دارد که چقدر سس جذب کند. گردو را ریز خرد کنید، ژامبون مرغ را هم ریز خرد کنید. حالا همه مواد خرد شده را باهم داخل آسیاب بریزید، و آسیاب کرده و خوب مخلوط کنید. سس را به نسبت یک به سه ماست و سس به مواد اضافه کنید تا مایه کیک مرغ به صورت نرم در بیاید.

    نان های تست را یک ردیف منظم کف ظرف بچینید، حالا از مواد کیک مرغ که آماده کرده اید یک لایه دو سانتی روی نان ها بمالید، وقتی تمام سطح نان تست ها را با مایه کیک مرغ پوشاندید حالا یک لایه دیگر نان روی آن به همان ترتیب قرار بدهید، و باز هم روی آن را با مواد بپوشانید، دوباره روی مواد را با نان بپوشانید.

    بهتر است که کیک مرغ همین دو طبقه باشد، روی لایه آخر و دیواره اطراف را با سس مایونز بپوشانید، برای رنگی کردن لایه روی کیک می توانید از آب هویج، آب لبو، سس گوجه فرنگی استفاده کنید.

    حالا دیواره های اطراف کیک را با کاهوی ریز خرد شده یا همان پیازچه های خرد شده تزئین کنید، روی کیک را هم با سلیقه خودتان با پودر گردو یا پیازچه و یا هر مواد دیگری که عطر و طعم کیک را تغییر ندهد می توانید تزئین کنید.

    کیک مرغ را برای مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۱:۵۳   ۱۳۹۴/۵/۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    چی بپزم ؟

    شامی 

    مواد لازم :

    گوشت پخته شده ۳۰۰ گرم

    نخود پخته شده ۱۵۰ گرم

    لپه پخته شده ۲۰۰ گرم

    پیاز متوسط ۱ عدد

    تخم مرغ ۲ عدد

    نمک ، فلفل به مقدار لازم

    دارچین و زردچوبه به مقدار لازم

    سیب زمینی بزرگ ۱ عدد

    روغن به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱- ابتدا نخود و لپه را به طور جدا خیس کرده سپس گوشت با سیب زمینی و پیاز و کمی زردچوبه می گذاریم تا بپزد.

    ۲- لپه و نخود را به طور جدا می پزیم سپس گوشت پخته شده را جدا کرده و کاملا ریش ریش می کنیم.

    ۳- سیب زمینی و لپه و نخود و پیاز پخته شده را همه را چرخ می کنیم.

    ۴- نمک زردچوبه و دارچین اضافه کرده تخم مرغ را افزوده و مانند مایع کتلت در می آوریم سپس به صورت شامی های ریز در روغن سرخ کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۲:۱۱   ۱۳۹۴/۵/۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    شام چی بپزم ؟

    کباب موساکا

    مواد لازم:

    1 کیلو کدو تنبل سایز کوچک

    نیم کیلو گوشت قرمز چرخ کرده

    3 عدد پیاز

    3-2 حبه سیر

    1 ق.غ کره

    2-1 ق.غ روغن مایع

    2-3 عدد گوجه فرنگی خرد شده

    1 ق.غ رب فلفل تند

    1 ق.غ رب گوجه فرنگی

    2-1 عدد فلفل قرمز تازه

    یک دسته جعفری

    نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

    1 یا 1/5 لیوان پنیر پیتزای رنده شده

    طرز تهیه:

    ابتدا گوشت چرخ کرده را در ظرفی قرار داده تا زمانیکه آبش کشیده شود تفت دهید. پیاز ها را خرد کنید. روی گوشت پیاز خرد شده و سیر بریزید و با هم تفت دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و دوباره کمی تفت دهید. گوجه های خرد شده و فلفل قرمز را به گوشت اضافه کنید. در آخر نمک و فلفل سیاه را هم اضافه کرده و درب ظرف را بگذارید به مدت 5-6 دقیقه بپزد.کدوها را شستشو دهید و پوستشان را از ته بگیرید(ضخیم تر) و حلقه حلقه کنید. کدوها را میتونید به میل خودتان در کمی روغن تفت دهید و یا در آب نمک کمی آبپز کنید. پوستهای ضخیم کدو را در تستر کبابی کنید و یا میتونید آبپز کنید. جعفری را خرد کنید. چند حلقه از کدوها را در ظرفی قرار دهید و رویشان جعفری خرد شده را بریزید و کمی از گوشت چرخ کرده را روی جعفری ها بریزید و با قاشقی صاف کنید و دوباره کدو و جعفری و گوشت را لایه لایه قرار دهید.

    سس بشامل:

    مواد لازم:

    2-1 ق.غ کره

    3 ق.غ آرد

    نیم لیتر شیر سرد

    طرز تهیه:

    کره و آرد را تفت دهید کمی بعد شیر را به آرامی اضافه کنید. سس را روی غذا بریزید و روی سس پنیر پیتزا را اضافه کنید. داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد تا زمانیکه پنیرها سرخ شوند قرار دهید تا پخته شوند.

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • ۱۵:۴۵   ۱۳۹۴/۵/۱۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    شام چی بپزم ؟

    طرز تهیه جدید و خوشمزه توپک های مرغ

    مواد لازم :

    روغن برای سرخ کردن – ۵۰۰ میلی لیتر – فلفل سبز – ۱ عدد. – گوجه فرنگی – ۱00 گرم – سینه مرغ، ۵۰۰ گرم – تخم مرغ – ۱ عدد. – پودر ذرت ۵۰ گرم – نمک – ۱/۲قاشق چایخوری. - فلفل تند، خردشده – ۱/۴ قاشق چایخوری(در صورت تمایل) 

    طرز تهیه :

    گوشت مرغ راچرخ کنید وبا تخم مرغ و پودر ذرت، نمک، فلفل ورز دهید وبه شکل توپه های کوچک درآورید وبعد درروغن سرخ کنید.روغن توپکها را گرفته وبااستفاده یک سیخ چوبی آنها را با فلفل وگوجه فرنگی به سیخ بکشید.(قابل توجه دوستانی که مایل به استفاده از روغن نمی باشند میتوانید درجه۱۸۰ بمدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید).

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۵:۵۰   ۱۳۹۴/۵/۱۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    چی بپزم ؟

    دلمه بادمجون گوشتی

    موادلازم:

    بادمجان به تعداد دلخواه

    نیم کیلو گوشت قرمز(گوشت دلخواه)

    1 عدد پیاز

    2 عدد گوجه فرنگی و فلفل

    1 ق.غ کره

    روغن مایع برای سرخ کردن به مقدار لازم

    نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم

    برای روی دلمه ها گوجه و فلفل

    طرزتهیه:

    بادمجان ها را شسته و پوست بگیرید و کمی داخل آب نمک قرار دهید بعد خشکشان کرده سرخ کنید. بادمجانها را در ظرف مخصوص فر قرار دهید. گوشت را همراه کمی آب در ظرفی روی حرارت بذارید تا زمانیکه آبش کشیده شود سپس پیاز را درشت خرد کرده به گوشت اضافه کنید. کره را هم اضافه کنید و گوشت را تفت دهید. گوجه ها را رنده کنید و به گوشت اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه و کمی آب را هم اضافه کنید تا گوشت پخته و نرم شود. شکم بادمجانها را باز کنید و گوشتی که آماده کرده اید را داخلش قرار دهید و روش گوجه و فلفل بذارید. کمی از آب گوشت را بریزید روی بادمجانها. سپس بادمجانها را داخل فر از قبل داغ شده با دمای 200 درجه قرار دهید تا پخته شوند

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۳:۵۵   ۱۳۹۴/۵/۱۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    شام چی بپزم ؟

    فیله مرغ پفکی

    مواد لازم:

    فیله مرغ : 5 تکه

    ماء الشعیر : یک پیمانه

    آب : یک پیمانه

    آرد : 5/1 پیمانه

    بکینگ پودر : یک قاشق چایخوری

    فلفل قرمز و سیاه : 2/1 قاشق چایخوری

    پودر زنجبیل : 4/1 قاشق چایخوری

    پودر سیر : یک قاشق چایخوری

    روغن مایع : به میزان لازم

    طرز تهیه:

    1. در ظرفی ماءالشعیر، آب و پکینگ پودر را مخلوط و آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا به غلظت ماست برسد.

    2. در ظرفی فیله‌های مرغ را به صورت نواری و بلند برش دهید، همراه نمک، فلفل، پودر سیر و زنجبیل مزه دار کنید و فیله‌ها را تک تک داخل مواد و بعد در روغن داغ غوطه‌ور سرخ کنید.

    3. این غذا را همراه با سس تارتار سرو کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۵:۲۶   ۱۳۹۴/۵/۱۸
    avatar
    غزل بانو
    کاربر فعال|16 |21 پست
    کسی کباب تابه ای که با مرغ درست شده باشه امتحان کرده؟
  • ۱۵:۵۳   ۱۳۹۴/۵/۱۸
    avatar
    فوژان ♥
    کاربر فعال|286 |371 پست
    به به مرسی
  • ۱۸:۳۹   ۱۳۹۴/۵/۱۸
    avatar
    shilda joOn
    کاربر جديد|44 |55 پست
    لوبیا پلو. ساده و راحت و البته خیلی خوشمزه
  • ۱۴:۳۷   ۱۳۹۴/۵/۲۹
    avatar
    nusha nushin
    کاربر جديد|5 |7 پست
    زیباکده
    ronak n : 

    چی بپزم

    ماهی تیلاپیلا

    مواد لازم و طرز تهیه: 

    ماهی Tilapia حدودا ۵-۶ عدد

    آرد حدودا ۳-۴ پر ق غ 

    تخم مرغ ۱ عدد پودر فلفل پاپریکا به مقدار لازم نمک به مقدار لازم ۲ ق چ زعفران حل شده مقداری روغن مایع برای سرخ کردن 

    ماهی را شسته و خوب با دستمال حوله ی خشک کنید. 

    در کاسه ی تخم مرغ، فلفل، نمک و زعفران رو خوب با چنگال هم زنید. 

    سپس روی سطح صافی آرد را پاشیده و ۲ طرف ماهی را با کمی آرد آغشته کنید. بعد ماهی ها را داخل مخلوط تخم مرغ بزنید تا هر دوطرف آنها خوب آغشته شود ( به عکس رجوع کنید). سپس مرحله اول رو دوباره تکرار کنید. میتونید به جای آرد. نان سوخاری خورد شده در این مرحله استاده کنید. روغن را در ماهیتابه داغ کرده و ماهی ها را داخل آن چیده و کمی حرارت را کم کرده و هر دو طرف آن ها را تا حدی که ماهی پخته و کمی طلایی شود سرخ کنید. میتونید با لیمو ترش و یا نارنج سرو کنید

    شام چی درست کنیم؟

    زیباکده

    سلم دوستان من ماهی تیلا پیا رو از یکی دو ساعت قبل از پخت با سرکه ی قرمزوزردچوبه و پودر تخم گشنیز و نمک و فلفل مزه دار می کنم.و در آرد سوخاری با همین ادویه ها می غلطونم و سرخ می کنم.بسی خوشمزه می شه..

  • ۱۴:۳۹   ۱۳۹۴/۵/۲۹
    avatar
    nusha nushin
    کاربر جديد|5 |7 پست
    زیباکده
    ronak n : 

    شام چی بپزم ؟

    طرز تهیه جدید و خوشمزه توپک های مرغ

    مواد لازم :

    روغن برای سرخ کردن – ۵۰۰ میلی لیتر – فلفل سبز – ۱ عدد. – گوجه فرنگی – ۱00 گرم – سینه مرغ، ۵۰۰ گرم – تخم مرغ – ۱ عدد. – پودر ذرت ۵۰ گرم – نمک – ۱/۲قاشق چایخوری. - فلفل تند، خردشده – ۱/۴ قاشق چایخوری(در صورت تمایل) 

    طرز تهیه :

    گوشت مرغ راچرخ کنید وبا تخم مرغ و پودر ذرت، نمک، فلفل ورز دهید وبه شکل توپه های کوچک درآورید وبعد درروغن سرخ کنید.روغن توپکها را گرفته وبااستفاده یک سیخ چوبی آنها را با فلفل وگوجه فرنگی به سیخ بکشید.(قابل توجه دوستانی که مایل به استفاده از روغن نمی باشند میتوانید درجه۱۸۰ بمدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید).

    شام چی درست کنیم؟

    زیباکده

    سلام روناک جان.ممنون از دستورای خوشمزه ای که می ذاری.منظورت از پودر ذرت همون آرد ذرته که رنگش زرده ؟

  • ۰۱:۵۰   ۱۳۹۴/۶/۵
    avatar
    nusha nushin
    کاربر جديد|5 |7 پست
    کسی اینجا سر نمی زنه؟
  • ۱۱:۱۸   ۱۳۹۴/۶/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    شام چی درست کنیم؟
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان