خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۲۲:۰۳   ۱۳۹۴/۹/۵
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    گراتن_سبزيجات

    مواد لازم :

    كدو خورشتى.     ٢ عدد قلمى وجوان

    بادمجان.          ١ عدد

    هويج.              ٢ عدد 

    قارچ.              ١٥٠ گرم

    لوبيا سبز پخته شده.      ٥٠ گرم 

    نخود فرنگى پخته شده.     ٥٠ گرم 

    ذرت پخته شده.      نصف پيمانه 

    بروكلى        نصف پيمانه 

    گوجه فرنگى.    ٢تا٣ عدد

    پياز.     ١ عدد

    سير.    ٢ حبه 

    پنير پارمزان.     ١/٢ پيمانه 

    سس سفيد.     ١ پيمانه 

    پنير موتزارلا.   ١/٢ پيمانه 

    نمك ، فلفل پودر آويشن.    به ميزان لازم 

    طرز تهيه: 

    پياز را با يكى دو قاشق كره تفت دهيد و به ترتيب سفتى سبزيجات آنها را اضافه كنيد ، ابتدا هويج و بعد بادمجان و قارچ و بروكلى و كدو را كمى تفت دهيد سپس با بقيه سبزيجات داخل ظرف فر بريزيد و سس سفيد پنير پارمزان و در انتها پنير موازارلا را روى سبزيجات ريخته و در فر قرار دهيد تا روى گراتن طلايى شود 

    نوش جان

    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۵:۱۳   ۱۳۹۴/۹/۱۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    قيمه_ريزه

    قيمه ريزه و يا كوفته نخودچى يكى ديگه از غذاهاى سنتى اصفهان است كه از محبوبيت فراوانى برخوردار بوده وجايگاه مهمى در برنامه غذايى مردم اين شهر و شهرهاى ديگر مركز ايران مانند اراك و كاشان دارا ميباشد. 

    مواد لازم:

    گوشت چرخ كرده مخلوط.       ٣٠٠ گرم 

    آرد نخودچى.      ١٠٠ گرم 

    پياز.       ١ عدد متوسط 

    نعنا خشك و يا تازه.      ٢ ق غ 

    نمك وفلفل و زردچوبه.     به ميزان لازم 

    محلول زعفران.      نصف فنجان 

    مواد لازم براى سس 

    پياز.        ١ عدد نگينى 

    رب گوجه.      ١ ق غ 

    نمك وفلفل و زردچوبه.   كمى 

    روغن.       ٣ ق غ 

    طرز تهيه: 

    پياز را رنده كنيد گوشت را در دستگاه غذا ساز خوب ورز دهيد و پياز رنده شده را هم به آن اضافه كنيد نمك ، فلفل ، زردچوبه را هم اضافه كنيد و مواد را خوب با هم ميكس كنيد . مواد را خارج از دستگاه در يك كاسه بزرگ قرار دهيد و آرد نخودچى و نعنا و محلول زعفران را به ترتيب به آن اضافه كنيد و با دست خوب ورز دهيد . 

    در قابلمه پياز نگينى را با روغن تفت دهيد تا طلايى شود رب گوجه و نمك و ادويه را هم با پياز تفت دهيد دو سه ليوان آب اضافه كنيد و اجازه دهيد جوش بيايد بعد از مايه به اندازه گردو در دست گلوله كنيد و داخل قابلمه بيندازيد و يك ساعت ونيم با شعله متوسط بپزيد . 

    در صورت تمايل ميتوانيد در انتهاى پخت كمى آبغوره به آن اضافه كنيد .

    نوش جان

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۷:۱۵   ۱۳۹۴/۹/۱۵
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    كوفته شويد باقلا يكى از غذاهاى سنتى اصفهان ويكى از لذيذ ترين انواع كوفته است .

    مواد لازم :

    گوشت سر دست گوسفند نيم كيلو

    برنج نيم دانه يك پيمانه

    سبزى معطر شامل تره ، شويد ، مرزه وترخون. نيم كيلو

    پياز. يك عدد درشت

    نمك وفلفل وزردچوبه به ميزان لازم

    باقلا پوست كنده وخلال شده. ٢٠٠ گرم

    طرز تهيه :

    سبزى را بعد از پاك كردن وشستن ريز خرد كنيد .

    برنج را خيس كنيد

    گوشت را به همراه تكه كوچكى دنبه در غذا ساز خوب ورز دهيد تا كاملا يكنواخت شود نيمى از برنج ومقدارى از سبزى را نيز با گوشت در غذا ساز ورز دهيد .

    گوشت را از دستگاه خارج كرده بقيه برنج وسبزى را به همراه نمك وفلفل و زردچوبه با دست خوب ورز دهيد ودر انتها باقلا را اضافه كنيد

    پياز را خلال كنيد وبا دو سه قاشق روغن كمى تفت دهيد قابلمه اى را انتخاب كنيد كه ظرفيت كافى براى مايه كوفته هاى شما در يك رديف را داشته باشد وكوفته ها روى هم قرار نگيرند

    به پياز داغ مقدارى نمك وفلفل وزردچوبه اضافه كرده روى ان اب حدود پنج سانت اب بريزيد واجازه دهيد به جوش بيايد .

    از مايه گوشتى به اندازه يك پرتقال برداريد ودر دست گرد كنيد

    ( در صورت تمايل ميتوانيد مقدارى مغز گردو الوچه برقانى و پياز داغ داخل هر كوفته قرار دهيد ) كوفته هاى اماده شده را يكى يكى داخل قابلمه قرار دهيد واجازه بدهيد حدود يك ربع با درب باز وشعله زياد بجوشد بعد از اين مدت ميتوانيد شعله را كم كرده ودرب قابلمه را ببنديد و حدود يك ساعت ونيم تا دو ساعت زمان دهيد تا كوفته با شعله ملايم پخته شود

    در انتها دو سه قاشق بيشتر اب نداشته باشد . كوفته ها را در ظرف بكشيد وبه سليقه خودتان تزئين كنيد.

    نوش جان

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۱:۰۷   ۱۳۹۴/۹/۱۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کباب لوله ای

    این کباب هم خیلی خوشمزه است و هم مناسب برای مهمانی های شیک شما.امیدوارم که دوست داشته باشید

    گوشت، بلغور ریز کوفته‌ای و گشنیز از مواد اصلی این غذای ترکی است.

     

    مواد لازم برای پنج نفر:

     

    گوشت چرخ‌کرده: 500 گرم

    بلغور ریز کوفته‌ای: 1/4 پیمانه

    پیاز متوسط: دو عدد

    سیر: دو حبه

    گوجه‌فرنگی پوره شده: یک پیمانه

    زیره سبز: یک قاشق چای‌خوری

    نعناع خشک: یک قاشق چای‌خوری

    فلفل سیاه: یک قاشق چای‌خوری

    نمک: یک قاشق چای‌خوری

    فلفل قرمز: نصف قاشق چای‌خوری

    گشنیز: پنج شاخه

    رب گوجه‌فرنگی یک قاشق مرباخوری

    روغن: به میزان لازم

     

    طرز تهیه:

     

    بلغور را در کاسه‌ای ریخته، روی آن 1/4 پیمانه آب جوش می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم تا بلغور آب را به خود بکشد.

    سیرهای ساطوری شده، یک عدد پیاز رنده شده، نمک، فلفل، نعنا خشک و گوشت چرخ‌کرده را به بلغور افزوده و کاملا ورز داده تا مواد گوشتی چسبندگی پیدا کند.

    مخلوط گوشتی را به پنج قسمت تقسیم نموده و هر قسمت از گوشت را به دور سیخ می‌کشیم، سپس به همان حالت گوشت‌ها را از سیخ‌ها خارج کرده، در سینی فر چرب شده چیده و سینی را به مدت 25-20 دقیقه در فر با حرارت 170 درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا کباب‌ها بپزد.

     

     

    طرز تهیه سس:

     

    یک عدد پیاز دیگر را نگینی خرد نموده و تفت داده تا پیاز نرم شود.

    رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و تفت می‌دهیم، سپس پوره گوجه‌فرنگی را نیز افزوده و می‌گذاریم تا روی حرارت آب اضافه آن کشیده شود.

    گشنیز ساطوری شده، فلفل قرمز و نمک را افزوده و سس را از روی حرارت برمی‌داریم.

    برای سرو این خوراک، ابتدا سس را کف ظرف ریخته و کباب‌ها را روی سس می‌چینیم.

  • ۱۱:۱۳   ۱۳۹۴/۹/۱۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کباب لندنی 

    کباب لندنی یک کباب جدید و بسیار خوشمزه است و خیلی سریع می توانید آن را تهیه کنید امروز در فست فود قصد داریم تا شما را با کباب لندنی آشنا کنیم به همین منظور طرز تهیه این کباب را برای شما آماده کرده ایم.

     

    مواد لازم جهت تهیه کباب لندنی برای 8 نفر :

    گوشت فیله یا راسته گوساله     1/5 کیلوگرم

    سیر خرد شده      1 حبه

    نمک      1 قاشق چای خوری

    سس سویا     3 قاشق غذا خوری

    سس گوجه فرنگی      1 قاشق غذا خوری

    روغن نباتی     1 قاشق غذا خوری

    فلفل سیاه     1/2 قاشق چای خوری

    آویشن     1/2 قاشق چای خوری

     

    طرز تهیه کباب لندنی :

    در یک کاسه کوچک، سیر، نمک، سس سویا، سس گوجه فرنگی، روغن گیاهی، فلفل سیاه و آویشن را با هم مخلوط کنید.

    دو طرف  گوشت را با یک چاقوی بسیار تیز حدود 2 سانتی متر برش داده. مخلوط سیر را به هر دو طرف از گوشت بمالید و گوشت را خوب ماساژ دهید. در فویل آلومینیوم قرار دهید، و  به مدت 5 تا 6 ساعت خنک کنید، هر ساعت گوشت را بچرخانید و زیر و رو کنید.

    گریل را از قبل در فضای باز برای حرارت های بالا گرم کنید، و به آرامی روغن بریزید.

    گوشت را در گریل آماده قرار داده و 3 تا 7 دقیقه هر طرف آن را طبخ کنید.

  • leftPublish
  • ۱۱:۱۵   ۱۳۹۴/۹/۱۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    شامی رودباری

    مواد لازم جهت تهیه شامی رودباری برای 5 نفر :

    گوشت گوساله چرخ شده      300 گرم

     پیاز متوسط     2 عدد

     سبزی معطر ( جعفری و گشنیز )     به میزان لازم

    روغن زیتون      به میزان لازم

    گلپر پودر شده     به میزان لازم

    نمک و فلفل     به میزان لازم

     

    طرز تهیه شامی رودباری :

    گوشت چرخ شده را با پیاز رنده شده و آب گرفته شده، نمک، فلفل، گلپر و سبزیجات معطر مخلوط کرده و ورز می ­دهیم.

    پس از 1 تا 2 ساعت استراحت در یخچال، گوشت را بصورت قالبی کرده و در روغن زیتون سرخ می­کنیم.

    گوجه رنده شده را در روغن تفت می دهیم. سپس آب گرم به آن اضافه کرده، شامی ها را داخل آن چیده و آن را دم می‌گذاریم.

    (روی حرارت ملایم حدود 45 دقیقه تا یک ساعت) این غذا را می‌توان با برنج یا نان سرو کرد.

  • ۱۱:۱۷   ۱۳۹۴/۹/۱۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    سوپ گل کلم خامه ای

    این سوپ گل کلم خامه ای یک سوپ مقوی است که درست کردن آن زحمت و وقت زیادی نمی برد و به دلیل داشتن گل کلم منبع سرشار ویتامین ث، کا و بی به شمار می رود. این سوپ گوشت ندارد و میتوانید با استفاده از شیر غیر لبنی آن را به یک وعده ی غذای کاملاً گیاهی تبدیل کنید.

    مواد لازم برای سوپ گل کلم خامه ای :

    گلچه ی گل کلم 4 و نیم پیمانه

    سیر 1 حبه

    پیاز 4/1 عدد خرد شده

    شیر گرم 4/1 2 پیمانه

    پنیر رنده شده نصف پیمانه

    نمک و فلفل طبق ذائقه

    طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای :

    گل کلم، سیر و پیاز را بخار پز کنید.

    با باقی مواد در یک مخلوط کن مخلوط کنید.

    مواد را مخلوط کنید تا یکدست شوند ولی بیش از حد مخلوط نکنید.

    در کاسه بریزید و گرم به همراه بیکن خرد شده، پیازچه یا سبزیجات سبز تزئینی دیگر سرو نمایید.

  • ۱۱:۱۷   ۱۳۹۴/۹/۱۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    خوراک بلدرچین

     

    مواد لازم:

    برای 4 نفر
    بلدرچین                       1200 گرم
    آب لیمو ترش               2.5 فنجان
    پیاز خام خلال شده       3عدد
    زغفران                          مقداری
    روغن زیتون                 1/2 فنجان
    کرفس خرد شده         1/2 فنجان
    فلفل نمک                    به میزان لازم

     

    طرز تهیه :

    بلدرچین را بعد از تمیز کردن با 2 تا 3 لیوان آب ، یکی دو عدد پیاز خرد کرده و یکی دو برگ ساق کرفس و چند ساق جعفری میگذاریم نیم پذ شود و آب آن به خودش برود و سسی از روغن زیتون با کره آب کرده و آب لیمو نمک فلفل را آماده میکنیم و بلدرچین را در سس میخوابانیم و بعد مثل کباب جوجه به سیخ میکشیم و روی حرارت ملایم کباب میکنیم. باید زمان طبخ آن از جوجه طولانی تر و حرارت ملایم تر باشد و مرتب به آن سس کره با آب لیمو بدهید تا کاملا کباب پخته و برشته شود.

  • ۱۱:۲۳   ۱۳۹۴/۹/۱۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کباب مرغ اسپایسی با زنجبیل

    کباب مرغ اسپایسی با زنجبیل یک غذای کبابی فوق العاده است که تمام افراد خانواده از طعم این مرغ تند و خوشمزه لذت خواهند برد. مرغ‌ های كبابی را باید با دست بخورید!

    مواد لازم :

    برای 20 عدد سیخ
    سیر  3                                               حبه؛ درشت خرد شود
    زنجبیل                                              مقدار دلخواه به علاوه مقداری هنگام سرو
    پوست رنده شده و آب  پرتقال       1 عدد
     پیازچه                                              3 عدد؛ درشت خرد شود
    عسل رنگ روشن                              2 قاشق غذاخوری
    سس سویا                                         1 قاشق غذاخوری
    روغن مایع                                         2 قاشق غذاخوری
    فیله مرغ بدون پوست و استخوان  4 عدد؛ اندازه كوچك
    قارچ                                                   ‌20 عدد
    گوجه گیلاسی                                     20 عدد
    فلفل قرمز بزرگ                                 2 عدد؛ تخم‌های آن گرفته وهر كدام به 10 تكه تقسیم شوند


    طرز تهیه:

    1. سیر، زنجبیل، پوست رنده شده پرتقال و پیازچه‌ها را درون دستگاه غذاساز ریخته و به صورت خمیر درآورید. عسل، آب پرتقال، سس سویا و روغن را به غذاساز اضافه كرده و دوباره آن‌ها را مخلوط كنید.

    2. مرغ‌ها را به صورت مكعبی شكل درآورده و مخلوط فوق را روی آن‌ها بریزید و یك ساعت درون مخلوط بخوابانید. (البته طی شب در مخلوط بخوابانید بهتر است). نیم ساعت آخر قارچ‌ها را به مخلوط اضافه كرده تا آن‌‌ها نیز كمی طعم مخلوط را به خود بگیرند.

    3. مرغ، گوجه فرنگی، قارچ و فلفل‌ها را در 20 عدد سیخ چوبی به سیخ بكشید. سپس آن‌ها را درون تابه كباب‌پز قرار داده و هر طرف آن‌ها را به مدت 8- 7 دقیقه یا تا زمانی كه طلایی رنگ شوند تفت دهید. كباب‌ها را مرتب بچرخانید و به مخلوط آغشته كنید و سعی كنید یكنواخت كباب شوند.

    4. در آخرین مرحله، كباب‌ها را درون دیس قرار داده و روی آن‌ها پیازچه خرد شده بریزید.

    5. مرغ‌های كبابی را با دست بخورید.

  • ۱۶:۵۸   ۱۳۹۴/۹/۲۲
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    ميگو پفكى

    روشهاى زيادى براى طبخ ميگو وجود داره كه رايجترين و پر طرفدارترين نحوه طبخ ميگو به صورت پفكى است كه در آن از خمير بنيه استفاده ميشود . طرز تهيه اين خمير كاربردى را در خمير بنيه ميتوانيد پيدا كنيد .

    مواد لازم :

    ميگو درشت.          ٥٠٠ گرم 

    خمير بنيه.           ٢ پيمانه 

    آبليمو.      نصف استكان 

    سركه سفيد.    نصف استكان 

    نمك ، فلفل، پودر سير ، پودر انبه ، زعفران       به ميزان لازم 

    روغن براى سرخ كردن.    به ميزان لازم 

    طرز تهيه : 

    ميگوها را پوست بكنيد و پشت آنها را شكاف داده و رگ را خارج كنيد. 

    آبليمو و سركه و نمك و ادويه ها را خوب با هم مخلوط كرده و ميگوها را به مدت نيم الى يك ساعت در اين محلول بخوابانيد تا هم مزه دار شده و هم بوى بد آن از بين برود . 

    سپس قابلمه كوچكى را تا نصفه پر از روغن كرده و روى حرارت قرار دهيد . 

    اگر ميخواهيد سيب زمينى سرخ كرده هم در كنار ميگوها سرو كنيد ابتدا سيب زمينى ها را در روغن سرخ كنيد و بعد ميگوها را يكى يكى در خمير بنيه غلطانده تا كاملا آغشته به خمير شود سپس در روغن فراوان غوطه ور كنيد و با شعله متوسط همه را سرخ كرده و بعد از خارج كردن از روغن روى حوله كاغذى مخصوص آشپزخانه قرار دهيد تا روغن اضافى آن گرفته شود . در انتها ميگوهاى پفكى را در ظرف سرو بچينيد و به سليقه خودتان تزئين كنيد .

    نوش جان

    -----------------

    خمير_بنيه

    مواد لازم :

    آرد.       ٣/٤ پيمانه 

    تخم مرغ.      ٢ عدد

    ماءالشعير.      ١/٢ پيمانه 

    نمك.       نصف ق چ

    فلفل.     نصف ق چ

    نشاسته ذرت.      ٤ ق غ 

    روغن.        ١/٤ پيمانه

    طرز تهيه :

    تخم مرغها را در كاسه اى بشكنيد و با چنگال هم بزنيد تا از حالت لختگى خارج شود آرد را كم كم به آن اضافه كنيد و خوب هم بزنيد ماءالشعير و روغن و نمك و فلفل و نشاسته ذرت را هم اضافه كنيد و همه مواد را خوب با هم مخلوط كنيد تا گلوله اى نداشته باشد ميتوانيد نشاسته ذرت را از دستور حذف كنيد و آرد جايگزين كنيد .

    غلظت اين سس مانند ماست است با اضافه كردن آرد و يا ماءالشعير ميتوانيد به غلظت دلخواه برسيد . در انتها نصف قاشق چايخورى بيكينگ پودر به خمير اضافه كنيد و خوب هم بزنيد . 

    اين خمير براى سرخ كردن ميگو ، ماهى ، فيله مرغ و انواع سبزيجات بسيار مطلوب است .

    شام چی درست کنیم؟
  • leftPublish
  • ۱۶:۲۶   ۱۳۹۴/۹/۲۴
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    رولت اسفناج



    رولت اسفناج را ميتونيد هم به عنوان شام و هم به عنوان پيش غذا سرو كنيد 


    با كمى دقت و حوصله ميتونيد اين پيش غذاى خوشمزه و زيبا را درست كنيد و با ظرافت در سينى فينگر فود بچينيد . 



    مواد لازم :


    اسفناج.         نيم كيلو 


    تخم مرغ.       ٥ عدد 


    ماست چكيده       نصف پيمانه 


    مغز گردو خرد شده.     ١/٤ پيمانه 


    سير.         ٢ حبه در صورت تمايل 


    نمك و فلفل.      به ميزان لازم 


    روغن.         كمى براى سرخ كردن 


    @ashpazima


    طرز تهيه : 


    اسفناجها را ريز خرد كرده تخم مرغها را در ظرفى بشكنيد و كمى با چنگال هم بزنيد تا بكنواخت شود و با اسفناجها مخلوط كنيد يك حبه سير را رنده كنيد و با نمك و فلفل اضافه كنيد تابه مستطيل نچسب سايز ٢٠*٣٠ را كمى روغن بريزيد و مايه كوكو را روى آن پهن كنيد و با پشت قاشق روى آنرا صاف كنيد تا كاملا يكنواخت شود . تابه را درون فر با دماى ١٧٥ درجه قرار دهيد تا كوكو كاملا بسته شود روى كوكو را تست كنيد وقتى پخته شد از فر خارج كنيد . كوكو را در يك سينى بزرگ بعد از كمى خنك شدن برگردانيد و زمانى كه خنك تر شد يك لايه از ماست روى آن بماليد گردو ها را هم روى سطح ماست پخش كنيد و اگر تمايل به استفاده از سير داريد يك حبه سير ديگر را داخل ماست رنده كنيد رولت را از يكطرف رول كنيد سعى كنيد صاف و مرتب اين كار را انجام دهيد سپس رولت را داخل فويل بپيچيد و كاملا ببنديد و براى چند ساعت در يخچال قرار دهيد سپس فويل را باز كرده و رولت را برش بزنيد و در ظرف بچينيد و تزئين كنيد . 


    نوش جان




    به اشتراک گذاشته شده از تایم لاین ronak n

  • ۱۰:۱۰   ۱۳۹۴/۱۰/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    بادمجان سوخاری فیلیپینی

    مواد لازم :

    بادمجان کوچک و قلمی : 2 عدد

    تخم مرغ: 2 عدد

    ارد سوخاری: مقداری

    نمک فلفل

    پودر پیاز و سیر

     

    طرز تهیه :

    بادمجانها رو کباب کنید و پوستشون رو بگیرید و بادمجونهارو با کفگیر با گوشت کوب کمی بکوبید یک ذره نه زیاد که له بشن فقط پهن بشن کافی هست. بعد بهشون نمک و فلفل وخیلی کم پودر سیرو پیاز بزنید. تخم مرغ هارو هم بزنید و پودر سیر و پیاز رو اضافه کنید بادمجانها رو در تخم مرغ فرو کنید، و بعد در ارد سخاری و دوباره در تخم مرغ و باز در ارد سخاری بغلتانید و بعد سرخشون کنید... 

    یک خوبی که این غذا داره این هست که اصلا بادمجونها به خودش روغن جذب نمیکنه نوش جان.

  • ۱۴:۳۸   ۱۳۹۴/۱۰/۱۲
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    لازانيا

    مواد لازم : 

    گوشت چرخ كرده.        ٣٠٠ گرم 

    پياز          ١عدد

    قارچ.       ٤٠٠ گرم 

    پنير پارمزان.        ٢٠٠ گرم 

    پنير موتزارلا.            ٣٠٠ گرم 

    شير.         ٢پيمانه 

    آرد سفيد.      ٣ ق غ سر صاف 

    كره.        ٥٠ گرم

    فلفل دلمه اى        يك عدد ريز خرد شده 

    نمك و فلفل و پودر آويشن       به ميزان لازم 

    ادويه هاى دلخواه براى گوشت.    به ميزان لازم 

    لازانيا.       ١بسته 

    @ashpazima

    طرز تهيه :

    پياز را خيلى ريز خرد كنيد و با دو قاشق روغن تفت دهيد تا سبك شود ، گوشت را اضافه كرده و به همراه نمك و فلفل و ادويه خوب تفت دهيد ، قارچ ورقه شده را نيز اضافه كنيد و در صورت تمايل رب گوجه فرنگى و آب ليمو ترش نيز به آن بيفزاييد. فلفل دلمه اى خرد شده را نيز اضافه كنيد و مايه گوشتى را كنار بگذاريد . 

    اكنون سس سفيد را درست كنيد . براى اين كار آرد را در ظرف بريزيد و شير را آرام آرام به آن اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا آرد گلوله نشود محلول را روى حرارت قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا مانند فرنى غليظ شود ١/٤ از كره را كنار بگذاريد و بقيه كره را داخل سس سفيد بيندازيد و خوب مخلوط كنيد . 

    لازانيا را در آب جوش و نمك بجوشانيد تا نرم شودسپس آبكش كنيد ورقه هاى لازانيا را يكى يكى روى يك حوله كاملا تميز مخصوص آشپزخانه قراردهيد تا به هم نچسبند . 

    كف ظرف نسوز را كمى با كره چرب كنيد . و ابتدا مقدارى از سس سفيد را كف ظرف بريزيد روى آن يك رديف از ورقه هاى لازانيا چيده روى آن يك لايه ازمواد گوشتى قرار دهيد ( مقدار خيلى كمى از مواد گوشتى در هر لايه استفاده كنيد) مقدارى پنير موتزارلا و پنير پارمزان رنده شده روى گوشت بپاشيد و اين كار را تكرار كنيد تا مواد گوشتى تمام شود و در لايه آخر روى لازانيا مقدارى سس سفيد و روى آن پنيرها بريزيد و ظرف را در فر ١٨٠ درجه قرار دهيد تا كاملا پخته شود ده دقيقه آخر گريل را روشن كنيد تا روى لازانيا طلايى شود و مرتب غذا را چك كنيد كه پنير نسوزد.

    لازانيا را بعد از خارج كردن از فر بلافاصله و خيلى داغ سرو نكنيد . اجازه دهيد كمى از داغى بيفتد سپس برش بزنيد و سرو كنيد .

    نوش جان

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۵:۱۰   ۱۳۹۴/۱۰/۱۲
    avatar
    نوشان
    دو ستاره ⋆⋆|4830 |2348 پست
    سلام به همه . چند شب پیش که از همسر نظر پرسیدم شام چی بپزم گفت مرغ. من کلا مرغ زیاد دوس ندارم واسه همین وقتی تصمیم به این شد که شام مرغ باشه خلاقیت به خرج دادم که یه کمی باب طبع خودم بشه. نتیجه اش خوب شد و مورد استقبال عموم قرار گرفت
    اولین نکته که من همیشه موقع طبخ مرغ رعایت میکنم ( به پیشنهاد مادر همسر) اینه که مرغ رو با یه پیاز کمی آب پز می کنم. انقد که چن تا قل بزنه به قول آشپزا . وقتی یه لرد هایی روی آبش جمع شد از روی گاز برش میدارم و میزارمش کنار و بعد آب و پیازشو دور میریزم قابلمه و میشورم و دوباره از اول. کارشناسان معتقدند این جوری هورمن های مرغ خارج میشه (راست و دروغش پای خودشون) و بوی زحم هم دیگه نمیده.
    در مرحله دوم ادویه ها رو به مرغ اضافه کردم که به شرح ذیل می باشند:
    1. برگ بو
    2.یه تیکه زنجفیل
    3. هل
    4. زعفران دم شده
    5.سیر
    6. آویشن
    7. فلفل سیاه و فلفل پاپریکا
    8. نمک
    در این مرحله منو از برق کشیدند تا همه آشپزخونه رو نریزم تو غذا.
    ولی خوشمزه شد جاتون خالی
  • ۱۵:۵۵   ۱۳۹۴/۱۰/۱۲
    avatar
    مهرنوش
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|10428 |5772 پست
    پس چرا عکسشو نذاشتی؟
  • ۲۳:۳۲   ۱۳۹۴/۱۰/۱۳
    avatar
    مهرنوش
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|10428 |5772 پست
    بچه ها من امشب یه اختراع ساده و سریع انجام دادم، شاید شما هم خوشتون بیاد
    ما یکمی سبزی خوردن داشتیم که تره و پیازچه هاش مونده بود، منم همشو خرد کردم و چند تا تخم مرغ رو توی کاسه زدم تا یه دست شد بعد تخم مرغ ها رو ریختم توی ماهیتابه با روغن، یکم که خودشو گرفت سبزی های خرد شده رو ریختم وسطش و نصف تخم مرغ ها رو برگردوندم روش و گذاشتم یکمی بیشتر بپزه و بوی سبزی ها در بیاد، مزش خیلی عالی شد و شوشو هم خیلی خوشش اومد
  • ۲۳:۳۳   ۱۳۹۴/۱۰/۱۳
    avatar
    مهرنوش
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|10428 |5772 پست
    دفعه بعد که با دقت تر سرخ کنم که مرتب باشه عکسشم می ذارم.
  • ۰۸:۱۳   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    فرک (Ferak)کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|11222 |5529 پست
    نوشان خیلی باید خوشمزه شده باشه سری بعد عکسش رو هم بذار.
    مرسی منم سری بعد امتحان می کنم اون فوت کوزه گری که مامان شوهرت گفته همسر منم از مامانش یاد گرفته بود بهم یاد داد خیلی نکته مهمیه
  • ۰۸:۱۳   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    فرک (Ferak)کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|11222 |5529 پست
    مهرنوش جون منم عاشق غذاهای معطرم.
  • ۱۰:۰۹   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    كازان كباب 

    مواد لازم: 
    گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
    بادمجان ۴ عدد
    رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
    روغن کمی
    جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
    پیاز متوسط ۱ عدد
    نمک، فلفل قرمز، ادویه وزردچوبه به میزان لازم
    آب ۱ لیوان
    طرز تهیه: 
    اول بادمجانها رو پوست میگیریم ومطابق شکل برش میدیم ونیم ساعتی در آب نمک میذاریم تا تلخیش گرفته بشه، پیاز رو رنده میکنیم وآبشو میگیریم وروی گوشت چرخ کرده میریزیم، جعفری، نمک وادویه جات رو اضافه میکنیم وخوب ورز میدیم، بادمجانها روآبکش میکنیم ودر روغن کمی سرخ میکنیم واز تابه درمیاریم وجاهای خالیشو با مخلوط گوشت چرخ کرده پر میکنیم، ۱ قاشق رب گوجه را باکمی روغن ونمک وزردچوبه وفلفل قرمز ویک لیوان آب میذاریم تا بجوش بیاد همین که بجوش آمد بادمجانهایی که با گوشت پر شده رو داخلش میذاریم تا بپزد، شعله رو ملایم میکنیم ومیذاریم ۴۵ دقیقه بپزد وبه روغن بیفتد، این غذا رو به همراه برنج میتونین میل کنید.

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان