خانه
1.88M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۸:۲۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    توپک پنیری

    سیب زمینی رو میپزیم رنده زده یا لهش میکنیم نمک وفلفل و زرد چوبه و دو زرده تخم مرغ میزنیم ورزش میدیم دوتا سفیده تخم مرغو میزنیم تا از لختگی در بیاد یه کم از مواد پهن میکنیم و داخلش پنیر پیتزا میزاریم گردش میکنیم داخل سفیده تخم مرغ زده وبعد داخل ورمیشل میزنیم وداخل روغن زیاد سرخ میکنیم اگه کمی در ظرف در بسته قبل از سرخ کردن داخل یخچال بزاریم ورمیشلا خیلی ترد میشه 

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۲۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #قارچ سوخاری با سیب زمینی مجلسی

    سیب زمینی   ۲عدد

    قارچ    ۱بسته

    پودر سوخاری دانه درشت   ۱پیمانه

    آرد   ۳ قاشق غذاخوری

    تخم مرغ   ۲عدد

    روغن   به میزان لازم

    نمک   مقداری

    طرز تهیه:

    برای سیب زمینی هامون ابتدا اونا رو پوست کنده و برشهای یه اندازه میزنیم(خلالی)، یه قابلمه رو آب میریزیم و میذاریم به جوش بیاد و مقداری نمک به آب اضافه میکنیم و سیب زمینی هامون و به آب در حال جوش اضافه میکنیم و ۵ دقیقه بهش زمان میدیم نه بیشتر، چون ما میخایم سیب زمینی حالتش و از دست نده وفقط نیم پز بشه، سپس آبکشش میکنیم و میذاریم خوب آبش کشیده شه و در روغن فراوون و داغ با شعله بالا سرخش میکنیم، شعله باید زیاد باشه چون این سیب زمینی بخاطر نیم پز بودنش باید سریع سرخ بشه.

    حالا میریم سراغ قارچ

    برای تهیه قارچ سوخاری ابتدا باید قارچامون و خوب بشوییم ، این نکته رو هم فراموش نکنید که برای تهیه قارچ سوخاری از قارچهای کوچک استفاده کنید.

    تخم مرغها رو در ظرفی جدا خوب هم میزنیم و در ظرفهاییی جداگانه آرد و پودر سوخاری را آماده میکنیم

    به ترتیب اول قارچهامون و توی تخم مرغ زده شده بعد آرد و دوباره تخم مرغ و در آخر هم پودر سوخاری میغلتونیم و در روغن داغ با شعله ملایم سرخ میکنیم.

     

    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۸:۳۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کنتاکی

     به روش کی اف سی

    کنتاکی,مرغ سوخاری

    ▪️ سینه و ران مرغ (از هر کدام ۳ قطعه)،

    ▪️ یک لیوان آرد سفید،

    ▪️ نصف لیوان شیرخشک نیدو،

    ▪️ ۲عدد تخم مرغ زده شده،

    ▪️ آرد سوخاری به مقدار لازم، 

    ▪️ روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم.

    ● طرز تهیه: 

    ابتدا سینه و ران مرغ را به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزید و در حین پخته به آن کمی نمک، فلفل و سیر خرد شده اضافه کنید.۲) آرد سفید را با پودر شیرخشک مخلوط کرده قطعات مرغ را در آن بغلتانید تا تمام سطح مرغ به آرد آغشته شود.(باید مرغ شما کمی مرطوب باشد تا آرد به آن بچسبد)

    ۳) قطعات مرغ را ابتدا در تخم مرغ زده شده و سپس در آرد سوخاری بغلتانید تا تمام سطح آن به آرد آغشته شود.

    ۴) قطعات مرغ را در روغنی که از قبل داغ شده ریخته و با حرارت متوسط سرخ کنید.

    ۵) مرغ کنتاکی را در ظرف کشیده و اطراف آن را با سیب زمینی سرخ شده و سبزیجات تزئین کنید.

    نکته: برای اینکه مرغ شما طعم بهتری داشته باشد پیشنهاد می کنیم از آرد سوخاری كي اف سي استفاده کنید که طعم بی نظیری به مرغ شما مي دهد.

    کی اف سی. یکی از رستوراتهای بین المللی مثل مگ دونالد میباشد. 

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۳۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کباب ترکی 

    مواد لازم:

    گوشت چرخ کرده :۵۰۰گرم

    فلفل دلمه ای ر/نگی :دوعدد

    جعفری خرد شده :یک پیمانه

    پیاز بزرگ رنده شده :یک عدد

    فلفل سبز : به مقدار دلخواه

    نمک وفلفل به مقدار لازم

    گوجه فرنگی :دوعدد

    طرز تهیه:

    همه مواد بالا رو بجز گوجه فرنگی در غذا ساز می ریزیم

    بعد فرروشن میکنیم کاغذ روغنی رو دو لایه کرده در سینی فر میذاریم مواد رو روی کاغذ گذاشته وپهن میکنیم وبا چاقو شکل میدیم 

    ودر طبقه وسط فر با درجه ۱۴۰به مدت ۴۰ دقیقه میزاریم 

    وقتی ۲۰ دقیقه اول گذشت گوجه ها رو خرد کرده و روش میریزیم

    تا اب بندازه

    خیلی خوشمزه میشه

    حتما درست کنین

    شام چی درست کنیم؟ شام چی درست کنیم؟ شام چی درست کنیم؟
  • ۲۳:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    یک شام خوشمزه

    اطراف نان تست را با چاقو برش میزنیم و با وردنه کاملا نون تست را پهن

    می کنیم و روی اون را مایونز میمالیم .

    یک ورق پنیر روی اون میذاریم .

    یک سوسیس را روی پنیر قرار میدیم.میتونید بجای سوسیس فیله مرغ سرخ شده

    به کار ببرید .

    نون را رول می کنیم و اون را تو شیر می غلتونیم زیاد خیسش نکنین.

    مرحله بعد زدن رول ها در آرد سفید هست .

    در این مرحله رول آغشته به آرد را در تخم مرغی که کمی با چنگال زدیم

    می غلتونیم 

    و در مرحله آخر اونها را در آرد سوخاری بنا به سلیقه خودمون ریز یا درشت

    می غلتونیم ودر روغن سرخ میکنیم

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • ۰۰:۲۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    خوراک شتر مرغ با سبزیجات اضافه

     وقتی با وجود علاقه زیادی که به گوشت قرمز دارید به هر دلیلی نمی توانید از آن  استفاده کنید،گوشت شترمرغ پیشنهاد خوبی است .با استفاده از  این گوشت انواع و اقسام غذاهایی راکه پیش از این با گوشت قرمز درست می کردید و حالا خوردن آنها برایتان یک آرزو شده است می توانید بپزید. 

    مواد لازم برای 2 نفر

    200 گرم فیله شترمرغ  

    2 عدد پیاز بزرگ

    2 ق س رب گوجه‌فرنگی

    4 عدد فیله گوجه‌فرنگی

    2 /1 پیمانه نخودفرنگی

    2 عدد سیب‌زمینی

    2 عدد هویج

    به میزان لازم نمک و فلفل

    به میزان لازم روغن

    طرز تهیه:

    1. ابتدا فیله‌ شتر مرغ را به‌صورت تکه‌های 2 سانتی خرد کنید. پیازها را هم خلالی خرد کنید. در یک قابلمه کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی روغن داغ شد، پیازها را داخل آن سرخ کنید تا نرم و طلایی شوند.

    2.  حالا گوشت‌های خرد شده را داخل قابلمه بریزید و همراه پیاز با حرارت بالا تفت دهید تا گوشت آب نیندازد و خشک نشود. ادویه و رب گوجه‌فرنگی را هم اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. حدود یک لیتر آب داخل قابلمه بریزید، حرارت را کم کرده و صبر کنید تا خوراک با حرارت پایین جا بیفتد.

    3.  در این میان سیب‌زمینی و هویج را پوست بگیرید و به‌صورت دلخواه خردشان کنید. بعد از حدود نیم ساعت آ‌نها را همراه با نخودفرنگی داخل تابه بریزید. در تابه را بگذارید و حدود یک ساعت صبر کنید تا خوراک جا بیفتد.

    4. بعدازآنکه خوراک آماده شد، آن را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و سرو کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۰۰:۴۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    خورش قیمه نجفی  (عراقی)

     

    گوشت گوسفند 200 گرم  .  نخود 200 گرم  .  پیاز 2 عدد  .  رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخوری

    زعفران دم کرده 4 قاشق غذاخوری  .  پودر دارچین 2 قاشق چایخوری  .  کره 2 قاشق غذاخوری

     

     

    طرز تهیه : نخودها را از شب قبل خیس دهید و تا روز بعد چند بار آب آن را تعویض کنید ؛ 1 پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت گوسفند خرد شده ، نخودهای خیس خورده و کمی زردچوبه اضافه کنید.

     

    چند دقیقه تقت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس 8 لیوان آب به مواد اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید ، در قابلمه را ببندید و بگذارید تا نخود و گوشت به آرامی بپزند.

     

     

    پس از اینکه گوشت و نخود پختند آب را از مواد جدا کنید سپس مخلوط گوشت و نخود را با گوشتکوب بکوبید تا نرم و یکدست شوند.

     

    1 پیاز باقی مانده را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس رب گوجه فرنگی ، نمک و فلفل را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و تفت دهید تا رب خوشرنگ شود.

     

     

    در این مرحله گوشت کوبیده شده ، آب گوشت ، زعفران دم کرده و پودر دارچین را به مخلوط رب و پیاز اضافه کنید و مخلوط کنید تا خورش به جوش بیاید.

     

    پس از به جوش آمدن حرارت را ملایم کنید و چند دقیقه اجازه دهید طعم مواد به خورد هم برود سپس خورش قیمه نجفی را در ظرف بکشید ، کره را روی خورش بریزید و با برنج سرو کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۰۸:۵۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ماهی_قزل‌_آلا_با_لیمو_و_فلفل

    مواد لازم:

     

    ماهی قزل‌آلا: یک عدد

    سیر: 3‌حبه

    پیاز: یک عدد

    فلفل‌قرمز: نصف قاشق چای‌خوری

    لیمو‌ترش تازه: 2عدد

    نمک و زردچوبه: به اندازه لازم

    روغن‌زیتون: 2قاشق غذا‌خوری

    طرز تهیه:

    1-سیر را له کرده و با روغن‌زیتون، نمک و زردچوبه مخلوط کنید.

    2-حالا فلفل‌قرمز و پیاز رنده شده را با موادتان مخلوط کنید.

    3-مواد به‌دست آمده را روی ماهی بریزید و با دست ماساژ بدهید تا کامل به خورد ماهی برود.

    4-حالا ماهی را برای 20‌دقیقه در فر با درجه 180‌سانتی‌گراد بگذارید.

    5-بعد از 20‌دقیقه ماهی را از روی فر در بیاورید. وقتی کمی خنک شد روی آن لیموترش بریزید و سرو کنید.

     

    شام چی درست کنیم؟
  • ۰۹:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    املت هندی، یک شام سریع و خوش طعم برای خانم های شاغل

    املت یکی از غذاهای سریع است که انواع و اقسام مختلفی دارد. خانم های شاغل برای درست کردن شام ممکن است با کمبود وقت مواجه شوند. املت هندی یک غذای عالی برای خانم های شاغل کم وقت است.

    مواد لازم 

     تخم مرغ3 عدد کره آب شده یا روغن4 قاشق غذاخوری پیاز ریز خرد شده 3 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده سه چهارم قاشق مرباخوری فلفل سبز تند خرد شده3 عددگوجه فرنگی ریز خرد شده2 قاشق غذاخوری جعفری ریز خرد شده3 قاشق مرباخوری زردچوبه کمی شیر1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان کافی

    طرز تهیه املت هندی :

    تخم مرغ را با شیر هم بزنید، سپس پیاز، زنجبیل، گوجه فرنگی، زردچوبه، فلفل سبز، جعفری، نمک و فلفل را اضافه کنید. کره یا روغن را در ماهیتابه بریزید و پس از داغ شدن مواد املت را بریزید. پس از این که قسمت بالای املت سفت شد و پف کرد، املت را برگردانید تا روی دیگر آن بپزد. املت را با نان، سبزی خوردن و ماست سرو کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۱:۵۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ناگت_مرغ_خانگی

    مخلوط سینه و ران مرغ چرخ شده  نیم کیلو 

    پیاز  ۱عدد متوسط

    سیر  ۱حبه کوچک

    پودر سوخاری  ۳قاشق غذاخوری

    پنیر پیتزا  ۱۰۰ گرم

    قرص عصاره مرغ  ۱عدد

    پودر پفک نمکی  ۱/۲ پیمانه

    پودر سوخاری  ۱ پیمانه

    نمک و فلفل به میزان لازم

    ابتدا گوشت مرغ چرخ شده  را با پیاز، پنیر پیتزا،سیر،نمک،عصاره مرغ و ۳قاشق پودر سوخاری را در غذاساز ریخته مخلوط میکنیم تا کامل له شود و به صورت خمیر چسبناكی درآید.در ظرف دیگری پودر پفك نمكی، پودر سوخاری را مخلوط كنید.سپس از خمیر مرغ تهیه شده به اندازه یك گردو بردارید و با مرطوب كردن دست به آن فرم بدهید،سپس این خمیر كه حالا نامش ناگت است را در مخلوط پودر سوخاری و پفك نمكی بغلتانید و در روغن داغ سرخ كنید. بهتر است این خمیر را برای یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند،سپس سرخ کنید.اگر بخواهید ناگت را با قابهای مختلف شکل دهید.یک کیسه فریزر را باز کنید با کف دست کمی انرا خیس کنید.خمیر ناگت را روی آن باز کرده سپس قالب بزنید.به دلیل آنكه پودر مخصوص ناگت دردسترس نیست، در این دستور از مخلوط پفك‌نمكی استفاده می‌شود تا به رنگ و مزه واقعی پودر ناگت نزدیك باشد.

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • ۱۳:۲۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    هويج پلو

    هويجو درشت رنده مى کنيم تو ماهيتابه با روغن و کمى آب و گلاب و  شکر بسته به مقداره هويجتون مى ذاريم بپزه بعد که آبش کم شد زعفران اضافه مى کنيم.بايد هويج شيرين و طعمه گلاب و زعفران داشته باشه.برنجو من کته مى کنم بعد که آبش کشيده شد مى ريزم تو ظرفه ديگه,و يک عدد تخم مرغ و يک ق غ ماست و زعفران قاطى مى کنم ميريزم کف قابلمه وبعد لايه لايه برنج و هويج پخته شدرو ميريزم تا آخر و در قابلمه رو ميذارم تا دم بکشه و ته چينشم بپزه. مقدارى هويجم براى تزيين نگه داريد.مرغم هرجور خودتون دوست داشته باشيد مى پزيد من پيازو تفت مى دم با مرغ و بعد آب اضافه کرده وزعفران و يک ق چ رب و گوجه فرنگى و برگه کرفس مى پزم.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۳:۳۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    نافله خوزستانی 

    مواد لازم

    گوشت چرخ‌کرده  ۵۰۰ گرم

    آرد نخودچی  ۵۰۰ گرم

    پیاز بزرگ  ۴ عدد

    سركه  ۱ فنجان

    شكر  ۲ فنجان

    آب  ۵ پیمانه

    كره  به مقدار لازم

    نعنا خشک  به مقدار لازم

    نمک و فلفل و زردچوبه  به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱- ابتدا 2عدد پیاز را رنده كنید و به همراه گوشت چرخ‌كرده، آرد نخودچی، نمك، فلفل و زردچوبه مخلوط كرده و كم كم به آن آب اضافه كنید.توجه داشته باشید آب به میزانی باید اضافه شود كه مایه شل نشود و حالت انعطافی داشته باشد.

    ۲- مواد را ورز دهید بعد به شكل دایره‌های كوچك درست كرده، در كره سرخ كنید. می‌توانید دو عدد پیاز دیگر را به صورت نگینی سرخ‌كرده، زردچوبه و نمك زده بعد آب را اضافه كرده، نعنا را ساییده و در آب بریزید.

    ۳- سركه و شكر را اضافه كرده و بگذارید به مدت 20 دقیقه بجوشد بعد نافله‌های سرخ‌شده را درون مواد آبكی قرار دهید تا با حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه جوش بزند.

    سایر نکات

    1)بهتر است از سركه قرمز یا سركه سیب استفاده كنید.

    2)این غذا رب ندارد ولی در صورت تمایل میتوانید مقداری زعفران به آن اضافه کنید

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۶:۱۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ماهی سفید

    مواد لازم برای پخت ماهی:

    1 عدد ماهی سفید

    2 قاشق غذا خوری آب نارنج

    نمک به مقدار لازم

    1 عدد پیاز به صورت خلال های نازک

    100 گرم جعفری ساتوری شده

    روش پخت:

    ابتدا ماهی را حلقه حلقه میکنیم

    سپس نمک،آب نارنج می زنیم و سرخ میکنیم

    به همان ترتیب که برش دادیم در ظرف کنار هم گذاشته 

    و پیاز جعفری که از قبل خرد شده را زیر آن میریزیم.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۶:۳۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #غذا

    #کوفته_هلو_شیرازی

    گوشت ۳۰۰ گرم

    هویج رنده شده ۳۰۰گرم 

    تخم مرغ ۱ عدد 

    پیازرنده شده وب گرفته ۱  عدد

    آرد نخود کمی( ۱تا دوقاشق) 

    ادویه. فلفل زرچوبه نمک

    رب ۱قاشق آبلیمو کمی شکر کمی 

    پیاز برای سرخ کردن ۱عدد کمی آبلیمو برای داخل آب کوفته:

    آلو مقداری برای وسط کوفتها

    طرز تهیه :

    گوشت هویج رنده شده پیاز تخم مرغ آرد نخودوادویه رو باهم مخلوط کرده وخوب ورز میدیم . 

    پیاز را سرخ میکنیم رب را یه سر تف داده آب را اضافه کرده همین که جوش آمد حرارت را کم کرده ومقداری از مخلوط گوشت به اندازه هلو برداشته یه دونه آلو گذاشته وبه شکل گوفته میندازیم داخل آب تا پخته شه 

    این کوفته آب نداره زباد  فقط مقداری ته قابلمه باید آب داشته باشد

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۶:۳۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    توپک مرغ و چوب شور

    مواد لازم;

    سینه مرغ پخته 1عدد.سیب زمینی پخته کوچک 3عدد.تخم مرغ 1عدد.سیر رنده شده 5 حبه.پودر سیر مقداری.پودر پیاز مقداری.فلفل قرمز-زعفران-نمک-فلفل سیاه-زنجبیل-به مقدار دلخواه

    طرز تهیه;

    سیب زمینی را رنده میکنیم و همه مواد را باهم داخل غذاساز میریزیم و مخلوط میکنیم...به اندازه گردو برمیداریم و دور یک چوب شور میگیریم...و داخل کنجد یا کورن فلکس و یا چیپس خرد شده میغلطانیم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم....نوش جون

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۴۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ته_چین_ماهی

    واسه این غذا ماهی رو توی ارد سوخاری میغلطونیم و بعد یه طرفش رو توی روغن سرخ میکنیم و بعد کف قابلمون روغن میریزیم و بعد تمام ماهی ها رو از اون طرفی که سرخ نشده کف قابلمه میچینیم و بعد برنجی که صاف کردیم رو روی اون میریزیم

    ( میتونیم برنج و با سبزی پلویی مخلوط کنیم.)

     و بعد دم میکنیم . ولی دو سه بار در قابلمه رو باز میکنیم که بخار خارج بشه تا ماهی ترد بمونه .

    درسته یا تکه بودن ماهی یا نوع ماهی بسته به ذائقه و سلیقه شما داره

    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۹:۵۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ته چین آلبالو

    مواد لازم

    برنج   ۴ پیمانه

    زرده تخم‌مرغ  ۴ عدد

    ماست   ۵ قاشق سوپ خوری

    آلبالو   ۴۰۰ گرم

    گوشت چرخ‌کرده یا مرغ  ۴۰۰ گرم

    پیاز   بزرگ  ۱ عدد

    شکر   ۴ قاشق سوپ خوری

    نمک و فلفل     به مقدار لازم

    زعفران ساییده شده   ۱ قاشق چایخوری

    روغن ‌مایع    به مقدار لازم

    کره  ۲۵ گرم

    طرز تهیه

    ۱- بعد از شستن آلبالوها، هسته آنها را درآورید. سپس آلبالوها را در کاسه درداری بریزید و روی آنها شکر بپاشید و در یخچال قرار دهید.

    ۲- البته توجه داشته باشید که این کارها را یک روز قبل از درست کردن ته‌چین باید انجام دهید.

    ۳- برنج را بشویید و همراه با مقداری نمک، حداقل به مدت 2 ساعت خیس کنید. در این فاصله زمانی، کاسه حاوی آلبالو را از یخچال خارج کنید و در سبدی که روی کاسه دیگری قرار گرفته است بریزید و آب حاصل را کنار بگذارید.

    ۴- پیاز را به صورت خلالی خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. سپس پیاز خرد شده را داخل روغن سرخ کنید. پس از آن، گوشت را نیز اضافه کرده، با کمی نمک و فلفل مزه‌دار کنید. بعد از اینکه گوشت را نیز همراه با پیاز تفت دادید، نصف استکان آب داخل تابه بریزید و در آن را بگذارید تا گوشت بپزد.

    ۵- قابلمه مناسبی را تا نیمه از آب پر کنید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا آب به جوش آید. سپس برنج را در آب در حال جوش بریزید و پس از نیم‌پز شدن برنج، داخل سبد آبکشی کنید.

    ۶- کاسه بلوری بزرگی آماده کنید و زرده‌های تخم‌مرغ را در آن بریزید. سپس 4 قاشق ماست نیز به آن اضافه کنید و توسط چنگال خوب هم بزنید.

    ۷- پس از آن، محلول زعفران را نیز بیفزایید و دوباره با چنگال هم بزنید

    ۸- حالا برنج آب‌کش شده را داخل کاسه بریزید و با کمک قاشقی بزرگ به این مایه آغشته کنید. البته این کار را به آرامی انجام دهید تا برنج له نشود.

    ۹- تابه گرد نچسبی آماده کنید و مقداری روغن در آن ریخته، نیمی از برنج را داخل تابه بریزید. سپس آلبالوی بدون آب را روی برنج بریزید و با پشت قاشق سطح آن را صاف کنید. حالا سطح آلبالو

    را با لایه‌ای از گوشت چرخ‌کرده سرخ شده، بپوشانید. در مرحله آخر، باقیمانده برنج را روی گوشت بریزید و دوباره با پشت قاشق صاف کنید. به این ترتیب ته‌چین برای دم‌کردن آماده است.

    ۱۰- شما می‌توانید به جای ریختن آب روی برنج، به همان میزان از آب شیرین شده آلبالو به همراه روغن یا کره استفاده کنید.

    ۱۱- مدت زمان لازم برای دم کشیدن ته‌چین حدود 2 ساعت است. بعد از این مدت یک سینی یا دیس گرد را روی دهانه تابه قرار دهید و آن را برگردانید

    سایر نکات

    شما می‌توانید مانند آلبالو پلو، گوشت چرخ‌کرده را به صورت کوفته‌های ریز درآورده، همراه با آلبالو در میان برنج بریزید

    پودر زعفران را در ۳ قاشق سوپ‌خوری آب‌جوش حل کنید. سپس روی کتری در حال جوش بگذارید تا دم بکشد

    در ته چین مجلسی هیچ وقت مرغ رو ریش ریش نکنید، ته چین مجلسی باید مرغش تکه تکه باشه. پس در مهمانی های رسمی این نکته رو فراموش نکنید

    ته چین رو توی فر هم میتونید بپزید، در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد، حدود ۱ ساعت تا ۱ ساعت و نیم.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۲۰:۰۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    , ملا قورمه شمالی

    مواد لازم : 

    بادمجان : 10 عدد متوسط

    گوجه : 500 گرم

    فلفل، زرد چوبه و دارچین : به اندازه لازم

    سبزی :( شامل جعفری و گشنیز و یک دسته کوچک نعنا) : 700 گرم

    تخم مرغ : 5 عدد

    سیر : یک بوته

    پیاز داغ : 4 قاشق غذاخوری

    روغن : به میزان لازم

    آبغوره : به اندازه لازم .

    طرز تهیه : 

    سبزی را پاک کنید و بشویید و خرد کنید. بادمجان‌ها را هم پوست بگیرید و نگینی درشت خرد کنید و در آب و نمک قرار دهید. بعد از یک ساعت آنها را در آورید و خشک کرده و سرخ کنید.سبزی خرد شده را هم اضافه کرده و آن را هم سرخ کنید. پیاز و سیر و گوجه را هم نگینی خرد و به مواد قبلی اضافه کنید. همه مواد را سرخ کرده و ادویه‌ها را اضافه کنید و آبغوره را روی آنها ریخته و در ظرف را بگذارید و حرارت را کم کنید تا به آرامی بجوشد و به روغن بیفتد. بعد تخم مرغ‌ها را روی مواد بشکنید و در ظرف را بگذارید و صبر کنید تخم مرغ‌ها کاملا بسته شود کمی نمک روی آنها بپاشید. غذای شما آماده مصرف است.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۰۹:۱۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    خورشت هویج

    🌷مواد لازم🌷

    🔰مرغ بدون هورمون و سالم 1عدد در حدود 1/5 کیلو یا گوشت شتر و بوقلمون.

    🔰پیاز سرخ کرده با روغن ارده کنجد 2تا3 قاشق سوپخوری.

    🔰هویج(زردک) یک کیلو.

    🔰آلوی خشک 250گرم.

    🔰زعفران ساییده شده 1قاشق مکرباخوری.

    🔰عسل 1تا2 قاشق سوپخوری.

    🔰رب انار به مقدار لازم.

    🔰روغن ارده کنجد یا روغن حیوانی 150گرم.

    🔰نمک دریا به مقدار کافی.

    🌻

    🌷طرز تهیه🌷

    مرغ یا گوشت را با پیاز سرخ کرده و با 2تا3 لیوان آب سالم می گذاریم تا بپزد.هویج را ورقه و خلال می کنیم و با روغن کمی سرخ میکنیم و با آلوی شسته شده داخل مرغ یا گوشت میریزیم میگذاریم بپزد.زعفران را در آب جوش حل میکنیم با کمی نمک و عسل داخل خورشت می ریزیم و می گذاریم خورش کاملا به روغن بیفتد.

  • ۰۹:۲۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    انچیلادای_سوییسی 

     یک غذای گوشتی ساده و ترکیبی از همه طعم های خوشمزه است

    طرز تهیه انچیلادای سوییسی :

    این غذا، یک غذای گوشتی ساده و ترکیبی از همه طعم های خوشمزه انچیلادای سوییسی یا انچیلادای سبز (ورده) است. این غذا بهترین انتخاب برای مهمانی های دور همی شام با دوستان یا خانواده است. مقداری روغن زیتون داخل ماهیتابه ای که روی اجاق گاز گذاشته اید بریزید و حرارت را زیاد کنید. هنگامی که روغن داغ شد، تکه های مرغ را اضافه کنید. با یک قاشق چوبی مرغ ها را از هم جدا کنید. با نمک و فلفل آن را طعم دار کنید.

    بعد از اینکه مرغ ها طلایی شدند، یکی دو حبه سیر خرد شده و دو فنجان سالسای سبز (ورده) (سالسای سبز : نوعی سس سبز رنگ است که از پوست گوجه فرنگی (معروف به توماتیلو) تهیه می‌شود.) اضافه کنید و مواد را هم بزنید. فلفل جالاپنو را ریز ریز کنید و دانه های آن را پاک کنید و داخل ماهیتابه بریزید و هم بزنید. یک فنجان آب مرغ یا گوشت (هر کدام که دم دست تان است) به مواد اضافه کنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد به غلظت برسند.

    غذا را داخل یک ظرف مخصوص فر بریزید و روی آن خرده های چیپس تورتیلا و پنیر مونتری جک بریزید و آن را داخل فر- که از قبل آن را با حرارت 350 درجه گرم کرده اید- ، به مدت 15 دقیقه – یا تا زمانی که پنیر شروع به حباب زدن کرد- قرار دهید. وقتی غذا را داخل فر می گذارید، چشم از آن برندارید، چرا که هم درجه حرارت ممکن است متفاوت باشد و هم اینکه باید مواظب باشید که پنیر فقط آب شود و طلایی نشود. وقتی غذا را از فر خارج کردید، آن را بلافاصله سرو کنید. آن را به همراه برنجی که به سبک اسپانیایی پخته اید سرو کنید. می توانید به جای ریختن غذا داخل ظرف مخصوص فر، آن را به سبک انچیلادا ورده، داخل نان تورتیلا سرو کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان