خانه
1.88M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۵:۱۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    بقچه گوشت

    این مواد خمیر برای 2 الی 3 نفر مناسبه. برای مقادیر بیشتر میتونید مواد خمیر رو دو برابر کنید.

    مواد لازم برای خمیر:

    شیر دو سوم پیمانه؛

    روغن مایع 3 ق غ؛

    خمیر مایه 1ق غ؛

    شکر 1 ق غ سرخالی؛

    آرد سفید یک و نیم پیمانه یا کمی بیشتر؛

    نمک 1 ق چ سرخالی؛

    طرز تهیه خمیر:

    برای تهیه خمیر ابتدا خمیرمایه را با مقداری از شیر ولرم (با دمای حدود 42 درجه) و شکر در یک لیوان مخلوط میکنیم و روی آن را میپوشانیم و در جای تاریک و نسبتا گرم میگذاریم تا خمیر مایه فعال شود و پف کند.

    سپس در کاسه ای، مابقی شیر ولرم و نمک و دو قاشق از روغن را مخلوط میکنیم. خمیر مایه فعال شده را به آن اضافه میکنیم و بلافاصله بدون بهم زدن، مقداری از ارد را روی آن میریزیم و بهم میزنیم. مابقی آرد را کم کم اضافه میکنیم و خمیر را ورز میدهیم. در این زمان یک قاشق باقیمانده روغن را نیز اضافه میکنیم.دستمان را نیز چرب میکنیم. این روغن باعث میشود که خمیر، نیاز به اضافه کردن ارد بیشتری نداشته باشد. اما اگر با این حال خیلی چسبناک بود، کمی ارد به آن اضافه کنید. یه مقدار از چسبناکی خمیر هم حین ورز دادن کم میشود. به جای ورز دادن میتوانیم حدود صد بار خمیر را بلند کنیم و توی ظرف بکوبیم. کاسه بزرگی را کامل چرب میکنیم و خمیر را در آن یک دور میچرخانیم. روی ظرف را با سلفون یا پارچه میپوشانیم و به آن حدود نیم ساعت تا 45 دقیقه در جای نسبتا گرم استراحت میدهیم تا ور آید و حجمش دو برابر شود. 

    زمانی خمیرمان آماده است که اگر انگشت را در آن فرو کنیم، به حالت اول برنگردد. 

    بعد از این مدت پف خمیر را با مشت میخوابانیم. سینی یا قالب را چرب میکنیم.از خمیر به اندازه یک گردو برمیداریم و توی دست پهن میکنیم. از مواد دلخواه وسط آن قرار میدهیم و خمیر را مانند بقچه میبندیم و در دست گرد میکنیم و داخل سینی به صورت جدا یا کنار هم قرار میدهیم. 

    روی سینی را با پارچه تمیز بپوشانید و مجددا حدود بیست دقیقه به آن استراحت دهید. سپس با قلمو روی آنها مخلوط زرده تخم مرغ و کمی زعفران و کمی ماست بمالید و در صورت تمایل روی آن کنجد یا سیاه دانه بپاشید. سینی را در فر با دمای 180 درجه طبقه وسط به مدت 20 دقیقه یا تا زمانیکه روی نانها طلایی شود، قرار دهید. 

    میتوانید به محض گذاشتن سینی در فر، در یک ظرف رویی کوچکی آب بریزید و کف فر قرار دهید. رطوبت این آب باعث لطافت نان میشود. 

    بعد از پختن بقچه ها، اجازه دهید خنک شوند و از ظرف به راحتی آنها را جدا کنید. 

     من برای مواد میانی از گوشت قلقلی سرخ شده استفاده کردم. در واقع گوشت چرخکرده و یه عدد پیاز رنده شده (اب گرفته) و نمک و فلفل و زرچوبه رو مخلوط کردم و ورز دادم و قلقلی کردم. بعد هم توی روغن سرخشون کردم. میتونید از مواد دلخواه مثل پنیر پارمیسان و فلفل دلمه ای ریز و هویج ریز توی قلقلیها استفاده کنید. نوش جان

  • ۱۶:۴۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    دلمه کلم برگ

    مواد لازم

    برنج 1 پیمانه (160 گرم)

    فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم

    آلو خورشی1 پیمانه

    رب گوجه‌فرنگی 4  قاشق سوپ‌خوری (60 گرم)

    روغن مایع (مخصوص سرخ‌کردن)به مقدار لازم

    پیاز (خردشده)1عدد (150 گرم)

    گوشت چرخ‌کرده (مخلوط گوسفند و گوساله)400 گرم

    زعفران (ساییده و حل‌شده در آب) 2 قاشق سوپ‌خوری

    شکر یک دوم  پیمانه (80 گرم)

    آب‌ لیموترش 3 قاشق سوپ‌خوری (40 میلی‌لیتر)

    دارچین یک دوم قاشق چای‌خوری (2 گرم)

    سبزی (پاک و خردشده) 200 گرم

    کلم‌برگ1 عدد (1100 گرم)

    کره یک دوم  پیمانه (80 گرم)

    سبزی شامل تره، جعفری (جمعاً 100 گرم)، شبت، گشنیز (جمعاً 60 گرم) و ترخون (40 گرم) می‌باشد.

    طرز تهیه

    1. برنج را از سه ساعت قبل با مقداری آب و  نمک خیس کرده، سپس هنگام پخت، آب روی آن را خالی کرده، آلو را نیز از یک ساعت قبل در مقداری آب خیس کنید.

    2. در قابلمه‌ای مناسب، مقداری آب ریخته، روی حرارت زیاد قرار دهید. زمانی‌که جوش آمد، برنج را به مدت پنج تا هفت دقیقه داخل قابلمه حاوی آب جوش بریزید تا نیم پز شود، سپس در آبکش بریزید.

    3. در تابه ای مناسب، نیمی از رب گوجه‌ فرنگی را در کمی روغن تفت دهید تا خوش رنگ شود، سپس در تابه ای دیگر، پیاز را در روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود، گوشت را به آن اضافه کرده و با حرارت بالا تفت دهید تا گوشت کاملاٌ سرخ شود، پس از آن، کمی نمک و فلفل به گوشت اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید، دو پیمانه آب و رب گوجه فرنگی سرخ شده را به آن افزوده و حرارت را ملایم کنید تا آب آن تبخیر شود.

    4. در اواخرِ پخت، نیمی از زعفران، نیمی از شکر، نیمی از آب‌لیمو و نیمی از دارچین را به تابه اضافه کنید و پس از چند جوش از روی حرارت بردارید.

    5. سبزی را در تابه ای حاوی روغن به مدت یک تا دو دقیقه تفت دهید و به همراه برنج به مواد بالا اضافه کنید.

    6. کلم ‌برگ درسته را در آب جوش قرار دهید تا به مدت 10 دقیقه بجوشد. کمی نمک به آن بیفزایید و اجازه دهید به مدت دو دقیقه دیگر در آب جوش بماند تا بپزد، سپس از آب خارج کرده و برگ های کلم را از آن جدا کنید و مجدداً در آب جوشی که به آن کمی نمک افزوده بودید، قرار دهید. یکی دو جوش که زد، در آبکش بریزید و با چاقویی تیز، قسمت های کلفت کلم را بگیرید.

    7. مایه دلمه را در گوشه‌ای از برگ کلم قرار دهید و آن را به صورت رول بپیچانید (دقت کنید دلمه‌ها مرتب و منظم پیچیده شوند و همه به یک اندازه باشند)

    8. کفِ قابلمه‌ای مناسب، مقداری روغن بریزید و با چند عدد برگِ کلم کف قابلمه را بپوشانید، دلمه‌ها را طوری روی آن قرار دهید که نوک آزاد برگ در زیر قرار گیرد. یک ردیف را چیده، ردیف دوم را خلاف جهت ردیف اول بچینید.

    9. کره را گرم کرده، باقی مانده رب گوجه فرنگی را در آن تفت دهید، سپس به همراه سه پیمانه آب، مقداری نمک و فلفل روی حرارت قرار دهید. زمانی که داغ شد، روی دلمه‌ها ریخته، بشقاب سنگینی روی دلمه ها بگذارید، سپس درِ قابلمه را ببندید و حرارت را زیاد کنید تا بخار آن بلند شود. زمانی که بخار آن بلند شد، حرارت را ملایم کنید و بگذارید دلمه به مدت یک ساعت و30 دقیقه بپزد (آب دلمه باید کم باشد و به دفعات از کناره های قابلمه روی آن ها ریخته شود).

    10. در اواخرِ پخت، بقیه شکر، آب‌لیمو، آلو (به همراه آب آن) زعفران و دارچین را مخلوط کرده و به دلمه بیفزایید؛ پس از پخت، دلمه را در ظرف مورد نظر قرار داده، از مایع دلمه روی دلمه ها بریزید و سرو کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۶:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    پاستای مرغ و باقلا

    مواد لازم براي 2  نفر

    200 گرم باقلای پوست گرفته و پخته شده

    1 عدد پیاز کوچک خرد شده

    1 حبه سیر خرد شده

    2 عدد سینه مرغ پخته و خرد شده

    100 گرم قارچ کوچک

    200 گرم پاستای نواری

    2 ق س آب لیمو

    75 میلی لیتر آب مرغ

    2 ق س خامه نرم شده

    3 ق س پنیر پارمسان

    3ق س جعفری خرد شده

    به میزان لازم نمک و فلفل

    به میزان لازم کالباس مرغ خرد شده

    1   پیاز و سیر را داخل روغن داغ تفت دهید تا نرم شوند. تکه های مرغ را همراه با مقدار لازم نمک و فلفل اضافه کنید و مواد را با هم تفت دهید تا مرغ ها برشته شوند. قارچ ها را بشویید و درسبدی بریزید تا آب آنها گرفته شود. اگر قارچ ها بزرگ بودند، آنها را به صورت دلخواه خرد کنید. اکنون قارچ ها را داخل تابه بریزید و به همراه مواد آنها را تفت دهید. حالا آب مرغ را به همراه خامه و آب لیمو به مواد اضافه کنید و کمی صبر کنید تا مواد خوب جا بیفتد.

    2 در این میان یک قابلمه مناسب را با مقدار کافی آب روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس پاستا را به همراه مقداری نمک داخل آن بریزید. بعد از اینکه پاستا آماده شد، آن را در سبدی ریخته و کنار بگذارید.

    3 اکنون در یک ظرف مناسب پاستا را به همراه مواد داخل تابه و باقلا های پخته بریزید و خوب مخلوط کنید. 4/3 پنیر پارمسان و همه جعفری های خرد شده را هم اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.

    3  پاستا را در ظرف  مورد نظرتان بریزید. ظرف را با کالباس خرد شده و باقیمانده پنیر پارمسان تزیین کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۷:۲۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    #اسنک_تن_ماهی 

     مواد لازم:

    نان تست 8 عدد 

    تن ماهی 200 گرم 

    پنیر موزارلا 150 گرم 

    برگ ریحان خرد شده 4 قاشق غذاخوری 

    روغن زیتون مقداری

     طرز تهیه:

    کمی روغن زیتون ته سینی فر یا ته ماهیتابه بریزید و 4 عدد نان تست را روی سینی فر یا داخل ماهیتابه بگذارید.

    روی نان ها را با مواد ( تن ماهی ، پنیر رنده شده ، برگ ریحان خرد شده ) پر کنید و 4 عدد نان باقی مانده را روی نان ها قرار دهید ( با 8 نان تست 4 اسنک خواهید داشت ).

    سینی را داخل فر با کمترین دما قرار دهید ( یا ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید ) ، پس از اینکه یک طرف برشته شد برگردانید و طرف دیگر را نیز برشته کنید.

    پنیر نیز همزمان با تست کردن نان ذوب خواهد شد ، پس از آماده شدن اسنک ها را در ظرف بگذارید و به صورت مثلثی برش بزنید و با سس دلخواه سرو کنید.

    نکته: تن ماهی را پیش از مصرف حتما بجوشانید ، از تکه های کباب شده ماهی سالمون نیز میتوانید برای تهیه این اسنک خوشمزه استفاده کنید.

  • ۱۷:۲۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    #الفته_لبنانی

    مواد لازم

    سینه مرغ آبپز 1 عدد                                     پیاز 1 عدد

    کدو ، بادنجان ، سیب زمینی و هویج هر کدام 2 عدد

    نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

    مواد لازم سس :

    ماست 2 لیوان                             سس مایونز 1 قاشق غذاخوری

    آبلیمو 1 قاشق غذاخوری                نمک و فلفل به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    کدو ، بادنجان ، سیب زمینی و هویج را خرد کرده سپس در روغن سرخ کنید . پیاز را سرخ کنید بعد مرغ پخته را خلال کرده به پیاز اضافه کنید . سپس سبزیجات سرخ شده را به همراه نمک و فلفل به مرغ اضافه کنید . تمام مواد سس را با هم مخلوط کرده وقتی الفته را در ظرف مناسب سرو کشیدیم سس را روی مواد میریزیم .

  • leftPublish
  • ۱۹:۲۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    خورشت_کدو_انگشتی

    سینه مرغ مکعبی خورد شده که من از سینه بوقلمون استفاده کردم. تیکه های مرغ رو کمی فقط تفت بدین. کنار بذارین. کدوها رو حلقه کردی. حدود 2 سانت. کدو ها رو هم یک تفت بدین. لازم نیست زیاد سرخ شن. روغن زیادی هم نیاز نداره. فلفل دلمه رنگی. هر رنگی دوست دارین. فقط سبز نباشه. بعد هر جور دوست دارین به خلال بزنین. یک عدد پیاز تفت بدین. زردچوبه زده. دو ق. رب گوجه. بعد اب بریزین. سس اماده است. این سس را روی خوراک بریزین. سس روی خوراک و بپوشونه. بیشتر نه. فویل بکشین داخل فر با دمای 150 بزارین بپزه. نیم ساعت اخر زعفرون و کمی ابلیمو تازه بزنین. این غذا رو میتونین داخل ماهیتابه روی گاز هم درست کنین. نوش جان 🌹

    شام چی درست کنیم؟

  • ۰۱:۱۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    سوفله_اسفناج و پنیر

    مواد لازم:

     پنیر پارمزان : 60 گرم

     کره : 30 گرم

     شیر : ¾ پیمانه

     اسفناج : یک دسته

     تخم مرغ : 3 عدد

     خرده نان : 2 قاشق سوپ‌خوری

     آرد : ½1 سوپ‌خوری

     کره آب شده : به مقدار لازم

     فلفل قرمز : به مقدار لازم

    طرز تهیه:

     یک سوفله پفکی با طعم اسفناج و پنیر جذابیت ویژه‌ای به غذاهای روز میز می‌دهد. برای  بدست آمدن یک سوفله پفکی و سبک مطمئن شوید سفیده‌ها هم‌دمای اتاق هستند. 20 دقیقه قبل ازآن‌که زرده‌ها و سفیده‌ها را مخلوط کنید؛ آنها را از یخچال خارج کنید.

    ته اسفناج‌ها را ببریدة بشوئید و آنها را ریز خرد کنید.

    پنیر پارمزان را رنده کنید.

    زرده و سفیده تخم مرغ‌ها را جدا کنید.

    کره را در یک شیرجوش متوسط روی حرارت متوسط آب کنید.

    آرد را اضافه کنید و از قاشقی چوبی برای هم زدن استفاده کنید تا وقتی مخلوط یک دست شود. حرارت را کم کنید و در حال هم زدن آن را به مدت 1 دقیقه بپزید تا وقتی مخلوط حباب بزند. سپس آن را از روی حرارت بردارید.

    تدریجاً شیر را به مخلوط آرد اضافه کنید و مدام هم بزنید تا وقتی مخلوط یکدست شود. تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مخلوط را به جوش بیاورید و در حال هم زدن مداوم به مدت 3 تا 5 دقیقه آن را بپزید یا تا وقتی مخلوط غلیظ شود .

    اسفناج را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا وقتی اسفناج نرم شود.

    تابه را از روی حرارت بردارید و پارمزان را به آن اضافه کنید.

    زرده تخم مرغ‌ها را هم بزنید و به مخلوط بالا اضافه کنید. سپس آن را با نمک و فلفل قرمز مزه دهید.

    فر را از قبل تا 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. کف و دیواره‌های شش قالب نسوز (با ظرفیت 185 میلی لیتر، ¾ فنجان)‌ را با کره آب شده چرب کنید.

    خرده نان‌ها را میان قالب‌ها تقسیم کنید و در آنها بچرخانید تا کف  و دیواره قالب‌ها را بپوشاند. حالا آنها را تکان دهید تا اضافه نان‌ها بیرون بریزد.

    از یک همزن برقی برای هم زدن سفیده تخم مرغ‌ها در یک کاسه خشک و تمیز استفاده کنید تا وقتی شکل بگیرند.

    از یک قاشق فلزی بزرگ برای مخلوط کردن نصف سفیده تخم مرغ در مخلوط اسفناج استفاده کنید. به آرامی بقیه سفیده تخم مرغ را نیز اضافه کنید. مخلوط را با قاشق به‌طور یکنواخت در میان قالب‌های آماده شده قرار دهید.

    قالب‌ها را در یک سینی پخت بزرگ قرار دهید.

    آنها را برای 15 دقیقه در فر بپزید یا تا وقتی سوفله‌ها پف کنند و طلایی شوند. بلافاصله سرو کنید.

    نوش جون

    شام چی درست کنیم؟
  • ۰۱:۲۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    پلو_اسفندی

    مواد لازم:

    گوشت گوسفند (با استخوان) : ۴۰۰ گرم

    پیاز (چهار قاچ شده) : ۱ عدد

    زردچوبه (پودرشده) : ۱ قاشق چای خوری

    عدس  : یک دوم پیمانه

    لوبیا سفید :  ۲۱پیمانه

    نخود  : یک دوم پیمانه

    ماش  : یک دوم پیمانه

    ادویه پلویی جنوب: به مقدار لازم

    میخک (پودرشده) : یک هشتم قاشق چای خوری

    پیازداغ : ۱ پیمانه

    برنج  : ۵ پیمانه

    جو : یک دوم پیمانه

    گندم  : یک دوم پیمانه

    فلفل سیاه (پودرشده) و نمک : به مقدار لازم

    کره : ۲/ پیمانه

    روغن کرمانشاهی : به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    پلو اسفندی در آباده که یکی از شهرهای استان فارس است، در روز اول اسفند ماه تهیه و آماده می شود. در این پلو، معمولاً از هفت نوع غلات و حبوبات استفاده می‌شود. نوع لوبیای آن را می‌توانید بنابر ذائقه‌تان تغییر دهید. این غذا به‌صورت آش و شله نیز تهیه شده که در این صورت در آن از قلم و سیرابی گوسفند استفاده می‌شود و به نام آش اسفندی معروف است.

    در قابلمه‌ای مناسب، گوشت را به‌همراه پیاز و کمی زردچوبه بپزید. حبوباتِ خیس‌شده را نیز به‌طور جداگانه در قابلمه‌ای ریخته و بر روی حرارت قرار دهید تا بپزند؛

    پس از پختِ گوشت، آن را از قابلمه خارج کنید. ادویه پلویی جنوب، میخک و پیازداغ را به قابلمه بیفزایید. آبِ روی برنج خیس‌شده را خالی کرده و در قابلمه بریزید؛

    پس از چند جوش، حبوبات پخته‌شده و غلات خیس‌شده را به قابلمه بیفزایید. نمک و فلفل را نیز به آن اضافه کرده، درِ قابلمه را ببندید تا برنج و غلات کاملاً پخته و آبِ آن تبخیر شود؛

    گوشت را وسط مخلوط پلو گذاشته، درِ ظرف را بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا بخار برنج بلند شود؛

    کره را با سه قاشق سوپ‌خوری روغن کرمانشاهی روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. زمانی‌که بخار برنج بلند شد، روی آن ریخته، درِ ظرف را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا برنج به‌مدت ۴۵ دقیقه دم بکشد. پس از دم کشیدنِ پلو، آن را در دیس کشیده و سرو کنید.

    پیشنهاد:

    در صورت عدم دسترسی به روغن کرمانشاهی، می‌توانید از روغن مایع یا کره استفاده کنید.

    نوش جونتون 

    شام چی درست کنیم؟

  • ۰۱:۴۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    جوجه با روکش اسپاگتی و سبزیجات بخارپز با سس پنیری 

    روش تهیه: 🐥🐥🐥🍗

    سینه مرغ رو نازک برش میدیم . با پیاز،آبلیمو، زعفران ،نمک و فلفل طعم دار میکنیم و میذاریم چند ساعتی تو یخچال بمونه بعد با سیخ چوبی به سیخ میکشیم و ماکارونی را آبکش میکنیم و مثل عکس دور سیخ رول میکنیم و تو ماهیتابه با حرارت ملایم سرخ میکنیم.

    *به جالی ماکارونی میتونیم نودل رو دور سیخ رول کنیم.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۰۹:۴۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    هويج پلو با مرغ 

    🌺 مواد لازم:

    مرغ 4 تکه

    هویج 4 عدد

    پیاز 2 عدد

    برنج 4 پیمانه

    کره 10 گرم

    قارچ 3 عدد

    کدو 1 عدد

    روغن ،نمک ، فلفل ، زعفران به مقداردلخواه

    🌺طرز تهیه:

    ابتدا تکه های مرغ را همراه 1 عدد پیاز خرد شده و چند حبه سیر داخل آب در حال جوش میریزیم تا پخته شوند ، تا مرغ ها آماده شوند برنج را جوشانده و آبکش می کنیم و هویج ها را با رنده درشت رنده کرده و پیاز ها را هم بصورت نوارهای بلند و باریک خرد می کنیم و با یکدیگر تفت می دهیم تا پیاز ها طلایی شوند سپس نمک و فلفل و زعفران را به مخلوط پیاز و هویج اضافه کرده و حرارت را کم می کنیم و در تابه را می گذاریم تا بخوبی پخته شوند ، سپس مرغ های پخته شده را با کمی روغن تفت می دهیم و یا در دمای بالای فر در فر می گذاریم تا کمی برشته شوند ، پیاز و سیر را از آب مرغ خارج می کنیم ، قارچ ها و کدو را همراه کمی فلفل به آب مرغ اضافه می کنیم و می گذاریم تا کمی غلیظ شود . آب مرغ را صاف کرده و 4 تا 5 قاشق از آن را به مخلوط پیاز و هویج اضافه می کنیم ، مخلوط سبزیجات را بصورت سنتی لابه لای برنج ریخته و برنج را دم می کنیم و در آخر مقداری کره و زعفران روی آن می ریزیم و تکه های مرغ را اضافه می کنیم .

    نکته: اگر دوست داشته باشید می توانیید خوراک مرغ این غذا را همراه یک قاشق مربا خوری شکر ، یک قاشق غذا خوری زنجبیل رنده شده و دو قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی تهیه کنید تا طعم متفاوتی داشته باشد .

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • ۰۹:۴۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    بورك پاچانگا با گوشت

    مواد لازم 2 -4 نفر

    3 ورق خمیر یوفکا 

    500 گرم گوشت چرخ‌کرد ه 

    1 عد د پیاز متوسط (نگيني خرد شود)

    2 ق س  رب گوجه‌فرنگی 

    300 گرم  پنیرپیتزا 

    100 گرم اسفناج یا برگ چغندر خرد شد ه 

    به میزان لازم نمک، فلفل، آویشن و زرد چوبه 

    2 /1 پیمانه  آب 

    2  /1 پیمانه  روغن 

    2 عدد زرده تخم‌مرغ

    1. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز را داخل آن تفت دهید. بعد از سبک شدن پیاز، گوشت چرخ کرده را اضافه و  تفت دهید.  بعد از اینکه آب گوشت کشیده شد و رنگ آن تغییر کرد، نمک، فلفل، آویشن و زردچوبه را افزوده و یکی، دو بار آن را هم بزنید، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. کمی هم آب به مواد بیفزایید و در ظرف را بگذارید تا  گوشت پخته و  آب آن کشیده شود. 

    2 روی یک سطح تمیز، یک ورق از خمیر یوفکا را پهن کنید. با آب و روغن توسط یک برس تمیز، آن را حسابی خیس کنید. حالا روی آن پنیر پیتزا بریزید. حالا ورق دوم را روی پنیر پیتزا گذاشته و مجددا با برس آن را به آب و روغن آغشته کنید. روی لایه دوم هم  کمی پنیرپیتزابریزید، سپس روی آن اسفناج‌ بریزید و خوب آن را پخش کنید. حالا ورق سوم را روی اسفناج‌ها گذاشته و لایه سوم را هم به آب و روغن آغشته کنید. حالا باید مایه گوشتی را که آماده کرده اید، به همراه پنیر پیتزا روی لایه آخر بریزید. حالا از قسمت پایین خمیر شروع به رول کردن آن کنید. رولت آماده شده را در قالب مناسب قرار داده روی آن را با زرده تخم‌مرغ و روغن چرب کنید. سینی را در فر 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۰:۰۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    تارت مرغ کشمشی

    مواد لازم

    2 عدد سینه مرغ

    2          /1 پیمانه کشمش

    1 ق چ رنده پوست لیمو

    2 ق س آب لیموی تازه

    2 ق س گشنیز خرد شده

    1 ق چ دارچین

    1 ق چ زنجبیل رنده شده

    2 عدد پیازچه خرد شده

    2 حبه سیر رنده شده

    به میزان لازم نمک و فلفل

    2 ق س روغن زیتون

    به میزان لازم روغن

    10 عدد خمیر پیراشکی یا خمیر ورقه ای

    1  فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. اگر از خمیر ورقه ای استفاده می کنید، خمیر را به صورت دایره هایی با قطر 8 تا 10 سانتی متر جدا کنید. قسمت پشتی قالب های مافین را چرب کنید، سپس خمیرها را روی هر کدام از برآمدگی های قالب مافین قرار دهید. قالب را به مدت 21-10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا خمیر بپزد، سپس آن را از داخل فر درآورده و صبر کنید تا خنک شود.

    2  در این میان مرغ را به صورت تکه های 1 تا 2 سانتی خرد کنید و داخل یک ظرف مناسب بریزید. رنده پوست لیمو، آب لیموی تازه، زنجبیل رنده شده، دارچین، روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل هم اضافه کنید. تکه های مرغ را خوب آغشته به مواد کنید. ظرف را حدود 15 دقیقه یا اگر زمان دارید، بیشتر از 15 دقیقه کنار بگذارید تا مرغ مزه دار شود.

    3  بعد از زمان ذکر شده داخل تابه ای روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس تکه های مرغ را داخل آن سرخ کنید. بعد از اینکه تکه های مرغ کاملا پخته شدند، کشمش شسته و آبکشی شده، پیازچه خرد شده، سیر و گشنیز را هم اضافه کنید. مواد را خوب با هم تفت دهید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

    4  حالا مقداری از مخلوط را داخل خمیرهای برشته شده بریزید، آنها را با مقداری گشنیز خرد شده تزیین کرده و سرو کنید.

     

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۰:۰۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کباب شمالی

    •    تعداد: 2 یا 3 نفر

    مواد لازم

    •    350 گرم گوشت راسته گوسفند یا گوساله  

    •    50 گرم گردوی آسیاب شده  

    •    1 تا 2 قاشق غذاخوری رب انار 

    •    نمک

    •    عدد پیاز بزرگ

    •    چوچاق و جعفری  2 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه

    1. گوشت را بشویید و به قطعات متوسط خرد کنید.

    2. پیاز را رنده کنید. چوچاق و جعفری را کاملا خرد کنید. در یک کاسه بزرگ، پیاز ، گردوی آسیاب شده، رب انار، چوچاق و جعفری خرد شده را با هم مخلوط کنید.

    3. تکه های گوشت را به آنها اضافه کنید. روی کاسه را بپوشانید و 12 تا 24 ساعت در یخچال نگهداری کنید. لازم به ذکر است، نباید به گوشت ها نمک بزنید زیرا باعث سفت شدن کباب می شود. نمک را هنگام کباب کردن گوشت ها روی آنها بپاشید.

    4. سپس گوشت ها را بدون پیاز به سیخ بکشید و روی منقل، كباب کنید

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۰:۰۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    مواد لازم باقالی قاتق برای چهار نفر :

     

    مواد لازم

    اندازه

    مقدار / کالری

    باقالی خشک کشاورزی(پاچ باقلا رشتی)

    100 گرم

    100 گرم / 160 کالری

    شوید(شبت) خشک

    2 قاشق غذاخوری

    100 گرم / 253 کالری

    سیر

    3 الی 4 حبه

    100 گرم / 120 کالری

    تخم مرغ

    2 عدد

    100 گرم / 147 کالری

    روغن

    2 قاشق غذاخوری

    100 گرم / 900 کالری

    آب

    2 لیوان

    100 گرم / 0 کالری

    زردچوبه,نمک وفلفل

    به میزان دلخواه

    100 گرم / 0 کالری

     

    طرز تهیه باقالی قاتق :

    *. به نقل از آکاایران : ابتدا باقالی خشک را 5 الی 6 ساعت قبل (معمولا یک شب تا صبح) را در آب خیس کرده تا پوست آن به راحتی جدا شود. سپس پوست آن را جدا کرده و می شوریم. روغن را در یک قابلمه داغ نموده.

    *. سپس باقالی و سیر خشک خرد شده یا رنده شده را در آن تفت می دهیم.بعد از کمی تفت دادن شوید خشک و نمک- فلفل- زردچوبه را اضافه کرده و کاملا هم می زنیم و در روغن تفت می دهیم. وقتی کاملا بخار جمع شد.

    *. 2 لیوان آب ولرم را به قابلمه اضافه کرده و می گذاریم تا باقالی ها پخته شوند.(دقت شود که باقالی له نشود.) در آخر تخم مرغ ها را در خورش می شکنیم و در ظرف را می گذاریم تا خورش یک جوش بخورد و تخم مرغ ها ببندد.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۰:۰۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کوفته هرمی

    مواد اولیه :

    برای 5 نفر 

    سیب زمینی:  6عدد 

    گوشت: (چرخ كرده) نیم كیلو 

    جعفری: (ساطوری شده) نصف دسته 

    پیاز:  1عدد 

    زعفران: (اختیاری) به میزان لازم 

    لیمو ترش: 1عدد 

    آرد سوخاری: 50گرم 

    تخم مرغ : 3عدد 

    زردچوبه:به میزان لازم 

    فلفل: به میزان لازم 

    نمك: به میزان لازم 

    جوز هندی: (اختیاری) به میزان لازم 

    روغن: به میزان لازم

    طرز تهیه:

    ابتدا سیب‌زمینی‌ها را با مقداری آب و نمك پخته و بعد پوست بكنید و درون مخلوط كن به شكل پوره درآورید، سپس 2 عدد از تخم‌مرغ‌ها را نیز آبپز كنید و به شكل تكه‌های كوچك مربعی خرد كنید.پیاز را خرد كرده و با مقداری روغن تفت داده و گوشت را اضافه كنید. جعفری،‌ نمك،‌ فلفل، زردچوبه،زعفران و جوزهندی را نیز اضافه كنید.‌ پوره‌ها را خوب مخلوط كنید و با انگشت گود كنید و داخل آن‌ها را با مواد پر كنید، سپس یك تكه‌ از تخم‌مرغ‌ را داخل هر كدام قرار دهید و آن‌ها را ببندید.با دست به كوفته‌ها فرم بدهید و آن‌ها را به شكل مخروط درآورید. تخم مرغ باقی مانده را در ظرفی جداگانه بشكنید و خوب مخلوط كنید و كوفته‌ها را داخل تخم‌مرغ زده شده بزنید و داخل پودر سوخاری بغلتانید. در آخر مخروط‌ها را در روغن داغ سرخ كنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۰:۱۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    #فیله_مرغ پرشده

    فیله‌ها را با بیفتک‌کوب می‌کوبیم طوری که پاره نشود و با پیاز، سویا سس،زعفران، روغن زیتون و مقداری فلفل سیاه مزه‌دار کرده و ..

    مواد اولیه:

    نمک، فلفل سیاه و زردچوبه      به میزان لازم

     فیله مرغ  چهار تکه

      پیاز داغ  نصف پیمانه

      زرشک  نصف پیمانه

      گردو  خرد شده یک پیمانه

      زعفران آب کرده   دو قاشق غذاخوری

      سویا سس   یک قاشق غذاخوری

      روغن زیتون  دو قاشق غذاخوری

      پیاز خلال شدهمتوسط   یک عدد

      آب‌لیمو   یک قاشق غذاخوری

      روغن مایع   به میزان لازم

    روش تهیه

    * فیله‌ها را با بیفتک‌کوب می‌کوبیم طوری که پاره نشود و با پیاز، سویا سس،زعفران، روغن زیتون و مقداری فلفل سیاه مزه‌دار کرده و دو ساعت در یخچال می‌گذاریم، سپس به آن آب‌لیمو و نمک اضافه کرده و کنار می‌گذاریم.

    * زرشک و گردو را با پیاز داغ تفت داده و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه می‌افزاییم.

    * بعد از سرد شدن مواد را داخل فیله‌ها قرار داده، رول می‌کنیم و با نخ یا خلالدندان می‌دوزیم و آن‌ها را در روغن داغ در تابه چدنی با شعله ملایم سرخ می‌کنیم.

  • ۱۳:۲۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    رول مرغ

    سينه مرغ رو طوري برش بدين كه ورقه هايي به اندازه كف دست بدست بياد. كمي بكوبيد. يك عدد بادمجان،١عدد كدو،١عدد فلفل دلمه اي قرمز،نمك و فلفل سياه. 

    سبزي هارو به صورت باريك و بلند برش ميدهيم. داخل هر تكه مرغ از هركدوم ميذاريم و با توجه به ذائقه خود نمك و فلفل ميزنيم و رول ميكنيم. با خلال دندان محكم ميكنيم تا باز نشود. توي روغن داغ و كم سرخش ميكنيم. غذاي شما آماده هست ميتونين سروش كنين. به همين راحتي و آسوني ...

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۳:۲۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    كتلت ماهى

    ماهى رو با سير و پياز حدودا ١٠ دقيقه ابپز كنيد

    سپس با سيب زمينى و سير و پياز و تخم مرغ و ادويه پودر سوخارى ميكس كنيد سپس خوب سرخش كنيد

    تزیینش هم که به شکل ماهی هستش

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۳:۲۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهیه کباب چوبی:

    مرغ رو چرخ كردم با پياز يه حبه سير و زعفرون و نمك و فلفل سياه،مخلوط كردم،گوشت قرمز رو هم چرخ كردم و با پياز و نمك مخلوط كردم و خوب هر دو رو ورز دادم،سپس كلوله كردم و به سيخ چوبي زدم(البته سيخ هايي چوبي را یک ساعت قبل درون اب بزاريد تا خيس بخوره و اب گوشتتون رو نكشه به خودش)و سپس سرخشون كردم.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۴:۲۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    مواد لازم برای تهیه ناگت مرغ رژیمی

    سینه مرغ بدون استخوان 1 عدد کامل

    روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری

    پودر سوخاری 4 قاشق غذاخوری

    پودر نان (من معمولا نان سوخاری رو پودر میکنم که عالی هم میشه) 2 قاشق غذاخوری

    پودر پنیر پارمسان 2 قاشق غذاخوری

    نمک و فلفل به مقدار لازم + کمی زردچوبه

    طرز تهیه ناگت مرغ رژیمی

    برای تهیه ناگت ابتدا سینه مرغ رو به تکه های کوچیک مثل عکس تقسیم کنید. روغن زیتون رو روشون بمالید و پودرها رو بهش اضافه کنید. بعد از اینکه پودر ها به طور یکنواخت به تکه های مرغ چسبیدن، کف سینی فر کاغذ روغنی قرار بدید و مرغ ها رو روش بذارید و در فر با دمای 210 درجه بذارید حدود 20 دقیقه کاملا پخته بشه. وقتی یک طرفش کاملا طلایی شد میتونید بر گردونید تا ظرف بعدی هم طلایی بشه. پودر پنیر پارمسان باعث چسبندگی پودرهای دیگه موقع طبخ میشه، پس حذفش نکنید.

    این غذا کمترین کالری رو نسبت به ناگت های همسان خودش داره و به خوشمزگی همون هاست. میتونید با یک سس خوشمزه و مقداری سالاد سبزیجات سرو کنید و به عنوان یک وعده سالم و رژیمی نوش جان کنید. همچنین بسیار مناسب برای یک پیش غذای خوشمزه و سالم و سبک هست. نوش جان

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان