خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۰۲:۰۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    سبزی_پلو_با_ماهیچه 

    🌿 مواد لازم:

    برنج 1 کیلو

    پیاز بزرگ 1عدد

    سبزی پلوئی (تره، جعفری، شوید، گشنیز و کمی شنبلیله) 1.5 کیلو

    گوشت ماهیچه 750 گرم 

    روغن 8 قاشق

    زعفران سائیده شده 1 قاشق مرباخوری

    نمک و فلفل

     

     

    🌿 طرز تهیه:

    برنج را در آب نمک نیم ساعت خیس کنید.

     

    سپس پیاز را شسته و درون زودپز ریز کنید. گوشت ماهیچه را درون زودپز قرار دهید و 3 لیوان آب درون زودپز بریزید و گوشت را بپزید. پس از پخت گوشت باید یک ملاقه آب داشته باشد.

     

    برنج را در قابلمه آبجوش بریزید و سپس آبکش کنید. سعی کنید وقتی برنج دان تر است آن را بردارید. 3 قاشق روغن ته قابلمه مورد نظر بریزید و نصف لیوان آبجوش اضافه کنید. برنج آبکش شده را آرام آرام در قابلمه بریزید و سبزی را در لا به لای آن قرار دهید. 5 قاشق روغن و آبگوشت را روی برنج بریزید و اجازه دهید تا برنج دم بکشد.

     

    وقتی برنج دم کشید یک یا دو کفگیر از پلو را در زعفران حل شده در آبجوش بریزید. سبزی پلو را در دیس بریزید و پس از قرار دادن گوشت روی آن، پلو زعفرانی را روی آن بکشید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۰۲:۱۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

     ته چین بادمجان و قارچ | غذا با قارچ

    🌿 مواد لازم:

    برنج 3 پیمانه

    زعفران سائیده شده  1 قاشق چایخوری

    قارچ 150 گرم

    بادمجان 3 عدد

    زرده تخم مرغ 3 عدد

    ماست 1 لیوان

    آبلیمو 1 قاشق

    روغن مایع 1/2 لیوان

    روغن سرخ کردنی

    نمک  1/2 قاشق چایخوری

     

    🌿 طرز تهیه:

    بادمجانها را پوست بگیرید و آنها را حلقه حلقه کنید. روغن را در تابه بریزید و آنها را سرخ کنید. قارچ ها را نیز خوب بشوئید و لایه لایه خرد کنید. در تایه دیگری آنها را با کمی روغن سرخ کنید و برای خوش طعم شدن آن 1 قاشق آبلیمو اضافه کنید. بادمجان و قارچ سرخ شده را کنار بگذارید.

     

    برنج را بجوشانید و آن را زنده آبکش کنید.

     

     در یک کاسه زرده های تخم مرغ را با نمک و زعفران خوب با همزن مخلوط کنید، سپس ماست را اضافه کنید. روغن مایع را درون مخلوط بریزید و 1/3 از برنج آبکش شده را در مایه ته چین بریزید.

     

    قابلمه نچسبی را حاضر کنید. مایه ته چین را در کف آن بریزید و آن را با قاشق صاف کنید. بادمجانهای سرخ شده را روی مایه ته چین بچینید. نصف برنج سفید را روی بادمجانها بریزید و این بار قارچهای سرخ شده را روی مواد قابلمه بریزید. برنج سفید باقی مانده را اضافه کنید و با پشت قاشق خوب آن را صاف کنید.

     

    قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید و هنگامی که صدای روغن به گوش رسید، حرارت را روی کمترین حالت قرار و اجازه دهید تا ته چین 40 دقیقه دم بکشد. برای تزئین این ته چین بسیار خوشمزه می توانید از زرشک و خلال بادام استفاده و نوش جان کنید!

     

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۰:۴۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    خورشت_لوبیا_سبز 

    برای تهیه این خورشت اول پیاز رو همراه با زردچوبه تفت میدیم بعد گوشت قرمز رو اضافه میکنیم و تفت میدیم.

    بعد از چند دقیقه رب گوجه فرنگی رو میریزیم و يه کوچولو تفت میدیم و هویج نگینی و سیب زمینی نگینی شده و لوبیا رو اضافه میکنیم و در آخر چند لیوان آب جوش میریزیم و با حرارت زیاد میذاریم تا بجوشه،

    چند تا جوش که زد حرارتو ملایم میکنیم تا جا بیافته.

    ودر آخر نیم ساعت مونده به سرو نمک و فلفل ویه کم دارچین و آبلیمو اضافه میکنیم.

    (اندازه لوبیا و سیب زمینی و هویج سلیقه ایه)

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۵:۴۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کوفته_مرغ_پر_شده با پنیر بز

    مواد لازم  : برای 4 نفر

    خرده نان (خشک) 3/4 فنجان

    سیر (ریز شده) 2 حبه

    نمک 1 قاشق چایخوری

    ریحان (خشک) 1 قاشق چایخوری

    تخم مرغ 1 عدد

    شیر 1/4 فنجان

    فلفل شیرین (بریانی و خرد شده) 1/4 فنجان

    مرغ (چرخ کرده) 550 گرم

    پنیر بز 60 گرم

    روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

    این کوفته های خوش منظره و کوچک را در میهمانی بعدی تان سرو کنید یا آنها را روی مقداری سس مارینارای گرم شده بچینید و با پاستا، برنج یا پولنتا سرو کنید. می توانید مرغ چرخ کرده را با بوقلمون یا گوشت گاو یا گوسفند چرخ کرده و پنیر بز را با پنیر فتا جایگزین کنید.

    طرز تهیه:1.فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک سینی فر را با کاغذ روغنی یا فویل آلومینیوم بپوشانید.

    2. در یک کاسه ی بزرگ، خرده نان، سیر، ریحان، نمک؛ تخم مرغ، شیر و فلفل شیرین بریان شده را مخلوط کنید.مرغ را اضافه کنید و با ملایمت مخلوط کنید.

    مهنازبانو:سعی کنید زیاد مرغ را هم نزنید چون این کار باعث می شود کوفته ی شما سفت تر شود. پس با نوک انگشت یا یک چنگال آنقدر مخلوط کنید که مرغ بین مواد خیس پخش شود.

    3. 14 تا 16 عدد کوفته ی یک اندازه درست کنید و آنها را داخل سینی فری که آماده کرده اید بچینید.پنیر بز را به شکل تکه های یک اندازه در بیاورید و یک یا دو تکه از آن را روی هر کوفته فشار بدهید.

    برای اینکه کوفته ها بهتر قهوه ای شود چند قطره روغن زیتون روی کوفته ها بچکانید سپس 18 تا 20 دقیقه تا زمانی که کاملاً بپزد

    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۶:۰۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    خوراک_مرغ_و_سبزیجات_رژیمی 

    مجموعه: غذاهای رژیمی

    ⭕️ پروتئین و سبزیجات، ترکیبی برای لاغر شدن

    ترکیب پروتئین و سبزیجات به همراه سسی فوق العاده خوش طعم. همانطور که می دانید پروتئین در کاهش وزن نقش موثری دارد و وقتی در کنار سبزیجات که دارای فیبر هستند قرار می گیرد ترکیبی کاملا سالم، برای کسانی که سعی در کاهش وزن دارند را تشکیل می دهند.

     

    🍀 خوراک مرغ و هویج به همراه سس لیمو و کره ترکیبی برای لاغر شدن

    خوراک مرغ و هویج به همراه سس لیمو و کره

    🌿 مواد لازم خوراک مرغ و سبزیجات:

    روغن کانولا   یک قاشق غذاخوری

     گوشت سینه مرغ، بدون استخوان، بدون پوست   170 گرم

     نمک، جدا شده  سه چهارم قاشق چایخوری

     فلفل سیاه، جدا شده  سه هشتم قاشق چایخوری

    هویج خلال شده  340 گرم ( حدود 2 فنجان )

    موسیر خرد شده  سه قاشق غذاخوری

    آویشن تازه خرد شده  یک قاشق غذاخوری

    سرکه سفید  نصف فنجان

    عصاره مرغ بدون نمک  یک فنجان

    کره  دو قاشق غذاخوری

    برگ جعفری خرد شده تازه  دو قاشق غذاخوری

    آب لیمو  یک و یک دوم قاشق چایخوری

    🌿 طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات:

    فر را تا دمای 400 درجه گرم کنید.

    یک ماهی تابه مخصوص فر را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. به ماهی تابه روغن اضافه کنید. روغن را بچرخانید تا همه ماهی تابه چرب شود. روی گوشت مرغ یک چهارم قاشق چایخوری نمک و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل بریزید.

    مرغ را به ماهی تابه اضافه کنید. 4 دقیقه و یا تازمانی که یک طرفش قهوه ای رنگ شد بپزید. مرغ را برگردانید، سپس ماهی تابه را درون فر قرار دهید، در دمای 400 درجه به مدت 8 دقیقه بپزید و بعد از پختن مرغ را از ماهی تابه خارج کرده و داخل فر گرم نگه دارید.

    در حالی که مرغ پخته می شود، هویج ها را در یک بخارپز سبزیجات بچینید، و به مدت 7 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند بخارپز کنید. هویج ها را از بخارپز خارج کنید، یک چهارم قاشق چایخوری نمک روی آن ها بریزید.

    ماهی تابه را روی حرارت متوسط رو به بالا برگردانید، موسیر و آویشن را اضافه کنید، به مدت یک دقیقه بپزید. سرکه را اضافه کنید، آن را به جوش بیاورید طوری که نصف آن تبخیر شود، عصاره مرغ را اضافه کنید، آن را به جوش بیاورید، و به مدت 5 دقیقه پختن را ادامه دهید، شعله را کم کنید. کره را اضافه کنید و با یک قاشق چوبی مرتب آن را هم بزنید تا کاملا آب شود.

    ماهی تابه را از روی شعله بردارید. یک چهارم نمک و یک هشتم فلفل باقی مانده را اضافه کنید، جعفری و آب لیمو را نیز همینطور، و خوب بهم بزنید. هویج ها را به صورت مساوی بین 4 ظرف تقسیم کنید، رویشان مرغ بگذارید. با قاشق سس را روی مرغ ها و هویج ها قرار دهید.

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • ۱۶:۱۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کوکوی پیازچه؛ غذای پیشنهادی کرمانشاهی 

     کوکو همه مدلش خوشمزه است و طرفدار دارد. اگر از خانواده کوکوها فقط کوکو سبزی و کوکو سیب زمینی را می‌شناسید، این کوکوی پیازچه می‌تواند تنوعی به منوی غذایی شما بدهد.

    مواد لازم برای 2 نفر

    2 عدد سیب‌زمینی آب پز

    1 عدد پیاز

    200 گرم پیازچه

    1 عدد تخم‌مرغ

    به میزان لازم نمک، زردچوبه و فلفل سیاه

    طرز تهیه:

    1. سیب‌زمینی‌های آبپز را رنده کنید و آنها را در ظرفی مناسب بریزید.

    2. حالا پیاز را رنده کنید، آب آن را بگیرید و به سیب‌زمینی‌ها اضافه کنید.

    3. پیازچه‌ها را نگینی خرد کنید و به موادتان اضافه کنید.

    4. تخم‌مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را هم بریزید و خوب هم بزنید.

    5. در تابه‌ای روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا داغ شود. از مایه کوکو یک قاشق غذاخوری بردارید و در روغن یا قالب دلخواهتان سرخ کنید.

    نکته

    اگر می‌خواهید کوکویتان خوش‌رنگ شود، می‌توانید یک قاشق سوپخوری زعفران دم‌کرده هم به آن اضافه کنید.

  • ۱۶:۲۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    کتلت ذرت

    چی لازم دارم:
    ذرت 1قوطی کنسرو یا 150عدد
    تخم مرغ (درشت) 2عدد
    سیر 2حبه
    نمک به میزان لازم
    فلفل به میزان لازم
    آرد سیب زمینی 1قاشق غذاخوری
    روغن به میزان لازم
    زعفران (اختیاری) به میزان لازم

    چطوری درست کنم:
    ابتدا در ظرفی مناسب تخم‌مرغ‌ها را شکسته و به خوبی هم میزنیم و بعد با نمک، زعفران،فلفل، آرد و سیر رنده شده مخلوط می‌کنیم.دانه‌های ذرت را در صورتی که خانگی هستند ابتدا میپزیم و بعد به مواد اضافه کرده و هم می‌زنیم.در تابه‌ای روغن می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم. از مخلوط آماده شده با قاشق در روغن ریخته و پس از اینکه یک طرف آن سرخ شد، طرف دیگر کتلت را سرخ می‌کنیم.

    نکات:
    1)در صورت تمایل 100گرم گوشت چرخ شده مرغ یا گوسفندی به کتلت اضافه کنید.
    2)اضافه کردن ادویه گرام ماسالا که طرز تهیه آن در سوران بیان شده است به خوشمزه شدن این کتلت کمک زیادی میکند.
    3)در صورت تمایل مواد دلخواهی همچون نخود فرنگی،فلفل دلمه ای،نان تست خرد شده، گشنیز و پیازچه خوردشده... را نیز به این کتلت اضافه کنید.
  • ۱۶:۲۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ریزوتوی مرغ ایتالیایی را با سلیقه خودتان درست کنید 

     این ریزوتوی مرغ, یکی از معروف ترین غذاهای ایتالیا به شمار می آید که در رستوران های سراسر دنیا سرو می شود. اما هر آشپزی به سلیقه خود مقداری طرز تهیه را تغییر می دهد.

    مواد لازم :

    کره : 125 گرم

    مرغ باریک خرد شده : 900 گرم

    پیاز درشت خرد شده : 1 عدد

    برنج ریزوتو : 500 گرم

    پیمانه عصاره مرغ : 600 میلی لیتر

    آب انگور : 150 میلی لیتر

    زعفران ساییده شده : نصف قاشق چای خوری

    نمک : به میزان لازم

    فلفل : به میزان لازم

    پودر پنیر پارمزان : 60 گرم

    طرز تهیه :

    1. 4 قاشق غذاخوری از کره را داخل یک ماهیتابه عمیق حرارت داده , مرغ و پیاز را در آن سرخ نمایید تا طلایی شوند .

    2. برنج را به ماهیتابه افزوده خوب هم بزنید و به مدت 15 دقیقه بپزید .

    3. عصاره مرغ را حرارت دهید تا جوش بیاید و آن را به تدریج به برنج بیافزایید . آب انگور سفید , زعفران , نمک و فلفل را اضافه نموده و خوب مخلوط نمایید. به مدت 20 دقیقه این مخلوط را جوشانده , گاهی هم بزنید و در صورتی که ریزوتو سفت شد , دوباره مقداری عصاره به آن اضافه نمایید.

    4. ریزوتو را 2 تا 3 دقیقه کنار بگذارید , هنگام سرو مقداری عصاره به آن افزوده و به مدت 10 دقیقه آن را بجوشانید . پنیر پارمزان و باقی مانده کره را روی ریزوتو ریخته و سرو نمایید .

  • ۱۶:۲۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

     بهترین غذای نانی را بپزید ( تاس کباب )

    عضی از غذاهای قدیمی را فقط خانه مادرها و مادربزرگ ها می شود خورد و کدبانوهای جوان امروزی خودشان را برای پخت این مدل غذاها راحت کرده اند ولی اگر شما دوست دارید در خانه تان گه گاه بوی خانه مادربزرگ بپیچد، خودتان هم دست به کار شوید.

    مواد لازم برای 4 نفر

    3 عدد به

    500 گرم گوشت گوسفندی

    3 عدد پیاز

    2 عدد بادمجان

    2 عددسیب زمینی

    1 ق س رب گوجه‌فرنگی

    1 ق چ زردچوبه

    به میزان لازم نمک و فلفل

    طرز تهیه:

    1. به ها را خوب بشویید و آنها را از وسط نصف کنید وبه‌صورت ورقه‌های نازک خرد کنید. بادمجان‌ها را هم بشویید و به‌صورت ورقه‌ای خرد کنید. بادمجان را هم با پوست و هم بدون پوست می‌توانید استفاده کنید. سیب زمینی را هم بعد از شست‌وشو پوست گرفته و به‌صورت دلخواه خرد کنید. پیاز را بشویید، پوست بگیرد و به‌صورت حلقه‌ای خرد کنید.

    2. یک قابلمه مناسب انتخاب کنید. مواد را به این صورت بچینید: ابتدا یک‌لایه پیاز داخل قابلمه بچینید، سپس روی آن گوشت تکه شده را قرار دهید. حلقه‌های بادمجان را روی گوشت بچینید و روی آن سیب زمینی های خرد شده را قرار دهید. لایه‌ها را به همین شکل روی‌هم قرار دهید تا مواد تمام شوند.

    3. حالا مقداری آب روی مواد بریزید تا جایی که روی مواد را بپوشاند. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا آب داخل آن جوش بیاید. رب را داخل مقداری آب گرم حل کنیدو همراه زردچوبه آن را داخل قابلمه بریزید. درِ قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا مواد بپزند. وقتی گوشت پخت، نمک و فلفل هم اضافه کنید.

    4. وقتی تاس کباب آماده شد، آن را همراه با برنج یا نان سرو کنید.

  • ۱۶:۲۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    سیب زمینی شکم پر آرام پز

    مناسب برای ۴ نفر
    وعده غذایی اصلی، شام
    مواد لازم:

    سیب زمینی ۴ عدد متوسط
    روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
    قارچ ۳۰۰ گرم
    کلم بروکلی ۱ عدد
    نمک به میزان لازم
    فلفل به میزان لازم
    آب مرغ ۱/۴ پیمانه
    ماست دو سوم پیمانه

    نکاتی در رابطه با تهیه ی این غذا :

    ۱-برای تهیه این دستور، قارچ ها را تمیز بشویید و به ۴ قسمت، برش دهید.

    ۲- برای تهیه این دستور، گلچه های کلم بروکلی ها را به قطعات حدود یک و نیم سانتی متری، برش دهید.

    ۳- د رتهیه این دستور، می توانید از یک چهارم تا نصف پیمانه از آب مرغ یا آب سبزیجات گرم ، استفاده کنید.

    ۴-در تهیه این دستور، از ماست کم چرب، به دمای محیط، استفاه کنید.

    طرز تهیه:

    1. هر یک از سیب زمینی ها را، جدا در فویل آلومینیومی بپیچید و در آرام پز قرار دهید.درب آن را بگذارید و سیب زمینی ها را با درجه پایین آرام پز و به مدت 8 ساعت ، تا نرم شوند، بپزید. می توانید سیب زمینی ها را در فر با حرارت 200 درجه سانتی گراد برای 1 ساعت و یا در مایکروویو با درجه حرارت بالا به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید. نیازی نیست که برای پخت در فر یا مایکروویو آنها را در فویل بپیچید، فقط با چنگال چند جای سیب زمینی ها را سوراخ کنید.

    2. در ماهیتابه ای، روغن زیتون را با حرارت متوسط رو به بالا، گرم کنید. قارچ ها را در آن بریزید و برای 2 دقیقه تفت دهید، سپس کلم بروکلی ها را به آنها اضافه کنید و بر روی آنها نمک وفلفل بپاشید. آنها را برای 8 دقیقه تا کلم بروکلی ها نرم شوند، بپزید (مواد را مدام هم بزنید).

    3. سیب زمینی های پخته را برش دهید و داخل آنها را خالی کنید و در ظرفی بریزید، پوست ها را نگه دارید. به سیب زمینی ها، آب مرغ (یا آب سبزیجات) گرم و ماست را اضافه کنیدو بر روی آنها نمک و فلفل بپاشید. از مخلوط سیب زمینی در 4 پوست سیب زمینی به میزان مساوی بگذارید و بر روی آنها از ترکیب کلم بروکلی و قارچ قرار دهید.

  • leftPublish
  • ۱۸:۱۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کاسه گوشتی :

    🍖گوشت چرخ کرده و 🍙پیاز چرخکرده و آب گرفته شده  و 🍛نمک و فلفل و ادویه جات ورز دهید. کف و دیواره یک قالب رو با گوشت بپوشانید (به صورت یک کاسه ).

    میتونید روی گوشت بک لایه 🍅گوجه فرنگی و 🌶فلفل  دلمه ای قرار بدید. 

    توجه داشته باشید که بعد از پخت به علت چربی گوشت این کاسه کوچکتر و قطور تر خواهد شد.

    برای این مقدار گوشت من این کاسه با دمای 160 درجه و مدت یک ساعت در طبقه وسط فر قرار دادم.

    بعد از پخت ،🍚برنج  یا 🍝پاستا یا هر ماده نشاسته ای  دیگه رو میتونید درون این کاسه گوشتی قرار بدید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۱۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کوفته سیخی هندی :

    1. پیاز کوچک : 1 عدد

    2. گوشت بره چرخ کرده : 450 گرم

    3. خمیر کاری : 2 قاشق غذاخوری

    4. ماست طبیعی : 2 قاشق غذاخوری

    5. روغن برای چرب کردن : به میزان لازم

    6. جوانه گشنیز تازه , برای تزیین : به میزان لازم

    مواد لازم جهت تهیه سس چیلی گوجه فرنگی :

    1. گوجه فرنگی , دانه گرفته و خرد شده: 3 عدد

    2. پودر تخم گشنیز : مقدار کمی

    3. پودر زیره : مقدار کمی

    4. گشنیز تازه , خرد شده : 2 قاشق چای خوری

    مواد لازم جهت سرو :

    1. نان لواش

    2. ترشی میوه جات

    طرز تهیه کوفته سیخی هندی :

    1. پیاز را داخل یک غذاساز , ریز خرد نمایید . گوشت را به آن اضافه نموده تا له شود . این روش به گوشت کمک می نماید که در طول پخت چسبندگی خوبی داشته باشد و وا نرود . در صورت در دسترس نبودن غذا ساز , پیاز را قبل از مخلوط نمودن به گوشت با رنده ریز , رنده نمایید .

    2. خمیر کاری و ماست را اضافه نموده و کاملا مخلوط نمایید . مخلوط به دست آمده را به 8 قسمت تقسیم نمایید .

    3. هر قسمت را به صورت یک سوسیس کوچک در آورده و هرکدام را به یک سیخ بکشید . آنها را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خنک شوند .

    4. برای تهیه سس چیلی گوجه فرنگی , گوجه فرنگی , ادویه , گشنیز , نمک و فلفل را داخل یک کاسه مخلوط نمایید و 30 دقیقه کنار بگذارید تا طعم مواد با هم ترکیب شود .

    5. کوفته سیخی هندی را بر روی توری مخصوص گریل چرب شده به مدت 10 تا 15 دقیقه با ذغال داغ کباب نموده و مرتب پشت و رو نمایید . در صورت لزوم با مقدار کمی روغن آنها را چرب نمایید .

    6. کباب ها را داخل بشقاب مخصوص پذیرایی قرار داده و با گشنیز تزیین نمایید . شما می توانید کوفته سیخی هندی را به همراه نان , ترشی میوه جات و سس چیلی گوجه فرنگی سرو نمایید .

    گوشت چرخ شده کم چرب , همراه با خمیر کاری , کوفته سیخی هندی را می سازد که با سس چیلی گوجه فرنگی تازه سرو می شود .

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۱۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    ماکارونی با پنیر و گوجه فرنگی :

    1. ماکارونی منحنی کوچک البو , خشک : 225 گرم

    2. پنیر چدار , رنده شده : 175 گرم

    3. پنیر پارمزان تازه , رنده شده : 100 گرم

    4. خرده نان سفید : 4 قاشق غذاخوری

    5. ریحان بازل خرد شده : 1 قاشق غذاخوری

    6. کره یا مارگارین: یک قاشق غذاخوری و مقداری اضافه برای چرب نمودن

    مواد لازم جهت تهیه سس گوجه فرنگی :

    1. روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری

    2. پیاز شالوت , ریز خرد شده : 1 عدد

    3. سیر , کوبیده شده : 2 حبه

    4. گوجه فرنگی کنسروی , خرد شده : 500 گرم

    5. نمک : به میزان لازم

    6. فلفل : به میزان لازم

    طرز تهیه ماکارونی با پنیر و گوجه فرنگی :

    1. برای تهیه سس گوجه فرنگی , روغن را در قابلمه ای چدنی حرارت دهید . پیاز شالوت و سیر را به آن اضافه نموده و مدت 1 دقیقه تفت دهید . سپس گوجه فرنگی ها و ریحان بازل را درون قابلمه ریخته و برای طعم بهتر به آن نمک و فلفل بزنید . مواد را به مدت 10 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید .

    2. در همین فاصله , قابلمه بزرگی حاوی آب و کمی نمک را به جوش آورده , ماکارونی را درون آن ریخته و به مدت 8 دقیقه بپزید تا نرم شود ولی زیر دندان بیاید . سپس آن را آبکشی کرده و کنار بگذارید .

    3. پنیرهای چدار و پارمزان را در کاسه ای با هم مخلوط نموده , داخل ظرف نسوز گودی را چرب نمایید و یک سوم از سس گوجه فرنگی را کف ظرف ریخته , با یک سوم ماکارونی , روی سس گوجه و با یک سوم از مخلوط پنیرها , روی ماکارونی را بپوشانید . برای طعم بهتر به آن نمک و فلفل بزنید . چیدن این لایه ها را دو بار دیگر تکرار نمایید طوری که پنیر رنده شده در لایه آخر ظرف باشد .

    4. خرده های نان و ریحان بازل را ترکیب نموده و روی لایه ی بالایی که پنیر رنده شده است , به طور یکنواخت پخش نمایید . تکه های کره یا مارگارین را روی سطح غذا قرار دهید و ظرف را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت و یا عدد 5 فرهای گازی به مدت 25 دقیقه قرار دهید تا رویه غذا طلایی شده و حباب بزند . آن را بلافاصله سرو نمایید .

    ماکارونی با پنیر و گوجه فرنگی , واقعا ساده , خانوادگی و در عین حال کم خرج و از لحاظ تهیه مواد اولیه و طرز تهیه آسان است . بهتر است آن را به همراه سالاد با سبزیجات تازه سرو نمایید .

    شام چی درست کنیم؟

  • ۲۱:۱۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    همبرگر_مرغ_با_پنیر_و_قارچ

    مواد لازم :

    نمک و فلفل مقداری

    ماست (خامه ای) 4 ق غ

    نشاسته (سیب زمینی یا آرد) 4 ق غ

    تخم مرغ 2 عدد

    پنیر (سوییس ی یا چدار) 220 گرم

    سینه مرغ نیم کیلو( آبپز شده ) 

    قارچ نیم کیلو

    روغن (برای سرخ کردن) به مقدار لازم

    سير چند حبه له شده 

    طرز تهيه :قارچهارو می شوییم و ریز خورد می کنیم و در تابه با کمی روغن داغ سرخ می کنیم.قارچ های سرخ شده که کاملا" آبشون کشیده شده رو در یک کاسه می ریزیم تا خنک بشن.سینه مرغ رو هم به تکه های خیلی کوچیک خورد می کنیم، قارچ خنک شده رو به مرغ خورد شده اضافه می کنیم

    4-5 قاشق ماست خامه ای اضافه می کنیم، هم می زنیم و تخم مرغ ها رو اضافه می کنیم، مخلوط می کنیم و آرد یا نشاسته رو اضافه می کنیم، نمک می زنیم ( حدود1 تا 1ونیم قاشق چایخوری)فلفل و سير را می ریزیم و مخلوط می کنیم

    پنیر رنده شده رو اضافه می کنیم، مواد رو خوب مخلوط می کنیم و 1 ساعت در یخچال میگذاریم، روغن رو در تابه داغ می کنیم و مواد رو قاشق قاشق داخل تابه سرخ می کنیم

    وقتی یک طرف همبرگرها سرخ شد برمی گردونیم تا طرف دیگه هم سرخ شه

    شام چی درست کنیم؟
  • ۰۱:۱۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    دلمه_فلفل_با_سس_خامه_ای 

    🌿 مواد لازم:

    گوشت چرخ کرده 300 گرم 

    فلفل دلمه ای 6 عدد

    برنج 1 لیوان

    تره فرنگی 1 عدد

    خامه ترش 1 لیوان

    سیر 2 حبه

    شوید 2 قاشق غذاخوری

    نمک و فلفل سیاه مقدار لازم

    🌿 طرز تهیه:

    برنج را با آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و پس از اینکه جوشید و کمی نرم شد با آب سرد ابکشی کنید سپس گوشت چرخ کرده ، نمک و فلفل را به برنج آبکشی شده اضافه و خوب مخلوط کنید.

     

    فلفل را بشویید و قسمت بالای آن را جدا کنید، داخل فلفل را تمیز کنید و با مخلوط گوشت و برنج داخل آن را پر کنید سپس بخشی که جدا کرده اید را به عنوان در مجدد روی فلفل دلمه ای قرار دهید ( همه فلفل ها را به همین صورت آماده کنید ).

    تره فرنگی را تمیز کنید و بشویید ، بخش سفید رنگ تره فرنگی را به صورت رشته ای خرد کنید و با 2 حبه سیر و مقداری روغن داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، تفت دهید تا نرم شود سپس شوید را به آن اضافه و مخلوط کنید.

    پس از اضافه کردن شوید کمی تفت دهید سپس خامه ترش را به تره فرنگی تفت خورده اضافه کنید ، با حرارت ملایم 5 دقیقه بگذارید سس آرام بجوشد سپس از روی حرارت بردارید.

    داخل قابلمه 1 لیوان آب بریزید ، دلمه ها را داخل قابلمه بگذارید و سس تره فرنگی خامه ای را روی دلمه ها بریزید و خوب پخش کنید تا روی دلمه ها کامل پوشانده شود سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و 45 دقیقه بگذارید دلمه ها بپزند.

     

    🍀 نکته ها:

    میتوانید به جای تره فرنگی از پیاز یا پیازچه هم استفاده کنید ، دقت کنید که بسته به اندازه فلفل ها مقدار مواد میتواند کمتر یا بیشتر شود.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۰۱:۲۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    پاستا_پریماورا_ایتالیایی 

    🔸 سطح سختی

    متوسط

    🌿 مواد لازم:

    پاستا 300 گرم

    باقالی تازه 200 گرم

    نخود فرنگی 200 گرم

    لوبیاسبز 100 گرم

    کره تکه تکه شده 50 گرم

    پیازچه خرد شده 3 عدد

    جعفری ریز شده 3 قاشق غذاخوری

    خامه سفت 200 میلی لیتر

    پنیر پارمزان 50 گرم

    آب 4 لیتر

    نمک 4 قاشق

     

     

    🌿 دستورالعمل ها:

    آب را در یک قابلمه بریزید و همه نمک را به ان اضافه کنید و اجازه دهید تا به جوش بیاید. سپس باقالی، نخود سبز و لوبیا سبز را به مدت 5 دقیقه در آن بپزید. سپس به کمک کفگیر سوراخ دار آن را از آب جوش خارج کرده و در آب یخ بریزید تا بافت و رنگ طبیعی خود را حفظ کند. آب سبزیجات را دور نریزید.

    کره را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کنید. هنگامی که رنگ آن شفاف شد و روی آن کمی کف کرد پیازچه را اضافه کرده و 2 دقیقه تفت دهید سپس سبزیجات را اضافه کرده و 4 تا 5 دقیقه دیگر تفت دهید.

    خامه و جعفری را اضافه کرده و روی شعله ملایم 5 دقیقه آن را تفت دهید و بپزید. به آب جوشی که سبزیجات را در آن پخته اید 4 قاشق غذاخوری روغن اضافه کرده و پاستا را 12 تا 15 دقیقه در آن بپزید تا مغزپخت شود سپس آبکش کنید.

    پاستا را همراه نیمی از پنیر پارمزان به سس اضافه و مخلوط کنید. پس از 4 دقیقه یا هنگامی که همه مواد با هم مخلوط شد، نمک و فلفل غذا را اندازه کنید و در صورت لزوم کمی اضافه کنید. پاستا را در ظرف کشیده و پنیر باقی مانده را روی آن بریزید.

    🍀 برای: ۲ نفر

    🍀 حاضر است در : 40 دقیقه

    🍀 وعده: نهار

    🍀 دسته بندی دستور آشپزی : ماکارونی | پاستا | لازانیا

    🍀 مواد لازم : پاستا, پنیر, خامه, سبزیجات, کره

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۰:۲۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    نان پر شده با قارچ و خامه ترش

     نان پر شده با قارچ و خامه ترش از مجموعه دستور غذایی های مارتا استوارت است. این غذا یک وعده ی غذایی عالی بدون گوشت را برای شما مهیا می کند، البته در صورت تمایل می توانید از گوشت یا سوسیس نیز در این ترکیب استفاده کنید.

    مواد لازم:

        روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری

        پیاز خرد شده: 1 عدد بزرگ

        قارچ خرد شده: 4 بسته

        خمیر فیلو (هزار لا): 1 برگ

        خامه ترش :1 پیمانه

    طرز  تهیه :

    ۱- با خرید خمیر ورقه ای آماده ، تهیه ی این غذا بسیار آسان تر و مختصر می شود.

    2-  فر را روی دمای 425 درجه تنظیم کنید تا گرم شود. در یک ماهیتابۀ بزرگ، روغن را گرم کنید. پیازها را اضافه کنید و 5 الی 6 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. قارچ ها را اضافه کنید و بگذارید 4 تا 5 دقیقه بپزند تا نرم شوند. نمک و فلفل روی آن بریزید و کنار بگذارید.

    3- روی یک سطح آردپاشی شده، خمیر را به شکل مستطیلی 50 در 25 سانتی متری در بیاورید. با استفاده از یک چاقوی تیز، گوشه های خمیر را جدا کنید تا صاف شوند. خمیر را به 4 مستطیل 25 در 10 سانتی متری تقسیم کنید. 

    4 - قارچ ها را به طور مساوی بین 4 مستطیل تقسیم کنید. قارچ ها را روی یک نصف از مستطیل بگذاری به طوری که از گوشه ها 1 سانتی متر فاصله داشته باشد. گوشه های خمیر را با قلم مو خیس کنید و نصف خالی خمیر را روی قسمت پرِ آن بخوابانید. گوشه هایش را فشار دهید تا بچسبد.

    5-  با استفاده از کفگیر، نان ها را روی سینی فر بگذارید. با استفاده از چاقو، روی هر کدام 3 برش کوچک ایجاد کنید. حدود 20 تا 25 دقیقه تا وقتی که نان ها پف کنند بگذارید بپزند. 5 دقیقه صبر کنید تا خنک شوند. سپس با خامه ترش سرو کنید.

  • ۱۰:۳۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کِرِپ ‌بیف ‌استراگانف فرانسوی

    بیف‌استراگانف درست است که یک غذای روسی است ولی ملیت‌های مختلف در آن تغییراتی داده‌اند و هر کدام با مدل خودشان آن را  می‌پزند. فرانسوی‌ها  بیف‌استراگانف را با گوشت چرخ‌کرده درست کرده و آن را در کرپ سرو می‌کنند.

    مواد لازم برای 4 نفر

    2/1 کیلوگرم گوشت چرخ کرده  

    2/1 پیمانه پیاز خرد شده

    1 حبه سیر (رنده شود)

    1 پیمانه قارچ خرد شده

    1 ق چ نمک

    4/1 ق چ فلفل قرمز

    روغن به میزان لازم

    1 پیمانه سس سفید

    مواد لازم برای کرپ

    2 عدد تخم‌مرغ

    3/1 1 پیمانه شیر

    2 ق س کره

    1 پیمانه آرد

    2  /1 ق چ نمک

    طرز تهیه:

    1.   تابه بزرگ نچسبی آماده کنید و در آن مقداری روغن بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس گوشت را اضافه کنید و کمی تفت دهید. پیاز و سیر را هم بیفزایید، چند دقیقه حرارت دهید و بعد از اضافه کردن قارچ به تفت دادن ادامه دهید.

    2. بعد از اینکه گوشت تغییر رنگ پیدا کرد، سس سفید و نمک و فلفل را اضافه کنید. در تابه را بگذارید و صبر کنید که سس غلیظ شده و خوراک جا بیفتد. به این ترتیب بیف‌استراگانف آماده است. حالا نوبت آن رسیده که کرپ را آماده کنید.

    روش تهیه کرپ

    1. کاسه متوسطی آماده کنید و  همه مواد را  در آن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. تابه گرد و نچسب کوچکی آماده کنید و داخل آن روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید تا خوب داغ شود. 

    2. با ملاقه هر بار مقداری از مایه را داخل تابه بریزید تا کف ظرف را به طور کامل دربرگیرد . بعد از اینکه یک طرف آن پخت، کرپ را برگردانید تا طرف دیگر آن هم  بپزد. با این میزان مواد حدود 10 تا 12 کرپ می‌توان آماده کرد.

    ۳.  حالا داخل هر کدام از کرپ‌ها مقداری از مایه بیف‌استراگانف بریزید و آن را لوله کرده،سرو کنید.

  • ۱۰:۳۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    طرز تهیه فلافل با سیر

    فلافل یک غذای خاورمیانه ای ست که در ایران نیز در جنوب کشور همواره رواج داشته و در سالهای اخیر به فرهنگ غذایی برخی شهرهای دیگر نیز ورود یافته است.

    فلافل

    مواد لازم : 

    250 گرم نخود

    2 حبه سیر

    1 عدد   پیاز 

    2 قاشق سوپ خوری نعناع خرد شده

    1 عددآب لیمو ترش 

    1 عدد   تخم مرغ

    3 قاشق سوپ خوری   کنجد برشته   

    نکاتی در رابطه با تهیۀ فلافل :

    ۱- نخودها را از قبل بپزید.

    ۲- سیر را ریز خرد کنید.

    ۳- پیاز را به قطعات ۲٫۵ سانتی متری برش دهید.

    ۴- جعفری و نعناع را خرد کنید.

    ۵- تخم مرغ را قبل از اضافه کردن، کمی هم بزنید.

     طرز تهیه:

    1.  نیمی از نخودها را در مخلوط کن بریزید و چند بار فشار دهید تا خرد شوند، سپس آنها را به یک کاسه ی بزرگ منتقل کنید.

    2. نیم دیگر نخودها را با سیر، پیاز، سبزی ها، چاشنی ها، جوش شیرین، نمک و آب لیمو در مخلوط کن بریزید. 30 ثانیه فشار دهید تا به یک خمیر سفت تبدیل شود. این خمیر را به کاسه ی نخودهای قبلی اضافه کنید.

     3.تخم مرغ و کنجد را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. روی کاسه ی مخلوط سرپوش بگذارید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شود.

    4. روغن را در ماهیتابه با حرارت ملایم گرم کنید. بعد از داغ شدن روغن، یک قاشق غذاخوری پر از مخلوط را در ماهیتابه بریزید و به آرامی خمیر را فشار دهید تا شکل گردی به خود بگیرد. 

    5.آن را سرخ کنید و یک بار برگردانید تا جایی که هر دو طرف آن طلایی و برشته شود که در کل حدود 4 دقیقه طول می کشد. فلافل ها را به ظرفی منتقل کنید تا چربی آن گرفته شود.

    6.  فلافل را با نان تافتون، گوجه، برش های نازک پیاز قرمز، کاهو و سس کنجدی سرو کنید.

  • ۱۰:۳۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    شام 30 دقیقه ای با سیب‌ زمینی شکم پر

    این شام راحت را می‌توانید در 30 دقیقه و با سبزی‌های خوراکی که از قبل مانده درست کنید. البته قبل از شروع باید سیب‌زمینی‌ها را آبپز کرده باشید تا کارتان سریع‌تر انجام شود.

    مواد لازم: 

     5 عدد سیب‌زمینی، سبزیجات پخته (لوبیا سبز، هویج و  ذرت )، پنیر پیتزا، نمک و فلفل و عدس

    طرز تهیه:

    1. سیب‌زمینی‌ها را آبپز کنید.

    2. آنها  را از وسط نصف و داخل شان را خالی کنید و مواد آن را کنار بگذارید.

    3. درون شکم سیب‌زمینی ها نمک ، فلفل و روغن‌زیتون بریزید.

    4. شکم سیب‌زمینی را با سبزی‌ها ی خوراکی پرکنید و روی آن را ‌هم از گوشت سیب‌زمینی که دارید پرکنید.

    5. حالا روی آن پنیر پیتزا بریزید و برای 10 دقیقه درون فر بگذارید. دمای فر را هم روی 180 درجه سانتی گراد بگذارید.

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان