خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۳:۱۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    كيك سيب زميني 

    مواد لازم: 

    سيب زميني 700 گرم 
    تخم مرغ دو عدد 
    گوجه فرنگي ريز شده 3 قاشق سوپ خوري 
    پيازچه خرد شده 3 قاشق سوپ خوري 
    فلفل سبز خرد شده يك عدد 
    شير 3 قاشق سوپ خوري 
    آرد سفيد مقداري 
    آرد سوخاري 40 گرم 
    نمك و فلفل به ميزان لازم 
    روغن به مقدار لازم 


    طرز تهيه: 
    سيب زميني ها را پوست كنده و به قطعات كوچك خرد كنيد. سپس مقداري آب و نمك به آن افزوده و به مدت 20 تا 30 دقيقه به آن زمان پخت دهيد. بعد از آن سيب زميني ها را با مقداري شير و يك عدد تخم مرغ زده شده مخلوط كرده و سپس گوجه فرنگي، پيازچه، فلفل خرد شده، نمك و فلفل را به آن افزوده و خوب مخلوط كنيد. 

    مقداري از مواد را برداشته،ابتدا در آرد و سپس در تخم مرغ زده شده و نهايتاً در آرد سوخاري بغلطانيد. مواد را در كف دست كمي پهن كرده و نهايتاً در روغن داغ قرار دهيد،تا طلايي رنگ شوند.

    ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۱۲/۱۲/۱۳۹۴   ۱۳:۱۶
  • ۱۳:۱۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کیک سیب زمینی

    مواد لازم:

    سيب زمينى آب پز ٧ عدد- مرغ ريش شده يك پيمانه- نخود فرنگى و هويج آب پز نصف پيمانه- خيارشور ٤ عدد- سس مايونز ٣ ق غ- كره ٥٠ گرم- نمك و فلفل به ميزان لازم

    ابتدا سيب زمينى آب پز را نمك و فلفل زده و خوب نرم ميكنيم، كره تقريبا آب شده را هم اضافه ميكنيم.قالب را چرب كرده و تمام كف و ديواره آن را از سيب زمينى ها پر ميكنيم.

    مرغ پخته و ريش شده ، خيارشور نگينى خورد شده ، نخود فرنگى و هويج خورد شده را مخلوط كرده و سس مايونز ميزنيم.مواد را درون قالب ميريزيم و كمى فشار ميدهيم، بعد روى آن را با باقيمانده سيب زمينى پر ميكنيم.قالب را به مدت ١٥ دقيقه در فر قرار ميدهيم.

    پس از كمى سرد شدن آن را در ظرف سرو برميگردانيم و به دلخواه تزيين ميكنيم.

  • ۱۳:۱۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    كوكوي عدس يا كتلت عدس
    *******************

    تخم مرغ 4 عدد
    سيب زميني پخته و رنده شده 2 پيمانه حدود 3تا متوسط
    عدس پخته 1 پيمانه
    پياز سرخ شده 1عدد بزرگ
    سير 2تا3 حبه
    نمك فلفل
    جعفري حدود نصف پيمانه (من بدون ان هم درست مي كنم )
    زعفران 1 تا 2 قاشق غذا خوري
    طرز تهيه
    سيب زميني را با عدس و پياز و جعفري و سير و نمك و فلفل و زعفران وزرد چوبه را باهم مخلوط كرده بعد تخم مرغها را اضافه كرده و بعد سرخ كنيد مي توان مثل من تخم مرغ را كمتر زد و مثل كتلت هم سرخ كرد
  • ۱۳:۱۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    طرز تهيه كتلت گوشت


    مواد لازم براي 4 نفر:
    * گوشت چرخ‌كرده=450 گرم
    * گشنيز خردشده=يك‌ونيم قاشق سوپ‌خوري
    * خمير داخل يك عدد نان فانتزي بزرگ=2 قاشق سوپ‌خوري
    * سير=5 حبه (ريز رنده شود)
    * پياز=يك عدد (رنده شود)
    * آب 2 عدد ليموترش
    * پودر فلفل قرمز= يك قاشق چاي‌خوري
    * پودر كاري= يك قاشق سوپ‌خوري
    * رب گوجه‌فرنگي= يك قاشق سوپ‌خوري
    * تخم‌مرغ=يك عدد
    * دارچين و زردچوبه= (هركدام، نوك قاشق چاي‌خوري)
    * روغن= مقداري براي سرخ‌كردن
    * نمك و فلفل سياه= به مقدار لازم



    دستور پخت :

    1 – يك كاسه متوسط آماده كنيد و گوشت چرخ‌كرده را همراه گشنيز، خمير خشك و خردشده نان، پياز، سير، آب ليموترش، رب گوجه‌فرنگي و ادويه‌ها در آن بريزيد و مواد را خوب ورز دهيد. سپس زرده و سفيده تخم‌مرغ را در كاسه كوچكي باهم مخلوط كرده، به مايه اضافه كنيد و هم بزنيد.

    نكته: اگر احساس كرديد كه مايه كتلت چسبندگي كافي را ندارد، كمي خمير خشك نان به آن اضافه كنيد.

    2 – تابه نچسبي آماده كنيد و مقداري روغن در آن بريزيد و روي شعله اجاق‌گاز بگذاريد تا داغ شود. حالا دست‌تان را نمدار كرده، مقداري از مايه كتلت را در كف دست به شكل دايره تبديل كنيد و در روغن قرار دهيد. پس از اينكه دو طرف آنها سرخ شد، همراه با سالاد و فلفل تازه سرو كنيد.
    زمان لازم براي آماده‌سازي مواد: 8 دقيقه
    زمان لازم براي پخت كتلت: 10 دقيقه
    نوش جان

    make gif

  • ۱۳:۱۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    طرز تهيه كتلت مرغ و هويج 
    ***********************


    مواد لازم (براي 4 نفر): 
    گوشت مرغ 400 گرم

    لپه دو سوم ليوان

    تخم‌مرغ 1 عدد

    هويج رنده شده نصف ليوان

    گشنيز تازه 1 ليوان

    گوجه فرنگي متوسط 4 عدد 

    پياز متوسط 1 عدد متوسط 

    نمك، فلفل سياه و زردچوبه به ميزان دلخواه

    روغن مخصوص سرخ كردني 5 قاشق مرباخوري

    طرز تهيه:
    - ابتدا گوشت مرغ‌ را چرخ كنيد.

    - سپس لپه‌اي را كه از قبل پخته شده، به همراه پياز و هويج رنده‌شده، تخم‌مرغ و گشنيز خرد‌شده و ادويه‌ها به آن بيفزاييد و با هم ورز بدهيد.

    - در تابه‌اي كه از قبل روغن مخصوص سرخ كردني در آن ريخته‌ايد و داغ شده است، كتلت ها را سرخ كنيد.

    - گوجه‌فرنگي‌هاي رنده‌شده را با كمي نمك و فلفل مزه‌دار كنيد و روي كتلت‌هاي سرخ شده بريزيد.

    - سپس غذا را چند دقيقه‌اي روي حرارت ملايم بگذاريد تا گوجه فرنگي ها هم بپزند.

    - سپس آن را ميل كنيد.

  • leftPublish
  • ۱۳:۲۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    كتلت مغز دار



    مواد لازم :

    سيب زميني : 2 تا درشت

    تخم مرغ : يكي

    گشنيز : 200گرم

    ارد : 2 قاشق غذاخوري

    گوشت چرخ كرده : 300 گرم

    پياز : يكي درشت

    سير : 4 حبه

    نمك / فلفل/ زردچوبه


    طرز تهيه :

    اول پياز و تفت ميديم بعد سير و بهش اضافه ميكنيم و بعد از نرم شدنشون گوشت چرخ كرده رو اضافه ميكنيم تا سرخ بشه بعد از اون نصف گشنيز و كه خرد كرديم اضافه ميكنيم و هم ميزنيم و بلافاصله نمك و فلفل و زرد چوبه ميريزيم و كنار ميذاريم.

    سيب زميني ها از قبل اب پز ميكنيم و ميذاريم سرد شه بعد رنده ميكنيم و با گوشت كوب حسابي ميكوبيم تا يه دست بشه و به اون تخم مرغ و نمك و فلفل و زرد چوبه و بقيه گشنيز خرد شده رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم تا يه دست بشه .

    بعد از ماده سيب زميني به اندازه يه نارنگي بر ميداريم و گردش ميكنيم بعد پهنش ميكنيم و از مواد گوشتي وسش ميذاريم و دوباره ميبنديمش گردش ميكنيم و دوباره پهن ميكنيم و تو روغن سرخ ميكنيم .

    اين كتلت خيلي راحته و خيلي هم خوشمزه ست و اگه خواستيد درستش كنيد به هيچ عنوان گشنيز و ازش حذف نكنيد چون يه طعم فوق العاده بهش ميده .نوش جون .

  • ۱۳:۲۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    كوكوي ميگو با گشنيزو جعفري

    مواد لازم: 
    ميگو: 200 گرم؛ تخم مرغ: 3 عدد بزرگ؛ گشنيز و پيازچه: 500 گرم؛ نمك و فلفل: به ميزان لازم؛ سير: 2 حبه؛ آرد ذرت: 1 قاشق غذا خوري پر؛ روغن: براي سرخ كردن. 

    طرز تهيه: 
    ميگو را چرخ كرده يا با غذا ساز خوب خرد مي كنيم. در ظرفي سير را ريز رنده مي كنيم و ميگوي چرخ شده را روي آن مي ريزيم. پيازچه و گشنيز را با قيچي مخصوص آشپزخانه ريز مي كنيم و به مواد اضافه مي كنيم. تخم مرغ ها را مي افزاييم. يك قاشق آرد ذرت روي مواد مي ريزيم و خوب مخلوط مي كنيم. سپس كوكو را در روغن سرخ مي كنيم. 
    اين كوكو بايد ضخيم باشد و نبايد زياد آن را در تابه نازك كنيم. با حرارت كم دو طرف كوكو را سرخ مي كنيم تا طلايي شود. پس از پخت، كوكو را به اشكال نامساوي برش مي زنيم و در ظرف مناسب سرو مي كنيم. مي توان روي آن را با گشنيز و پيازچه تزيين كرد. 

    نكته: 
    در صورتي كه آرد ذرت در دسترس نبود، مي توان از معادل همين مقدار آرد گندم استفاده كرد.

  • ۱۳:۲۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    كوكو بادمجان كبابي







    مواد لازم:
    بادمجان كبابي پوست كنده 7 عدد
    تخم‌مرغ 5عدد
    پياز متوسط يك عدد
    روغن مايع 4 قاشق غذاخوري
    نمك و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم


    طرز تهيه:
    پياز را پوست كنده و در ميكسر خرد مي‌كنيم و سپس بادمجان‌هاي كبابي را به آن اضافه كرده و خوب له مي‌كنيم و سپس نمك و زردچوبه و فلفل را به مواد اضافه كرده و تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه در مخلوط مي‌شكنيم و هم مي‌زنيم تا مايه كوكو يك‌دست شود. سپس در تابه روغن مي‌ريزيم و بعد از داغ شدن روغن, مايه كوكو را در تابه ريخته و با حرارت ملايم مي‌گذاريم بپزد. بعد از اين‌كه يك‌طرف كوكو پخته شد آن‌را برمي‌گردانيم تا طرف ديگر كوكو هم بپزد.
    اين كوكو را مي‌توانيم در فر هم بپزيم در اين صورت فقط دو قاشق غذاخوري روغن در ظرف بريزيد و مايه را داخل ظرف بريزيد و در فر بگذاريد.
    من اين كوكو را در فر درست كردم.

  • ۱۳:۲۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    چیکن_کورما 

     فیله مرغ بدون پوست ۴ عدد

     پنیر خامه ای پرچرب  ۱۸۰ گرم

    رب کورما  ۲ قاشق غذاخوری

     گشنیز خرد شده ۱ قاشق غذاخوری (به علاوه مقداری برای سرو)

    عصاره لیموترش نصف یک عدد

    فلفل چیلی قرمز (بدون دانه و خرد شده) ۱ عدد

    گوجه گیلاسی نصف شده ۸ عدد

    برنج پخته و سالاد، یا سیب زمینی نو و سبزیجات برای سرو

    طرز تهیه چیکن کورما :

    فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و مرغ ها را در یک ظرف مخصوص فر بچینید. پنیر خامه ای، رب کورما، گشنیز را با هم مخلوط کرده و مقداری از آب لیمو را به آن اضافه کنید. باقی مانده آب لیمو را روی مرغ ها ریخته و مخلوطی که درست کردید را روی آن بزنید. فلفل ها را روی آن پخش کرده و برای ۱۵ دقیقه داخل فر بگذارید.

    بعد ظرف را از فر درآورده، گوجه ها را اضافه کنید و دوباره برای ۱۰ دقیقه داخل فر بگذارید.

    برای تزیین از گشنیز استفاده کرده و با برنج و سالاد یا سیب زمینی نو و سبزیجات سرو کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۳:۵۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    كيك مرغ و گردو

    مواد لازم :
    * نان تست : 12 ورقه
    * سينه مرغ : پخته و خرد شده 1 عدد كامل
    * پيازچه : خرد شده 3 پيمانه
    * گردوي تازه : 20 دعدد
    * سس مايونز : 1 شيشه كوچك
    * ماست خامه اي چكيده : 2 پيمانه
    * خامه : 1 پيمانه
    * نمك و فلفل 

    طرز تهيه:
    سس مايونز و ماست و خامه را با هم مخلوط كرده 
    در ظرفي مرغ پيازچه و گردوي خرد شده را با نيمي از سس مخلوط مي كنيم
    مي تونيم لايه لايه از مرغ و گردو و پيازچه روي نان تست بريزيم و همه رو مخلوط نكنيم من اين كار رو كردم
    كناره هاي نان تست را با چاقو جدا كرده 4 ورق از آن را كنار هم قرار مي دهيم و روي آن را با نيمي از مواد مي پوشانيم.دوباره نان تست بعد نيم ديگر مواد و لايه آخر هم نان تست .
    لايه ها را با دست فشار مي دهيم تا به هم بچسبد و سپس سطح كيك را با نيم ديگر سس مي پوشانيم ،
    نكته :
    اين غذا بهتره چند ساعت در يخچال بمونه.

  • leftPublish
  • ۱۴:۰۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #کباب_مرغ_تابه_ای_با_طعم_آویشن 

     مواد لازم:

    سینه مرغ 2 عدد 

    کره 2 قاشق غذاخوری

    روغن 4 قاشق غذاخوری  

    آویشن تازه 4 شاخه

     طرز تهیه:

    مقداری نمک و فلفل سیاه روی سینه مرغ بریزید و پخش کنید.

    روغن را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سپس سینه های مرغ را داخل ماهیتابه بگذارید و با حرارت متوسط هر طرف را 10 دقیقه سرخ کنید.

    پس از سرخ شدن مرغ ها کره و شاخه های آویشن را روی آنها بریزید و حرارت را کم کنید، در قابلمه را ببندید و 15 دقیقه بگذارید مرغ مغز پخت و مزه دار شود.

    پس از پخت مرغ را برش بزنید و داخل ظرف بگذارید سپس کره و آویشن را روی مرغ بریزید و با پوره سیب زمینی یا سیب زمینی سرخ شده سرو کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۵:۲۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کوفته_با_گردو_و_انار

    مواد لازم :  

    گوشت چرخ کرده .100گرم

    مغز گردوپودر شده.  50 گرم 

    پیاز. 1 عدد 

    تخم مرغ .1 عدد 

    جعفری و نعناع خشک. مقداری

    پودر نان .کمی

    رب انار.1 ق غ خ 

    نمک و فلفل سیاه از هر کدام مقداری

    سس کوفته :

    پیاز خلالی .1عدد

    روغن برای تفت دادن .مقداری

    رب گوجه. 1 ق غ

    رب انار. 1 ق غ 

    آب جوش .نصف لیوان

    آب انار. یک لیوان

    نمک و ادویه .مقداری

    طرز تهيه:

    اول همه موادکوفته را مخلوط کرده وکوفته ها رو درست کرده چند ساعتی میزاریم بمونه .مواد کوفته را خوب ورز دهید که وا نره.

    اونا رو تفت داده مواد سس رو درست میکنیم بعد کوفته ها رو داخل اون میزاریم تا بپزه

    دونه انار وجعفری هم در آخر روی کوفته ها میریزیم.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۱۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    مرغ سوخاری

     رارژیمی درست کنید

    مواد لازم برای 4 نفر:

    سفیده تخم مرغ : 3 عدد

    سس خردل : 1 قاشق سوپ خوری 

    نان ایتالیایی خرد شده :  یک فنجان 

    پنیر پارمزان کم چرب : 1/4 فنجان

    مرغ پوست کنده بدون استخوان : 4 تکه

    سس سرکه و نمک گرم : 3/4 فنجان

     سالاد کلم فرانسوی به دلخواه

    طرز تهیه :

    1 - فر را روی درجه ی 450 گرم کرده و روی سینی نچسب فر روغن اسپری کنید .

    2 -  سفیده ی تخم مرغها و سس خردل را کف ظرفی با عمق کم پهن کنید. در ظرف دیگری پنیر و خرده نانها را خلوط حاصل را در ظرف دیگری پهن کنید.

    3 - مرغها را در ظرف خرده نان و پنیر بغلتانید سپس در ظرف تخم مرغ و سس خردل فرو ببرید و بغلتانید و روی سینی فر قرار دهید.

    4 - در دمای 450 درجه به مدت پانزده دقیقه در فر قرار دهید. اگر ‌می‌خواهید روی آنها طلایی شود 1 دقیقه بیشتر بگذارید در فر بماند.

    5 - غذا حاضر است و آن را با سس سرکه و نمک سرو کنید ‌می‌توانید برای تزئین از سالاد کلم هم استفاده کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۱۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    كباب_ساتاي_مرغ

    عسل 1/3 فنجان

    فلفل قرمز (تازه پودر شده) 1 نوک انگشت

    زنجبیل (تازه رنده شده) نصف قاشق چایخوری

    آب 1 فنجان

    شکر قهوه ای 1/3 فنجان

    سیر (تازه پودر شده) نصف قاشق چایخوری

    سس سویا نصف فنجان

    مرغ 6 تکه

    روغن نباتی 1 و نیم قاشق سوپخوری

    کره بادام زمینی (پر چرب) نصف فنجان

    سرکه سفید 1 و نیم قاشق سوپخوری

    سس ورسترشایر 1 و نیم قاشق سوپخوری

    روغن کنجد (بو داده) 3 قطره

    مرغ 16 تکه (یا 2 تا 3 عدد سینه مرغ، تکه های نازک)

    طرز تهیه کباب ساتای :

    1.اگر غذا را روی کباب پز درست می کنید، سیخ ها را 10 دقیقه قبل از مزه دار کردن مرغ در آب خیس کنید.

    2.در یک کاسه ی بزرگ سرکه، روغن نباتی، سس سویا، سیر، آب، زنجبیل، شکر، فلفل قرمز، سس ووست شایر و روغن کنجد را با همزن بزنید.

    3.تکه های مرغ را به شکل زیر و رو به سیخ بکشید و در یک کیسه ی زیپی قرار دهید.

    4.مواد مزه دار کننده را روی تمام سطح تکه های مرغ بریزید و در کیسه را ببندید و تکان دهید تا روی کل مرغ ها پوشانده شود. به مدت حداقل 2 ساعت (و نه بیشتر از 8 ساعت) در یخچال قرار دهید. بعد از مزه دار شدن سیخ ها را از درون کیسه بیرون بیاورید و مواد مزه دار کننده را برای مخلوط جلا دهنده ی بادام زمینی کنار بگذارید.

    5.مواد مخلوط جلا دهنده ( کره ی بادام زمینی، عسل، آب و باقیمانده ی مخلوط مزه دار کننده) را داخل یک قابلمه با هم ترکیب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید. آنقدر هم بزنید تا به خوبی حل شوند و مخلوط جوش بیاید.

    6.ظرف را از روی شعله بردارید و بگذارید کنار تا بر روی ساتای آماده شده بمالید. ساتای را در فر با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتی گراد) به مدت 20 دقیقه یا آنقدر که دمای داخلی به 160 درجه فارنهایت (70 درجه سانتی گراد) برسد بپزید. یا روی کباب پز با شعله ی کم کباب کنید تا کاملاً بپزد. مخلوط جلا دهنده ی بادام زمینی را روی آن بمالید یا داخل ظرف بریزید.

    7.روی آن را با كنجد تزئین کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۲۲:۲۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    #ﭘﺎﻱ_ﭘﺎﺳﺘﺎ 

    .

    ﭘﺎﺳﺘﺎ ﺭﯾﮕﺎﺗﻮﻧﯽ ۴۰۰ ﮔﺮﻡ

    ﮔﻮﺷﺖ ﭼﺮﺧﮑﺮﺩﻩ ۳۰۰ ﮔﺮﻡ

    ﭘﯿﺎﺯ ۱ ﻋﺪﺩ ﻣﺘﻮﺳﻂ

    ﻗﺎﺭﭺ ۲۰۰ ﮔﺮﻡ

    ﻓﻠﻔﻞ ﺩﻟﻤﻪ ﺍﯼ ۱۰۰ ﮔﺮﻡ

    ﭘﻨﯿﺮ ‏( ﭘﯿﺘﺰﺍ‏) ۲۰۰ ﮔﺮﻡ

    ﺭﺏ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﻲ ٣ﻕ ﻍ

    ﭘﻮﺩﺭ ﭘﻨﯿﺮ ﭘﺎﺭﻣﺴﺎﻥ ۱۰۰ ﮔﺮﻡ

    ﭘﻮﺩﺭ ﺁﻭﯾﺸﻦ ۱ / ۸ ﻕ ﭺ

    .

    ﺑﻪ ﻏﻴﺮ ﺍﺯ ﭘﺎﺳﺘﺎ،ﺑﻘﻴﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﻭ ﻃﺒﻖ ﺭﻭﺍﻝ ﻣﺎﻳﻪ ﻣﺎﻛﺎﺭﻭﻧﻲ ﺍﻣﺎﺩﻩ

    ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ،

    ﺳﭙﺲ ﭘﺎﺳﺘﺎ ﺭﺍ ﺁﺑﮑﺸﯽ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﯾﮏ ﻇﺮﻑ ﮔﻮﺩ ﻣﻨﺘﻘﻞ ﮐﻨﯿﺪ . ﭘﻨﯿﺮ

    ﭘﺎﺭﻣﺴﺎﻥ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﮐﺎﻣﻼ ﺑﺎ ﭘﺎﺳﺘﺎ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ .

    ﮐﻒ ﻭ ﺩﯾﻮﺍﺭﻩ ﻫﺎﯼ ﯾﮏ ﻗﺎﻟﺐ ﮐﻤﺮﺑﻨﺪﯼ ﺭﺍ ﺑﺎ ۱ ﻕ ﭺ ﺭﻭﻏﻦ ﻣﺎﯾﻊ ﮐﺎﻣﻼ

    ﭼﺮﺏ ﮐﻨﯿﺪ .

    ﭘﺎﺳﺘﺎﻫﺎﺭﻭ ﻛﻒ ﻗﺎﻟﺐ ﺑﺼﻮﺭﺕ ﺍﻳﺴﺘﺎﺩﻩ ﭼﻴﺪﻩ،

    ﻣﺎﯾﻪ ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﭘﺎﺳﺘﺎﻫﺎ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ،ﺳﭙﺲ ﭘﻨﻴﺮ ﻭ

    ﺁﻭﻳﺸﻦ،ﺑﻌﺪ ﺑﺮﺍﻱ ٢٠ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺩﺭ ﻓﺮ ﺑﺎ ﺩﻣﺎﻱ ١٨٠ ﺩﺭﺟﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﻴﺪﻳﻢ

    شام چی درست کنیم؟

  • ۰۱:۲۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کرانچی_مرغ_با_کنجد

      مواد لازم :

    سینه مرغ ......نصف یک عدد

    سویا سس ویا سس انار ............2 قاشق غذاخوری

    نمک و پودر آویشن مقداری

    تخم مرغ .......1 عدد کامل

    آرد ........3 تا 4 قاشق 

    کنجد.......به مقدار لازم تقریبا   1 استکان

    طرز تهیه:

    ابتدا سینه مرغ را به اندازه انگشت باریک و خلالی خرد میکنیم.....حالا با سس و نمک و پودر آویشن مخلوط و نیم ساعت استراحت میدهیم تا مزه دار شود.....بعد مرغ را ابتدا در آرد بعد تخم مرغ و کنجد غلتانده .

    شام چی درست کنیم؟

  • ۰۱:۲۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    دلمه_سیب_زمینی 

    مواد لازم برای۲ نفر

    پیاز   ۱ عدد

    رب گوجه ‌فرنگی   ۲ قاشق غذا خوری

    جعفری (ساطوری شده)   ۲ قاشق غذا خوری

    گوشت (چرخ شده)  ۲۰۰ گرم

    سیب زمینی (درشت و گرد)   ۴ عدد

    زعفران (اختیاری)    به مقدار لازم

    نمک و فلفل    به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱- ابتدا سیب زمینی ها را پوست كنده و بشویید سپس با كارد تمیزی حدود یك سوم آن را ببرید( ان را به دو نیمه غیر مساوی تقسیم كنید) و داخل قسمت بزرگتر را با كمك قاشق و كارد خالی كنید.

    ۲- در ظرف مناسبی پیازها را خرد كرده و در روغن تفت دهید تا نیمه سرخ شود و ادویه و گوشت چرخكرده را به آن اضافه كرده و خوب تفت هید تا مواد كاملا سرخ شود.و سپس رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه كنید تا با آنها مخلوط شده و سرخ شود.در انتها جعفری ساطوری شده را به مواد اضافه كرده و پس از كمی تفت دادن مواد را از روی حرارت بردارید.

    ۳- حالا سیب زمینی ها را با مواد پر كرده و قسمت كوچكتر را روی سیب زمینی قرار دهید و آنها را در ظرف مناسبی بچینید و تا حد ممكن فاصله كمتری بین دلمه ها باقی بگذارید (اگر فاصله زیاد باشد ممكن است دلمه ها وا بروند) .

    ۴- در ظرف كوچكی مقداری روغن را داغ كرده و رب را در روغن كاملا سرخ كنید.و مقداری آبجوش به آن اضافه كنید تا قل بخورد.سپس سس را به آرامی روی دلمه ها بریزید و اجازه دهید مواد با حرارت ملایم بپزد.

    سایر نکات

    1) اگر فاصله بین دلمه ها زیاد باشد ممكن است آنها وا رفته و یا پاره شوند پس تا جای ممكن آنها را در كنار هم بچینید.

    2) میتوانید به مایع سس كمی زرشك و گرد لیمو اضافه كنید تا خوشمزه تر شود.

    3)اگر میتوانید به جای رب داخل كوفته ها از زعفران استفاده كنید تا غذای شما خوشمزه تر شود.

    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۱:۲۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کله_گنجشکی   

    گوشت چرخ کرده        300 گرم 

    پیاز                            2  عدد متوسط 

    سیب زمینی                3 عدد متوسط 

    زرد چوبه و فلفل و ادویه گوشت 

    رب                             2 قاشق 

    روغن ارده کنجد            بمقدار لازم 

    نمک                             بمقدار لازم 

    مرزه و تلخون خشک     1 قاشق 

    سبوس گندم                 2  قاشق 

    یکی از پیازها را نگینی خرد میکنیم و در قابلمه ریخته و کمی روغن ارده کنجد اضافه میکنیم و تفت میدهیم . 

    وقتیکه پیاز طلایی شد زردچوبه و فلفل و رب را اضافه میکنیم و بعد از کمی تفت دادن مرزه و تلخون و  2 لیوان آب اضافه میکنیم  و  میگذاریم تا بجوش آید . 

    البته اگر آبدار دوست دارید میتوانید آب بیشتری اضافه کنید و مرزه و تلخون هم سلیقه ای ست . 

    در این فاصله پیاز دوم را رنده ریز کرده و آبش را گرفته و به گوشت اضافه میکنیم و بعد نمک  و زردچوبه و ادویه گوشت و سبوس گندم را اضافه کرده و مخلوط میکنیم و خوب ورز میدهیم . 

    بعد از مواد گوشتی به اندازه کله گنجشک  برداشته و قلقلی میکنیم .

    وقتیکه گوشت قلقلی ها آماده  شدند گاز را خاموش کرده و قلقلی ها را به آرامی به قابلمه اضافه میکنیم تا در اثر گرمای آب خودش را بگیرد . 

    بعد گاز را روشن کرده تا کم کم جوش آمده و بپزد . 

    سیب زمینی ها را پوست گرفته و مکعبی خرد میکنیم و به قلقلی ها اضافه میکنیم تا جا بیفتد . 

    مواظب باشید سیب زمینی ها له نشود . 

    در آخر نمک رااضافه میکنیم . 

    کله گنجشکی ما آماده ست .

    در ظرف مناسب کشیده و تزیین میکنیم و همراه سبزی خوردن و زیتون و ترشی میل میکنیم . 

    حتی میشود مانند آبگوشت سرو کنیم . 

    خیلی خوشمزه ست . 

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۲:۳۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    سيب زميني تنوري : 


    سيب زميني هاي نسبتا درشت و يك شكل به ميزان لازم ----- پنير چدار رنده درشت شده ( اگر در دسترس نداشتين انواع ديگه پنير هم اشكالي نداره ) ---- خامه ----- سس هزار جزيره ---- سس كچاپ ---- نمك و فلفل ----- پودر سير هم اگر دوست داشتين 


    سيب زميني ها را با برس مي شوييم و در روي پنجره سيمي فر مي گذاريم . فر را با بيشترين حرارت گرم كرده و صبر مي كنيم تا خوب بپزند و پوست شون ور بياد ! هرچي برشته تر بشه خوش مزه تر ميشه . البته نه اونقدر كه بسوزه . 


    بعد از اينكه پختند درشون مياريم و هر سيب زميني رو از طول دوقسمت مي كنيم . با قاشق و سط سيب زميني ها را تا جايي كه امكان داره خالي مي كنيم ، اما دقت كنيد كه پوستش پاره نشه . 
    وسط سيب زميني ها را در كاسه جاداري ريخته و همه مواد ( غير از سس كچاپ ) را با سيب زميني ها مخلوط مي كنيم . و دوباره با اين مايه سيب زميني ها را كه شكل كاسه شدن پر مي كنيم . توجه كنين كه حجم سيب زميني ها دوبرابر شده و بايد توي پوست ها رو حسابي پركنيم . روي سيب زميني ها را با كچاپ تزيين مي كنيم . دوباره توي فر مي گذاريم . بعد از نيم ساعت سيب زميني تنوري آماده است ! 

    *مايه وسط اين سيب زميني كاملا بستگي به سليقه داره . ميتونيد وسطش رو با موادي مثل سوسيس ، يا 
    هرچيز ديگري پركنيد . 

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان