خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۸:۵۶   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    خورشت متنجان

    طرز تهیه

    ابتدا دو عدد پیاز را نگینی کرده و همراه تکه های مرغ با حرارت کم سرخ می کنیم،یا جداگانه تکه های مرغ رو با روغن تفت داده و سپس پیاز داغ رو اضافه کنید،من روش اول رو به کار بردم،بعد پنج قاشق سوپخوری گردوی آسیاب شده رو به مواد اضافه کرده و کمی تفت می دهیم و سپس آب می ریزیم تا روی مواد رو بپوشونه و کمی نمک و فلفل و زردچوبه ،ده عدد آلو بخارا و ده عدد آلو سیاه و ده عدد برگه زردالو رو شسته و به مواد اضافه کنید،وقتی که جوش اومد ،حرارت رو کم کنید تا مواد جا بیفته و سپس با برنج سرو کنید،اگر دیدید در اواخر پخت هنوز مواد جا نیفتاده و مرغ پخته شده و ممکنه له بشه،میتونید مرغها رو در بیارید و بگزارید مواد جا بیفته،نوش جانتون

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۵۷   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    خوراک_سبزیجات_چینی 

    مواد لازم

    400 گرم فیله مرغ

    1 عدد فلفل دلمه ای

    2 عدد پیاز

    2 عدد هویج

    2 عدد کدو

    500 گرم قارچ

    6 قاشق غذاخوری سویا 

    سس2 قاشق غذاخوری

     روغن زیتون2 قاشق غذاخوری 

    کنجد

    4 بسته نودل چینی 

    طرز تهیه

    ابتدا تمام سبزیجات و فیله مرغ را بصورت خلالی خرد می کنیم.

    در قابلمه ای با حرارت نسبتاً بالا ابتدا فیله مرغ و هویج را 2 الی 3 دقیقه با روغن زیتون تفت می دهیم.

    بعد از آن به ترتیب، پیاز، فلفل دلمه، کدو و قارچ را اضافه می کنیم و سس سویا را تدریجی به مواد اضافه می کنیم.

    بعد از گذشت 15 دقیقه غذا آماده سرو کردن می باشد.

    نکته ها

    خوراک سبزیجات احتیاج به زمان پخت زیادی ندارد.

    نودل را در صورت تمایل  بعد از جوشاندن و پختن آبکش می کنیم، در ظرف مورد نظر ریخته و سبزیجات را روی نودل ها می ریزیم. در آخر هم کمی کنجد روی غذا می پاشیم .

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۵۸   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    مرغ_شكم_پر

    مرغ ١عدد 

    زعفرون به مقدار لازم

    سبزي معطر شمال نصف ليوان خرد شده(ريحون ،كوت كوتي،جعفري،خنش،چوچاق،) تهران و شهراهايه بزرك ( گشنیز ریحون. چعفری. کمی نعنا. وچند شاخه سوسنبر. به همراه سیر البته چند حبه )

    پياز سرخ شده ٢ق غ و چند حبه سير له شده

    مغز گردو ٢٥٠ گرم(چرخ شده

    رب انار و الوچه و رب گوجه هر كدوم ١ق غ (اگر رب الوچه نداشتين ٢ق رب انار جايگزين كنيد)

    نمك و فلفل به ميزان لازم 

    ابليمو نصف ليوان

    ١عدد سرنگ با سوزن

    يه عدد سوزن و نخ

    آب ١/٤ليوان

    شروع كار از شب قبل هستش برايه مواقعي كه مهمون داريم و خيلي دوست داريم همه چيز عالي بشه،مرغ رو كلاً با پوست ميشوريم و همه جاش رو تميز ميكنيم بعد با نمك كل مرغ رو مزه دار ميكنيم تو دلش رو هم،بعد سرنك رو پر از ابليمو ميكنيم و به همه جايه مرغ تزيق ميكنيم تااا وقتي كه ابليمو تموم بشه ،كار ما با مرغ تموم شد روش سليفون ميكشيم ميزاريم توريخچال تا فرداااا

    مرغ رو از يخچال خارج كرده و با سرنك بهش زعفرون اب شده تزريق ميكنيم مثل شب قبل و رويه بدنش هم زعفرون ميزنيم.

    مواد داخل شكم مرغ،يه ماهيتابه بر ميداريم كمي روغن پياز سرخ شده،سبزي خرد شده سير له شده،مغز گردو و ربهااااا و نمك و فلفل رو تفت ميديم بعد نصف ليوان آب ميريزيم تااا مواد با هم مخلوط بشه و چند تا جوش بخوره تا ابش خشك بشه و بعد خاموش ميكنيم.

    داخل شكم مرغ مزه دارمون رو با مواد خوشمزه پر ميكنيم و بعد كل شكم رو خيلي اهسته و با حوصله ميدوزيم تا مواد بيرون از شكم مرغ نياد بعد دوخت شكم سراغ دو تا رون ميريم اونهاااا رو با هم با نخ گره ميزنيم تااا رونهاااا باز نشن و از قيافه نيفتن بعد سراغ بالهااا ميريم و اونهاااا رو هم ميدوزيم تا باز نشه با يك كوك،بعد ظرف مخصوصي كه ميشه تو فر گذاشت رو انتخاب ميكنيم ١/٤ليوان اب ميريزيم كف ظرف و اين مرغ معركه رو داخلش ميزاريم و با حرارت ١٤٠درجه به مدت٦ساعت ميزاريم تااا مغز پخت بشه  گوشت اين مرغ وقتي ميرفت تو دهن خودش آب ميشد عالي بود 

    شام چی درست کنیم؟

  • ۲۲:۰۶   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کتلت ماهی                       

    از سري غذاهاي ساده و سريع

    مواد لازم:

    سیب زمینی اپز ۲عدد،تن ماهی ۱قوطی البته بدون روغن، پیاز۱ عدد، سبزی های معطر۱قاشق ،کنجد۱قاشق ،ارد سوخاری۲_قاشق ،نمک وفلفل ،پودر سیر،تخم مرغ  ۱عدد     

    همه مواد مخلوط کرده مثل کتلت سرخ میکنیم بعدشم با هر چیزی که علاقه دارین سرو میکنین

    به همين راحتي

    شام چی درست کنیم؟

  • ۰۱:۱۶   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    خورشت آلو اسفناج

     مواد لازم:

    گوشت گوسفندی 300 گرم  .  اسفناج تازه 700 گرم  .  تره 300 گرم

    آلو خورشتی 200 گرم  .  پیاز 2 عدد  .  سیر 1 عدد  .  نمک و فلفل مقدار لازم

     

     

    طرز تهیه : 

    گوشت ها را درشت خرد کنید و بهمراه 1 پیاز ، سیر و چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد ( در زمان پخت گوشت نمک اضافه نکنید ).

    داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید و 1 پیاز باقی مانده را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود سپس اسفناج و تره ساطوری شده ( ریز خرد شده ) را اضافه کنید ، مجدد چند دقیقه تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

    پس از اینکه گوشت نیم پز شد مخلوط اسفناج تفت داده شده ، نمک و فلفل را به ان اضافه نمایید و اجازه دهید خورشت حدود 3-2 ساعت با حرارت ملایم جا بیفتد ( به روغن بیفتد ) ، در دقایق اخر پخت نیز آلوها را اضافه کنید و پس از جا افتادن بهمراه برنج سرو کنید.

     

    نکته ها : 👌👌👌

    آلوها را پیش از اضافه کردن به خورشت نیم ساعت درون آب خیس دهید ، میتوانید بجای گوشت از مرغ هم استفاده کنید ( طعم این خورشت با مرغ هم عالی میباشد ) ؛ در صورت تمایل مقداری آبلیمو یا اب نارنج به خورشت اضافه کنید تا طعم ترش تری داشته باشید.

     

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • ۱۲:۲۹   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    جوجه کباب با سس انار گردو

    مواد لازم براي 4 نفر

    1 کیلوگرم جوجه‌کباب ساده4-3 ق س رب اناربه تعداد لازم سیخ چوبی100 گرم گردوی آسیاب شده2 ق س روغن‌زیتون

    طرز تهیه:

    1. ابتدا جوجه‌کباب‌ها را به قطعات مناسب برش دهید. در یک ظرف مناسب رب انار را بریزید، سپس گردوی آسیاب شده را اضافه کرده ، مواد را با یکدیگر مخلوط کنید. روغن‌زیتون را هم افزوده و مواد را خوب هم بزنید تا سس کمی رقیق شود.

    2. سس آماده شده را روی جوجه‌کباب‌های خرد شده بریزید و آنها را خوب به سس آغشته کنید، سپس ظرف حاوی جوجه‌کباب‌ها را به مدت چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا جوجه‌کباب‌ها طعم دار شوند.

    3. کمی قبل از پخت، جوجه‌کباب‌های طعم دار شده را به سیخ بکشید. در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. بعد از گرم شدن روغن، سیخ‌های جوجه‌کباب را داخل تابه بچینید، در تابه را بگذارید و صبر کنید تا جوجه‌ها مغزپخت شوند، سپس در تابه را برداشته، سیخ‌ها را پشت‌ورو کنید تا طرف دیگر آنها هم سرخ شود. حالا می‌توانید سرخ شان کنید.

    يه جور ديگه 

    می‌توانید جوجه‌کباب را داخل فر هم بپزید. به این صورت که فر را روشن کنید تا گرم شود. بعد داخل سینی فر فویل قرار داده و آن را چرب کنید، سپس سیخ‌های آماده شده را روی سینی چیده و آن را داخل فر با دمای 170 درجه سانتی‌گراد به مدت 40 دقیقه بگذارید. پس از اطمینان از پخت جوجه‌کباب، شعله بالای فر را روشن کنید تا روی جوجه‌ها هم کمی سرخ شود، سپس آن را سرو کنید.

  • ۱۲:۴۴   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    بهترین کباب ترکی به دستپخت خودمان 

     کباب ترکی های معروف پاتوق خیلی از فست فود خورهای حرفه ای است. اما به هرحال وقتی این غذا را از بیرون تهیه کنیم، نمی توانیم در مورد مواد تشکیل دهنده اش خیالمان راحت باشد. به همین دلیل طرز تهیه آن را به شما آموزش می دهیم که خودتان آن را درست کنید.

    مواد اولیه :

    گوشت فیله گوساله 2 تکه
    گوشت فیله مرغ 4 تا 5 تکه
    قارچ 300 گرم
    فلفل دلمه ای 1 عدد
    نمک وفلفل به میزان لازم
    سیر 2 تا 3 حبه
    پیاز بزرگ 1 عدد
    سیب زمینی متوسط 2 عدد
    روغن به میزان لازم

    طرز تهیه کباب ترکی خانگی :
    1.ابتدا در یک ماهیتابه گود، مقداری روغن بریزید و پیاز را نگینی خرد و سرخ کنید.

    2. سیر را هم خرد کرده و اضافه کنید.

    3. گوشت گوساله و مرغ را به ورقه‌های نازک برش بزنید و با حرارت زیاد، ابتدا گوشت قرمز و بعد گوشت مرغ را سرخ کرده و سپس قارچ و فلفل دلمه را هم خرد کنید و به گوشت‌های ورقه‌ای و سرخ شده بیفزایید.

    4. قبل از سرخ کردن قارچ، یک قاشق آب‌لیمو به آن اضافه کنید تا رنگ‌آن تیره نشود.

    5. در این مرحله همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل بزنید.

    6. در ظرف را ببندید و از روی حرارت بردارید تا مواد نرم شده و طعم‌دار شوند.

    7. سیب‌زمینی را خلال و کمی آب‌پز کنید. دقت کنید نیمه‌پز شده باشد.

    8. سپس آنها را صاف و خشک کرده، نمک بپاشید و سرخ کنید.

    9. غذا را در یک ظرف مناسب کشیده و سیب‌زمینی را کنار دیس بریزید و با سبزیجات تازه و زیتون تزئین کنید.

  • ۱۳:۰۲   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    واد لازم برای خمیر جوجه چینی پفدار:

    ماءالشعیر بدون طعم: بین نیم تا یک لیوان
    آرد سه صفر: بین یک تا دو لیوان
    سفیده تخم مرغ: سه تا
    بکین پودر
    ادویه ها شامل فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر سیر، پاپریکا، نمک و کمی زردچوبه (نوک قاشق جوش شیرین)

    فیله به میزان لازم (برای این میزان مواد، مثلا یک کیلو فیله مرغ)

    طرز تهیه:
    اندازه جوجه ها به نظر شما بستگی داره. خیلی از رستوران ها از یه فیله کامل استفاده می کنند. ولی من خودم معمولا حداقل هر فیله رو به سه قسمت تقسیم می کنم. هم به خاطر جای سرخ کردن، و هم به دلیل اینکه کوچکتر که باشه، بیشتر مزه میگیره.
    مثلا اگه قراره این غذا برای شام آماده بشه، من از ساعت سه چهار، فیله ها رو مزه دار میکنم. یعنی فیله ها رو میشوریم و تکه می کنیم و میریزیم توی یه کاسه و ادویه های مورد نظر رو بهش اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و میذاریم تو یخچال.

    یه ساعت مونده به سرو غذا، میریم سراغ درست کردن خمیر. من بهتون قول میدم یکی دوبار که درست کنید، قلقش دستتون میاد و دیگه همیشه این غذای خوشمزه رو درست می کنید.
    اول توی یه ظرفی همه مواد خشک رو مخلوط می کنیم. آرد رو با همه اون ادویه ها. اگه هیچ ادویه ای نزنید، خمیرتون هیچ مزه ای نمیگیره. ولی طعم تو این غذا خیلی مهمه. اگه خمیر و فیله هاتون رو طعم دار نکنید، سس نمی تونه خیلی بهتون کمک کنه.
    مواد خشک که با هم مخلوط شدند، ماءالشعیر اضافه می کنیم. اندزه ها تقریبیه. شما باید یه خمیر عین ماست چکیده داشته باشید. به طوری که وقتی فیله ها رو بهش اضافه کردید و مثلا یکی از فیله ها رو از تو خمیر درآوردید، به خمیر آغشته باشه. به غلظت ماست چکیده. خمیر که درست شد، میریم سراغ سفیده تخم مرغ. می اندازیم تو غذاساز و یا با همزن اینقدر میزنیم تا کف کنه و سفت بشه و از ظرف نریزه. بعد به خمیرمون اضافه می کنیم.
    حالا خمیر آماده است. میتونیم فیله ها رو بهش اضافه کنیم:

    نکته:فیله ها بیشتر از نیم ساعت تو این خمیر نباشند.
    حالا دست به کار میشیم و توی یه ظرف گود، فیله ها رو با روغن فراوون سرخ می کنیم. فیله ها باید تو روغن داغ شناور باشند. با یه قاشق، یه تکه فیله رو با خمیر دورش برمیداریم و تو روغن داغ می ریزیم.
    اگه خمیرتون رو درست از آب درآورده باشین، فیله ها پف می کنند:

    در انتها می تونید پیاز خام حلقه شده رو هم تو این خمیر بندازید و سرخ کنید. یا حتی قارچ. این دیگه به نظر شما بستگی داره.
    می تونید با انواع سس، اونو میل کنید.

  • ۱۴:۰۹   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #سیب_زميني_شکم_پر

    مواد لازم: 

    ژامبون گوشت یا مرغ: 2برگ قطعه‌‌قطعه  

    فلفل‌دلمه‌ای‌ رنگی: 4 برش  

    سس مایونز: 2 قاشق مرباخوری  

    جعفری خردشده: 2 قاشق غذاخوری  

    هویج خردشده: یک عدد کوچک  

    ذرت دانه: 2 قاشق غذاخوری  

    سیب‌زمینی سایز بزرگ: یک عدد  

    نمک‌ و فلفل: به میزان لازم

    طرز تهیه: 

    ابتدا سیب‌زمینی را داخل فر گذاشته و در دمای 400درجه فارنهایت به مدت 20دقیقه پخته سپس سیب‌زمینی را از وسط نصف کرده و با قاشق گوشت آن را بگیرید. 

    مابقی مواد را با هم مخلوط کرده و به شکل سالاد درآورده و روی سیب‌زمینی نصف شده قرار داده و به دلخواه تزئین می‌کنیم. 

    این میان‌وعده بسیار راحت و در عین حال خوشمزه و قابل دسترس است که می‌تواند در بعضی موارد جای شام را هم برای شما بگیرد. این نوع عصرانه در کشور همسایه ترکیه بسیار در انواع و اقسام مختلف مشاهده می‌شود و این عصرانه توانایی عوض کردن مواد تشکیل‌دهنده بسیار دارد.

    نکته

    با گوشت چرخ‌کرده هم می‌شودبه جای مخلوطی که روی سیب‌زمینی تنوری ما را گرفته است، می‌توانید از مخلوطی شبیه به مایه ماکارونی هم استفاده کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۵:۱۴   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    مافین_کوکو_سبزی: 

    خمیرش, خمیر جادویی هست قبلا دستورش رو گذاشتم تو كانال تو هشتگ دستورهاي متفرقه

    از نیم کیلو سبزی کوکویی ( شوید - جعفری - تره - گشنیز ) 

    به اضافه ی 1 عدد سیب زمینی نگینی خرد شده و سرخ شده .

    1 عدد پیاز و 2 حبه سیر رنده شده

    سه قاشق غذاخوری زرشک

    دو قاشق غذاخوری پودر نان باگت

    دو عدد تخم مرغ

    نمک و فلفل و زردچوبه 

    طرز تهیه :

    تمام مواد کو کو سبزی رو با هم مخلوط میکنیم و کنار میذاریم . ( تخم مرغ فقط حالت چسبندگی بهش میده اگه بخوایم جدا تو روغن مثل کو کو سرخش کنیم باید دو تا دیگه هم بهش تخم مرغ اضافه کنیم)

    خمیر رو به 12 قسمت تقسیم کرده و هر قسمت رو به شکل گرد باز کرده و یه قاشق پر از مواد کوکو وسطش میذاریم و لبه های خمیر رو به طرف بالا جمع میکنیم .

    بعد تو قالب مافین میذاریم و یا اینکه تو سینی میچینیم ( ولی تو قالب خوشگلتره ) روشو زرده ی تخم مرغ زده و کنجد میپاشیم .

    بعد داخل فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد و به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار میدیم تا بپزه .

    در ضمن میتونیم توش از پنیر پیتزا هم استفاده کنیم که یقینا طعمش رو عالی و بی نظیر میکنه .

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • ۱۵:۱۵   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کیک_گوشت

    مواد اولیه :
    نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
    ادویه به میزان لازم
    بکینگ پودر 1 ق
    روغن 1/2 لیوان
    ماست 1 لیوان
    آرد 1.5 لیوان
    تخم مرغ 4 عدد
    پیاز (متوسط) 1 عدد
    گوشت چرخ کرده 300 گرم
    رب گوجه فرنگی 2 ق غ
    قارچ 3 عدد

    پختن مواد میانی کیک:
    پیاز را تفت می دهیم تا سبک و به سمت طلایی شدن برود و گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت می دهیم. قارچ اسلایس شده را در گوشه ای از تابه اضافه می کنیم و کمی تفت داده و در نهایت رب و ادویه و نمک و فلفل را می زنیم. ته لیوان آب اضافه کرده و اجازه می دهیم آب مواد کشیده شود. 
    مواد کیک:
    تخم مرغ ها را با همزن برقی بزنید تا یکدست و حباب دار شود.ماست و روغن(نصف لیوان) و نمک و فلفل را اضافه کرده و با همزن مجددا می زنیم تا یکدست شود. بکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده و دوبار الک می کنیم و به مواد اضافه می کنیم. 
    قالب 20 سانت را آماده کرده و دیواره های آن را چرب می کنیم. نصف مایه کیک را داخل قالب ریخته و مواد میانی کیک را که از قبل آماده کرده ایم به عنوان لایه وسط می ریزیم. سعی کنید به دیواره قالب نریزید. سپس باقی مایه کیک را روی آن ریخته و در فری که 10 دقیقه گرم کرده ایم با شعله 180 درجه سانتی گراد و به مدت 50 دقیقه در طبقه وسط قرار می دهید.اندازه موادی رو که دادیم برای 5 نفر خوبه

  • ۱۵:۵۲   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    غذای محلی دامغان؛

    خورش پسته

    خورش را نباید با افزودن رب انار بیش‌ازحد تیره کرد.

    مواد لازم برای 4  نفر:

     

     200 گرم پودر پسته

    300 گرم گوشت گوسفندی

    1 ق س رب انار

    یک عدد پیاز

    به میزان لازم نمک، فلفل و روغن

    طرز تهیه:

    1. پیاز را ریز خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید.

    2.  حالا پودر پسته را اضافه کنید و با گوشت تفت بدهید. حواستان به حرارت باشد تا پسته نسوزد.

    3.   حالا دو لیوان آب به موادتان اضافه کنید و بگذارید گوشت بپزد.

    4. در پایان نمک، فلفل و رب انار را اضافه کرده و صبر کنید تا خورش جاافتاده،   به روغن بیفتد.

    نکته

     خورش را نباید با افزودن رب انار بیش‌ازحد تیره کرد.

     ___________

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۳۹   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #سيني_مزه_ايتاليايي

    مواد لازم: برای 10 نفر

    بادمجان : 500 گرم

    پنیر خامه‌ای : 500 گرم

    زیتون : 200 گرم

    گوجه فرنگی خشک : 200 گرم

    پنیر موتزارلا : 50 گرم

    ژامبون بوقلمون : 10 تکه

    ژامبون گوشت : 10 تکه

    کدو خیاری : 4 عدد

    تخم مرغ : 1 عدد

    سیر له شده : 1 عدد

    پنیر ریکوتا : تکه‌های کوچک

    روغن زیتون : به میزان لازم

    نان : به مقدار دلخواه

    طرز تهيه:

    یک سینی مزه که در ایتالیا به عنوان پیش غذا سرو می‌شود

    با درست کردن سینی مزه ایتالیایی که مخلوطی از سبزیجات، گوشت و لبنیات است میز غذای متنوعی بچینید.

    این سینی مزه را در ایتالیا به عنوان پیش غذا سرو می‌کنند. پنیر ریکوتای پخته شده (که می توان با پنیر خامه‌ای جایگزین کرد)، سبزیجات گریل‌شده و تکه‌های ژامبون ترکیبات اصلی این غذای ایتالیایی خوشمزه و هیجان انگیزاند.

    گوجه‌فرنگی خشک را بهتر است داخل روغن زیتون نگهدارید تا در زمان سرو نرم و خوش طعم باشند؛ در غیر اینصورت 1 ساعت قبل از سرو آنها را در روغن زیتون خیس دهید.

    نانی که در کنار این سینی مزه سرو می‌شود به نام گراسینی شناخته می‌شود؛ شما می‌توانید با خمیر نان ساده مداد‌های باریکی درست کرده و در فر قرار دهید و کنار این غذا سرو کنید؛ بهتر است برای عطر و طعم بهتر کمی شوید خشک یا رزماری و نمک به این خمیر بیفزائید تا نان خوشمزه‌تری فراهم کنید. اگر مواد لازم این بشقاب مزه را آماده در منزل داشته باشید, آماده کردن آن کمتر از 1 ساعت وقت شما را می گیرد.

    کدوها با ضخامت کم از طول ببرید.

    فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.

    پنیر خامه‌ای، تخم مرغ و سیر را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و با نمک و فلفل مزه‌دار می‌کنیم.

    مخلوط پنیر خامه‌ای را در ظرف مناسب فر که چرب کردیم ریخته و روی آن را صاف می‌کنیم و به مدت 30 دقیقه می‌پزیم. سپس آن را کنار می‌گذاریم تا کاملا سرد شود.

    بادمجان را نیز از طول به صورت ورقه‌های نازک می‌بریم.

    تابه گریل را گرم کرده و ورقه‌های بادمجان و کدو سبز را که با روغن زیتون چرب شده و با نمک و فلفل مزه دار شده‌اند را گریل می‌کنیم تا کاملا سرخ شده و نرم شوند.

    سبزیجات کباب شده را کنار می‌گذاریم تا خنک شوند.

    پنیر خامه‌ای پخته شده را داخل سینی بریزد. تکه‌های بادمجان، کدو سبز، زیتون،گوجه فرنگی‌های خشک، ژامبون و نان را داخل دیس بچینید.

    نوش جان

    شام چی درست کنیم؟

  • ۲۰:۱۹   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    مرغ_سیخ_چوبی_سوخاری_و_پیاز_سوخاری

    فیله مرغ تکه شده 

    پیاز بزرگ

    پکینگ پودر یک ق چ

    یک عدد تخم مرغ

    آب معدنی یک لیوان

    سه ق غ نشاسته

    یک و نیم لیوان آرد

    پودر سوخاری

    نمک

    تکه های فیله مرغ رادر آب و پکینگ پودر میخوابانیم

    بعد آبکش میکنیم

    تخم مرغ را همزده آب معدنی زده و نشاسته ونمک فلفل آرد کم کم میزنیم و هم میزنیم حدود سه ق غ

    تکه های مرغ را در سیخ چوبی میکشیم و در پودر سوخاری میغلتانیم و در مایه آماده زده و در روغن سرخ میکنیم

    قسمت ته پیاز را نکنده آنرا پوست میکنیم  و با چاقو برشهایی میدیم که قطع نکنه  بصورت گل باز دست کمی لایه های پیازرا باز میکنیم و در مایه غلتانده و پودر سوخاری زده و سرخ میکنیم 

    نوش جان

    شام چی درست کنیم؟

  • ۲۲:۱۰   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #کله_گنجشکی  

    از سري غذاهاي ساده و سريع

    مواد لازم:

    گوشت چرخ کرده  ....   300 گرم 

    پیاز  ......   2  عدد متوسط 

    سیب زمینی  ......    3 عدد متوسط 

    زرد چوبه و فلفل و ادویه گوشت 

    رب   .......    2 قاشق 

    روغن ارده کنجد  .....  بمقدار لازم 

    نمک دریا    .....  بمقدار لازم 

    مرزه و تلخون خشک ....   1 قاشق 

    سبوس گندم  .....   2  قاشق 

    طرز تهيه:

    یکی از پیازها را نگینی خرد میکنیم و در قابلمه ریخته و کمی روغن ارده کنجد اضافه میکنیم و تفت میدهیم . 

    وقتیکه پیاز طلایی شد زردچوبه و فلفل و رب را اضافه میکنیم و بعد از کمی تفت دادن مرزه و تلخون و  3 لیوان آب اضافه میکنیم  و  میگذاریم تا بجوش آید . 

    البته اگر آبدار دوست دارید میتوانید آب بیشتری اضافه کنید و مرزه و تلخون هم سلیقه ای ست . 

    در این فاصله پیاز دوم را رنده ریز کرده و آبش را گرفته و به گوشت اضافه میکنیم و بعد نمک دریا و زردچوبه و ادویه گوشت و سبوس گندم را اضافه کرده و مخلوط میکنیم و خوب ورز میدهیم . 

    بعد از مواد گوشتی به اندازه کله گنجشک  برداشته و قلقلی میکنیم .

    وقتیکه گوشت قلقلی ها آماده  شدند گاز را خاموش کرده و قلقلی ها را به آرامی به قابلمه اضافه میکنیم تا در اثر گرمای آب خودش را بگیرد . 

    بعد گاز را روشن کرده تا کم کم جوش آمده و بپزد . 

    سیب زمینی ها را پوست گرفته و مکعبی خرد میکنیم و به قلقلی ها اضافه میکنیم تا جا بیفتد . 

    مواظب باشید سیب زمینی ها له نشود . 

    در آخر نمک رااضافه میکنیم . 

    کله گنجشکی ما آماده ست .

    در ظرف مناسب کشیده و تزیین میکنیم و همراه سبزی خوردن و زیتون و ترشی میل میکنیم . 

    حتی میشود مانند آبگوشت سرو کنیم . 

    خیلی خوشمزه ست . 

    شام چی درست کنیم؟

  • ۰۰:۵۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    پلو_سبزیجات_هندی 

    هویج نگینی شده  نصف پیمانه

     سویا یک پیمانه

     فلفل دلمه باریک خرد شده : ۲عدد

     قارچ نگینی شده :۴عدد

     پیاز بزرگ خلال شده :۱ عدد

     سیب زمینی متوسط مکعبی خرد شده ۱ عدد

     سیر رنده شده : ۱ قاشق مربا خوری

     گوجه فرنگی خرد شده: 2 عدد متوسط

     شنبلیله خرد شده :۱ قاشق غذا خوری

     لوبیا سبز نص پیمانه

     زرد چوبه ۱ قاشق مربا خوری

     پودر زیره سبز -از عطاری تهیه کنید- ۱ قاشق مربا خوری

     پودر تخم گشنیز :۱ قاشق مربا خوری

     ادویه مخلوط :ا قاشق مربا خوری

     نخود فرنگی : ۱لیوان

     برنج : ۵ پیمانه

    روغن به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    هویج  و قارچ و سیب زمینی را جداگانه در روغن تفت میدهیم و آنها را با هم مخلوط کرده کنار میگذاریم. سیر و پیاز را در روغن تفت می دهیم تا طلایی شود سویای خیس شده رو اضاف وتف میدهیم و گوجه فرنگی های خرد شده را به آن میافزاییم.

    شنبلیله تازه و نمک و فلفل و زردچوبه و زیره و پودر گشنیز و ادویه و نخود فرنگی را به سبزیها اضافه کرده و تفت میدهیم.مخلوط اولیه را به این مخلوط اضافه کرده و بعد از چند دقیقه حرارت خاموش میکنیم.برنج را آبکش میکنیم  وموادو لابه لای برنج میزاریم تا تموم بشه  ازگل کلمم میشه استفاده کرد تواین پلو ...روش دارچین وگلاب وهل ریخته ودم  میکنیم ته دیگ مناسب برای این پلو نون وسیب زمینی هست....

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۱:۲۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    نان لاک پشتی

    زمان آماده سازی : 20 دقیقه

    زمان کل : 1 ساعت و 10 دقیقه

    مواد لازم برای 16 نفر

    آرد دو و نیم تا 3 فنجان

    مخمر خشک فوری هفت گرم

      

     شکر 1 ق غ

    نمک 1 ق چ

    اب نصف فنجان

    شیر یک سوم فنجان

    کره 1 ق غ

    تخم مرغ 1 عدد

    کشمش 2 عدد 

    طرز تهیه :

    یک و نیم فنجان آرد ، مخمر فوری ، شکر و نمک را مخلوط کرده کناری بگذارید .

    کره ، آب و شیر را مخلوط نموده روی حرارت هم بزنید تا گرم شود درحدی که دست را نسوزاند ( حدود 40 – 50 درجه ) سپس به مخلوط آرد اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود . تخم مرغ را هم زده اضافه کنید و مخلوط نمایید . بقیه ی آرد را کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد و جمع شود  . مراقب باشید بیش از حد آرد اضافه نکنید که خمیر نرمی و لطافت خودش را از دست ندهد .  خمیر را روی سطحی که کمی آرد پاشی شده به مدت 5 دقیقه ورز دهید تا حالت الاستیک پیدا کند سپس رویش را پوشانده و 10 دقیقه استراحت بدهید .

    سینی فر را با کره یا روغن جامد چرب کنید . یک توپ حدودا 5 سانتی از خمیر برای سر لاک پشت درست کنید . 4 گردی به اندازه ی گردو از خمیر برداشته برای پاهای لاک پشت به شکل توپ در آورید . یک توپ به اندازه ی گردو هم برای دم لاک پشت از خمیر درست کنید . مابقی خمیر را گرد کرده و به عنوان بدن لاک پشت وسط سینی فر بگذارید . سرد ، دم و پاهای لاک پشت را در محل خود کمی زیر بدن قرار داده و بچسبانید . دو عدد کشمش برای جای چشمهای لاک پشت روی سرش با کمی فشاز بچسبانید .

    روی خمیر را پوشانده و 20  دقیقه در محلی گرم بگذارید استراحت کنید و حجیم شود .

    فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . بالای بدن لاک پشت را با کمک یک ابزار نیم سانتی برای لاک لاک پشت دور تا دور یک خط عمیق بکشید . میتوانید ابزار را چرب کرده یا آرد پاشی کنید که به خمیر نچسبد . سپس به صورت خطوط مورب بین این دایره را در دو جهت خط بکشید تا طرح لاک رویش ایجاد شود .

    نان را به مدت 20 – 25 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد و رویش طلایی شود . سپس روی توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شود یا این که میتوانید گرم سرو نمایید .

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۱:۲۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    پیده گوشت و سبزیجات

    مواد لازم. 

    1 عدد پیاز

     1 کیلو کدوخورشتی

    دو عدد هویچ

     نیم کیلو قارچ

    فلفل دلمه 1عدد

    گوشت بمقدار دلخواه

    ،پنیر پیتزا  ادویه فلفل سیاه ونمک بمقدار لازم

    دارچین به دلخواه

    . طرز تهیه همه موادرو نگینی خرد کنید، هویچ هارو آبپز میکنیم بعد کدو هارو توی روغن سرخ میکنیم بعد سرخ شدن کدو ها پیازمونو تفت داده وقتی طلایی شد گوشتمونو اضافه کرده و بعدش بقیه موادرو اضافه کرده تا آبش کاملا کشیده بشه، بعد ادویه جاتمونو اضافه میکنیم. طرز تهیه خمیر. توی یه کاسه بزرگ کمی. آرد ریخته وسطشو گود میندازیم بعد کمی نمک و 1 عدد تخم مرغ اضافه کرده بعد خمیر مایه فوری رو به اندازه 1قاشق غذاخوری توی یه لیوان آب ولرم میریزیم هم زده به آرد اضافه میکنیم سه قاشق غذا خوری روغن مایع به آرد اضافه کرده وبعد هم زده انقدر به خمیرمون آرد زده تا به دستمون نچسبه بعد به مدت نیم ساعت خمیرمون در یه جای گرم با پارچه ای پوشانده ومیذاریم تا خمیر خودشو بگیره.بعد خمیرمونو پهن کرده به شکل زیر روی سینی فرمون گذاشته پنیر پیتزا رو روش ریخته زرده تخم مرغ را با فرچه به کناره های خمیرمون میزنیم و فرمون که از قبل با درجه 220 گرمش کردیم به مدت بیست دقیقه میپزیم.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۱:۳۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

     کیک بروکلی و چدار

     این غذای لذیذ را می توانید هم به عنوان وعدۀ اصلی (صبحانه، ناهار، شام) و یا میان وعده نوش جان کنید.

    ✨ نکاتی در رابطه با تهیۀ کیک بروکلی و چدار :

    ۱- از پنیر چدار رنده شده استفاده کنید.

    ۲- جوز را قبل از مصرف، پودر کنید.

    ✨مواد اولیه :

    ✏️ بروکلی ۲۸۰ گرم

    ✏️ تخم مرغ ۶ عدد بزرگ

    ✏️ جوز ۱/۸ قاشق چای خوری

    ✏️ شیر پرچرب ۱/۲ فنجان

    ✏️ پنیر چدار ۸۵ گرم

    ✏️ کره به میزان لازم

    ✏️نمک و فلفل به میزان لازم

    🍴دستورالعمل :

    ۱- فر را تا دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. ۴ قالب ۲۰۰ گرمی را با کره چرب کنید و کنار بگذارید. یک قابلمۀ متوسط از آب نمک را به جوش بیاورید و بروکلی ها را به آن اضافه کنید و اجازه دهید ۱ دقیقه بپزد سپس آبکشی کنید. کمی که بروکلی ها خشک شد، آن ها را درشت خرد کنید.

    ۲- در یک کاسۀ بزرگ، تخم مرغ ها، شیر پر چرب، نصف قاشق چایخوری نمک، یک چهارم قاشق چایخوری فلفل و یک هشتم قاشق چایخوری جوز را اضافه کنید و داخل بروکلی و پنیر هم بزنید.

    ۳- مخلوط را به طور مساوی داخل قالب ها بریزید و داخل فر بگذارید، حدود ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزد تا روی آن طلایی شود. این غذا را می توانید با نان ترد و یا سالاد تزیین کنید

  • ۱۱:۴۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

      پیتزا در تابه

    👈  مواد لازم برای یک عدد:

    🔸 یک لیوان آرد

    🔸 خمیر مایه

    🔸 نصف لیوان آب ولرم

    🔸 نصف قاشق چایخوری شکر

    🔸 نصف قاشق چایخوری نمک

    🔸 نصف لیوان سس پیتزا (سس قرمز) 🍅🌶

    🔸 سه عدد قارچ

    🔸 چهار عدد زیتون سبز یا سیاه

    🔸 شش تکه فلفل قرمز یا سبز خرد شده 🌶

    🔸 یک لیوان پنیر پیتزا 🧀

    🔸 یک قاشق مربا خوری روغن زیتون

    🌟 طرز تهیه:

    1⃣ شکر و خمیر مایه را در آب ولرم حل کنید.

    2⃣ آرد را به خمیر مایه اضافه کرده و ورز بدهید.

    3⃣ خمیر ورز داده شده را نیم ساعت کناری بگذارید تا ور آید و پف کند.

    4⃣ در این میان زیتون ها را خرد کنید و هسته های زیتون ها را دربیاورید؛ حال بر روی اوپن کمی آرد پاشیده و خمیر را بر روی اوپن گذاشته و آرد پاشیده تا جای ممکن با وردنه باز کنید.

    5⃣ تابه اندازه بزرگتان را برداشته و در شعله خیلی کم داغ کنید.

    6⃣ روغن زیتون را در تابه ریخته و به کمک فرچه به همه جای تابه برستنید تا چرب شود؛ وقتی تابه به اندازه کافی داغ شد خمیر پیتزای حاضر شده را در تابه جا دهید و درب تابه را ببندید و در شعله خیلی کم ده دقیقه بپزید.

    7⃣ در پایان ده دقیقه، ابتدا سس گوجه و آخر سر نیز پنیر پیتزا را ریخته و دوباره درب تابه را گذاشته و در شعله متوسط حدود 20 دقیقه دیگربپزید.

    8⃣ پیتزاتون آماده س 

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان