خانه
1.88M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۳:۴۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    قارچ سوخاري


    مواد لازم : 
    قارچ : نیم کیلوگرم 
    آرد سوخاری : یک و نیم پیمانه 
    تخم مرغ : یک عدد 
    شیر : یک قاشق غذاخوری 
    نمک : کمتر از نصف قاشق چای خوری 
    روغن زیتون : به مقدار لازم 

    طرز تهیه 
    قارچ ها را خوب بشویید و کنار بگذارید تا خشک شود.
    سپس در آرد سوخاری بغلتانید.
    تخم مرغ را همراه با شیر و نمک هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.

    قارچ های آغشته به آرد را در مخلوط شیر و تخم مرغ بگذارید.
    سپس درآورید و در روغن سرخ کنید.
  • ۱۳:۴۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    3 دستور مختلف تهیه سوسیس و کالباس در منزل!

    امروز طرز تهیه ی یك نوع كالباس خانگی رو می گذاریم كه می توانید با گوشت قرمز و یا مرغ درست كنید.

     

    دستور 1:

    مواد لازم :

    گوشت مرغ بدون استخوان : 1 کیلو  (میتوان از گوشت قرمز نیز به همین شیوه استفاده نمود)

    سیر : 3 حبه 

    زرده ی تخم مرغ : 3 عدد 

    آرد : 3 قاشق غذا خوری 

    فلفل سیاه : 5/0 قاشق مربا خوری 

    نمک : 1 قاشق مربا خوری 

    دارچین : یک سوم قاشق مربا خوری 

    زنجبیل : یک پنجم قاشق مربا خوری 

    هل : 5/0 قاشق مربا خوری 

    میخک : اندازه ی یک عدس 

    جوز هندی : اندازه ی 2 عدس 

    ( به جای میخک و جوز هندی می توان از 5/0 قاشق مربا خوری آویشن استفاده شود . ) 

    روغن مایع : 2 قاشق غذا خوری

    طرز تهیه :

    گوشت مرغ را همراه سیر ، 3 بار چرخ می کنیم . آرد را در یک بشقاب الک کرده و تمام ادویه ها را به آن اضافه کرده و آن را خوب مخلوط کرده و دوباره الک کرده و به مرغ اضافه می کنیم ، تخم مرغ را هم اضافه کرده و با دست خوب ورز می دهیم . روغن مایع را اضافه کرده و آنقدر ماساژ می دهیم تا مانند خمیر در آید . فویل آلومینیم به عرض 60 سانت و طول یک متر را روی کابینت پهن کرده و مواد کالباس را روی آن گذاشته و خوب می پیچیم و دو سر فویل را مانند شکلات خوب می پیچیم و به مدت 45 دقیقه آن را بخار پز کرده ( با در دستگاه بخار پز کرده قرار می دهیم ) بعد از این آن را در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد شود و بعد آن را به اندازه ی دلخواه بوش می زنیم . « لازم به ذکر است که میزان ادویه ها حتما باید به اندازه ی گفته شده باشد . » 

    دستور شماره 2:

    شیر خشك ( قنادی) 1 پیمانه 

    آرد سفید نصف پیمانه 

    یخ حدودا 2 پیمانه 

    سینه مرغ خام بزرگ 1 عدد 

    نمك فلفل پودر خردل زنجفیل كمی 

    قارچ برش داده شده و پسته به میزان دلخواه 

    سیر به میزان دلخواه

     

    سینه مرغ را با میكسر خوب له میكنیم. آرد و پودر شیر را اضافه میكنیم خوب با دست ورز میدیم تا یكنواخت بشه. ادویه های مورد نظر رو اضافه میكنیم و خوب ورز میدیم. یخ خرد شده را اضافه كرده و مخلوط میكنیم . نیازی نیست كه یخ دوب شود. قارچ خام برش داده شده و مغز پسته رو اضافه كرده مخلوط میكنیم. . خمیر آماده شده را درون كیسه پارچه ای كه دوختیم میریزیم. كیسه مورد نظر باریك و بلند است و قطر و طول كالباس را تعیین میكند. بهتره كه قطر كیسه حدود 5 سانت باشه. دو انتهای كیسه را محكم میكنیم به طوری كه خمیر كاملا درون كیسه متراكم و فشرده باشد. . كیسه حاوی خمیر كالباس رو یه مدت 10 دقیقه درون آب در حال جوش قرار میدیم. و سپس از روی حرارت بر میداریم و صبر میكنیم خنك شود سپس كیسه را به مدات 1 شب در فریزر قرار میدیم و بعد 1 شب هم در یخچال قرار میدیم . كالباس آماده برای برش زدن است

     

    دستور شماره 3:

    امروز من هم طرز تهیه ی یك نوع كالباس خانگی رو می گذارم كه می تونین با گوشت قرمز و یا مرغ اون رو درست كنید. این گوشت به صورت چرخ شده استفاده می شه و خوب مثل نوع کارخانه یی اون از احشاء حیوانات، گوشت حیوانات پیر یا بعضا بیمار، زایده های گوشتی، پیه و غیره درش استفاده نمی شه. ضمن این که مواد نگهدارنده هم نداره بنابراین سرطان زا هم نیست. تمیز و خانگی هست و حداقلش اینه که می دونیم در اون گوشت خالص به کار رفته.

     

    این دستور رو من از یكی از دوستانم گرفتم..... تذكری كه ایشون برای این دستور داده بود این بود كه به خصوص در زمینه ی ادویه ها خودمون رو در بند دستور نباید بكنیم و باید اون طور كه خودمون دوست داریم ادویه ها رو كم و زیاد كنیم. حتی عقیده داشت اگر ادویه یی رو در منزل نداشتیم می تونیم به راحتی از دستور حذفش كنیم!!!!!!!!!

    این غذا بسیاز كامل و غنی هست و من فکر نمی کنم هیچ پدر و مادری، کوچولو ها رو از لذت خوردن چنین غذای سالم و پر انرژی یی محروم کنه.

    یك توضیح كوچولوی دیگه هم بدم و بعد برم سراغ دستور این غذا و اون این كه برای درست كردن كالباس، دستگاه خاصی مورد نیاز هست كه این طور هم كه شنیدم هم حجم بزرگی داره و هم گران قیمت هست. من توی این دستور از ماشین تهیه ی كالباس استفاده نمی كنم چون دلم می خواد تا جایی كه ممكنه دستورهایی كه براتون می گذارم ساده باشه و همه بتونن به راحتی اون رو درست كنند. پس كیفیت كالباس خانگی ما به لحاظ بصری شاید به پای فرم كارخانه یی اون نرسه.

     

     

    مواد لازم:

    فیله ی مرغ یا گوشت گوساله ی مخلوط با گوشت گوسفند: 1 كیلو

    سیر: 5 حبه (به جای سیر می تونین از پودر سیر به همراه پودر پیاز هم استفاده كنید)

    آرد: پایه ی مصرف 3 قاشق غذاخوری هست اما اگر خمیر كالباس بیش از حد شل بود می تونیم تا 6 قاشق هم اون رو افزایش بدیم

    زرده ی تخم مرغ: 3 عدد

    یخ: 6 تكه

    جعفری خرد شده: 1 قاشق غذاخوری

    تخم كرفس: 2/1 قاشق چای خوری 

    شیر خشك: كه طبق دستور بهتره از شیر خشك نیدو محصول كارخانه ی نستله باشه:1 فنجان

    فلفل سیاه : نصف قاشق مربا خوری

    نمک : 2 قاشق مربا خوری كه طبق ذائقه می تونه كم و زیاد بشه

    دارچین : 3/1 قاشق مربا خوری

    زنجبیل : 5/1 قاشق مربا خوری

    هل : نصف قاشق مربا خوری

    میخک : نوك قاشق مرباخوری

    جوز هندی : قدری بیشتر از میزان گفته شده برای میخك (البته من خودم جوز رو خیلی زیاد استفاده می كنم چون طعمش رو در كالباس خیلی دوست دارم)

    آویشن: 4/1 قاشق مرباخوری

    اسانس دود مایع: نصف قاشق غذاخوری كه اگر هم نبود اشكالی نداره و این تنها به طعم بهترش كمك می كنه.

    روغن مایع : 2 قاشق غذا خوری

    كیسه یخ در اندازه ی متوسط برای تقریبا 30 دانه ی یخ

    دانه خردل، تخم گشنیز، رازیانه، و زعفران: به میزانی كه دوست دارید

    پسته ی تازه كه با مقاطع دایره یی برشش می دیم و یا اگر پسته ی تازه در دسترس نبود از خلال پسته كه حدود 5 دقیقه در آب قرار داده شده استفاده می كنیم: مقداری كه دوست دارید

    قارچ: به میزان دلخواه

     

    طرز تهیه:

    گوشت ها رو همراه سیر و جعفری خرد شده، 3 بار چرخ می کنیم . آرد رو با تمام ادویه های خشك مون 2 بار الك می كنیم و به مرغ یا گوشت اضافه می کنیم، مزه ی مواد رو می چشیم و در صورت تمایل ادویه هایی رو كه دوست داریم مجدد اضافه می كنیم. بعد تخم مرغ رو به مواد اضافه می كنیم و همه ی مواد رو در غذاساز می ریزیم و 5 دقیقه اجازه می دیم تا مخلوط بشن. در طول مدت روشن بودن غذا ساز به تدریج تكه های یخ مون رو با فاصله اضافه می كنیم.  سپس روغن مایع رو اضافه می كنیم و بعد از این مرحله، موادمون رو از غذاساز بیرون میاریم. در صورت شل بودن خمیر مقداری آرد اضافه می كنیم و با دست كمی ورز می دیم تا كل مواد به صورت خمیری نه زیاد سفت و نه زیاد شل در بیاد. در مرحله ی آخر پسته و قارچ خرد شده رو هم اضافه می كنیم........سپس همه ی مواد رو روی فویل آلومینیومی می ریزیم و دو سر فویل رو مثل شوكولات خوب می پیچیم و می بندیم. سپس به مدت 45 دقیقه موادمون رو بخار پز می كنیم. بعد از این مدت بلافاصله دور مواد مون رو در حالیكه هنوز از داخل فویل بیرون نیاوردیم، كیسه ی یخ می پیچیم و بعد از خنك شدن در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد بشه. بعد از سرد شدن به اندازه های دلخواه با چاقوی لیزری برش می دیم.

    کالباس

     

    البته من خودم یك نوع دیگه كالباس درست كردم كه از نوع اول به مراتب كارمندی تر هست..... من یك بسته گوشت چرخ كرده رو ( من همیشه گوشت رو به اندازه ی غذای دو نفر داخل كیسه می ریزم و فریز می كنم بنابراین وزنش نكردم) یك بار كه تقریبا عجله داشتم به همراه آویشن و جوز و سیر و نمك و قدری فلفل سیاه به اضافه ی مغز پسته همه رو با هم مخلوط كردم....... مواد رو می چشیدم و وقتی مطابق ذائقه مون شد اون ها رو داخل كیسه ی پلاستیكی ریختم و به صورت استوانه بستمش..... كیسه رو باز داخل چند كیسه ی دیگه گذاشتم و داخل آب جوش گذاشتم 1 ساعت موند..... بعد داخل یخچال و همین كه سرد شد سروش كردیم...... قیافه اش درست شبیه رولت گوشت بود ولی طعمش به شهادت خانواده و صدالبته خودم، عالی بود.....داخل ساندویچ به همراه كاهو و قدری مایونز و گوجه فرنگ و خیارشور واقعا خوشمزه می شه و خیلی هم سالمه!!!!!!

  • ۱۳:۵۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    بورک با یوفکا

    بورک غذایی بسیار ساده و مقوی است و بسته به سلیقه و وقت خود می توانید آن را برای میهمانی های شبانه و خودمانی تهیه کنید ...

    مواد لازم:
    ماست
                              یک دوم پیمانه

    تخم مرغ
                            1 عدد

    نمک
                                یک قاشق مرباخوری

    بیکینگ پودر
                       یک قاشق مرباخوری

    آرد
                                  به میزان لازم

    کره یا مارگارین نرم
              125 گرم

    مواد میانی:

    گوشت چرخ کرده
                300 گرم

    پیاز
                                 2 عدد

    برنج پخته (کته شده)
           یک دوم پیمانه

    جعفری ساطوری
                مقداری

    نمک، فلفل سیاه و قرمز
       به میزان لازم

    روغن
                              یک پیمانه

    طرز تهیه:

    ماست، تخم مرغ و نمک را با بیکینگ پودر و کره مخلوط کنید و در آخر، آرد را به مواد بیفزایید و مخلوط را ورز دهید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد.از این خمیر 10 عدد چانه درست کنید و نیم ساعت استراحت دهید.

    پیاز را تفت دهید و گوشت را به آن اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.برنج و جعفری را بریزید و بگذارید تا کمی گوشت بپزد. چانه‌ها را یکی یکی باز کنید تا به اندازه بشقاب شود، 5 چانه باز شده را روی هم بگذارید و روی هر کدام را روغن یا کره آب شده بمالید. سپس خمیر را چند بار باز کرده و نازک کنید.

    این خمیر را کف قالب چرب شده ای پهن کنید؛ به طوری که از دیواره‌های قالب آویزان بماند.مواد میانی را روی خمیر بریزید و 5 چانه دیگر را به ترتیب بالا باز کنید و روغن بمالید و روی مواد بگذارید.

    اضافات خمیر لایه اول را روی خمیر دوم برگردانید. خمیر را با چاقو به شکل مربع یا لوزی برش بزنید و در فری که از قبل با حرارت 200 درجه سانتی گراد روشن کرده اید 30 دقیقه بپزید تا خمیر کاملاً طلایی شود.می توانید از زرده تخم مرغ برای تزیین استفاده کنید.
  • ۱۴:۵۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    اشترودل

    مواد خمیر اشترودل:

    آرد 2 لیوان 

    شیر ولرم 1/2 لیوان

    روغن 10 ق غ 

    بکینگ پودر 2 ق غ سرصاف

    نمک کمی 

    مواد داخل اشترودل

    گوشت چرخ کرده 300 گرم

    پیاز 1 عدد درشت

    فلفل دلمه ای 1 عدد

    رب گوجه 1 ق س

     سس کچاپ 1 ق س

    سوسیس در صورت دلخواه

    نمک 

    فلفل

    دارچین 

    آویشن 

    طرز تهیه:

    پیاز رو تفت میدیم سپس گوشت چرخ کرده رو میریزیم و تفت میدیم بترتیب فلفل دلمه و رب گوجه و کچاپ و ادویه جات رو اضافه میکنیم. 

    و اما خمیر اشترودل :

    شیر ولرم و روغن و نمک رو داخل آرد و بکینگ پودر الک شده میریزیم و همه را مخلوط کرده و خمیری نرم بدست میاد.  

    خمیر را بصورت مستطیل / بیضی 

    پهن کرده و از طرفین نوارهای باریکی رو برش می زنیم که البته یک سوم وسط خمیر باید صاف بمونه که مواد رو روش بریزیم و نوارها را روی هم آورده تا شکل اشترودل بشه. 

    در فر که از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت 20 میگذاریم تا خمیر پخته شود. 

    نکته:

    میشه روی اشترودلها سیاه دونه یا کنجد بریزیم که من نریختم تا شبیه بازاری بشه.

      

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۵:۲۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    خوراک گوشت گاو 

    مواد لازم:

    گوشت گاو

    سیب زمینی

    هویچ

    زنجبیل

    پیاز

    سس شیرین (نوعی سس شیرین که از آرد مخمر شده درست می شود)

    سس گوجه فرنگی

    نشاسته

    نبات

    نمک

    روغن

    دستور پخت:

    1- گوشت گاو را خرد می کنیم و می گذاریم تا به مدت پنج دقیقه در آب داغ بپزد و خون آن خارج شود.

    2- سیب زمینی، هویچ، زنجبیل و پیاز را نیز خرد می کنیم.

    3- مقداری روغن را به همراه پیاز و زنجبیل داخل ظرف کمی حرارت می دهیم.

    4- از سس شیرین و سس گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید.

    5- گوشت گاو را در آب جوش و مقداری نبات به مدت 40 تا 60 دقیقه بپزید.

    6- پس از اینکه گوشت گاو نرم شد، سیب زمینی و هویچ را اضافه کنید.

    7- با کم شدن آب گوشت نمک اضافه کنید.

    8- در آخر، کمی نشاسته به مواد بزنید.

    غذای شما آماده است.

  • leftPublish
  • ۱۷:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    دمی اسفناج.

    #دمی اسفناج 

    برنج وبه مدت 2 ساعت خیس میکنیم واسفناج وخرد میکنیم حالا برنج وداخل قابلمه میریزیم ومقداری اسفناج خرد شده وکمی نمک وروغن وبه اندازه مورد نیاز آب اضافه میکنیم ومیذاریم روی گاز تا آب برنج کم وتمام شود برنج ودم میکنیم که بعداز نیم ساعت آماده میشه.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۷:۳۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    میرزا قاسمی

    مواد لازم : 

    بادمجان کبابی 

    گوجه

    سیر 

    نمک فلفل زردچوبه 

    تخم مرغ

    طرز تهیه: 

    برای شروع سیر را با کمی زردچوبه تفت داده و گوجه رنده شده را به آن اضافه و وقتی آب گوجه کشیده و خوب تفت گرفت بادمجان .ساطوری شده را به آن اضافه میکنیم  کمی نمک و فلفل زده و تخم مرغ را به آن اضافه و با حرارت ملایم میگذاریم تا کمی تا کمی پخته و آماده ى سرو شود.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۲۲:۲۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    پیتزا رولی یه ابتکار خوشمزه

    مواد لازم

    خمیر پیتزا

    100 گرم کالباس خشک گوشت گاو

    6 برش پنیر پروسس فیلا فیلا

    ½ فنجان فلفل دلمه ای زرد

    2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

    1 قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی

    طرز تهیه

    1. فر را از قبل در دمای 400 درجه گرم می‌کنیم.

    2. خمیرپیتزا را به با وردنه پهن می‌کنیم(مستطیلی به ابعاد 45* 30)، سپس به ترتیب برش‌های پنیر، کالباس گوشت و فلفل دلمه‌ای‌ها را روی خمیر می‌چینیم، خمیر را رول می‌کنیم.

    3. روی خمیر را روغن زیتون می مالیم ، سپس ادویه ایتالیایی را روی آن می ریزیم . به مدت 25 دقیقه در فر قرار می دهیم تا زمانی که طلایی رنگ شود

    4. به جای پنیر پروسس فیلا فیلا می‌توانید از پنیر موتزارلا یا هر پنیر دیگه‌ای که دوست دارید استفاده کنید. در تهیه این پیتزا می‌توانید از انواع کالباس و سبزیجات که دوست دارید می‌توانید استفاده کنید.

    مراحل کار

    شام چی درست کنیم؟ شام چی درست کنیم؟ شام چی درست کنیم؟ شام چی درست کنیم؟ شام چی درست کنیم؟

  • ۲۲:۳۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    کله جوش 

    یک کیلو پیاز راباکره سرخ می  کنیم نعناع وزردچوبه اضافه می کنیم نصف لیوان ارد گندم راباکره تفت دهیم وخوب هم میزنیم تاکامل یک تا یکنواخت شود دولیوان سرد مخلوط کرده داخل پیازها میریزیم کمی پخته شد دولیوان دیگر اب می ریزیم تاخامی آرد کاملا تمام شود کشک ساییده رقیق شده سه لیوان اضافه می کنیم ودم می کنیم نمک کم چون کشک ممکنه نمک داشته باشد درظرف می ریزیم ورویش گردو ساییده پیاز کشک زعفران نعناع داغ تزیین می کنیم واقعا عالی مخصوصا که بابا پز باشد

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۲:۰۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    كباب كوبيده

    کباب کوبیده زعفرانی برای ۴ نفر.

    گوشت سردست گوسفند 300گرم میتوانید از گردن هم استفاده کنید ..

    گوشت قلوه گاه گوساله300گرم.

    پیاز 3عددمتوسط.

    نمک فلفل سماق

    زعفران دم کرده غلیظ 1 قاشق سوپخوری..

    گوشت را بانمک و فلفل 2بار چرخ کنید.بهتر است گوشت را در کاسه فلزی بریزید.پیاز هارا رنده کنید و داخل یک صافی بگذارید تا آب آن خارج شود.آب پیاز را دور نریزید.  پیازهارا خوب فشار دهید و با زعفران خوب مخلوط کنید.

    سس زعفران را روی گوشت بریزید و با دست ورز دهید. آنقدر این کار را ادامه دهید تا کاملا چسبنده شود و چربی گوشت دربیاد و به انگشتاتون بچسبه. .

    حالا 1ساعت گوشت را در یخچال بگذارید تا استراحت کند.گوشتها را از یخچال بیرون بیاورید و با دو دست کاملا گوله کنید و بلند کنید ومحکم بکوبید ته کاسه. دوباره گوشتها رو جمع کنید وبکوبید20 بار تکرار کنید. .

    حالا گوشت شما آماده ست.سیخ ها را آماده کنید.دستتان را در آب پیاز خیس کنید.به اندازه یک پرتقال برداشته و وسط سیخ را در گوشت فرو کنید.

    .

     دوباره دستتان را خیس کنید و گوشت را کاملا روی سطح سیخ پهن کنید. ابتدا و انتهای کباب را خوب روی سیخ محکم کنید.با انگشت شست و سبابه به کباب فرم دهید. دقت کنید که کباب زیاد نازک نباشد چون خشک میشود. تعادل وزن آن رانیزحفظ کنید تا یک طرف سیخ سنگین نباشدو نریزد. .

    حداقل 2 ساعت سیخ های آماده شده را در فضای آشپزخانه روی یک سینی استراحت دهید. به این ترتیب کبابها کمی خشک میشوند و احتمال ریزششان کم میشود. .

    بعد از 1ساعت سیخ ها را برگردانید تا طرف دیگر هم کاملا هوا بخورد. منقل یا کباب پز برقی یا گازی ویا فر را آماده کنید. حرارت پخت کباب باید بالا باشد. سیخ هارا روی حرارت تند بگذارید و هر 10 ثانیه برگردانید تا هردو طرف آن به یک اندازه بپزد و نریزید.

     وقتی کبابها خودشان را گرفتند نیاز به برگرداندن ندارند. .

     سعی کنید کباب را آبدار بردارید وزیادنپزید چون خشک میشود. .

     روی کباب های پخته سماق بپاشید. میتوانید کمی گشنیز و جعفری خرد شده هم به مایه کباب اضافه کنید. .

     هیچوقت از جوش شیرین و تخم مرغ درمایه کباب استفاده نکنید چون خشک وبدمزه میشود .

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • ۱۲:۰۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    اسنک گیاهی رژيمي

     

    نان تست : یک عدد

    گل کلم : نصف لیوان

    قارچ : نصف لیوان

    گوجه فرنگی : یک عدد

    فلفل دلمه ای : نصف فلفل 

    پیاز سرخ شده : نصف قاشق

    سس فرانسوی : یک قاشق غذاخوری

    پنیر ورقه ای : 2 برش

    نمک، فلفل سیاه، آویشن و پودر کاری : به مقدار لازم

    آب لیمو ترش : نصف لیمو

    روغن و کره : به میزان لازم

    گل کلم را چند دقیقه بخارپز یا آبپز می کنیم به حدی که کاملا نرم نشود.

     

    قارچها را اسلایس کرده و در روغن و کره ی داغ به همراه کمی نمک و آبلیمو و پودر کاری تفت می دهیم.

     

    فلفل دلمه ی اسلایس شده و پیاز داغ را اضافه می کنیم. گل کلم را اضافه می کنیم و تفت می دهیم. گوجه فرنگی ها را خرد کرده و به همراه ادویه ها اضافه می کنیم و تفت مختصری می دهیم. شعله را خاموش کرده و سس را افزوده و کاملا مخلوط می کنیم.

     

    صفحات گریل ساندویچ ساز را با کره چرب کرده و دستگاه را روشن می کنیم تا داغ شود.

     

    یک ورقه پنیر روی نان گذاشته و از مواد رویش می ریزیم و دوباره یک ورقه پنیر و دوباره نان را میگذاریم. سپس در دستگاه گریل می گذاریم و درب دستگاه را می بندیم تا آماده شود.

    برای سرو، آن را به چهار قسمت مثلثی تقسیم و میل می کنیم.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۲:۰۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    رولت مرغ  در فویل

    سینه مرغ رو بکوبید

    پیاز نگینی رو سرخ کنید نمک و فلفل و کمی زردچوبه بزنید و اسفناج خرد شده اضافه کنید و به این مواد پنیر خامه ای و پنیر پیتزا اضافه کنید و فلفل پاپریکا هم اضافه کنید این مایه رو روی سینه مرغ بمالید و کلم بروکلی خرد شده تفت داده شده رو روی اون بریزید و مرغ رو لوله کنید و در فویل بپیچید 1 ساعت داخل یخچال بذارید و بعد در آرد میزنیم و در زرده تخم مرغ زده شده مخلوط با نمک وفلفل میزنیم و در پودر سوخاری میزنیم و سرخ میکنیم.

    شام چی درست کنیم؟ شام چی درست کنیم؟

  • ۱۲:۰۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ترش تره

    گیلان

    مواد لازم:

     

    اسفناج ،برگ چغندر،گشنيز، تره ،جعفري ،شويد(مقدار اسفناج ازهمه بيشتر باشد)

    1 کيلو 

    برنج

    2 قاشق غذاخوري

    آب

    1 پيمانه

    آب غوره يا آب نارنج

    1 تا 1/5 ليوان

    نعنا وخالواش تازه 1 پيمانه

    سير 1 بوتهء کوچک

    نمک ، فلفل ،دارچين و زردچوبه به دلخواه

    روغن 1/2 پيمانه

    تخم مرغ 2 تا3 عدد

     

     

    طرز تهيه:

     

    سبزي ها را پاک کنيد و بشوييد .پس از اينکه کمي آب آنها رفت، همه را خرد کنيد، ولي لازم نيست خيلي ريز شود.

    برنج را بشوييد و مدت کمي خيس کنيد. برنج و سبزي هاي خرد شده را در قابلمه اي با ظرفيت مناسب يا در ظرف سنتي گيلان به نام گمج بريزيد و با يک پيمانه آب بپزيد.

    بعداز پختن سبزي، چاشني اين غذا يعني آب غوره يا آب نارنج را اضافه کنيد و صبر کنيد تا کمي با هم بجوشند. اگر ترشي غذا کم بود ، باز هم به آن چاشني اضافه کنيد تا به اندازه کافي و دلخواه ترش شود.

    نعنا، خالواش وسير پوست کنده را خرد کنيد و در تابه اي همراه نمک ، فلفل ،دارچين وزردچوبه در روغن فراوان ، کمي سرخ کنيد . اين مخلوط را به سبزي و برنج پخته اضافه کنيد تا با هم بپزند.

    تخم مرغ ها را درظرفي بشکنيد و با چنگال کمي بزنيد. سپس تخم مرغ ها را روي مخلوط سبزي ها و برنج بريزيد.

    زماني که تخم مرغ ها پخت، خورش را هم بزنيد وبه آن فلفل و دارچين بيفزاييد. وقتي همه مواد خوب پخت وخورش به روغن افتاد ، غذا آماده است.

     

     

    نکته:

     

    1- به جاي آب غوره و آب نارنج مي توان از آب انار ترش هم استفاده کرد، ولي دراين صورت رنگ خورش تيره مي شود.

    2-براي پوست کندن سير کمي آن را در آب سرد بگذاريد تا پوست آن به راحتي جدا شود و بعد با چاقو يا هر وسيله ديگري آن را خرد و له کنيد.

    3-خالواش نوعي سبزي معطر و محلي است که بايد در سفرهايتان از استان گيلان تهيه کنيد.

    4-اگر از نعنا و خالواش خشک استفاده مي کنيد ، کمي آنها را خيس کنيد وبعد با سير سرخ کنيد.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۲:۳۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    كباب سلطانى 

    مواد لازم:

    فیله گوساله یا گوسفند:150 گرم 

    سینه مرغ بدون استخوان:150 گرم 

    پیاز:1عدد متوسط 

    فلفل دلمه ای سبز: 1عدد کوچک 

    آبلیموی تازه:1قاشق سوپخوری

     زعفران دم کرده: 1قاشق سوپخوری 

    روغن زیتون یا روغن مایع:2قاشق 

    کره آب شده یا کره نرم شده:1قالب 25 گرمی

     نمک و فلفل سیاه:به مقدار لازم

    طرز تهیه:برای نرم کردن یک کیلو گوشت قرمز باید: آب یک عدد پیاز، 2قاشق سوپخوری سس سویا، یک یا نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه یا نیم کوب،2قاشق سوپخوری روغن روغن زیتون یا مایع را 12 تا 24 ساعت به گوشت اضافه کنیم. گوشت سینه مرغ را با زعفران هم میزنیم یعد آب پیاز، 2قاشق روغن مایع یا روغن زیتون و نمک و فلفل اضافه میکنیم و 12 تا 24 ساعت میگذاریم تا مزه دار شود. 4،5 ساعت قبل از به سیخ کشیدن مرغ و گوشت پیاز و فلفل دلمه ای را خلال میکنیم و داخل مواد قبلی میریزیم. آبلیمو را نیم ساعت قبل از پخت به هر دو اضافه میکنیم ، نمک را هم به گوشت قرمز اضافه میکنیم. در سیخ یک در میان یک عدد فیله گوشت قرمز یک عدد فیله مرغ میزنیم و روی آتش و یا در تابه ای که با کره چرب کرده ایم میپزیم.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۳:۱۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    سس پستو pesto sauce

    پستو سسی است که در ژنو و منطقه ی لیگوریای شمال ایتالیا تولید شده است و بطور سنتی شامل سیر، ریحان می باشد که همراه روغن زیتون سرو می شود. این نام از نام پستا که در ژنو معمول است آمده که به معنای خرد کردن می باشد که به دلیل نحوه ی اماده سازی  ان در هاون این نامگذاری انجام شده. مواد این سس به طور سنتی کوبیده نمی شوند بلکه در هاون به صورت مدور آماده می شوند.

    این سس را میتوانید از فروشگاه های مواد غذایی خریداری یا طبق روش آموزش داده شده در منزل تهیه کنید.

    مواد لازم

    حبه سیر (بدون پوست) دوحبه

    دانه کاج 25 گرم

    پنیر پارمزان (رنده شده) 65 گرم

    برگ ریحان (پاکشده) 60 گرم

    روغن زیتون 75 میلی لیتر

    نمک و فلفل سیاه (پودرشده) مقداری

    همه مواد را در غذاساز ریخته و کاملاً مخلوط کنید تا سس یکدستی حاصل شود.

    سس پستو را میتوانید در ظرف شیشه ای دردار ریخته و در یخچال نگهداری کنید؛ اما بهتر است آن را پیش از تغییررنگ و تیره شدن ریحان مصرف کنید.

    همرا غذاهایی مثل پیتزا و پاستا سرو میشود.

    نکته

     توجه داشته باشید که در صورت نبود دانه کاج، میتوانید گردو و یا بادام اضافه کنید.ولی ترجیحا از دانه کاج استفاده کنید که طعم منحصر به فردی دارد.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۵:۳۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    مرغ سوخاری

    مرغ رو پختم بعدتوی تخم مرغ زده شده با نمک وفلفل وآویشن وزرد چوبه غلتوندم وتوی آرد سوخاری زدم وسرخ کردم 

    براش با پیاز داغ ورب وزعفران و نمک وفلفل وزردچوبه وزعفران وآب مرغ سس غلیظ درست کردم

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۵:۳۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهیه پنیر سوخاری

    این پنیرهای سوخاری و ترد را می توانید با سس بعنوان پیش غذا میل نمایید.

    این پنیرهای سوخاری، با رویه ترد و پر ادویه و پنیر آب شده داخلشان، با سس تند به عنوان پیش غذا سرو می شوند و از بافت و طعمی بی نظیر برخوردارند. ● مواد لازم جهت تهیه پنیر سوخاری: پنیر کامبر ۵۰۰ گرم آرد سفید دو قاشق سوپخوری پودر خردل دو قاشق چایخوری شیر دو قاشق سوپخوری تخم مرغ یک عددخرده نان نصف فنجان پودر فلفل قرمز یک چهارم قاشق چای خوری پودر فلفل سیاهیک چهارم قاشق چای خوری روغن برای سرخ کردن سبزیجات معطر تازه برای تزیین ● روش تهیه پنیر سوخاری :

    پنیر را به هشت قسمت مثلثی تقسیم کنید و کنار بگذارید.

    بر روی یک ورقه کاغذ روغنی، یک بشقاب یا یک کاسه کوچک، آرد و خردل را با هم الک کنید.

    در یک کاسه کوچک دیگر، تخم مرغ و شیر و در کاسه سوم، خرده نان و فلفل ها را مخلوط کنید.

    هر تکه پنیر را با ترکیب آرد بپوشانید و در مخلوط تخم مرغ زده و سپس در خرده نانها بغلطانید، یک بار دیگر آنرا در تخم مرغ و خرده نان بزنید.

    روغن را در ظرف گود و کوچکی داغ کنید (یا در سرخ کن) و پنیرها را به مدت ۳۰ تا ۶۰ ثانیه در آن قرار دهید تا قهوه ای/ طلایی شوند.

    تزئین پنیر سوخاری :برای گرفتن روغن اضافه، آنها را روی یک حوله کاغذی بچینید، سپس با سبزیجات معطر تازه تزیین نموده، با سس تند سرو نمایید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۷:۰۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    جوجه کباب چینی.

    موادلازم:

     سینه مرغ یک عدد. 

    سس سویا 3 قاشق سوپ خوری.

     روغن مایع 3قاشق سوپ خوری.

     شیر 1قاشق مرباخوری. 

    عسل 1قاشق مرباخوری.

     فلفل سیاه 1قاشق مرباخوری .

    زنجبیل 1قاشق مرباخوری. 

    نمک کم میریزیم چون سس سویا طعم شور دارد

     تخم مرغ 2عدد

     چیپس سیری یک بسته

     طرز تهیه:

    سینه مرغ را کمی کوچک تر از جوجه کباب خرد می کنیم بعد در یک ظرف سویا سس به اضافه روغن مایع به اضافه شیر به اضافه عسل به اضافه فلفل سیاه به اضافه زنجبیل و نمک را مخلوط می کنیم سپس مرغ خرد شده را اضافه کنید و چهار تا پنج ساعت بگذارید مزه دار شود سپس مرغ هارابه سیخ چوبی بزنید در یک ظرف تخم مرغ ها را با چنگال بزنید در ظرف دیگری چیپس را خیلی ریز خرد کنید مرغ ها را به تخم مرغ آغشته کنید بعد در چیپس به غلتانید و در ماهی تابه در روغن سرخ کنید من همیشه در ماهی تابه شیاردار سرخ می کنم خوشگل تر می شود این یک پیش غذای فوق العاده خوشمزه ای است البته با برنج هم به عنوان غذای اصلی سرو میشه این غذا به صورت گرم سرو می شود در مهمانی بهتر است قبلا سرخ کرده موقع سرو در فر گرم کنید. 

    بچه‌ها که خیلی این غذارو دوست دارن امیدوارم شماهم خوشتون بیاد. 

    (البته کسی که این دستور رو به من داده در عوضش ازم دعای خیر برای پدرش رو خواسته امیدوارم شما هم روح اون مرحوم رو با دعای خیر تون شاد کنید

    شام چی درست کنیم؟

  • ۲۰:۰۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کتلت عدس فوق العاده خوشمزه

     

    عدس 2 لیوان  .  سیب زمینی 1 عدد  .  پیاز 1 عدد  .  تخم مرغ 3 عدد

    پودر سیر 1 قاشق چایخوری  .  آرد سوخاری مقدار لازم  .  نمک و فلفل مقدار لازم

     

     

    طرز تهیه : عدس را از چند ساعت قبل در آب خیس دهید ، عدس خیس خورده را بهمراه سیب زمینی خرد شده داخل قابلمه بریزید و 2 – 3 لیوان آب اضافه کنید ، در قابلمه را ببندید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بپزد ، پس از اینکه آب غذا کشیده شد با میکسر بزنید یا با کوشتکوب بکوبید تا سیب زمینی و عدس خوب له شوند.

     

    پیاز را رنده کنید و با دست کمی فشار دهید تا آب اضافی پیاز گرفته شود سپس عدس و سیب زمینی میکس شده ، تخم مرغ ، پودر سیر ، نمک و فلفل را به پیاز اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا مایه کتلت یکدست شود سپس آرد سوخاری را اضافه کنید ( تا اندازه ای آرد اضافه کنید که بتوانید با دست به کتلت شکل دهید ).

     

    پس از اینکه مایه کتلت اماده شد داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، دست تان را مرطوب کنید یا به سفیده تخم مرغ آغشته کنید و مقداری از مایه کتلت بردارید و بادست شکل  دهید و داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ شود سپس برگردانید تا طرف دیگر ان نیز سرخ و برشته شود ( تمام کتلت ها را به همین صورت اماده کنید ) ، کتلت ها را بهمراه سالاد و سس دلخواه سرو کنید.

     

    نکته ها : میتوانید به جای آرد سوخاری از آرد نخودچی استفاده کنید ، مایه کتلت را زیاده از حد سفت نکنید بلکه تا اندازه ای ارد اضافه کنید که بتوانید با دست مرطوب به ان شکل دهید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۰۹:۲۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ﺷﮑﻢ ﭘﺎﺭﻩ .
    ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ .
    ﺑﺎﺩﻧﺠﺎﻥ 5ﻋﺪﺩ ﮐﻮﭼﮏ ﭘﯿﺎﺯ 1 ﻋﺪﺩ ﺑﺰﺭﮒ ﻟﭙﻪ ﺁﺏ ﭘﺰ ﺷﺪﻩ 1ﻓﻨﺠﺎﻥ ﮔﻮﺷﺖ
    ﭼﺮﺥ ﮐﺮﺩﻩ 3 ﭘﯿﺎﻟﻪ .ﻧﻤﮏ ﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎﻩ ﺍﺩﻭﯾﻪ ﺯﻧﺠﺒﯿﻞ ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﯼ
    ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ ﺭﺏ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ 4 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍ ﺧﻮﺭﯼ .
    ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ .
    ﺍﺑﺘﺪﺍ ﭘﯿﺎﺯ ﺭﻭ ﺧﺮﺩ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﻌﺪ ﮔﻮﺷﺖ ﺭﻭ ﺗﻮﯼ ﭘﯿﺎﺯ ﺗﻔﺖ ﺑﺪﯾﺪ ﺑﻌﺪ ﻟﭙﻪ ﻭ 3ﻕ
    ﻍ ﺧﻮﺭﯼ ﺭﺏ ﮔﻮﺟﻪ ﻭﺍﺩﻭﯾﻪ ﻫﺎﯼ ﮔﻔﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺭﻭ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﺰﺍﺭﯾﺪ 5
    ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﺎ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﮐﻢ ﺑﭙﺰﻥ ﻭﺭﺏ ﮔﻮﺟﻪ ﺭﻧﮓ ﻭﻃﻌﻤﺸﻮ ﺑﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺑﺪﻩ . ﺑﻌﺪ
    ﺍﺟﺎﻕ ﺭﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﮐﻨﯿﺪ . ﺣﺎﻻ ﭘﻮﺳﺖ ﺑﺎﺩﻧﺠﺎﻧﻬﺎ ﺭﻭ ﯾﮏ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﻥ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ ﻭ
    ﺭﻭﯼ ﺑﺎﺩﻧﺠﺎﻥ ﺷﮑﺎﻑ ﺑﺎﺯ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻤﯽ ﺍﺯ ﺩﺍﺧﻞ ﺑﺎﺩﻧﺠﺎﻥ ﺧﺎﻟﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﻌﺪ
    ﺑﺎﺩﻧﺠﺎﻧﻬﺎ ﺭﻭ ﺑﺸﻮﺭﯾﺪ ﺗﺎ ﻫﺮ ﭼﯽ ﺗﺨﻢ ﺩﺍﺭﻩ ﺍﺯ ﺩﺍﺧﻠﺶ ﭘﺎﮎ ﺑﺸﻪ ﺑﻌﺪﺍﺯ
    ﺧﺸﮏ ﮐﺮﺩﻥ ﺩﺍﺧﻞ ﺭﻭﻏﻦ ﺳﺮﺧﺸﻮﻥ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﻌﺪﺗﻮﯼ ﺑﺎﺩﻧﺠﺎﻥ ﺭﻭ ﺍﺯ ﻣﻮﺍﺩ
    ﮔﻮﺷﺘﯽ ﭘﺮ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﻌﺪ ﺩﺍﺧﻞ ﯾﮏ ﻣﺎﻫﯽ ﺗﺎﺑﻪ ﺑﭽﯿﻨﯿﺪ ﺷﮑﺎﻑ ﺑﻪ ﻃﺮﻑ ﺑﺎﻻ
    ﺑﺎﺷﻪ ﮐﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﻧﺮﯾﺰﻩ ﺍﮔﻪ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪ ﮐﻪ ﻣﻮﻗﻊ ﺟﻮﺷﯿﺪﻥ ﺑﺮﯾﺰﻩ ﺩﻭﺭ ﺗﺎ ﺩﻭﺭ
    ﺑﺎﺩﻧﺠﺎﻥ ﻧﺦ ﺑﺒﻨﺪﯾﺪ ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﺭﺏ ﮔﻮﺟﻪ ﺭﻭ ﺩﺭﺁﺏ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﯼ 1.5 ﻟﯿﻮﺍﻥ
    ﺑﺎﺯ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﺩﺍﺧﻞ ﻣﺎﻫﯽ ﺗﺎﺑﻪ ﺑﻪ ﺁﺏ ﺩﺍﺧﻞ ﻣﺎﻫﯽ ﺗﺎﺑﻪ ﮐﻤﯽ ﻧﻤﮏ
    ﻭ2ﻕ ﻍ ﺭﻭﻏﻦ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﺩﺭ ﻣﺎﻫﯽ ﺗﺎﺑﻪ ﺭﻭﺑﺰﺍﺭﯾﺪ . ﻭﺑﺰﺍﺭﯾﺪ ﺑﺎ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﮐﻢ
    ﺑﺠﻮﺷﻪ ﻭﺁﺑﺸﻮ ﺑﮑﺸﻪ ﻭﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﯼ 1ﻓﻨﺠﺎﻥ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺁﺑﺶ ﻣﻮﻧﺪ ﺍﺟﺎﻕ ﺭﻭ
    ﺧﺎﻣﻮﺵ ﮐﻨﯿﺪ ﻭﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻈﺮ ﺳﺮﻭ ﮐﻨﯿﺪ .‏( ﺍﮔﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﯿﻦ ﺑﻪ
    ﺟﺎﯼ ﻟﭙﻪ ﺍﺯ ﮔﺮﺩﻭﯼ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﺭﯾﺰ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ ‏)

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان