خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۴:۳۱   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    دوستان عزیز گروه
    تا حالا خودتون ادویه درست کردید


    √ادويه خورشتي ايراني:
    فلفل سياه و فلفل قرمز
    ( از هر کدام 1 قاش مربا خوري)، زردچوبه، زيره، دارچين، تخم گشنيز و دانه هاي ساييده شده
    ( از هر کدام 1 قاشق غذاخوري)

    🍴🍵 🍴🍵 🍴🍵 🍴🍵 🍴🍵

    √ادويه پلويي ايراني1:
    زيره ساييده شده، جوز هندي ساييده شده، تخم گيشنيز پودرشده، ميخک ساييده شده، زنجبيل رنده شده و پودر دارچين ( مقدار مساوي از هر کدام به جز ميخک که ميزان آن نصف بقيه است.)
    🍴🍵 🍴🍵 🍴🍵 🍴🍵 🍴🍵


    √ادويه پلويي2:
    پودر زيره، دارچين و گل سرخ ساييده شده ( از هر کدام 1 قاشق غذاخوري)، دارچين و جوزهندي پودر شده ( از هر کدام 1 قاشق مرباخوري)، هل ساييده شده و فلفل سياه ( ازهر کدام 1 قاشق مرباخوري)

    🍴🍵 🍴🍵 🍴🍵 🍴🍵 🍴🍵
    √ادويه عربي و ترکي:
    پودر زيره، تخم گشنيز و رازيانه ( از هر کدام 1 قاشق غذاخوري)، دارچين و جوز هندي پودرشده ( از هر کدام 1 قاشق مرباخوري)، هل ساييده شده و فلفل سياه ( از هر کدام 1 قاشق چايخوري)

    🍴🍵 🍴🍵 🍴🍵 🍴🍵 🍴🍵

    √ادويه هندي ( گرم مسالا):
    پودر زيره (1 قاشق غذاخوري)، زنجبيل، دارچين، جوزهندي ساييده شده، فلفل سياه و هل ساييده شده ( از هر کدام 1 قاشق مرباخوري)، ميخک پودرشده (1قاشق چايخوري)

    🍴🍵 🍴🍵 🍴🍵 🍴🍵 🍴🍵

    √ادويه هندي يا گرد کاري مدرس: دارچين، زنجبيل پودرشده، ريشه جوز هندي، زيره سياه، زيره سبز، تخم گشنيز، رازيانه، هل سبز و هل سفيد ساييده شده، فلفل و زردچوبه (مقدار مساوي از هر کدام)، ميخک پودر شده و فلفل قرمز(به مقدار کم)

    🍴🍵 🍴🍵 🍴🍵 🍴🍵 🍴🍵

    √ادويه مکزيکي:
    پودر فلفل دلمه اي قرمز(پابريکا) (2قاشق غذا خوري)، زيره پودر شده (1قاشق مرباخوري)، فلفل ساييده شده (1قاشق مرباخوري) ، پودر سير(1قاشق چايخوري) و پودر ميخک (1/2 قاشق چايخوري)

    🍴🍵 🍴🍵 🍴🍵 🍴🍵 🍴🍵

    √ادويه فرانسوي:
    جوزهندي ساييده شده، فلفل سياه ساييده شده و دارچين ( از هر کدام 1 قاشق غذاخوري) ، ميخک پودرشده (1قاشق چايخوري).

    √ادویه مخصوص پلو هُنر آشپزی

    مواد لازم
    پودر دارچین ۱ قاشق غذاخوری
    پودر گل سرخ ۲ قاشق غذاخوری
    زیره سیاه ۱ قاشق چایخوری
    پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
    هل سبز ۱۰ عدد
    میخک ۱ عدد
    جوز هندی به مقدار لازم

    طرز تهیه
    ۱- تکه کوچکی از جوز هندی را ریز رنده کنید ، سپس تمام ادویه ها را همراه با جوز هندی رنده شده داخل آسیاب بریزید و بزنید تا یکدست شوند.
    سایر نکات
    هل را با پوست آن اضافه کنید تا عطر و طعم قوی تری به ادویه بدهد ، این ادویه مناسب برای انواع پلوهای مخلوط است و عطر و طعم بسیار خوبی به غذا میدهد.

    √اگه میخواین غذاتون بین المللی باشه و از رستورانها هم بهتر لطفا این مطالب را به همراه داشته باشید.

    ادویه ها:
    ادویه پلو :گل سرخ یا گل محمدی,زیره , دارچین , میخک ,هل(همه رو مخلوط کنید و اماده داشته باشید)

    ادویه آبگوشت:زردچوبه ,دارچین ,فلفل سیاه ,جوز هندی, بادیان ,میخک

    ادویه ترشی مخلوط و لیته:نعنا خشک ,گلپر ,تخم گشنیز ,تخم سیاه دانه ,زیره سیاه و سبز , کاری ,زردچوبه.

    ادویه ترشی بادنجان :گلپر ,زردچوبه

    ادویه ماست و خیار :فلفل سیاه ,نعناخشک,ریحان ,مرزه ,ترخان خشک ,و پودر گل سرخ

    ادویه فلافل:زیره سبز ,کاری ,زنجبیل,فلفل قرمز ,گشنیز و شنبلیله

    ادویه کوکوسبزی: پودر گل محمدی ,کاری ,دارچین ,فلفل سیاه

    ادویه هویج پلو ,کلم پلو و لوبیا پلو : ادویه پلویی و مقداری دارچین

    ادویه مرغ و ماهی :بهترین ادویه زعفران ,زنجبیل , برگ بو ,و پودر سیر است

    ادویه کباب تابه ای :فلفل سیاه ,پودر لیمو عمانی ,زردچوبه و سماق

    ادویه گوشت :جوز هندی ولی بیش از ۴گرم اگه استفاده بشه باعث فلج عضلات و توهم میشه

    ادویه سوپ :پودر اویشن ,و یک یا دو عدد برگ بو
    ادویه قیمه پلو : دارچین ,زیره وگل محمدی
  • ۱۴:۳۱   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🔳چگونه خورشت‌‏ها را خوشمزه‌‏تر
    و خوش طعم‌‏تر کنیم

    🔴اگر آبلیمو در خورشت جوش بخورد، زیبایی رنگ خورشت را می‌‏گیرد. بهترین زمان اضافه کردن آبلیمو وقتی است که تازه زیر آن را خاموش کرده‌‏اید.

    🔴رب گوجه فرنگی را در روغن سرخ کنید و زمانی که خورشت جا افتاد به آن اضافه کنید؛ این کارخورشت راخوش رنگ می‌‏کند.

    🔴اگرخورشت شور شد، یک سیب زمینی را به دو نیم کرده در آن بیاندازید تا کمی بجوشد و شوری را بگیرد.

    🔴اگرخورشت شما بیش ازحد چرب شد، چند قطعه یخ راداخل پاکت فریزری بریزید، آن‌‏را محکم ببندید ودرغذا بیاندازید؛ چربی‌‏ها به دور پاکت جمع می‌‏شوند و می‌‏توانید آن‌‏ها رابردارید.

    🔴برای اینکه خورشت قیمه خوش طعم شود، لپه راابتدا خیس کنید سپس همراه گوشت تفت دهید.

    🔴برای خوشمزه‌‏تر شدن خورشت فسنجان از آب سرد استفاده کنید و آن‌‏را کم کم به گردو اضافه کنید تا گردوها روغن بیشتری پس بدهند.

    🔴خورشت قورمه سبزی به زمان بیشتر و دمای خیلی کم نیاز دارد تا کاملا جا بیافتد. برای بهتر شدن مزه آن از آب قلم گوساله استفاده کنید...
  • ۱۴:۳۱   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    ﺧﺮﻣﺎ ﻭ ﺑﺎﺩﺍم ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ، ﭼﺮﺍ؟؟؟
    .
    .
    ...................................... 💅👑💃 @kad_bano💅👑💋
    ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﻫﺮ ﺷﺐ 10 ﺍﻟﯽ 15 ﺗﺎ ﻣﻐﺰ ﺑﺎﺩﺍﻡ ﺭﺍ ﺑﺎ 3 ﺍﻟﯽ 5 عدد ﺧﺮﻣﺎ ﺑﺨﻮﺭﺩ ﺗﺎ ﺍﺧﺮ ﻋﻤﺮﺵ ﻧﻪ ﺳﺎﯾﺪﮔﯽ ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻥ میاﯾﺪ ﺳﺮﺍغش ﻧﻪ آﺭﺗﺮﺯ مي ﮔﯿﺮﺩ
    ﺧﺮﻣﺎ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﻭﯾﺘﺎﻣﯿﻦD ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﺟﺬﺏ ﮐﻠﺴﯿﻢ موجود در بادام مفيد است ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺷﮕﻔﺘﯽ ﻫﺎ ي ديگر خرما ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﭘﺘﺎﺳﯿم ﺍﺳﺖ لذا ﺑﻪ ﺟﺎی ﻟﺒﻨﯿﺎﺕ، ﺧﺮﻣﺎ ﻭ ﺑﺎﺩﺍﻡ ﺭﺍ ﭘﯿﺸﻨﻬﺎﺩ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ . ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺷﮕﻔﺘﯽ ﻫﺎﯼ ديگر ﺑﺎﺩﺍﻡ ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ روزانه از آنﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ميﮐﻨﻨﺪ براحتي ﻋﺼﺒﯽ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﻧﺪ.
    💅👑💋
  • ۱۴:۳۲   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    پیراشکی گوشتی

    مواد لازم برای خمیر پیراشکی

    آب ولرم نصف لیوان

    شکر ۱ قاشق غذاخوری

    نمک ۱ قاشق غذاخوری

    بکینگ پودر نصف قاشق مربا خوری

    تخم مرغ ۱ عدد

    شیر ولرم نصف لیوان

    روغن یا کره ۸۰ گرم

    آرد سفید به مقدار لازم

    مایه خمیر ترش یک پنجم قاشق غذاخوری

    طرز تهیه

    ابتدا شکر رو با نصف لیوان آب ولرم تا حدی که گرم هست حل می کنیم و سپس مایه خمیر ترش رو اضافه می کنیم و روی اون رو با دستمال می پوشونیم و داخل یک ظرف بزرگتری می ریزیم. حدود ۱۰ دقیقه در دمای محیط میذاریم تا مایه خمیر به عمل بیاد و روش حباب تشکیل بشه.

    روغن، تخم مرغ، شیر، بکینگ پودر رو با همزن  برقی می زنیم تا با هم خوب مخلوط بشن.

    سپس مایه خمیر ترش رو به مواد اضافه می کنیم. مقداری آرد الک میکنیم و به مواد اضافه میکنیم. مقدار آرد تقریبیه، باید خمیری به دست بیاد که یکدست داشته باشه و به دست نچسبه، علاوه بر اون یه گیر کوچیک هم به دست داشته باشه، یعنی وقتی خمیر رو برمیداریم و اونو توی ظرف میندازیم، بعد از چند ثانیه خودشو ول کنه و توی ظرف بیفته!

    حالا روی خمیر یه کیسه فریزر میندازیم و میذاریم در محیط آشپزخانه تا حجمش ۲ برابر بشه. حدود ۱ تا ۲ ساعت کافیه.

    بعد از استراحت، خمیر رو روی سطح کار آردپاشی شده به قطر ۲ میلیمتر پهن کرده ، با قالب گرد متناسب با قالب پیراشکی برش داده ، از مایه درونی وسط خمیر بذارید. قالب رو فشار بدید تا بسته بشه و اضافه های خمیر گرفته بشه.

    پیراشکی ها رو بهتره روی سینی  که با دستمال آشپزخانه اونو پوشوندید، بچینید . چون لازمه بعد از پیچیدن پیراشکی ها به مدت ۱۰ دقیقه به اونا استراحت بدید تا مجدداَ پف کنند . ( دستمال خشک باعث میشه پیراشکی ها به سینی نچسبن ) .

    مواد میانی دستور

    گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم

    قارچ ۲۵۰ گرم

    پیاز ۲ تا ۳ عدد

    سیر ۳ تا ۴ حبه

    جعفری خشک یا تازه خرد شده کمی

    فلفل دلمه ای خرد شده ۱عدد بزرگ

    نمک-فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم

    نخودفرنگی کنسروی نصف قوطی

    پنیر پیتزا به میزان لازم

    رب گوجه فرنگی ۳-۲ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه

    پیاز رو خلالی خرد کنید و در تابه تفت بدید، کمی که نرم شد، سیر خرد شده رو اضافه کنید و با هم تفت بدید، حالا گوشت رو اضافه کرده و خوب تفت بدید. قارچ ها و فلفل دلمه رو هم خرد کنید و به مواد بالا اصافه کنید و خوب که تفت خورد، رب رو اضافه کنید و جعفری رو هم اضافه کنید و تفت بدید و نمک و فلفل و زردچوبه و کمی ادویه بزنید، حالا پنیر پیتزا رو هم با مواد مخلوط کنید و شعله رو خاموش کنید. مواد که سرد شد، اندازه یک قاشق در خمیر بذارید و اونو به روش بالا بپیچید و در روغن داغ سرخ کنید.

  • ۱۴:۳۲   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    انواع دلمه - دلمه قارچ با مرغ و سیب زمینی

    مواد لازم :

    سیب زمینی یک کیلوگرم

     سینه یا فیله مرغ 250 گرم

     قارچ 200 گرم

     پیاز داغ نصف پیمانه

     فلفل دلمه ای نصف یک عدد

     جعفری خرد شده 4/1 پیمانه

     تخم مرغ سه عدد

     نمک، فلفل، ادویه و آرد سـوخـاری به میزان لازم

     رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری

    پنیر پیتزا و روغن به میزان لازم

    طرز تهیه :

    ابتدا سیب‌ زمینی‌ها را پخته، پوست کنده و رنده می‌کنیم. یک عدد تخم‌مرغ را به همراه کمی نمک، فلفل و ادویه به سیب‌زمینی افزوده و مواد را ورز داده و کنار می‌گذاریم.

     

    سینه مرغ را نگینی خرد نموده و به همراه پیازداغ تفت می‌دهیم تا بپزد، سپس

    قارچ نگینی خرد شده و ادویه را به آن افزوده و تفت می‌دهیم. فلفل دلمه‌ای و رب گوجه‌فرنگی را نیز به مواد افزوده، کاملا مواد را هم زده تا مخلوط شوند. حرارت را خاموش نموده و جعفری را به مواد اضافه کرده و هم می‌زنیم.

     

    از مخلوط سیب‌زمینی به اندازه یک توپ کوچک جدا کرده، در دست پهن نموده، از مخلوط مرغ و

    قارچ در میان آن می‌گذاریم، کمی پنیر پیتزا روی مواد ریخته و دلمه را جمع می‌کنیم تا مواد میانی مشخص نباشد. حالا دلمه‌ها را ابتدا در آرد سوخاری غلتانده، دو عدد تخم‌مرغ را با چنگال زده، دلمه‌ها را در تخم‌مرغ فرو برده، مجددا در آرد سوخاری زده و در روغن داغ سرخ می‌کنیم.

  • leftPublish
  • ۱۴:۳۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    يه غذاي خوشمزه 

    موادلازم :

    آرد                                        150 گرم

    کره آب شده                          40 گرم

    بکینگ پودر                            10 گرم

    نمک                                    نصف قاشق چایخوری 

    ماست                                 80 گرم

    شکر                                  10 گرم 

    طرز تهیه :

    اول کره رو آب کرده و بعد ماست رو با چنگال کمی میزنیم و به کره اضافه میکنیم .

    مواد خشکمون رو هم الک کرده و ماست و کره رو بهشون اضافه کرده و مخلوط میکنیم و خوب ورز میدیم تا خمیر یکدستی بدست بیاد . 5 دقیقه بهش استراحت داده و بعد داخلش رو با مواد دلخواه پر کرده و به شکل دلخواه میپیچیم و روی خمیر زرده ی تخم مرغ مالیده و کنجد میپاشیم و به مدت 15 تا 20 دقیقه تو فر 180 درجه قرار میدیم تا بپزه .

    من  مواد داخل خمیر رو با گوشت چرخ شده و پیاز داغ و قارچ و فلفل دلمه و نمک و فلفل و پودر آویشن آماده کردم . مقداری از مواد رو وسط خمیر گذاشتم و روش کمی پنیر پیتزا ریختم و خمیر رو پیچیدم . 

  • ۱۴:۴۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    طرز تهیه تورتیا

    مواد لازم

    سیب زمینی زرد..........2 عددمتوسط ورقه شده

    پیاز زرد ............1عدد متوسط

    روغن زیتون............1/4 پیمانه

    فلفل دلمه ای قرمز.........1/2 عدد

    نمک ..........به میزان لازم

    فلفل سیاه نیمکوب ..............1/2 ق چ

    تخم مرغ ...........12 عددfak

    جعفری خرد شده ..........1ق س

    سیرریز شده ............1 حبه

    سوسیس..........200 گرم

    طرز تهیه

    ابتدا سیب زمینی های ورقه شده را در حدود 3دقیقه در آب جوش می اندازیم بعد آبکش کرده ودر روغن سرخ می کنیم

    بعد پیاز مکعب خورد شده را اضافه می کنیم وتفت می دهیم وقتی کمی سبک شد فلفل دلمه ای نگینی خرد شده وسیر را خیلی کم تفت می دهیم بعد سوسیس های حلقه شده را اضا فه می کنیم وکمی تفت می دهیم 

    بعد فلفل سیاه نیم کوب وکمی نمک اضافه می کنیم ومواد را نصف می کنیم ودر آخر سیب زمینی های سرخ شده را رو ی ان چیده وبقیه مواد را روی آن می دهیم

    بعد تمام تخم مرغ هارو در یک ظرفی می شکنیم وروی مواد می ریزیم ودر فر قرارمی دهیم وبعد از پخت گریل را روشن می کنیم تا روی تخم مرغها کمی برشته شودوموقع سرو روی ان جعفری بپاشید

    چند نکته

    1- می توان مواد را به ظرف پیرکس منتقل کرد ودر فر گذاشت

    2-اینکه من دیروز این غذا رو با کمترین تعداد تخم مرغ درست کردم وبسیار خوشمزه بود ومقدار تخم مرغ را تا اندازه ای که روی مواد رو بگیره بریزید وپیاز زیاد خوشمزه تر میکنه

    3-سیب زمینی هارو می تونید مکعب خورد کنید

  • ۱۴:۴۲   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    كدوي شكم پر 

    ۴ عدد کدوی درشت

     ۱ قاشق چایخوری روغن آفتابگردان

     ۱ حبه سیر (خرد شده)

     پوسته یک عدد لیموترش رنده شده

     آب نصف لیموترش

     ۲ فنجان برنج پخته شده

     ۱۷۵ گرم گوجه فرنگی خرد شده

     ۲ قاشق غذا خوری بادام هندی بو داده (در صورت تمایل)

     نمک و فلفل به میزان کافی

     پودر آویشن مقداری برای تزئین

     ▪ طرز تهیه:

     ۱- کدوها را به صورت طولی به دو نیم تقسیم کرده و به وسیله قاشق مقداری از محتویات داخل آن را خالی کنید. فر را بر روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. در قابلمه بزرگی مقداری آب ریخته و پس از جوشیدن آب، پوسته های کدو را به مدت ۲ دقیقه در داخل آب در حال جوش قرار دهید تا نیم پز شوند. سپس آنها را با دقت آبکش کنید.

     ۲- خرده کدوهای خالی شده از پوسته را با چاقو ریزتر کرده و به همراه سیر خرد شده در داخل روغن تفت دهید.

     شعله اجاق گاز را کم کرده و بگذارید مواد به آرامی پخته و نرم شود ولی مراقب باشید که تغییر رنگ نداده و قهوه ای نشود. 

     ۳- پوسته رنده شده لیمو، آب لیمو، برنج پخته شده، گوجه فرنگی و بادام هندی را به مواد فوق اضافه کرده و مدت ۳ دقیقه حرارت دهید. پس از پایان این مدت پوسته های کدو را با این مواد پر کنید. کدوهای شکم پر را در داخل ظرف شیشه ای نسوز (پیرکس) چیده و روی ظرف را با ورقه ای از فویل آلومینیوم بپوشانید.

     مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه و یا تا زمانی که کدوها کاملاً پخته شوند در فر قرار دهید. در پایان غذا را با پودر آویشن تزئین کرده و سرو کنید. نکته: برای آنکه کدوها به ظرف نچسبد، ظرف را با مقدار کمی روغن چرب کنید.

  • ۱۴:۴۳   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    چیکن استراگانف

    مواد لازم :

     سینه مرغ خرد شده یک عدد

     پیاز خرد شده 1 عدد

     قارچ خرد شده یا پرک شده 1 پیمانه

     سیب زمینی خلالی 3 عدد برای تزئین

     نمک و فلفل و ادویه کاری به میزان لازم

    خامه 3 قاشق غذاخوری

    شیر یک لیوان

    آرد 2 قاشق غذاخوری

    روغن به میزان لازم

    طرز تهیه :

    پیاز رو در روغن سرخ کرده ، مرغ های خرد کرده رو بهش اضافه کنیم. بعد هم نمک و ادویه و فلفل و قارچ. شیر رو در ظرف جداگانه ای ریخته و روی حرارت میذاریم. آرد رو در کمی آب سرد حل کرده و توی شیر میریزیم و مرتب به هم میزنیم تا گوله نشه.

  • ۱۴:۴۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    پاکورا غذای هندی

    آرد سفید=4/1 لیوان
    آرد نخود=4/3 لیوان
    پیاز نگینی شده ریز=2 عدد بزرگ
    فلفل سبز تند ریز شده=1 یا 2 عدد
    گشنیز ریز شده=4/1 لیوان
    شوید ریز شده=4/1 لیوان
    تره فرنگی ریز شده=کمی
    بیکینگ پودر=1 قاشق مرباخوری
    زردچوبه=1 قاشق چایخوری
    نمک=به مقدار لازم
    آب=3/1 لیوان
    روغن برای سرخ کردن=به مقدار لازم
    طرز تهیه:
    1. آرد سفید+آرد نخود+بیکینگ پودر+نمک+زردچوبه+آب را با هم مخلوط کنید.
    2. پیاز ریز شده را با فلفل سبز تند مخلوط کرده به مواد اضافه کنید سپس مواد را با قاشق هم بزنید.
    3. سبزیجات ریز شده را به مواد اضافه کرده هم بزنید.
    4. از مواد به اندازه یک قاشق غذاخوری برداشته در ماهیتابه ریخته تا در روغن فراوان سرخ شود. بقیه مواد را به همین طریق سرخ کنید.
    5. پاکورا را به صورت گرم میل کنید همراه با سس فلفل یا سس گوجه فرنگی میل کنید.

  • leftPublish
  • ۱۴:۴۷   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    پلو مخلوط گیاهی

    مواد لازم:
    برنج 3 پیمانه
    نخود فرنگی پخته شده یک چهارم پیمانه
    فلفل دلمه ای رنگی خرد شده یک چهارم پیمانه
    ذرت پخته شده یک چهارم پیمانه
    هویج پخته نگینی یک چهارم پیمانه
    لوبیا سبز یک چهارم پیمانه
    اسفناج خرد شده یک دوم پیمانه
    خلال بادام و پسته از هر کدام یک قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل و ادویه کاری به میزان دلخواه
    پیاز سرخ شده 2 قاشق غذاخوری
    زعفران به میزان لازم
    طرز تهیه:
    ابتدا برنج را آبکش کرده و سپس مواد لازم بالا که شامل نخود، فلفل دلمه ای، ذرت، هویج، اسفناج، لوبیا سبز و پیاز سرخ شده می باشد را با هم مخلوط کرده و لابلای برنج آبکش شده در دیگ مخصوص پلو ریخته و آب و روغن برنج را اضافه کرده و می گذاریم برنج دم بکشد. بعد از کشیدن پلو در ظرف مخصوص، از خلال پسته و بادام به همراه زعفران برای تزیین پلو استفاده می کنیم.

  • ۱۴:۵۱   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    " رنگین پلو "

    * مواد لازم :

    برنج آبکش شده 4 پیمانه .

    فیله مرغ 500 گرم .

    فلفل دلمه ای رنگی 4 عدد ( از هر رنگ 1 عدد ) .

    زعفران آب کرده 1 قاشق سوپخوری .

    خلال بادام 1 پیمانه .

    خلال پسته 1 پیمانه .

    کره 150 گرم . 

    نخودسبز آب پز شده 1 پیمانه .

    کنسرو ذرت 1 پیمانه .

    نمک ، فلفل ، آبلیمو به میزان لازم .

    ** طرز تهیه :

    1 . فیله های مرغ را در کاسه ای بریزید و پس از آغشته کردن به نمک ، فلفل ، آبلیمو و زعفران به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال بگذارید تا طعم دار شوند . 

    2 . فلفل های دلمه ای رنگی را به صورت نگینی خرد کرده ، کمی با کره تفت دهید ، خلال‌ های پسته و بادام را هم در کره تفت داده و آماده کنار بگذارید . 

    نکته : 

    1 . اگر دوست دارید فلفل ها و خلال های پسته و بادام نرم تر شوند ، می توانید آنها را حین دم کردن ، لابه لای برنج بریزید ، برنج را آبکش کنید و بگذارید به روش عادی دم بکشد ، در این فاصله مرغ ها را هم با کمی آب بگذارید تا بپزند . 

    2 . در مرحله سرو کردن می توانید مرغ ها را کنار دیس گذاشته و فلفل های دلمه ای ، نخود سبز و ذرت را با خلال های پسته و بادام مخلوط کنید و لابه لای برنج بکشید یا به دلخواه روی برنج را با این مواد تزیین کنید . .

  • ۱۴:۵۲   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

     رولت گوشت و مرغ

    مواد لازم:

    گوشت گوسفندی چرخ کرده 400 گرم

    سینه ی مرغ 1 عدد

    پیاز 2 عدد رنده شده و آب گرفته

    فلفل دلمه ای خلال شده قرمز نصف یک عدد

    دم پیازچه 5 عدد

    برگ نعناع به میزان لازم

    تخم مرغ آبپز 1 عدد

    تخم مرغ خام ا عدد

    سیر 4-5 حبه

    گوجه فرنگی 2 عدد

    روغن به میزان لازم

    سس کچاب 2 ق غ

    قرص عصاره گوشت 1 عدد

    آب جوش 1 لیوان

    مغز نان باگت خیس شده در شیر 4 قاشق غذاخوری

    آرد نخودچی 1 ق غ

    ادویه(جوز هندی ، فلفل ،نمک،زیره ، آویشن)

    طرز تهیه:

    گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده و سیر و مغز نون باگت و سینه ی مرغ یه بار چرخ می کنیم بعد زرده ی تخم مرغ رو هم اضافه می کنیم و 2 قاشق غذاخوری از سفیده ی تخم مرغ نگه می داریم و بقیه رو به گوشت اضافه می کنیم و با ادویه ها همه رو ورز می دیم

    بعد کاغذ روغنی رو چرب می کنیم گوشتو پهن می کنیم و دم پیازچه و فلفل دلمه ای و تخم مرغ آبپز و برگهای نعنا رو می چینیم توش مثل عکس

    به کمک کاغذ جمعش می کنیم و رولتو تو ماهی تابه ی چرب شده با روغن می زاریم بعد 2 ق غ سفیده تخم مرغ رو می مالیم روشو تفت می دیم دو طرفشو.

    بعد یه لیوان آب رو که داشتیم با 1 قرص گوشت قاطی می کنیم به همراه سس گوجه .

    گوجه هارو هم حلقه می کنیم می ریزیم کنار رولت بعد آب گوشتو می ریزیم و به مدت 40-60 دقیقه تو فر با حرارت 180 درجه می زاریم.

  • ۱۴:۵۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کباب لای پلو

    مواد لازم برای 3 تا 4 نفر:

    گوشت چرخ کرده: 300 گرم

    پیاز:1 دونه درشت

    نمک و فلفل

    سماق

    زیره و ادویه دلخواه : درصورت تمایل

    طرز پخت:

    برنج رو که با آب و نمک خیسوندم گذاشتم روی حرارت تا برای آبکش کردن به جوش بیاد...تو این فاصله پیاز رو توی گوشت رنده کردم (البته آبش رو گرفتم چون پلو رو شفته می کنه) بعد نمک و فلفل و زیره و کمی زعفرون هم زدم بهش و ورز دادم تا یه دست بشه ...شما می تونین هر ادویه دلخواهی بزنین

    برنج رو کمی دون تر و زنده تر از همیشه بردارین و آبکش کنین ... حالا کف دیگ، روغن می ریزیم و ته دیگ موردعلاقه مون رو می ذاریم و به ردیف برنج پخش می کنیم ...

    یه تکه گوشت برمی داریم و توی دست فرم کباب بهش می دیم و روی برنج می چینیم .. کبابها ضخیم نباشه تا بهتر بپزه،بعد سماق روشون می پاشیم و یه ردیف دیگه برنج می ریزیم...جوری که کاملا روی کباب ها رو بگیره...

    توی هر ردیف میشه 3 تا کباب گذاشت...لایه آخر هم برنج می دیم و بازم روی کباب ها رو کامل می پوشونیم تا خوب بپزه با بخار برنج ،

    بعد نصف لیوان آب و روغن روی پلو می ریزیم و در دیگ رو با دمکنی می زاریم، شعله اول متوسط باشه و به محض بخار کردن، کم می کنیم...چیزی حدود 50 تا 60 دقیقه زمان می خواد.

    کلا این پلو به آب گوشت که روی برنج می ریزه خیلی خوشمزه میشه.

    گوشت هم خوب مغزپخت شده...

    من فلفل و گوجه هم سر گاز کباب کردم!

    *موقع سرو کره هم روش بدین که دیگه محشر میشه!!

  • ۱۴:۵۸   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    دلمه سیب زمینی

    مواد لازم

    سیب زمینی 500 گرم

    گوشت چرخ کرده 250 گرم

    پیاز متوسط 2 عدد

    روغن مایع 4 قاشق سوپخوری

    تخم مرغ آپ پز 3 عدد

    جعفری خرد کرده 3 قاشق سوپخوری

    رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری

    کره 150 گرم

    نمک و فلفل به اندازه کافی

    دستور غذا

    پیاز را خرد کرده و در داخل روغن سرخ می کنیم. گوشت چرخ کرده را با پیاز مخلوط می کنیم و می گذاریم تا روی حرارت آب پیاز و گوشت کشیده شود و گوشت تفت داده شود

    سپس رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب حل کرده، نمک و فلفل اضافه می کنیم و آن را روی گوشت و پیاز می ریزیم و بعد از دو جوش، تخم مرغ های پخته شده را داخل آن رنده می کنیم. جعفری های خرد شده را نیز اضافه می کنیم و بعد از چند ثانیه مواد را از روی حرارت بر می داریم

    داخل سیب زمینی ها را خالی می کنیم به طوری که ته آن آسیب نبیند و سوراخ نشود. سپس سیب زمینی ها را در کره مایع می غلطانیم و داخل آنها را با مواد آماده شده پر می کنیم و در ظرفی می چینیم و 2 قاشق کره و نصف لیوان آب نیز اضافه می کنیم و می گذاریم تا بپزد. (می توان سیب زمینی ها را داخل دو ظرف نسوز چید و در فر گذاشت و در درجه حرارت 350 درجه فارنهایت و یا در کیک پزهای خانگی پخت.)

  • ۱۵:۰۱   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    مواد لازم:

    بادمجان متوسط                                                        4 عدد

    گوشت چرخکرده                                                     100 گرم

    لپه                                                                نصف استکان

    برنج                                                               نصف استکان

    پیاز بزرگ                                                                  1 عدد

    سیر                                                                        2 حبه

    سبزی دلمه                                                           200 گرم

    گوجه فرنگی رنده شده                                                4 عدد

    نمک، فلفل، ادویه و زردچوبه                                به میزان لازم

     

    طرز تهیه:

    لپه را جداگانه با کمی آب می پزیم. وقتی لپه ها نرم و نیم پز شدند، آبکش کرده و کنار می گذاریم.

    برنج را که از قبل خیسانده ایم را می توانیم به دو روش آماده کنیم. اول در مقداری آب که در حال جوش است می ریزیم و بعد از 5 دقیقه آبکش کرده و کنار می گذاریم و یا این که با مقداری آب به صورت کته می گذاریم جوش بخورد، وقتی برنج ها نرم شد و آب آن کشیده شد کنار می گذاریم. دقت کنید مقدار آب طوری باشد که وقتی آب برنج کشیده شد، برنج ها خمیر نشوند. 

    پیاز خرد شده یا رنده شده را با مقداری روغن تفت می دهیم. وقتی پیاز به رنگ طلایی درآمد، گوشت چرخکرده را اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا رنگ گوشت عوض شود. بعد نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه را افزوده و هم می زنیم. سبزی دلمه ی ریز شده را به گوشت اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. حال لپه و برنج آبکش شده را به مخلوط اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند، در این مرحله می توانید در صورت تمایل 2 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی و یا 2 عدد گوجه رنده شده را به مواد اضافه کنید. بعد از 1 الی 2 دقیقه حرارت را خاموش می کنیم و می گذاریم مواد سرد شوند. 

    بادمجان ها را شسته و خشک می کنیم، سپس سر آن را با کارد جدا می کنیم و کنار می گذاریم تا به عنوان سرپوش از آن استفاده کنیم. داخل بادمجان را با یک قاشق بلند طوری خالی می کنیم که دیواره ها سوراخ نشوند. حال مواد آماده شده را به آرامی داخل بادمجان ریخته و در آن را محکم می گذاریم و کنار می گذاریم. 

    در یک ظرف مناسب یک عدد پیاز با کمی روغن تفت می دهیم، وقتی پیازها طلایی شد مقداری زردچوبه، فلفل و ادویه اضافه می کنیم. بعد از کمی تفت یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به آن افزوده و می گذاریم سرخ و غلیظ شود. بعد دو لیوان آب به آن اضافه می کنیم و می گذاریم روی حرارت ملایم تا به صورت سس غلیظ درآید. حالا بادمجان ها را با احتیاط داخل قابلمه می چنیم . حرارت زیر قابلمه باید ملایم باشد. دقت کنید دلمه ها حین پخت له نشوند. 

    نکات مهم 

    سبزی دلمه عبارتند از: تره، جعفری، ترخان، شوید، نعناع، مرزه و کمی پیازچه. سبزی دلمه را می توانید به صورت خشک نیز استفاده کنید. توجه داشته باشید که نباید مقدار ترخان زیاد باشد زیرا مزه دلمه تلخ می شود.

    به کار بردن حبوبات در این دلمه کاملا سلیقه ایست، مثلا می توان به جای لپه از عدس استفاده کنیم. همچنین می توانیم در این نوع از دلمه، از لوبیایی چشم بلبلی نیز استفاده کنیم. (امتحان کنید، خوشمزه می شود)

    در صورت تمایل می توانید بادمجان ها را بعد از این که داخلشان را خالی کردید در ماهی تابه با کمی روغن سرخ کرده و بعد از سرد شدن با مواد پر کنید.

    چنانچه بادمجان تازه باشد این زمان به نصف کاهش می یابد. 

    در طول زمان پخت یکی دوبار در ظرف را بردارید و با قاشق کمی از سس را روی بادمجان ها بریزید تا دلمه ها خشک نشوند.

     

    روش دوم

    برای 3 نفر 

    زمان آماده سازی :  30 دقیقه 

    زمان پخت : 45 دقیقه 

    مواد لازم:

    بادمجان  دلمه ای: 3 عدد 

    گوجه فرنگی: 2 عدد 

    فلفل کبابی: 1 عدد 

    قارچ: 7 عدد 

    پاستای برنجی: 1 پیمانه 

    سس گوجه فرنگی: 4 قاشق غذا خوری 

    ریحان تازه: 7 ساقه 

    پودر سیر ،آویشن ، نمک ، فلفل و روغن زیتون  به مقدار دلخواه 

    دستور تهیه : 

    ابتدا فر را در دمای 200 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود  فلفل کبابی را داخل فر می گذاریم تا کبابی شود، سپس بادمجانها را با پوست شسته و از بخش بالایی آنرا برش می زنیم  با کمک چاقوی کوچک و قاشق داخل بادمجانها را کمی خالی می کنیم،  داخلبادمجانها را نمک زده و می گذاریم چند دقیقه بصورت برعکس بمانند، بادمجانهای خرد شده را ریزتر خرد کرده و پاستا ها را آبکش می کنیم ( از دیگر پاستا های ریز فرمی هم می توانید استفاده کنید ) داخل و بیرون بادمجانهای برعکس  شده را بخوبی روغن می مالیم و در یک ظرف فر، داخل فر قرار می دهیم تا در حدود 20 دقیقه کاملا برشته شوند، در این زمان گوجه ها را خرد می کنیم.  داخل یک تابه که گرم شده است سس گوجه فرنگی، پودرسیر و آویشن را میریزیم و هم می زنیم و کمی روغن اضافه می کنیم و 1 دقیقه تفت می دهیم، گوجه فرنگی های خرد شده و  نمک را اضافه کرده و هم می زنیم، قارچ ها، ریحان و فلفل کبابی را خرد کرده و اضافه می کنیم، پاستا های آبکش شده را هم  اضافه کرده و  میزان چاشنی را مزه می کنیم ، حرارت را کم می کنیم، بادمجانها را از فر در آورده و با مخلوط سبزیجات وپاستا داخل آنرا پر می کنیم  و دوباره برای مدت  10 دقیقه در فر می گذاریم و در آخر آنرا با مقداری ریحان تازه  سرو می کنیم . 

    امیدواریم با تهیه این غذای خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

    نـوش جان

  • ۱۵:۰۳   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ♥☆ دلمه سبزیجات ☆♥

    مواد لازم:

    بادمجان دلمه ای ۲ عدد

    کدو ۲ عدد

    فلفل دلمه ای سبز و قرمز ۴ عدد

    گوجه فرنگی درشت ۲ عدد

    پیاز خرد شده ۱ عدد

    روغن ۱ پیمانه

    گوشت چرخ شده ۲۰۰ گرم

    رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

    لپه پخته ۱/۲ پیمانه

    برنج ۱ پیمانه

    تره، جعفری، شوید، ریحان، مرزه و ترخون ۶ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه

    ۱- برنج را بشویید و با نمک در حدود 3 تا 4 ساعت قبل در آب بخیسانید.

    ۲- برنج را در آب جوش بریزید و روی حرارت بگذارید تا بپزد. سپس آن را آبکش کنید.

    ۳- لپه را بشویید و در یک قابلمه همراه با کمی آب بگذارید تا بپزد. لپه ها را از آب خارج کنید.

    ۴- در یک تابه، پیاز را با نصف پیمانه روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

    ۵- گوشت را در پیاز سرخ کنید. کمی زردچوبه، نمک و فلفل به گوشت اضافه کنید. آن را کنار بگذارید.

    ۶- در یک کاسه، گوشت، لپه و برنج آبکش شده را با هم مخلوط کنید.

    ۷- سبزی‌های دلمه را خرد کرده و به مواد اضافه و خوب مخلوط کنید.

    ۸- سر فلفل دلمه‌ای، گوجه فرنگی‌ها، کدو و بادمجان‌ها را ببرید و داخل آنها را به دقت خالی کنید.

    ۹- از مواد آماده شده در داخل فلفل دلمه‌ای، گوجه فرنگی، کدو و بادمجان‌ها بریزید و درب آنها به صورت کلاه بر روی آنها بگذارید.

    ۱۰- در یک قابلمه بزرگ، روی حرارت رب گوجه فرنگی را در نصف پیمانه روغن باقیمانده تفت دهید و آب را اضافه کنید و بگذارید تا آب به جوش آید.

    ۱۱- حرارت را کم کنید. دلمه‌های آماده شده را به آرامی درون قابلمه به صورت ایستاده بگذارید به طوری که مواد داخل آنها بیرون نریزد.

    ۱۲- به مدت 30 تا 40 دقیقه روی حرارت ملایم، بگذارید تا دلمه‌ها بخوبی بپزند و آماده شوند.

    ۱۳- دلمه سبزیجات را در ظرف مناسبی سرو کنید و از مواد رب بر روی آن بریزید.

  • ۱۵:۱۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    چیكن كیو

    این غذا (Chicken Kiev) با سینه مرغ سریع تهیه می شود و بسیار خوشمزه است. البته اصل دستور این غذا و مواد میانی آن بدون گوشت چرخ کرده و با کره و جعفری تهیه می شود.

    مواد لازم برای دو نفر:

    سینه مرغ برای هر نفر یك عدد

     

    مواد لازم برای مزه دار كردن سینه مرغ:

    ١ عدد پیاز بزگ (آب پیاز)
    ١/٢ پیمانه شیر
    نمك و فلفل به میزان لازم
    زعفران دم كرده ٢ق چ
    ١ق س روغن زیتون

    مواد لازم برای داخل مرغ:

    گوشت چرخ كرده ١٠٠ گرم
    پیاز یك عدد متوسط
    قارچ نگینی ١پیمانه
    جعفری خورد شده ٢ق س
    پنیر پارمسان ١ق س
    نمك و فلفل به میزان لازم

     

    طرز تهیه:

    ابتدا سینه های مرغ را همراه با كتف مرغ كه به خودش متصل است تمیز كنید و استخوان را از مرغ جدا كنید(ولی كتف باید بماند) فیله مرغ رو هم جدا كنید. وسط سینه را از سمت داخل به دو قسمت برش دهید، فقط نباید دو تكه كاملاً از هم جدا شود.

     

     

     

    بعد با استیك كوب دوطرف گوشت مرغ رو كمی نازك كنید. كمی نمك بر روی گوشت بمالید و آب پیاز ، شیر ، زعفران ،روغن زیتون، نمك وفلفل را برای مزه دار كردن مرغ با هم مخلوط كنید. بعد مرغ ها رو برای یك شب داخل این مواد بگذارید.

     

     

    مواد داخل سینه مرغ:

    پیاز نگینی را به صورت شفاف كمی تفت بدهید، یعنی زیاد سرخ نشود. بعد گوشت چرخ كرده را اضافه كنیدو خوب تفت بدهید بعد قارچ های نگینی را اضافه كنید و اجازه بدید آب قارچ كشیده شود. بعد كمی جعفری خرد شده را اضافه كنید و در آخر نمك و فلفل. كسایی كه تند دوست دارن فلفل هم بزنید. بعد مواد را از روی حرارت بردارید.

     

     


    سینه مرغ را باز كرده كمی پنیر پیتزا رویش بریزید و بعد مواد آماده شده گوشت وبعد كمی روش پنیر پارمسان و پیتزا بپاچید و سینه مرغ را بپیچید. بعد مرغ را داخل كمی آرد كه داخلش نمك ریخته اید بزنید و بعد داخل تخم مرغ بزنید و بعد در روغن فراوان سرخ كنید.

     

     

    چیکن کیو ما بعد از سرخ شدن آماده سرو است.

     

  • ۱۵:۲۲   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    اگر دلتان یک غذای جدید و شگفت‌انگیز می‌خواهد من برای شما پیشنهاد ویژه‌ای دارم. غذایی جدید و البته سریع که با شکل و شمایلی که دارد می‌تواند غذای مناسبی حتی برای یک مهمان عصر باشد. اگر هوس لازانیا کرده‌اید می‌توانید از نان پیتا به‌جای لازانیا استفاده کنید و یک شام ساده درست کنید.

    لازانیا با نان پیتا

    مواد لازم

    3 عدد نان پیتا

    200 گرم قارچ

    1 عدد پیاز

    300 گرم سینه مرغ خرد شده

    100 گرم پنیر پیتزا

    به میزان لازم سس بشامل

    2 عدد پیازچه

    به میزان لازم نمک و فلفل سیاه

    طرز تهیه:

    1. پیاز را نگینی خرد کنید و با سینه مرغ خرد شده تفت دهید.

    2.  قارچ خرد شده را هم اضافه کنید و خوب تفت دهید. بگذارید روی حرارت کم قارچ و سینه مرغ خوب بپزند. نمک و فلفل سیاه را هم بریزید.

    3.  حال مانند اینکه می‌خواهید لازانیا کف ظرف بچینید، یکی از نان‌ها را کف ظرف بگذارید و با مرغ و قارچ روی آن را بپوشانید. سس بشامل و پنیر پیتزا هم روی موادتان بریزید. لایه‌لایه این کار را انجام دهید تا نان و موادتان تمام شود. در پایان روی نان آخر را با پنیر پیتزا و پیازچه بپوشانید و برای 5 دقیقه در فر با دمای 160 درجه سانتی‌گراد بگذارید.

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان