غذا خوراک ماهیچه مجلسی
ماهیچه گوسفندی 2عدد,پیاز2عدد,برگ بو 1عدد,سیر 1یا 2حبه,هویج 1پیمانه ,ساقه کرفس 1پیمانه,رب 1قاشق غذاخوری ,زعفران نمک وفلفل وکره وروغن بمقدا ر لازم
برای خوراک ماهیچه مجلسی ابتدا پیاز را خلالی شده را در تابه تفت دهید سپس تکه های ماهیچه را به تابه اضافه کنید و به خوبی سرخ کنید
در این مرحله سیر رنده شده را به ماهیچه اضافه کنید وکمی تفت دهید وسپس هویج و ساقه کرفس وبرگ بو وفلفل و 1پیمانه آب و زعفران را به ماهیچه اضافه کنید واجازه دهید با حرارت خیلی کم آرام بپزد
وبرای خوراک ماهیچه مجلسی بهتر است به جای استفاده از زردچوبه از زعفران استفاده کنید.
نکته ای که در تهیه این خوراک باید رعایت کنید هر چه آب کمتری به خوراک اضافه کنید طعم بهتری پیدا می کند
وخوراک با آب گوشت و سبزیجات اطراف آن پخته شود
در نهایت پس از گذشت 1ساعت نمک ودر صورت تمایل چوب دارچین را به آن اضافه کنید
طرز تهیه سس خوراک ماهیچه
در تابه دیگری پیاز ورب را با کره کمی تفت دهید پس از پخت ماهیچه آب گوشت باقی مانده را از صافی رد کرده و عصاره گوشت را به سس اضافه کنید وبا یک قاشق غذاخوری آب لیمو تازه طعم دار کنید ودر نهایت ماهیچه را در این سس غوطه ور کنید و بمدت 30دقیقه به پخت ادامه دهید تا کاملا طعم دار شود