خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۵:۲۸   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    رولت مرغ در فویل

    سینه مرغ رو بکوبید

    پیاز نگینی رو سرخ کنید نمک و فلفل و کمی زردچوبه بزنید و اسفناج خرد شده اضافه کنید و به این مواد پنیر خامه ای و پنیر پیتزا اضافه کنید و فلفل پاپریکا هم اضافه کنید این مایه رو روی سینه مرغ بمالید و کلم بروکلی خرد شده تفت داده شده رو روی اون بریزید و مرغ رو لوله کنید و در فویل بپیچید 1 ساعت داخل یخچال بذارید و بعد در آرد میزنیم و در زرده تخم مرغ زده شده مخلوط با نمک وفلفل میزنیم و در پودر سوخاری میزنیم و سرخ میکنیم.

  • ۱۵:۲۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    يه غذاي خوشمزه با سيب زميني 

    سیب زمینی رو میپزیم رنده زده یا لهش میکنیم نمک وفلفل و زرد چوبه و دو زرده تخم مرغ میزنیم ورزش میدیم دوتا سفیده تخم مرغو میرنیم تا از لختگی در بیاد یه کم از مواد پهن میکنیم و داخلش پنیر پیتزا میزاریم گردش میکنیم داخل سفیده تخم مرغ زده وبعد داخل ورمیشل میزنیم وداخل روغن زیاد سرخ میکنیم

  • ۱۵:۳۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    كلاف_مرغ

    مواد لازم: 

    1. آرد حدود 1پیمانه /

    2. مایه خمیر 1ق چ/

    3. نمک 1ق چ/

    4. آب ولرم به اندازه کافی 

    مراحل:

    تمام مواد را باهم مخلوط میکنیم تا خمیر منسجمی بدست بیاد وبه دستتون نچسبه اگه میچسبید اینقدر ارد اضافه کنید تا به دستتون نچسبه میز کار را آرد پاشی کنید واز خمیر گلوله هایی برداریدچونه ها را باز کنید ومثل شکل برش بزنید

    مواد داخلی کلاف :1. سینه مرغ چرخ شده 1عدد

    2. 2تا پیاز 

    3. 2تا حبه سیر

    4. پنیر گودا 2ق س

    5. نمک

    6. فلفل

    7. پاپریکا

    گوشت مرغ وکمی پنیر را باهم مخلوط میکنیم بعد سیرها را له میکنیم وپیازها را خرد کرده با نمک وفلفل وپاپریکا مخلوط میکنیم ازاین مواد گلوله هایی به اندازه نارنگی برمیداریمبعد اون نوارهای خمیری رو روی گوشت میپیچیم تا به شکل کلاف دربیاد وتوی سینی چرب شده قرار میدیمروی کلافها رو زرده تخم مرغ با کمی کره آب شده میزنیم 

    و  درفر 200 درجه بمدت 30 تا 40 دقیقه میذاریم 

  • ۱۵:۳۲   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    توپک های شکم پر بسیار خوشمزه 


    خمیر :یک لیوان ماست و سه تا تخم مرغ و چهار ق غ روغن مایع کمی نمک و یک ق غ مایه خمیر یک ق غ شکر و ارد له میزان لازم اب ولرم یک لیوان بکینگ پودر یک غ مربا خوری 
    مایع خمیر 
    و با کمی اب ولرم و یه ق شکر مخلوط میکنیم میزاریم یک ربع بمونه و بعد اب و ماست و روغن و نمک سایر مواد و مخلوط میکنیم و ارد و الک میکنیم و به موادمون اضافه میکنیم میزاریم یک ساعت خمیر استراحت کنه و بعد برای داخل توپک ها هر موادی دوست داشتین کم روغن تفت بدین وقتی سرد شد بریزین داخل خمیر و داخل روغن سرخ کنید 
    مواد من مرغ ریش شده سیب زمینی نگینی سرخ شده پیاز داغ فلفل دلمه ریحون و پیاز چه بود با کمی زرد چوبه و فلفل خیلی خوشمزه شده بود امتحان کنید پشبمون

  • ۱۵:۳۳   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    (کروکت مرغ)

    مرغ پخته دو پیمانه پخته و چرخ شده دوقاشق پنیر پیتزا رنده دو قاشق پنیر صبحانه یا خامه ای یک قاشق پر فلفل دلمه ریز شده یک عذ هویج پخته ریز شده یک زرده تخم مرغ ومقداری سس سفید
    همه رو با هم مخلوط میکنیم بعد تو دست شکل میدیم داخل سفیده تخم مرغ زده شده میزنیم داخل ارد سوخاری میغلتونیم بعد میزاریم ظرف دربسته دوساعت تو یخچال تا جابیقته بعد سرخ میکنیم

  • leftPublish
  • ۱۵:۳۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    اشترودل و کاپ کیک سیب زمینی

    کاپ کیک سیب زمینی

    سیب زمینی رو به اندازه ی دلخواه اب پز کرده و میزاریم سرد بشه با گوش کوب له میکنیم وبا کمی نمک فلفل و جعفری ریز شده دو قاشق شیر و دو قاشق اب ورز میدهیم میزاریم کنار مایع گوشتی رو درست میکنیم حالا پوره ی سیب زمینی را که قبلا درست کردیم کف دست گرد کرده وپهن میکنیم و داخل قالب میزاریم وتوی هر قالب مواد گوشتی هم میریزیم در صورت تمایل پنیر پیتزا هم میریزیم کمی کره هم روی لبه های سیب زمینی میزنیم که نسوزه میزاریم داخل فر از قبل گرم شده دمای ۱۸۰ درجه تقریبا ۳۰ دقیقه

    مواد لازم برای خمیر اشترودل

    خمیر مایه ی فوری ۱ ق س خ کره ۵۰ گرم تخم مرغ یک عدد ماست یا شیر یک قاشق س خ ارد ۲ پیمانه نمک یک ق م خ اب ولرم یک سوم پیمانه 

    طرز تهیه : مواد بالا رو با هم مخلوط کرده ورز میدیم نیم ساعت بهش استراحت میدیم تا ور بیاد تو این فاصله مایه ی ماکارونی درست میکنیم خمیر که ور امد به اندازه ی پرتقال ازش بر میداریم و با وردنه به شکل مستطیل به ضخامت نیم سانت باز میکنیم ابعادش تقریبا ۱۵-۱۰باشه روش زرده ی تخم مرغ و کنجد میزنیم و تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه میپزیم ( با این خمیر ۴ عدد اشترودل خواهیم داشت )

  • ۱۶:۲۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    ته چین مرغ

    ته چين مرغ غذايى كه كمتر كسى پيدا ميشه كه اين غذا رو دوست نداشته باشه . 

    غذايى تقريبا راحت كه با رعايت چند نكته ميتونيد خيلى عالى از كار در بياريد وهمه رو حيرت زده كنيد. 

    @ashpazima

    مواد لازم : 

    برنج.      ٣ پيمانه 

    تخم مرغ.     ٢ عدد ( يكى كامل ويك عدد فقط زرده استفاده شود) 

    زعفران.     نصف ق چ 

    ماست نيمه چكيده.      ١/٥ ليوان 

    مرغ پخته شده وتكه شده.    ٢ پيمانه 

    روغن مايع.      نصف پيمانه 

    نمك.    ١ ق چ 

    طرز تهيه : 

    ابتدا برنج را ابكش كنيد. برنج را كمى زنده تر از معمول برداريد . 

    ماست تخم مرغ زرده تخم مرغ نمك زعفران و ٣/٤ از روغن را در يك ظرف بزرگ مخلوط كنيد 

    ظرف نسوزى كه گنجايش همه مواد را داشته باشد با بقيه روغن چرب كنيد  چند قاشق از مايه ماست را كف قالب چرب شده پخش كنيد . 

    برنج ابكش شده را با مايه ماست به ارامى مخلوط كنيد نصف از مايه ماست وبرنج را در قالب بريزيد روى انرا صاف كرده وتكه هاى مرغ را بچينيد . تكه هاى مرغ نه زياد بزرگ باشند ونه زياد كوچك . 

    با بقيه مواد روى مرغها را كاملا بپوشانيد روى ته چين را صاف كنيد ودر فر با دماى ١٨٠ درجه روى پنجره وسط فر قرار دهيد وحدود ١/٥ ساعت زمان دهيد تا كاملا پخته شده وته چين شما طلايى شود 

    اگر از ظرفهاى پيركس استفاده كنيد ميتوانيد زير غذا را از نظر رنگ مرتب چك كنيد 

    ته چين را در ديس برگردانيد و با زرشك وخلال بادام وپسته وحتى ماست چكيده سفت كه داخل قيف ريخته ايد تزئين كنيد . 

    نوش جان

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۰۱   ۱۳۹۴/۱۰/۲۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    بورانی اسفناج

    مواد لازم : 

    اسفناج.      نيم كيلو 

    پياز داغ.      ٢ الى ٣ ق غ 

    ماست چكيده.     ١ پيمانه 

    پودر گلسرخ نعنا خشك و تازه.     مقدارى براى تزئين 

    نمك و فلفل.     كمى 

    سير در صورت تمايل.       ٣ حبه 

    طرز تهيه :

    اسفناج را خرد كنيد و در تابه اى كمى تفت دهيد تا آب آن كشيده شود . سپس با ماست و پياز داغ و سير خرد شده مخلوط كنيد . نمك و فلفل آنرا اندازه كنيد و در ظرف كشيده روى آنرا با گلسرخ و نعنا تزئين كنيد .

    نوش جان

    @ashpazima

    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۳:۴۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ساندویچ خانگی با گوشت؛ هم خوشمزه، هم سالم

    گوشت گوسفند ریز خرد شده : 150 گرم 

    قارچ : 3 عدد 

    پیاز : یک عدد 

    سس گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری 

    سس تند ( سالسا) : یک قاشق چایخوری 

    ماست : 1/2 لیوان 

    سس مایونز : یک قاشق غذاخوری 

    آب : 2 قاشق غذاخوری 

    پنیر چدار : 70 گرم 

    گوجه فرنگی : یک عدد 

    خیار : یک عدد 

    گشنیز : 2 قاشق غذاخوری 

    خمیر پیراشکی: یک بسته 

    پودر سیر ، آویشن ، روغن ، نمک و فلفل : به مقدار دلخواه

    1- خمیر پیراشکی را طبق دستور روی بسته آماده کنید.

    2- ابتدا پیازها را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید.

    3- گوشت را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید.

    4- پودر سیر، آویشن، سس گوجه فرنگی و سس تند را اضافه کنید و در آخر آب، نمک و فلفل را اندازه کنید و بگذارید 30 دقیقه بپزد.

    5- گشنیز ها را ریز خرد کنید و با ماست و مایونز و کمی نمک ، فلفل و پودر سیر مخلوط کنید و کنار بگذارید.

    6- خیار و گوجه فرنگی را خیلی ریز خرد کنید و با مقداری نمک و آبلیمو مخلوط کنید.

    7- خمیرهای پیراشکی را به شکل ورقه‌های نان گرد یا مستطیل با ضخامتی که دوست دارید، قالب بزنید و بعد داخل سرخ کن یا یک تابه کوچک روغن تک تک کمی سرخ کنید؛ سپس روی دستمال یا توری بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود.

    8- در آخر به سادگی نان‌ها را با مخلوط گوشت و مقداری از سس و مخلوط خیار گوجه به صورت ساندویچ در آورید و غذا را سرو کنید .برای هر ساندویچ از دو قطعه نان سرخ شده استفاده کنید.

  • ۱۳:۴۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ساندویچ میگو؛ ساده و پرخاصیت

    میگوی درشت : ۴۵۰ گرم(پاک شده)

    ادویه ماهی یا ادویه معطر مانند پلو : یک قاشق سوپخوری

    مایونز کم چرب : یک چهارم پیمانه یا ۲ قاشق سوپخوری

    سس خردل2 : قاشق سوپخوری

    آبلیمو ترش 2 : قاشق سوپخوری

    نان ساندویچی : 4 عدد

    کره یا مارگارین : 3 قاشق سوپخوری

    فلفل دلمه ای سبز و قرمز متوسط : 2 عدد خلالی شده

    سیر له شده : 2 حبه

    1- میگوهای تمیز و شسته شده را در ادویه  ماهی بغلتانید، درون یک ظرف کوچک بریزید و در آن را ببندید.

    2- ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند . مایونز و خردل را با آبلیمو مخلوط کرده و کنار بگذارید.

    3- نان ساندویچ را برش دهید و بخشی از مغز آن را خالی کنید.

    4- در تابه‌ای نچسب ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن را روی حرارت کم ، داغ کنید و برای ۵ دقیقه فلفل ها را در تابه تفت دهید.

    5- سیر را اضافه کنید و ۵ دقیقه ی دیگر تا وقتی که فلفل‌ها نرم شود تفت دادن را ادامه دهید.

    6- این مواد را از تابه به ظرف دیگری منتقل کنید و کنار بگذارید.

    7- درون همان تابه کره را آب کنید و روی حرارت متوسط میگوها را برای ۵ دقیقه تفت دهید.

     2 - 8قاشق چایخوری از مخلوط مایونز و خردل و آبلیمو را روی دو طرف نان ها بمالید . یک قاشق از سس فلفل را روی قسمت سس مالی شده نان گذاشته و میگوها را روی آن بگذارید. بقیه سس مایونز را روی میگوها بریزید و ساندویچ را ببندید و سرو کنید.

  • leftPublish
  • ۱۳:۴۸   ۱۳۹۴/۱۰/۲۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ساندویچ تخم مرغ فانتزی

    نان ساندویچی : ۵ عدد

    تخم مرغ : ۴ عدد

    خامه پرچرب : ⅓ پیمانه

    سوسیس مرغ : 2/3 پیمانه

    پیازچه : ⅓ پیمانه

    پنیر مازارلا : ½ پیمانه

    نمک و فلفل : به میزان لازم

    روغن : ۲ قاشق غذاخوری

    ساندویچ تخم مرغ فانتزی، پاسخگو بهانه های کودکانه

    1- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فار‌‌‌‌نهایت گرم کنید.  

    2- سوسیس‌ها را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شوند .

    3- روی کاغذ مخصوص یا دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته و کمی خنک شوند (بسته به سلیقه و ذائقه خود می‌توانید از سوسیس گوشت، کالباس بوقلمون یا ... استفاده کنید).

    4- در کاسه‌ای متوسط، تخم مرغ‌ها را بشکنید و خامه را به آن اضافه کنید. با چنگال یا همزن بزنید تا مخلوط یکدست شود.

    5- سوسیس، پیازچه خرد شده، پنیر رنده شده، نمک و فلفل (سیاه یا قرمز) را به مخلوط تخم مرغ اضافه و کمی به هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.

    6- روی نان‌های ساندویچی یا باگت را به شکل چشم ببرید و داخل نان‌ها را کمی خالی کنید تا نان به صورت قایق دربیاید (در اینجا از نان ساندویچی با طول تقریبی ۲۰ سانتیمتر و از نوع سبوس دار آن استفاده کنید).

    7- داخل نان‌ها را با مخلوط تخم مرغ پر کنید و آن‌ها را روی سینی فر که با کاغذ آلومینیومی پوشانده شده قرار دهید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر بپزید تا تخم مرغ کاملا پخته و ثابت شود.

    8- می‌توانید دو عدد قاشق بستنی را به عنوان پارو، در کنار ساندویچ تخم مرغ که به شکل قایق درست شده قرار دهید . ساندویچ‌ها را گرم و همراه با سس کچاپ یا سس دلخواه خود سرو کنید.

  • ۱۶:۱۷   ۱۳۹۴/۱۰/۲۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    حُمُص

    يك پيش غذاى خاورميانه اى ، خوشمزه ،مقوى،مغذى و كاملا سالم 

    كه ميتوانيد آنرا در كنار غذاى اصلى و حتى به صورت فينگر فود سرو كنيد .

    مواد لازم :

    نخودخام.         ٢٥٠ گرم 

    روغن زيتون.          ٣/٤ پيمانه 

    ارده بو نداده.           ١/٢ پيمانه 

    ماست.        ٣ ق غ 

    آب ليمو ترش تازه.       ٢ ق غ 

    نمك و فلفل به ميزان لازم

    طرز تهيه : 

    نخود را به مدت ٢٤ ساعت با آب سرد خيس كنيد و در اين مدت چند بار آب آنرا عوض كنيد تا نفخ آن گرفته شود .

    نخود را بپزيد طورى كه يك استكان آب داشته باشد .

    پس از پخته شدن نخود آنرا به وسيله گوشت كوب برقى خوب له كنيد طورى كه كاملا نرم و يكنواخت شود روغن زيتون را به مرور به آن اضافه كنيد سپس ارده و ماست را اضافه كنيد . 

    ميتوانيد ماست را حذف كنيد نمك و فلفل غذا را اندازه كنيد و در انتها آب ليمو ترش را اضافه كنيد . مقدار آبليمو هم به ذائقه شما بستگى دارد . 

    حمص را در ظرف بكشيد و روى آنرا با جعفرى خرد شده تزئين كنيد. و يا در قيف با ماسوره شكوفه بريزيد و روى نانهاى برش خرده گل بزنيد .

    @ashpazima

    تذكر: آرده به دو صورت در بازار موجود است آرده بو داده كه از كنجد بو داده تهيه ميشود و ديگرى آرده بو نداده كه از كنجد خام تهيه ميشود و رنگ روشن ترى دارد و اين نوع از آرده براى حمص مناسب تر است .

    نوش جان

  • ۱۷:۰۳   ۱۳۹۴/۱۰/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست


    #کباب کوبیده سنتی

    گوشت ران گاو 250 گرم . قلوه گاه گاو 300 گرم . دنبه گوسفند 250 گرم
    پیاز 250 گرم . زعفران 1/2 قاشق چایخوری . نمک و فلفل مقداری



    طرز تهیه : پیازها را پوست بکنید و بشوید و با دنده ریز رنده یا چرخ کنید ، روی پیازها نمک بپاشید و 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید سپس آب پیاز را بگیرید و داخل کاسه ای بریزید.


    گوشت ران ، قلوه گاه و دنبه را چرخ کنید سپس نمک بزنید و 10 دقیقه خوب ورز دهید سپس مخلوط گوشت را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود ، پس از استراحت به مخلوط گوشت و پیاز آب گرفته نمک و فلفل و زعفران بزنید و باهم چرخ کنید سپس خوب ورز دهید تا بافت گوشت چسبنده شود.


    برای به سیخ کشیدن ابتدا کاسه ای آب سرد در کنار دست تان قرار دهید ، دست تان را پیش از برداشتن مایه کباب با آب کمی مرطوب کنید ، کمی از مایه کباب بردارید واز اطراف شروع به پوشاندن سیخ کنید ، در پایان ابتدا و انتهای مایه کباب را به سیخ بچسبانید.



    پس از آماده شدن تمام سیخ ها را 1 ساعت داخل یخچال استراحت دهید ( بهترین نوع طبخ برای کباب کوبیده آتش ذغال است اما میتوانید کباب ها را درون فر نیز اماده کنید ).

    سیخ ها را روی ذغال بگذارید و با بادبزن شروع به باد زدن کنید ، آتش را آرام و یکنواخت باد بزنید تا زمانی که گوشت خودش را بگیرد ، پس از اینکه گوشت خودش را گرفت دیگر نیازی به باد زدن نیست ( در زمان طبخ کباب ها را چند بار روی هم بزنید تا روغنی که از کباب ها چکیده میشود به خورد کباب ها برود ).

    نکته ها : میتوانید گوشت را چرخ کنید و نمک بزنید و داخل فریزر بسته بندی کنید و در زمان تهیه کباب با پیاز آب گرفته مخلوط کنید و پس از 1 ساعت استراحت داخل یخچال به سیخ بکشید ، در بعضی از روش ها مایه کباب 1 شب داخل یخچال استراحت داده و سپس کباب میشود.

  • ۱۷:۰۳   ۱۳۹۴/۱۰/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    #اسموتی سیب و لیمو
    مواد لازم

    یکدوم فنجان یخ
    یک عدد سیب

    طرز تهیه

    1. دو عدد لیموترش تازه. مواد را در مخلوطكن بریزید تا آبميوه يكدستي حاصل شود.
    2. اين آبميوه باید 20 دقيقه قبل از صرف غذا مصرف شود.
    3. سيب موجود در این اسموتی باعث پایين آمدن فشار و قند خون شده و توليد انسولين را هم كاهش ميدهد. مقدار بسيار بالاي پکتين موجود در سيب، از طریق افزایش متابولیسم سبب افزایش سرعت سوزاندن چربیها میشود. ليموترشی که در این ترکیب وجود دارد هم باعث پایين آمد

  • ۱۷:۰۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    #تارت_قارچ_و_مرغ

    سینه مرغ کامل 1 عدد
    قارچ خرد شده 2 لیوان
    پیاز 2 عدد
    پودر سیر 1 قاشق چایخوری
    پنیر پیتزا رنده شده 1 لیوان
    خمیر تارت مقدار لازم
    نمک و فلفل مقدار لازم

    طرز تهیه :
    سینه مرغ را بپزید و ریش ریش کنید ، پیاز رنده شده و پودر سیر را داخل روغن بریزید و تفت دهید تا نرم شوند ، قارچ خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا آب غذا کشیده شود سپس مرغ ریش ریش شده ، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا خنک شود.

    قالب تارت را چرب کنید و خمیر تارت را داخل قالب ها بریزید و با دست دیواره قالب را خوب پوشش دهید ، داخل قالب ها را با مخلوط قارچ و مرغ پر کنید و روی مواد پنیر پیتزای رنده شده بریزید.

    قالب های تارت را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 – 10 دقیقه قرار دهید تا لبه های تارت طلایی و پنیر آب شود ، کمی صبر کنید تا تارت خنک شود سپس از قالب خارج کنید و بهمراه سس دلخواه سرو نمایید.
  • ۱۷:۱۱   ۱۳۹۴/۱۰/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #کیک فنجانی

     

    کیک فنجانی هم ظاهری زیبا دارد و هم طعمی خوشمزه. در این مقاله طرز تهیه آن را بدون فر آموزش داده ایم.

     

    مواد لازم :

     آرد   چهار قاشق غذاخوری

    شکر    چهار قاشق غذاخوری

     بکینگ پودر   یک قاشق چایخوری

     پودر کاکائو   دو قاشق چایخوری

    وانیل  کمی

    تخم مرغ ١عدد

    شیر پنج قاشق غذاخوری

    روغن مایع سه قاشق غذاخوری

     

    طرز تهیه : 

    اول همه مواد خشک را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس تخم مرغ را می‌زنیم. بعد شیر و روغن را می‌افزاییم و همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم. فنجان‌های کیک را کمی چرب می‌کنیم. مواد را تا نصف فنجان می‌ریزیم. قابلمه را تا نصف آب کرده فنجان هارا در آن می‌چینیم و روی گاز می‌گذاریم.

     

    آب که جوش آمد در قابلمه را به مدت پانزده دقیقه دمکنی می‌گذاریم. بسپس قابلمه را از روی گاز برمی‌داریم و تا ١٠دقیقه در آن را باز نمی‌کنیم تا پف کیک نخوابد. در مرحله آخر هم روی کیک را با تارافل تزیین می‌کنیم. 

    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۷:۱۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

     لازانیای مرغ و والک با سس مخصوص #

    مواد لازم برای چهار نفر :

    لازانیا : ۱ بسته

    والک : ۵۰۰ گرم

    فیله مرغ : ۳۰۰ گرم

    سیر ( تازه همراه با ساقه ) : ۷ عدد

    پنیر پیتزا : به مقدار لازم

    نمک و فلفل : به مقدار لازم

    زرد چوبه : یک قاشق مربا خوری

    روغن مایع : به میزان لازم

     

    🍴مواد لازم برای تهیه سس سفید :

    کره : ۲۰ گرم

    آرد : ۱ قاشق سوپ خوری

    شیر : یک پیمانه

    نمک و فلفل سیاه : مقداری

     

    👈طرز تهیه لازانیای مرغ با والک :

    ۱ – پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید . فیله های را نگینی یک سانتی خرد کنید . در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید .

    ۲ – بعد از داغ شدن روغن ، پیاز ها را در تابه اضافه کنید تا سرخ شوند . وقتی پیاز داغ آماده شد ، زرد چوبه و فیله های مرغ را هم افزوده و همراه با پیاز تفت دهید .

    ۳ – والک و سیر تازه را خرد کرده و به تابع اضافه کنید . حالا نمک و فلفل را هم اضافه کنید ، در تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا مرغ به همراه سبزیجات بپزد . وقتی مرغ پخت حرارت را خاموش کنید .

    ۴ – برای آماده کردن سس سفید ، کره را در ظرفی مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید . بعد از آب شدن کره ، آرد را هم اضافه کنید و به همراه کره تفت دهید . شیر و نمک و فلفل را هم اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا آرد گلوله نماند . سس را آنقدر هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد و بعد حرارت را خاموش کنید .

    ۵ – لازانیا ها را در قابلمه حاوی آب جوش بریزید و حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا نرم شوند . بعد آنها را آبکش کرده و از روی آب سرد رد کنید .

    نکته : برای اینکه ورقه های لازانیا به هم نچسبد ، آنها را از هم جدا کرده و در کناره های آبکش ، طوری بگذارید که روی هم قرار نگیرند .

    ۶ – فر را روشن کنید تا با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شود . کف ظرف مورد نظر را چرب کنید ، به عنوان لایه اول ورقه های لازانیا را بچینید ، با مایع والک و مرغ روی ورقه های لازانیا را بپوشانید و بعد روی آن کمی سس سفید ریخته و پخش کنید .

    ۷ – روی مواد را با مقداری پنیر پیتزای رنده شده بپوشانید و باز ورقه های لازانیا رو بچینید . به همین ترتیب مواد را بچینید تا جایی که لایه آخر لازانیا باشد . روی آنرا با سس سفید و پنیر پیتزا بپوشانید .

    ۸ – ظرف لازانیا را در طبقه وسط فر قرار دهید . مدت پخت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است . بهتر است تا جایی ظرف را حرارت دهید که روی لازانیا برشته و طلایی شود . بعد از این مدت ظرف را بیرون آورده و برش بزنید .

    در آخر لازانیا را میتوانید با سبزیجات و کاهو تزئین و رنگارنگ کنید .

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۹:۳۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست


    #فیله مرغ پرشده

    فیله‌ها را با بیفتک‌کوب می‌کوبیم طوری که پاره نشود و با پیاز، سویا سس،زعفران، روغن زیتون و مقداری فلفل سیاه مزه‌دار کرده و ..

    مواد اولیه:

    نمک، فلفل سیاه و زردچوبه      به میزان لازم

     فیله مرغ  چهار تکه

      پیاز داغ  نصف پیمانه

      زرشک  نصف پیمانه

      گردو  خرد شده یک پیمانه

      زعفران آب کرده   دو قاشق غذاخوری

      سویا سس   یک قاشق غذاخوری

      روغن زیتون  دو قاشق غذاخوری

      پیاز خلال شدهمتوسط   یک عدد

      آب‌لیمو   یک قاشق غذاخوری

      روغن مایع   به میزان لازم

    روش تهیه

    * فیله‌ها را با بیفتک‌کوب می‌کوبیم طوری که پاره نشود و با پیاز، سویا سس،زعفران، روغن زیتون و مقداری فلفل سیاه مزه‌دار کرده و دو ساعت در یخچال می‌گذاریم، سپس به آن آب‌لیمو و نمک اضافه کرده و کنار می‌گذاریم.

    * زرشک و گردو را با پیاز داغ تفت داده و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه می‌افزاییم.

    * بعد از سرد شدن مواد را داخل فیله‌ها قرار داده، رول می‌کنیم و با نخ یا خلالدندان می‌دوزیم و آن‌ها را در روغن داغ در تابه چدنی با شعله ملایم سرخ می‌کنیم.

  • ۱۹:۳۷   ۱۳۹۴/۱۰/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

    #سیب زمینی شکم پر

    با قاشق چای خوری از این ترکیب داخل سیب زمینی ها بریزید و روی مواد را با پنیر و خرده نان بپوشانید

    سیب زمینی شکم پر

    مواد لازم:

    سیب زمینی های کوچک یک کیلو گرم

    روغن زیتون یک قاشق غذا خوری

    خامه ترش یک چهارم فنجان

    پیاز چه خرد شده 5 عدد

    فلفل قرمز تند خرد شده یک عدد

    خرده نان خشک یک چهارم فنجان

    پنیر پارمزان یک سوم فنجان با 2 قاشق غذا خوری

    طرز تهیه:

    1. فر را روی 200 درجه سانتی گراد معادل 180 درجه فارنهایت گرم کنید.

    2. سینی فر را با فویل بیپوشانید.

    3. در یک کاسه ، سیب زمینی ها را  با روغن چرب کنید.سیب زمینی ها را در سینی بچینید و به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته و نرم شوند.

    4. بعد از این زمان ، سیب زمینی ها را بیرون بیاورید و پس از کمی خنک شدن ، سر سیب زمینی را برش دهید.

    5. یک قاشق چای خوری بردارید و داخل سیب زمینی را به گونه ایی که به بدنه سیب زمینی آسیبی برسد خالی کنید.

    6. قسمت هایی از سیب زمینی را که با قاشق خالی می کنید در یک کاسه قرار دهید و با قاشق له کنید.

    7. ذرت ، پنیر ، خامه ترش ، پیاز و فلفل را با سیب زمینی له شده مخلوط کنید.

    8. نمک وفلفل اضافه کنید و خوب هم بزنید.

    9. با قاشق چای خوری از این ترکیب داخل سیب زمینی ها بریزید و روی مواد را با پنیر و خرده نان بپوشانید.

    10. 10 تا 12 دقیقه در فر بپزید تا پنیر ذوب شود و خرده های نان تست شوند.

    شام چی درست کنیم؟

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان