خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۷:۱۰   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شوید پلو با میگو

    میگو تازه پاک شده 

    آرد نخود یک پیمانه

     زردچوبه یک قاشق غذاخوری

     فلفل قرمز یا سفید به میزان لازم و کمی نمک

    پودر سیر یک قاشق چایخوری پر

     

    همه رو با هم مخلوط کنید ومیگو رو داخل مواد بغلطونید و در روغن داغ  فراوان سرخ کنید. 

    برنج رو با شوید خشک یا تازه و کمی هم سیر نگینی وزعفران دم کرده غلیظ، دم کنید طعم و عطرش عالی میشه .

    👆❤️ 👆

    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۷:۱۴   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

      خوراک گل کلم و گوشت چرخ کرده

    👈 مواد لازم برای 4 الی 5 نفر:

    🔸 500  گرم گل کلم

    🔸 یک عدد پیاز متوسط

    🔸 یک حبه سیر

    🔸 یک عدد هویج متوسط

    🔸 سه قاشق غذاخوری روغن زیتون

    🔸 یک قاشق غذاخوری رب ففل و گوجه فرنگی 🍅 🌶

    🔸 نمک

    🔸 فلفل سیاه

    🔸 سه لیوان آب

    🌟  طرز تهیه:

    1⃣ گل کلم را شسته و قسمت سفت پایینش را با چاقو برش دهید و گل هایش را جدا نمایید.

    2⃣ پیاز و سیر را ریز ریز خرد کنید؛ هویج را نیز پوست گرفته و حلقه حلقه خرد کنید.

    3⃣ در قابلمه ای روغن زیتون ریخته و پیاز و سیر را اضافه کرده و تا تغییر کمی در رنگشان سرخ کنید.

    4⃣ حال گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تا آبی را که پس داده بکشد تفت دهید و رب را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید.

    5⃣ گل کلم و هویج خرد شده را نیز به قابلمه اضافه کنید؛ آب را نیز ریخته و با نمک و فلفل مزه دار کنید.

    6⃣ درب قابلمه را گذاشته و در شعله کم تا پختن گل کلم ها بپزید.

    7⃣ داغ سرو کنید.

     اوممممم،وقت غذای خوب و جدیده 

  • ۱۷:۱۹   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    💠   سالاد پنیر و اسفناج با گوشت (رژیمی)

    👈 مواد لازم برای دو نفر:

    🔸500   گرم اسفناج

    🔸  یک عدد فلفل دلمه قرمز

    🔸  یک عدد فلفل دلمه زرد

    🔸 100  گرم پنیر فتا 🧀

    🔸  دو تکه گوشت بیفتک

    🔸  یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

    🔸  نصف قاشق چایخوری نمک

    🔸  نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

    👈 مواد لازم برای سس:

    🔸  دو قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک

    🔸  سه قاشق غذاخوری روغن زیتون

    🔸  نصف قاشق چایخوری نمک

    🌟  طرز تهیه:

    1⃣ اسفناج ها را در آب فراوان شسته و خشک کرده؛ خرد کنید و در کاسه ای بزرگ بریزید.

    2⃣ فلفل دلمه ها را از وسط نصف کرده و قسمت هسته دار را درآورده و مانند شکل خرد کنید و نیز پنیر فتا را به اندازه های نسبتا بزرگ خرد کنید.

    3⃣ گوشت ها را نیز متناسب با فلفل ها ببرید.

    4⃣ روغن زیتون در تابه ای ریخته و داغ کنید و گوشت ها و فلفل ها را در شعله زیاد سرخ کنید و نمک و فلفل ریخته و مزه دار کنید.

    5⃣ برای تهیه سس سالاد، سرکه بالزامیک، روغن زیتون و نمک را با سرعت باهم مخلوط کنید.

    مخلوط گوشت و سس را به کاسه اضافه کرده و سس را مخلوط کرده و به خورد پنیر و اسفناج ها بدهید.

  • ۱۷:۲۱   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    آبگوشت_معطر  (ترش) 🎈⛱

    🔴مواد لازم برای۶ نفر🔴 🍞

    نمک و فلفل    به مقدار لازم

    سیب زمینی   ۵ عدد

    پیاز   ۲ عدد

    گوجه سبز   0.5 کیلوگرم

    گوشت   ۷۵۰ گرم

    دنبه   ۴۰ گرم

    لپه‎   ۱۵۰ گرم

    سبزی (شامل نعنا و جعفری(نعنا کمتر باشد))  0.5 کیلوگرم

    زعفران   ۲ قاشق غذا خوری

    🔴طرز تهیه🔴 🍲

    ۱- ابتدا گوشت و دنبه را كاملا شسته و خشك میكنیم .

    ۲- پیاز را پوست كنده و میشوییم و به 4قسمت تقسیم میكنیم.

    ۳-  دنبه را داخل ظرف مناسب برای طبخ آبگوشت قرار داده و آن را آب میكنیم

    ۴-  بعد پیاز را اضافه كرده و داخل دنبه تفت میدهیم و بعد كمی زردچوبه و 1قاشق غذاخوری زعفران را اضافه كرده و گوشت را به آن اضافه میكنیم و كمی تفت میدهیم.

    ۵- سپس لپه شسته شده را اضافه كرده و كمی تفت میدهیم و اجازه میدهیم گوشت با 5تا6لیوان آب بپزد.

    ۶- گوجه سبزها را میشوییم و با مقداری آب و نمك میپزیم و بعد از صافی رد كرده و خوب گوشت آن را از پوست و هسته جدا میكنیم.

    ۷- سبزی را شسته و ریز خرد میكنیم و با مقداری روغن تفت داده و كاملا سرخ میكنیم و بعد از نیم پز شدن گوشت به غذا اضافه میكنیم.

    ۸- در اواخر پخت گوشت، پوست سیب زمینی ها را گرفته و آنها را تمیز می شوئیم.

    ۹- سپس سیب زمینی را به همراه مقداری نمک، فلفل ،بقیه زعفران و عصاره گوجه سبز داخل آبگوشت می ریزیم و می گذاریم تا جا بیفتد.

    ۱۰- سپس آن را داخل ظرف مناسب ریخته و سرو می کنیم. 

    🔴سایر نکات🔴 🚦

    در صورت تمایل مقداری رب آلوچه یا رب انار ترش هم به غذا اضافه كنید

     لپه را حتما از شب قبل خیس كنید و اگر فراموش كردید آن را 2بار جوشانده و آبش را خالی كنید و بعد مصرف كنید

     میتوانید از 2عدد لیمو عمانی هم داخل غذا استفاده كنید

    در صورت تمایل به جای لپه از حبوبات دلخواه دیگری استفاده كنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۷:۲۱   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

      دلمه گوجه فرنگی با تخم مرغ

    👈 مواد لازم برای چهار نفر:

    🔸  چهار عدد گوجه فرنگی بزرگ 🍅

    🔸  چهار عدد تخم مرغ

    🔸  یک لیوان پنیر پیتزای رنده شده 🧀

    🔸  یک لیوان پوره گوجه فرنگی (گوجه رنده شده)

    🔸  نصف لیوان آب گرم

    🔸  دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

    🔸  نصف قاشق چایخوری نمک

    🔸  نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

    🌟  طرز تهیه:

    1⃣ گوجه فرنگی ها را شسته و طبق شکل از قسمت بالا برش دهید به ترتیبی که درب دلمه شود.

    2⃣ داخل گوجه فرنگی ها را با یک قاشق خالی کرده و با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.

    3⃣ برای تهیه سس دلمه، روغن زیتون را در یک تابه داغ کنید و پوره گوجه را ریخته و دو الی سه دقیقه در شعله متوسط بپزید.آب گرم را اضافه کرده و دو دقیقه دیگر بجوشانید.

    4⃣ در داخل گوجه فرنگی های خالی شده؛ به نسبت مساوی پنیر پیتزا بریزید.

    5⃣ گوجه فرنگی ها را در ظرف  فر بچینید؛ یک عدد تخم مرغ داخل هر کدام بشکنید و بر روی تخم مرغ ها نمک و فلفل سیاه بپاشید؛ در اطرف دلمه ها از سس گوجه ریخته و در فر 200 درجه که از قبل داغ کرده اید؛ 10 دقیقه بپزید.

    6⃣ با پیازچه میتونید تزیین کرده و با عزیزانتون نوش جان کنید.

  • leftPublish
  • ۱۷:۲۳   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    برد بلاو 

    🔴مواد لازم برای۴ نفر🔴 🍚

    برنج   ۳ پیمانه

    سیب زمینی (نگینی شود)   ۲ عدد

    پیاز (نگینی شود)  ۱ عدد

    مرغ پخته شده   ۲۵۰ گرم

    زرشک   ۱ قاشق غذا خوری

    گردو خرد شده   ۵۰ گرم

    زعفران آب کرده   ۱ قاشق غذا خوری

    کاری    به مقدار لازم

    نمک و فلفل    به مقدار لازم

    آرد سفید   ۱ پیمانه

    روغن زیتون   ۲ قاشق غذا خوری

    آب    به مقدار لازم

    نمک   ۱/۲ قاشق چای خوری

    🔴طرز تهیه🔴 🍛

    ۱- آرد و نمک و روغن را در ظرفی ریخته و کم کم آب اضافه کنید تا خمیری حاصل شود که بدست نمیچسبد.

    روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت استراحت دهید.

    ۲- مرغی که پخته اید را ریش ریش کنید یا نگینی خرد کنید .برنج را در اب مرغ بپزید.

    ۳- سیب زمینی ها را سرخ کنید و در همان تابه پیاز را تفت دهید.

    ۴- سپس مرغ ها را درون پیاز ریخته و نمک و فلفل و ادویه بزنید... زرشک و گردو و سیب زمینی ها را اضافه کرده و زعفران بریزید.... اگر مایل بودید میتوانید نخود فرنگی هم به این مایه اضافه کنید.

    ۵- حالا برنج دم کشیده را با این مواد خوب قاطی کنید.

    ۶- ظرف پرکسی را خوب چرب کنید که روغن کف آن بنشیند و دیواره ها چرب شوند.

    ۷- روی میز کار خمیر را باز کنید که اندازه آن از ظرف پیرکس بزرگتر باشد.

    ۸- حالا خمیر را در ظرف گذاشته و برنج را درون آن ریخته و خمیر را روی برنج میبندیم... روی خمیر را نیز چرب میکنیم.

    ۹- ظرف را برای مدت 1 ساعت در فر 180 درجه میگذارید.

    🔴سایر نکات🔴 🚦

    ادویه در این غذا اهمیت دارد

    برنج را وقتی خنک شد درون خمیر بریزید

    خمیری که روی برنج کشیده میشود باید نازک باشد و زیاد روی هم نیاورید.

    ------------------------

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۷:۲۵   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    💠  کوفته عدس با رب انار

    👈 مواد لازم برای چهار نفر:

    🔸  یک لیوان عدس دال(عدس قرمز)

    🔸  یک .نیم لیوان بلغور

    🔸  یک عدد پیاز متوسط

    🔸  چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون

    🔸  دو قاشق غذاخوری رب فلفل

    🔸  سه قاشق غذاخوری رب انار

    🔸  چهار شاخه پیازچه

    🔸  نصف دسته جعفری

    🔸  یک قاشق مربا خوری زیره

    🔸  یکقاشق چایخوری فلفل قرمز پودر شده(پول بیبر)

    🔸  یک قاشق چایخوری فلفل سیاه

    🔸  بک قاشق چایخوری نمک

    👈 طرز تهیه:

    1⃣ عدس دال ها را شسته و در قابلمه ای بریزید و آب ریخته؛ بگذارید بپزد.

    2⃣ به عدس های پخته شده بلغور اضافه کرده و اجاق را خاموش کنید و درب قابلمه را گذاشته و صبر کنید تا بلغور ها ورم کنند.

    3⃣ پیاز را پوست گرفته وریز ریز خرد کنید؛ در تابه ای روغن داغ کرده وپیاز را سرخ کنید؛ رب و نمک و فلفل سیاهش را نیز اضافه کنید.

    4⃣ مخلوط بلغور و عدس را در ظرفی بریزید و پیاز سرخ شده را نیز به مواد بیافزایید.رب انار را نیز اضافه کرده و هم بزنید.

    5⃣ پیازچه و جعفری ها را ریز ریز خرد کنید.

    6⃣ بر روی مواد کوفته فلفل و زیره را اضافه کنید.

    7⃣ آخر سر نیز پیازچه و جعفری خرد شده را بریزید و هم زده و در کف دستتان شکل داده وسرو کنید.

  • ۱۷:۲۷   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

     سالاد ماکارونی

    👈 مواد لازم برای چهار نفر:

    🔸  یک بسته ماکارونی رنگی

    🔸  یک لیوان فلفل دلمه رنگی،هویج، سیب زمینی،نخود فرنگی آب پز 

    🔸  شش عدد خیار شور

    🔸  یک چهارم دسته شوید

    🔸  یک لیوان ماست

    🔸  یک قاشق غذاخوری سس مایونز🍥 

    🔸  دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

    🔸  یک قاشق مربا خوری پودر نعنا 🍃

    🔸  یک قاشق چایخوری نمک

    🌟  طرز تهیه:

    1⃣ ابتدا ماکارونی ها را در آب جوش به مدت 10 الی 12 دقیقه آب پز کنید و سپس آبکشی کرده و کناری بگذارید تا کمی خنک تر شود.

    2⃣ خیار شور ها را حلقه حلقه خرد کنید؛ شوید را نیز ریز ریز خرد کنید؛ بقیه سبزیجات همان یک لیوان سبزیجات را نیز حاضر کنید.

    3⃣ برای تهیه سس سالاد، ماست، مایونز، روغن زیتون، نعنا و نمک را در ظرفی مخلوط کنید.

    4⃣ حال در ظرفی ماکارونی ها و شوید و خیار شور خرد شده و سبزیجات را مخلوط کرده وآخر سر نیز سس را ریخته؛ به خورد سالاد دهید و برای عزیزانتون سرو کنید.

  • ۱۷:۵۵   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    سوگی؛ غذای پُرطرفدار بچه ها

    ⭕️سوگی نوعی کرپ است که با موادی مانند مواد ماکارونی پر می شود. اگر قصد تنوع در وعده های غذایی تان را داشتین، این غذا گزینه خوبی است و شما را به هدفتان می رساند.

    🌺 مواد اولیه:

    تخم مرغ 5 عدد

    آرد 1 و 1/4 پیمانه

    شیر 1 پیمانه

    خامه 1 قاشق غذا خوری

    روغن مایع 2 قاشق غذا خوری

    زعفران حل شده 1 قاشق چای خوری

    پنیر پیتزا به میزان لازم

    (مواد سس گوشتی سوگی) 300 گرم

    جعفری خرد شده 5 قاشق غذا خوری

    ⭕️مناسب برای: جشن تولد

    🌺 مواد سس گوشتی سوگی:

    در ابتدا باید سس گوشتی در سوگی را آماده کنیم. این سس میتواند مانند مایه ماکارونی تهیه شود و چند نوع از سبزیجات مانند ذرت و قارچ و فلفل دلمه اضافه شود . این سس را میتوان به همراه گوشت با سوسیس هم تهیه کرد.

    🌺طرز تهیه کرپ در سوگی ( 18 عدد):

    1- تمام مواد را با هم مخلوط کرده به مدت 2 دقیقه با همزن میزنیم و برای نیم الی یک ساعت در یخچال قرار میدهیم. بعد از استراحت مجددا با مفتول فلزی میزنیم تا صاف و یکدست شود.

    2- تابه کوچکی را با برس چرب کرده به اندازه یک ملاقه کوچک از مایه در ان میریزیم و می چرخانیم تا یکنواخت پهن شود و سپس روی حرارت دو طرف آنرا تفت میدهیم.

    3- سینی فر را کاغذ انداخته و یک ورق کرپ میگذاریم روی ان مایه گوشتی و پنیر و آویشن میریزیم، سپس ورقه دیگری از کرپ را گذاشته با دست کمی فشار میدهیم تا فیکس شود و این کار را با 3 لایه کرپ انجام میدهیم ولی روی لایه سوم فقطجعفری و پنیر و زرشک میریزیم.

    4- در فر طبقه دوم با درجه 180 و به مدت 20 دقیقه میپزیم.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۳۶   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    این‌بار ماهی را با «ادویه هندی» مزه‌دار کنید

    این ماهی در هند همراه با برنج سرو می شود.

    مواد لازم  :

     فیله ماهی (ماهی بدون استخوان مثل شیر)4 تکه

     گرام ماسالا 2 قاشق چایخوری

     پودر گشنیز 1 قاشق چایخوری

     فلفل قرمز1  قاشق چایخوری

    زردچوبه 1 قاشق چایخوری

    پودر زیره1 قاشق چایخوری

    نمک 1قاشق چایخوری

    آبلیمو به میزان لازم

    روغن زیتون به میزان لازم

     

    طرز تهیه ماهی گرام ماسالا:

    1. ماهی ها را شسته و خشک می کنیم.

    2. ته یک ظرف را با روغن زیتون کمی چرب کرده و ماهی ها را درون آن می گذاریم، بعد کمی آبلیمو و تمامی ادویه ها را به روی ماهی ها ریخته و با دست آنها را روی سطح ماهی ها پخش می کنیم و فیله های ماهی را از سمت شکم در ظرف می گذاریم (طوری که پوست ماهی ها به سمت بالا باشد) بعد روی ظرف را سلفون می کشیم و به مدت ٣٠ الی ۴۵ در یخچال می گذاریم.

    بعد از نیم ساعت ماهی ها را از یخچال در می آوریم.

    3. ماهیتابه را روی شعله گاز گذاشته کمی روغن در ماهیتابه می ریزیم وقتی روغن داغ شد ماهی ها را از سمت پوست درون روغن داغ گذاشته و حدود ۶ دقیقه سرخ می کنیم بعد ماهی ها را برگردانده و شعله را کم می کنیم و طرف دیگر ماهی ها را حدود ٢ الی ٣ دقیقه سرخ می کنیم.

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • ۱۸:۵۸   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

      پاستاهای خانگی 

    برای درست کردن  این پاستاها به هیچ دستگاه تخصصی نیاز ندارید. تنها چیزی که شما نیاز دارید درست کردن خمیر است. مواد لازم برای درست کردن خمیر هم شامل آرد، تخم‌مرغ، روغن زیتون و نمک است. به این ترتیب که زرده و سفیده را همراه شیر، روغن و نمک با قاشق مخلوط کنید. آرد را کم کم اضافه کرده، مخلوط  کنید  و ورز دهید تا خمیری یکنواخت به دست آید. حدود 15 دقیقه خمیر را داخل پلاستیک قرار دهید و کنار بگذارید تا استراحت کند؛ سپس روی میز یا سطح صاف آرد بپاشید و خمیر را به ضخامت 2 میلی‌متر باز کنید.

    ✅فوت‌وفن: 

    ابتدا خمیر آماده شده را با انگشتان‌تان امتحان کنید؛ اگر خمیر به نرمی تو رفت، زمانش فرا رسیده است. آن را به قسمت‌های کوچک برش بزنید و هر قسمت را با غلتک یا وردنه صاف کنید تا نازک شود. سپس لابه‌لای آن آرد بپاشید تا به هم نچسبد و مانند پارچه تا بزنید. با یک کارد تیز هر 3 سانتی‌متر را برش بزنید تا نوارهای نازکی به دست بیاید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۲۰:۴۶   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    باقالی پلو با زبان 

     یکی از غذاهای محلی و خوشمزه کرمانشاهی .باقالی پلو با زبان گوساله جوان است . که در این شهرمصرف فراوان دارد.البته ممکن است این غذا در بسیاری از مناطق کشور عزیزمان تهیه شود ولی فرق اصلی آن این است که در کرمانشاه با پلو ساده هم طبخ می شود که بعد از آماده شدن زبان آب باقیمانده از آن را

    صاف کرده و به جای آبی که روی برنج می ریزیم از آن استفاده کرده که بی نهایت برنج را خوشمزه می کند.

    اما باید توجه کرد که در این روش کلسترول و چربی زیادی جذب بدن می شود.درست کردن زبان بسیار ساده می باشد .و دیگر اکثر قصابی ها خودشان زحمت پاک کردن اضافات زبان را می کشند .کافیست زبان را که به منزل می آورید با یک فرچه یا مسواک تمیز کاملا روی پرزهای آن بکشید و اگر رگ و ریشه اضافی دارد با کارد تیز بگیرید..معمولا در کرمانشاه زبان بدون سس خورده می شود و با پاشیدن روغن محلي کرمانشاهی روی آن مزه و عطرش را صد برابر میکنند.

    مواد لازم:

    زبان گوساله ۱ عدد

    پیاز ۴ عدد درشت

    سیر ۲ تا ۳ حبه

    برگ بو یک عدد

    نمک.فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    باقالی پلو رو که همه خوب بلدن پس میریم سراغ زبان.ابتدا زبان پاک شده و شسته شده را داخل ظرف گذاشته و پیازها را همگی پوست کنده نگینی خرد کنید و باسیر پوست کنده و برگ بو و زردچوبه فراوان داخل ظرف روی زبان بریزید و به مقدار روی آن آب ریخته و بگذارید تا پخته شود . نکته ای که در مورد زبان باید یادآور شوم پخت زبان وقت فراوان می برد بهترین روش استفاده از دیگ زودپز یا تند پز می باشد .من از تند پز استفاده کردم که دو بار هر بار یک ساعت زبان

    را پخت دادم تا کاملا نرم شد.اما اگر از شعله معمولی اجاق گاز می خواهید استفاده کنید. بین ۷ تا ۸ ساعت وقت لازم دارد.پس بعد از اینکه زبان شروع به پختن کرد.نیم ساعت به پایان پخت مانده زبان را از ظرف آرام بیرون آورده داخل یک سینی بزرگ گذاشته و پوست دور تا دور زبان را از آن جدا کرده و دور می ریزیم سپس آب داخل ظرف زبان را با صافی درون ظرف دیگر صاف می کنیم.دوباره زبان پاک شده را به همراه نمک.فلفل سیاه و آب صاف شده زبان درون ظرف ریخته و مجدد می گذاریم تا کاملا پخته شود.توجه داشته باشید تا پایان پخت هیچ وقت نمک به آن اضافه نمیکنیم وگر نه زبان سفت شده و پخته نمی شود.بعد از آماده شدن درون ظرف مورد نظر بگذارید به اندازه مناسب برش دهید و با سبزیجاتی که دوست دارید تزیین کرده و سرو کنیدویا با باقالی پلو مخلوط کنید .

    شام چی درست کنیم؟

  • ۲۱:۵۱   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    دلمه کوکتل

    فلفل دلمه ای و قارچ را نگینی ریز خرد کرده و به مواد اضافه می نماییم.

    مواد لازم:

        سوسیس گوشت 10 عدد بزرگ

        گوشت چرخ کرده گوساله 250 گرم

        پیاز1  عدد متوسط

        جعفری1  قاشق غذاخوری

        قارچ 200 گرم

        رب گوجه فرنگی 2  قاشق غذاخوری

        کره 100 گرم

        پنیر موزارلا 150 گرم

        نمک وفلفل به میزان لازم

     

    طرز تهیه:

     

    1. پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم . پیاز را داخل روغن تفت داده ، سپس وقتی به حالت سرخ شدن رسید گوشت چرخ کرده را به آن اضافه میکنیم تا بوی گوشت گرفته شود.

     2. سپس رب و ادویه ها را اضافه کرده و تفت داده تا عطر آن آزاد شود .

    3. فلفل دلمه ای و قارچ را نگینی ریز خرد کرده و به مواد اضافه می نماییم . سپس جعفری را ساطوری خرد کرده و اضافه می کنیم . حرارت داده تا آب قارچ کشیده شود .

    4. سوسیس ها را طولی برش زده و داخل آن را به صورت یک بیضی خالی کرده و سوسیس های خارج شده را نیز ریز خرد کرده و به مواد گوشتی اضافه می کنیم .

    5. دیواره داخل و بیرون سوسیس ها را با روغن چرب کرده و یک قاشق غذاخوری از مواد داخل آن قرار داده و روی مواد را کمی پنیر پیتزا می ریزیم .

    6.  فر را روی دمای 180 درجه گرم کرده کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و سوسیس ها را روی کاغذ قرار داده و طبقه وسط فر به مدت 15 دقیقه قرار داده تا پنیر آب شود . سپس کوکتل ها را سرو نمایید .

    7. دلمه کوکتل یک پیش غذا یا غذای بسیار ساده و شیک است که در تمامی وعده های غذایی قابل استفاده است . دلمه کوکتل یک ایده ساده است که با انواع سوسیس و با انواع مواد داخلی قابل اجرا می باشد .

    شام چی درست کنیم؟

  • ۲۱:۵۹   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

     برای مزه دار کردن مرغ از لیمو استفاده کنید 🍋 

    ⭕️مروز برای شما طرز تهیه مرغ با لیمو و زیتون را آموزش داده ایم. حتما آن را درست کنید. به احتمال زیاد از طعم آن خوشتان می آید

    🍀 مواد لازم:

    ۸ عدد سینه مرغ

    ۳ قاشق سوپ خوری روغن زیتون

    ۲ عدد  لیمو

    ۲ عدد  پیاز

    ۴ حبه   سیر

    ۱ پیمانه زیتون سبز

    ۲ پیمانه آب مرغ

    ۱ قاشق چای خوری آویشن

    ۱/۲ قاشق چای خوری فلفل قرمز   

    🍀 طرز تهیه:

     1.روی سینه های مرغ نمک و فلفل بریزید. در یک ماهیتابۀ بزرگ، 2 قاشق سوپ خوری روغن را داغ کنید. مرغ ها را در دو دسته داخل ماهیتابه بگذارید تا طلایی شوند (ابتدا سمتِ با پوست آن)، هر طرفِ آن حدود 3 دقیقه بماند. مرغ ها را به یک ظرف منتقل کنید.

    2. لیموها را از طول نصف کنید و در جهتِ دیگر، آن را به برش های باریکی تقسیم کنید. اگر ماهیتابه خشک است، روغن باقیمانده را به آن اضافه کنید. پیاز و سیر را اضافه کنید و حدود 3 دقیقه بگذارید بماند تا نرم شوند اما طلایی نشوند.

    3. برش های لیمو، زیتون، آب مرغ و 2 پیمانه آب هم به آن ها اضافه کنید و اجازه دهید جوش بیایند. حال شعله را کم کنید تا 10 دقیقه آرام با هم بپزند.

    4. مرغ را روی سبزیجات بگذارید و آب مرغ ها را نیز داخل ماهیتابه بریزید و روی آن آویشن و فلفل قرمز بپاشید. روی آن را بپوشانید تا 15 دقیقه آرام بپزد و مرغ پخته شود.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۲۲:۵۶   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    خوراک مرغ با عسل، باب پسند جوان‌ترها 

    معمولا خوراک ها مورد پسند مامان باباها هستند. سعی کردیم طوری بهتر و خوشمزه تر #خوراک مرغ را درست کنیم که باب پسند جوان تر ها و کودکان نیز باشد. امیدواریم لذت ببرید.

     #خوراک_مرغ با خردل و عسل

    📝مواد لازم: 

    روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

    مرغ 600 گرم (فیله ی ران، نصف شده)

    پیاز قهوه ای 1 عدد (نصف شده و خرد شده)

    سیر 2 حبه (له شده)

    آرد گندم 2 قاشق سوپخوری

    سیب زمینی 6 عدد (چهار قسمت شده)

    سیب زمینی شیرین 350 گرم (پوست کنده، به صورت تکه های 3 سانتی متری خرد شده)

    فلفل دلمه ای 1 عدد بزرگ (قرمز، درشت خرد شده)

    عصاره مرغ 2 فنجان

    خردل 1 قاشق سوپخوری

    عسل 1 قاشق سوپخوری

    لوبیا سبز 100 گرم (به صورت تکه های 4 سانتی متری خرد شده)

    ترخون 1 قاشق سوپخوری (تازه، ریز خرد شده)

    🍴طرز تهیه: 

    1⃣. نیمی از روغن را در یک ماهیتابه ی بزرگ روی شعله ی زیاد داغ کنید. مرغ ها را به نوبت به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای شوند سرخ کنید. سپس آنها را داخل یک بشقاب بگذارید.

    2⃣. بقیه ی روغن را در ماهیتابه داغ کنید. پیاز را اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود آن را سرخ کنید و گاهی هم بزنید. سیر را اضافه کنید. 1 دقیقه یا تا موقعی که عطر آن بلند شود سرخ کنید. آرد را اضافه کنید. 1 دقیقه هم بزنید و بگذارید سرخ شود. سیب زمینی و فلفل دلمه را اضافه کنید. 3 دقیقه هم بزنید و سرخ کنید.

    3⃣. تکه های مرغ را دوباره در ماهیتابه قرار دهید. خردل، عسل و عصاره ی مرغ را اضافه کنید. هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس بگذارید جوش بیاید. حرارت را کم کنید. به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که مرغ کاملاً بپزد روی شعله بگذارید و گاهی هم بزنید.

    4⃣. در تابه را برداید. شعله را تا درجه ی متوسط زیاد کنید. بگذارید به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود آرام جوش بخورد. لوبیا ها را اضافه کنید و هم بزنید. بگذارید 5 دقیقه بماند. سپس روی آن ترخون بپاشید و سرو کنید.

    _______________________

    شام چی درست کنیم؟

  • ۲۲:۵۸   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کوکو رنگارنگ سبزیجاتی 

    نخود فرنگی نصف فنجان 

    هویج نگینی پخته شده دو عدد متوسط

    سیب زمینی نگینی نیم پز شده دو عدد متوسط

    قارچ ورق شده یک لیوان

    پیاز نگینی خرد شده نصف یه پیاز کوچیک

    ذرت پخته شده نصف فنجان

    پودر آویشن یک قاشق مربا خوری

    تخم مرغ 4عدد

    گشنیز خرد شده یک قاشق 

    فلفل دلمه خرد شده یک عدد   

    نمک و فلفل قرمز به میزان لازم 

    اگه مرغ پخته ریش ریش شده هم یک فنجان بریزین عالی میشه 

    همه موادو مخلوط کنین و تو رو5ن سرخ کنین البته وقتی موادو تو تابه ریختین برای یه طرف کوکو درشو ببندین و واسه طرف دیگش وردارین و اگه رژیم دارین میتونین تو فر نیم ساعت بزارین

    شام چی درست کنیم؟

  • ۰۱:۲۱   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    [Forwarded from یلدا]

    🍤🍷🍤🍷🍤🍷🍤🍷🍤🍷🍤🍷

    میگو_سوته_باپوره_سیب زمینی 

    غذای عالی و شیک امروزمون

    جنوبی‌ها با ماهی و میگو انواع غذاهای دریایی خوشمزه و متفاوت درست می‌کنند. میگو سوته یکی از این غذاهاست. اين خوراك را با پوره سيب زميني بخوريد تاخوشمزه تر شود .

    مواد لازم براي ۲ نفر

      ۳۰۰ گرم میگو۳۰۰ گرم قارچ۱ دسته جعفری خرد شده۱ عدد قرص عصاره گوشت یا مرغ۲ ق س آرد گندم۵۰ گرم کرهمواد لازم برای پوره سیب‌زمینی۲ عدد سیب‌زمینی متوسط۵۰ گرم خامه۱ پیمانه شیر۵۰ گرم کرهنمک و فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه:

    ۱٫  ابتدا پوره سیب‌زمینی را آماده کنید. به‌این‌ترتیب که سیب‌زمینی‌ها را آبپز کرده و پوست بگیرید، سپس آنها را در یک‌کاسه مناسب له کنید.

    ۲٫ سیب‌زمینی‌های له‌شده را با شیر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید، سپس به آن کره بیفزایید و مواد را خوب باهم مخلوط کنید.

    ۳٫ بعد از ده دقیقه خامه، نمک و فلفل را اضافه کرده و مخلوط کنید. حرارت را بسیار کم کنید تا پوره گرم بماند. در این میان میگو سوته را آماده کنید.

    ۴٫ کره را با مقداری روغن در یک تابه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. بعد از آب شدن کره، میگوها را به آن اضافه کرده و تفت دهید.

    ۵٫ قارچ‌ها را به‌صورت ورقه‌ای خرد کنید. بعد از ۵ دقیقه که از تفت دادن میگوها گذشت، قارچ‌ها را داخل تابه بریزید و آن را همراه با میگو تفت دهید. آرد و عصاره را هم داخل تابه بریزید. حالا یک لیوان آب آرام‌آرام به مواد داخل تابه اضافه کرده و مواد را خوب باهم مخلوط کنید و  به‌آرامی هم بزنید تا سس کرم‌رنگی حاصل شود، سپس جعفری خرد شده و نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید. بعد از ۳-۲ دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید.

    ۶٫ میگو سوته را در ظرف موردنظر بریزید و آن را با پوره سیب‌زمینی تزیین کنید.

    یه جور دیگه

    – می‌توانید به جای پوره سیب‌زمینی از سیب‌زمینی سرخ‌شده استفاده کنید.

    – می‌توانید به جای تركيب عصاره ،از یک فنجان آب گوشت یا مرغ استفاده کنید.

    نوش جانتون

    شام چی درست کنیم؟

  • ۰۱:۲۳   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کباب مهره ای دورنگ

    موادلازم:

    گوشت چرخ کرده گوسفند یا گوساله300گرم

    پیاز متوسط 2عدد

    فلفل و زردچوبه ونمک به میزان لازم

    زرده تخم مرغ 2عدد

    گوشت مرغ چرخ کرده 300گرم 

    گوجه ریز به مقدارلازم

     

    طرز تهیه :  گوشت چرخکرده را با یک عددزرده تخم مرغ و پیاز رنده شده و ادویه مخلوط کرده وبادست ورز بدهید.

    گوشت مرغ نیز با یک عدد زرده تخم مرغ و پیاز رنده شده و ادویه مخلوط کنید وبادست ورز بدهید.

    بعد از گوشتها به طور جدا گلوله های کوچک درست کرده و  یکی درمیون تو سیخ کباب حسینی (سیخ کوچک چوبی) بزارید. بعد داخل تابه که روغن مایع ریخته اید  با حرارت کم سرخ کنید 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

    شام چی درست کنیم؟
  • ۰۱:۲۹   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    لازانیابا نان تست

    مواد لازانیا رو که شامل گوشت چرخ شده فلفل دلمه و قارچ و ذرت می باشد رو اماده کرده سپس نان تست را دور گیری کرده ته ظرف رو سس سفید زده نان تست را چیده دوباره روی نانها سس سفید زده 

    از مواد گوشتی ریخته وپنیر پیتزا میریزیم .دوباره نان تست وسس و مواد و پنیر تا مرحله اخر که نون تست چیده و سس سفید زده و کامل با پنیر پیتزا پوشش داده ودر فر گذاشته تا طلایی شود.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۰:۳۹   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    نثار اصیل قزوینی

    طرز تهيه :برنج آبکش دم كرده 

    خلال پسته، بادام ، زرشک ، زعفران دم کرده، خلال پرتقال شیرین شده « من نزدم چون دوس ندارم» گوشت گوسفندی قیمه ای، پیاز داغ ، گلاب، نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه و دارچین و هل ، 

    اول گوشت و پیاز داغ رو بزارید کامل بپزند با رب تفت داده و ادویه هارو اضافه کنید بعد خلال هارو توی گلاب خیسوندید رو کمی تفت بدید بعد زرشک خیس خورده رو با کره و شکر تفت بدید تا کمی براق بشه بعد برنج سفید بعد خورشت روش برنج سفید و برنج زعفرانی و انواع خلال ها رو روش بریزید و لدذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذت ببرید از خوردن این غذای سنتی منبع: فاطمه عزيز از گروه مطبخ ⭐️

    شام چی درست کنیم؟

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان