خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۱:۳۳   ۱۳۹۴/۸/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

     کوکو کلم بروکلی

    مواد لازم برای تهیه کوکو کلم بروکلی

    روغن حیوانی یا روغن مخصوص سرخ یک قاشق مربا خوری

    آرد گندم یک قاشق غذا خوری

    نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به اندازه نیاز

    پیاز رنده شده یک عدد

    پیاز سرخ شده بدون روغن سه قاشق غذا خوری

    گردوی ریز شده سه قاشق غذا خوری

    تخم مرغ چهار عدد

    کلم بروکلی سیصد گرم

    طرز تهیه کوکو کلم بروکلی

    کلم بروکلی را با مقداری کمی آب بپزید وقتی پخته شد آنقدر صبر کنید تا کاملاْ آب آن تبخیر شود بعد کلم بروکلی را میکس و یا با گوشت کوب له کنید و به آن گردو ، آرد ، پیاز سرخ شده ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، پیاز رنده شده و تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید چنانچه مایه سفت و یا شل بود میتوانید میزان تخم مرغ را زیاد و کم کنید.
    کف ماهیتابه رژیمی رابا کمی روغن چرب نمایید و مایه کوکو را داخل آن بریزید و درب ماهیتابه را ببندید و حرارت را کم نمایید و فرصت بدهید تا کوکو بپزد و بعد طرف دیگر را برگردانید وقتی کوکو پخته شد برش بزتید و در سینی بچینید و تزیین نمایید

  • ۱۱:۳۸   ۱۳۹۴/۸/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    اسنک چیپس و ژامبون

    مواد لازم برای تهیه اسنک چیپس و ژامبون



    آویشن و فلفل: به اندازه نیاز

    زیتون سیاه بدون هسته : نیم فنجان

    ذرت کنسروی:۱ عدد کوچک

    پنیر پیتزا: به اندازه نیاز

    چیپس: ۱ بسته

    قارچ: ۱بسته کوچک

    ژامبون با طعم دلخواه (ترجیحا دودی): پانصد گرم

    طرز تهیه اسنک چیپس و ژامبون

    اول ژامبون ها را به صورت نوار باریک برش بزنیم .پیرکس مورد نظر را با مقداری روغن زیتون چرب می نماییم و ژامبون ها را ته ظرف بریزیم . بعد یک لایه پنیر روی ژامبون ها بریزیم . روی پنیر کمی ژامبون می ریزیم . چیپس ها را با ست کمی فشار می دهیم تا خرد شود و روی ژامبون ها می ریزیم. دوباره یک پنیر اضافه می کنیم وروی پنیر ذرت ها را می ریزیم.روی ذرت ها هم کمی آویشن و فلفل (قرمز یا سیاه به دلخواه خودتان) می ریزیم. قارچ ها را که از قبل کمی تفت داده ایم و آب آن ها را گرفته ایم روی ذرت ها می ریزیم و کمی پنیر برای چسبندگی ذرت و قارچ می ریزیم و زیتون سیاه هارا برای تزئین روی آن می چینیم و به مدت ده دقیقه توی فر و یا ماکروفر می گذاریم.

    حالا یه وعده غذایی سبک و خوشمزه درست کرده اید . می تونید مواد دیگری را هم که دوست دارید مثل فلفل دلمه ای و … را هم به این اسنک اضافه نمایید .

  • ۱۱:۴۳   ۱۳۹۴/۸/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    بیف مدیترانه ای

    مواد لازم برای تهیه بیف مدیترانه ای

    پیاز خلالی شده ۱ عدد

    فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری

    سس سویا نمك دار ۱ قاشق سوپخوری

    سویا سس شیرین ۳ قاشق سوپخوری

    روغن مایع ۳ قاشق سوپخوری

    فلفل دلمه ای قرمز ، زرد و سبز از هر كدام ۲ عدد

    فیله گوساله نیم کیلو

    طرز تهیه بیف مدیترانه ای

    گوشت ها را به صورت خلالی و نازك خرد کنیم ،همراه با پیاز در روغن به مدت ده دقیقه سرخ نماییم طوری كه زیاد خشك نشود. فلفل دلمه ای ها را هم خلالی خرد کنیم و داخل گوشت و پیاز می ریزیم و همه مواد را با هم تفت می دهیم تا آنجایی كه رنگ فلفل دلمه ای ها عوض نشود . وقتی مواد كمی نرم شدند هر دو مدل سویا را داخل غذا بریزیم و هم می زنیم. در آخر داخل سینی بریزیم و دور آن را با گوجه فرنگی و لیموترش تزئین می كنیم.

  • ۱۱:۴۴   ۱۳۹۴/۸/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    اشترودل گوشت

    مواد لازم برای تهیه اشترودل گوشت

    نمک، فلفل سیاه به اندازه نیاز
    نمک برای خمیر ۱ قاشق چای‌خوری
    مایه‌ خمیر ۲ قاشق چای‌خوری
    بهبود دهنده ۱ قاشق چای‌خوری
    رب گوجه‌ فرنگی ۱ قاشق سوپ‌خوری
    شکر ۲ قاشق سوپ‌خوری
    روغن مایع صد گرم
    شیر صد و بیست و پنج میلی‌لیتر
    پیاز ۲ عدد متوسط
    تخم‌مرغ ۱ تا ۲ عدد
    گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) پانصد گرم
    قارچ پانصد گرم
    پنیر موتزارلا دویست و پنجاه گرم
    کره یا مارگارین ضصت گرم
    آرد گندم چهار صصد و پنجاه گرم

    طرز تهیه اشترودل گوشت
    * اول مایه‌ خمیر را با کمی شیر ولرم و یک قاشق سوپ‌خوری شکر مخلوط کنید و بگذارید عمل بیاید.
    * تخم‌مرغ و روغن مایع را با هم فاطی کنید ، بهبود دهنده را هم اضاف کنید.
    * آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر درست شود. خمیر را کمی ورز بدهید، روی آن را به روغن مایع آغشته کنید و در ظرف بگزارید ؛ در ظرف را با دستمال حوله‌ای بپوشانید تا حجم خمیر دو برابر شود.
    * روی میز را آرد بپاشید. خمیر را با وردنه، به قطر نیم سانتی‌متر باز کنید و به صورت مستطیل ده در بیست درآورید.
    * مواد گوشتی را آماده کنید . پیاز رنده شده را به مدت چهار دقیقه تفت دهید ، گوشت چرخ کرده را به آن اضاف کنید .
    * بعد از آن که رنگ گوشت کاملاً تغییر کرد، نمک و فلفل سیاه و قارچ، را اضافه کنید . بعد رب گوجه فرنگی را به آن اضاف کنید و به مدت پنج دقیقه روی حرارت بگزارید تا مواد بپزد .
    * مواد را روی خمیر پهن کنید و سطح آن را با پنیر موتزارلا رنده شده بپوشانید. بعد روی مواد را با یک لایه‌ دیگر خمیر بپوشانید.
    * در آخر روی خمیر دوم را با کارد چند چاک موازی دهید و روی آن را با روغن مایع یا کره چرب کنید.
    * بعد به مدت بیست دقیقه در طبقه‌ وسط فر با حرارت صد و هشتاد درجه‌ سانتی‌گراد تا دویست درجه و یا چهارصد درجه‌ فارنهایت بگزارید .
    * می‌توانید به جای گوشت چرخ کرده از ماهی، مرغ و میگو هم استفاده کنید .


    اشترودل گوشت یک غذای اتریشی است

  • ۱۱:۵۰   ۱۳۹۴/۸/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    چیپس و پنیر مخصوص در ماکروفر

    مواد لازم:

    چیپس سوپر     1بسته

    پنیر پیتزا     100 گرم

    ذرت شیرین    100 گرم

    ژامبون دودی    100 گرم

    فلفل دلمه ای     4/1 عدد

    سس هزار جزیره     2قاشق غذاخوری

    سس مایونز    1قاشق غذاخوری

    آب جوشیده     1 قاشق غذاخوری

    آویشن      به مقدار لازم

    پنیر گودا (در صورت تمایل)     50 گرم

    ابتدا چیپس را کف ظرف مورد نظر می ریزیم سپس سس مایونز و هزار جزیره و ۱ قاشق آب جوش و آویشن را خوب مخلوط می کنیم تا یک دست شود و نیمی از آن را روی چیپس ها می ریزیم و بعد ژامبون و ذرت و فلفل دلمه ای (خیلی ریز خورد شده) را اضافه می کنیم و باقیمانده ی سس را روی آن می ریزیم و پنیر پیتزا و گودا را روی آن ریخته و به مدت ۳ دقیقه در ماکروفر قرار می دهیم.

    این چیپس و پنیر بسیار لذیذ است و سریع آماده میشود!

  • leftPublish
  • ۱۱:۵۱   ۱۳۹۴/۸/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کوفته یونانی

    مواد لازم برای سس :

    برگ بو ۲ عدد

    میخک ۱ چهارم قاشق چای خوری

    دارچین ۱ قاشق چای خوری

    کره ۳ چهارم فنجان

    پیاز خرد شده ۱ عدد

    سس گوجه فرنگی دویست و پنجاه گرم

    مواد لازم برای تهیه کوفته یونانی

    نمک و فلفل به اندازه نیاز

    پیاز خرد شده ۱ عدد

    سیر آسیاب شده شش حبه

    نان نرم چهار برش

    سرکه ۱ قاشق چای خوری

    شوید نیم قاشق چای خوری

    برگ نعنا تازه دو قاشق سوپ خوری

    تخم مرغ زده شده ۱ عدد

    گوشت گاو ۱ کیلو

    طرز تهیه کوفته یونانی

    همه مواد را با هم قاطی کنید ، آنها را به شکل توپهای اندازه گردو در بیاورید . آنها را در آرد غلط دهید و در روغن سرخ کنید . آنها را به سس اضافه کنید ، به مدت بیست دقیقه سرخ کنید . درصورت لازم کمی آب به آن اضافه نمایید . گوشت ها را می توانید در برگ مو بگزارید و در سس بپزید .

  • ۱۱:۵۱   ۱۳۹۴/۸/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    املت ژامبون و فلفل

    مواد لازم برای تهیه املت ژامبون و فلفل

    نمک به اندازه نیاز

    تخم مرغ زده شده شش عدد

    شوید تازه خرد شده یک قاشق سوپخوری

    فلفل سیاه نیم قاشق چایخوری

    گوجه فرنگی دویست و پنجاه گرم

    ژامبون خرد شده صد گرم

    سیر کوبیده یک حبه

    پیاز قرمز خرد شده یک عدد

    کره سی گرم

    فلفل قرمز دلمه ای یک عدد

    طرز تهیه املت ژامبون و فلفل

    ۱ – فلفل دلمه ای را از وسط به چهار قسمت تقسیم کرده و از سمت پوست کبابی کنید . پوست فلفل دلمه ای را پس از آنکه برشته و سیاه رنگ شد کنده و گوشت آن را خرد کنید.
    ۲ – کره را داخل ماهیتابه گرم کرده و پیاز ، سیر و ژامبون را در آن سرخ کنید . مواد را هر از گاهی هم بزنید تا پیاز نرم شود. گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و خرد کنید سپس آنها را همراه با فلفل دلمه ای ، فلفل سیاه و شوید به مواد درون قابلمه اضافه کنید . شعله گاز را خاموش کرده و بگذارید مخلوط ژامبون سرد شود . سپس آن را درون صافی بریزید تا آب اضافی خارج شود. آب اضافی را دور بریزید .
    ۳ – تخم مرغها را همراه نمک و مخلوط ژامبون درون یک کاسه ریخته و خوب هم بزنید . ته یک ماهیتابه نچسب را کمی چرب کرده و نیمی از مایه املت را درون آن بریزید تا ببندد و زیر آن قهوه ای رنگ شود . سپس املت را به کمک کفگیر از وسط تا کرده و بگذارید کمی بیشتر بپزد در آخر آن را داخل بشقاب سرو قرار دهید بقیه مایه املت را هم به همین روش بپزید و به زمان سرو ، هر املت را به دو قسمت تقسیم نمایید .

  • ۱۱:۵۲   ۱۳۹۴/۸/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

     استیک با سس کچاپ

    مواد لازم برای تهیه استیک با سس کچاپ

    سس کچاپ به اندازه نیاز

    روغن زیتون به اندازه نیاز

    نمک و فلفل به اندازه نیاز

    فلفل سبز یک عدد بزرگ

    گوجه فرنگی یکعدد

    پیاز یک عدد

    تکه های گوشت گوساله شش عدد

    طرز تهیه استیک با سس کچاپ

    ۱٫ گوشت را به تکه های نازک برش دهید.

    ۲٫ تکه های استیک را در ظرف عمق داری بریزید.

    ۳٫ پیاز، گوجه فرنگی، فلفل سبز را در مخلوط کن ریخته خوب با هم مخلوط کنید تا سس نرمی بدست آید، سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

    ۴٫ سس بدست آمده را روی تکه های استیک ریخته و با دست مواد را با هم مخلوط کنید، بطوریکه تمام سطح استیک‌ها به سس آغشته شود.

    ۵٫ ظرف را به مدت ۱ روز کامل در یخچال قرار دهید تا استیک ها مزه‌دار شوند.

    ۶٫ تکه‌های استیک را روی دستگاه مخصوص قرار داده با حرارت کم بپزید.

    ۷٫ کمی روغن زیتون با سس کچاپ را با هم قاطی کنید ، در حین پخت با یک برس روی استیک بکشید.
    ۸٫ استیک‌ها را در ظرف بچینید اطراف آن را با گوجه فرنگی خرد کرده و جعفری یا سبزیجات دیگر تزئین نمایید .

  • ۱۱:۵۳   ۱۳۹۴/۸/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    اسکالپ میگو

    مواد لازم برای تهیه اسکالپ میگو

    روغن مایع به اندازه نیاز

    نمک و فلفل به اندازه نیاز

    لیمو ترش دو قاشق غذاخوری

    سس سویا سه قاشق غذاخوری

    آرد سوخاری به اندازه نیاز

    پودر سوخاری به اندازه نیاز

    پودر جوز هندی یک قاشق چایخوری

    تخم مرغ دو عدد

    پیاز رنده شده یک عدد

    زنجبیل رنده شده یک قاشق غذاخوری
    میگو پوست کنده دویست و پنجاه گرم
    سیر چهار حبه

    طرز تهیه اسکالپ میگو

    اول میگو ها را داخل لیمو – پیاز رنده شده – زنجبیل – سیر – جوز هندی و سویا سس مزه دار می کنیم. ۳ ساعت باید زمان مواد بماند تا میگو ها در این مخلوط به خوبی مزه دار شوند.
    بعد میگوها را در تخم مرغ زده شده فرو کنید و در پودر سوخاری بزنیم و دوباره در تخم مرغ زده شده قرار دهیم و در آخر در آرد سوخاری می غلتانیم و در آخر در روغن داغ سرخ کنیم و اسکالپ میگو را با برنج سفید سرو می نماییم.

  • ۱۱:۵۴   ۱۳۹۴/۸/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    خوراک ماهی با سس سالسا

    مواد لازم برای درست کردن خوراک ماهی با سس سالسا
    سبزیجات بخارپز(هویج، براکلی و…)/ به اندازه نیازبرنج پخته شده سی صد و بیست گرم)

    فلفل سیاه (پودر شده) به اندازه لازم

    نمک اندازه نیاز

    فیله ماهی ( چهار تکه) هشتصد گرم

    گشنیز تازه (ریزریز شده ) یک قاشق سوپخوری ( ده گرم)

    سیر (کوبیده شده) دو حبه ( ده گرم)

    آب لیموترش یک قاشق سوپخوری ( چهارده میلی لیتر)

    روغن زیتون یک چهارم پیمانه ( چهل میلی لیتر)

    مواد لازم برای درست کردن سس سالسا:

    فلفل سیاه ( آرد شده)به اندازه نیاز

    نمک به اندازه نیاز

    آب لیموترش یک قاشق سوپخوری (چهارده میلی لیتر)

    روغن زیتون دو قاشق سوپخوری (سی میلی لیتر)

    گشنیز تازه (ریز ریز شده) دو قاشق سوپخوری ( بیست گرم)

    آووکادو ( ریز ریز شده) یک عدد (دویست گرم)
    گوجه فرنگی (خرد شده) چهار عدد (چهارصد گرم)

    روش پخت خوراک ماهی با سس سالسا
    روغن زیتون، آب لیموترش، سیر و گشنیز را در ظرف غیر فلزی قاطی کنید. به ماهی نمک و فلفل زده و کاملاً به مخلوط زیتون آغشته کنید. سپس به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. پس از آن روی کباب پز بپزید و به همراه کوپه برنج، سبزیجات بخارپز و سس سالسا سرو کنید.برای تهیه سس سالسا، تمامی مواد را در ظرفی ریخته کاملاً مخلوط کنید و در آن را بگذارید و به مدت نیم ساعت در دمای اتاق بگزارید .

  • leftPublish
  • ۱۱:۵۷   ۱۳۹۴/۸/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

     کوکو با کدو خورشی

    مواد لازم برای تهیه کوکو با کدو خورشی

    نمك، زردچوبه و فلفل به اندازه نیاز

    روغن به اندازه نیاز

    پودر جوانه‌ گندم ۱ قاشق مرباخوری

    سبزی‌ های معطر خشك ۱ قاشق مرباخوری

    آرد ۱ قاشق غذاخوری

    تخم‌مرغ ۳ عدد

    پیاز ۱ عدد

    سیب‌ زمینی ۱ عدد

    هویج ۱ عدد

    كدو خورشی ۴ عدد

    طرز تهیه کوکو با کدو خورشی

    ابتدا كدوها، هویج، سیب‌زمینی و پیاز را ریز رنده كرده، سپس آرد، نمك، فلفل، زردچوبه، سبزی‌های معطر و پودرجوانه‌گندم را با‌ آن مخلوط می‌كنیم.

    تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی جدا زده، سپس تخم‌مرغ زده شده را به مایه اضافه و خوب هم می‌زنیم، روغن را در تابه نچسب ریخته پس از این كه داغ شد مایه را به آن می‌افزاییم وقتی یك طرف كوكو سرخ شد آن را بریده و طرف دیگر را سرخ می‌كنیم.

    به دلیل این كه سبزی‌های این كوكو زیاد آب دارد، كوكوی شما شل می‌شود و به همین خاطر می‌توانید مایه را قاشق قاشق داخل روغن بریزید و سرخ كنید.

    این کوکو برای کسانی که رژِیم دارند مناسب است

  • ۱۲:۰۰   ۱۳۹۴/۸/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    تاکیتو مرغ با سس سالسا


    تاکیتو مرغ نوعی غذای خوشمزه مکزیکی است، که از تورتیلاهای آردی کوچک یا لواش، به همراه مرغ پخته ریش شده و سس سالسای تند درست می شود. طرز تهیه این غذای تند مکزیکی را به شما دوستان عزیز توصیه می کنیم و امیدوارم خوشتان بیاید.

    تاکیتو مرغ با سس سالسا

    مواد لازم:
    سینه مرغ پخته شده : ۵۰۰ گرم
    سس سالسای تند : ۱/۳ لیوان
    تورتیلا یا نان لواش : ۱ بسته ۸ تایی
    پنیر پیتزای رنده شده : ۱ لیوان
    گشنیز تازه خرد شده : ۱/۳ لیوان
    زرده تخم مرغ : ۱ عدد
    لیمو ترش : ۱ عدد
    روغن زیتون : به مقدار لازم
    آووکادو یا فلفل دلمه : ۱ عدد
    طرز تهیه تاکیتو مرغ :
    قبل از آماده کردن مواد داخل تاکیتو ، فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۶ درجه فارنهایت تنظیم کرده و روشن می کنیم. – استخوان های سینه مرغ پخته شده را در آورده و گوشتش را ریش ریش کرده، با سس سالسای تند مخلوط می کنیم.
    - آووکادوها یا فلفل دلمه را بصورت خلال یا نگینی خرد می کنیم. – تورتیلاها یا نان لواش را در یک سطح صاف می گذاریم. – از مخلوط مرغ و سس سالسا بصورت یک ردیف در وسط تورتیلا یا نان لواش ریخته، چند برش از آووکادوها یا فلفل دلمه را رویش می گذاریم.
    - پنیر رنده شده، گشنیز تازه خرد شده و چند قطره لیمو را روی موادمان می ریزیم.
    - روی سینی فر را کاغذ آلومینیومی کشیده و آن را با مقدار کمی روغن مایع یا زیتون چرب می کنیم.
    - تاکیتو یا نان لواش را بصورت محکم لوله کرده و در سینی فر می چینیم. – زرده تخم مرغ را درظرفی خوب هم زده، و با برس روی تاکیتوها می مالیم. – به جای زرده تخم مرغ می توانیم از روغن زیتون روی تاکیتوها اسپری کنیم.
    - سینی فر را به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه در فر گذاشته تا پنیر داخلش آب شده و تاکیتوها توست شوند.
    - تاکیتوهای آماده شده را به همراه سس سالسا و لیمو می توانیم سرو کنیم.
    نکته : – از زرده تخم مرغ برای خوش رنگ شدن روی تاکیتوها استفاده می کنیم.
    - برای تهیه تاکیتو از گوشت قرمز به جای گوشت مرغ می توانیم استفاده کنیم.

  • ۱۲:۰۹   ۱۳۹۴/۸/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

     گارنی یاریخ

    مواد لازم برای تهیه گارنی یاریخ

    پیاز ۱ عدد

    رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری

    سیر ۴

    نمك و جعفری به اندازه نیاز

    گوشت چرخ كرده دویست و پنجاه گرم

    بادمجان ۶ عدد

    طرز تهیه گارنی یاریخ
    بادمجان شكم پاره  آذری های عزیز این غذا رو قارنی یاریخ می نامند ما این غذا رو به اسم شکم پاره می شناسیم و با فلفل زیاد درست می کنیم با یه کم تفاوت .
    پوست بادمجان‌ها را از دو ساعت قبل بکنید از وسط‌شان یك برش بزنید و به آنها نمك بپاشیم تا تلخی بادمجان گرفته شود . پیاز خردشده را در مقدار كمی روغن تفت دهید ، بعد گوشت و نمك را اضافه کنیم بعد رب گوجه فرنگی را اضافه می‌كنیم و در آخر پخت جعفری و سیر ریز خرد کرده را هم اضاف کنیم و از روی حرارت بر می‌داریم. حالا بادمجان‌ها را در روغن مایع سرخ کنید و داخل صافی می‌گذاریم. مواد گوشتی را داخل بادمجان‌ها پر کنید و در مقداری رب‌گوجه‌فرنگی سرخ شده كه یك لیوان آب به آن اضاف کنیم و ده دقیقه می‌پزیم.

  • ۱۲:۳۷   ۱۳۹۴/۸/۱۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    پاستا_پنه_با_سبزيجات

    پاستا پنه به نوعى از پاستا گفته ميشود كه شبيه مداد يا قلم ميباشد. 

    اين مدل پاستا را ميتوان با سسهاى مختلفى سرو كرد در اينجا يك سس خوشمزه وسالم كه با فيله مرغ وسبزيجات تازه تهيه ميشود را آموزش ميدهم .

    مواد لازم : 

    پاستا پنه.      يك بسته نيم كيلويى 

    فيله مرغ.       ٢٥٠ گرم 

    فلفل دلمه اى.       ١ عدد 

    كدو خورشتى.       ٢ عدد 

    هويج.         ٢ عدد 

    گوجه فرنگى.      ٢ عدد 

    پياز        ١ عدد 

    قارچ.      ١٠٠ گرم 

    گلچه هاى بروكلى.      مقدارى براى تزئين 

    نمك وفلفل وپودر اويشن وپودر تخم گشنيز      به ميزان لازم 

    روغن زيتون يا روغن مايع       ١/٣ پيمانه 

    اب ليمو ترش       به ميزان لازم 

    طرز تهيه : 

    در يك تابه پياز را خلال كنيد وبا روغن زيتون يا روغن مايع كمى تفت دهيد فيله هاى مرغ را هم خلالى خرد كنيد و درون تابه بريزيد هويج فلفل دلمه اى وقارچ ورقه شده را نيز اضافه كنيد وبا هم تفت دهيد وقتى هويجها كمى نرم شد كدوى خلالى شده را نيز اضافه كنيد گوجه فرنگى ها را پوره كنيد وبه تابه بيفزاييد نمك وفلفل وادويه واب ليموترش را هم به مواد اضافه كنيد . 

    پاستا را بحوشانيد تا كاملا نرم وپخته شود بعد از ابكش كردن پاستا را در ظرف سرو بكشيد و سس فيله وسبزيجات را روى ان بريزيد وبا گلچه هاى بروكلى روى انرا تزئين كنيد

    @ashpazima

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۳:۲۰   ۱۳۹۴/۸/۱۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    سالاد مرغ و سبزیجات بعنوان یک شام سبک

    گوشت مرغ : ۳۴۰ گرم (پخته و قطعه قطعه شده)

    کرفس : ۲ عدد خرد شده (ساقه کرفس)

    فلفل دلمه ای : ۱/۲ فلفل دلمه ای قرمز (بدون هسته و خرد شده)

    زیتون : ۴ تا ۶ عدد (زیتون سبز بدون هسته و خرد شده)

    پیاز : ۱/۴ فنجان (پیاز قرمز خرد شده)

    سیب : ۱/۲ یا ۱ عدد (بدون هسته و خرد شده)

    کاهو : ۱/۳ از یک دسته کاهو (خرد شده)

    سس مایونز : ۵ قاشق غذاخوری

    آبلیمو : ۲ قاشق چای خوری

    نمک : به مقدار لازم

    فلفل سیاه : به مقدار لازم

    عسل : ۱ قاشق چای خوری


    طرز تهیه سالاد مرغ وسبزیجات :


    تو یه کاسه بزرگ، گوشت مرغ، کرفس، فلفل دلمه ای، زیتون، پیاز، کاهو و سیب رو با هم مخلوط میکنیم.

    تو یه کاسه کوچیکتر، سس مایونز، عسل، آبلیمو، نمک و فلفل رو با هم مخلوط میکنیم. ترکیب موادمون نباید بیش از حد شیرین یا بیش از حد ترش بشه بنابراین در صورت لزوم مقدار بیشتری عسل یا آبلیمو اضافه میکنیم تا شیرینی و ترشی اون به میزان مناسب برسه.

    مخلوط سس مایونز رو روی مخلوط مرغ میریزیم و هم میزنیم. در صورت لزوم نمک و فلفل بیشتری اضافه میکنیم.

    از این سالاد خوشمزه لذت ببرید.

  • ۱۴:۱۴   ۱۳۹۴/۸/۱۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ساندويج خانگی

    گوشت گوسفند ریز خرد شده: 150 گرم
    قارچ: 3 عدد
    پیاز: 1 عدد
    سس گوجه فرنگی: 2 قاشق غذا خوری
    سس تند: 1 قاشق چای خوری
    ماست: 2/1 لیوان
    سس مایونز: 1 قاشق غذا خوری
    آب: 2 قاشق غذا خوری
    پنیر چدار: 70 گرم
    گوجه فرنگی: 1 عدد
    خیار: 1 عدد
    گشنیز: 5 ساقه
    خمیر پیراشکی قالب زده شده: 9 عدد
    پودر سیر ، آویشن ،روغن ، نمک وفلفل به مقدار دلخواه

    دستور تهيه :
    ابتدا پیاز ها را ریز خرد کرده و با مقداری روغن کنی تفت می دهیم ، گوشت را اضافه کرده و 5 دقیقه تفت می دهیم ، پودر سیر ، آویشن وسس گوجه فرنگی و سس تند را اضافه کرده و در آخر آب و نمک و فلفل را اندازه می کنیم و می گذاریم 30 دقیقه بپزد ، گشنیز ها را ریز خرد کرده و با ماست و مایونز و کمی نمک ، فلفل و پودر سیر مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم ، خیار و گوجه فرنگی را خیلی ریز خرد کرده و با مقداری نمک و آبلیمو مخلوط می کنیم . خمیر های پیراشکی را داخل سرخ کن یا یک تابه کوچک روغن تک تک کمی سرخ می کنیم و روی دستمال یا توری می گذاریم تا روغن اضافی اشان گرفته شود ، در آخر به سادگی نان ها را با مخلوط گوشت و مقداری از سس و مخلوط خیار گوجه بصورت ساندویچ در آورده و غذا را سرو می کنیم .

  • ۱۳:۰۸   ۱۳۹۴/۸/۲۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    پاستا_پنه_با_سبزيجات

    پاستا پنه به نوعى از پاستا گفته ميشود كه شبيه مداد يا قلم ميباشد. 

    اين مدل پاستا را ميتوان با سسهاى مختلفى سرو كرد در اينجا يك سس خوشمزه وسالم كه با فيله مرغ وسبزيجات تازه تهيه ميشود را آموزش ميدهم .

    مواد لازم : 

    پاستا پنه.      يك بسته نيم كيلويى 

    فيله مرغ.       ٢٥٠ گرم 

    فلفل دلمه اى.       ١ عدد 

    كدو خورشتى.       ٢ عدد 

    هويج.         ٢ عدد 

    گوجه فرنگى.      ٢ عدد 

    پياز        ١ عدد 

    قارچ.      ١٠٠ گرم 

    گلچه هاى بروكلى.      مقدارى براى تزئين 

    نمك وفلفل وپودر اويشن وپودر تخم گشنيز      به ميزان لازم 

    روغن زيتون يا روغن مايع       ١/٣ پيمانه 

    اب ليمو ترش       به ميزان لازم 

    طرز تهيه : 

    در يك تابه پياز را خلال كنيد وبا روغن زيتون يا روغن مايع كمى تفت دهيد فيله هاى مرغ را هم خلالى خرد كنيد و درون تابه بريزيد هويج فلفل دلمه اى وقارچ ورقه شده را نيز اضافه كنيد وبا هم تفت دهيد وقتى هويجها كمى نرم شد كدوى خلالى شده را نيز اضافه كنيد گوجه فرنگى ها را پوره كنيد وبه تابه بيفزاييد نمك وفلفل وادويه واب ليموترش را هم به مواد اضافه كنيد . 

    پاستا را بحوشانيد تا كاملا نرم وپخته شود بعد از ابكش كردن پاستا را در ظرف سرو بكشيد و سس فيله وسبزيجات را روى ان بريزيد وبا گلچه هاى بروكلى روى انرا تزئين كنيد

    @ashpazima

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۲:۴۹   ۱۳۹۴/۹/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کوفته یونانی

    مواد لازم برای سس :

    برگ بو ۲ عدد

    میخک ۱ چهارم قاشق چای خوری

    دارچین ۱ قاشق چای خوری

    کره ۳ چهارم فنجان

    پیاز خرد شده ۱ عدد

    سس گوجه فرنگی دویست و پنجاه گرم

    مواد لازم برای تهیه کوفته یونانی

    نمک و فلفل به اندازه نیاز

    پیاز خرد شده ۱ عدد

    سیر آسیاب شده شش حبه

    نان نرم چهار برش

    سرکه ۱ قاشق چای خوری

    شوید نیم قاشق چای خوری

    برگ نعنا تازه دو قاشق سوپ خوری

    تخم مرغ زده شده ۱ عدد

    گوشت گاو ۱ کیلو

    طرز تهیه کوفته یونانی

    همه مواد را با هم قاطی کنید ، آنها را به شکل توپهای اندازه گردو در بیاورید . آنها را در آرد غلط دهید و در روغن سرخ کنید . آنها را به سس اضافه کنید ، به مدت بیست دقیقه سرخ کنید . درصورت لازم کمی آب به آن اضافه نمایید . گوشت ها را می توانید در برگ مو بگزارید و در سس بپزید .

  • ۱۲:۵۶   ۱۳۹۴/۹/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

     pirashki pizza

    پیراشکی پیتزا

    پنیر پیتزا ................................... به مقدار لازم

    قارچ ........................................ 10 عدد متوسط

    فلفل دلمه ای  .......................... 2 عدد

    سوسیس ................................. 3 عدد

    مواد لازم برای خمیر پیراشکی

    2 عدد تخم مرغ
    4
    قاشق سوپخوری روغن مایع
    نصف لیوان ماست غلیظ
    نصف لیوان شیر
    نصف قاشق مرباخوری جوش شیرین
    یک قاشق چایخوری نمک
    حدود نیم کیلو آرد

    طرز تهیه خمیر پیراشکی

    تخم مرغ ها و روغن را در ظرفی ریخته ، به هم می زنیم ( البته نباید تخم مرغ را با همزن، زیاد بزنیم) جوش شیرین و نمک را در ماست حل کرده و با شیر در ظرف زرده و روغن ریخته ، مخلوط می نماییم .آرد را کم کم به این مایه اضافه کرده به هم می زنیم تا مایه خمیر سفت شود. به قدری که به دست نچسبد . خمیر را در کیسه نایلونی ریخته یکی دو ساعت می گذاریم بماند.

    طرز تهیه پیراشکی پیتزا

    1- سوسیس و فلفل دلمه ای و قارچ رو خرد می کنیم....

    2- اول از همه فلفل دلمه ای رو می ریزیم تو ماهیتابه تا تفت بخوره:

    بعدش  سوسیسرو اضافه می کنیم:

    و در نهایت قارچ...

    و البته بعدش هم نمک و ادویه اش رو بر حسب میزان تندی سوسیس، تنظیم می کنیم....

    3- حالا می رسیم به درست کردن پیراشکی ها.... بهتره مواد مرحله قبلیمون رو بذاریم تو سبدی چیزی تا روغنش بره.... یا موقع گذاشتن تو پیراشکی حواسمون باشه که روغن دار نباشه مواد....

    میشه از پنیر پیتزای رنده شده هم استفاده کرد.... هیچ محدودیتی نداره ... پنیر پیتزا رو اولش می ریزیم رو خمیر پیراشکی که مواد بهش خوب بچسبن.... و با چنگال می تونیم طرح دور پیراشکی رو ایجاد کنیم....

    4- درنهایت پیراشکی های آماده رو تو روغن سرخ می کنیم....

  • ۲۱:۵۳   ۱۳۹۴/۹/۲
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    پیتزا_در_مايكروفر

    مواد لازم

     سوسیس و کالباس 250 گرم 

    فلفل دلمه نصف پیمانه (خرد شده) 

    قارچ 1 پیمانه (خرد شده) 

    پنیر پیتزا  100 گرم 

    خمیر پیتزا آماده 1 عدد  

    نمک و فلفل  به مقدار کافی 

     خمیر را به تنهایی روی سه پایه فلزی قرار می دهیم و آنرا به مدت 2-1 دقیقه قدرت 60% در مایکروویو می گذاریم تا آب خمیر کمی گرفته شود. سپس با سس گوجه فرنگی سطح خمیر را می پوشانیم و روی آنرا کمی پنیر پیتزا رنده شده می ریزیم. تمام مواد را که به شکل دلخواه ولی با قطر نازک خرد شده اند را روی خمیر می ریزیم و لابه لای آنرا پنیر می پاشیم پیتزا را روی سه پایه فلزی قرار می دهیم و دستگاه را به مدت 8-6 دقیقه با مایکرو 60% و گریل روشن می کنیم (کلید ترکیبی) تا هم پیتزا پخته و هم سطح آن برشته شود بهتر است بعد از گذشت 3 دقیقه از این زمان پنیر روی پیتزا اضافه شود.

    شام چی درست کنیم؟

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان