خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۰۳:۰۹   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    کاپ کیک کدو حلوایی

    کاپ کیک کدو حلوایی و زنجبیل
    مواد لازم:
    آرد 2 پیمانه
    جوش شیرین 2 قاشق چای خوری
    نمک ¼ قاشق چای خوری
    دارچین 1 قاشق غذاخوری
    زنجبیل ½ قاشق چای خوری
    میخک ¼ قاشق چای خوری
    کره 225 گرم
    شکر سفید 1 پیمانه
    شکر قهوه ای 1 پیمانه
    تخم مرغ 4 عدد
    وانیل چند قطره
    کدو حلوایی پوره شده 400 گرم
    طرز تهیه: فر را روی 175 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. قالب های کاپ کیک را کاغذ بیاندازید یا اگر از قالب بزرگ استفاده میکنید قالب را چرب کرده آرد پاشی کنید. آرد و جوش شیرین و ادویه ها را الک کنید.
    کره به دمای محیط رسیده را به همراه شکر سفید و قهوه ای بزنید تا رنگ آن روشن شود. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و پس از هر تخم مرغ مواد را خوب مخلوط کنید. وانیل و پوره کدو را هم اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید. در آخر ارد الک شده را اضافه کنید و درد حد مخلوط شدن بزنید. مواد را داخل قالب های کاپ کیک بریزید. کاپ کیک ها را برای حدود 20 دقیقه در طبقه وسط فر بپزید.

  • ۰۳:۰۹   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده 👇👇

    مواد لازم برای 5 نفر :
     گوشت چرخ کرده 350 گرم
     تخم مرغ 1 عدد
     شیر 1/2 پیمانه
     آرد نخودچی ( نان خشک کوبیده ) 1/2 پیمانه
    پیاز رنده و نرم شده 2 قاشق غذا خوری

    مواد وسط رولت گوشت:
     سبزیهای معطر ( جعفری- گشیز- سبیت - نعنا- مزره )  جمعا 100 گرم
     هویج آب پز 2 عدد
    مغز گردو خرد شده  3 قاشق غذاخوری
     زرشک 2 قاشق غذاخوری
    نمک ، فلفل ، زردچوبه به اندازه لازم
     
    طرز تهیه :
    شیر و تخم مرغ و پیاز نرم شده و آرد نان یا ( آردنخودچی ) و نمک و فلفل و زردچوبه و گوشت چرخ کرده را با هم خوب مخلوط کرده تا یکدست شود.
     
    بعد آنرا روی یک ورق روغنی و یا یک سلفون که مقداری آرد نان پاشیده اید، به قطر 1 سانت و به شکل مستطیل پهن کنید و سبزی خرد شده را روی آن پهن کرده به طوری که با لبه 1 سانت فاصله باشد ( بجای سبزی از پوره سیب زمینی یا اسفناج و تخم مرغ درسته هم میشود استفاده کرد) و روی آن مغز گردوی خرد شده و زرشک را پخش کنید و هویج را هم روی آن قرارداده و از لبه شروع به رول کردن میکنید.
     
    دو سر آن را بهم اورده و با همان فویل دو ساعت در یخچال بگذارید حالا در یک ظرف 2 قاشق روغن ریخته و یک عدد پیاز را ریز کرده و تفت دهید و یک قاشق رب گوجه و هویج حلقه شده نمک و فلفل و زعفران و 2 لیوان آب سس را درست کرده و بگذارید جوش بیاید و بعد رولت را با سلفون بلند کرده و به آرامی در سس قرار دهید و بگذارید به مدت نیم ساعت بپزد.
     
    و بعد رولت را به آرامی با کفگیر برگردانده و 5 دقیقه دیگر جوش بزند حالا ظرف رولت را از روی حرارت برداشته و رولت را به ظرف مورد نظر منتقل کرده و سس را صاف کرده و مقداری از آن را روی رولت ریخته و بقیه را در سس خوری بریزید و در کنار رولت قرار بدهید و اطراف آنرا با سبزیجات تزئین کنید و میل نمائید.


  • ۰۳:۱۰   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    پلوی نخودفرنگی👇

    برنج وابکش میکنیم..برای موادمیانی..پیازداغ وگوشت چرخکرده وتفت میدیم نمک فلفل قرمززعفران میزنیم ونخودفرنگی وگوجه یارب میزنیم بایک لیوان ابجوش میگذاریم بپزه وبعدمیان پلومیزاریم ودم میکنی
    با توجه ب زائقه میتونید هویج هم به این پلو خوشمزه اضافه کنید
    نوش جان
  • ۰۳:۱۰   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    مجور کدو

    مواد لازم برای۶ نفر
    نمک و فلفل به مقدار لازم
    شوید خرد شده ۲-۳ قاشق غذا خوری
    روغن مایع ۲-۳ قاشق غذا خوری
    آرد گندم ۲ قاشق غذا خوری
    تخم مرغ ۲ عدد
    پنیر سفید ۱۵۰ گرم
    کدو ۵۰۰ گرم

    طرز تهیه
    ۱- ابتدا کدوها را رنده نموده، بعد تخم‌مرغ‌ها را به آن می‌افزاییم.
    ۲- در ظرفی جداگانه آرد گندم و شوید را مخلوط کرده و به کدوها اضافه می‌کنیم.
    ۳- در مرحله آخر پنیر رنده شده را افزوده، نمک و فلفل به آن زده و ظرف مناسب فر را با روغن مایع کاملاً چرب کرده و تمام مواد را داخل آن می‌ریزیم
    ۴- و به مدت 30 دقیقه در فر با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد می‌گذاریم تا روی آن طلایی شود و سپس سرو می‌نماییم.

    سایر نکات
    این غذا یکی از اصلی‌ترین غذاهای شهر کرمان می‌باشد که امیدوارم از آن لذت کافی را ببرید چون این غذا از مواد اولیه آسان و کم هزینه‌ای تهیه می‌شود.


  • ۰۳:۱۰   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    کنتاکی به روش KFC👇👇

    ● مواد لازم:
    ▪️ سینه و ران مرغ (از هر کدام ۳ قطعه)،
    ▪️ یک لیوان آرد سفید،
    ▪️ نصف لیوان شیرخشک نیدو،
    ▪️ ۲عدد تخم مرغ زده شده،
    ▪️ آرد سوخاری به مقدار لازم،
    ▪️ روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم.

    ● طرز تهیه:
    ۱) ابتدا سینه و ران مرغ را به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزید و در حین پخته به آن کمی نمک، فلفل و سیر خرد شده اضافه کنید.
    ۲) آرد سفید را با پودر شیرخشک مخلوط کرده قطعات مرغ را در آن بغلتانید تا تمام سطح مرغ به آرد آغشته شود.(باید مرغ شما کمی مرطوب باشد تا آرد به آن بچسبد)
    ۳) قطعات مرغ را ابتدا در تخم مرغ زده شده و سپس در آرد سوخاری بغلتانید تا تمام سطح آن به آرد آغشته شود.
    ۴) قطعات مرغ را در روغنی که از قبل داغ شده ریخته و با حرارت متوسط سرخ کنید.
    ۵) مرغ کنتاکی را در ظرف کشیده و اطراف آن را با سیب زمینی سرخ شده و سبزیجات تزئین کنید.
    نکته: برای اینکه مرغ شما طعم بهتری داشته باشد پیشنهاد می کنیم از آرد سوخاری آمریکن استفاده کنید که طعم بی نظیری به مرغ شما می دهد.


  • leftPublish
  • ۰۳:۱۱   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    پنکیک سیب👇👇

    مواد لازم برای۵ نفر🍎

    آرد ۲ پیمانه
    شکر ۱ پیمانه
    شیر ۲ پیمانه
    تخم مرغ ۱ عدد
    سیب (پوره شده) ۱ عدد
    کره ۳ قاشق مربا خوری
    وانیل‏ ۲ قاشق چای خوری
    بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
    دارچین ۲ قاشق چای خوری
    عسل به مقدار لازم

    طرز تهیه 🍘

    ۱- ابتدا در ظرفی مناسب آرد، شكر، وانیل، دارچین، بیكینگ‌پودر، سیب، شیر و تخم‌مرغ را با هم مخلوط كرده و با چنگال دو تا سه دقیقه هم می‌زنیم.

    ۲- با یك ملاقه متوسط از مواد، درون تابه‌ای كه با كره چرب كرده‌ایم، پهن كرده و دو طرف آن را سرخ می‌‌كنیم.

    ۳- وقتی پخت روی آن را با عسل و پودر دارچین تزیین می‌كنیم.

    سایر نکات
    معمولا پنكیك را در تابه خیلی كوچك میپزند و چند عدد از آن را روی هم قرار میدهند
    مقدار عسل روی پنكیك با توجه به ذائقه شما متفاوت است

    برای تهیه پوره سیب پوست آن را بكنید و بعد از جدا كردن چوب و دانه آن را میكس كنید.


  • ۰۳:۱۱   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    طرز تهیه آسان شیرینی خوشمزه پیروک👇👇

    نان و شيرينی درج نظر 200 بازدید

    مواد لازم برای تهیه شیرینی پیروک :

    کره ۱۵۰ گرم

    شکر ۹۰ گرم

    تخم مرغ ۲ عدد

    پوست پرتقال رنده کرده ۱ قاشق چایخوری

    آرد ۲۵۰ گرم

    بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

    مارمالاد به دلخواه ۱ پیمانه

    زرده ی تخم مرغ برای تزئین ۱ عدد

    طرز تهیه شیرینی پیروک :

    برای تهیه این شیرینی, قالب تارتی به قطر ۲۳ سانتیمتر را چرب کنید. آن گاه کره ی نرم شده و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

    سپس تخم مرغ ها را یکی یکی بیفزائید و پوست پرتقال را، همراه با آرد و بیکینگ پودر اضافه و مخلوط نمائید.

    حالا نیم بیش تر خمیر را در قالب پهن کنید و به مدت ۳۰ د قیقه در فر (تاون) گرم شده با د مای ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد بپزید. سپس بگذارید کمی خنک شود .

    بعد مارمالاد را روی آن بریزید و صاف کنید. اکنون به باقیمانده ی خمیر، کمی آرد بیفزائید و روی سطح آرد پاشیده ،خمیر را به ضخامت ۳ میلیمتر باز کنید.

    حالا با رولت مخصوص شیرینی پزی، خمیر را به صورت نوارهای باریکی به عرض تقریبی ۱ سانتیمتر ببرید و روی مارمالاد به صورت ضربدر بگذارید .

    سپس روی آن را با زرده ی تخم مرغ زرین کنید و به مدت ۱۰ د قیقه ، یا تا زمانی که روی نوارها طلائی رنگ شود، با د مای ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد بپزید.

    اینک پیروک را روی پنجره ی سیمی قرار د هید تا خنک شود .بعد آن را برای پذیرائی ، در دیس زیبائی بگذارید.

  • ۱۱:۵۴   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    كرپ يا پنكيك با گوشت 

    مواد لازم :

    شير.   يك ليوان 

    آرد سفيد.     ٨ ق غ 

    تخم مرغ.    ٤ عدد

    نمك     ١ ق چ 

    زردچوبه.     ١/٤ ق چ 

    مواد لازم براى داخل كرپ 

    گوشت چرخ كرده.    ٣٠٠ گرم 

    پياز.      يك عدد متوسط 

    نمك وفلفل و زردچوبه وادويه هاى دلخواه      به ميزان لازم 

    رب گوجه فرنگى.    ٢ ق غ 

    اب ليمو.   ٣ ق غ  

    جعفرى خرد شده     نصف پيمانه

    @ashpazima

    طرز تهيه:

    ابتدا مايه گوشتى داخل كرپ را اماده كنيد براى اينكار پياز را با كمى روغن تفت دهيد گوشت چرخ كرده را اضافه كرده وخوب تفت دهيد تا رنگ گوشت كاملا تغيير كند .

    نمك وفلفل وادويه ها ورب گوجه وابليمو را هم اضافه كنيد ودر اخر جعفرى خرد شده را اضافه كنيد واجازه دهيد اب اضافى گوشت جمع شود مايه را كنار گذاشته و دست به كار درست كردن كرپ شويد 

    در كاسه اى ارد را ريخته وشير را كم كم به آن اضافه كنيد وخوب هم بزنيد تا آرد گلوله نشود . تخم مرغها را داخل آن شكسته ونمك وزرد چوبه را هم اضافه كنيد ومايه را با چنگال ويا همزن بالونى خوب مخلوط كنيد .

    تابه اى به قطر بيست سانت با جنس نچسب انتخاب كنيد ، تابه را روى حرارت كاملا داغ كنيد سپس با نصف قاشق روغن كف تابه را چرب كنيد . 

    به وسيله ملاقه مقدارى از مايه كرپ را در تابه بريزيد تابه را تكان دهيد تا مايه كاملا روى سطح تابه به طور يكنواخت پخش شود وقتى روى كرپ بسته شد وزير ان طلايى رنگ كرپ را روى يك سينى برگردانيد تا سمت طلايى ان رو قرار بگيرد مقدارى از مايه گوشتى روى ان قرار دهيد وكرپ را رول كنيد اين كار را ادامه دهيد تا تمام مايه كرپ ومواد گوشتى تمام شود .

    سپس كرپهاى لوله شده را در تابه اى كه كمى روغن در ان ريخته ايد با ملايمت سرخ كنيد در حدى كه اطراف پنكيكها هم طلايى شود. پنكيكها را از وسط به دو قسمت تقسيم كنيد ودر ظرف سرو بچينيد 

    شام چی درست کنیم؟ شام چی درست کنیم؟

  • ۱۱:۵۵   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    دلمه_برگ_مو

    به جرأت ميتوان گفت كه دلمه برگ مو خوشمزه ترين و پرطرفدارترين نوع دلمه است كه نه تنها در ايران بلكه در اكثر كشورهاى خاور ميانه و نيز كشورهاى حاشيه درياى مديترانه طبخ ميشود و البته در هر منطقه چاشنى مخصوص به خود را دارد.

    مواد لازم :

    برنج          ٢ پيمانه 

    لپه.       ٣/٤ پيمانه 

    گوشت چرخ كرده.      ١٥٠تا٢٠٠ گرم 

    پياز.       ١ عدد متوسط 

    سبزى معطرخرد شده.       ١ پيمانه 

    ماست         ٣ ق غ 

    نمك و فلفل و ادويه      به ميزان لازم

    پياز داغ.       ٢ ق غ 

    برگ مو       به ميزان لازم 

    روغن        ٤ ق غ 

    كره.      ٥٠ گرم 

    @ashpazima

    طرز تهيه : 

    لپه را خوب بپزيد تا جايى كه آب آن كاملا كشيده شود .

    گوشت را با پياز و نمك و فلفل و ادويه خوب تفت دهيد .

    برنج را آبكش كرده و زمانى كه آب آن كاملا گرفته شد با لپه و گوشت چرخ كرده و سبزى معطر خرد شده مخلوط كنيد ماست را با مايه مخلوط كنيد و پياز داغ را نيز اضافه كنيد مايه را بچشيد نمك و فلفل آنرا اندازه كنيد .

    سپس با قاشق مقدارى از اين مايه را روى برگ گذاشته و به صورت لوله اى و يا بقچه اى بپيچيد . دقت داشته باشيد كه مايه روى سطح پشتى برگ قرار ميگيرد . در قابلمه مناسبى يك رديف برگ كف قابلمه بچينيد سپس دلمه هاى پيچيده شده را كيپ هم رديف رديف بچينيد تا كل مايه تمام شود يكى دو ليوان آب به آرامى از كناره هاى قابلمه بريزيد و يك بشقاب چينى يا پيش دستى به صورت وارونه روى دلمه ها قرار دهيد . اين كار باعث ميشود تا هنگام پخت دلمه ها متلاشى نشوند .

    دلمه ها را با حرارت ملايم حدود يك تا يك ونيم ساعت بپزيد و مراقب باشيد آب آن در حين پخت تمام نشود . 

    در مناطق مركزى ايران مانند اصفهان دلمه را ملس تهيه ميكنند براى اين منظور مقدار يك ليوان آب را با نصف ليوان شكر و ١/٣ ليوان سركه بجوشانيد و در انتهاى طبخ بشقاب را از روى دلمه ها برداشته و مخلوط سركه شيره را روى آنها ريخته و يكى دو جوش بدهيد تا شيره به خورد دلمه ها برود در انتها كره را آب كنيد و روى دلمه ها بريزيد .

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۳:۱۶   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهیه کاسه گوشتی:

    گوشت چرخ کرده و پیاز چرخکرده و آب گرفته شده  و نمک و فلفل و ادویه جات ورز دهید. کف و دیواره یک قالب رو با گوشت بپوشانید (به صورت یک کاسه ).

    میتونید روی گوشت بک لایه گوجه فرنگی و فلفل  دلمه ای قرار بدید. 

    توجه داشته باشید که بعد از پخت به علت چربی گوشت این کاسه کوچکتر و قطور تر خواهد شد.

    برای این مقدار گوشت من این کاسه با دمای 160 درجه و مدت یک ساعت در طبقه وسط فر قرار دادم.

    بعد از پخت ،برنج  یا پاستا یا هر ماده نشاسته ای  دیگه رو میتونید درون این کاسه گوشتی قرار بدید.

    شام چی درست کنیم؟
  • leftPublish
  • ۱۳:۲۹   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    غذا خوراک ماهیچه مجلسی

    ماهیچه گوسفندی 2عدد,پیاز2عدد,برگ بو 1عدد,سیر 1یا 2حبه,هویج 1پیمانه ,ساقه کرفس 1پیمانه,رب 1قاشق غذاخوری ,زعفران نمک وفلفل وکره وروغن بمقدا ر لازم 

    برای خوراک ماهیچه مجلسی ابتدا پیاز را خلالی شده را در تابه تفت دهید سپس تکه های ماهیچه را به تابه اضافه کنید و به خوبی سرخ کنید 

    در این مرحله سیر رنده شده را به ماهیچه اضافه کنید وکمی تفت دهید وسپس هویج و ساقه کرفس وبرگ بو وفلفل و 1پیمانه آب و زعفران را به ماهیچه اضافه کنید واجازه دهید با حرارت خیلی کم آرام بپزد 

    وبرای خوراک ماهیچه مجلسی بهتر است به جای استفاده از زردچوبه از زعفران استفاده کنید. 

    نکته ای که در تهیه این خوراک باید رعایت کنید هر چه آب کمتری به خوراک اضافه کنید طعم بهتری پیدا می کند  

    وخوراک با آب گوشت و سبزیجات اطراف آن پخته شود

    در نهایت پس از گذشت 1ساعت نمک ودر صورت تمایل چوب دارچین را به آن اضافه کنید 

    طرز تهیه سس خوراک ماهیچه 

    در تابه دیگری پیاز ورب را با کره کمی تفت دهید پس از پخت ماهیچه آب گوشت باقی مانده را از صافی رد کرده و عصاره گوشت را به سس اضافه کنید وبا یک قاشق غذاخوری آب لیمو تازه طعم دار کنید ودر نهایت ماهیچه را در این سس غوطه ور کنید و بمدت 30دقیقه به پخت ادامه دهید تا کاملا طعم دار شود

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۳:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    پيش_غذا

    رولت_تن_ماهی_و_تخم_مرغ

    مواد لازم : 🍳

    کنسرو تن ماهی :  400گرم

    تخم مرغ :  2 عدد

    پنیر پیتزای رنده شده :  100گرم

    آرد نان :  50 گرم

    سرکه :  1 قاشق غذاخوری

    جعفری خردشده :  مقداری

    تخم مرغ آب پز سفت :  3 عدد

    نمک و فلفل :  به مقدار لازم

    دستور تهیه : 🍗 

    کنسرو تن ماهی را که از روغن جدا شده است، داخل ظرفی می ریزیم، سپس با چنگال کمی خرد می کنیم

    تخم مرغ، پنیر رنده شده، آرد نان، سرکه، جعفری خردشده، نمک و فلفل را با یکدیگر خوب مخلوط می کنیم تا بصورت خمیر در آیدسپس خمیر را روی ورقه آلومینیومی(فویل) پهن می کنیم و تخم مرغ های آب پز سفت را درون آن می گذاریم و بصورت رول می پیچیم

    بعد دو سر ورقه آلومینیومی را پیچیده و محکم می کنیم. پس از آن درون تنظیف می پیچیم و رولت را درون ظرف آبی که در حال جوش است به مدت 20دقیقه قرار می دهیم

    بعد شعله را خاموش کرده و صبر می کنیم تا فویل درون آب سرد شود بعد از سرد شدن برش ميزنيم .

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۳:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    پيش_غذا 

    مافین ژامبون مرغ...ژامبون مرغ70گرم،کره 40گرم،آرد 150گرم،بیکینگ پودر1ق م خ ،پنیر پیتزا 90گرم،تخم مرغ 1عدد شیر نصف پیمانه،نمک وفلفل به میزان لازم،.....آرد،بیکینگ پودر،نمک وفلفل با کره نرم شده مخلوط کرده در ظرفی دیگر شیر وتخم مرغ راهم زده به مواد بالا اضافه کرد سپس ژامبون مرغ وپنیر پیتزا رو اضافه کرده ومن خودم یه مقدار فلفل دلمه خرد شده اضافه کردم بعد داخل قالب مافین در فر 180درجه به مدت 20دقیقه گذاشته تا طلایی بشه نوش جان...

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۳:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    پیش غذا

    دستور خوراکیهای خوشمزه این سینی چشم نواز به شرح زیر هست:

    اولی از سمت راست.

    نون تست رو اطرافش رو بریده و با وردنه کمی صافش می کنین بعد یک ورق کالباس روش قرار داده و یک ورق پنیر گودا روش کذاشته و رول کنین.با یه خلال دندون هم فیکسش کنین.

    دومی:این هم با همین مواد هست با تفاوت اینکه  شما نون تست رو شکل گل قتلب زده و یکی رو گذاشته کالباس و پنیر رو روش قرار داده و رکش مجدد نون تست میزارین.

    سومی: تونابالز،برای حدود سی و پنج تا توپک انداازه توپ پینگ پونگ نیاز به پنج تا سیب زمینی متوسط پخته شده و ریز رنده شده .دو تا تن ماهی.یک لیوان جعفری تازه خرد شده.نصف لیوان شوید خشک .سه تا تخم مرغ پخته و رنده شده.کمی نمک.پودر پاپریکاوکمی زعفرون دارید.تمام مواد را مخلوط کرده و حسابی ورز بدید و نیم ساعتی بزارید داخل یخچال.بعد از مواد به اندازه کمی کوچکتر از توپ پینگ پونگ بردارید و گرد کرده اول داخل پودر سوخاری ترجیحا هاتی کارا بعد تخم مرغ زده شده و دوباره ارد سوخاری بزنید و در روغن زیاد سرخ کنید.

    چهارمی :نان تارت آماده هست که لوازم قنادی ها دارن .من توشو از مخلوط سیب زمینی نگینی خرد شده به همراه هویج رنده شده ، خیارشور رنده شده و کالباس و سس مایونز پر کردم.

    پنجمی:پیراشکی سوسیس هست که سوسیس انگشتی رو سرخ کردم و بعد از سرد شدن دورش خمیر جادویی پیچیدم و تو فر دمای صدوهشتاد ، پانزده دقیقه قرار داده و پختم.

    دوستان روی فینگر فود رو میتونین با خیار .گوجه مینیاتوری.زیتون بدون هسته و ... تزیین کنین

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۳:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    طرز_تهیه_اب_لبو_پودرش.


    از آب لبو برای رنگ آمیزی طبیعی در غذا میتوان استفاده کرد. در فصل زمستان که دسترسی به لبوی تازه است .لبو را پوست کنده و خوب شسته سپس حلقه حلقه کنید . لبو را بپزید و آب تغلیظ شده ی آنرا در قالب کوچک یخ ریخته و پس از انجماد در ظرف درب داری در فریزر نگهداری کنید تا چند ماه قابل استفاده است .

    برای تهیه پودر لبو آن لبو را پس از پوست کندن خوب شسته و با کارد برشهای نازکی به لبو بزنید و روی بخاری یا توسط دستگاههای میوه خشک کن حرارت داده تا خشک شود سپس آسیاب و بعد الک کنید و پودر آنرا در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید و هر زمان که لازم بود مثل زعفران مقداری از آنرا در آب جوش ریخته و یا دم بیندازید و استفاده کنید .

  • ۱۳:۴۳   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    #طرز_تهیه_رنگ_خوراکی.
    #رنگهای طبیعی
    روش تهیه رنگ خوراکی طبیعی
    مجموعه: نکات مهم آشپزی





    مواد لازم برای رنگ صورتی:
    1/4 پیمانه (62 گرم) چغندر پخته بدون آب(لبو)
    1 قاشق چای خوری آب چغندر غلیظ

    روش تهیه رنگ صورتی :
    مواد را در مخلوط کن یا غذاساز با سرعت بالا میکس کنید تا یکدست شود و بعد از صافی ریز رد کنید این رنگ را می توانید در ظرف در بسته تمیز تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید.



    مواد لازم برای رنگ زرد :
    1/4 پیمانه آب
    1/2 قاشق چای خوری زردچوبه

    روش تهیه رنگ زرد :
    در یک شیرجوش کوچک، آب و زردچوبه به مدت 3 تا 5 دقیقه بجوشانید و اجازه بدهید کاملا سرد شود و بعد آن راصاف کنید .در ظرف در بسته تا 2 هفته در یخچال قابل نگهداری است ،
    فقط در ظرفی نگهدارید که اگه رنگی شد براتون مهم نباشد چون رنگ زردچوبه پاک نمی شود.



    مواد لازم برای رنگ بنفش ارغوانی :
    1/4 پیمانه (35 گرم) زغال اخته، تازه یا یخ زده
    2 قاشق چای خوری آب

    روش تهیه رنگ ارغوانی :
    مواد را در مخلوط کن یا غذاساز با سرعت بالا میکس کنید تا یکدست شود و بعد از صافی ریز رد کنید ، این رنگ را می توانیدتا دو هفته در یخچال نگهداری کنید.



    مواد لازم برای رنگ سبز:
    1 پیمانه (30 گرم) اسفناج، تازه یا یخ زده
    3 قاشق غذاخوری آب

    روش تهیه رنگ سبز :
    اگر از اسفناج تازه استفاده می کنید ، بعد از شستن در یک ماهی تابه کوچک، اسفناج را در آب به مدت 5 دقیقه با در بسته بپزید و بعد آب اضافیش را بریزید و در مخلوط کن پوره کنید (اگر دیدید مواد سفت است یک قاشق غذاخوری آب اضافه کنید) و صاف کنید و در یخچال قرار بدهید.اگر اسفناجتان فریزری است اول اجازه بدهید کاملا یخ آن باز شود و بعد مراحل بالا را انجام بدهید.

    برای هر بار مصرف اول 1 قاشق چای خوری از رنگ مورد نظرتان را به مواد اضافه و درصورتیکه رنگ مورد نظرتان بدست نیامد رنگ بیشتری اضافه کنید.
  • ۱۳:۴۴   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    نان

    این نان ترکیبی است از پیاز و پیازچه و کمی 

    سیر و کمی سبزی گشنیز. خیلی خوش طعمه و همراه سوپ یا آش حسابی میچسبه.

    #نان_پیاز

    طرز تهیه

    پیاز بزرگ 1 عدد

    سبزی پیازچه 1 دسته کوچک (تقریبا 6 یا 7 ساقه)

    روغن زیتون یا مایع 3 قاشق غذاخوری

    سیر یک حبه

    گشنیز کمی 

    نمک کمی

    مواد لازم جهت خمیر

    آرد نان 4 پیمانه (من 2 پ آرد نان ریختم ،2 پ آرد سفید)

    خمیر مایه 2و 1/4 ق چ

    شکر 1/2 ق چ

    نمک 1 ق چ

    آب گرم 1 و 1/3 پیمانه

    ابتدا پیاز و سر سفید رنگ پیازچه را خرد کره و با روغن خوب تفت دهید(من از یک ق کره و دو ق روغن استفاده کردم در آخر هم مقدار کمی برای خوشرنگ شدن پیاز ها زردچوبه زدم) یک حبه سیر در پیازها رنده کنید و قبل از خاموش کردن شعله مقداری گشنیز به پیازها اضافه کنید و قدری تفت دهید و سپس پیاز را در ظرف جدایی ریخته و کنار بگذارید. خمیر مایه و شکر را با 1/3آب گرم مخلوط کنید و اجازه دهید تا عمل بیاید. ساقه سبز پیازچه ها را ریز خرد کنید، در ظرف بزرگی 4 پ آرد را بریزید و نمک و ساقه های ریز شده پیازچه را به آن اضافه کنید سپس خمیر مایه عمل آماده را اضافه نمایید کمی مخلوط نمایید و بعد پیازهای سرخ شده و بعد هم یک پیمانه آب گرم را اضافه کرده و خوب ورز دهید  تا به یک خمیر لطیف و قدری هم چسبنده برسید. کف ظرفی را آرد بپاشید و خمیر را در آن قرار دهید روی خمیر را هم قدری آرد بپاشید و روی ظرف را بپوشانید برای یک ساعت به خمیر استراحت دهید بعد از یک ساعت روی سطح را کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن منتقل کنید خمیر را خوب فشار دهید تا هوای اضافی آن خارج شود سپس بصورت استوانه دربیاورید و در قالب لوف که چرب شده و آرد پاشی کردین بگذارید. برای یک ربع دیگر به خمیر استراحت دهید. بعد از یک ربع خمیر را در فر گرم شده در دمای 240 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه همرا با یک ظرف آب جوش قرار دهید بعد از 15 دقیقه ظرف آب جوش را خارج کنید دمای فر را روی 230 درجه بگذارید و برای 10 تا 15 دقیقه دیگر اجازه دهید بپزد.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۳:۵۰   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    مرغ و برنج سرخ شده چینییک غذای چینیِ خوشمزه با تنوع سبزیجات

    مواد لازم:😋

    برنج سفید           یک پیمانه

    سینه مرغ            2 عدد (350 گرم)

    نمک و فلفل سیاه   به میزان لازم

    روغن گیاهی        2 قاشق غذاخوری

    تخم مرغ              2 عدد

    پیازچه خرد شده    2 عدد

    سس سویا          2 قاشق غذاخوری

    شکر                  1/2 قاشق چایخوری

    آب مرغ              1/2 پیمانه

    لوبیا سبز خرد شده   یک پیمانه

    زنجفیل تازه پوست کنده خرد شده   یک قاشق چایخوری

    فلفل دلمه ای رنده شده   1/2 پیمانه (1 فلفل کوچک)

    روش تهیه: 

    🔅 برنج را می پزیم و کنار می گذاریم.

    🔅 سینه مرغ را می کوبیم تا نازک و دراز شوند. آن را با نمک و فلفل مزه دار می کنیم.

    🔅 یک قاشق غذاخوری روغن در یک تابه می ریزیم و آن را روی حرارت متوسط می گذاریم تا داغ شود ولی دود نکند. مرغ ها را به مدت 3 الی 4 دقیقه داخل روغن داغ می پزیم و سپس آنها را از روغن خارج کرده و در یک بشقاب کنار می گذاریم.

    🔅 حرارت را ملایم می کنیم و 1 قاشق غذاخوری روغن در تابه می ریزیم و پس از اینکه روغن کمی داغ شد، تخم مرغ ها را داخل آن می ریزیم و کمی مخلوط می کنیم تا مانند املت شود و سفیده آن کمی بگیرد. زنجفیل و پیازچه را اضافه می کنیم و به مدت 1 دقیقه می گذاریم بپزد. برنج پخته شده و فلفل دلمه ای را اضافه می کنیم و برای مدت 2 دقیقه می پزیم.

    🔅 سس سویا، شکر و آب مرغ را با هم مخلوط می کنیم و مخلوط را به تابه اضافه می کنیم. لوبیا سبز و مرغ پحته شده را به مواد اضافه می کنیم و می گذاریم به مدت 3 دقیقه بپزد و داغ شود. سپس آن را به سرعت سرو می کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۳:۵۴   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    خورشت کنگر

    مواد لازم:

    کنگر                         یک کیلو

    گوشت خورشتی         نیم کیلو

    نعنا و جعفری             نیم کیلو

    پیاز سرخ شده            3 قاشق غذاخوری

    آب نارنج یا آبلیمو       یک استکان

    زعفران ساییده            یک دوم قاشق غذاخوری

    نمک و فلفل                به قدر کافی

    روش تهیه:

    🔅گوشت را چند تکه کرده، می شوییم. آن را با کمی روغن تفت می دهیم و با 3 لیوان آب و پیاز سرخ شده و کمی نمک می گذاریم تا بپزد.

    🔅تیغهای کنگر را پس از پاک کردن با قیچی برمی داریم و به اندازه 2 بند انگشت خرد می کنیم. بعد آن را با 3 قاشق غذاخوری روغن کمی تفت داده و نعنا و جعفری خرد شده را به آن اضافه می کنیم، تا با کنگر کمی سرخ شود.

    🔅زعفران حل شده ، نمک و فلفل را به گوشت اضافه می کنیم تا بپزد و جا بیفتد. بعد ترشی آن را به اندازه دلخواه میزان کرده، قابلمه را از روی حرارت برداشته و در ظرف می کشیم.

    شام چی درست کنیم؟

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان