خانه
1.88M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۸:۰۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    استيك گوشت

    مواد لازم

    برای یک نفر گوشت فیله گوساله یا سر دست : ۲۵۰ گرم

     ۲ حبه کره : ۵۰ گرم

    روغن زیتون : سه قاشق سوپخوری

    پیاز کوچک : ۲ عدد

    آبلیمو : ۲ قاشق سوپخوری

    فلفل دلمه ای قرمز : ۱ عدد

    نمک و فلفل نیم کوب : به میزان لازم

    طرز تهیه :

    گوشت فیله را بین دو نایلون با بیفتک کوب کوبیده تا قطر گوشت به یک سانتی متر برسد . تابه چدنی گریل را روی حرارت قرار داده ، کره ، دو قاشق از روغن زیتون و یه حبه سیر را در تابه ریخته ، سپس حرارت را متوسط کرده ، گوشت کوبیده و باز شده را در تابه قرار میدهیم . وقتی گوشت خودش را جمع کرد ، نمک و فلفل زده ، سپس گوشت را در تابه برگردانده و به قسمت پشت گوشت نیز نمک و فلفل میزنیم . پس از سرخ شدن دو طرف استیک ، آن را به همراه سس سرو میکنیم .

    طرز تهیه سس پاپریکا :قرمز فلفل دلمه ای را شسته و آن را خشک میکنیم ، سپس از طول فلفل را به دو نیم تقسیم نموده ، دانه های آن را خارج کرده و فلفل را به سیخ میکشیم ، با قلم مو به پشت فلفل ، روغن زیتون مالیده ، سپس توسط تورچ یا شعله گاز پوست فلفل را کاملا سوزانده تا سیاه شود . فلفل را در نایلون قرار داده تا عرق کند و پوست سیاه و سوخته آن راحت تر جدا شود . پوست فلفل کبابی را کنده و آن را خرد میکنیم . فلفل را به همراه آبلیمو ، یک عدد سیر ، پیاز و باقی مانده روغن زیتون در مخلوط کن ریخته تا کاملا پوره شود .

    نکته : میتوانید فیله یک گوجه فرنگی کوچک را نیز به مواد سس اضافه کنید . از سس خردل نیز میتوانید برای سرو استیک در کنار سس پاپریکا استفاده کنید . با همین روش میتوان سس پیاز کبابی را نیز تهیه کرد

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۰۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    دلمه برگ مو

     

    سبزی مخصوص دلمه ( نعنا.مرزه.ترخون.پیازچه.شوید.جعفری ) 200 گرم

    برنج 2 لیوان  

    ماست 2 لیوان  

    لپه باقلا 100 گرم  

    برگ انگور به مقدار لازم

    گوشت چرخ شده 200 گرم  

    پیاز 1 عدد 

    روغن.نمک.فلفل به مقدار لازم

     

    طرز تهیه : 

    برنج را نیم ساعت درون اب خیس دهید و پس از این مدت زمان برنج را با چند لیوان اب و کمی نمک بپزید و همانند برنج ابکش اماده و ابکشی کنید ( وقتی دانه برنج را میان انگشتان دست میفشارید باید دورش نرم و مغزش کمی خام باشد ).

     

    پیاز را ریز کرده و با کمی نمک و فلفل در روغن تفت دهید سپس گوشت چرخ کرده را اضافه نمائید و مجدد تفت دهید تا رنگ گوشت ها تغییر کند سپس بگذارید سرد شود.

     

    لپه باقلا را کمی بپزید تا نیم پز شود ؛ سبزی ها را نیز شسته و چرخ نمائید یا ریز خرد کنید ؛ وقتی مواد گوشتی خوب سرد شدند سبزی های خرد شده ، ماست ، لپه باقلا پخته و برنج ابکش شده را اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید.

     

    برگ موها را بشوئید ؛ برگ مو را به پشت کف دست تان قرار دهید ( مواد داخل قسمت پشت برگ ریخته میشود ) درون هر برگ مو را یک قاشق یا بیشتر از مخلوط مواد بریزید و ارام بپیچید تا مواد خوب مخفی شوند ، تمام دلمه ها را به همین صورت اماده کنید.

     

    کف قابلمه ای مناسب را کمی چرب کنید و برگ موها را کف قابلمه به ارامی قرار دهید ، کاسه یا بشقاب کوچکی را روی دلمه ها قرار دهید تا در زمان پخت برگ ها از هم باز نشوند ( البته نباید زیاد سنگین باشد تا به دلمه ها فشاری وارد نشود ).

     

    پس از چیدن دلمه ها حدود 2 لیوان اب و چند قاشق روغن به قابلمه اضافه کنید ، حرارت را زیاد کنید و وقتی اب شروع به تبخیر کرد حرارت را ملایم کنید تا دلمه ها با حرارت ملایم پخته و نرم شوند.

     

    نکته ها : در صورتی که سبزی تازه در دسترس نبود از سبزی خشک هم میتوانید استفاده کنید ، در صورت تمایل میتوانید بجای لپه باقلا از لپه قیمه ای استفاده کنید که در اینصورت باید لپه را از شب قبل خیس کنید تا نرم شود.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۰۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ژیگو

     من معمولا ژیگو رو با مغز رون گوساله درست میکنم ولی با راسته هم عالی میشه. ابعاد گوشت معمولا به قطر ده تا پانزده سانته و طولش بستگی به تعداد نفرات داره. اون هم از بیست سانت میتونه باشه به بالا. توجه داشته باشین که وقتی سرخ میشه کوچکتر میشه با نوک چاقو سوراخهایی در گوشت ایجاد میکنیم و سیر رو که خلال کردیم درون این سوراخها فرو میکنیم هر چی سیرش بیشتر خوشمزه تر با سرنگ هم کره اب شده در چند جای گوشت تزریق میکنیم بعد گوشت رو با نخ میبندیم سپس همه طرفش را در قابلمه با کره تفت میدیم و یه استکان اب به قابلمه اضافه کرده و درش را میگذاریم. معمولا سه تا چهار ساعت پختش طول میکشه. مرتب سر بزنید اگه ابش کم شد دوباره نصف استکان اب اضافه کنید. به هیچ وجه از اول اب زیاد نریزید چون طعم خوبی پیدا نمیکنه. بعد از پخت بذارید کامل خنک بشه یعنی یخ کنه. حتی داخل گوشت بعد با یک چاقوی تیز مثل کالباس برش بدید. من معمولا دور چینش رو قارچ و هویج و نخود فرنگی میدم. 

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۱۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    رولت کلم و گوشت

    طرز تهیه یک غذای فوق العاده با استفاده از کلم، گوشت، پیاز و برنج.

    مواد لازم 

    کلم                        12 برگ

     برنج پخته                1 لیوان

    تخم مرغ                 1 عدد

    شیر                       ¼ لیوان

    پیاز خرد شده          50 گرم

    نمک                       1.5 قاشق چایخوری

     فلفل سیاه               1.5 قاشق چایخوری

    سس گوجه              225 گرم

    شکر قهوه ای          1 قاشق غذاخوری

     آبلیمو                     1 قاشق غذاخوری

       سس ووسترشر       1 قاشق چایخوری

      گوشت چرخ شده     450 گرم

    طرز پخت :

     کلم ها را به مدت 2 دقیقه در آب بجوشانید و سپس آبکش کنید.

        در کاسه ای بزرگ برنج، تخم مرغ، شیر، پیاز، گوشت، نمک و فلفل را مخلوط کنید. 4 قاشق غذاخوری از مخلوط را داخل برگ کلم ها بریزید و رول کنید. سپس در آرام پز قرار دهید.

    در کاسه ای کوچک سس گوجه، شکر، آبلیمو و سس ووسترشر را مخلوط کنید و خوب هم بزنید. سپس داخل آرام پز بریزید.

     به مدت 8-9 ساعت در آرام پز بپزید تا غذا آماده شود.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۱۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ماکارتا

    یه غذایی مخلوط پیتزا لازانیا و ماکارونی،اسمشو گذاشتم ماکارتا

    اول مایع گوشتی رو آماده میکنین،پیاز،گوشت چرخکرده،قارچ،فلفل دلمه ای،رب،با نمک،فلفل،کمی کاری،ادویه لازانیا،و ادویه اسپاگتی

    بعد میزارین ماکارانی فرمی رو تو آبجوش تا پخته بشه،مثل اینکه میخواین ماکارانی درست کنین،بعد صافش کنین

    سس بشامل هم درست کنین

    کف ماهیتابه که گوشه هاش بلند باشه رو نون میچینین،بعد یه لایه ماکارانی فرمی میچینین،روش مایع ماکارانی،بعد یه لایه هم سس بشامل میریزین،باز دوباره ماکارانی،سسش،وسس بشامل،بعد روش پنیر پیتزا و.در آخرم آویشن میپاشین،دمکنی میزارین، بزارین بپزه

    موقع سرو هم نزنین،مثل کیک برش بدین و تیکه ای با کفگیر برش دارین بزارین داخل ظرف

    بهتون قول میدم خوشتون میاد،عالیه،حتما درست کنین،عکسشم بزارین 

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • ۱۸:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    چیپس سیب درختی

    ☘ طرز تهیه:

    این چیپس های خوشمزه برای کودکان به عنوان میان وعده سالم به حساب میاد.

    فر رو از قبل گرم کنید. سیب ها رو با دستگاه یا چاقوی تیز به صورت خیلی نازک برش بزنید. در ظرفی شکر و دارچین رو با هم مخلوط کرده و برش های سیب رو داخل مخلوط شکر و دارچین بزنید. برش ها رو روی سینی فر قرار بدید و در فر رو ببندید. هر نیم ساعت یک بار باید سیب ها رو زیر و رو کنید تا زمانیکه سیب ها کاملا خشک بشه.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۴۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    بال مرغ کبابی با عسل  و زنجبیل

    مواد لازم برای کباب بال مرغ :

     بال مرغ  ۱٫۳ کیلوگرم

    پیازچه خرد شده  ۱ عدد

     دانه کنجد  ۲ قاشق غذاخوری

    مواد لازم برای تهیه سس:

    سس سویا  یک چهارم فنجان

     عسل ۳ قاشق غذاخوری

     زنجبیل پوست کنده و رنده شده ۲٫۵ سانتی متر

     سیر ۳ حبه

    سس تند یک هشتم قاشق چایخوری

    فر را با حرارت ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. یک سینی مخصوص فر برداشته و روی آن را فویل بکشید. روی فویل را با روغن زیتون بپوشانید تا بال مرغ به آن نچسبد.

    حالا تمام مواد لازم برای تهیه سس را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. بال ها را روی سینی فر بچینید (قسمتی که پوست دارد رو به پایین باشد). سعی کنید سینی زیاد شلوغ نشود.

    حالا تمام مواد لازم برای تهیه سس را در یک کاسه با هم مخلوط کنید

     

    بال ها را روی سینی فر بچینید سعی کنید سینی زیاد شلوغ نشود

    حالا سینی را برای ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از این زمان با استفاده از یک انبر بال ها را برگردانید، طوری که قسمت پوست دار آن رو به بالا قرار گیرد. برای ۱۰ دقیقه دیگر مرغ ها را داخل فر بگذارید تا خوب سرخ و طلایی رنگ شوند. هنگام پخت حواستان به آنها باشد تا نسوزند.

    مرغ ها را داخل فر بگذارید تا خوب سرخ و طلایی رنگ شوند

     

     پخت بال کبابی با سس عسل و زنجبیل,طرز تهیه کباب با سس عسل

    حالا بال های کبابی را در یک کاسه گذاشته و با باقی مانده سس مخلوط کنید

     

    حالا بال های کبابی را در یک کاسه گذاشته و با باقی مانده سس مخلوط کنید.

    دانه کنجد و پیازچه را روی بال های سوخاری پاشیده و سرو کنید

    دانه کنجد و پیازچه را روی بال های سوخاری پاشیده و سرو کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۴۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    خوراک نان_و بادمجان

    این غذا مخصوص عاشقان طعم بادمجان است. کسانی که علاقه زیادی به پنیر دارند می‌توانند از پنیر ورقه‌ای روی نان استفاده کرده و در گریل قرار داده تا روی آن پخش شود. مطمئنا ساندویچ خوشمزه‌ای در انتظار شما خواهد بود.

    مواد لازم:
    نان سبوس‌دار: یک عدد بزرگ
    فیله مرغ: 100 گرم
    قارچ خردشده: 4 عدد متوسط
    فلفل دلمه‌ای: 4برش
    پنیر رنده شده: 3 قاشق غذاخوری
    بادمجان: یک عدد بزرگ
    گوجه‌فرنگی: یک عدد بزرگ
    پیازچه خردشده: 2 قاشق غذاخوری
    طرز تهیه:

    فلفل دلمه‌ای، قارچ و پیازچه را به مدت 10دقیقه تفت داده، سپس فیله مرغ را که به شکل دلخواه درآورده به همراه بادمجان حلقه‌حلقه شده و گوجه‌فرنگی روی گریل گذاشته و به مدت 8 دقیقه تا زمانی که خوب پخته شوند قرار داده، سپس این مواد را داخل نان قرار داده و پنیر رنده شده را روی آن می‌ریزیم و به مدت 3 دقیقه در مایکروفر قرار داده تا پنیر روی مواد آب شود. حال با یک عصرانه راحت و مقوی طرف خواهیم شد که آماده خوردن است. سرو این غذا هم باید با کارد و چنگال و با برش‌های عرضی انجام بشود.
  • ۱۸:۴۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    فيله ماهي كنجدي

    مواد لازم :

    فیله ماهی :   300 گرم

    کنجدخام :      2 قاشق غذاخوری

    سس خردل :  2 قاشق غذاخوری

    شیر :            2 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه :

    ابتدا شیر و سس خردل را مخلوط کنید و فیله های پاک کرده و آب گرفته شده را درون آن بغلتانید، سپس فیله را در کنجد خام قرار دهید فیله را بتکانید اضافی کنجد بریزد. فر را از قبل 220 درجه سانتی گراد داغ کنید. ماهی ها را روی سینی چرب شده فر بچینید و به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید. بهتر است ماهی از نوع شیر ماهی یا قباد باشد _

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۵۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کوکو سه رنگ در پنج لایه

    مواد کوکو سیب زمینی

    سیب زمینی پخته رو آماده میکنید با این تفاوت که توش 1ق غ سرخالی بکینگ پودرمیزنیم. تخم مرغش مقداری باشه که مایع کیک بهمون بده

    . مواد کوکو سبزی:

     اول سبزی شو خالی تفت فقط آبش بخار شه بعد که خنک شد پیاز تخم مرغ زرشک گردو ریز شده کنجد دوست داشتین سیب زمینی نگینی ریز سرخ شده باهم مخلوط میکنیم. تو همه مایع کوکو هامون روغن مایع میریزیم.

     مواد کوکو گوشت:

    پیاز رنده و گوشت چرخ کرده مقداری پیازچه فلفل دلمه قارچ رنده درشت نمک زردچوبه فلفل 2ق غ ماست و رب گوجه همه به ترتیب سرخ میذاریم کنارخنک بشه بعد تخم مرغ اضافه هم میزنیم. . بعد به ترتیب تو ظرف مورد نظر روغن ریخته داغ که شد از مایع سیب زمینی مقداری ریخته ابتدا روی شعله مستقیم بعد تو فر میذاریم. سطح روش که هنوز زیاد نبسته مایع سبزی میریزیم. تو فر میذاریم. بعد دوباره با همون روش قبلی سیب زمینی خودش رو گرفت مایع گوشتی رو اضافه بعد دوباره که خودشو گرفت مایع سبزی. وقتی کاملا" طلایی شدن از فر درآورده کمی خنک که شد آماده برگردوندن در ظرف سرو و تزیینات میباشد.

    شام چی درست کنیم؟
  • leftPublish
  • ۰۹:۵۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    آدانا کباب

    مواد لازم

    گوشت چرخ‌کرده ۱ کیلو گرم

    پیاز متوسط ۲ عدد

    فلفل دلمه‌ای قرمز ۳ عدد

    نمک و فلفل به مقدار لازم

    پیاز بزرگ ۱ عدد

    جعفری ۳ قاشق غذاخوری

    گوجه‌فرنگی ۳ عدد

    سماق ۱ قاشق غذاخوری

    آب‌ لیموی تازه ۲ قاشق غذاخوری

    نمک و فلفل به مقدار لازم

    روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه

    ۱- گوشت چرخ‌ کرده را به همراه پیاز رنده‌شده که آب آن گرفته شده است و نمک، فلفل سیاه و فلفل دلمه‌ای نگینی‌شده مخلوط کنید و ورز دهید.

    ۲- آنها را به صورت سوسیس شکل دهید و در روغن سرخ کنید. سپس آنها را روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید تا روغن آنها گرفته شود.

    ۳- برای سالاد، پیازها را خلالی و گوجه‌فرنگی را به صورت نگینی همراه با سماق آب لیمو، نمک، جعفری، فلفل و روغن زیتون مخلوط کنید. 

    ۴- آن‌گاه کباب‌ها را داخل نان مخصوص ترکیه‌ای قرار دهید و روی آنها سالاد بریزید و به صورت لقمه‌ای میل کنید

  • ۱۱:۰۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    پانکوی_ایتالیایی (مرغ سوخاری رژیمی) 

    مواد لازم برای 4 نفر

    سفیده تخم مرغ :3 عدد
    سس خردل :1 قاشق سوپ خوری
    نان ایتالیایی خرد شده :یک فنجان
    پنیر پارمزان کم چرب :1/4 فنجان
    مرغ پوست کنده بدون استخوان :4 قطعه
    سس سرکه و نمک گرم :3/4 فنجان
    سالاد کلم فرانسوی : به دلخواه

    طرز تهیه

    1. فر را روی درجه ی 450 گرم کرده و روی سینی نچسب فر روغن اسپری کنید .

    2. سفیده ی تخم مرغها و سس خردل را کف ظرفی با عمق کم پهن کنید. در ظرف دیگری پنیر و خرده نانها را خلوط حاصل را در ظرف دیگری پهن کنید.

    3. مرغها را در ظرف خرده نان و پنیر بغلتانید سپس در ظرف تخم مرغ و سس خردل فرو ببرید و بغلتانید و روی سینی فر قرار دهید.

    4. در دمای 450 درجه به مدت پانزده دقیقه در فر قرار دهید. اگر ‌می‌خواهید روی آنها طلایی شود 1 دقیقه بیشتر بگذارید در فر بماند.

    5. غذا حاضر است و آن را با سس سرکه و نمک سرو کنید ‌می‌توانید برای تزئین از سالاد کلم هم استفاده کنید

  • ۱۱:۰۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ساندویچ_کیک_سوئدی

    مواد لازم 
    یک بسته نان تست 
    پنیر خامه ای 
    آوکادو 
    میگو 
    خیار 
    شوید 
    ماهی قزل آلا دودی 

    طرز تهیه 
    می تونید از سالاد ماکارونی، سالاد الویه و یا سالاد مرغ برای تزئین استفاده کنید و برای تزئین لابه لا هم از هویج پخته و خیار و در صورت علاقه روی آن را با میگو تزئین کنید. برای درست کردن کیک کف ظرف مورد نظر رو سلفون بکشید به صورتی که مقداری از سلفون بیرون از ظرف باشد و بعد به ترتیب و بسته به سلیقه مواد رو درون آن بریزد و در آخر سلفون بیرون آمده را روی آن بکشید و در یخچال بگذارید تا خود را بگیرد. برای سرو سالاد سلفون روی مواد را بردارید و در ظرف مورد نظر برگردانید تا به صورت قالبی بیرون آید و به سلیقه خود و یا مثل عکس تزئین کنید.

  • ۱۱:۰۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    اسنک ذرت 

    شاغلید؟ وقت شام درست کردن ندارید؟ پس این اسنک را امتحان کنید!
    اگر از خوردن گوشت و مرغ خسته شده‌اید، این مدل اسنک را امتحان کنید. 

    مواد لازم:
    1 پیمانه دانه ذرت پخته شده
    1 پیمانه پنیر پیتزای رنده شده
    1 ق س گردوی پودر شده
    2 عدد فلفل دلمه‌ای رنگی
    6 عدد نان تست

    طرز تهیه:
    1-‌ می‌توانید ذرت را خودتان آماده کنید؛ به این صورت که دو عدد بلال را دان کرده و دانه‌های آنها را بخارپز کنید، دانه‌ها را در توری فلزی ریخته در قابلمه‌ای مقدار کمی آب ریخته، توری را در آن بگذارید و در قابلمه را بپوشانید و بگذارید دانه‌ها بپزند.
    2-‌ فلفل دلمه‌ای‌ را شسته، تخم‌های آنها را جدا کرده و به صورت نگینی خرد کنید. حالا به اندازه دو قاشق سوپخوری از فلفل‌های رنگی خرد شده را برداشته در یک کاسه با گردوی پودر شده مخلوط کنید.
    3-‌ ذرت‌های بخارپز شده را از درون قابلمه درآورید، صبر کنید تا کمی خنک شوند. حالا آنها را در کاسه‌ای ریخته با فلفل‌های رنگی و گردوی پودر شده مخلوط کنید. پنیر پیتزای رنده شده را هم افزوده، مواد را خوب هم بزنید.
    4-‌ دستگاه ساندویچ‌ساز را روشن کنید تا کمی گرم شود. حالا لایه‌های نان تست را درون دستگاه بگذارید، سپس از مایه‌ای که آماده کرده‌اید با قاشق به دقت روی نان گذاشته و لایه‌های دوم نان تست را روی مواد قرار دهید.
    در دستگاه را ببندید و صبر کنید تا ساندویچ‌هایتان برشته شده و پنیر لابه‌لای نان‌ها آب شود.
    این ساندویچ‌ها را می‌توانید با سس گوجه‌فرنگی یا سس خردل به صورت گرم یا سرد سرو کنید.

    یه جور دیگه:
    به جای پخت دانه‌های ذرت، از دانه ذرت کنسروی هم می‌توانید استفاده کنید. 

  • ۱۱:۰۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ماهی_شکم_پر️

    مواد لازم :

    گردوی سابیده شده 100 تا 150 گرم

    رب آلوچه 1 قاشق غذاخوری پر

    زرشک 1 قاشق غذاخوری پر

    رب گوجه 1 قاشق غذاخوری

    جعفری خورد شده 1 تا 2 قاشق غذاخوری

    پیاز متوسط 1 عدد

    نمک و فلفل و زردچوبه و یک عدد ماهی سفید

    طرز تهیه:

    البته شما با هر نوع ماهی میتونین درست کنین ولی ما شمالی ها بیاد نداریم این مواد رو به غیر از شکم ماهی سفید ، تو شکم ماهی دیگه ای ریخته باشیم ..

    اول از همه پیاز رو با رنده ی ریز رنده میکنیم ، گردوی سابیده شده و رب آلوچه و نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه و زرشک و جعفری رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم . بعد با یکی دو قاشق روغن تو تابه تفتش میدیم . ( سه چهار دقیقه کافیه )

    ماهی رو که تمیز کردیم و خوب شستیمش و بهش نمک زدیم ، داخلش رو با این مواد پر کرده و ترجیحا شیکمشو با یه نخ و سوزن تمیز میدوزیم .

    کف یه ظرف مناسب رو چرب کرده و ماهی رو داخلش میذاریم ، روی ظرف رو فویل کشیده و به مدت یک الی یک و نیم ساعت داخل فر قرار میدیم تا کاملا بپزه و بعد فویل رو برداشته تا روی ماهی هم طلایی بشه .️

  • ۱۱:۱۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کیک_ماهی_ (رژیمی )

    مواد لازم

    ماهی بخارپز و خرد کرده :    400 گرم

    فلفل چیلی تازه خردکرده :    1 تا 2 عدد

    پیازچه حلقه حلقه کرده :    3 عدد

    نخودفرنگی پخته :    1 پبمانه

    هویج پوست کنده و رنده کرده :    نصف پیمانه

    جوانه گندم :    نصف پیمانه

    گردوی خردکرده :    1 قاشق سوپخوری

    گشنیز تازه خردکرده :    1 قاشق سوپخوری

    آرد ذرت :    2 قاشق سوپخوری

    سفیده تخم مرغ :    2 عدد

    روغن :    مقداری

    مواد لازم برای تهیه سس

    ماست کم چرب :    1 پبمانه

    دانه کنجد :    2 قاشق چایخوری

    برش های لیمو :    به مقدار لازم

    دستور تهیه

    1-    ماهی، فلفل، پیازچه، نخودفرنگی، هویج، جوانه گندم، گردو و گشنیز را با هم مخلوط کنید. سپس آرد ذرت را به آن بیفزایید و خوب مخلوط نمایید

    2-    سفیده های تخم مرغ را در ظرف دیگری خوب هم بزنید و بعد به مخلوط ماهی اضافه نمایید و مخلوط کنید

    3-    تابه ای را گرم کنید و کمی روغن در آن بریزید. از مخلوط ماهی در اندازه های 1 قاشق سوپخوری بردارید و در تابه بریزید. کیک های ماهی را به مدت 3 تا 4 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا یک طرف آن ها پخته شود. سپس طرف دیگر آن ها را بپزید

    4-    روش تهیه سس :

    5-    ماست و دانه های کنجد را مخلوط کنید

    6-    کیک ماهی را به همراه سس و لیموترش میل نمایید

  • ۱۲:۵۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    پيش غذا  كاسه هاي ترد گوشت قارچ 

    مواد لازم براي تهيه كاسه هاي ترد :

    تخم مرغ ١ عدد

    كره نرم ٥٠ گرم 

    روغن يك چهارم پيمانه

    ماست ١ قاشق سوپخوري پر 

    رازيانه يا سياه دانه ١ قاشق چايخوري

    فلفل قرمز پولكي ١ قاشق چايخوري

    پودر آويشن ١ قاشق چايخوري

    نمك نصف قاشق چايخوري

    آرد به مقدار لازم (حدود دو پيمانه)

    طرز تهيه:

    تمام مواد خمير به جز آرد را با هم مخلوط كرده و هم بزنيد تا كره كمي باز شود و مواد يكدست شود. سپس آرد را به تدريج اضافه كرده و ورز دهيد تا خميري به دست آيد كه به دست نمي چسبد. خمير را بين دو لايه كيسه فريزر به ضخامت دو تا سه ميليمتر باز كرده و با كاتر گر برش بزنيد. قالب هاي فلزي كيك يزدي را بصورت وارونه در سيني فر بچينيد و خمير هاي قالب زده را روي آنها انداخته و شكل بدهيد و به مدت ٣٠ دقيقه در فر گرم شده با دماي ١٨٠ درجه سانتي گراد بپزيد. سپس از فر خارج كرده و مي گذاريم تا كاملاً خنك شود.

    براي توي كاسه ها هم مي تونيد از هر مواد دلخواهي استفاده كنيد . من از گوشت و قارچ و پنير پارمسان استفاده كردم .

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۶:۳۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ماهی و فلفل دلمه ای

    یه روش راحت برای مزه دار شدن ماهی 

    مواد لازم : ماهی پاک شده . زرشک . فلفل دلمه ای .آب لیمو ترش ! نمک و کمی زردچوبه

      کف ظرف رو کمی چرب کنید روی پوست ماهی برش بزنید و مخلوط مواد رو داخل شکم و روی ماهی بریزید روی ظرف فویل بکشید و 40 دقیقه داخل فر 180 درجه قرار بدین! اگه آب انداخته بود فویل رو بر دارید و حرارت رو از بالا روشن کنید تا برشته بشه 

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۶:۳۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    رولت سوخاری گوساله

     

     

    ابتدا تمام سبزیجات را باریک و بلند خرد کرده و کمی بخار پز کنید به طوری که له نشود ، هر یک از اسکالوپ ها را با طرف صاف بیفتک کوب بکوبید تا نازک شود.

    به آن نمک و فلفل زده سبزیجات را میانش گذاشته و رول کنید و با یک خلال دندان ببندید ، رول ها را ابتدا در آرد و بعد در مخلوط مواد پودر سوخاری زده و در تابه سرخ کنید.

    این رولت را می توان با مقدار کمتری روغن آغشته کرد و آن را در ظرف چرب شده به مدت نیم ساعت در فر 180 درجه سانتیگراد قرار داد تا طلایی شود ، سپس خلال های دندان را بیرون آورده و با اسلاد سرو نمایید .

     

    نکات

    1ـ  اسکالوپ به ورقه های گوشت گفته می شود که بهص ورت ورقه بریده شده و با کوبیدن نازک می شود .

    2ـ  برای مزه دار کردن گوشت می توان کمی سس خردل روی آن مالید و برای مزه دار کردن سبزیجات می توان از پودر قرص عصاره مرغ استفاده کرد.

    شام چی درست کنیم؟

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان