خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۰۷:۰۲   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهیه خوروش آلو اسفناج

    خورش آلو اسفناج، هم حرفه‌ای و هم ساده

    وقتی گوشت کاملا پخت اسفناج و آلو و نمک رو به خورشتت اضافه کن.

    خب دخترک نازم باید حق مطلب یه غذای سنتی و ایرانی رو هم ادا کنم و یه پلو خورش خوشمزه و مقوی رو هم بهت یاد بدم و اون چیزی نیست جز خورش آلو اسفناج. الانم که فصله اسفناجه.

    برای شروع دوتا پیمونه برنج با آب ولرم و کمی نمک خیس کن بذار کنار. یکی از مشخصه‌های غذاهای ایرانی پیاز داغ اونم به مقدار فراوونشه؛ بنابراین برای شروع دوتا پیاز بزرگ رو نگینی خرد کن و با دو تا قاشق روغن تفت بده. اصولا برای هرنفر باید صد گرم گوشت خورش درنظر بگیری اما چون ماهیچه‌ گوسفند خیلی خوشمزه‌اس پیشنهادم برای دونفر یه ماهیچه بزرگه. وقتی پیازت قشنگ طلایی شد، ماهیچه رو توش تفت بده. یکم زردچوبه و فلفل سیاه بزن و تا جایی که روی ماهیچه رو بگیره آب بریز روش، بذار بپزه.

    برای تسریع در کار می تونی داخل زود پز بپزیش. بعد یک کیلو اسفناج رو به قطعه‌های سه سانتی خرد کن و بشور بذار داخل سبد تا خوب آبش بره. حدود ده تا دونه آلو هم خیس کن. بعد تو تابه‌ای جداگانه کمی روغن بریز و اسفناج ها رو تفت بده. اینجوری حجمش کم می شه و چون زیاد نیازی به پختن نداره بهتره به همین تفت دادن بسنده کنی. وقتی گوشت کاملا پخت اسفناج و آلو و نمک رو به خورشتت اضافه کن. بذار نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه هم همه‌ مواد با هم بجوشن. تو این فاصله بذار آب جوش بیاد.

    برنجو بریز داخل آب. دونه‌ برنج که کمی نرم شد آبکش کن و بعد ته قابلمه رو روغن بریز و با نون یا سیب زمینی حلقه شده کفشو پر کن. بعد برنج رو بریز تو قابلمه و نصف فنجون آب بریز کنار برنج که این آب تبخیر بشه و باعث بشه بخار کنه. اولش باید حرارت زیر قابلمه زیاد باشه اما وقتی بخار کرد حرارتو کم کن. حدود بیست دقیقه بعد برنج دم کشیده و خورش هم جا افتاده. موقع کشیدن تو دیس یکم زعفرون دم کشیده با کره و برنج مخلوط کن و بریز روی برنجت. بعدشم با خورش خوشمزه‌ آلو اسفناج نوش جان کن.

     

    شام چی درست کنیم؟
  • ۰۹:۴۲   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کباب شامی_یا  شام_شام

    ✅مواد اولیه : 

    برای 2 نفر 

    تخم مرغ  1عدد 

    ارد نخودچی 50گرم 

    نمک وفلفل به مقدار نیاز 

    پودر اویشن 1پنس 

    ادویه به مقدار نیاز 

    هویج متوسط 1عدد 

    قارچ  3عدد متوسط 

    گوشت چرخ کرده 100 گرم 

    سیب زمینی  2 عدد 

    پیاز  1عدد متوسط

    ✅تمام موادمان را به حالت رنده کرده در می اوریم(می توانید در چرخ گوشت ریخته همه را با هم چرخ کنید )سپس تخم مرغ وادویه را اضافه کرده وبا قاشق خوب هم می زنیم سپس ماهیتابه ای را که قبلا داغ کردیم را کمی روغن پاشی می کنیم وبعد به صورت گل گل مواد را ارام ارام در روغن می ریزیم.اگر دیدید که مواد از هم می پاشد باید ارد نخود چی انرا اضافه کنید

    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۱:۱۸   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    دمی سبزیجات با گوشت

    مواد لازم برای۴ نفر

    گوشت   ۲۵۰ گرم

    هـویج   ۲ عدد

    پیاز   ۱ عدد

    قارچ   ۲۵۰ گرم

    برنج   ۳ پیمانه

    پوره گوجه فرنگی   ۱ پیمانه

    جعفری    به مقدار لازم

    نمک و فلفل    به مقدار لازم

    زعفران    به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱- ابتدا پیاز را ریز خرد كرده و با مقداری روغن یا كره در قابلمه سرخ می‌كنیم. گوشت را به صورت دراز دراز خرد كرده و جداگانه كمی آبپز میكنیم و به پیاز داغ اضافه میكنیم و بعد نمك و فلفل می‌زنیم و پوره گوجه‌فرنگی را هم اضافه می‌كنیم و می‌گذاریم تا بپزند.

    ۲- در انتها جعفری خرد شده را به آن اضافه می‌كنیم و از روی حرارت برمی‌داریم.هویج را جداگانه با كمی روغن تفت می‌دهیم تا نرم شود، (می‌توانید مقداری محلول زعفران به آن اضافه كنید).

    ۳- قارچ اسلایس شده را جداگانه با كمی روغن یا كره تفت می‌دهیم. برنج را به صورت كته دم میكنیم و كمی قبل از دم انداختن مواد را به آن اضافه كرده و برنج را دم میكنیم.

    سایر نکات

    1)اگر دوست دارید این برنج را به صورت آبكش دم كنید و مواد را لا به لا بدهید.

    2)میتوانید از گوشت چرخكرده یا قلقلی هم استفاده كنید.

    3)میتوانید از سایر مواد مثل ذرت یا نخودفرنگی و فلفل دلمه ای و... هم استفاده كنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۱:۳۲   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    غذای کودک سوشی کودک

    لقمه_های برنج  هویج تن ماهی

    مواد_اولیه :

    برنج_پخته 

    تن_ماهی 

    هویج_پخته

    جوانه_ماش 

    خمیر_فیلو  

    کنجد

    اسفناج یا جعفری

    #دستورالعمل :

    خمیر فیلو را روی سطح کار پهن کنید و کنجد روی ان بپاشید سپس مقداری برنج روی آن بگذارید و پخش کنید ، مقداری تن ماهی ، سبزی ، جوانه ماش و هویج پخته را در مرکز قرار دهید ؛ خمیر را به آرامی از یک طرف رول کنید ( برنج موجب چسبیدن خمیر خواهد شد اما اگر برنج تان زیاد نرم نیست میتوانید در زمان رول کردن کمی سطح خمیر را مرطوب کنید ).

    خمیرهای پیچیده شده را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شوند ، پس از سرخ شدن هر تکه را به 2 قسمت برش بزنید و به کودک بدهید تا نوش جان کند ، میتوانید این غذای خوشمزه را در ظرف دربسته بگذارید و تا چند ساعت بیرون از یخچال براحتی نگهداری کنید ( در صورتی که خمیر فیلو در دسترس ندارید از نان لواش نازک استفاده کنید. 

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۱:۳۳   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    قارچ شور

    مواد لازم : 

    قارچ گوشتی که همان قارچ صدفی است :    1000 گرم

    نمک :    پنج قاشق غذا خوری

    سرکه :    نصف پیمانه

    آب :    یک ونیم لیتر

    سبزیجات معطربه همراه سیر :    به مقدار لازم

    فلفل :    به مقدار لازم

    دستور تهیه : 

    1-    ابتدا نمک و سرکه را در آب حل کرده بجوش می آوریم( برای پاستوریزه شدن ) درب قابلمه را گذاشته و صبر میکنیم تا سرد شود

    2-    سپس قارچهارا که با آب جوشیده سرد شده تمیزکرده ایم در ظرف شیشه ای چیده بر روی آن سبزیجات و سیر و فلفل را که قبلا شسته ایم قرار میدهیم (بخصوص سبزیجات را حتما خوب تمیز کنید)

    3-    سپس آب و نمک سرد شده را بر روی آن اضافه میکنیم تا روی آن را بپوشاند . درب ظرف را محکم بسته در جای خنک به مدت حدود بیست روز نگهداری میکنیم . سپس مصرف شود

    نکات قابل توجه :  

    1-    رعایت پاستوریزه کردن همه اجزا بخصوص ظرف شیشه ای و حتی درب آن موجب سالم ماندن شورها میشود . همیشه خراب شدن شورها مثل کپک زدن ویا له شدگی آنها وغیره به خاطر رعایت نکردن بهداشت است . از ورود قارچهای هوازی و میکروبها به داخل شورها باید جلوگیری نمود

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • ۱۲:۰۲   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    بریوش ژامبون مرغ

    مواد لازم :

    آرد : 2 ليوان

    تخم‌ مرغ : 2 عدد

    کره : 90 گرم

    نمک : 1 قاشق چايخوری

    شکر: 1 قاشق چايخوری

    آب ولرم : 1/4 ليوان

    زرده‌ تخم‌ مرغ (برای تزيين) : 1 عدد

    زعفران دم کرده (برای تزيين) : کمی

    شير (برای تزيين) : يک قاشق چايخوری

    پودر خمير ترش ريز : 1 قاشق سوپخوری

    پودرارگانو (مرزنجوش) : نصف قاشق چايخوری

    نمک بلوری درشت : کمی

    مواد لازم برای داخل بريوش:پياز کوچک : يک عدد

    ژامبون مرغ : 125 گرم (چهارگوش خرد شود)

    قارچ : 100 گرم (خرد شود)

    پيازچه : 3 عدد ساقه متوسط

    روغن سرخ کردنی : به اندازه لازم

    طرز تهيه خمير بریوش :👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼

    - ابتدا فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد یا 356 درجه فارنهایت تنظیم کرده و روشن می کنیم.

    - پودر خمير ترش را با شکر و آب گرم در ظرفی ریخته با هم مخلوط می کنیم، درب ظرف را به مدت 10 دقیقه گذاشته تا حجم مواد دو برابر شود.

    - آرد، پودرارگانو و نمک را در کاسه ای با هم مخلوط می کنيم.

    - زرده تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه با چنگال زده، سپس به ظرف حاری آرداضافه می کنیم و مايه خمير به عمل آمده را نيز به آن می افزاييم.

    - خمير را به مدت 10 دقیقه ورز می دهيم.

    - کره را به قطعات کوچکی تقسيم کرده به خمير افزوده و مجدد آن را به مدت 5 دقیقه ورز می دهيم.(خمیر نباید به دست بچسبد. اگر خمیر به دست چسبید مقداری آرد به خمیر اضافه می کنیم.)

    - خمیر را در جای گرم به مدت 1 ساعت کنار می گذاریم تا ور بیاید (مدت زمان بستگي به گرمای محيط دارد).

    - به اندازه یک گلوله کوچک از خمير ور آمده را برداشته، وسط خمیر را گود می کنیم و يک قاشق سوپخوری از مواد آماده شده داخل خمیر قرار داده و گلوله می کنيم.

    - خمیرهای آماده شده را در قالب‌های تارت که با روغن مايع چرب کرده‌ايم قرار می دهيم. سپس زرده‌ تخم‌مرغ، زعفران دم کرده و شير را با هم مخلوط کرده، با برس روی خمير می ماليم.

    - قالب ها را در سینی فر چیده به مدت 20 دقیقه داخل فر می گذاريم تا بریوش ها پخته و روی آن طلايی شود.

    طرز تهيه مواد داخل بريوش :

    - پياز را ریز خرد کرده در روغن، كمی تفت می دهيم تا نرم شود.

    - پيازچه ها،  قارچ و ژامبون را ریز خرد کرده ، درون ماهیتابه می ریزیم و با حرارت بالا كمی تفت می دهيم (توجه كنيد قارچ آب نياندازد).

    نکته :- خمیرهای آماده شده بریوش را به جای فر می توانیم در آرد سوخاری غلطانده و در روغن داغ هم سرخ کنیم.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۲:۱۳   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    اشترودل

    موادلازم برای تهیه ی خمیر اشترودل

    آرد 3.5 لیوان.تخم مرغ 1 عدد.خمیر مایه 1/2 قاشق غذاخوری.شیر یا آب 1 لیوان سر خالی.شکر 1 قاشق غذاخوری سرخالی.نمک 1 قاشق چای خوری .روغن 1/4 لیوان. زرده ی تخم مرغ 1 عدد وکره وزعفران  مخلوط و کنجدبرای رومال

    مراحل تهیه ی خمیر اشترودل

    در ابتدا شیر را در حدی که ولرم بشه روی حرارت بذارین و داخل یه ظرف خمیر مایه ، شیر و نصف شکر رو بریزین و 10 دقیقه وقت بدید تا عمل بیاد .در ظرفی جداگانه تخم مرغ ، باقی مانده ی شکر ، روغن و نمک رو با هم مخلوط کنید.

    بعد از 10 دقیقه خمیر مایه را با کمی آرد مخلوط کنید و به مواد داخل ظرفتون اضافه کنید .برای هم زدن نیازی به همزن نیست و با قاشق میتونین این کارو انجام بدین.

    بعد از اینکه خمیر مایه ی اضافه شده رو کامل با مواد قبلی مخلوط کردین باقی مانده ی آرد رو کم کم اضافه کنید و خمیر رو مرتب هم بزنید .همه ی آرد رو یکباره نریزین چون ممکنه خمیر سفت و خشک بشه .اگه بعد از اینکه این مقدار آرد رو اضافه کردین و احساس کردین که خمیر خیسه کمی دیگه هم بهش آرد بزنید.

    کم کم آرد را اضافه کنید

    حدود 10 دقیقه خمیر رو کاملا ورز بدین و بعد روی ظرف رو با یه پارچه ی گرم بپوشونین و بذارین تا ور بیاد .1 ساعت برای استراحت این خمیر کافیه.

    مواد لازم برای تهیه ی مایه مرغ و قارچ اشترودل

    مرغ پخته و ریش شده 3 تکه قارچ 200 گرم پیاز یک عدد متوسط سیب زمینی 2 عدد متوسط رب گوجه 2 قاشق غذاخوری نمک ، فلفل و زردچوبه تخم گشنیز شوید پیازچه به اندازه ی کافی زرشک به اندازه ی دلخواه و در صورت تمایل ( من مزه ی ترش زرشک رو خیلی میپسندم و توی غذاهام زیاد استفاده میکنم )در صورت تمایل میتونین ذرت ، فلفل دلمه ای و به جای مرغ از گوشت چرخ کرده ام میتونین استفاده کنین

    طرز تهیه ی مایه مرغ و قارچ اشترودل

    پیاز رو خلالی و سیب زمینی ها رو نگینی خرد کنید و زرشک رو هم بشورین.برای شستن زرشک نیازی نیست که اونو داخل آب بریزین که زرشکا شل بشن .کافیه اونارو داخل یه آبکش بریزین و زیر آب بگیرین و با دست بشورینش تا شن ریزه هاشون بره 

    اگه میخواین ظرف زیادی کثیف نکنین به روش من عمل کنید .داخل تابه کمی روغن بریزین و قارچ ها رو تفت بدین بعد از 3 الی 4 دقیقه زرشک رو هم اضافه کنید و یه تفت کوچیک بدین و از تابه خارج کنید.

    سپس باز هم کمی روغن داخل تابه ریخته و سیب زمینی ها رو سرخ کنید .بعد از سرخ شدن سیب زمینی ، پیاز رو با کمی زردچوبه تفت بدید و وقتی که طلایی شد رب گوجه رو اضافه کنید تا پیاز بوی خامی رب رو بگیره .در این مرحله مرغ پخته و ریش ریش شده رو بریزین داخل مواد و با هم مخلوط کنید

    و سیب زمینی ، قارچ و زرشک رو هم داخل تابه اضافه کنید و هم بزنین تا کاملا مخلوط شن .مواد داخل اشترودل آمادست.بعدم خمیرو به دلخواه پهن وموادو لای خمیر میزاریم ورومال میدیم ومیزاریم داخل فر توستر به مدت 30 دقیقه بادرجه 150 حالا زودتر خواستین بپزه  درجشو زیاد کنید ولی اینجوری  اروم میپزه وخوشمزه تر میشه.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۳:۱۸   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    لازانیا بدون فر 

    مواد لازم

    لازانیا  ۴ ورق 

    قارچ ۴ عدد

    پیازکوچک ۱ عدد

    طرز تهیه لازانیا بدون فر:

    در قابلمه ای پرآب لازانیا ها را پس از پانزده دقیقه جوشیدن و نرم شدن آبکش کرده و کنار می گذاریم.  پیاز و سوسیس و قارچ ها را به ترتیب خرد کرده و تفت دهید نمک ، فلفل و را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه کاملا جا بیفتد. در آخرین مرحله مخلوط کردن مواد داخل لازانیا سس کچاپ را به مواد اضافه و بمدت ۵ دقیقه درب مواد را بسته تا با هم ترکیب شوند .  در انتها تابه ای را آماده و مقداری روغن در آن میریزیم سپس  دو برگ لازانیا را بصورت بعلاوه روی یک سینی گذاشته مقداری مواد را همراه پنیر پیتزا روی آنها میریزم برای جمع کردن لایه ها باز بصورت یکی در میان مواد و پنیر پیتزا ریخته و جمع میکنیم (به حالت بقچه ) و یکی یکی در تابه گذاشته و باز روی هر لازانیا پنیر میریزیم و به مدت نیم ساعت درب تابه را با حرارت ملایم بسته تا آماده شود.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۳:۲۶   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    جوجه به سبک ایتالیایی

    سس مایونز : سه چهارم پیمانه

    پنیر پارمزان رنده شده : یک دوم پیمانه

    پودر سیر : سه چهارم قاشق چای‌خوری

    آرد سوخاری ایتالیایی :  سه چهارم پیمانه

    سینه مرغ، نصف شده : دو عدد (چهار تکه)

    دستور تهیه

    دمای فر را روی 425 درجه فارنهایت تنظیم نمایید

    سس مایونز و پنیر پارمزان و پودر سیر را با هم مخلوط نمایید.

    آرد سوخاری را در ظرف جداگانه ای بریزید.

                                                          

    تکه‌های مرغ را ابتدا به ترکیب سس مایونز و سپس به آرد سوخاری آغشته نمایید. طوری که سس مایونز و سپس آرد، کاملاً اطراف مرغ را بپوشانند.

                                                             

    آن‌ها را داخل سینی فر بچینید و به مدت 20 دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید تا کاملاً سرخ و برشته و طلایی رنگ شوند.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۵:۱۸   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کوفته سوئدی 

     

    آماده سازی: 30 دقیقه مدت انتظار: 1 ساعت مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه

    مواد اولیه: برای 4 نفر

    گوشت چرخ کرده 1 کیلو

    فلفل دلمه ای 3 عدد

    برنج 1 پیمانه

    جعفری مقداری

    نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

    گوجه فرنگی  4 عدد

    آرد سوخاری 1 پیمانه

    پیاز بزرگ 2 عدد

    رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری

    طرز تهیه:

    جعفری را با آب سرد بشویید بعد از اینکه آب آن گرفته شد، آن را در خرد کن ریخته خرد کنید.

    گوشت چرخ کرده را با جعفری مخلوط کنید.

    برنج را به مدت 3 دقیقه بپزید تا به صورت نیم پخت دربیاید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.

    فلفل دلمه و گوجه فرنگی را خرد کرده در خرد کن بریزید سپس به مواد اضافه کنید.

    به آن نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و به کمک دست آن را ورز دهید.

    چنانچه مواد شما چسبندگی لازم را ندارد به آن کمی آرد سوخاری اضافه کنید.

    سپس آن را به صورت گلوله درآورید و در آرد سوخاری بغلتانید.

    در اینجا کوفته های ما آماده برای سرخ شدن هستند.

    یک ماهیتابه برداشته روغن سرخ کردنی درآن ریخته و بگذارید روغن داغ شود. کوفته را را در روغن داغ سرخ کنید.

    وقتی یک سمت آن سرخ شد آن را به سمت دیگر چرخانده تا تمام سطح آن سرخ شود.

    پس از سرخ شدن آنها را در ظرف توری شکل گذاشته تا روغن آن خارج شود. 

    توضیح اینکه من جعفری در دسترس نداشتم و نزدم. و اینکه برنج رو جدا کامل پختم.

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • ۱۵:۱۹   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ته چین شیرازی 

    مواد لازم :

    . فیله مرغ (خرد شده) 500 گرم

    . روغن مایع به مقدار لازم

    . زرشک 4 قاشق سوپ خوری

    . شکر (نرم و دانه ریز) 1 قاشق سوپ خوری

    . بادنجان (ورقه ای خرد و تلخی گرفته) 4 عدد

    . زرده تخم مرغ 4 عدد

    . ماست سه چهارم پیمانه

    . کره (ذوب شده) 100 گرم

    . فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم

    . نمک به مقدار لازم

    . برنج 4 پیمانه

    . زعفران خشک 1 قاشق چای خوری

    . خلال پسته مقداری برای تزیین

    . خلال بادام مقداری برای تزیین

    . چگونه ته چین شیرازی

      

    🔸 طرز تهیه ته چین :

    فیله مرغ را در تابه ای حاوی روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شود؛

    در تابه ای مقداری روغن ریخته، سپس زرشک و شکر را در آن به مدت دو تا سه دقیقه تفت دهید؛

    بادنجان ها را در تابه ای حاوی روغن داغ سرخ کنید، سپس روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود؛

    در ظرفی، زرده های تخم مرغ، ماست، کره، فلفل و نمک را با یکدیگر کاملاً مخلوط کنید. برنج خیس و آبکش شده را به همراه زعفران دم کرده غلیظ به آن اضافه کرده و هم بزنید؛

    فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 190 درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید؛

    در قالبی نچسب حاوی روغن، یک لایه از مخلوط برنج را ریخته و کاملاً فشار دهید، سپس به ترتیب یک لایه مرغ، یک لایه بادنجان و یک لایه زرشک بریزید، به همین ترتیب مرغ، بادنجان و زرشک را لابه‏لای برنج بریزید، روی قالب را با فویل آلومینیومی بپوشانید و به مدت 60 تا 90 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا کاملاً بپزد، پس از پخت، آن را از فر خارج کرده و در ظرف موردنظر برگردانده و روی آن را با خلال پسته، خلال بادام و زرشک تزیین و سرو کنید.

    نکات :

    در صورت عدم دسترسی به قالب، می توانید از تابه نچسب استفاده کنید.

     نکات تکمیلی در مورد ته چین شیرازی

    - ته چین شیرازی جزو ته دیگ و ته چین میباشد 

    - زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه 

    - و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 45 دقیقه میباشد .

    - ته چین شیرازی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید . 

    - همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .

    - توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۵:۲۲   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    چلو دیزی (غذای کاشانی) 

     مواد لازم 

    برنج :    4 پیمانه

    لوبیای چشم بلبلی :    2 پیمانه

    گوشت بره ( سردست یا ران) :    نیم کیلو

    پیاز :    1 عدد متوسط

    زردچوبه :    سه قاشق چایخوری

    نمک :    به مقدار لازم

    روغن :    100 گرم (نصف لیوان معمولی)

    نمک و زردچوبه :    2 قاشق چایخوری

    🔵 طرز تهیه 🔵

    1-    پیازها را خرد کرده و با کمی روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود

    2-    سپس زردچوبه را در آن تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود

    3-    گوشت را به قطعات بزرگ تقسیم کرده، آن را به لوبیا ی چشم بلبلی و پیاز داغ اضافه می کنیم و می گذاریم با حرارت ملایم بپزد

    4-    پس از نیم ساعت یک قاشق چایخوری نمک به آن اضافه می کنیم و می گذاریم با حرارت ملایم بپزد تا آب آن کاملا کشیده شود

    5-    پس از پخت کامل گوشت و لوبیا، برنج را شسته و با شش پیمانه آب، نمک و باقی مانده روغن، آن را به مخلوط گوشت و لوبیا اضافه می کنیم و مانند برنج کته یا دمی، می گذاریم تا روی شعله زیاد بپزد و آب آن بخار شود و بعد آن را با حرارت ملایم دم می کنیم. 

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۵:۲۸   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    بادمجان_فنری 

    بادمجان : 3 عدد

    گوشت چرخ کرده : 300 گرم

    فلفل قرمز : یک قاشق چایخوری

    پیاز : 2 عدد

    نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم

    گوجه فرنگی : 500 گرم

    سیر : 2 حبه

    روغن : 2 قاشق سوپخوری 

     ✅ طرز تهیه ؛ 

    بادمجان ها را با پوست میشوئیم و خشک میکنیم تمام طول بادمجان را با چاقو برش میدهیم به طوری که برش ها عمیق باشند ولی بادمجان ها متلاشی نشوند بعد بادمجان های آماده را نیم ساعت در آب نمک قرار میدهیم پس از این مدت آن ها را میشوئیم ودر آبکش قرار می دهیم .

    یک عدد پیاز را روی گوشت چرخ کرده رنده می کنیم و فلفل قرمز کمی فلفل سیاه و نمک را به مواد اضافه می کنیم و با دست مخلوط می کنیم و درون برش ها را با گوشت پر می کنیم و اضافی گوشت را از سطح بادمجان پاک می کنیم وقتی تمام برش ها را با گوشت پر کردیم آن ها را کمی سرخ می کنیم و یک لیوان کوچک آب و کمی نمک روی آن ها میریزیم و در ظرف را می بندیم تا بادمجان ها بپزند.

    حرارت باید ملایم باشد تا بادمجان ها با بخار بپزند .یک پیاز دیگر را نگینی خرد می کنیم و با روغن تفت می دهیم سیر خرد شده را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت می دهیم سپس گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده را اضافه می کنیم و می گذاریم تفت بخورد و یک ربع با حرارت ملایم بجوشد تا جا بیفتد.

    برای سرو سس را در ظرف مورد نظر می ریزیم و بادمجان ها را روی آن می چینیم و با فلفل سبز آن را تزئین می کنیم.

                     

  • ۱۵:۲۹   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    اسنک گوشت و سبزیجات  

    پیاز رو نگینی خرد کردم و در روغن سرخ کردم .

    گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و زردچوبه و فلفل زدم و سبزیجات بخار پز هویج و نخود فرنگی اضافه کردم .

    نان تست را گذاشتم و کمی پنیر پیتزا ریختم و بعد از مواد گوشت و سبزیجات و کمی فلفل دلمه نگینی خرد شده و روی آنها دوباره پنیر پیتزا ریختم و یک تکه نان تست دیگر گذاشتم و داخل ساندویچ ساز گذاشتم . 

    البته قارچ هم هست . هم میتونید به مواد گوشتی اضافه کنید و هم میتوانید بصورت خام ورفه ای برش بزنید و روی مواد بجینید و رویش پنیر پیتزا بریزید . 

    بعد از آماده شدن در ظرف مناسب سرو کردم و با سس تزیین کردم . 

  • ۱۵:۳۷   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    پلو لوبیا سفید

    مواد لازم :

    برنج: ۲ پيمانه

    لوبيا سفيد: ۱/۳ پيمانه

    پياز: ۱ عدد بزرگ

    سيب زميني: ۲ عدد متوسط

    شويد خشک شده: ۱/۴ پيمانه

    زردچوبه: ۲ قاشق مرباخوري

    نمک به ميزان دلخواه

    طرز تهيه :

    برنج را مي گذريم خيس بخورد. لوبيا سفيد را که از شب قبل گذاشته ايم خيس بخورد. در مقداري آب (در حدي که روي آن را بگيرد) روي حرارت کم مي گذاريم نرم شود. سيب زميني را نگيني خرد کرده و سرخ مي کنيم. پياز را ريز کرده و تفت مي دهيم تا طلايي شود. بعد از جوشيدن آب در قابلمه برنج را در حدي که کمي نرم شود درون آن پخته و آبکش مي کنيم. (زردچوبه را حين پخت برنج در آب مي ريزيم تا برنج زرد رنگ شود). سپس لوبياي پخته شده و سيب زميني و پياز را به برنج اضفه مي کنيم. شويد خشک را به برنج اضافه مي کنيم و مخلوط ميکنيم و مي گذاريم روي حرارت کم دم بکشد.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۶:۲۳   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    فتوچینی_با_سس_مخصوص

    ابتدا 3 عدد گوجه رو رنده میکنیم ته تابه دو حبه سیر رو میریزیم وتفت میدیم بهد گوجه ها رو میریزیم وباهم میزاریم بجوشه آبش که کم شد یه ق روغن زیتون بهش اضافه میکنیم نمک و فلفل فراموش نشه یه زرده تخم مرغ رو هم زده به سس گوجه داغ اضافه کنید و تند هم بزنید تا حالت خامه ای پیدا کنه. حالا فتو چینی پخته شده رو بهش اضافه کنید و کمی پنیر پارمزان یا پیتزا هم توش بریزید و مخلوط کنید تو ظرف سرو بکشید وروش رو با گوشت سرخ شده ربی ومواد دلخواه تزیین کنید.

  • ۱۶:۲۴   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کیک گوشت
    مواد میانی :
    گوشت چرخ کرده / 300 گرم 
    فلفل دلمه ای / 1 عدد 
    قارچ / به میزان دلخواه
    پیاز داغ / به میزان دلخواه
    رب گوجه / به میزان دلخواه....پودر اویشن....
    مواد کیک :
    آرد / 1/5 لیوان 
    روغن / نصف لیوان 
    ماست / 1 لیوان 
    بکینگ پودر / 1 قاشق غذاخوری 
    تخم مرغ / 4 عدد ....کمی نمک و فلفل سیاه...
    طرز تهیه : 
    ابتدا تخم مرغ ها را با همزن برقی خوب میزنیم بعد ماست ، روغن ، نمک و فلفل سیاه هم به مایه اضافه کرده دوباره خوب مخلوط کرده سپس آرد را که با ب.پ مخلوط کردیم روی مایه الک میکنیم و با قاشق هم میزنیم سپس نیمی از مایه ی کیک را در قالب ریخته بعد مواد میانی را که مثل مایه ی ماکارونی آماده کردیم روی آن ریخته و پخش میکنیم و بعد نیمه ی دیگر مایه ی کیک را روی مواد میریزیم ، (البته میتوانیم در لایه ی میانی از پنیر پیتزا هم استفاده کنیم)
    سپس رویه ی کیک را با سس گوجه تزیین کرده و قالب را در طبقه ی وسط فر که با 180 درجه از قبل گرم شده به مدت 45 در فر ميگذاريم 

  • ۱۶:۳۱   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    مرصع پلو

    مواد لازم مرصع پلو :

     

     

     

    مواد لازم

    اندازه

    مقدار / کالری

    برنج

    5پیمانه

    100 گرم / 360 کالری

    مرغ فیله

    نیم کیلو

    100 گرم / 200 کالری

    کره

    150گرم

    100 گرم / 737 کالری

    پوست پرتقال خلال و شیرین شده

    2پیمانه

    100 گرم / 37 کالری

    خلال پسته

    1پیمانه

    100 گرم / 680 کالری

    خلال بادام

    1پیمانه

    100 گرم / 612 کالری

    زرشک

    نصف پیمانه

    100 گرم / 50 کالری

    زعفران آب کرده

    2قاشق چایخوری

    100 گرم / 310 کالری

    نمک

    به میزان لازم

    100 گرم / 0 کالری

    فلفل

    به میزان لازم

    100 گرم / 0 کالری

    پیاز

    1عدد

    100 گرم / 5 کالری

    روغن

    به میزان لازم

    100 گرم / 900 کالری

    شکر

    1قاشق چایخوری

    100 گرم / 400 کالری

    جوهر

    لیمو به میزان لازم

    نامشخص

     

     

    طرز تهیه مرصع پلو :

     

    *. ابتدا برنج را مانند پلوهای ساده به مرحله آبکشی رسانده و دم می اندازیم سپس در ظرفی مناسب کمی کره ریخته و پیازها را در آن نیمه سرخ کرده و فیله مرغ و ادویه را هم تفت داده و با کمی آب آن را آبپز میکنیم. زرشک را با آب سرد شسته، در آبکش می ریزیم تا آب آن برود، سپس شکر آن را مخلوط می کنیم.

     

    *. در ظرف مناسبی یک قاشق غذاخوری کره ریخته، زرشک را به آن افزوده و یک دقیقه تفت می دهیم. زعفران آب کرده را نیز به زرشک اضافه می کنیم.برای شیرین کردن خلال پرتقال، چهار بار و هر بار به مدت پنج دقیقه خلال ها را می جوشانیم، داخل صافی ریخته و در آخر یک ساعت در آب سرد قرار می دهیم.

     

    *. در نهایت به ازای یک پیمانه خلال پرتقال به آن یک پیمانه شکر و دو پیمانه آب اضافه می کنیم، به این ترتیب که آب و شکر را مخلوط کردیم، روی حرارت قرار می دهیم، زمانی که به جوش آمد خلال ها را افزوده تا با حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه بجوشد. در آخر جوهر لیمو اضافه کرده و بعد از یکی، دو جوش آن را بر می داریم. برنج را در ظرف مناسبی می کشیم، مرغ را لای برنج قرار داده و با خلال ها و زرشک روی برنج را تزیین می کنیم.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۶:۳۴   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهیه کتلت گوشت 

    کتلت گوشت جزو غذاهای بسیار لذیذ و خوشمزه است که می توان به سادگی آن را تهیه نمود. در این بخش از سایت آکاایران قصد داریم تا به شما طرز تهیه کتلت گوشت را آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

    طرز تهیه :

     

    *. سیب زمینی ها را بشویید و سپس آب پز کنید (با مقدار کافی آب در قابلمه قرار بدهید و بپزید)، معمولا ٢٥ تا ٣٠ دقیقه زمان برای آب پز کردن سیب زمینی ها کافی است.وقتی سیب زمینی ها آب پز شد آب آنرا تخلیه کنید و بگذارید سرد شوند.پوست سیب زمینی ها را بکنید و با رنده (ریز) آنها را رنده کنید. اگر می خواهید پیاز هم استفاده کنید، آنرا هم پوست بکنید و جداگانه رنده کنید. بعد از رنده کردن پیاز آب آنرا دور بریزید، اگر آب پیاز را داخل خمیر کتلت کنید کتلت ها از هم خواهند پاشید.حالا گوشت، سیب زمینی رنده شده و پیاز را مخلوط کنید و تخم مرغ را هم در آن بشکنید.

     

    *. با افزودن نمک، فلفل و زردچوبه خمیر را خوب مخلوط کنید (برای مخلوط کردن سوسول بازی را کنار بگذارید و از دستان مبارک استفاده کنید).بعد از مخلوط کردن، ماهی تابه را روی آتش بگذارید و روغن داخل آن بریزید بگذارید خوب گرم شود. به وسیله یک نعلبکی و یک تیکه پارچه تمیز، وسیله فرم دادن کتلت را درست کنید. برای راحتی پارچه را کمی خیس کنید.حالا مقداری (یک قاشق سوپ خوری بزرگ) از خمیر کتلت را با دست راست بردارید و با نگه داشتن وسیله مربوطه در دست چپ خمیر را روی نعلبکی پارچه به صورت یک گلوله در آورید و بعد آنرا صاف کنید تا به صورت دایره یا بیضی ای در آید و با احتیاط کتلت خام را داخل ماهی تابه قرار بدهید.

     

    *. تا پر شدن تمام سطح ماهی تابه این کار را ادامه دهید و بعد مراقبت کنید تا کتلت ها سرخ شوند. وقتی طرف اول آنها سرخ شد یکی یکی آنها را برگردانید و بگذارید طرف دیگر آن هم سرخ شود. پس از سرخ شدن آنها را بردارید و در دیس بچینید. وقتی همه کتلت ها سرخ شدند با گوجه فرنگی و سبزیجات و اگر دوست دارید خیارشور تزئین کنید.کتلت را با نان و ماست خیار یا ماست اسفناج و یا حتی ماست موسیر سرو کنید. بعضی هم آنرا با یک سالاد شیرازی سرو می کنند.

    شام چی درست کنیم؟ شام چی درست کنیم؟

  • ۱۷:۱۹   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    تره فرنگی با رب انار 

    چي لازم دارم:

    تره فرنگي 500 گرم

    هويچ متوسط 2 عدد

    رب انار 3 قاشق

    روغن زيتون 1 استکان

    قند 1 عدد

    برنج 2 عدد

    پياز 1 عدد

    سس تند 1 قاشق

    آب جوش 1/5تا2 ليوان

    نمک و فلفل سياه و پاپريکا

    چطوري درست کنم: 

    پياز را ريز خرد ميکنيم. برنج را شسته آبکش ميکنيم. تره فرنگي ها را شسته و خرد ميکنيم. هويجها را خرد ميکنيم. در قابلمه روغن زيتون و پياز را مي ريزيم تا پيازها طلايي شود سپس هويچها را ريخته يکي دو دقيقه تفت ميدهيم سپس سس را ريخته و هم ميزنيم.سپس تره فرنگي, نمک, فلفل قرمز و قند را ريخته هم ميزنيم درب قابلمه را ميريزيم وقتي رنگ تره فرنگي ها تغيير کرد و آب انداخت در حرارت کم ميپزيم دروسط تره فرنگي ها جا باز کرده و برنج را ميريزيم کم آب ريخته تا روي تره فرنگي را بگيرد وقتي جوشيد در حرارت کم 20 دقيقه وقتي ولرم شد رب انار مي ريزيم سرو ميکنيم 

    شام چی درست کنیم؟

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان