خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۲:۱۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    كوفته اسفتاج 

    ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ :

    ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ: 1 ﮐﯿﻠﻮ ﭘﺎﮎ ﻧﺸﺪﻩ ‏( ﻧﯿﻢ ﮐﯿﻠﻮ ﺗﺎ 600 ﮔﺮﻡ ﭘﺎﮎ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺧﺮﺩﺷﺪﻩ ‏)

    ﺯﺭﺩﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ : ﯾﻪ ﺩﻭﻧﻪ

    ﭘﻮﺩﺭ ﻧﺎﻥ ﺧﺸﮏ: 5 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ

    ﭘﻨﯿﺮ ﭘﯿﺘﺰﺍ: 5 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ ‏( ﻣﻦ ﮔﻮﺩﺍ ﻫﻢ ﺭﯾﺨﺘﻢ‏)

    ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ

    ﺑﺮﺍﯼ ﺳﺲ :

    ﭘﯿﺎﺯ : 1 ﺩﻭﻧﻪ ﺑﺰﺭﮒ

    ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ: 4 ﺗﺎ

    ﺳﯿﺮ: 3 ﺣﺒﻪ ‏( ﺍﺧﺘﯿﺎﺭﯼ ‏)

    ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ

    ﻃﺮﺯ ﭘﺨﺖ :

    ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ ﺭﻭ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺷﺴﺘﻦ ﻭ ﺧﺸﮏ ﺷﺪﻥ ﺧﺮﺩ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺑﺎ ﺩﺭ ﺑﺴﺘﻪ ﺗﺎ

    ﺁﺏ ﺑﻨﺪﺍﺯﻩ ﻭ ﺑﺎ ﺁﺏ ﺧﻮﺩﺵ ﺑﭙﺰﻩ . . . .ﺑﻌﺪ ﺗﻮﯼ ﻇﺮﻑ ﺩﯾﮕﻪ ﺭﯾﺨﺘﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺏ ﺧﻨﮏ ﺑﺸﻪ . . . ﻭﻗﺘﯽ

    ﺧﻨﮏ ﺷﺪ ، ﭘﻮﺩﺭ ﻧﻮﻥ ﺧﺸﮏ ‏( ﻣﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻧﻮﻥ ﺑﺎﮔﺖ ﯾﺎ ﺗﺴﺖ ﺭﻭ ﺧﺸﮏ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﻭ ﻣﯽ ﮐﻮﺑﻢ ﻭ

    ﺗﻮﯼ ﺷﯿﺸﻪ ﻧﮕﻪ ﻣﯽ ﺩﺍﺭﻡ‏) ﻭ ﭘﻨﯿﺮ ﭘﯿﺘﺰﺍﯼ ﺭﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺯﺭﺩﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺭﻭ ﺭﯾﺨﺘﻢ . . . ﮔﻔﺘﻢ

    ﮐﻪ ﻣﻦ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﭘﻨﯿﺮ ﮔﻮﺩﺍ ﻭ ﭘﯿﺘﺰﺍ ﺭﯾﺨﺘﻢ . . ﮔﻮﺩﺍ ﺧﯿﻠﯽ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺳﺖ . . .ﻫﻤﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﻭ ﺑﺎ

    ﺩﺳﺖ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﻫﻢ ﺯﺩﻡ

    ﺍﺯﺵ ﺗﻮﭘﮑﻬﺎﯾﯽ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﺗﻮﯼ ﺗﺎﺑﻪ ﺭﻭﻏﻦ ﺯﯾﺘﻮﻥ ﺭﯾﺨﺘﻢ ﻭ ﮐﻤﯽ ﺍﻃﺮﺍﻓﺶ ﺭﻭ ﺗﻔﺖ ﺩﺍﺩﻡ

    ﻭ ﮐﻨﺎﺭ ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ

    ﺗﻮﯼ ﻫﻤﻮﻥ ﺭﻭﻏﻦ ﭘﯿﺎﺯ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﺭﻭ ﺭﯾﺨﺘﻢ ﻭ ﺗﻔﺖ ﺩﺍﺩﻡ ﺑﺎ ﺯﺭﭼﻮﺑﻪ ﺗﺎ ﺳﺒﮏ ﻭ ﻃﻼﯾﯽ

    ﺑﺸﻪ . .ﺳﯿﺮ ﻟﻪ ﺷﺪﻩ ﻫﻢ ﺭﯾﺨﺘﻢ . . . .ﺑﻌﺪ ﮐﻪ ﻃﻼﯾﯽ ﺷﺪ ﮔﻮﺟﻪ ﻫﺎﯼ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺗﻮﺵ

    ﺭﯾﺨﺘﻢ ﻭ ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﺯﺩﻡ ﻭ ﺩﺭﺵ ﺭﻭ ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ . . ﺭﺯﯾﺘﺎﯼ ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺗﺎﮐﯿﺪ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﭘﯿﺎﺯ

    ﺩﺭﺷﺖ ﺧﺮﺩ ﺑﺸﻪ ﻭ ﮔﻮﺟﻪ ﻫﻢ ﺑﺎ ﭘﻮﺳﺖ ﺧﺮﺩ ﺑﺸﻪ ﮐﻪ ﻣﺜﻪ ﺭﺏ ﻟﻪ ﻧﺸﻪ . . ﻣﻨﻢ ﺣﺮﻑ ﮔﻮﺵ

    ﮐﻦ !! ﻭﻟﯽ ﺳﺮﯼ ﺑﻌﺪ ﮐﻪ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﻨﻢ ﭘﯿﺎﺯ ﺭﻭ ﻧﮕﯿﻨﯽ ﺧﺮﺩ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﯾﺎ ﺭﻧﺪﻩ ﺩﺭﺷﺖ ﻣﯽ

    ﮐﻨﻢ . . ﺑﻪ ﻧﻈﺮﻡ ﺑﻬﺘﺮﻩ . . . ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ ﺁﺭﻭﻡ ﺗﺎ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﮔﻮﺟﻪ

    ﮐﻮﻓﺘﻪ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺭﻭﺵ ﭼﯿﺪﻡ

    ﻭ ﺯﯾﺮ ﺭﻭ ﮐﺮﺩﻡ ﺗﺎ ﻣﺰﻩ ﺩﺍﺭ ﺑﺸﻪ . . ﻧﻤﯽ ﺧﻮﺍﺩ ﺟﻮﺵ ﺑﺰﻧﻪ ﮐﻪ ﺳﺲ ﺁﺑﺶ ﺑﺮﻩ ﻭ ﮐﻮﻓﺘﻪ ﻫﺎ ﻭﺍ

    ﺑﺮﻩ ﻫﺎ

    ﻫﻤﯿﻦ . . . ﮔﺎﺯ ﺭﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ . . . ﺳﺲ ﺭﻭ ﺗﻮﯼ ﻇﺮﻑ ﻣﯽ ﺭﯾﺰﯾﻢ

    ﮐﻮﻓﺘﻪ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺭﻭﺵ ﻣﯽ ﭼﯿﻨﯿﻢ ﻭ ﺗﻤﺎﻡ

    ﻣﻦ ﮐﻤﯽ ﮔﺮﺩﻭ ﻫﻢ ﺭﻭﺵ ﺧﺮﺩ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﺭﯾﺨﺘﻢ

    ﺗﺎ ﮔﺮﻣﻪ ﺑﺎ ﻧﻮﻥ ﮔﺮﻡ ﻭ ﺗﺎﺯﻩ ﻣﯿﻞ ﮐﻨﯿﻦ

    ﺑﺎﻓﺖ ﺧﯿﻠﯽ ﻧﺮﻣﯽ ﺩﺍﺭﻩ ﻭ ﺧﯿﻠﯽ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺳﺖ

    ﺍﮔﻪ ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﻦ . . . ﺑﻌﯿﺪ ﻣﯽ ﺩﻭﻧﻢ ﺧﻮﺷﺘﻮﻥ ﻧﯿﺎﺩ.

  • ۱۲:۳۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کوفته برنجی بوقلمون 

    موادلازم:

    گوشت چرخ کرده سینه بوقلمون50%.گوشت جرخ کرده گوسفندی50%.سبزی کوفته به مقدارلازم.خورده برنج ایرانی خیسونده شده.الوومغزگردوبه اندازه دلخواه نمکوزردجوبه فلفل سیاه به مقدارلازم.

    طرز تهيه:

    گوشتاراباسبزی خورده برنج ورزمیدیم.2تاپیازبزرگ خلال میکنم وپیازداغ درست میکنیم زردچوبه میزنیم پیازداغ که خوشرنگ شد اب اضافه میکنیم وفتی جوش امد کوفته هارابه اندازه نارنگی برمیداریم وسطش الوخیس خورده شسته شده ومغزگردو درصورت تنایل کشنش یازرشک یاباهم وسط کوفته میگذاریم وکوفته راهم میاریم بهم وداخل مایع جوش اماده میریزیم من بخاطرلعاب داشتن مایه کوفته مقداری خورده برنج سبزی کوفته درمایعش میریزم اگرترش دوست دارید زرشک هم میتوانیداستفاده کنیدوالوهم میریزیم حالا که جوش امد زیرشاکم میکنیم ودرش رامیگذاریم تاپزد.این کوفته برنجی به علت گوشت بوقلمون وانمیره.علاوه مزیتهای گوشت بوقلمون رادارد وکسانی که به حبوبات حسلسیت دارن معدشان اذیت نمیشود.امتحان کنید مشتری ماداملعمراین کوفته میشوید.نوش جان.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۲:۴۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کدو شکم پر

    مواد لازم: کدو.مایه ماکارونی.قارچ .گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا ،،کدو رو از وسط نصف کرده وداخلشو با قاشق خالی میکنیم وکدو رو تفت میدیم تا بپزه اما له نشه.من داخل کدو رو هم که خالی میکنم به مایه ماکارونی اضافه میکنم.چون کدو کمی طعم شیرین داره میتونیم گردغوره یا هر ترشی که دوست داریم به موادمون اضافه کنیم.مایه رو داخل کدو می ریزیم ورویش پنیر پیتزا وبعد کمی فلفل و گوجه خورد شده و زعفران وآخر سر درون فر گذاشته تا کمی برشته شود.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۴:۰۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    خوراک گوشت 

    گوشت چرخ‌کرده را داخل ماهیتابه می‌ریزیم و پیاز را به آن اضافه می‌کنیم بعد از تغییر رنگ گوشت نمک، فلفل و ادویه‌جات را به آن اضافه می‌کنیم. و خوب تفت می‌دهیم. سیب‌زمینی استانبولی را در آب قرار داده و پخته، سپس سیب‌زمینی و فلفل دلمه‌ای رنگی را به همراه ذرت به گوشت چرخ‌کرده خود اضافه می‌کنیم. اینک ما یک خوراک گوشت داریم که بسیار دلچسب است  و از اینجای کار به بعد انتخاب با شماست که آن را با چه نانی بخورید یا با چه سسی؟

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۴:۱۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    کباب تابه ای جگر

    مواد لازم کباب تابه ای :

    مواد لازم

    اندازه

    مقدار / کالری

    جگر سفید گوسفند

    یک عدد

    100 گرم / 160 کالری

    هویج رنده شده آب پز

    دو لیوان

    100 گرم / 40 کالری

    گوشت چرخ کرده

    200 گرم

    100 گرم / 320 کالری

    پیاز رنده شده

    یک لیوان

    100 گرم / 5 کالری

    آرد نخودچی

    چهار قاشق غذاخوری

    100 گرم / 60 کالری

    نمک ، فلفل و زرد چوبه

    به میزان لازم

    100 گرم / 0 کالری

    روغن

    به میزان لازم

    100 گرم / 900 کالری

    طرز تهیه کباب تابه ای :

    *. این غذا به دلیل داشتن جگر سفید و گوشت چرخ کرده حاوی پروتئین زیادی است.

    *. به همین دلیل برای رشد بدن و عضلات مفید می باشد.

    *. در ضمن مراحل طبخ این غذا بسیار آسان است.

    *. به راحتی می توانید این غذای لذیذ را در منزل درست کنید.

    *. برای تهیه این خوراک ابتدا جگر سفید را چرخ کرده و با سایر مواد خوب مخلوط می کنیم.

    *. سپس در یک تابه کوچک به صورت گرد سرخ می نماییم.

    *. این غذا را با نان و سبزی میل کنید و لذت ببرید.

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • ۱۴:۵۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    دم پختک  

    از سري غذاهاي ساده و سريع

    مواد لازم:

    برنج   .......    2 پیمانه  

    لپه باقالی زرد  ......   1  پیمانه 

    پیاز  ......   1  عدد متوسط 

    زرد چوبه   ......    1  ق م 

    رب   .......    1  ق م 

    روغن ارده کنجد   ....  بمقدار لازم 

    نمک دریا  .....   بمقدار لازم 

    زعفران آب کرده ....  2 ق 

    برنج را  2 ساعت قبل از پخت خیس میکنیم و نمک دریا میریزیم .

    لپه باقالی را نیز خیس میکنیم . 

    پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن ارده کنجد تفت میدهیم و زرد چوبه را اضافه کرده و آب لپه باقالی را خالی کرده و اضافه میکنیم .

    کمی که تفت خورد رب را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم و آب اضافه میکنیم .

    بعد از حدود نیم ساعت که لپه باقالی نیم پز شد برنج را اضافه میکنیم تا بپزد و آبش تمام شود .

    در آخر زعفران آب کرده را میافزاییم و دمکنی گذاشته تا دم بکشد . 

    دم پختک که آماده شد در ظرف مناسب سرو میکنیم و تزیین میکنیم و همراه ترشی و سبزی خوردن و زیتون و سالاد میل میکنیم . 

    در قدیم این غذا را با مخلوط برنج و بلغور گندم مخصوص  و فقط با زردچوبه تهیه میکردند .

    من رب و زعفران را بدلیل خوشرنگ شدن اضافه میکنم که بسیار هم خوشمزه میشود . 

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۷:۱۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    طعم بی نظیرِ رول های استیک و پنیر 

     استیک یکی از انواع خوشمزه یک غذا با گوشت است. در این آموزش راسته های گوساله را به ورق های نازک برش می زنیم و همراه پنیر و بعضی مواد دیگر سرخ می کنیم. حتما امتحان کنید و لذت ببرید.
    مواد لازم:

    راسته گوساله ورقه شده به تعداد لازم
    نمک 8/1 قاشق چایخوری
    پودر انجیر 8/1 قاشق چایخوری
    پیاز رنده شده 4/1 قاشق چایخوری
    فلفل سیاه 3/1 قاشق چایخوری
    روغن زیتون 8/1 پیمانه
    پنیر ورقه‌ای (گودا یا چدار) به مقدار لازم
    فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده 8/1 پیمانه
    برگ شاهی 2/1 پیمانه

    روش تهیه:

    1. راسته گوساله را به صورت ورقه ورقه برش بزنید سپس بین کیسه فریزر قرار دهید و با بیفتک‌کوب بکوبید. روی گوشت نمک و پودر انجیر بمالید و کاملا فشار دهید تا جذب گوشت شود. حال گوشت را به مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا بیات و نرم شود.

    2. سپس پیاز رنده شده، روغن زیتون و فلفل سیاه به گوشت بزنید و مجددا 12 ساعت در یخچال قرار دهید. ورقه‌های گوشت را با بیفتک‌کوب روی تخته گوشت کمی بکوبید سپس یک ورقه پنیر خرد شده و چند برگ شاهی و فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده را روی گوشت قرار دهید و آن را رول کنید و دو طرف رول را با خلال دندان محکم کنید.

    3. در انتها تابه یا گریل چدنی را کمی چرب کنید؛ و رول‌ها را سرخ کنید؛ به طوری که همه جهات کاملا سرخ شوند.

  • ۱۷:۲۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ماشُوِی ( MASHOVEY )

    مواد لازم:
    ماش یک پیمانه
    سیب زمینی یک عدد متوسط
    پیاز یک عدد
    گردو 10 عدد
    نمک و ادویه به مقدار لازم
    ( من تو این غذا گاهی پدله هم میریزم...بد نیست ...یه لعابی به غذا میده)

    روش پخت:

    ماش و سیب زمینی( بشکل نگینی ) را داخل قابلمه ریخته و میگذاریم تا به آرامی پخته شود....پس از پخته شدن آنها، گردو خُرد شده را به آنها اضافه می کنیم. سپس پیاز داغ را که با ادویه اضافه شده به آن تهیه کردیم به موادمون اضافه می کنیم و میگذاریم که 10 دقیقه روی گاز بماند تا بهتر جا بیافتد....

    حالا ماشُوِی ما آمادس
    میتونید غذاتون را با پیاز داغ و گردو  تزیین کنید و سر میز یا سفرتون ببرید

  • ۱۷:۲۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    مواد لازم برای 4 نفر :



    سینه مرغ بی استخوان -------- 200 گرم ( برش خورده به صورت نواری باریک )

    سیب زمینی -------------------- 2 عدد متوسط ( آب پز و رنده شده )

    پیاز ------------------------------ 1 عدد متوسط

    نان تست ----------------------- 16 ورق

    گوجه فرنگی -------------------- 2 عدد متوسط ( برش حلقه ای خورده )

    پنیر گودا ------------------------ 8 ورق

    سیر ---------------------------- 2 حبه ( رنده شده )

    پنیر پیتزا ------------------------ به مقدار لازم ( رنده شده )

    نمک، فلفل، زردچوبه ---------- به مقدار لازم

    کره ----------------------------- به مقدار لازم



    طرز تهیه :



    در تابه ای مقداری روغن گرم کنید، پیاز را ریز خرد کنید و داخل روغن تفت دهید تا سبک شود.

    برش های مرغ را همراه با نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید و حرارت را کمی بالا ببرید. مواد را مدام هم بزنید و 7-10 دقیقه در همین وضعیت تفت دهید . بعد از این مدت حرارت را خاموش کنید و بگذارید مواد قدری خنک شوند.

    در کاسه ای سیب زمینی رنده شده، پنیر رنده شده، سیر رنده شده و کمی نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید . سپس مرغ را به این مخلوط اضافه کنید و مواد را به آرامی هم بزنید.



    طبق روشی که قبلا گفته شد، سطح خارجی نان ها را با مقداری کره نرم شده پوشش دهید، مقداری از این مخلوط روی 8 ورق از نان های تست بمالید، دو برش از گوجه فرنگی و یک ورق پنیر گودا روی مواد بگذارید، 8 ورق دیگر از نان های تست را روی نان های آماده قرار دهید و اسنک ها را کمی فشار دهید تا کاملا منسجم شوند و بعد آنها را به مدت 3-6 دقیقه در دستگاه ساندویچ ساز قرار دهید تا برشته شوند.


    این اسنک معمولا با سس کچاپ سرو می شود.


    نکته :


    مقدار هر دو نوع پنیر کاملا سلیقه ای است و شما میتوانید مقادیر فوق را به دلخواه کم یا زیاد کنید. به عنوان جایگزین پینر گودا (در صورتی که در دسترس ندارید) می توانید از پنیر تست ورقه ای استفاده کنید.


    برای طعم دار شدن مرغ، بهتر است چند دقیقه قبل از طبخ، مرغ را با کمی آبلیمو و زعفران مزه دار کنید.

  • ۱۷:۲۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    اسنك مكزيكي 

    موادلازم : 

    400 گرم گوشت چرخ کرده 
    300 گرم گوجه فرنگی خرد شده
    100 گرم پنیرچداریا موزارلا رنده شده
    1/2 قاشق چایخوری پودر زیره
    1/2 قاشق چایخوری نمک 
    1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
    30 گرم جعفری خرد شده
    30 میلی لیتر روغن ذرت
    1 عدد پیازخرد شده
    6 عدد نان ذرت مکزیکی
    طرز تهیه :
    پیاز رابا کمی روغن درتابه بریزیدو روی حرارت گذاشته تا سرخ و طلایی شود.گوشت رااضافه کنید وبا پیاز تفت دهید،گوجه فرنگی رابا جعفری رابا ادویه ها ونمک به گوشت اضافه وهم بزنید.سپس روی نان را پنیر پاشیده و از مخلوط گوشت روی پنیر بریزید ودولبه نان را روی هم بیاورید ویا نان را نصف کرده وتوی نان را بصورت یک پاکت بازو از ترکیب توی نان بریزید وبعد توی تابه روغن بریزید ودوطرف نانهارا در روغن سرخ کنید.

  • leftPublish
  • ۱۷:۵۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    مرغ برشته

    ● مواد لازم برای ۶ نفر
    ▪ هشت قاشق مرباخوری روغن زیتون
    ▪ چهار حبه سیر خرد شده
    ▪ سه عدد موسیر خرد شده
    ▪ ۶۰۰ گرم گوجه فرنگی
    ▪ دو قاشق مرباخوری پونه خشک
    ▪ یک چهارم قاشق چای خوری فلفل قرمز
    ▪ نصف فنجان ریحان تازه
    ▪ سه چهارم فنجان نان خشک خرد شده
    ▪ سه چهارم فنجان پنیر پارمسان
    ▪ نصف فنجان آرد
    ▪ دو عدد تخم مرغ بزرگ
    ▪ ۹ تکه گوشت سینه مرغ بدون استخوان و پوست
    ▪ سه چهارم فنجان پنیر مازارولا
    ● طرز تهیه
    چهار قاشق روغن زیتون را در ظرف مناسبی ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید، سپس سیر و موسیر را اضافه کرده و برای چهار دقیقه صبر کنید تا کاملاً نرم شود. سپس گوجه فرنگی خرد شده، پونه و فلفل قرمز را اضافه کنید و برای چند دقیقه آنها را حرارت داده و هم بزنید. در این مرحله ریحان، نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید.
    نان خرد شده را با پنیر پارمسان در ظرفی ریخته و هم بزنید. سپس آرد را اضافه کنید. تخم مرغ ها را در ظرف دیگری هم زده و مرغ ها را در آن بغلتانید.بقیه روغن را در تابه ای ریخته و سینه مرغ را سرخ کنید، برای سرخ شدن هر طرف مرغ چهار دقیقه زمان لازم است. مواد درون پیاله (خرده نان و پنیر) را روی مرغ ها بریزید. سپس سس آماده شده را اضافه کنید و روی آن پنیر مازارولا قرار دهید. این مخلوط باید برای ۱۰ تا ۲۰ دقیقه در فر یا ماکروفر قرار گیرد تا پنیر آن برشته شده و مواد جا بیفتند.

  • ۱۷:۵۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    كباب ماهی شیر

    مواد لازم:

    ـ ماهی شیر ۸۰۰ گرم

    ـ پیاز درشت ۱ الی ۲ عدد

    ـ زعفران دم کرده 

    ـ روغن زیتون ۵ الی ۶ قاشق 

    ـ ماست ۳ قاشق غذا خوری 

    ـ ترخون یا گشنیز خرد شده ۱ الی قاشق 

    ـ نمک و فلفل به قدر کافی 

    طرز تهیه : 

    پیاز را رنده کرده و آب پیاز را با بقیه مواد مخلوط و به ماهی که از قبل قطعه قطعه شده اضافه کنید و یک شب در این مواد بخوابانید . به سه روش میتوان این ماهی را کباب کرد یا اینکه سیخهای چوبی را مدتی در آب خیس کرده و ماهی را به سیخ بکشید و روی کباب پز کباب کنید . در روش دوم میتوانید در روغن سرخ کنید و روش سوم در صورت عدم دسترسی به کباب پز و یا عدم تمایل به غذای سرخ کردنی که من از همین روش استفاده کردم از ماهی تابه رژیمی استفاده کنید و ماهی را کباب کنید . فقط توجه داشته باشید که این ماهی بسیار ترد است و با احتیاط برگردانید تا گوشت از سیخ جدا نشود .

  • ۱۸:۳۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    .

    #کدو_شکم_پر نوع دیگر 2

    مواد لازم: کدو.مایه ماکارونی.قارچ .گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا ،،کدو رو از وسط نصف کرده وداخلشو با قاشق خالی میکنیم وکدو رو تفت میدیم تا بپزه اما له نشه.من داخل کدو رو هم که خالی میکنم به مایه ماکارونی اضافه میکنم.چون کدو کمی طعم شیرین داره میتونیم گردغوره یا هر ترشی که دوست داریم به موادمون اضافه کنیم.مایه رو داخل کدو می ریزیم ورویش پنیر پیتزا وبعد کمی فلفل و گوجه خورد شده و زعفران وآخر سر درون فر گذاشته تا کمی برشته شود

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۳۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    بریوش_ژامبون_مرغ

    مواد لازم :

    آرد : 2 ليوان

    تخم‌ مرغ : 2 عدد

    کره : 90 گرم

    نمک : 1 قاشق چايخوری

    شکر: 1 قاشق چايخوری

    آب ولرم : 1/4 ليوان

    زرده‌ تخم‌ مرغ (برای تزيين) : 1 عدد

    زعفران دم کرده (برای تزيين) : کمی

    شير (برای تزيين) : يک قاشق چايخوری

    پودر خمير ترش ريز : 1 قاشق سوپخوری

    پودرارگانو (مرزنجوش) : نصف قاشق چايخوری

    نمک بلوری درشت : کمی

    مواد لازم برای داخل بريوش:پياز کوچک : يک عدد

    ژامبون مرغ : 125 گرم (چهارگوش خرد شود)

    قارچ : 100 گرم (خرد شود)

    پيازچه : 3 عدد ساقه متوسط

    روغن سرخ کردنی : به اندازه لازم

    طرز تهيه خمير بریوش :

    - ابتدا فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد یا 356 درجه فارنهایت تنظیم کرده و روشن می کنیم.

    - پودر خمير ترش را با شکر و آب گرم در ظرفی ریخته با هم مخلوط می کنیم، درب ظرف را به مدت 10 دقیقه گذاشته تا حجم مواد دو برابر شود.

    - آرد، پودرارگانو و نمک را در کاسه ای با هم مخلوط می کنيم.

    - زرده تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه با چنگال زده، سپس به ظرف حاری آرداضافه می کنیم و مايه خمير به عمل آمده را نيز به آن می افزاييم.

    - خمير را به مدت 10 دقیقه ورز می دهيم.

    - کره را به قطعات کوچکی تقسيم کرده به خمير افزوده و مجدد آن را به مدت 5 دقیقه ورز می دهيم.(خمیر نباید به دست بچسبد. اگر خمیر به دست چسبید مقداری آرد به خمیر اضافه می کنیم.)

    - خمیر را در جای گرم به مدت 1 ساعت کنار می گذاریم تا ور بیاید (مدت زمان بستگي به گرمای محيط دارد).

    - به اندازه یک گلوله کوچک از خمير ور آمده را برداشته، وسط خمیر را گود می کنیم و يک قاشق سوپخوری از مواد آماده شده داخل خمیر قرار داده و گلوله می کنيم.

    - خمیرهای آماده شده را در قالب‌های تارت که با روغن مايع چرب کرده‌ايم قرار می دهيم. سپس زرده‌ تخم‌مرغ، زعفران دم کرده و شير را با هم مخلوط کرده، با برس روی خمير می ماليم.

    - قالب ها را در سینی فر چیده به مدت 20 دقیقه داخل فر می گذاريم تا بریوش ها پخته و روی آن طلايی شود.

    طرز تهيه مواد داخل بريوش :

    - پياز را ریز خرد کرده در روغن، كمی تفت می دهيم تا نرم شود.

    - پيازچه ها،  قارچ و ژامبون را ریز خرد کرده ، درون ماهیتابه می ریزیم و با حرارت بالا كمی تفت می دهيم (توجه كنيد قارچ آب نياندازد).

    نکته :- خمیرهای آماده شده بریوش را به جای فر می توانیم در آرد سوخاری غلطانده و در روغن داغ هم سرخ کنیم.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۵۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    پاستای_مرغ_و_بروکلی_با_سس_پستو

    پاستا یه غذای محبوب و منعطفه،منعطف از لحاظ طبخ. روش سنتی که ماها بیشتر درستش میکنیم که ماکارونی بهش میگیم دم کردن پاستا هست که یکمی هضم این غذا رو سخت میکنه . از طرفی یادگیری روش های مختلف طبخ و آوردن طعم های جدید سر سفره مون حس خوبی رو هم به آشپز هم به کسایی که نوش جان میکنن میده.

    مواد لازم: 

    پاستا (پنه خیلی مناسبه اما باز به سلیقه خودتون) 3/4 لیوان

    سینه مرغ 100 گرم

    بروکلی حدود 150 گرم

    شیر 1/5 لیوان

    پنیر چدار رنده شده یک قاشق غذاخوری سر پر

    آرد کامل یک قاشق چایخوری 

    نمک و فلفل

    مواد سس پستو:

    ریحان یک دسته

    پنیر پارمسان 50 گرم 

    دانه کاج یا مغز گل آفتابگردان خام 50 گرم

    سیر 2 حبه

    نمک و فلفل

    روغن زیتون بکر 150 میلی لیتر (کمی از نصف لیوان بیشتز)

    روش طبخ:

    اول سس پستو رو آماده میکنیم که جا بیفته به این صورت که دانه رو حسابی می ساییم و بعد با ریحان و پنیر و سیر داخل مخلوط کن میریزیم و روغن رو اضافه میکنیم تا یکدست بشه ودر آخر نمک و فلفل میزینیم و در یخچال نگه میداریم .

    مرغ رو با بروکلی و نمک و فلفل تفت میدیم تا خوب طلایی و مغز پخت بشن.

    پاستا رو در قابلمه در اب جوش حرارت میدیم تا بپزه و در این مدت توی یه قابلمه کوچک یا شیرجوش ، شیرمون رو حرارت میدیم تا گرم بشه،بعد پنیر چدار (میتونیم ماسکارپونه هم استفاده کنیم) رو میریزیم و خوب هم میزینیم تا پنیر آبشه و بعد یک قاشق سر پر سس پستو اضافه میکنیم و در آخر یک قاشق چایخوری آرد رو و هم میزنیم و حرارت میدیم تا قوام بیاد.

    پاستا رو ابکش میکنیم و به مرغ و بروکلی اضافه میکنیم و سس رو هم میریزیم و یکمی حرارت میدیم.

    غذا آماده س ، کمی پارمسان موقع سرو روی غذا میریزیم و با برگ ریحون تزئین کنیم.

    پ.ن: سس پستو اگر اضافه اومد توی شیشه دردار میریزیم و با روغن پوشش میدیم ، تا 10 روز میتونیم در یخچال نگهش داریم.

    به جای دانه های پیشنهاد شده میشه از گردو یا بادام زمینی هم استفاده کرد

    به جای سس بشامل (شیر،چدار،ارد) میشه از خامه سبک استفاده کرد.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۲۲:۱۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کوکوی کدو سبز

    طرز تهیه کوکوی کدو سبز

    کوکوی کدو سبز ، غذایی مغذی و لذیذ است و برای گیاه خواران و جوانان مناسب است.کدو سبز سرشار از ویتامین A است . ویتامین A در بینایی ، رشد و نمو بدن و سیستم ایمنی بدن مؤثر است و باعث مصونیت در برابر بیماری های عفونی می شود

    6 عدد کدو سبز متوسط

    4 عدد تخم مرغ

    یک قاشق غذاخوری زعفران حل شده

    یک قاشق مربا خوری آرد

    دو قاشق غذاخوری شیر

    به مقدار کافی نمک و فلفل

    طرز تهیه :

    کدوها را پس از شستن و بدون پوست گرفتن ، به قطر یک سانتیمتر حلقه حلقه کنید . و روی آنها کمی نمک بپاشید . سپس کدوها را در مقداری روغن تفت دهید .

    در یک ظرف گود ، آرد و شیر را مخلوط کرده و تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید . مخلوط حاصل را با چنگال ، خوب به هم بزنید . سپس کدوهای سرخ شده را به همراه مقداری نمک و فلفل و زعفرانبه مخلوط فوق اضافه کنید . پس از داغ شدن روغن در ماهیتابه ، مایع کوکو را در آن ریخته و سطح آن را صاف کنید . 

    در ماهیتابه را گذاشته تا کوکو خودش را بگیرد و سرخ شود . بعد از آن ، کوکو را با کفگیر پشت و رو کرده و می گذارید تا طرف دیگرش هم سرخ شود ، سپس کوکو ، آماده خوردن است 

    شام چی درست کنیم؟

  • ۲۳:۰۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #فاجيتا

    به گوشت و سبزیجات خود ادویه بزنید و غذایی درست کنید که خانواده‌تان به زودی آن را فراموش نکند. بسته به نوع گوشتی که انتخاب می‌کنید، پخت مواد اولیه شما باید حدود ۱۰ دقیقه طول بکشد.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۰۱:۱۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    خوراك_لوبيا_چشم_بلبلي

    170 گرم ماست یونانی

    نصف پیمانه سس مایونز یا سس سالاد

    دو قاشق غذاخوری پیاز کوهی

    یک حبه سیر رنده شده

    نصف قاشق چایخوری نمک دریا

    425 گرم لوبیا چشم‌بلبلی

    400 گرم آرتیشو خرد شده

    1/3 پیمانه پنیر موزارلا رنده شده

    ¼ پیمانه پیازچه خرد شده

    8 پیمانه خیار خرد شده

    طرز تهیه

    فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. ظرف پیرکس را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

    در یک کاسه متوسط، ماست، مایونز، پیاز کوهی، سیر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس لوبیا چشم‌بلبلی و مغز آرتیشو را اضافه کنید و هم بزنید.

    آنها را در ظرف بریزید و روی آنها پنیر بپاشید. به مدت 25 دقیقه در فر بپزید تا کاملا پخته و پنیرها طلایی شوند. 10 دقیقه پیش از سرو آنها را کنار بگذارید تا خنک شوند. سپس با پیازچه تزئین و سرو کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۱:۳۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    قارچ  شکم پر  

    کدوی شکم پر  

    قارچ   .......    10 عدد بزرگ 

    کدوی خورشتی  ......    5  عدد بزرگ 

    گوشت چرخ کرده  .....    300 گرم 

    هویج   ......    1  عدد بزرگ 

    فلفل دلمه  ......   1 عدد  متوسط 

    پیاز   ......    1   عدد  

    رب   ......   2 قاشق 

    زردچوبه و فلفل و پودر زنجبیل 

    نمک دریا 

    روغن ارده کنجد 

    پنیر پیتزا   

    پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن ارده کنجد تفت میدهیم .

    هویج را نیز نگینی خرد کرده و به پیاز اضافه میکنیم تا با هم تفت بخورند و سرخ شوند .

    هویج را که به اینصورت درست میکنیم بسیار خوشمزه میشود . 

    در این فاصله پایه قارچهای شسته شده را جدا کرده و خرد میکنیم .

    کدوها را نیز شسته و کمی سر و ته آنرا جدا میکنیم و از وسط نصف میکنیم و داخلش را به آرامی توسط قاشق چایخوری خالی میکنیم .

    پیاز و هویج که سرخ شدند گوشت را اضافه کرده و تفت میدهیم و زردچوبه و فلفل و زنجبیل اضافه میکنیم و بعد فلفل دلمه نگینی و پایه قارچهای خرد شده و داخل کدوهای خردشده را اضافه میکنیم و تفت میدهیم . 

    در آخر نمک دریا اضافه میکنیم و مواد داخل قارچ و کدو آماده ست .

    داخل یک ماهیتابه بزرگ کمی روغن ریخته و دو قاشق رب و زردچوبه و فلفل را تفت میدهیم و یک و نیم لیوان آب اضافه میکنیم و کمی نمک و کدوهای نصف شده را داخل سس میگذاریم تا کمی بپزد .

    بعد از مواد آماده شده داخل قارچها و کدوها را پر میکنیم و روی آنها را پنیر پیتزا میریزیم . 

    قارچهای پر شده را کنار کدوها داخل سس میگذاریم و در ماهیتابه را گذاشته و نیم ساعت وقت میدهیم تا بپزند و پنیر پیتزا آب شود . 

    قارچ و کدوی شکم پر ما آماده ست .

    در ظرف مناسب سرو کرده و تزیین میکنیم . 

    واقعا خوشمزه ست . حتما امتحان کنید . 

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۳:۴۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    مرغ_سرخ_کرده_باگوجه_فرنگی

    این غذای خوشمزه ترکیبی از مرغ سرخ شده به همراه سس گوجه فرنگی و آلو برقانی و اسفناج است که غذایی ایده‌آل و سالم برای یک شام ساده می‌باشد.

    مواد لازم :

    · 1 پیمانه گوجه فرنگی

    · 1 قاشق سوپخوری شکر قهوه ای

    · 2/1 فنجان آرد

    · 4/1 فنجان آبدوغ (دوغ پس از گرفتن کره)

    · 4 تکه سینه مرغ بدون پوست و استخوان

    · 250 گرم اسفناج

    طرز تهیه:

    · گوجه فرنگی‌ها را با چاقو شکاف دهید روی آن شکر قهوه‌ای پاشیده و در ماکرویو قرار دهید. حدود 3 دقیقه و یا تا موقعی که پوست آن از هم پاشیده شده و گوجه فرنگی‌ها نرم شوند. آنها را هم بزنید و جدا آن را کنار بگذارید.

    · در یک ماهی‌تابه 5/2 فنجان آب همراه با 1 قاشق چای خوری نمک ریخته تا به جوش آید.

    · در ظرف کم عمقی آرد را با 2/1 قاشق چای خوری نمک و فلفل مخلوط کرده و به آن آبدوغ را اضافه کنید، سپس مرغ‌ها را درون آن بغلتانید و سپس 3 قاشق سوپخوری روغن در یک ماهی‌تابه ریخته و با حرارت ملایم، آن‌ها را در 4 دقیقه و یا تا وقتی که صورتی شود سرخ کنید.

    · اسفناج‌ها را بپزید و در بشقاب سروتان به همراه بقیه مواد تهیه شده قرار دهید.

    شام چی درست کنیم؟

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان