خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۰:۳۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    .

    اسنك خوشمزه تن ماهي

    .

    ❣يكعدد كنسرو تن ماهي رو بعد از گرفتن روغن آن با چنگال خرد كنيد. دو سه ق جعفري خرد شده، نصف ليوان پنير پيتزاي رنده شده، يك ق مرباخورس سس خردل، يك ق چ پودر سير، يك ق م سويا سس، دو سه ق سس مايونز رو بهش اضافه كرده مخلوط ميكنيم . از مايه روي نان تست گذاشته يك نان تست ديگه روي آن قرار داده كمي كره آب شده دو طرف اسنكها بماليد و تا طلايي شدن دو طرف ان در دستگاه ساندويچ ساز قرار ميديم و گرم سرو ميكنيم.

  • ۱۰:۴۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    .

    شاورما مرغ

    ⭕️مواد لازم برای مرغ:

    سینه مرغ=1 عدد

    روغن زیتون=1/3 لیوان

    آبلیمو=1/3لیوان

    ادویه مخلوط=۱ قاشق مرباخوری(من از ادویه مرغ وماهی استفاده کردم )

    نمک و پودر فلفل قرمز=به مقدار لازم

    ماست=نصف لیوان

    ●مواد لازم برای سالاد:

    کاهو خرد شده+خیار شور خرد شده+گوجه فرنگی

    ●مواد لازم برای سس شاورما:

    ماست غلیظ=نصف لیوان

    ارده=2 قاشق غذاخوری

    پودر سیر=1 قاشق مرباخوری( یا چند حبه سیر کاملا له شده)

    نمک و فلفل=به مقدار لازم

    ● طرز تهیه:

     سینه مرغ را در ظرفی ریخته روغن زیتون+ماست+ادویه مخلوط+نمک و فلفل+آبلیمو را به آن اضافه کرده با دست مخلوط را خوب هم بزنید تا مواد جذب مرغ شود سپس ظرف را به مدت یک روز کامل در یخچال قرار دهید .( من چون یکمرتبه تصمیم گرفتم که درست کنم حدود دوساعت استراحت دادم)😆 مرغ را از یخچال خارج کرده به صورت خلال خرد کرده در مقداری کره( اگر نخواستید کمی روغن) در ماهیتابه نسوز تفت دهید تا خلال های مرغ کمی سرخ شوند. ظرف را از روی حرارت برداشته کنار بگذارید.

    ● طرز تهیه سس شاورما

    تمام مواد لازم برای سس را با هم مخلوط کرده با قاشق هم بزنید.( من نمیدونستم یه قاشق مربا خوری مایونز هم اضافه کردم که حتما دفعه بعد 

     ●طرز تهیه شاورما:

     نان شاورما را بازکرده روی آن با قاشق کمی از سس بریزید و پهن کنید حالا مرغ بریزید سپس کاهوی خلال شده+خیارشور خلال شده+گوجه فرنگی خلال شده را روی آن قرار دهید.

     نان شاورما را رول کرده و دور آنرا فویل یا کاغذ ساندویچ (کاغذ روغنی) بپیچید.

    من موقع خوردن شاورما بازم سس میریختم بسسسسکه خااااص بود این سس

    .

    ➖نکته:

    چون وقت نداشتم مرغ رو از همون اول خلال کردم بعد در مایع به مدت 2 ساعت استراحت دادم.

    میتونید قبل از سرخ کردن مرغ یک عدد پیاز رو خلالی کرده سرخ کنید.

    پ.ن: نون پیتا یا نون لبنانی رو میتونید از سوپری تهیه کنید دوستان عزیز.

    امیدوارم این خوراک خوشمزه رو حتما امتحان کنید و لذت ببرید.

    نوووووش جان

     

  • ۱۱:۴۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    پیراشکی گوجه فرنگی 

    مواد لازم

    كره ۱۳۵ گرم

    تخم مرغ دو عدد

    آرد سه پیمانه

    گوجه‌فرنگی پوره‌شده نصف پیمانه

    بیكینگ‌پودر دو قاشق چایخوری

    مواد لازم داخل پیراشكی

    گوجه‌ فرنگی خرد شده دو عدد

    قارچ ۲۰۰ گرم

    كلم سفید ۱۰۰ گرم

    جعفری پنج قاشق غذاخوری

    پیاز یك عدد

    سس گوجه‌فرنگی دو قاشق سوپخوری

    نمك، فلفل، آویشن به مقدار لازم

    ********

    طرز تهیه

    كره ذوب شده را با تخم مرغ خوب زده، سپس پوره گوجه‌فرنگی را به آن اضافه كنید و در انتها آرد و بیكینگ‌پودر را افزوده كمی‌ورز داده تا خمیر یكدستی به دست آید. خمیر را داخل كیسه نایلونی به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. پیاز را خرد كرده و تفت دهید سپس قارچ را اضافه كرده و به تفت دادن ادامه دهید.گوجه‌فرنگی، كلم سفید و جعفری، سس گوجه‌فرنگی را به آنها افزوده ادویه‌ها را هم اضافه كنید. خمیر را با وردنه باز و با قالب دایره قالب زده و از مواد داخل آن را پر كرده و خمیر را به شكل نیم دایره بسته اطراف آن را با چنگال فشار داده تا دو لبه به هم بچسبند. سپس پیراشكی‌ها را در روغن سرخ كنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۱:۴۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    پاته مرغ یک پیش غذای خوشمزه

      آرد سفید گندم  ۲۵۰ گرم 

     زرده تخم‌مرغ  یک عدد 

     کره  ۸۰ گرم (اختیاری)

      نمک  یک قاشق چایخوری

      روغن  دو قاشق سوپخوری

     آب سرد چهار تا هشت قاشق سوپخوری (نصف پیمانه)   

    مواد لازم برای داخل پاته :  سینه مرغ خرد شده  (یک سینه کامل)  هویج پخته و خرد شده  دو عدد بزرگ  قارچ سرخ شده و نخود سبز  نصف پیمانه  پیاز بزرگ خرد شده  یک عدد  کره یا روغن  ۵۰ گرم نمک و فلفل به مقدار لازم   مواد لازم برای 

    تهیه سس پاته :  کره  چهار قاشق سوپخوری (۵۰گرم)  آبلیمو  یک قاشق سوپخوری  آرد سفید گندم  دو قاشق سوپ خوری(۱۵ گرم)  شیر  ۱ پیمانه  نمک و فلفل  به مقدارلازم 

    طرز تهیه سس پاته: ابتدا سس را تهیه فرمایید آرد و شیر را با هم مخلوط کنید تا یکنواخت شود   بعد آن را روی حرارت بگذارید تا  جوش بیاید و غلیظ شود  مرتب هم بزنید وقتی سس غلیظ شد کره را به آن بیفزایید تا آب شود آبلیمو و نمک و فلفل را بدان افزوده و هم بزنید تا کاملا یکدست شود طرز تهیه مواد میانی : در یک تابه تفلون  پیاز را با اندکی روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس قارچ را اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید تا آب آن گرفته شود. وقتی آب قارچ گرفته شد، مرغ پخته و خرد شده را با هویج و نخود فرنگی پخته شده به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد سس را داخل آن بریزید و از روی حرارت بردارید و هم بزنید تا همه مواد با سس مخلوط شود. این مخلوط را در ظرفی ریخته و کنار بگذارید. سپس خمیر پاته را آماده کنید: دو پیمانه آرد را با روغن و نمک مخلوط کرده و با دست ورز دهید  وقتی خمیر به دست نچسبید خمیر آماده است . آن را دو قسمت کنید  روی یک سینی آرد بپاشید و یکی از خمیرها را با وردنه باز کرده و نازک نمایید . سپس خمیر را برداشته و در ظرف مورد نظر بگذارید ، ظرف فلزی باشد و اگر لبه ی آن کنگره ای باشد بهتر است و به لبه ی ظرف بچسبانید. و مواد میانی را داخل آن بریزید. حالا باقیمانده خمیر را به صورت نازک درآورده روی خمیر قبلی قرار دهید، به طوری که دو لبه ی خمیر روی هم قرار گیرند سپس سطح خمیر را با چنگال سوراخ نمایید اکنون یک زرده ی تخم مرغ را زده و روی سطح خمیر بمالید و آن را با  ۳۵۰  درجه فارنهایت به مدت یک ساعت در فر قرار دهید تا بپزد خمیر را به شکل در ظرف با وردنه باز کنید و روی مواد بگذارید و کمی فشار دهید. روی این خمیر باید طلایی شود. نکته: پاته (به فرانسوی: Pâté) نوعی غذاست که از قرار دادن گوشت، ماهی، سبزیجات، میوه و غیره در داخل خمیر پای و پخت آن در داخل فر درست می‌شود. هم بطور گرم و هم سرد سرو می‌شود.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۱:۴۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کوفته مرغ خوشمزه 

     سینه مرغ یک کیلو

     پیاز ۲ عدد متوسط

     کره ۱۰۰ گرم

     تخم مرغ ۳-۲ عدد

     زعفران ساییده نصف قاشق چایخوری آب لیمو نصف استکان کوچک

     پودر سوخاری به میزان دلخواه 

    پیاز داغ ۳ قاشق سوپخوری 

    زرشک نصف فنجان رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری نمک و فلفل به مقدار 

    دلخواه طرز تهیه: سینه مرغ را دو بار چرخ کنید. سپس با پیاز پخته شده ، کره ، پودر سوخاری ، تخم مرغ ، نمک و فلفل مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند. رب را با کمی روغن تفت دهید و ۴-۳ لیوان آب و زعفران را اضافه کنید تا جوش بیاید. سپس مخلوط مواد مرغ را ۶-۵ قسمت کرده و هر یک را به صورت کوفته در دست فرم دهید. وسط کوفته ها را با دست گود کرده و به اندازه یک قاشق سوپخوری مقداری زرشک و پیاز داغ در میان آنها قرار داده و مجدداً به صورت کوفته در آورید. بعد در آبی که به طور ملایم می جوشد، قرار دهید تا کوفته ها آماده شود. نکات مهم: این نوع کوفته باید کم آب باشد. در انتهای پخت رب گوجه فرنگی و آب لیمو را به آن اضافه کنید. در صورت تمایل ۱۰- ۸ عدد سیب زمینی ریز یا سیب زمینی استانبولی آب پز شده را با آب لیمو به آب کوفته اضافه کنید و آنها را در ظرف گودی کشیده و سرمیز ببرید می توانید قبل از قرار دادن کوفته در آب جوش، آنها را در روغن کمی سرخ کرده و سپس در آب جوش قرار دهید.

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • ۱۲:۱۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کراکت سیب زمینی

    ۵عدد سیب زمینی متوسط را بپزید(حتی المقدور آبپز نکنید،به روش کبابی کردن در فر سیب زمینی ها را بپزید تا حالت چسبندگی نداشته باشد) و تا گرم است پوست کنده پوره کنید و ۳ ق س کره ی آب شده و نمک  و فلفل قرمز و سیاه به آن افزوده و خوب مخلوط کنید.

    سپس ۱۵۰گرم پنیرگودای رنده شده ، ۳ ق س جعفری ،گشنیز و پیازچه ی خرد شده و ۲عدد تخم مرغ زده شده را به پوره ی سیب زمینی افزوده و همه ی مواد را با هم مخلوط کنید. اکنون هر بار به اندازه ی یک نارنگی کوچک از مواد برداشته در دست شکل دهید(بدون مرطوب یا آردی کردن دست) و ابتدا در تخم مرغ زده شده و بعد در پودر سوخاری بغلطانید و در روغن داغ شده سرخ کنید.

    کراکت های سرخ شده را روی کاغذ روغنی یا دستمال های مخصوص قرار دهید تا روغن اضافه ی آنها گرفته شود سپس با سس دلخواهتان سرو کنید

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۲:۱۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    سیب زمینی خوشمزه دوشس

    مواد لازم: •  یک کیلوگرم سیب زمینی، پوست کنده و خرد شده

    •  نمک

    •  ربع فنجان خامه پرچرب

    •  4 قاشق غذاخوری کره

    •  ربع قاشق چایخوری جوز هندی

    •  نیم قاشق چایخوری فلفل سیاه

    •  3 عدد زرده تخم مرغ

    دستور تهیه:

    1. سیب زمینی ها را در قابلمه بزرگی بریزید و روی آنها آب سرد بریزید. چند قاشق چایخوری نمک به آب اضافه کنید و بگذارید 25 دقیقه جوشد تا سیب زمینی ها نرم شوند.

    2. وقتی که سیب زمینی ها در حال پختن هستند، 2 قاشق غذاخوری کره را آب کنید و کنار بگذارید. این کره را باید روی سیب زمینی بمالید و سپس در فر بگذارید. فر را از قبل بگذارید در دمای 425 درجه گرم شود.

    3. وقتی سیب زمینی ها پختند، آب آنها را با آبکش بگیرید و دوباره سیب زمینی ها را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت کم بگذارید. بگذارید تا یک دقیقه بخار آنها دربیاید. 2 قاشق غذاخوری کره را به آنها اضافه کنید و خوب آنها را بکوبید تا کره کاملاً به خورد آن برود. جوز هندی، فلفل سیاه، خامه پرچرب را اضافه کنید و دوباره بکوبید. وقتی کاملاً مخلوط یکنواختی بدست آوردید، نمک بزنید و زرده ها را اضافه کنید. دوباره خوب مخلوط کنید. اگر سیب زمینی را زیادی بکوبید، در نهایت چسبناک می شود.

    4. با یک کیسه پلاستیکی که نوک آن را سوراخ کرده اید یا با استفاده از کیسه های لوله دار که نوک ستاره ای دارند، سیب زمینی را به شکل گل روی کاغذ روغنی درست کنید. یا اینکه می توانید بجای فرم دادن به سیب زمینی ها، کل مخلوط را داخل ظرف پیرکسی بریزید و با استفاده از چنگال سطح آن را تیز تیز کنید. فرم های گلی بعد از اینکه از فر درآمدند، رنگ طلایی زیبایی می گیرند. در هر دو مدل باید با فرچه روی سطح سیب زمینی ها کره بمالید تا بعد از 20 دقیقه ماندن در فر در دمای 425 درجه فارنهایت، وقتی آنها را در می آورید، قسمت های کره ای طلایی شده باشه

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۲:۵۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    این هم یک مدل #سرو

     #بیف_استروگانف یا #چیکن_استراگانف  دستور مثل بقیه است فقط داخل نان روگن سرو میشه و کمی سس رقیق تر میشه . البته نون روگن هم نباشه مهم نیست . نون رو برشته کنید و خمیر داخلشو کامل درنیارید . یا با سفیده تخم مرغ هم زده بیرون نون رو رومالی کنید و بعد کمی برشته کنید تا ایزوگام  بشه 

    من اینو بیشتر میپسندم

    مواد لازم برای سس مخصوص 

    #بیف_استروگانف یا 

    #چیکن_استروگانف:

    مواد لازم : دو ق غ کره،3 ق غ خامه ، 2 ق غ آرد سفید ، سه چهارم پیمانه شیر، نمک ، فلفل یا نصف قرص مرغ پودر شده .در صورت تمایل قارچ ورقه شده نصف پ .

    طرز تهیه: قارچ ها را خرد و با مقداری نمک در کره سرخ کنید .در تابه دیگر، کره را ذوب و آرد را اضافه و مخلوط و سپس شیر، نمک و فلفل و یا پودر قرص مرغ را اضافه کنید و هم بزنید و قارچ را اضافه کنید و روی حرارت ملایم اجازه دهید بجوشد و غلیظ شود و از روی گاز بردارید و وقتی از جوش افتاد کم کم خامه را اضافه و مخلوط کنید تا یکدست شود. 

    این سس سفید برای دو خوراک گفته شده استفاده میشود .

    همراه این سس گوشت فیله خلالی گوساله سرخ شده و پخته یا فیله مرغ خلالی سرخ شده را آماده میکنند و با سیب زمینی خلالی سوزنی ( و اگر داخل نون سرو نشه با پاستا فتوچینی (همون ماکارونی نواری) و یا پوره سیب زمینی) هم  سرو میکنند .

    این غذا یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب و مجلسی و راحت برای مهمونی هاست 

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۲:۵۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    جوجه به سبک ایتالیایی

    سس مایونز : سه چهارم پیمانه

    پنیر پارمزان رنده شده : یک دوم پیمانه

    پودر سیر : سه چهارم قاشق چای‌خوری

    آرد سوخاری ایتالیایی :  سه چهارم پیمانه

    سینه مرغ، نصف شده : دو عدد (چهار تکه)

    دستور تهیه

    دمای فر را روی 425 درجه فارنهایت تنظیم نمایید

    سس مایونز و پنیر پارمزان و پودر سیر را با هم مخلوط نمایید.

    آرد سوخاری را در ظرف جداگانه ای بریزید.

                                                          

    تکه‌های مرغ را ابتدا به ترکیب سس مایونز و سپس به آرد سوخاری آغشته نمایید. طوری که سس مایونز و سپس آرد، کاملاً اطراف مرغ را بپوشانند.

                                                             

    آن‌ها را داخل سینی فر بچینید و به مدت 20 دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید تا کاملاً سرخ و برشته و طلایی رنگ شوند.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۳:۰۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ميگو پلو

     

    ميگو هاتون رو از چند ساعت قبل با چاشنى مرغ و ماهى هميشك و نمك  مزه دار كنيد و بزاريد چند ساعتى توى يخچال بمونه تا مزه به خورد ميگو ها بره

    دو دقيقه قبل سرخ كردن يك عدد تخم مرغ رو بهم بزنيد

    تخم مرغ رو به ميگو اضافه كنيد تا پودر سوخارى خوب به ميگو ها بچسبه

    ميگو رو توى پودر سوخارى بزنيد و سرخ كنيد

    براى پلو هم به عدس پلوي ساده درست كنيد

    براى تزئين هم از سيب زمينى نگينى سرخ شده و پياز داغ و كشمش پلويي استفاده كنيد.

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • ۱۷:۲۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    خورش به

     

    مواد اولیه :

     

    رب گوجه 2 ق غ

    پیاز نگینی سرخ شده 1 عدد

    گوشت 250 گرم

    الو خورشتی 8 یا 10 عدد

    به 3 عدد

    روش تهیه:

    1- اول یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده تفت میدهیم سپس گوشت خورشتی را به پیاز سرخ کرده اضافه کرده و کمی تفت میدهیم و زردچوبه و دو قاشق رب را هم اضافه میکنیم و باز کمی تفت میدیم.

    2- مواد که حدود 1 دقیقه به مقدار لازم که گوشت پخته بشه، آب اضافه میکنیم و میگذاریم تا خوب گوشت بپزد. به ها رو هم از وسط نصف کرده و به دلخواه برش مدیم. معمولا نباید نازک باشه چون له میشه. بعد اینکه به را شسته و خرد کردیم در روغن تفت میدیم و کمی که هردو طرف به ها طلایی شد (زیاد سرخ نمیکنیم چون زود میسوزه مراقب باشید) به گوشت پخته شده اضافه میکنیم و 5 دقیقه بعدش آلوی شسته شده و خیس کرده را هم به خورشت به اضافه میکنیم.

    3- فقط نباید زیاد آلو ها له بشن چرا که شکل و قیافه خورشت بد میشه. بعد از پخت آلو در خورشت و جا افتادن کامل اون، خورشت به خوشمزه و مقوی و لذیذ شما آماده است.

    نکته :

    1- این خورشت نباید زیاد له بشه باید به روغن افتاده و در حد کافی مقدار آب داشته باشه خشک هم نباشه مثل خورشت مسما بادمجان. این خورشت مزه ملس و حدودا ترش داره. اگر آلویی که استفاده کردید شیرین بود، به دلخواه یک عدد آب لیموی تازه در انتهای پخت خورشت اضافه کنید و بعد از جا افتادن نوش جان کنید.

    2- نکته دیگه اینکه در این خورشت بعضی ها از لپه هم استفاده می کنن. به این صورت هم میتونید درست کنید. مقدار لپه در این اندازه خورشت یک استکان سر خالی لپه پاک شده و شسته شده را به هنگام سرخ کردن گوشت و پیاز سرخ شده اضافه میکنید. بعد از اینکه بوی خامی لپه گرفته شد رب و زردچوبه افزوده و آب داخل خورشت بریزید و بگذارید تا گوشت و لپه پخته شود و ادامه کار.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۷:۲۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ماکارونی با پنیر و گوجه فرنگی

    برای تهیه سس گوجه فرنگی , روغن را در قابلمه ای چدنی حرارت دهید.

    ماکارونی با پنیر و گوجه فرنگی , واقعا ساده , خانوادگی و در عین حال کم خرج و از لحاظ تهیه مواد اولیه و طرز تهیه آسان است . بهتر است آن را به همراه سالاد با سبزیجات تازه سرو نمایید .

     

    مواد لازم :

     ماکارونی منحنی کوچک البو , خشک : 225 گرم

     پنیر چدار , رنده شده : 175 گرم

     پنیر پارمزان تازه , رنده شده : 100 گرم

     خرده نان سفید : 4 قاشق غذاخوری

     ریحان بازل خرد شده : 1 قاشق غذاخوری

     کره یا مارگارین: یک قاشق غذاخوری و مقداری اضافه برای چرب نمودن

    مواد لازم جهت تهیه سس گوجه فرنگی :

    روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری

     پیاز شالوت , ریز خرد شده : 1 عدد

     سیر , کوبیده شده : 2 حبه

     گوجه فرنگی کنسروی , خرد شده : 500 گرم

     نمک : به میزان لازم

     فلفل : به میزان لازم

    طرز تهیه :

    1. برای تهیه سس گوجه فرنگی , روغن را در قابلمه ای چدنی حرارت دهید . پیاز شالوت و سیر را به آن اضافه نموده و مدت 1 دقیقه تفت دهید . سپس گوجه فرنگی ها و ریحان بازل را درون قابلمه ریخته و برای طعم بهتر به آن نمک و فلفل بزنید . مواد را به مدت 10 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید .

    2. در همین فاصله , قابلمه بزرگی حاوی آب و کمی نمک را به جوش آورده , ماکارونی را درون آن ریخته و به مدت 8 دقیقه بپزید تا نرم شود ولی زیر دندان بیاید . سپس آن را آبکشی کرده و کنار بگذارید .

    3. پنیرهای چدار و پارمزان را در کاسه ای با هم مخلوط نموده , داخل ظرف نسوز گودی را چرب نمایید و یک سوم از سس گوجه فرنگی را کف ظرف ریخته , با یک سوم ماکارونی , روی سس گوجه و با یک سوم از مخلوط پنیرها , روی ماکارونی را بپوشانید . برای طعم بهتر به آن نمک و فلفل بزنید . چیدن این لایه ها را دو بار دیگر تکرار نمایید طوری که پنیر رنده شده در لایه آخر ظرف باشد .

    4. خرده های نان و ریحان بازل را ترکیب نموده و روی لایه ی بالایی که پنیر رنده شده است , به طور یکنواخت پخش نمایید . تکه های کره یا مارگارین را روی سطح غذا قرار دهید و ظرف را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت و یا عدد 5 فرهای گازی به مدت 25 دقیقه قرار دهید تا رویه غذا طلایی شده و حباب بزند . آن را بلافاصله سرو نمایید .

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۷:۵۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    پیروک مارمالادی : 

    کره نرم شده ۱۵۰گرم

     شکر نصف پیمانه (۱۰۰گرم)

     تخم مرغ ۲ عدد

     بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری

     وانیل ۸/۱قاشق چای خوری 

    مارمالاد دلخواه یک پیمانه

     آرد ۲۵۰ گرم

     زرده تخم مرغ برای رومال .   

    طرز تهیه : فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم میکنیم . کره را همراه شکر با همزن برقی می زنیم تا کاملا نرم و پوک شود .تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر تخم مرغ به مدت یک دقیقه هم می زنیم  .وانیل را نیز به مواد اضافه می کنیم آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و الک کرده ؛سپس به موادافزوده وبا دست یا همزن مخلوط میکنیم . خمیر نسبتا سفتی حاصل خواهد شد . خمیر را در قالب ۲۰ تا ۲۳ سانتی متری پهن کرده و با قاشق سطح آن را صاف میکنیم .( لازم نیست قالب را چرب کنیم ) مارمالاد را روی خمیر طوری که از اطراف ، فاصله داشته باشد پهن می کنیم .۴/۱ باقی مانده خمیر را با مقداری آرد ورز می دهیم تا سفت شود و روی سطح آرد پاشیده شده ،با وردنه به ضخامت سه میلی متر باز کرده و آن را به صورت نوار های باریک به عرض یک سانتی متر ، برش می دهیم . نوار ها را روی مارمالاد به صورت ضربدر چیده و روی آن را با قلمو ، زرده تخم مرغ می زنیم . قالب را در فر گرم شده حدود ۴۵ دقیقه قرار می دهیم تا پخته و روی آن طلائی شود .

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۹:۰۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهیه مرغ سرخ شده با برنج

    پوست مرغ ها باید از قبل کنده شده باشند.

    مرغ سرخ شده با برنج یکی از غذاهای کشور چین است.

    مواد لازم برای مرغ سرخ شده با برنج : (برای ۴ نفر)

    پیازچه خرد شده  ۴ عدد

     نخود فرنگی، ذرت و هویج یخ زده ۵۰۰ گرم

    برنج پخته شده ۴ فنجان

    مرغ پخته شده ۲ فنجان

    سس سویای کم نمک۲ قاشق غذاخوری

    روغن نباتی مقداری

    طرز تهیه مرغ سرخ شده با برنج :

    یک ماهیتابه بزرگ بردارید و روی حرارت متوسط آن را گرم کنید. روغن را داخل آن بریزید و پیازچه ها را برای دو دقیقه درون آن سرخ کنید. سبزیجات یخ زده را اضافه کرده و برای دو دقیقه به آن زمان بدهید تا بپزد.

    برنج، مرغ و سس سویا را درون ماهیتابه ریخته و هم بزنید تا ترکیب شود. چند دقیقه دیگر حرارت بدهید و سپس فورا سرو کنید.

     

    نکته:

    پوست مرغ ها باید از قبل کنده شده باشند.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۹:۴۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    پاستا_پنه_با_سبزيجات

    پاستا پنه به نوعى از پاستا گفته ميشود كه شبيه مداد يا قلم ميباشد. 

    اين مدل پاستا را ميتوان با سسهاى مختلفى سرو كرد در اينجا يك سس خوشمزه وسالم كه با فيله مرغ وسبزيجات تازه تهيه ميشود را آموزش ميدهم .

    مواد لازم : 

    پاستا پنه.      يك بسته نيم كيلويى 

    فيله مرغ.       ٢٥٠ گرم 

    فلفل دلمه اى.       ١ عدد 

    كدو خورشتى.       ٢ عدد 

    هويج.         ٢ عدد 

    گوجه فرنگى.      ٢ عدد 

    پياز        ١ عدد 

    قارچ.      ١٠٠ گرم 

    گلچه هاى بروكلى.      مقدارى براى تزئين 

    نمك وفلفل وپودر اويشن وپودر تخم گشنيز      به ميزان لازم 

    روغن زيتون يا روغن مايع       ١/٣ پيمانه 

    اب ليمو ترش       به ميزان لازم 

    @ashpazima

    طرز تهيه : 

    در يك تابه پياز را خلال كنيد وبا روغن زيتون يا روغن مايع كمى تفت دهيد فيله هاى مرغ را هم خلالى خرد كنيد و درون تابه بريزيد هويج فلفل دلمه اى وقارچ ورقه شده را نيز اضافه كنيد وبا هم تفت دهيد وقتى هويجها كمى نرم شد كدوى خلالى شده را نيز اضافه كنيد گوجه فرنگى ها را پوره كنيد وبه تابه بيفزاييد نمك وفلفل وادويه واب ليموترش را هم به مواد اضافه كنيد . 

    پاستا را بحوشانيد تا كاملا نرم وپخته شود بعد از ابكش كردن پاستا را در ظرف سرو بكشيد و سس فيله وسبزيجات را روى ان بريزيد وبا گلچه هاى بروكلى روى انرا تزئين كنيد

    نوش جان 

    شام چی درست کنیم؟

  • ۲۰:۲۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ماهی تیلا پیلا سوخاری 

    فیله ماهی تیلا پیا : 600 گرم

    پیاز درشت : یک عدد

    فلفل دلمه درشت : یک عدد

    رنده پوست لیمو ترش : رنده یک عدد

    آب لیمو ترش تازه : آب یک عدد لیموترش درشت

    نمک : یک قاشق چایخوری

    فلفل : 1/4 قاشق چایخوری

    ادویه مخصوص ماهی : یک قاشق چایخوری

    آرد سوخاری طعم دار شده : به میزان لازم

    آرد سوخاری پیاز و سیر آمون :یک بسته

    روغن : برای سرخ کردن

    سبزیجات دور چین : به میزان لازم

    یک ماهی بدون استخوان، پرورشی و خوشمزه.

    بعد از یخ زدایی و شستشو در یک کاسه بزرگ ماهی ها را ریخته و رنده لیمو و اب لیمو و پیاز خلال شده و فلفل خلال شده را اضافه کنید.

    می توانید به این ترکیب سیر خرد شده تازه هم اضافه کنید.

    البته این ماهی یکی دیگر از خصوصیات خوبش این است که بوی خیلی کمی دارد. و نیازی به خواباندن طولانی مدت در مواد ندارد.

    به هر حال بعد از اینکه یک تا چند ساعتی ماهی ها در مواد مزه دار شدند نوبت می رسد به کاور کردن.

    برای این منظور  نیاز دارید به آرد سوخاری طعم دار که یا باید خودتان درستش کنید یا از برندهای خوب آماده استفاده کنید.

    ترکیب آرد گندم معمولی با انواع ادویه های دلخواه مثل زردچوبه، فلفل های سیاه و قرمز، دارچین خیلی کم، زنجبیل، پودر تخم گشنیز، پودر انبه و ....

    مقداری از آرد سوخاری طعم دا را در یک کاسه بزرگ بریزید و کم کم  آب اضافه کنید تا جایی که یک مایع نسبتا غلیظی داشته باشید.

    نباید خیلی غلیظ یا خیلی رقیق باشد.

    حالا ماهی ها را یکی یکی در این مواد زده و بعد در یک کیسه فریزر از آرد سوخاری ریخته و ماهی را داخلش بیندازید و درش را ببندید و محکم کیسه را تکان دهید تا همه جای ماهی به آرد سوخاری آغشته شود و یک کاور یکدست و مناسبی دور ماهی را بگیرد. وقتی تمام ماهی ها را به این روش آماده کردید آن ا را داخل روغن سرخ کنید.

    و در کنار این ماهی های خوشمزه می توانید انواع سبزیجاتی مثل گل کلم، بروکلی، هویج، سیب زمینی سرخ شده یا پوره شده، لوبیا سبز، نخود فرنگی و ... را سروکنید.

    در ضمن لیموی تازه و سالاد را هم در کنار این غذا فراموش نکنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۲۰:۲۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    خورش لبو(روسی) 

    مواد لازم برای۵ نفر

    نمک و فلفل    به مقدار لازم

    زعفران (آبکرده و غلیظ)   ۳ قاشق غذا خوری

    کره   ۱ قاشق سوپ خوری

    شکر   ۲-۱ قاشق غذا خوری

    سرکه   ۱ قاشق غذا خوری

    گوجه فرنگی   ۲ عدد

    جعفری (ساطوری شده)  ۳ قاشق غذا خوری

    هویج   ۲ عدد

    پیاز   ۲ عدد

    سیر   ۲ حبه

    رب گوجه ‌فرنگی   ۲ قاشق غذا خوری

    سیب زمینی   ۲ عدد

    لبو (متوسط)  ۳ عدد

    گوشت (خورشتی)  ۳۰۰ گرم

    طرز تهیه

    ۱- ابتدا پیازها را رنده كرده و نیمی از آن را داخل قابلمه نیم سرخ كنید.گوشت را شسته و به صورت خورشتی خرد كنید و به پیاز اضافه كرده و خوب تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.فلفل ،1قاشق زعفران و مقداری زردچوبه به گوشت اضافه كرده و اجازه دهید با 3تا4لیوان آب بپزد.

    ۲- لبو را پوست بکنید و درشت رنده کنید ، و به همراه سرکه و مقداری روغن داخل تابه ریخته و چند دقیقه تقت دهید سپس شکر و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید ، پس از اینکه لبو نرم شد از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید.

    ۳- کره ، بقیه پیاز و مقداری روغن را داخل تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار داده و تفت دهید تا پیاز نرم شود سپس هویج را پوست كنده و درشت رنده بزنید و به مواد اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا هویج نیز نرم شود.

    ۴- پس از 1تا2 ساعت که گوشت پخت سیب زمینی را پوست كنده و نگینی خرد كنید و به گوشت اضافه کنید ، 15 دقیقه صبر کنید تا سیب زمینی ها نرم شوند سپس موادی را که از قبل تفت داده اید را به گوشت اضافه کنید.

    ۵- گوجه فرنگی ها را داخل آب جوش بیندازید تا پوستشان نرم شود.سپس به صورت نگینی خرد كرده و پس از 15 دقیقه به همراه جعفری خرد شده ، سیر رنده شده ، بقیه زعفران،نمک و فلفل به خورش اضافه كنید، 15 دقیقه دیگر با حرارت ملایم اجازه دهید خورش بجوشد و جا بیفتد.

    سایر نکات

    1)این خورش جزو غذاهای سنتی روسیه است.

    2)این خورش را همراه با نان و خامه ترش یا ماست پر چرب سرو کنید.

    3)برای پوست کندن گوجه فرنگی آن را 30 ثانیه داخل آب داغ بیندازید سپس داخل ظرف آب سرد بیندازید و براحتی پوست گوجه فرنگی را با چاقو جدا کنید.

    4)در صورت تمایل از سركه یا شكر بیشتری استفاده كنید.

    5)این غذا در دستور اصلی زعفران ندارد.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۰۰:۰۳   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    كباب ساتای مرغ 

    🔹مواد لازم:

    - عسل 1/3 فنجان

    - فلفل قرمز (تازه پودر شده) 1 نوک انگشت

    - زنجبیل (تازه رنده شده) نصف قاشق چایخوری

    - آب 1 فنجان

    - شکر قهوه ای 1/3 فنجان

    - سیر (تازه پودر شده) نصف قاشق چایخوری

    - سس سویا نصف فنجان

    - مرغ 6 تکه

    - روغن نباتی 1 و نیم قاشق سوپخوری

    - کره بادام زمینی (پر چرب) نصف فنجان

    - سرکه سفید 1 و نیم قاشق سوپخوری

    - سس ورسترشایر 1 و نیم قاشق سوپخوری

    - روغن کنجد (بو داده) 3 قطره

    - مرغ 16 تکه (یا 2 تا 3 عدد سینه مرغ، تکه های نازک)

    🔸طرز تهیه کباب ساتای :

    1. اگر غذا را روی کباب پز درست می کنید، سیخ ها را 10 دقیقه قبل از مزه دار کردن مرغ در آب خیس کنید.

    2. در یک کاسه ی بزرگ سرکه، روغن نباتی، سس سویا، سیر، آب، زنجبیل، شکر، فلفل قرمز، سس ووست شایر و روغن کنجد را با همزن بزنید.

    3. تکه های مرغ را به شکل زیر و رو به سیخ بکشید و در یک کیسه ی زیپی قرار دهید.

    4. مواد مزه دار کننده را روی تمام سطح تکه های مرغ بریزید و در کیسه را ببندید و تکان دهید تا روی کل مرغ ها پوشانده شود. به مدت حداقل 2 ساعت (و نه بیشتر از 8 ساعت) در یخچال قرار دهید. بعد از مزه دار شدن سیخ ها را از درون کیسه بیرون بیاورید و مواد مزه دار کننده را برای مخلوط جلا دهنده ی بادام زمینی کنار بگذارید.

    5. مواد مخلوط جلا دهنده ( کره ی بادام زمینی، عسل، آب و باقیمانده ی مخلوط مزه دار کننده) را داخل یک قابلمه با هم ترکیب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید. آنقدر هم بزنید تا به خوبی حل شوند و مخلوط جوش بیاید.

    6. ظرف را از روی شعله بردارید و بگذارید کنار تا بر روی ساتای آماده شده بمالید. ساتای را در فر با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتی گراد) به مدت 20 دقیقه یا آنقدر که دمای داخلی به 160 درجه فارنهایت (70 درجه سانتی گراد) برسد بپزید. یا روی کباب پز با شعله ی کم کباب کنید تا کاملاً بپزد. مخلوط جلا دهنده ی بادام زمینی را روی آن بمالید یا داخل ظرف بریزید.

    7. روی آن را با كنجد تزئین کنید.

    شام چی درست کنیم؟
  • ۰۰:۲۰   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    فیله مرغ سوخاری با سس تایلندی

    مواد لازم: برای 7 نفر

    سینه مرغ : 700 گرم

    آرد برنج : 90 گرم (½ پیمانه)

    آرد ساده : 75 گرم (½ پیمانه)

    آب لیموترش تازه : ¼ پیمانه

    سفیده تخم مرغ : 2 عدد

    نمک : 3 قاشق مرباخوری

    ادویه مخلوط : 3 قاشق مرباخوری

    فلفل سیاه تازه آسیاب شده : 3 قاشق مرباخوری

    شکر قهوه ای : ½ 1 قاشق غذاخوری

    سس گوجه چیلی : 2 قاشق غذاخوری

    سس سویا : یک قاشق غذاخوری

    روغن گیاهی : برای سرخ کردن مرغ

    کاهو : به میزان دلخواه برای سرو

    پیازچه : به میزان دلخواه برای سرو

    فلفل قرمز تازه : به میزان دلخواه برای سرو

    طرز تهيه:

    فیله های مرغ سوخاری را روی برگ های کاهو بچینید و با سس چیلی تایلندی و چند برش لیمو سرو کنید.

    ادویه مخلوطی که در دستور اصلی استفاده می‌شود نوعی ادویه مخلوط چینی(Chinese five spice) است که ترکیبی از تخم گشنیز، میخک، دارچین، فلفل، تخم رازیانه می‌باشد.

    با استفاده از یک چاقوی تیز سینه مرغ‌ را به صورت نوارهایی با ضخامت 5 میلی متر برش دهید.

    سفیده تخم مرغ را در کاسه ای بزرگ بریزید و با چنگال خوب هم بزنید تا کف کند.

    فیله‌های مرغ‌ را به سفیده اضافه کنید و خوب بغلتانید.

    در کاسه‌ای بزرگ آرد برنج و گندم، نمک، ادویه مخلوط و فلفل را با هم مخلوط کنید.

    برای درست کردن سس تایلندی آب لیمو، شکر (اگر شکر قهوه‌ای نداشتید از 1 قاشق غذاخوری شکر سفید استفاده کنید)، سس گوجه چیلی و سس سویا را سریع با هم بزنید.

    روغن را در تابه ای بزرگ روی شعله متوسط داغ کنید (روغن وقتی آماده است که اگر یک تکه نان در آن بیندازید در عرض 15 ثانیه طلایی شود و به سطح بیاید).

    مرغ ها را کم کم به مخلوط آرد اضافه کنید و بغلتانید تا آرد همه جای آنها را بپوشاند. آرد اضافی را از روی تکه‌های مرغ بگیرید.

    به اندازه ظرفیت تابه، در تابه پر از روغن برای 1 تا 2 دقیقه سرخ کنید تا به رنگ طلایی در بیایند و کامل بپزند.

    بعد از سرخ شدن، آنها را به بشقابی که روی آن حوله کاغذی قرار داده اید منتقل کنید. باقی مرغ‌ها را نیز به همین ترتیب سرخ کنید و بین هر دسته دوباره روغن را داغ کنید.

    کاهو را روی دیس سرو غذا بچینید و روی آن مرغ‌‌ها را قرار دهید. پیازچه ها را باریک خرد کنید و روی مرغ‌ها بریزید.

    فلفل قرمز تازه را که دانه‌های آن را در آورده و ریز خرد کرده اید روی مرغ‌ها بپاشید.

    سپس غذا را با سس تایلندى سرو کنید. 

    شام چی درست کنیم؟

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان