خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۲:۴۳   ۱۳۹۴/۱۲/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #کبه_عربی 🍝🍜

    .

    #غذای_عربی 🍲🍝

    .

    کبه در آشیانه _رویا 

    (تزیینی که من انجام دادم چون کبه ها تقریبا به شکل تخم مرغ درمیاد ،برای همین شکل آشیانه در نظر گرفتم. )

    ⭕️مواد لازم : برنج حدود 2 پیمانه ،سیب زمینی 1عدد گوشت چرخکرده حدود 150 گرم _پیاز. یک عدد _گردو کمی نگینی _زرشک و کشمش کمی به دلخواه 

    قارچ کمی _پنیر پیتزا خیلی کم 

    فلفل دلمه ای به دلخواه 

    ⭕️طرز تهیه : مواد داخلی کبه را مثل مایه ماکارونی آماده کردم ، فقط داخلش گردو و کشمش و زرشک هم ریختم .وبعد برنج رو با کمی بیشتر از معمول آب ریختم و نمک و یه ذره روغن ، و سیب زمینی متوسط رو هم داخلش خورد کردم و کمی زعفران ، و اول شعله رو زیاد کردم و بعد که جوشید ،شعله رو کم کردم و در قابلمه رو بستم و گذاشتم با شعله کم بپزه و حالت شفته و بسیار نرم شد ، وقتی آبش کامل خشک شد ، همونطور که گرم بود ،با گوشت کوب برقی خوب له کردم. و کمی که سرد شد یک عدد تخم مرغ رو داخلش ریختم. و هم زدم.سپس یک ظرف آب گذاشتم کنار دستم، دستمو خیس کردم ، کمی از مایه برداشتم و گرد کردم و بعد مقداری از مواد میانی + کمی پنیر پیتزا،(که به پیشنهاد یک دوست در دستور دست بردم )داخلش گذاشتم و بعد کامل بستم و به شکل تخم مرغی یا سوسیس و بعد داخل یک سینی چیدم ، و داخل یخچال ،نیم ساعت گذاشتم ،تا خودشو بگیره ، وبعد داخل یک شیرجوش مقداری روغن ریختم و خوب داغ کردم و بعد کبه را داخل روغن داغ انداختم ، و شعله را تقریبا متوسط رو به کم کردم و نباید اصلا دست بزنید چون باز میشه ، وقتی سرخ شد ، آروم برگردوندمش ، اگه زودتر جابه جا کنیم ، باز میشه و وا میره ، وبعد وقتی دو طرف سرخ شد روی دستمال کاغذی در بشقاب قرار دادم..در آخر برای تزیین به صورت آشیانه ، از هویج رنده شده و خیار و گوجه ، طبق شکل استفاده کردم. . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۵:۵۵   ۱۳۹۴/۱۲/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    مرجو خورش خورش عدس طالقان

    مواد لازم:

     عدس: دو لیوان

     سیب زمینی  دوعدد

     رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری

     آلوچه خشک و ترش یک لیوان

     ادویه کاری، نمک، فلفل به میزان لازم

     پیاز دو عدد

     جعفری ساطوری شده دو قاشق غذاخوری 

    طرز تهیه:

     عدس را همراه با پیاز خرد شده خام و کمی آب روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد.

     سیب زمینی ها را پوست گرفته و خلالی خرد می کنیم و کمی تفت می دهیم تا طلایی رنگ شود.

     رب را به سیب زمینی اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا خامی رب گرفته شود.

     سپس نمک، فلفل و ادیوه را نیز به رب و سیب زمینی اضافه می کنیم. ( این غذا بنا بر ذائقه شما باید کمی تند مزه باشد)

    وقتی عدس و پیاز پخته شدند رب و سیب زمینی را نیز به آن اضافه می کنیم و کمی صبر می کنیم تا خورش جا بیافتد، سپس آن را در ظرفی که می خواهید سرو کنید ریخته و روی آن را جعفری ساطوری شده بریزید.

    این غذا را می توانید هم با نان و هم با برنج سرو کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۵:۵۹   ۱۳۹۴/۱۲/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    هويج پلو با مرغ 

    مواد لازم:

    مرغ 4 تکه

    هویج 4 عدد

    پیاز 2 عدد

    برنج 4 پیمانه

    کره 10 گرم

    قارچ 3 عدد

    کدو 1 عدد

    روغن ،نمک ، فلفل ، زعفران به مقداردلخواه

    طرز تهیه:

    ابتدا تکه های مرغ را همراه 1 عدد پیاز خرد شده و چند حبه سیر داخل آب در حال جوش میریزیم تا پخته شوند ، تا مرغ ها آماده شوند برنج را جوشانده و آبکش می کنیم و هویج ها را با رنده درشت رنده کرده و پیاز ها را هم بصورت نوارهای بلند و باریک خرد می کنیم و با یکدیگر تفت می دهیم تا پیاز ها طلایی شوند سپس نمک و فلفل و زعفران را به مخلوط پیاز و هویج اضافه کرده و حرارت را کم می کنیم و در تابه را می گذاریم تا بخوبی پخته شوند ، سپس مرغ های پخته شده را با کمی روغن تفت می دهیم 

    و یا در دمای بالای فر در فر می گذاریم تا کمی برشته شوند ، پیاز و سیر را از آب مرغ خارج می کنیم ، قارچ ها و کدو را همراه کمی فلفل به آب مرغ اضافه می کنیم و می گذاریم تا کمی غلیظ شود . آب مرغ را صاف کرده و 4 تا 5 قاشق از آن را به مخلوط پیاز و هویج اضافه می کنیم ، مخلوط سبزیجات را بصورت سنتی لابه لای برنج ریخته و برنج را دم می کنیم و در آخر مقداری کره و زعفران روی آن می ریزیم و تکه های مرغ را اضافه می کنیم .

    نکته: اگر دوست داشته باشید می توانیید خوراک مرغ این غذا را همراه یک قاشق مربا خوری شکر ، یک قاشق غذا خوری زنجبیل رنده شده و دو قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی تهیه کنید تا طعم متفاوتی داشته باشید

    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۶:۲۶   ۱۳۹۴/۱۲/۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    #کتلت اسفناج

    ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ :

    ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ: 1 ﮐﯿﻠﻮ ﭘﺎﮎ ﻧﺸﺪﻩ ‏( ﻧﯿﻢ ﮐﯿﻠﻮ ﺗﺎ 600 ﮔﺮﻡ ﭘﺎﮎ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺧﺮﺩﺷﺪﻩ ‏)

    ﺯﺭﺩﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ : ﯾﻪ ﺩﻭﻧﻪ

    ﭘﻮﺩﺭ ﻧﺎﻥ ﺧﺸﮏ: 5 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ

    ﭘﻨﯿﺮ ﭘﯿﺘﺰﺍ: 5 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ ‏( ﻣﻦ ﮔﻮﺩﺍ ﻫﻢ ﺭﯾﺨﺘﻢ‏)

    ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ

    ﺑﺮﺍﯼ ﺳﺲ :

    ﭘﯿﺎﺯ : 1 ﺩﻭﻧﻪ ﺑﺰﺭﮒ

    ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ: 4 ﺗﺎ

    ﺳﯿﺮ: 3 ﺣﺒﻪ ‏( ﺍﺧﺘﯿﺎﺭﯼ ‏)

    ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ

    ﻃﺮﺯ ﭘﺨﺖ :

    ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ ﺭﻭ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺷﺴﺘﻦ ﻭ ﺧﺸﮏ ﺷﺪﻥ ﺧﺮﺩ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺑﺎ ﺩﺭ ﺑﺴﺘﻪ ﺗﺎ

    ﺁﺏ ﺑﻨﺪﺍﺯﻩ ﻭ ﺑﺎ ﺁﺏ ﺧﻮﺩﺵ ﺑﭙﺰﻩ . . . .ﺑﻌﺪ ﺗﻮﯼ ﻇﺮﻑ ﺩﯾﮕﻪ ﺭﯾﺨﺘﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺏ ﺧﻨﮏ ﺑﺸﻪ . . . ﻭﻗﺘﯽ

    ﺧﻨﮏ ﺷﺪ ، ﭘﻮﺩﺭ ﻧﻮﻥ ﺧﺸﮏ ‏( ﻣﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻧﻮﻥ ﺑﺎﮔﺖ ﯾﺎ ﺗﺴﺖ ﺭﻭ ﺧﺸﮏ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﻭ ﻣﯽ ﮐﻮﺑﻢ ﻭ

    ﺗﻮﯼ ﺷﯿﺸﻪ ﻧﮕﻪ ﻣﯽ ﺩﺍﺭﻡ‏) ﻭ ﭘﻨﯿﺮ ﭘﯿﺘﺰﺍﯼ ﺭﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺯﺭﺩﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺭﻭ ﺭﯾﺨﺘﻢ . . . ﮔﻔﺘﻢ

    ﮐﻪ ﻣﻦ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﭘﻨﯿﺮ ﮔﻮﺩﺍ ﻭ ﭘﯿﺘﺰﺍ ﺭﯾﺨﺘﻢ . . ﮔﻮﺩﺍ ﺧﯿﻠﯽ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺳﺖ . . .ﻫﻤﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﻭ ﺑﺎ

    ﺩﺳﺖ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﻫﻢ ﺯﺩﻡ

    ﺍﺯﺵ ﺗﻮﭘﮑﻬﺎﯾﯽ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﺗﻮﯼ ﺗﺎﺑﻪ ﺭﻭﻏﻦ ﺯﯾﺘﻮﻥ ﺭﯾﺨﺘﻢ ﻭ ﮐﻤﯽ ﺍﻃﺮﺍﻓﺶ ﺭﻭ ﺗﻔﺖ ﺩﺍﺩﻡ

    ﻭ ﮐﻨﺎﺭ ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ

    ﺗﻮﯼ ﻫﻤﻮﻥ ﺭﻭﻏﻦ ﭘﯿﺎﺯ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﺭﻭ ﺭﯾﺨﺘﻢ ﻭ ﺗﻔﺖ ﺩﺍﺩﻡ ﺑﺎ ﺯﺭﭼﻮﺑﻪ ﺗﺎ ﺳﺒﮏ ﻭ ﻃﻼﯾﯽ

    ﺑﺸﻪ . .ﺳﯿﺮ ﻟﻪ ﺷﺪﻩ ﻫﻢ ﺭﯾﺨﺘﻢ . . . .ﺑﻌﺪ ﮐﻪ ﻃﻼﯾﯽ ﺷﺪ ﮔﻮﺟﻪ ﻫﺎﯼ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺗﻮﺵ

    ﺭﯾﺨﺘﻢ ﻭ ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﺯﺩﻡ ﻭ ﺩﺭﺵ ﺭﻭ ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ . . ﺭﺯﯾﺘﺎﯼ ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺗﺎﮐﯿﺪ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﭘﯿﺎﺯ

    ﺩﺭﺷﺖ ﺧﺮﺩ ﺑﺸﻪ ﻭ ﮔﻮﺟﻪ ﻫﻢ ﺑﺎ ﭘﻮﺳﺖ ﺧﺮﺩ ﺑﺸﻪ ﮐﻪ ﻣﺜﻪ ﺭﺏ ﻟﻪ ﻧﺸﻪ . . ﻣﻨﻢ ﺣﺮﻑ ﮔﻮﺵ

    ﮐﻦ !! ﻭﻟﯽ ﺳﺮﯼ ﺑﻌﺪ ﮐﻪ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﻨﻢ ﭘﯿﺎﺯ ﺭﻭ ﻧﮕﯿﻨﯽ ﺧﺮﺩ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﯾﺎ ﺭﻧﺪﻩ ﺩﺭﺷﺖ ﻣﯽ

    ﮐﻨﻢ . . ﺑﻪ ﻧﻈﺮﻡ ﺑﻬﺘﺮﻩ . . . ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ ﺁﺭﻭﻡ ﺗﺎ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﮔﻮﺟﻪ

    ﮐﻮﻓﺘﻪ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺭﻭﺵ ﭼﯿﺪﻡ

    ﻭ ﺯﯾﺮ ﺭﻭ ﮐﺮﺩﻡ ﺗﺎ ﻣﺰﻩ ﺩﺍﺭ ﺑﺸﻪ . . ﻧﻤﯽ ﺧﻮﺍﺩ ﺟﻮﺵ ﺑﺰﻧﻪ ﮐﻪ ﺳﺲ ﺁﺑﺶ ﺑﺮﻩ ﻭ ﮐﻮﻓﺘﻪ ﻫﺎ ﻭﺍ

    ﺑﺮﻩ ﻫﺎ

    ﻫﻤﯿﻦ . . . ﮔﺎﺯ ﺭﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ . . . ﺳﺲ ﺭﻭ ﺗﻮﯼ ﻇﺮﻑ ﻣﯽ ﺭﯾﺰﯾﻢ

    ﮐﻮﻓﺘﻪ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺭﻭﺵ ﻣﯽ ﭼﯿﻨﯿﻢ ﻭ ﺗﻤﺎﻡ

    ﻣﻦ ﮐﻤﯽ ﮔﺮﺩﻭ ﻫﻢ ﺭﻭﺵ ﺧﺮﺩ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﺭﯾﺨﺘﻢ

    ﺗﺎ ﮔﺮﻣﻪ ﺑﺎ ﻧﻮﻥ ﮔﺮﻡ ﻭ ﺗﺎﺯﻩ ﻣﯿﻞ ﮐﻨﯿﻦ

    ﺑﺎﻓﺖ ﺧﯿﻠﯽ ﻧﺮﻣﯽ ﺩﺍﺭﻩ ﻭ ﺧﯿﻠﯽ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺳﺖ

    ﺍﮔﻪ ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﻦ . . . ﺑﻌﯿﺪ ﻣﯽ ﺩﻭﻧﻢ ﺧﻮﺷﺘﻮﻥ ﻧﯿﺎﺩ.

    🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

    شام چی درست کنیم؟

  • ۲۱:۱۶   ۱۳۹۴/۱۲/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    پلوی پیازچه با مرغ

    مواد لازم :
    مرغ : 500 گرم
    برنج : دو پیمانه
    کره : سه قاشق سوپخوری
    آب مرغ : دو پیمانه
    نمک : به میزان لازم
    پیازچه :200 گرم
    روغن :به میزان لازم

    طرز تهیه:
    برنج را شسته و با آب مرغ و کمی نمک می‌گذاریم تا مانند کته آرام پخته و آبش کشیده شود. پیازچه را خرد کرده و در مرحله آخر به برنج افزوده و هم می‌زنیم و می‌گذاریم 15 الی 20 دقیقه دم بکشد. مرغ‌ها را جداگانه با مقداری آب، نمک و یک عدد پیاز پخته و سپس در کمی روغن سرخ می‌کنیم و کنار پلوی پیازچه سرو می‌نماییم.
  • leftPublish
  • ۲۱:۱۶   ۱۳۹۴/۱۲/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    آموزش فلافل لبنانی



    مواد لازم:

    باقلای خشک
    ۳۸۰ گرم
    نخود
    ۳۸۰ گرم
    سیر کوبیده
    ۲ حبه درشت
    پیاز( ریز خرد شده)
    یک عدد درشت
    پیازچه( ریز خرد شده)۴ عدد بزرگفلفل سبز قلمی تندیک عدد( ریز خرد شود)بیکینگ پودریک قاشق غذاخوریآرد۳ قاشق غذاخوریجعفری خرد شدهیک فنجانپودر تخم گشنیزیک قاشق مرباخوریپودر زیره سبز۵/۱ قاشق مرباخورینمک و فلفلبه اندازه لازمروغن برای سرخ کردن فلافلبه اندازه لازم

    طرز تهیه:

    باقلا و نخود را از قبل خیس می کنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می کنیم و با گوشت کوب یا خردکن برقی به طور کامل خرد می کنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه کرده و دوباره له می کنیم تا نرم شود و می گذاریم یک ساعت بماند.

    در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد بر می داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم. آن گاه در یک سینی می چینیم و می گذاریم یک ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ می کنیم تا طلایی شود.
  • ۰۱:۳۳   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    چیپس کدو سبز

    🌿 مواد لازم:

    کدو سبز بزرگ 1 عدد

    نان سوخاری آسیاب شده 1 لیوان

    روغن زیتون 2 قاشق

    پنیر پیتزا نصف لیوان

    نمک به میزان دلخواه

    🌿 طرز تهیه: 

    فر را تا دمای 175 درجه ی سانتی گراد گرم کنید.

    کدو را شسته و به کمک رنده آنها را به صورت حلقه های نازک در بیاورید. 

    چیپس های کدو را به کاسه ای انتقال دهید و روغن زیتون را بر روی آنها بریزید.

    نان سوخاری آسیاب شده و مقدار کمی نمک را روی کدو ها بریزید و خوب مخلوط کنید تا خرده های نان کاملا به کدو ها بچسبند.

    یک کاغذ شیرینی پزی کف سینی فر انداخته و چیپس های کدو را روی آنها پهن کنید. پنیر پیتزا را روی محتویات سینی بپاشید و سینی را به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید.

    چیپس کدو را می توانید با سس دلخواه نوش جان کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۰۱:۴۱   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کاسه_گوشتی:

    گوشت چرخ کرده و پیاز چرخکرده و آب گرفته شده  و نمک و فلفل و ادویه جات ورز دهید. کف و دیواره یک قالب رو با گوشت بپوشانید (به صورت یک کاسه ).

    میتونید روی گوشت بک لایه گوجه فرنگی و فلفل  دلمه ای قرار بدید. 

    توجه داشته باشید که بعد از پخت به علت چربی گوشت این کاسه کوچکتر و قطور تر خواهد شد.

    برای این مقدار گوشت من این کاسه با دمای 160 درجه و مدت یک ساعت در طبقه وسط فر قرار دادم.

    بعد از پخت ،برنج  یا پاستا یا هر ماده نشاسته ای  دیگه رو میتونید درون این کاسه گوشتی قرار بدید.

    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۲:۱۲   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    دلمه ی فلفل دلمه و گوجه فرنگی

    موادلازم برای دلمه فلفل دلمه وگوجه:گوشت چرخ کرده.پیاز.فلفل دلمه.گوجه.سبزیجات معطر(نعناع.جعفری.گشنیزو...)لپه پخته شده.برنج نیم پز.

    طرزپخت:اول سر فلفل دلمه وگوجه رومثل درقابلمه برش میزنیم برمیداریم وتوش روباقاشق خالی میکنیم میذاریم کنار.حالا گوشت چرخ کرده روباپیاز وادویه جات٬سبزیجات معطر تفت میدیم بعد رب گوجه میزنیم اخرسر هم لپه پخته شده وبرنج نیم پز(ک ازقبل امادشون کردیم)اضافه میکنیم کل موادوباهم مخلوط میکنیم وداخل فلفل دلمه وگوجه روپرمیکنیم سرشونومیذاریم.یک لیوان ابجوش دوقاشق روغن وکمی نمک میریزیم توقابلمه دلمه هارومیچینیم بعددرقابلمه رومیذاریم وحرارت اجاق روکم کنید تا پخته شه.اخرسر ک اب کاملابخارشد روغن میمونه ته قابلمه بعدازکشیدن اونوبریزیدرودلمه خوشمزه میشه.(من داخل گوجه روک خالی کردم دورنریختم اونم ریختم ته قابلمه)

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۲:۳۲   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #خوراک_گوشت_چرخکرده

    از سری غذاهای ساده و سریع 

    ⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬

    مواد لازم: 

    گوشت چرخ‌کرده: 200 گرم   

    پیاز خردشده: یک عدد کوچک   

    فلفل دلمه‌ای: 3برش   

    ادویه کاری: یک قاشق چای‌خوری  

    سیر یا پودرسیر: یک قاشق مرباخوری  

    سیب‌زمینی استانبولی خردشده: 3 عدد کوچک   

    دانه ذرت: 2 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:

    گوشت چرخ‌کرده را داخل ماهیتابه می‌ریزیم و پیاز را به آن اضافه می‌کنیم بعد از تغییر رنگ گوشت نمک، فلفل و ادویه‌جات را به آن اضافه می‌کنیم. و خوب تفت می‌دهیم. سیب‌زمینی استانبولی را در آب قرار داده و پخته، سپس سیب‌زمینی و فلفل دلمه‌ای رنگی را به همراه ذرت به گوشت چرخ‌کرده خود اضافه می‌کنیم. اینک ما یک خوراک گوشت داریم که بسیار دلچسب است  و از اینجای کار به بعد انتخاب با شماست که آن را با چه نانی بخورید یا با چه سسی؟

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • ۱۴:۰۷   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    #بيبيم_باب bibimbap غذای کره ای معروف !

    بي بيم باب bibimbap غذای کره ای معروف !

    این غذای خوشمزه از گوشت گوساله ، برنج و سبزیجات پخته تشکیل شده که با روغن و سس سویا ترکیب و در یک کاسه سنگی پخته می شود . برنج باید خوب پخته شده باشد. برای خوردن این غذا تخم مرغ و پاستای فلفل را به آن اضافه کرده و سپس نوش جان کنید.

    مواد لازم:

    برای 4 نفر

    2 هویج کوچک

    1 عدد ترب سفید کوچک

    1 عدد کدو سبز کوچک

    1 دسته اسفناج

    1 دسته کلم بروکلی

    1 فنجان قارچ خشک شده

    400 گرم فیله گوساله

    4 تخم مرغ (فقط زرده)

    پاستای تند کره ای

    3 حبه سیر رنده شده

    4 قاشق غذا خوری روغن

    سس سویا

    نمک و فلفل

    4 فنجان برنج سفید پخته شده

    4 کاسه سنگی کوچک

    برنج ها را سه مرتبه با آب سرد بشویید. آنها را در آبکش ریخته و دست راست تان را بالای برنج ها بگیرید و آب سرد را باز کنید. بطوریکه آب سرد به دستان شما برخورد کرده و سپس روی برنج ها بریزد. برنج را داخل یک قابلمه ریخته و روی گاز بگذارید. اجازه دهید برنج ها به مدت 20 دقیقه با حرارت زیاد روی گاز بمانند.

    فیله گوساله را به قطعات باریک بریده و آنها را با سس سویا ، فلفل ، روغن ، سیر و کمی شکر مخلوط کنید. بگذارید فیله روی اجاق سرخ شده و به رنگ طلایی درآید. حالا فیله ها را از روی اجاق برداشته و کنار بگذارید.

    قارچ های خشک را زیر آب بگیرید تا بخوبی نرم شوند.سپس آنها را با روغن ، سس سویا ، سیر و فلفل ترکیب کنید.

    هویج و ترب و کلم را خرد کرده و کنار بگذارید. کمی روغن داخل یک ماهیتابه ریخته و بگذارید تا داغ شود. حالا هویج ها را با کمی سیر و نمک و فلفل داخل ماهیتابه ریخته و بعد داخل یک کاسه بریزید.

    این کار را با کلم و ترب نیز انجام دهید حالا آنها را نیز کنار بگذارید.

     در این مرحله یک کاسه برداشته و کمی آب داخل آن بریزید و سپس اسفناج را داخل آن ریخته  و اجازه دهید 15 ثانیه ای در آب بماند و انرا کمی بپزید تا نرم شود ، همین کار را با کلم بروکلی  و جوانه گندم تکرار کنید. آنها را بانمک ، سیر و روغن مخلطو کرده و کنار بگذارید.

    در هر کاسه سنگی مقداری روغن بریزید. برنج را بین این 4 کاسه بطور مساوری تقسیم کنید. سپس سبزیجات را روی برنج قرار دهید و کمی پاستای کره ای روی برنج ها ریخته و در وسط کاسه ها زرده تخم مرغ را قرار دهید. ( يا اينكه بعد از طبغ تخم مرغ نميرى عسلى روى غذا بزاريد ) و مهترین مزه این این غذا یعنی سس فلفل هس  .حالا دوباره کمی روغن روی محتویات داخل کاسه اضافه کنید.

    کاسه های سنگی را روی اجاق با حرارت زیاد گذاشته تا برای 5 دقیقه ای بپزند. در این مرحله غذای شما آماده شده است ؛ اجاق را خاموش کرده و غذا را سرو کنید.

    (دقت کنید کاسه های سنگی بعد از حرارت زیاد اجاق گاز بسیار داغ هستند ، چند دقیقه ای آنها را به حال خود بگذارید تا کاملا سرد شوند.)

  • ۱۴:۱۰   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #قارچ_پلو 

     

    از سري غذاهاي ساده و سريع

    🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄

    مواد لازم:

    قارچ خرد شده  2 لیوان  .  برنج 3 لیوان  .  پیاز 2 عدد  .  گوشت چرخ کرده 150 گرم  .  ذرت پخته 1/2 لیوان

    دارچین 1 قاشق چایخوری  .  زعفران دم کرده 2 قاشق چایخوری  . روغن و نمک و فلفل مقدار لازم

     

     

    طرز تهیه : 

    برنج را 30 دقیقه در آب و نمک خیس دهید سپس بهمراه چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و آبکشی کنید ( باید زمانی برنج را آبکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید مغز برنج کمی خام و اطراف ان نرم باشد ).

    داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید ، پیازها را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت چرخ کرده ، ذرت پخته و دارچین را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

    پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد قارچ های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا قارچ ها نرم شوند سپس نمک و فلفل بزنید و از روی حرارت بردارید تا مایه قارچ خنک شود ( مایه قارچ باید خنک شود تا در زمان پخت برنج را خمیر نکند ).

    داخل قابلمه کمی روغن بریزید و ته دیگ دلخواه را بچینید ( نان نازک یا سیب زمینی ) ، کمی برنج آبکش شده بریزید و روی ان مایه قارچی که خنک شده است اضافه کنید و به همین صورت قابلمه را پر کنید.

    حرارت را زیاد کنید تا برنج بخار کند ، نصف آب را با مقداری روغن و زعفران مخلوط کنید و روی برنج بدهید و با چنگال کمی برنج را مخلوط کنید سپس حرارت را کم کنید و دم کنی را بگذارید و اجازه دهید برنج دم بکشد سپس در دیس بکشید و سرو کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۴:۱۱   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    چیپس_یوفکا

    خمیر نازک یوفکا دو عدد

    ماست دو ق غ

    سه حبه سیر

    رب گوجه یک ق غ

    روغن زیتون

    سیاه دانه

    کنجد

    آویشن

    نمک

    خمیر یوفکا را پهن کنید 

    ماست و سیر رنده شده نمک آویشن و روغن زیتون رب را مخلوط و روی تمام سطح خمیر پخش کنید

    لایه دوم خمیر را روی آن بندازید 

    نوارهایی به اندازه دلخواه برش داده و بصورت مثلثی برش بزنید 

    در سینی فر کاغذ روغنی انداخته چیپسهارو روی آن بچینید و روغن زیتون کمی روی آنها بپاشیددر فر  بپزید تا کامل ترد و سرخ و خوشمزه شود 

    نوش جان

  • ۱۴:۱۲   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    خوراک_تاکو

    گوشت چرخ کرده:500 گرم

    پیاز:1 عدد درشت

    لوبیا چیتی: 1 و 1/2 پیمانه

     ذرت:1 پیمانه

    گوجه فرنگی خرد شده 1و 1/2 پیمانه

    گوجه فرنگی خشک: 1 پیمانه

    فلفل سبز چیلی (من از کنسرو استفاده کردم): 1پیمانه

    ادویه تاکو : 1 قاشق چای خوری

    هالاپینو :1 عدد بدون تخم

    اب:3 پیمانه

     نمک:1 قاشق چای خوری

    برای روی خوراک :

    پنیر رنده شده ( من چدار و موزارلا استفاده کردم)

    اوکادو

    چیپس ذرت

    خامه ترش

    برای 8-10 نفر

    طبق معمول من به جای گوشت چرخ کرده از گوشت چرخ کرده گیاهی کرن  استفاده کردم.  شرکت کرن محصولات گوشتی متنوع گیاهی زیادی داره که از نوعی قارچ خزه ای تهیه میشه و به قدری شبیه گوشت هستند که باور نکردنی هست. داخ غذاها  به هیچ عنوان قابل تشخیص نیست که گیاهی هست. با این محصول میتونید اکثر غذاهای گوشتی رو درست کنید با همون مزه و شکل

    این گوشتهای گیاهی درصد چربیشون نسبت به گوشت حیوانی 0 یا خیلی کم هست  و اینکه دارای  پروتئین بیشتری  نسبت به گوشت حیوانی هستند و از فیبر بالایی برخوردارند.

    پیاز رو خرد کنید و در مقدار خیلی کمی روغن چند تانیه تفت بدید تا وقتی که پیاز سبک بشه

    گوشت رو اضافه و تفت بدید تا وقتی که پیاز خوب نرم بشه ادویه تاکو رو اضافه کنید و تفت بدید ، فلفل هالاپینو رو حلقه حلقه کنید تخم شکم فلفل رو خوب تمیز کنید .حالا همه مواد رو باهم بریزید داخل قابلمه روش 3 پیمانه اب بریزید و در ظرف رو بزارید تا بجوش بیاد و بعد حرارت رو کم کنید  و بزارید به مدت 40 دقیقه اروم بجوشه و جا بیوفته

    بعد با پنیر و اوکادو خامه ترش و سرو کنید . میتونید کمی هم روی خوراکتون چیپس خورد شده ذرت بریزید.. نوش جان

  • ۱۴:۲۱   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    جوجه_کباب_ماستى 

       مواد لازم :سینه مرغ 1 عدد متوسط

       ماست 1 لیوان سر خالی

            سس مایونز 2 قاشق غذا خوری 

       پیاز 1 عدد رنده شده (کوچک)

           آبلیمو 3 قاشق غذا خوری 

             فلفل دلمه 1 عدد 

             نمک  به میزان لازم 

            فلفل سیاه  به میزان لازم 

             فلفل قرمز  به میزان لازم 

          زیره سیاه  به میزان لازم پودر شده

    اصولا رنگ این کباب (جوجه کباب عربی) باید سفید باشه. بخاطر همین زردچوبه و زعفرون و ...نمیریزیم . در مورد ادویه هاش هم میتونین به ذائقه خودتون احترام بزارین و هر چی دوست دارین بریزین و بالعکس.مهنازبانو 

    روش اماده سازى :برای تهیه ابتدا گوشت و استخوان سینه مرغ رو با دقت جدا کنید . بعد تا جایی که امکان داره مکعبی و تمیز و یک دست برش بزنید. اندازه ش از جوجه کباب های ایرانی کوچیکتر باشه . اندازه ی گردو ! بعضی هاش هم خیلی تمیز و مکعبی در نمیاد. اشکال نداره.

    ابتدا گوشت و استخوان سینه مرغ رو با دقت جدا کنید

     تا جایی که امکان داره مکعبی و تمیز و یک دست برش بزنید.

    حالا ماست و سس مایونز و روغن زیتون و پیاز رنده شده و ادویه ها و فلفل خرد شده و ...رو مخلوط میکنیم . بهتره اول آبلیمو و ادویه رو اضافه کنیم و هم بزنیم ...بعدا بقیه مواد ماست و سس مایونز و روغن زیتون و پیاز رنده شده و ادویه ها و فلفل خرد شده و ...رو مخلوط میکنیم

    این مایه ی حاصله هست :حالا اگه شب مهمون دارین ، از صبح این مایه رو بزارین تو ظرف در دار یا توی زیپ کیپ و بزاریت تو یخچال . مرغتون مزه دار میشه و گوشتش خیلی نرم میشه . سرتون که خلوت شد چند ساعت قبل مهمانی در بیارین و به سیخ بکشین. هم میتونید کباب کنید(نه توی سیخ چوبی !) ...هم میتونید سرخ کنید.

    برای سرخ کردن : با روغن مایع باشه ... تو روغنش هیچی نریزید (زردچوبه و ...منظورمه) . تابه تون بهتره از اینا باشه :داخل همچین تابه ای جوجه کباب را سرخ کنید.

    فقط چند تا نکته مهم :اولا هی زیر و رو نکنید...فقط یک بار فرصت دارین هر طرف بپزه !

    دوما پس از سری اول پخت ، روغنتون سیاه و رنگی میشه ...پس اولا مثل من شیک نباشید و 5 تا سیخ نزارین ! هر چند تا جا شد بزارین تو تابه ...و برای سری دوم سریع تابه رو بشورین و با دستمال خشک کنین و دوباره روغن و دوباره یک سری سیخ دیگه . من برای 12 سیخ همون یه تابه رو مصرف کردم. ایرادش اینه فقط سیخهای بعدیمون سفید نمیشن . جوجه هاش رنگ میگیره .

    اینم بگم شعله خیلی بالا نباشه . این جوجه زود می پزه . چون ماست خیلی نرمش میکنه .

    برای تزیین  جوجه کباب از هر چیزی میتونین استفاده کنین . میتونین هر 12 سیخ رو بکشین توی دیس و دورش جعفری بزارین .

    اگه دوست دارین میتونین قبل اومدن مهموناتون سرخش کنید و بزارین تو فر یا توستر با دمای کم تا گرم بمونه.هر چیزی برای تزیین سیخ (فلفل .گوجه گیلاسی.زیتون و...) می تونین استفاده کنید.😊

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۴:۳۵   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    💠  حیدری 

    👈 مواد لازم برای چهار نفر:

    🔸500  گرم ماست چکیده 🍚

    🔸 50  گرم پنیر سفید 🧀

    🔸 دو حبه سیر

    🔸 چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون

    🔸 یک قاشق مربا خوری پودر نعنا 🍃

    🔸 نصف فنجان مغز گردوی خرد شده

    🔸 نصف قاشق چایخوری نمک

    🌟  طرز تهیه:

    1⃣ ماست را در کاسه ای ریخته و پنیر سفید را نیز رنده کرده و به ماست اضافه کنید.

    2⃣ سیر را خرد کرده و سپس نمک زده و در هاون له کنید و سپس به ماست اضافه کنید.

    3⃣ روغن زیتون را در تابه ای کوچک داغ کنید و گردو ها را اضافه کرده و دو دقیقه تفت دهید.پودر نعنا را نیز اضافه کرده و تا بوی نعنا را حس کردید از اجاق بردارید.

    4⃣ مخلوط گردو را به مواد کاسه اضافه کرده و خوب هم بزنید و در ظرف مورد نظر ریخته سرو کنید.

  • ۱۴:۵۶   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    سالاد تن ماهی

    از سری غذاهای ساده و سریع

    مواد لازم: 

      تن ماهی: یک عدد   

    تخم‌مرغ آبپزشده: 2عدد  

    پیازچه خردشده: یک عدد  

    فلفل دلمه‌ای: یک عدد، کوچک    

    سس مایونز: به اندازه دلخواه    

    پودر سالاد: 2 قاشق مرباخوری(اختیاری)  

    جعفری خردشده: به اندازه دلخواه    

    روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری   

    آبلیموی تازه: 2 قاشق مرباخوری    

    خیارشور: 4 عدد، بزرگ   

    نمک و فلفل: به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    بعد از آبپز کردن تخم‌مرغ‌ها آن را رنده کرده و در داخل ظرف می‌ریزیم سپس روغن تن ماهی را گرفته به آن اضافه می‌‌کنیم و خیارشور و باقی مواد را به آن اضافه کرده و در آخر سس مایونز را به آن می‌افزاییم. آن را به خوبی هم زده تا تمام مواد به خوبی پخش شود. در عرض کمتر از 20دقیقه ما می‌‌توانیم یک سالاد خوشمزه با طعم رویایی داشته باشیم. از محاسن این سالاد این است که می‌‌توان به تنهایی و بدون نان خورد ولی در صورت تمایل می‌توانید آن را با نان باگت نوش‌جان کنید. 

  • ۱۶:۰۷   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    برگر گوشت

    گوشت چرخ کرده ربع کیلو و پیاز رنده شده یک عدد متوسط،نمک و کمی آرد به اندازه یک قاشق غذا خوری .همه رو مخلوط میکنیم و ورز میدیم و به اندازه ی دلخواه برمیداریم و شکل میدیم و با شعله خیلی کم سرخش میکنیم تا مغز پخت بشه . 

    🍗برگر مرغ🍗

    گوشت سینه مرغ خام یک عدد چرخ شده، یک عدد پیاز متوسط رنده شده فلفلهای رنگی خرد شده و نمک و کمی زعفران دم کرده رو مخلوط میکنیم اول بدون روغن تو ماهیتابه میزاریم تا آب بندازه وقتی ابش کشیده شد با کره یا روغن سرخش میکنیم و نوش جان کنید اگه تو نون مخصوص برگر گذاشتید میتونید بطور جداگانه و یا از هر دونوع بزارید و بین برگرها پنیر پیتزا بریزید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۶:۳۳   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    دلمه_حلزوني

    امیدوارم درست کنید و لذتشو ببرید

    مواد داخلشم 

    برنج گرده

     دو عدد پیاز

     سبزی دلمه و کمی نعنا خشک

     دو ق رب گوجه

    کمی لپه ی نیمه پخته

    نمک و فلفل و زردچوبه

    همه رو باهم تفت دادم و دلمه هامو پیچیدم روشون یک کاسه اب مرغو رب گوجه و نمک و فلفل که باهم حلشون کردم روش ریختم و گذاشتم یه ساعت بپزه کمی روغن هم داغ کردم و روش ریختم

    وسطای پخت کمی سماغ رو جوشوندم سه ق شکر یا خاکه قند هم زدم و از صافی ردش کردم و ابشو ریختم روی دلمه هام وقتی ابش غلیظ شد و کلم ها پختن دلمه آماده ست.میتونید با پیاز داغ و زرشک تزیین کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان