خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۲:۳۴   ۱۳۹۴/۶/۲۵
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    پیتزای نان باگت 

    نان باگت بزرگ وتپل۱عدد

    گوشت چرخ کرده ۲۰۰گرم 

    پیاز متوسط۱عدد کوکتل ۱عدد

    فلفل دلمه وقارچ کمی 

    نمک فلفل واویشن 

    پنیر پیتزا ۱۰۰گرم

    نان باگت از وسط دوسانت  جا گذاشته از دوطرف ان بطول برش زده اما جدا نکنید وبعد مانند هندوانه به سمت بیرون کمی بادست باز کنید دوسانت باقیمانده از وسط نان را از عرض دوسانت دوسانت ببرید گوشت چرخ کرده را باپیاز وبقیه مواد تفت داده نمک فلفل اویش وپودر سیر را ریخته دوطرف نان را  که بریده اید وباز کرده اید از مواد پرکنید وبین نواری که وسط نان مانده بود وبه عرض بریده بودیم حلقه نازک کوکتل بگذارید وپنیر پیتزا را روی کل مواد ولابلای کوکتل ریخته داخل فر گرم ۲۰۰درجه بگذارید تا نان برشته وپنیر ابشود وسپس ازفر بیرون اورده کمی صبر کنید تا از داغی بیفتد وبعد به عرض از جایی که برش زده اید ببرید دراین صورت در هربرش یک کوکتل باید بماند روی برشها سس زده سرو کنید نوش جان

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۱:۰۳   ۱۳۹۴/۷/۱۴
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    لازانیا اسفناج وپنیر

    یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون 

    1/3 پیمانه پیاز خورد شده 

    یه حبه سیر له شده 

    2قاشق سوپ خوری رب گوجه 

    2گوجه فرنگی خرد شده 

    یک ونیم قاشق چای خوری ریحان خرد شده یا نصف قاشق چای خوری ریحان خشک

    1/4 قاشق چای خوری شکر

    کمی نمک 

    کمی فلفل

    8 رشته لازانیای خشک

    300 گرم اسفناج خرد شده

    3/4پیمانه پنیر سفید کم چربی یا بدون چربی

    نصف پیمانه پنیر موتزارلا رنده شده 

    2قاشق سوپ خوری پنیر پارمسان ریز رنده شده 

    2قاشق چای خوری ریحان خرد شده یا نصف قاشق ادویه ایتالیایی

    1سفیده تخم مرغ

    برای سس ، روغن زیتون را ور یک ماهیتابه متویط گرم میکنیم پیاز وسیر را در روغن داغ ریخته حرارت میدیم تاپیاز نرم شود گوجه ها رب ریحان شکر نمک وفلفل رو اضافه کنید میگذاریم تا به جوش بیاد زیر شعله رو کم کنید 5 دقیقه بگذارید تا بجوشد (در ظرف رو نگذارید) تا به غلظت دلخواه برسد 

    در این فاصله لازانیا هارا طبق دستور بسته اماده کنید بعد از ابکشی میگذاریم تا اب اضافی ان برود 

    برای موار داخل رولت آب اسفناج هارو میگیریم در یک کاسه ریحان وپنیر هارو مخلوط میکنیم سپس اسفناج وسفیده تخم مرغ هارو به ان اضافه میکنیم خوب بهم زده تا یکنواخت شود 

    فر را در درجه 350 فارنهایت یا 170 درجه سانتی گراد گرم کرده در این فاصله رولت هارو میپیچیم به این ترتیب که روی هر ورقه ابتدا مخلوط اسفناج رو میریزیم به طور یکنواخت ولوله میکنیم رولت ها را دو تا دوتا در ظرف مخصوص فر گذاشته مقداری سس روی ان میدهیم وحدود 25 دقیقه بعد رولتها اماده است.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۰۲   ۱۳۹۴/۷/۲۵
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    کباب لا پلو

     از قالب کیک صبحانه استفاده کردم

    تهش یکم روغن ریختم گوجه حلقه کردم گذاشتم بعد گوشت چرخ کرده ک با نمک و فلفل و دارچین و پیاز رنده شده مخلوط کردم و ورز دادم البته آب پیاز رو گرفتم بعد گوشت ها رو پهن کردم روی گو جه ها بعد برنج آبکش شده زعفرون زده و بعدم برنج آبکش شده ساده ریختم فشار دادم روشو فویل کشیدم گذاشتم تو فر

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۰:۱۶   ۱۳۹۴/۷/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کوکو مرغ غذایی یک شام سریع برای خانم های کارمند

    کوکوی مرغ غذایی سریع و خوشمزه

    مواد لازم برای کوکو مرغ :

    مرغ : یک عدد
    تخم مرغ : 10 عدد
    پیاز داغ : سه قاشق سوپ خوری
    جوش شیرین : یک قاشق مرباخوری
    زعفران ساییده : نصف قاشق چای خوری
    نمک و فلفل و دارچین : به انداز کافی
    آبلیمو تازه : یک یا دو قاشق غذاخوری

     

    طرز تهیه کوکو مرغ :

    مرغ را پس از تمیز کردن و شستن همراه با یک لیوان آب و کمی نمک و فلفل و یک قاشق پیاز داغ بگذارید کاملا بپزد تا آب آن کاملا کشیده شود و بیش از یکی، دو قاشق بیشتر آب نداشته باشد. 
    مرغ را کنار بگذارید تا سرد شود. سپس تمام پوست و استخوان مرغ را جدا و گوشت مرغ را نگینی کنید، مرغ نباید زیاد خرد شود.
    تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و خوب مخلوط کنید تا کف کند بعد از آن زعفران ساییده شده را در آب جوش حل کنید، جوش شیرین را هم در کمی آب سرد حل سپس نمک و فلفل و دارچین و دو قاشق باقیمانده پیاز داغ را به مایه تخم مرغ اضافه کنید.
    تکه های مرغ را در مایه ریخته و خوب هم بزنید. 
    حالا کم کم آماده می شویم برای سرخ کردن، در ماهیتابه به اندازه کافی روغن بریزید و وقتی داغ شد مایه کوکو را در آن بریزید و با پشت قاشق روی آن را صاف و در ماهیتابه را گذاشته و حرارت را کم کنید.

  • ۱۰:۱۷   ۱۳۹۴/۷/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    برای شام امشب تان کوکو لوبیا سبز و مرغ

    براي شام کوکو لوبیا سبز و مرغ درست کنید

    مواد لازم برای کوکو لوبیا سبز و مرغ :

    لوبیا سبز : 2 فنجان ریز خرد شده
    سینه مرغ پخته شده و ریزشده : 1 عدد
    تخم مرغ : 2 عدد
    نمک ، فلفل، ادویه : به مقدار لازم
    ذرت : 1 فنجان
    فلفل دلمه ای رنگی خرد شده : 1 فنجان

     

    طرز تهیه کوکو لوبیا سبز با مرغ :

    ابتدا لوبیا و سینه مرغ خرد شده را کمی تفت دهید تا خامی آن گرفته شده و کمی پخته شود.
    در ظرفی لوبیا سبز، فلفل دلمه، سینه مرغ خرد شده،ذرت، تخم مرغ ها و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
    مایع به دست آمده را داخل تابه ریخته و درب آن را بگذارید تا کاملا بپزد.

     

    نکته : اگر تمایل داشته باشید می توانید از یک عدد سیب زمینی رنده شده هم استفاده کنید.

  • leftPublish
  • ۱۰:۱۸   ۱۳۹۴/۷/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    شامی بادمجان کبابی درست کنید

    اگر از طرفداران پر و پاقرص بادمجان هستید و دلتان هم یک شامی جدید و لذیذ می‌خواهد، حتماً این مدل جهرمی را امتحان کنید. شامی بادمجان جهرمی یک غذای سنتی و البته بی‌ دردسر است و می‌تواند انتخاب خوبی برای یک شام ساده و خوشمزه باشد.

    شامی بادمجان، غذای خوشم طعم جهرمی ها 

    مواد لازم برای تهیه شامی بادمجان کبابی

    بادمجان : 2 عدد
    سیب‌زمینی پخته : 2 عدد
    سیب‌زمینی خام : 1 عدد
    پیاز : 1 عدد 
    تخم‌مرغ : 1 عدد 
    ماست : 1 ق س 
    آرد گندم : 1 ق س 
    نمک و فلفل : به میزان لازم 

     

    طرز تهیه شامی بادمجان کبابی 

    بادمجان‌ها را درون فر یا روی اجاق‌گاز کبابی کنید. 
    پوست بادمجان‌ها را بگیرید و سپس آنها را ساطوریکنید تا خوب نرم شوند.
    حالا در یک ظرف مناسب سیب‌زمینی‌ها را رنده کنید.پیاز را هم رنده کنید و آب آن را بگیرید.
    تخم‌مرغ، ماست و پیاز را به سیب‌زمینی اضافه کنید.
    بادمجان ساطوری شده را روی مواد بریزید و با نمک و فلفل خوب هم بزنید. 
    اگر مایه شامی شل بود، یک قاشق غذاخوری آرد گندم هم به آن اضافه کنید.
    وقتی مایه شامی آماده شد، درون تابه روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد به‌اندازه یک قاشق از مایه شامی درون تابه بریزید و سرخ کنید.

    نکته : اگر دلتان می‌خواهد شامی‌تان گوشت داشته باشد، 150 گرم گوشت چرخ کرده به موادتان اضافه کنید.ش

  • ۱۰:۱۹   ۱۳۹۴/۷/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    مرغ سرخ كرده، خود به تنهایی دارای طعم مطبوعی است چه برسد به آنكه با سس قارچ هم همراه باشد.

    زمان تهیه و آماده سازی: 5 دقیقه

    زمان پخت: 15 دقیقه

    مواد لازم برای 2 نفر:

    سینه مرغ: 2 عدد

    روغن زیتون: یك قاشق غذاخوری

    پیاز متوسط: یك عدد، خرد شود.

    سیر:‌ 2 حبه

    آویشن: نصف قاشق چای‌خوری

    پودر سبزی‌جات معطر: 2- 1 قاشق غذاخوری

    نمك و فلفل به مقدار لازم

    مواد لازم برای تهیه سس قارچ:

    قارچ: 250 گرم

    خامه:‌4/3 پیمانه

    سس سویا: یك قاشق غذاخوری

    آرد ذرت: ‌یك قاشق غذاخوری

    كره: یك قاشق غذاخوری

    روغن زیتون: یك قاشق غذاخوری

    نمك و فلفل به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    • فر را روی حرارت 450 درجه فارنهایت از قبل گرم كنید.

    • هر سینه مرغ را به دو قسمت مساوی تقسیم كنید.

    • روی  سینه‌های مرغ نمك و فلفل و نیز سبزیجات معطر بپاشید.

    • در این میان، در یك تابه،  پیاز را در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

    • تكه‌های سینه مرغ را به تابه اضافه كنید و هر طرف آن‌ها را 2- 1 دقیقه سرخ كنید.

    • مرغ‌ها را درون یك ظرف آلومینیومی قرار دهید و روی آن پودر آویشن و سیر خرد شده بریزید.

    • روی ظرف آلومینیومی را بپوشانید و آن را در فر به مدت 10 دقیقه حرارت دهید.

    مرغ سرخ شده با قارچ

     

    • در این میان، در یك تابه جداگانه، قارچ‌ها را درون روغن زیتون، همراه با نمك و فلفل تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.[خورش قارچ و مرغ]

    • خامه و سس سویا را به قارچ اضافه كنید و با حرارت كم به پختن ادامه دهید.

    • كره و آرد ذرت را با هم مخلوط كنید و به آرامی آن را وارد مخلوط قارچ كنید.

    • سس را به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی كه غلیظ شود حرارت دهید.
  • ۱۰:۴۱   ۱۳۹۴/۷/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

     کدوی شکم پر :

    کدو با سایز متوسط : 10 عدد
    پنیر موزارلا رنده شده : 500 گرم
    قارچ خرد شده : 250 گرم
    سیب زمینی نگینی شده : 2 عدد متوسط
    ذرت : 250 گرم
    فلفل دلمه ای نگینی شده : 1 عدد متوسط
    پیاز نگینی شده : 1 عدد متوسط
    رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
    نمک، فلفل و ادویه :  به مقدار لازم
    روغن برای سرخ کردن

     

    طرز تهیه کدوی شکم پر :

    کدوها را پوست کنید و از وسط نصف کنید. 
    با قاشق مربا خوری داخل کدوها را خالی کنید.
    در قابلمه ای پیاز را سرخ کرده و ادویه را اضافه کنید. سپس یک قاشق رب را داخل پیاز داغ تفت دهید.
    داخل کدوها را که خارج کرده اید خرد کرده و با قارچ، ففلفل دلمه ای، ذرت و سیب زمینی داخل مخلوط رب و پیاز تفت دهید. در انتها کمی آب بریزید و درب قابلمه را نیم باز بگذارید تا کاملا بپزد.
    بعد از پخته شدن مخلوط، آنها را داخل کدوهای خالی شده ریخته و روی آن را با پنیر موزارلا بپوشانید.
    داخل تابه تان کمی روغن ریخته و کدوها را داخل تابه تان بگذارید.شعله گاز را کم کرده و درب تابه را بگذارید. بعد از 30 الی 45 دقیقه غذای تان آماده است.

  • ۱۱:۰۷   ۱۳۹۴/۷/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    کرفس شکم پر
    کرفس شکم پر، سرشار از ویتامین‌ است و مصرف آن به خصوص برای کودکان توصیه می‌شود.
    مواد لازم برای 4 نفر :
    پنیر موزارلا: 200 گرم
    خامه ترش : 2 قاشق سوپ‌خوری
    ساقه کرفس : یک دسته
    نمک و فلفل : به مقدار لازم
    زیتون بدون هسته : 20 عدد
    طرز تهیه :
    ساقه‌های کرفس را به قطعات دو و نیم سانتی‌متری برش دهید.
    پنیر، خامه و زیتون را با هم مخلوط کنید.
    نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید.
     درون ساقه‌های کرفس را با مخلوط پر کنید.

  • ۱۱:۱۱   ۱۳۹۴/۷/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

     یک کباب ترکی خوش طعم و خانگی درست کنید

    مواد لازم برای کباب ترکی خانگی :

    گوشت فیله گوساله : 2 تکه
    گوشت فیله مرغ : 4 تا 5 عدد
    قارچ: 300 گرم
    فلفل دلمه : 1 عدد
    نمک و فلفل : به میزان لازم
    سیر: 2 تا 3 عدد 
    پیاز : 1 عدد بزرگ
    روغن : به میزان لازم
    سیب‌زمینی : 2 عدد متوسط


    طرز تهیه کباب ترکی خانگی :

    ابتدا در یک ماهیتابه گود، مقداری روغن بریزید و پیاز را نگینی خرد و سرخ کنید.
    سیر را هم خرد کرده و اضافه کنید. 
    گوشت گوساله و مرغ را به ورقه‌های نازک برش بزنید و با حرارت زیاد، ابتدا گوشت قرمز و بعد گوشت مرغ را سرخ کرده و سپس قارچ و فلفل دلمه را هم خرد کنید و به گوشت‌های ورقه‌ای و سرخ شده بیفزایید. 
    قبل از سرخ کردن قارچ، یک قاشق آب‌لیمو به آن اضافه کنید تا رنگ‌آن تیره نشود. 
    در این مرحله همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل بزنید. 
    در ظرف را ببندید و از روی حرارت بردارید تا مواد نرم شده و طعم‌دار شوند. 
    سیب‌زمینی را خلال و کمی آب‌پز کنید. دقت کنید نیمه‌پز شده باشد. 
    سپس آنها را صاف و خشک کرده، نمک بپاشید و سرخ کنید. 
    غذا را در یک ظرف مناسب کشیده و سیب‌زمینی را کنار دیس بریزید و با سبزیجات تازه و زیتون تزئین کنید.

  • leftPublish
  • ۱۱:۱۹   ۱۳۹۴/۷/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    باگت تخم مرغی پخته شده

    مواد مورد نیاز :

    2 عدد باگت ( 450 گرمی ) ایتالیایی یا فرانسوی ( بریده نشده ) 
    سوسیس به مقدار لازم
    1 فلفل متوسط زرد یا قرمز شیرین، خرد شده ( 3/4 فنجان )
    1/2 لیوان پیازچه نصف شده
    10 عدد تخم مرغ ، آرام زده شده
    2/3 لیوان خامه‌ی زده شده به مقدار مساوی یا خامه‌ی سبک
    1/4 لیوان ریحان خرد شده
    1/2 قاشق چایخوری نمک
    1 و 1/2 لیوان پنیر موزارتلا خرد شده

     

    طرز تهیه باگت تخم مرغی پخته شده 

    1 - فر را از قبل در دمای 176 درجه‌ی سلسیوس گرم کنید. یک ورق شیرینی پزی بزرگ را روی میز بگذارید. با استفاده از یک چاقوی دندانه دار، بالای هر یک از نان‎ها به اندازه‌ی یک اینچ از طرف بلند ببرید. از قاشق یا انگشتتان برای بیرون آوردن محتویات درون نان‎ها استفاده کنید. پوسته‎های نان را روی ورق شیرینی پزی آماده قرار دهید.

    2 - روکش‎ روی سوسیس‎ها را در صورت وجود جدا کنید. در یک ماهیتابه‎ی بزرگ، سوسیس‎ها را له کرده و به همراه فلفل‎ شیرین‎ها به مدت 8 دقیقه‎ای بپزید تا سوسیس‎ها پخته شوند و فلفل‎ها نیز تُرد باشند. پیازچه ها را در آخرین دقایق پختن مخلوط کنید. ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و چربی آن را دور بریزید.

    3 -  در یک کاسه‎ی بزرگ، تخم مرغ‎ها، خامه‎ی زده شده، ریحان و نمک را با یکدیگر ترکیب کنید. مخلوط سوسیس و یک لیوان پنیر را نیز اضافه کرده، به هم بزنید.

    4 - با دقت مخلوط تخم مرغ را داخل پوسته‎های نانی ( همان نان خالی شده ) بریزید. 1/2 لیوان باقی مانده‎ پنیر را روی مخلوط بپاشید. به مدت 35 تا 40 دقیقه بدون درپوش بپزید یا تا وقتی که تخم مرغ‎ها آماده بشوند. ( 70 درجه سلسیوس )

    5 - بگذارید برای 5 دقیقه خنک شود. با استفاده از چاقوی دندانه‎دار، باگت‎ها را قطعه قطعه کنید.

      

    ru234011.jpg.rendition.jpg

     

  • ۱۱:۲۰   ۱۳۹۴/۷/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    مواد لازم برای پنج نفر:
     
    لوبیا عروس                             2 پیمانه
    سیب زمینی                              1عدد متوسط
    فلفل دلمه ای                              نصف عدد
    قارچ                                      6عدد متوسط
    هویج                                      2عدد متوسط
    گوجه فرنگی                            6عدد متوسط
    روغن زیتون                            به میزان لازم
    نمک، فلفل قرمز، ادویه کاری       به میزان لازم
     
    طرز تهیه :
     
    مواد لازم را آماده کنید که بسته به سلیقه تان هم می توانید حلقه حلقه و هم نگینی خورد کنید، لوبیا عروس را 15 دقیقه جداگانه بپزید و سپس مواد آماده شده را به آن اضافه کرده، نمک، فلفل و ادویه ی لازم را نیز اضافه کنید  و 45 دقیقه زمان دهید تا با هم بپزند، سپس با روغن زیتون میل کنید.
  • ۱۱:۲۲   ۱۳۹۴/۷/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ساندویچ با نان تست, شیک و لذیذ! 

    می توانید به جای مرغ از کنسرو تن ماهی استفاده کنید.

    مواد لازم
    نان تست: یک  بسته
    سینه مرغ آب پزو ریز شده: یک لیوان
    هویج : چهار عدد
    سیب زمینی: سه  عدد
    کنسرو نخودفرنگی: ۲/۱ لیوان
    کنسرو ذرت : ۲/۱ لیوان
    پیاز رنده شده: دو عدد
    نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
    سس مایونز: به مقدار لازم
    تخم مرغ زده شده: سه تا چهار عدد
    آرد سوخاری : به مقدار لازم
    روغن برای سرخ کردن : به مقدار لازم
     

    ساندویچ با نان تست, شیک و لذیذ

    طرز تهیه: 
    پیازها را همراه با کمی روغن در ماهیتابه سرخ کنید.
    سپس سیب زمینی ها و هویج ها را که به صورت نگینی ربز خرد کرده اید به پیاز اضافه کرده و همراه با روغن تفت دهید
    تابپزند سپس نخودفرنگی و ذرت را به همراه مرغ پخته شده و ریز شده به مواد اضافه کرده روی حرارت هم بزنید و کمی تفت دهید.
    نمک و فلفل و زردچوبه را نیز به مواد اضافه کنید.
    نانها را به صورت مثلثی شکل خرد کرده سپس روی هر کدام از نانها کمی سس مایونز بمالید.
    روی نانها کمی از مواد با قاشق ریخته و طرف دیگر نان را با قطعه دیگر نان بپوشانید.
    هر کدام از ساندویچ ها را ابتدا در تخم مرغ زده شده و سپس در آرد سوخاری بغلتانید
    و در روغن فراوان روی حرارت ملایم سرخ کنید تا زمانی که نانها طلایی رنگ شوند.

  • ۱۱:۲۴   ۱۳۹۴/۷/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    برای شام امشب تان قارچ سوخاری پنیری درست کنید

    قارچ سوخاری یک ایده بسیار عالی برای شام امشب تان است . اگر شما هم عاشق قارچ هستید حتما قارچ سوخاری را امتحان کنید.

    اگر طرفدار قارچ هستید، حتما قارچ سوخاری را هم دوست دارید. قارچ سوخاری یک پیش غذای بسیار خوشمزه است که آن را می‌توانید به راحتی در منزل درست کنید. در این دستور چون قارچ‌ها در روغن سرخ نمی‌شوند، می توان گفت که یک غذای رژیمی محسوب می‌شود.

     

    قارچ سوخاری پنیری برای طرفداران قارچ

     

    مواد لازم برای درست کردن قارچ سوخاری پنیری برای 4 نفر

    قارچ : 300 گرم
    پودر آویشن : 2 /1 ق چ
    پودر سیر : 1 ق چ
    پنیر موزارلای کم چرب رنده شده : 2 /1 پیمانه
    پودر نان سوخاری : 2 ق س
    رب گوجه‌فرنگی : 2 ق س
    سبزی معطر خشک : 1 ق چ
    سیر رنده شده : 2 حبه
    نمک،فلفل و روغن : به میزان لازم

     برای شام امشب تان قارچ سوخاری پنیری درست کنید

    طرز تهیه قارچ سوخاری پنیری : 

    فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. 
    در یک‌کاسه کوچک رب گوجه را با 2 لیوان آب جوش خوب مخلوط‌ کنید سپس آن را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. 
    حالا سیر،سبزی معطر خشک،نمک و کمی فلفل را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند. بعد از 5-4 دقیقه قابلمه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
    قارچ‌ها را خوب بشویید سپس با یک چاقوی تیز ساقه آنها را جدا کنید. 
    یک ظرف مناسب برای گذاشتن داخل فر انتخاب کنید و آن را کمی چرب کنید. 
    اکنون قارچ‌ها را داخل ظرف طوری بچینید که قسمتی که ساقه به قارچ وصل می‌شود کف ظرف قرار گیرد. 
    حالا پودر سیر، پودر آویشن و سسی را که آماده کرده بودید روی قارچ‌ها بریزید و ظرف را به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا قارچ‌ها کمی نرم شوند.
    اکنون ظرف را بیرون آورید، پنیر و پودر سوخاری را روی مواد ریخته و آن را دوباره در فر به مدت 5 دقیقه قرار دهید تا پنیر کاملاً آب شود سپس آن را سرو کنید.

     

    نکته : اگر می خواهید غذای شما بیشتر حالت پنیری داشته باشد، علاوه بر پنیر موزارلا از پنیر پارمسان هم استفاده کنید.

  • ۱۱:۲۷   ۱۳۹۴/۷/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    برای شام امشب خوراک مرغ و سبزیجات قفقازی درست کنید

    خوراک مرغ  و سبزیجات قفقازی یکی از بهترین پیشنهادات برای یک شام سبک و مقوی است. خوراک مرغ و سبزیجات قفقازی را می توانید به عنوان یک غذای اصلی برای میهمانان تان بگذارید.

    خوراک مرغ و سبزیجات قفقازی یک خوراک ساده و خوشمزه، که از خوردن آن سیر نمی شوید. این خوراک خیلی راحت تهیه می شود و تنها نکته در تهیه آن این است که وقتی سبزیجات را یکی یکی سرخ می کنید حتما توی صافی بریزید که روغن اضافی آنها گرفته شود، زیرا در غیر این صورت غذای خیلی چربی خواهید داشت.

    خوراک مرغ و سبزیجات قفقازی :

     

    مواد لازم خوراک مرغ و سبزیجات قفقازی :

    سینه مرغ پخته شده : نصف سینه
    لوبیا سبز : 300 گرم
    بادمجان : نیم کیلو
    پیاز : 2 عدد متوسط
    هویج : 1 عدد
    فلفل دلمه ای : 2 عدد
    ماست سفت شیرین : 1 پیمانه
    سس مایونز : 2 قاشق
    گردو : نصف پیمانه

     

    طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات قفقازی :

    همه سبزیجات رو خلالی خرد کنید و مرغ و هم به شکل سبزیجات خرد کنید.
    لوبیاها رو بپزید.
    پیازها را داخل روغن سرخ کنید.
    لوبیاها را داخل روغن تفت بدید.
    روی بادمجان ها نمک  پاشیده وبگذارید 1 ساعت بماند تا تلخی ان از بین برود. با این روش روغن کمتری هم جذب خواهد کرد.سپس روی آن آب گرفته و داخل روغن سرخ کنید.
    هویج را سرخ کنید و زمانی که نرم شده، فلفل دلمه ای را اضافه کرده و تفت دهید.
    مرغ را اضافه کرده و کمی آن را تفت دهید.
    باقی سبزیجات را اضافه کرده و نمک و فلفل بزنید و از روی حرارت بردارید.
    خوراک رو توی ظرف مورد نظر بریزید.
    ماست و سس مایونز را مخلوط  و روی خوراک بریزید. گردو را کمی خرد کنید و روی خوراک را با گردو ها تزیین کنید.

  • ۱۱:۵۰   ۱۳۹۴/۷/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    کباب مرغ با کرفس
    این کباب مرغ را می توانید با سیخش بخورید.
    مواد لازم :
    سینه مرغ چرخ شده : یک عدد
    هویج : یک عدد
    برگ کرفس خرد شده : به میزان دلخواه
    پیاز متوسط : یک عدد
    نمک، زردچوبه، فلفل، آب زعفران : به میزان دلخواه
    ساقه کرفس : برای این مقدار مواد حدود ۸عدد (تا جایی که می توانید از ساقه های باریک و تازه استفاده کنید)
    طرز تهیه :
    پیاز را رنده کنید و با مرغ چرخ شده، هویج رنده شده و برگ کرفس خرد شده مخلوط کنید.
    ( من همه مواد را در غذاساز ریختم و خرد کردم)
    سپس نمک و ادویه ها و زعفران را اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم .
    سپس مقداری از مواد را مثل کباب سیخ دور کرفس ها قرار می دهیم مواد را در مقداری روغن سرخ می کنیم. این غذا را می توانید با سس سفید میل کنید.
  • ۱۱:۵۷   ۱۳۹۴/۷/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

     اگر شما هم دیر به منزل می رسید و برای درست کردن و تهیه شام فرصت بسیار کمی

    دارید ما به شما پیشنهادی می کنیم برای وعده شام این شام سریع و سبک را تهیه کنید.

    ساندویچ میگو را به سرعت درست کنید

    یک ساندویچ ساده و متفاوت برای شام. اگر طرفدار غذاهای سبک و البته خوشمزه برای وعده غذایی آخر روز هستید این ساندویچ بهترین پیشنهاد است.

    مواد لازم برای ساندویچ میگو :

    سس مایونز : 1/3 پیمانه 
    خامه : 3 /1 پیمانه 
    سس خردل : 1 ق‌س 
    آبلیمو : 1 ق‌ چ 
    روغن زیتون : 1 ق‌ چ 
    پیاز قرمز خردشده : 1/4 پیمانه 
    كرفس خردشده : 1/2 پیمانه 
    میگوی پخته و خردشده : 2 /1 و 1 پیمانه 
    خلال بادام : 1/4 پیمانه 
    نمك و فلفل : به میزان لازم
    نان باگت : 4 تكه 
    گوجه‌فرنگی خردشده : 4 عدد 
    كاهوی خردشده : به میزان دلخواه

     

    روش تهیه ساندویچ میگو :

    1. كاسه متوسطی بردارید. سس مایونز را داخل ظرف ریخته، خامه، آبلیمو، سس خردل و روغن زیتون را به آن اضافه كنید. كمی هم بزنید تا مواد باهم مخلوط شوند.

    2. پیازهای خردشده و كرفس خردشده را هم به مواد بیفزایید و كمی هم بزنید.

    3. میگوهای پخته‌شده را به آرامی اضافه كنید. بعد نوبت خلال‌های بادام است تا به مواد تشكیل‌دهنده ساندویچ میگوی شما اضافه شوند.

    4. نمك و فلفل را به میزان دلخواه به سایر مواد بیفزایید. اگر ذائقه شما اجازه می‌دهد با كمی دست و دلبازی بیشتر فلفل را به مواد ساندویچ‌تان اضافه كنید تا كمی تند شود. سیاه یا قرمز بودن فلفل هم به خودتان بستگی دارد كه كدام را بیشتر می‌پسندید.

    5. حالا مواد داخل ساندویچ به همین راحتی آماده شده‌اند. برای پیچیدن ساندویچ، داخل نان‌های باگت را كمی خالی كنید. بعد كاهو‌های خردشده را داخل نان‌ها ریخته و ساندویچ را با مواد آماده شده پر كنید.

     

    نکته مهم در تهیه ساندویچ میگو :

    چند عدد از گوجه‌فرنگی‌های خردشده را هم داخل ساندویچ‌ها قرار دهید. اگر دوست ندارید می‌توانید گوجه‌فرنگی‌ها را در كنار چند عدد خیار حلقه‌شده به‌طور جداگانه در كنار ساندویچ سرو كنید. ساندویچ‌های شما آماده هستند. با این مواد می‌توانید برای 4 نفر ساندویچ‌های خوشمزه‌ درست كنید.

  • ۱۸:۱۴   ۱۳۹۴/۸/۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    نان_تست_فرانسوی

    مواد لازم:

    تخم مرغ 2 عددخامه یا شیر یک دوم فنجانجعفری خرد شده 2 قاشق غذا خورینان باگت 8 تکه

    طرز تهیه:

    1. در یک کاسه ، تخم مرغ ، خامه یا شیر رابا جعفری خرد شده مخلوط کنید.

    2. نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند.

    3. 8 تکه از نان باگت را که برش زدیم در تخم مرغ گذاشته و 3  تا 4 دقیقه به آن زمان می دهیم.

    4. 15 گرم کره را داخل ماهی تابه ذوب می کنیم و نان باگت ها را پس از بیرون آوردن از تخم مرغ داخل ماهی تابه سرخ می کنیم.2 تا 3 دقیقه زمان لازم است تا هر سمت نان ها سرخ و طلایی شود.این نان ها الان آماده اند.می توانید آنها را میل کنید.نوش جان.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۲۳:۱۷   ۱۳۹۴/۸/۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    #چیکن_استریپس

    مواد لازم:

    نیمه سینه مرغ بدون پوست 4 عددآرد 1/2 فنجانآویشن خشک 1 قاشق چای خوریفلفل قرمز 1 قاشق چای خورینمک و فلفلتخم مرغ 2 عدد بزرگکورن فلکس دانه درشت 6 فنجانکره آب شده 3 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:

    1. در ظرفی کم عمق آرد،آویشن،نمک و فلفل وفلفل قرمز را مخلوط می کنیم و در ظرفی دیگر تخم مرغ هارو خوب هم میزنیم. مرغ را به اندازه ای که ضخامتش به 1تا2 سانت برسد می کوبیم. 

    2. ابتدا هر طرف مرغ را با آرد می پوشانیم و بعد با تخم مرغ(نه در حدی که چکه کند!)،سپس 2 طرف را با کورن فلکس می پوشانیم.

    3. هم میتوان درونفر پخت و هم درون روغن سرخ نمود.

    4. در صورت پخت در فر،کف سینی را با فویل می پوشانیم.روی سینه هارا کمی کره مالیده و به مدت 30 دقیقه با حرارت 375 درجه فارنهایت درون فر می گذاریم.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۹:۴۷   ۱۳۹۴/۸/۶
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    بيف استرو گانف 

    بيف استروگانف يك غذاى بسيار لذيذ ومقوى از كشور روسيه است كه طرفداران بسيارى دارد

    غذايى كه طبخ ان بسيار راحت است 

    مواد لازم:

    گوشت مغز ران گوساله بدون چربى      نيم كيلو 

    قارچ.     نيم كيلو 

    پياز درشت.   يك عدد

    نمك وفلفل سياه.    به ميزان لازم 

    سس سفيد.    يك پيمانه 

    خامه.     نصف فنجان در صورت تمايل 

    سيب زمينى متوسط.    ٤ عدد 

    روغن براى سرخ كردن سيب زمينى.      به ميزان لازم 

    @ashpazima

    طرز تهيه:

    ابتدا گوشت را شسته وبه نوارهاى باريك برش بزنيد نوارهايى به اندازه دو بند انگشت وضخامت يك سانتى متر 

    پياز را خلال كنيد ودر قابلمه با كمى روغن تفت دهيد تا پيازها طلايى شود .

    سپس گوشت را اضافه كرده وبه همراه پيازها تفت دهيد تا اب گوشت كاملا تبخير شود . در اين هنگام اب اضافه كرده و سه الى چهار ساعت زمان دهيد تا گوشت كاملا پخته شود .

    قارچها را شسته و ورقه اى خرد كنيد وبه گوشت اضافه كنيد تا كمى پخته شود .

    در اين فاصله سس سفيد را اماده كنيد 

    براى اماده كردن سس سفيد در يك ظرف دسته دار ترجيحا لعابى دو قاشق غذاخورى ارد سفيد را با دو ليوان شير مخلوط كنيد وروى حرارت مرتب هم بزنيد تا مخلوط حالت فرنى پيدا كند در اخر پنجاه گرم كره را به ان اضافه كرده نمك وفلفل را بيفزاييد وحرارت را خاموش كنيد .

    گوشت وقارچ را تا جايى حرارت دهيد كه بيشتر از نصف پيمانه اب نداشته باشد . سس سفيد را به غذا اضافه كنيد وبعد از يكى دو جوش واضافه كردن نمك وفلفل غذاى شما اماده است 

    سيب زمينى ها را خلال بسيار باريك وظريف بزنيد ودر روغن سرخ كنيد 

    بيف استرو گانف را در ظرف مورد نظر بكشيد سيب زمينى هاى سرخ كرده را روى ان بريزيد وبا خامه روى انرا تزيين كنيد 

    در صورت تمايل ميتوانيد خامه را حذف كنيد 

    نوش جان

    @ashpazima

    شام چی درست کنیم؟

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان