خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۳:۰۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    شامي با سبزيجات


    مواد لازم:
    گوشت مغزران بي استخوان گوسفندي نيم كيلو
    سبزي شامل: جعفري، تره، گشنيز، نعناع و ترخان 750گرم
    تخم مرغ 4-3 عدد
    پياز متوسط 2عدد
    ما ست 1قاشق سوپخوري
    جوش شيرين 1 قاشق چايخوري
    نمك و فلفل به مقدار كافي




    طرزتهيه:
    گوشت را با پياز و 2 ليوان آب مي گذاريم با شعله ملايم پخته شود. سبزي خرد شده را به گوشت تقريباً پخته اضافه مي كنيم تا سبزي همراه با گوشت پخته و آب آنها كشيده شود. مخلوط گوشت و سبزي را پس از كمي خنك شدن چرخ مي كنيم. سپس تخم مرغ ، ماست ، جوش شيرين ، نمك و فلفل را به مايه گوشت اضافه كرده و مايه شامي را خوب ورز مي دهيم تا مايه خاصيت چسبندگي پيدا كند. بعد خمير را به شكل گلوله هاي كوچك در آورده ، سپس آنها را در كف دست پهن كرده و در روغن تقريباً زياد سرخ مي كنيم و در ديس مي چينيم و دور ديس را با گوجه فرنگي و سبزيجات تزيين مي كنيم.
  • ۱۳:۰۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    سيب زميني طعم دار
    سيب زمينيا رو برش زدم و روش فلفل قرمز و نمك ريختم و گذاشتم 5-6 دقيقه تو مايكروويو كه از حالت خامي در بياد


    بعد يه سس از روغن زيتون و روغن كنجد (هر روغني كه دلتون بخواد) و سير رنده شده و سبزيجات معطر و آويشن و يه ذره كچاپ درست كردم و سيب زمينيا رو خوب توش غلطوندم

    و چيدم تو سيني


    و گذاشتم 7-8-10 دقيقه! تو مايكروويو با تركيب گريل و مايكروويو بپزه. طعمش عالي بود.


    مي شه به جاي مايكروويو از فر استفاده كرد كه فقط زمانش كمي بيشتر مي شه و براي نيم پز كردن سيب زمينيا هم مي شه از آب جوش استفاده كرد!

    من تازگيا سيب زميني سرخ كرده رو هم همينجوري مي پزم كه محشر مي شه يعني اول سيب زمينيا رو ورقه ي كلف مي برم و مي ذارم تو مايكروويو نيم پز بشه بعد برش مي زنم و تو روغن فراوون داغ سريع سرخ مي كنم (سرخ كن باشه كه چه بهتر!) مي شه عين سيب زمينياي بيرون! وقتي هم پخت روش نمك و پودر سير و آويشن مي ريزم!
  • ۱۳:۱۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    اسكالوپ بوقلمون 


    خوراكي ساده و سبك و متفاوت از غذاي روزمره، اين غذا در طي 20 دقيقه آماده ميشود و بسيار خوش طعم و لذيذ است. 


    مواد لازم - براي چهار نفر 
    • 350 گرم فيله بوقلمون 
    • نصف پيمانه برگ پيازچه خرد شده 
    • 1 يا دو فلفل چيلي قرمز يا سبز ريز خرد شده 
    • يك چهارم قاشق چايخوري نمك 
    • 1 قاشق سوپخوري روغن 
    • يك چهارم فنجان آرد سفيد 
    • نصف ليموترش ورقه شده (در صورت تمايل) 

    روش تهيه 
    1. فيله را از پهنا به صورت چهار دايره ضخيم ببريد. اين دايره ها را در يك كيسه فريزر قرار داده و با يك بيفتك كوب، بر روي آنها بكوبيد تا پهن شده و به قطر 1 سانتيمتر درآيند. 

    2. قطعات بوقلمون را از كيسه خارج كرده و روي آنها را به طور مساوي با پيازچه، فلفل و نمك بپوشانيد، آنها را مجددا در كيسه قرار داده و بكوبيد تا به قطر نيم سانتيمتر برسند. 

    3. روغن را در يك ماهيتابه بزرگ و ضخيم داغ كنيد. قطعات بوقلمون را به آرامي درون آرد بزنيد و آهسته آرد اضافه آن را بتكانيد. 

    4. قطعات را داخل روغن گذاشته و روي حرارت متوسط به مدت 10 دقيقه سرخ كنيد. در ميانه سرخ كردن آنها را يك مرتبه برگردانيد. 

    در صورت تمايل آنها را با قطعات ليمو تزيين كرده و بلافاصله سرو كنيد.

  • ۱۳:۱۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    خوراك بوقلمون

    مواد لازم :

    بوقلمون درسته
    هويج
    فلفل سبز دلمه اي
    پياز
    سن ايچ پرتقال
    كمپوت آناناس
    كره
    زعفران
    سير
    نمك و فلفل و ادويه جات
    روغن
    مراحل تهيه:
    1) بو قلمون را كاملا تميز و سپس شسته و خشك كنيد .
    2) در يك ظرف منا سب اطراف آن را سرخ كنيد تا كمي طلائي شود .
    3) بوقلمون را از روغن خارج كنيد .
    4) هويج – فلفل – پياز – را خرد كنيد و در داخل شكم بو قلمون بريزيد و سپس شكم آن را بدوزيد
    5) بو قلمون را در ظرف فر گذاشته و در داخل فر بگذاريد .
    6) كره – زعفران و ادويه جات و نمك را مخلوط كرده و به صورت يك سس در آوريد و روي بوقلمون بريزيد .
    7) در ظرف فر به اندازه دو ليوان آب بريزيد .
    8) بگذاريد كه بو قلمون در فر پخته شود به فاصله زماني هر ده دقيقه مقداري از مايع سن ايچ بر روي بو قلمون بريزيد .
    9) بعد از پخت بو قلمون را در يك سيني گذاشته و با كمپوت آناناس آن را تزئين كنيد .
  • ۱۳:۲۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    كوكوي گوشت
    روغن-گوشت چرخ كرده-پياز-2پرسير كوبيده-رب گوجه-1يمانه جعفري ساطوري شده-1پيمانه تره يا پيازچه ساطوري شده--نمك وفلفل سياه و قرمز-تخم مرغ 3 عدد براي نيم كيلو گوشت-1ق غذاخوري آرد.-1ق مرباخوري پودر كاري تند
    گوشترا در پياز داغ و سير تفت داده شده تفت دهيد.رب گوجه جعفري تره نمك وفلفل سياه و قرمز را به آن اضافه كنيد و هم بزنيد بعد از روي حرارت برداريد و بگذاريد تا سرد شود.تخم مرغ ها را در كاسه بزرگي بشكنيد.آرد و پودر كاري را اضافه كنيد و با چنگال بزنيد تا خوب مخلوط شود.روغن را در يك ظرف مخصوص فر مثلا پيركس با عمق حدود 20 سانتي متربريزيد و آنرا در فر كه قبلا در دماي 180 درجه گرم شده بگذاريد.وقتي روغن كاملا گرم شد مايع كوكو را در ظرف بريزيد و در فر حدود 45 دقيقه بگذاريد(اين زمان تقريبي است در اين بين به غذا سر بزنيد)
    نوش جااان
  • leftPublish
  • ۱۳:۳۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    اسنك سير و كدو 


    مواد لازم :
    كدوي سبز 3 عدد
    پياز تفت داده 1 عدد
    آب ليموترش 1 قاشق سوپخوري
    سير له شده 2 حبه
    پنير موتزالاي رنده شده 150 گرم
    نعناي تازه خردشده 2 قاشق سوپخوري
    كره 30 گرم
    آب يك دوم پيمانه
    نمك و فلفل قرمز به ميزان لازم
    نان تست به تعداد لازم

    طرز تهيه:
    كدو را با پوست سبزِ آن با كمي نمك و مقداري آب تا حدي كه روي كدوها را بپوشاند روي حرارت قرار دهيد تا كدوها مغز پخت شوند. 
    سپس كدوها را از آب خارج درآوريد و در ظرفي با كمك چنگال كاملاً له كنيد. بعد سير له شده و پياز تفت داده را به آن بيفزاييد و در اين مرحله نمك، فلفل، نعناي خردشده، آب ليموترش و پنير موتزالاي رنده شده را به مواد اضافه كنيد.
    بعد از مخلوط كردن همه مواد با هم، از اين مواد به اندازه يك قاشق سوپخوري روي يك لايه نان قرار دهيد و بعد يك لايه ديگر نان روي مواد بگذاريد. روي نان ها را كمي كره بماليد و 5 تا 7 دقيقه در دستگاه ساندويچ ساز بگذاريد تا زماني كه سطح اسنك كاملاً طلايي شود.

  • ۱۴:۰۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #کوکو_پوکورا  

    مواد لازم برای۳ نفر

    آرد نخود خام   ۲۰۰ گرم

    تره خرد کرده  ۱ پیمانه

    آب ولرم   ۱ پیمانه

    تخم مرغ   ۲ عدد

    زعفران دم‌ کرده   ۱ قاشق غذا خوری

    فلفل قرمز پودر شده   ۱/۲ قاشق چای خوری

    نمک و فلفل سیاه    به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱- آرد نخود و آب ولرم را با یکدیگر مخلوط کنید و با چنگال خوب هم بزنید. زعفران دم‌ کرده و تره خرد شده را هم اضافه کنید. سپس تخم‌مرغ ها، نمک، ادویه و فلفل را چند دقیقه ای  هم بزنید و به مواد قبلی  اضافه کنید.

    ۲- در تابه ای بزرگ، مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم آن را گرم کنید. مایه کوکو را با قاشق بردارید و در روغن داغ در تابه بگذارید. 3 تا 5 دقیقه هر طرف آن ها را سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس آن ها را روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه‌ شان گرفته شود.

    ۳-  آن را با گوجه‌فرنگی تازه سرو کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۵:۳۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    سیب زمینی برگر#

    مواد لازم

    نیمه‌آماده (به فرم وافل) 16 عدد سیب‌زمینی

    گوشت چرخ‌کرده گوساله یا بوقلمون 450 گرم

    ادویه مخلوط دو قاشق چایخوری

    گوجه‌ فرنگی گیلاسی 4 عدد

    سس خردل، کچاپ

    خامه ترش

    خیارشور

    پنیر پیتزا

    سیب زمینی برگر

    سیب زمینی برگر

    طرز تهیه

    فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. کف سینی فر یک لایه فویل بگذارید. سیب‌زمینی‌ها را با فاصله درون سینی بچینید و به مدت 18 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا کاملا برشته و طلایی شوند.

    سیب زمینی ها را از فر خارج نموده و فر را خاموش کنید. کباب‌پز را روشن کنید. در این مرحله، در یک کاسه متوسط، گوشت و ادویه را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را در دست به شکل مینی‌برگر حالت دهید و 16 عدد درست کنید.

    برگرها رادر تابه، روی حرارت ملایم سرخ کنید و سپس آنها را روی دستمال کاغذی حوله‌ای بچینید تا روغنشان گرفته شود. برگرها را روی سیب‌زمینی‌ها قرار دهید. روی آن پنیر و یک نیمه گوجه‌فرنگی بگذارید. این برگرها را با سس خردل، کچاپ، خامه ترش و خیارشور سرو کنید.

    🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

    شام چی درست کنیم؟

  • ۰۰:۳۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز_پخت_زبان_گوساله

    براي چهار تا پنج نفر

    مواد لازم

    زبان گوساله

     يك عدد

    پياز متوسط دو عدد

    سير دو حبه 

    زنجبيل به اندازه يك بند انگشت

    فلفل سياه يك پنجم قاشق چايخورى

    زردچوبه يك پينچ يا يك پنس

    زعفران يك پنس يا يك

    پينچ خشك آسياب شده  

    نمك در آخر كمي

    طرز تهيه

    گوساله رو چربى هاي ته شو ميگيريد و

     پياز روپوست ميكنيد ولي ته پياز كه ريشه آن محسوب ميشه نميگيريد خوب ميشوريد با زردچوبه 

    وزنجبيل وسير وفلفل

    ميذاريد با زبان تو قابلمه پر آب بپزه 

     

    كم كم شش تا هفت ساعت نيازه براي پخت،

    وقتي كه آبش نصف ليوان موند زيرشو خاموش كنيد وتا كمي گرمه پوستش رو آروم ميكنيد،

    واب خودشو از صافي رد ميكنيد وزعفرون ونمك رو اضافه ميكنيد

    وتو همون اب خودش يك دوقيقه با قاشق آبشو روي زبان ميريزيدو آغشته ميكنيد تا به خورد خودگوشت زبان بره ور نريد تا وا بره،

    حالا اسلايس و ورقه اي برش ميدهيد يا با سبزيجات تزئين ميكنيد يا با سس قارچ توي ديس ميكشيد و سرو ميكنيد من خودم سس قارچ وو جدا ميذارم كه هركس كه دوست داره جدا روي زبان بكشه 

    سس_قارچ_برای_زبان_و_استیک

    مواد لازم:

    آب گوشت يك ليوان

    اگر نداشتيد از اب خود زبان استفاده كنيد

    آرد سفید  یک قاشق سوپ خوری

    کره  250گرم

    قارچ تازه 250گرم

    شیر  یک پیمانه

    نمک و فلفل  به مقدار کافی

    برای تهیه سس قارچ ابتدا کره را در تابه کوچکی روی حرارت ملایم آب میکنیم

    حالا آرد رواضافه میکنیم و کمی سرخ میکنيم آب گوشت را به آروم داخل مواد میريزيم  و همچنان هم میزنیم تا يكدست بشه

    آنقدر این کار را ادامه میدهیم تا سس نرمی بدست بیاید

    بعد شیررو اضافه ميكنيم و هم میزنیم

    قارچ هارو نازك برش ميديم و

    بعد در کره سرخ ميكنيم و داخل سس میریزیم و به هم میزنیم تا يكدست بشه 

    اگر يكدست هم نزنيد گوله ميشه 

    كمي صبوري كنيد 

    وحالا

    زبان رو در ظرف مخصوص گذاشته و روی آنها سس قارچ میریزیم و با سبزيجات دلخواه يا 

    سیب زمینی نخود فرنگی وكنسرو ذرت و هویج پخته تزیین میکنیم.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۰:۲۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    مرغ_سوخاری

     رارژیمی درست کنید

    مواد لازم برای 4 نفر:

    سفیده تخم مرغ : 3 عدد

    سس خردل : 1 قاشق سوپ خوری 

    نان ایتالیایی خرد شده :  یک فنجان 

    پنیر پارمزان کم چرب : 1/4 فنجان

    مرغ پوست کنده بدون استخوان : 4 تکه

    سس سرکه و نمک گرم : 3/4 فنجان

     سالاد کلم فرانسوی به دلخواه

    طرز تهیه :

    1 - فر را روی درجه ی 450 گرم کرده و روی سینی نچسب فر روغن اسپری کنید .

    2 -  سفیده ی تخم مرغها و سس خردل را کف ظرفی با عمق کم پهن کنید. در ظرف دیگری پنیر و خرده نانها را خلوط حاصل را در ظرف دیگری پهن کنید.

    3 - مرغها را در ظرف خرده نان و پنیر بغلتانید سپس در ظرف تخم مرغ و سس خردل فرو ببرید و بغلتانید و روی سینی فر قرار دهید.

    4 - در دمای 450 درجه به مدت پانزده دقیقه در فر قرار دهید. اگر ‌می‌خواهید روی آنها طلایی شود 1 دقیقه بیشتر بگذارید در فر بماند.

    5 - غذا حاضر است و آن را با سس سرکه و نمک سرو کنید ‌می‌توانید برای تزئین از سالاد کلم هم استفاده کنید.

  • leftPublish
  • ۱۱:۰۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کوفته_ازمیر_ترکیه

    مواد لازم :

    گوشت چرخ شده: 500 گرم

    تخم مرغ :یک عدد

    خمیر نان باگت :دو تکه 

    رب گوجه فرنگی :یک قاشق غ

    فلفل سبز: خرد شده 

    پیاز درشت :یک عدد 

    سیر :دو حبه

    پودر فلفل قرمز :کمی 

    جعفری خرد شده :نصف پیمانه

    روغن برای سرخ کردن 

    پیاز داغ 

    📢طرز تهیه :

    گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده و نمک و فلفل و مغز نان ها که در آب خیس خورده اند مخلوط کنین و ورز بدین . تخم مرغ و جعفری و نمک و فلفل رو هم اضافه کنین و سپس تخم مرغ ها رو توی دست به شکل بیضی فرم بدین .

    بعد که همه کوفته ها اماده شد اونها رو توی روغن داغ تفت بدین تا دو طرفش کمی سرخ بشن . با پیاز داغ و رب گوجه فرنگی و روغن توی یک ماهیتابه دیگه کمی سس تهیه کنین و. کوفته ها رو داخلش بذارین . تا کوفته ها چند دقیقه بجوشن و رب گوجه به خوردشون بره . کمی جعفری روش بپاشین و سرو کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۱:۰۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کوفته_نخودچي

    ارد نخودچي را با گوشت دوبار چرخ شده وادويه ونمک وپيازرنده شده با مقداري اب وتخم مرغ مخلوط كرده ورز داده وبه اندازه گردو درست ميكنيم وداخل سس كه از پياز داغ وادويه وگوجه فرنگي پوست گرفته وخوردشده قرار داده تا بپزدارد.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۲۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    چلو_دیزی_کاشانی

    طرز تهیه

     

    مواد لازم چلو دیزی کاشانی برای شش نفر :

     

    مواد لازم

    اندازه

    مقدار / کالری

    برنج

    4 پیمانه

    100 گرم / 360 کالری

    لوبیای چشم بلبلی

    2 پیمانه

    100 گرم / 130 کالری

    گوشت بره ( سردست یا ران)

    نیم کیلو

    100 گرم / 200 کالری

    پیاز

    2 عدد متوسط

    100 گرم / 5 کالری

    زردچوبه

    سه قاشق چایخوری

    100 گرم / 0 کالری

    نمک

    به مقدار لازم

    100 گرم / 0 کالری

    روغن

    100 گرم (نصف لیوان معمولی)

    100 گرم / 900 کالری

     

    طرز تهیه چلو دیزی کاشانی :

     پیازها را خرد کرده و با کمی روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود. سپس زردچوبه را در آن تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. گوشت را به قطعات بزرگ تقسیم کرده، آن را به لوبیا ی چشم بلبلی و پیاز داغ اضافه می کنیم و می گذاریم با حرارت ملایم بپزد.

    *. پس از نیم ساعت یک قاشق چایخوری نمک به آن اضافه می کنیم و می گذاریم با حرارت ملایم بپزد تا آب آن کاملا کشیده شود. پس از پخت کامل گوشت و لوبیا، برنج را شسته و با شش پیمانه آب، نمک و باقی مانده روغن، آن را به مخلوط گوشت و لوبیا اضافه می کنیم.

    *. مانند برنج کته یا دمی، می گذاریم تا روی شعله زیاد بپزد و آب آن بخار شود و بعد آن را با حرارت ملایم دم می کنیم. پس از دم کشیدن آن را سر سفره برده و با ماست سفت یا ترشینوش جان کنید.(به ازای هر پیمانه برنج یا لوبیا نصف قاشق چایخوری نمک و زردچوبه).

    شام چی درست کنیم؟

  • ۲۰:۲۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    فیله سوخاری مرغ

    موادلازم: برای ٦ نفر

    ٤٥٠ گرم فیله مرغ

    2/3 فنجان پودرسوخاری 

    1/2 فنجان آرد همه منظوره

    ٣٠ گرم سس مایونز

    2 عدد تخم مرغ زده شده

    ٢ بسته عصاره مگی با طعم گیاهی 

    طرز تهیه:

    تکه های مرغ رو با عصاره مگی مزه دار کنید. پودر سوخاری ، آرد و تخم مرغ زده شده را در ظرفهای جداگانه بریزید و کنار بگذارید. سپس روغن را در تابه بریزید.دو طرف مرغ را به آرد آغشته کرده سپس در تخم مرغ زده شده بغلتانید.در آخر با پودر سوخاری پوشش داده و در روغن به مدت ١٠-١٢ دقیقه دو طرف فیله ها را سرخ و طلایی کنید.با سبزیجات دلخواه و سس مایونز تزیین کنید.

    🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵

    شام چی درست کنیم؟

  • ۲۰:۳۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🍟 #سیب_زمینی_شیرین_هاسل_بک 🍟



    🌿 مواد لازم برای تهیه سیب زمینی شیرین هاسل بک (Hasselback)

    سیب زمینی بزرگ 6 عدد
    رزماری تازه 2 شاخه
    روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
    شربت میپل یا شیره طلائی 3 قاشق سوپخوری
    پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
    لیمو ترش 1 عدد
    ماست یونانی یا ساده 10 قاشق
    خامه ترش به میزان دلخواه
    نمک و فلفل سیاه تازه ساییده شده


    🌺 سیب زمینی هاسل بک یک سیب زمینی معمولی سفید با پوست است که گوشت آن را شکاف زده و توسط برگ بو پر شده و سپس در فر کباب می شود. پره های این سیب زمینی وقتی پخت از هم باز می شود و آماده است تا با شربت میپل، فلفل قرمز، لیموترش و خامه ترش خورده شود.


    🌿 طرز تهیه:
    فر را از قبل تا دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. سیب زمینی ها را به شکل عمودی با فواصل 1 سانتی متر برش بزنید، چاقو را تقریبا تا انتها فرو ببرید. برگ های رزماری را کامل خرد کنید. سیب زمینی ها را در ظرف فر قرار دهید. روی آن را روغن بمالید و رزماری و مقدار کافی نمک و فلفل روی آن بپاشید. هر میزان که بخواهید می توانید رزماری روی سیب زمینی ها بریزید.

    یک ساعت آنها را بریان کنید یا تا زمانی که وسط آن بپزد و بیرون آن ترد شده و پره های سیب زمینی از هم باز شود. بلافاصله قبل از سرو، شربت میپل را همراه با برگه های فلفل روی آنها ریخته. یک قاشق پر ماست، خامه ترش روی آن ریخته و قاچ های لیمو را کنار آن قرار دهید.





  • ۲۰:۳۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    شام چی درست کنیم؟
  • ۰۰:۳۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    بریوش_ژامبون_مرغ

    مواد لازم :

    آرد : 2 ليوان

    تخم‌ مرغ : 2 عدد

    کره : 90 گرم

    نمک : 1 قاشق چايخوری

    شکر: 1 قاشق چايخوری

    آب ولرم : 1/4 ليوان

    زرده‌ تخم‌ مرغ (برای تزيين) : 1 عدد

    زعفران دم کرده (برای تزيين) : کمی

    شير (برای تزيين) : يک قاشق چايخوری

    پودر خمير ترش ريز : 1 قاشق سوپخوری

    پودرارگانو (مرزنجوش) : نصف قاشق چايخوری

    نمک بلوری درشت : کمی

    مواد لازم برای داخل بريوش:پياز کوچک : يک عدد

    ژامبون مرغ : 125 گرم (چهارگوش خرد شود)

    قارچ : 100 گرم (خرد شود)

    پيازچه : 3 عدد ساقه متوسط

    روغن سرخ کردنی : به اندازه لازم

    طرز تهيه خمير بریوش 

    - ابتدا فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد یا 356 درجه فارنهایت تنظیم کرده و روشن می کنیم.

    - پودر خمير ترش را با شکر و آب گرم در ظرفی ریخته با هم مخلوط می کنیم، درب ظرف را به مدت 10 دقیقه گذاشته تا حجم مواد دو برابر شود.

    - آرد، پودرارگانو و نمک را در کاسه ای با هم مخلوط می کنيم.

    - زرده تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه با چنگال زده، سپس به ظرف حاری آرداضافه می کنیم و مايه خمير به عمل آمده را نيز به آن می افزاييم.

    - خمير را به مدت 10 دقیقه ورز می دهيم.

    - کره را به قطعات کوچکی تقسيم کرده به خمير افزوده و مجدد آن را به مدت 5 دقیقه ورز می دهيم.(خمیر نباید به دست بچسبد. اگر خمیر به دست چسبید مقداری آرد به خمیر اضافه می کنیم.)

    - خمیر را در جای گرم به مدت 1 ساعت کنار می گذاریم تا ور بیاید (مدت زمان بستگي به گرمای محيط دارد).

    - به اندازه یک گلوله کوچک از خمير ور آمده را برداشته، وسط خمیر را گود می کنیم و يک قاشق سوپخوری از مواد آماده شده داخل خمیر قرار داده و گلوله می کنيم.

    - خمیرهای آماده شده را در قالب‌های تارت که با روغن مايع چرب کرده‌ايم قرار می دهيم. سپس زرده‌ تخم‌مرغ، زعفران دم کرده و شير را با هم مخلوط کرده، با برس روی خمير می ماليم.

    - قالب ها را در سینی فر چیده به مدت 20 دقیقه داخل فر می گذاريم تا بریوش ها پخته و روی آن طلايی شود.

    طرز تهيه مواد داخل بريوش :

    - پياز را ریز خرد کرده در روغن، كمی تفت می دهيم تا نرم شود.

    - پيازچه ها،  قارچ و ژامبون را ریز خرد کرده ، درون ماهیتابه می ریزیم و با حرارت بالا كمی تفت می دهيم (توجه كنيد قارچ آب نياندازد).

    نکته :- خمیرهای آماده شده بریوش را به جای فر می توانیم در آرد سوخاری غلطانده و در روغن داغ هم سرخ کنیم.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۰:۵۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    خوراک مرغ هندي

    از سري غذاهاي سـاده و سـريع

    🍖🌶🍖🌶🍖🌶🍖🌶🍖🌶🍖🌶

    فیله مرغ ریزمیکنیم با ادویه تفت میدیم هویج رواپز میکنیم نگینی خردمیکنیم تفت میدیم سیب زمینی رو اپزمیکنیم باهم تفت میدیم فلفل دلمه نگینی شده هم اضافه میکنیم همه روباهم مخلوط کرده وفلفل قرمز وپودرکاری اضافه میکنیم چند دقیقه تفت میدیم این غذا معمولاباید تندباشه میران فلفل بستگی به خودمون داره

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۳:۵۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ته چین مرغ و قارچ

    مواد اولیه:

    برنج 3 پیمانه 

    ماست 1 لیوان 

    زرده تخم مرغ 3 عدد 

    زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری 

    نمک فلفل زردچوبه دارچین به مقدار لازم 

    قارچ خرد شده 100 گرم 

    مرغ 2 تکه 

    زرشک 1/3پیمانه 

    روغن مایع نصف لیوان 

    پیاز کوچک 1 عدد

    طرز تهیه:

    1- ابتدا مرغ را با کمی آب و پیاز و نمک و زرد چوبه میپزیم. زرشک را هم از قبل پاک کرده و با آب سرد شسته و در کمی روغن و زعفران و شکر تفت میدهیم و در اخر تفت دادن کمی گلاب اضافه میکنییم. (گلاب عطر فوقالعاده ای به زرشک میدهد)

    2- قارچ رو هم شسته اسلایس کرده و در تابه به حرارت زیاد تفت میدهیم کمی ابلیمو زده تا سیاه نشه. مرغ پخته شده اگر با کمی رب باشه خیلی بهتره پس به مرغ در حال پخت کمی رب هم اضافه کنید. وقتی کاملا پخت و خیلی کم آب شد (حدود نصف لیوان آب کافیه ) مرغ را از ظرف در اورده و ریش ریش میکنیم و به قارچ و زرشک اضافه میکنیم.

    3- برنج رو از قبل خیس کرده و ابکش میکنیم بهتره که برنج رو کمی زنده برداریم.

    4- تخم مرغها رو خوب زده و دارچین و نمک و فلفل اضافه میکنیم و ماست و روغن مایه و زعفرون. در اخر برنج رو اضافه کنید. و خوب مخلوط کنید.

    5- کف دیگ پلوپز را چرب کرده (البته از چرب کردن گذشته روغن بریزید) نیمی از مایه برنج رو داخل دیگ پلوپز میریزیم و با پشت قاشق فشار میدهیم تا منسجم بشه. بعد از مواد مرغ روی برنج ریخته وکمی از آب مرغ رو روی مواد بریزید. باقی برنج رو میریزیم. روغن روی سطح برنج ریخته و پلوپز را به برق میزنیم بدون دمکنی حدودا 1 ساعت. (درجه پلوپزها با هم فرق داره من روی سومین ته دیگ درجه رو تنظیم کردم و1 ساعت)

    6- ته چین بعد از 1 ساعت آماده میشه و میتونید با هر موادی که دوست دارید تزیین کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۳:۵۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    روست_بيف

    گوشت گوساله - 100 گرم

    پياز - يک عدد

    رب گوجه‌فرنگي - 30 گرم

    عصاره‌ي گوشت - نصف يک قرص

    آب - نصف ليوان

    گوجه خرد شده - به ميزان لازم

    روغن - به ميزان لازم

    کاهو - به ميزان لازم

    نمک و فلفل و آبليمو - به ميزان لازم

    طرز تهيه :

    ابتدا پياز و گوشت را با هم تفت ميدهيم تا کمي طلايي شود، سپس رب گوجهفرنگي و گوجه خرد شده را با آن تفت ميدهيم و عصاره گوشت را داخل نصف ليوان آب حل کرده و روي مواد ميريزيم و به آن فلفل سياه و آبليمو و نمک افزوده، روي حرارت ملايم ميگذاريم تا خوب غليظ و با قوام شود، سپس داخل نان باگت ريخته و با کاهو سرو ميکنيم.

    شام چی درست کنیم؟

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان