خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۰:۳۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    پیراشكی سیب‌ زمینی و تخم‌ مرغ

     ساندویچ تخم‌مرغ یكی از ساده‌ترین و راحت‌ترین ساندویچ‌های رایج برای بچه‌ها آن هم به عنوان میان‌وعده است ولی اینكه هر روز یا حتی چند روز درمیان به بچه‌ها ساندویچ تخم‌‌مرغ بدهید، هم برای شما تكراری و خسته‌كننده است هم مطمئنا بچه‌ها میلی به خوردن آن ندارند. پس باید تخم‌مرغ را به روش‌های دیگری ساندویچ كنید؛ به عنوان مثال تخم‌مرغ را همراه مواد دیگر دلخواه در خمیر پیراشكی گذاشته و در قالب پیراشكی به بچه‌ها بدهید.

    مواد لازم برای خمیر پیراشكی

    500 گرم آرد

    1 ق‌چ نمك

    4/1 پیمانه روغن مایع

    4 /1 پیمانه آب ولرم

    2 /1 یک ق‌س مایه خمیرترش

    2/1  یک پیمانه ماست

    1 ق‌م بیكینگ‌پودر

    1 ق‌چ شكر

    2 عدد زرده تخم‌مرغ

    مقداری زعفران آب شده

    كمی سیاهدانه، تخم‌ خرفه،‌ كنجد برای تزئین

    مواد لازم برای داخل پیراشكی

    6 عدد تخم‌مرغ

    1 عدد سیب‌زمینی متوسط

    3 ق‌س جعفری خردشده

    50 گرم پنیر فیلافیلا (رنده شده)

    طرز تهیه:

    1.  مایه خمیر را در آب ولرم حل كرده و شكر را به آن اضافه كرده و هم بزنید. روی ظرف را بپوشانید و به مدت پنج دقیقه صبر كنید تا مایه خمیر عمل كند.

    2.  ماست، نمك و بیكینگ پودر را مخلوط كرده و خوب هم بزنید. روغن را هم به آنها افزوده و باز هم بزنید.

    مایه خمیر عمل‌آمده را با این مواد در یك ظرف ریخته و آرد را كم‌كم به آن اضافه كنید.

    3.  بهتر است همه آرد را یكجا نریزید، ابتدا دو‌سوم آرد را اضافه كرده و مخلوط كنید. بعد از كمی هم زدن، ورز دهید. اگر آرد آن كم بود و خمیر به دست می‌چسبید باز هم آرد بریزید و اگر هم چسبندگی خمیر كم نبود، دیگر آرد اضافه نكنید.

    4.  حالا خمیر آماده را در كاسه‌ای گذاشته روی ظرف را با دستمال پارچه‌ای بپوشانید و آن را در گوشه‌ای از آشپزخانه بگذارید و حدود 25 تا 30 دقیقه صبر كنید تا استراحت كند.

    5.  در این فاصله مواد داخل پیراشكی را آماده كنید. تخم‌مرغ‌ها را شسته در قابلمه‌ای آب ریخته، آب‌پز كنید. بعد از پختن، آنها را زیر آب سرد بگیرید و پوست‌شان را جدا كنید. تخم‌مرغ‌های آب‌پز شده را با رنده درشت، رنده كنید. 

    6.  سیب‌زمینی‌ها را هم آب‌پز كرده و بعد از پوست كندن، نگینی خرد كنید. همه مواد شامل (تخم‌مرغ‌های رنده‌شده، سیب‌زمینی و جعفری خردشده را در كاسه‌ای مخلوط كنید. نمك و فلفل را افزوده و بعد پنیر فیلافیلا را رنده كرده به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید.

    7.  بعد از استراحت كردن خمیر، روی تخته كارتان آرد بپاشید، خمیر را روی آن قرار داده، بعد از كمی ورز دادن، با وردنه آن را باز كنید تا به اندازه قطر 5/0 سانتی‌متر برسد. حالا به اندازه قالبتان آنها را قالب بزنید. اگر هم قالب ندارید، با یك لیوان یا كاسه كوچك بلوری خمیر را قالب بزنید.

    8.  حالا با یك قاشق مواد درون پیراشكی را روی یك طرف هر كدام از خمیرهای قالب‌زده بریزید و بعد نیمه دیگر خمیر را برگردانده و كناره‌های دو لایه خمیر را با دست جمع كنید یا اینكه لبه‌ها را با چنگال به هم بچسبانید.

    9.  وقتی همه خمیر را به شكل پیراشكی آماده كردید، یك زرده تخم‌مرغ را با چنگال بزنید و با زعفران آب‌كرده مخلوط كنید، این مایه را - با قلم‌موی آشپزخانه- روی پیراشكی‌ها بمالید و روی آنها را با كنجد، سیاهدانه یا تخم خرفه تزئین كنید.

    10.  حالا فر را با دمای 200 درجه سانتی‌گراد روشن كنید تا گرم شود. سپس پیراشكی‌ها را با فاصله روی سینی فر بچینید. سینی را در طبقه وسط فر قرار داده و آنها را به مدت 25 تا 30 دقیقه حرارت دهید.

    11.  بعد از این مدت، حرارت فر را از بالا (از جهت گریل) روشن كنید تا روی پیراشكی‌هایتان خوش‌رنگ و طلایی شود.

  • ۱۰:۳۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    پیتزا تخم مرغی

    تخم مرغ منبع خوبی از پروتئین، ویتامین ها و املاح ضروری است و می تواند به عنوان یک ماده غذایی مهم در برنامه غذایی افراد وجود داشته باشد.

    مواد لازم: 

    4 عدد تخم مرغ 

    120 گرم گوشت چرخ شده

    2 عدد  سوسیس کوکتل

    1 عددفلفل دلمه 

    5 عددقارچ    

    2 قاشق غذاخوری رب گوجه

    به میزان لازم نمک   

    به میزان لازم فلفل    

    به میزان لازم  زردچوبه  

    1 عددگوجه فرنگی    

    به میزان لازم پنیر پیتزا

    1 عدد پیاز    

    طرزتهیه: 

    1. سوسیس، گوشت گوسفندی، فلفل دلمه ای گرم هستند ولی قارچ، گوجه و رب گوجه فرنگی سرد میباشد.

    2. پیاز ها را نگینی کرده و همراه با گوشت سرخ کنید و نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید.

    3. فلفل دلمه ای نگینی، قارچ و سوسیس حلقه ای شده را به همراه رب گوجه به مخلوط اضافه کنید و تفت دهید.

    4. وقتی آماده شد تخم مرغ را به آن اضافه کنید و در را ببندید تا زرده ها خوب بپزند.

    5. وقتی تخم مرغ پخت، گوجه های حلقه شده را روی آن بچینید و سپس پنیر پیتزا را به دلخواه روی آن بریزید و در را ببندید. حدود ۱۰ دقیقه بعد غذا آماده است.

  • ۱۰:۴۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    «شامی لپه» شامي  بدون برنج

    لپه حاوی کلسیم و منیزیم و اسید چرب است و از این لحاظ برای بیماران دیابتی فوق‌ العاده عالی است. بنابراین برای بالا بردن کلسیم و منیزیم بدنتان شامی لپه درست می کنید.

     لپه حاوی کلسیم و منیزیم و اسید چرب است و از این لحاظ برای بیماران دیابتی فوق‌العاده عالی است. گوشت گوسفند کثیر الغذا بوده و به سرعت هضم می شود. تولید کننده خون صالح، تقویت کننده بدن و چاق کننده می باشد. ویتامین های B  سیب زمینی نقش مهمی در سلامت بدن به ویژه در مورد رشد مو و سلول های B گروه عصبی دارد.

    مواد لازم: 

    200 گرم لپه    

    2 عدد  سیب زمینی

    2 قاشق غذاخوری جعفری 

    1 قاشق غذاخوری   ترخون

    1 قاشق غذاخوری مرزه   

    به میزان لازم نمک 

    به میزان لازم فلفل    

    به میزان لازم زردچوبه 

    به میزان لازم روغن

    به میزان لازم آرد سوخاری

    1 عدد تخم مرغ

    300 گرم   گوشت چرخ شده    

    طرز تهیه: 

      1.  لپه ها را شسته و همراه مقداری آب بپزید. وقتی لپه ها پختند آنها را با آب سرد آبکش کنید و پس از اینکه آب آن خارج شد آن را با چرخ گوشت یا غذاساز چرخ کنید.

     2.سیب زمینی ها را بپزید و سپس در لپه ها رنده درشت کنید.

     3.گوشت چرخ کرده را همراه آب، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه به مدت ۲۰ دقیقه بپزید وقتی پخت آبکش کنید. پیازهایش را جدا کنید و پس از خنک شدن، گوشت را به مخلوط اضافه کنید.

     4. تخم مرغ و سبزیجات را به مخلوط آماده شده بیفزایید و خوب مخلوط کنید و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا مواد خوب به خرد هم بروند.

    5. از یخچال در آورده و از مواد به اندازه نارنگی برداشته در کف دست صاف کنید و وسط آن را یک سوراخ ایجاد کنید، در پودر سوخاری بغلطانید و سرخ کنید.

     6. پس از سرخ کردن روی دستمال بگذارید تا روغن اضافه آن خارج شود و سپس میل کنید.

  • ۱۰:۴۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    کوفته باقالا
    سبزی معطر نیم کیلو
    باقالا پخته نصف لیوان
    برنج اب کش شده نصف لیوان
    گوشت نیم کیلو ( بدون چربی ) چربی داشته باشه وا می ره
    پیاز یک عدد
    ادویه رب آبلیمو
    طرز تهیه :
    یک عدد پیاز را سرخ کرده پس از طلایی شدن ادویه به پیاز زده و قابلمه را تا نصفه اب می کنیم و میزاریم جوش بیاد
    باقالی پخته را اب کش می کنیم و با برنج بدون اب مخلوط می کنیم سپس سبزی و گوشت را اضافه می کنیم و کوفته را در سایز دلخواه درست می کنیم و درون قابلمه میگذاریم پس از پخته شدن یک قاشق رب و ابلیمو کمی اضافه می کنیم و میذاریم جابیفته
    ادویه به دلخواه میزنیم
    واسه اینکه وا نره مواد نباید اب داشته باشه و گوشت بدون چربی باشه
    یا گوشت گوسفند + گوساله و یا گوشت گوسفند + بوقلمون
  • ۱۰:۵۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    يه چيز خيلي خيلي خوشمزه هست كه من گاه گاهي براي شام درست مي كنم ...با سالاد يه شام سبك و كامله ...اگه دوست داشتين امتحان كنين :
    سيب زميني تنوري نروژي براي 2 نفر : 4 سيب زميني متوسط
    5-6 ق روغن زيتون
    2-3 ق ريحان ساطوري (بسته به ذائقه مي شه بيشتر هم بشه )
    پودر سير تازه حداقل يك ق چ پر (يعني تازه خريداري شده باشه...بسته به ذائقه مي شه كمتر هم بشه اما نه خيلي كم )
    پنير پيتزا رنده شده-نمك-فلفل به ميزان مورد نياز
    فر رو روي 225 درجه روشن مي كنيم ..توي يك كاسه روغن و ريحان و پودر سير رو مخلوط مي كنيم..بعد سيب زمينيارو خلالهاي قطور مي كنيم و توي يك ظرف پيركس مي ريزيم...مخلوط سس رو روشون مي ريزيم و با قاشق هم مي زنيم تا همه سيبها آغشته به سس بشن...براي حدود نيم ساعت در طيقه وسط فر مي پزيم..تو اين مدت دائم چك مي كنيم كه نسوزن...اگه هم زمان بيشتر احتياج داشت بيشتر تو فر مي ذاريم باشن اما با مراقبت دائمي...وقتي كامل برشته شدن پنير رو روشون ميريزيم و اجازه مي ديم بمونه تا آب شه !
  • leftPublish
  • ۱۰:۵۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    شام ساده و خوشمزههههههههههههههههه


    ورقه هاي ژامبون ..................براي هر نفر 2 عدد

    قارچ خرد شده

    سينه مرغ تكه شده

    ابليمو

    نمك

    زعفران

    پنير پيتزا

    نان باگت

    مخلفات مثل خيار شور و سس مايونز و كاهو ......

    ابتدا سينه مرغ را تكه تكه كرده براي 2تا 3 ساعت در ابليمو و زعفران خيس كرده و نمك ميخوابونيم

    بعد از 2 تا 3 ساعت تكه هاي مرغ را در روغن داغ سرخ كرده (براي اينكه اب نيندازد روغن داغ باشد بهتر است )

    قارچ را هم خرد كرده و در كنار تكه هاي مرغ سخ ميكنيم

    اين دو را با هم مخلوط كرده و كنار ميگذاريم

    يك ورقه ژامبون در تابه ميگذاريم تا حالت سرخ كرده بگيرد در همين حين مقداري از قارچ و مرغ را روي اين ژامبون

    ريخته كمي پنير روي ان ميپاشيم و يك ورقه ديگر ژامبون روي ان ميگذاريم (كمي با پشت قاشق روي ان فشار

    ميدهيم تا با اب شدن پنير دو ورقه ژامبون هم به هم بچسبند )...... بعد ان را به كمك كفگير برميگردانيم تا طرف

    ديگر هم كمي سرخ شود


    غذا حاضررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررره

    هم ميتونيد با نان باگت و خيار شور و سس مايونز و كاهو ساندويچ كنيد

    هم ميتونيد توي بشقاب با همين مخلفات تزيين كنيد و از خودتون سليقه در كنيد ..
  • ۱۰:۵۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    غذاهاي آسان 

    رولت گوشت ساده 
    يك عدد پياز درشت را خرد كرده و سرخ كنيد. يك بسته گوشت به پياز داغ اضافه كنيد و گوشتها رو هم سرخ كنيد. كمي نمك، زردچوبه و سماق به موادتون اضافه كنيد. اگر ادويه گوشت هم داشته باشيد طعم بهتري به مخلوطتون ميده. سه قاشق غذاخوري جعفري تازه خرد شده رو به مخلوط گوشت اضافه كنيد و كمي هم بزنيد. بسته به ذائقه تون كمي سركه اضافه كنيد. 
    در يك قابلمه دو عدد سيب زميني بزرگ را بپزيد و بعد از سرد شدن رنده كنيد. 
    سيب زميني و مواد گوشتي رو با هم تركيب كنيد. 
    چند عدد نان باگت را از وسط نصف كنيد. با استفاده از چاقو خمير وسط باگت رو بيرون بياريد. بعد مخلوطتون رو با استفاده از قاشق داخل نانهاي باگت بريزيد. حواستون باشه كه باگتها رو زياد پر نكنيد چون موقع سرخ كردن مواد از كناره هاي نون بيرون ميريزه و روغنتون زود خراب ميشه. 
    دو طرف باگتهاي پر شده را در روغن داغ سرخ كنيد و كنار بگذاريد تا سرد شود. بعد از سرد شدن هر باگت را با چاقو به برشهاي 2-3 سانتي تقسيم كنيد. 
    غذاي شما آماده است نوش جان

  • ۱۰:۵۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کوکوی مرغ

    طرز تهیه:

    مرغ را پس از تمیز کردن و شستن همراه با یک لیوان آب و کمی نمک و فلفل و یک قاشق پیاز داغ بگذارید کاملا بپزد تا آب آن کاملا کشیده شود و بیش از یکی، دو قاشق بیشتر آب نداشته باشد. مرغ را کنار بگذارید تا سرد شود. سپس تمام پوست و استخوان مرغ را جدا و گوشت مرغ را نگینی کنید، مرغ نباید زیاد خرد شود. 

    تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و خوب مخلوط کنید تا کف کند بعد از آن زعفران ساییده شده را در آب جوش حل کنید، جوش شیرین را هم در کمی آب سرد حل سپس نمک و فلفل و دارچین و دو قاشق باقیمانده پیاز داغ را به مایه تخم مرغ اضافه کنید. 

    تکه های مرغ را در مایه ریخته و خوب هم بزنید. حالا کم کم آماده می شویم برای سرخ کردن، در ماهیتابه به اندازه کافی روغن بریزید و وقتی داغ شد مایه کوکو را در آن بریزید و با پشت قاشق روی آن را صاف و در ماهیتابه را گذاشته و حرارت را کم کنید.

    ایـران و یـونان، كاشفان مرغ!

    مواد لازم:

    مرغ: یک عدد

    تخم مرغ: 10 عدد

    پیاز داغ: سه قاشق سوپ خوری

    جوش شیرین: یک قاشق مرباخوری

    زعفران ساییده: نصف قاشق چای خوری

    نمک و فلفل و دارچین: به انداز کافی

    آبلیمو تازه: یک یا دو قاشق غذاخوری

  • ۱۰:۵۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    خوراک مرغ چشم بلبلی

    طرز تهیه:

    تمام سطح مرغ را به آبلیمو آغشته کنید و با نصف مقدار ادویه کاری پوشش دهید. حتی داخل شکم مرغ را و پس از گذشت حداقل 30 دقیقه بال و پای مرغ را با نخ ببندید و مرغ را سرخ کنید. بعد از آن پیازها را نازک خلال کنید و تفت دهید تا طلایی شوند.

    لوبیای از قبل خیس کرده، مرغ سرخ کرده، باقی مانده ادویه، نمک و فلفل سیاه و یک لیوان آب را به مواد اضافه کنید و با حرارت ملایم به مدت چهار ساعت بپزید، پس از آن خوراک مرغ چشم بلبلی آماده است.

    ایـران و یـونان، كاشفان مرغ!

    مواد اولیه:

    مرغ درسته: یک عدد

    ادویه کاری: یک قاشق غذاخوری

    نمک و فلفل: به مقدار کافی

    دارچین: یک قاشق مرباخوری

    آبلیموی تازه: نصف فنجان

    پیاز متوسط: سه عدد

    لوبیا چشم بلبلی: یک پیمانه

  • ۱۰:۵۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    سمبوسه مرغ

    طرز تهیه:

    پیازها را خرد کنید و کمی تفت دهید تا نرم شود بعد تکه های فیله مرغ را به پیاز اضافه کنید. نمک و فلفل و جعفری خردشده را هم با مواد مخلوط کنید تا طعم شان به خورد هم بروند. آرد، روغن مایع و ماست را مخلوط و کم کمک آب ولرم را تا زمانی که خمیر به دست نچسبد اضافه کنید. بعد در یک سطح آرد پاشیده و خمیر را با وردنه باز کنید و با لیوان گرد قالب بزنید، از مواد در هر قالب کمی گذاشته و لپه های خمیر با چنگال کاملا ببندید تا باز نشود سپس هر دو طرف سمبوسه را سرخ کنید. در ضمن می توانید از خمیرهای آماده هم استفاده کنید.

    ایـران و یـونان، كاشفان مرغ!

    مواد لازم:

    آرد: دو پیمانه

    ماست: دو قاشق سوپ خوری

    پیاز: دو عدد

    فیله مرغ: 300 گرم

    جعفری: یک تا دو قاشق سوپ خور

  • leftPublish
  • ۱۱:۰۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    خوراک مرغ مالزیایی یا همان «چیکن مالزین»

    مرغ یا گوشت که در خانه باشد دیگر نگران وعده غذایی نباشید. با این دو ماده اصلی میتوانید کلی ایده بدهید و بالاخره یک غذای خوشمزه درست کنید. در اینجا از مرغ استفاده کرده ایم و آن را به شکل مالزیایی اش طبخ کرده ایم.

    مواد لازم:

       دسته ران مرغ 2عدد

        شکر قهوه‌ای 2/1 پیمانه

        آب 5 و 4/1 قاشق سوپخوری

       آب لیمو 1 قاشق چایخوری

        خامه صبحانه 100 گرم

        آب جوش 2 پیمانه

       پیاز سرخ شده 4/1 پیمانه

       نمک و فلفل قرمز به میزان لازم

    مواد لازم دورچین 

        کمپوت آناناس 2/1 پیمانه

        پیازچه خرد شده  4/1 پیمانه

       تره خرد شده 3 قاشق سوپخوری

        آب آناناس 8/1 پیمانه

       کنسرو ذرت 4/1 پیمانه

       روغن زیتون 5 قاشق سوپخوری

       فلفل دلمه‌ای رنگی خردشده 4/1 پیمانه

       نمک و فلفل قرمز به میزان لازم

    روش تهیه: 

    1. مرغ‌ها را همراه پیاز سرخ شده اضافه کنید. بگذارید تا با حرارت ملایم 30 الی 45 دقیقه بپزد و سس آن کاملا غلیظ شود. با شکر و آبلیمو و خامه و کمی آب این سس را تهیه کنید. درآخر نمک و فلفل قرمز را اضافه کنید. 

    2. مواد دورچین را به صورت چهارگوش خرد کنید، سپس داخل یک قالب گرد ریخته و قالب‌گیری کنید. ران‌ها را کنار آنها ریخته و روی آنها کمی از سس غلیظ شده بریزید. 

    طرز تهیه دورچین: 

    فلفل دلمه‌ای‌ها را نگینی و تره‌ها را هم خرد کنید. ذرت، پیازچه خرد شده، روغن زیتون، آب آناناس، کمپوت آناناس‌های خرد شده و نمک و فلفل را اضافه و به آرامی با هم مخلوط کنید. از این دورچین  برای زیر مرغ‌ها یا کنار ماهی پخته شده استفاده کنید.

  • ۱۱:۱۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    فلافل_با_نخود_و_عدس_سبز

    فلافل غذایی سالم و خوشمزه است که زمانی کمی برای درست کردنش لازم است 

    مواد لازم 

     نخود 1 پیمانه

     عدس  1 پیمانه

    جعفری خرد شده 1/2 پیمانه

    گشنیز خرد شده 1/2 پیمانه

    پیازچه خرد شده 1/4 پیمانه

    سیر 3 حبه

    پیاز سفید کوچک 1 عدد

    نمک 2 قاشق غذا خوری

    زیره سبز 2 قاشق چای خوری

    انبه پودر شده 2 قاشق غذا خوری

    جوش شیرین 1 قاشق غذا خوری

    جوش شیرین : 1 قاشق غذا خوری با کنجد برای هر پیمانه از موادی که درست میکنم.

    طرز تهیه فلافل با نخود و عدس سبز :

    نخود و عدس را به صورت جداگانه خیس کرده من نخود را دو شب و عدس را یک شب خیس کردم بعد از آبکشی کردن نخود و عدس را در چرخ گوشت یا غذاساز ریخته و چرخ می کنیم.

    من در چرخ گوشت ریختم بعد تمام سبزیجات را نیز اضافه کردم تا آن ها کاملا چرخ شده و به صورت سس روی مواد نخود و عدس ریخته شد.

    بعد سیر خیلی ریز رنده کردم به همراه تمام ادویه جات اضافه کرد و مخلوط کردم با این مخلوط حدود 8 پیمانه مخلوط فلافل بدست می آید که برای هر پیمانه موقع سرخ کردن 1 قاشق چای خوری جوش شیرین و 1 قاشق چای خوری کنجد به مواد اضافه و مدت نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم .

    بقیه مواد را بسته بندی کرده در فریزر نگهداری کنید.

    فلافل را در قالب مخصوص فلافل ریخته و در روغن داغ سرخ می کنیم برای هر کدام 2-3 دقیقه کافی است .

    همراه با سس انبه نوش جان

    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۲:۴۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    elham khajoi
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست

    کوفته مرغ با قارچ

    مواد لازم

    سینه مرغ (بدون استخوان) 500 گرم
    نمک و دانه فلفل سیاه به مقدار لازم
    جعفری (پاک و ریز خردشده) 30 گرم
    آرد گندم 6 قاشق سوپ‌خوری
    تخم مرغ 1 عدد
    قارچ (ورقه‌ای خردشده) 10 تا 12 عدد
    آب لیموترش تازه 1 قاشق سوپ‌خوری
    کره (ذوب‌شده) 3 قاشق سوپ‌خوری
    روغن مایع به مقدار لازم
    رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ‌خوری
    استاک مرغ  2 پیمانه

    طرز تهیه

    1. سینه مرغ را با کمی نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید سپس در قابلمه ای حاوی آب جوش، روی حرارت زیاد، قرار دهید تا به مدت 45 دقیقه بپزد. پس از این مدت، آن را در آبکش بریزید و به صورت ریز خرد کنید؛
    2. در ظرفی، مرغ، جعفری و نیمی از آرد را بریزید و کمی ورز دهید. تخم مرغ را به آن بیافزایید و با دست کاملاً ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند سپس آن را به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید تا مایه کوفته آماده شود؛
    3. در این فاصله، قارچ را به آب لیموترش تازه آغشته کنید سپس در تابه ای حاوی مقداری کره و روغنِ داغ، قارچ را تفت دهید تا آبِ قارچ کاملاً کشیده شود سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید؛
    4. در قابلمه ای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، رب گوجه فرنگی را تفت دهید تا خوش رنگ شود سپس استاک را به آن بیافزایید و حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید؛
    5. کفِ دستتان را کمی با روغن مایع چرب کنید. از مایه آماده شده به اندازه گردو بردارید و در دست به شکل گرد فُرم دهید. کوفته ها را به بقیه آرد آغشته کنید و یکی یکی، به قابلمه حاوی استاکِ در حال جوش اضافه کنید. پس از 10 دقیقه، حرارت را ملایم کنید و در قابلمه را بگذارید تا کوفته ها بهمدت 30 دقیقه بپزند؛
    6. پس از این مدت، قارچ را به قابلمه بیافزایید سپس کوفته ها را به همراه آبِ آن در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.

    نکته

    در صورت عدم دسترسی به استاک مرغ، می‌توانید از همان مقدار آب، به‌همراه 1/2 قرص عصاره مرغ استفاده کنید.

    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۲:۵۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    خوراک_نخود_قارچ

    مواد لازم برای 4 نفر:

     

    3 پیمانه نخود پخته

    4 پیمانه قارچ ورقه‌ای خردشده

    2 ق س روغن‌زیتون

    1 ق چ زیره سبز

    1 ق چ زردچوبه

    2  /1 ق چ فلفل تند

    2 حبه سیر رنده شده

    1 عدد پیاز خردشده

    4 /1 ق چ فلفل هندی

    1 ق س رب گوجه‌فرنگی

    به میزان لازم نمک

    مقداری جعفری یا گشنیز تازه برای تزیین

    طرز تهیه:

    1.  تابه مناسب را روی حرارت قرار داده و کمی روغن زیتون در آن بریزید، سپس زیره،زردچوبه و فلفل تند را داخل آن به مدت 30 ثانیه تفت دهید. حالا سیر را اضافه کرده و آن را هم به مدت 30 ثانیه تفت دهید تا نرم شده و رنگش کمی عوض شود. در این زمان پیاز را اضافه کنید و آنها را هم به مدت 1 تا 2 دقیقه دیگر تفت دهید.

    2. در این زمان باید نخود و سپس قارچ را به مواد اضافه کنید و آنها را خوب با مواد دیگر به مدت 15 دقیقه تفت دهید تا آب قارچ بیرون بیاید. حال رب گوجه‌فرنگی را هم اضافه کنید و خوب مواد را باهم مخلوط‌کنید. کمی هم نمک به مواد اضافه کنید و صبر کنید تا خوراک خوب جا بیفتد.

    3. خوراک را در ظرف مورد نظرتان بریزید، آن را با مقداری گشنیز یا جعفری خردشده تزیین کرده و همراه با نان یا برنج سرو کنید.

    اگر دوست دارید خوراک ترش مزه شود، یک قاشق آبلیمو اضافه کنید

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۳:۰۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    لازانیا_با_گوشت_چرخ_کرده

    مواد لازم :

    لازانیا 1 بسته

    گوشت چرخ کرده 300 گرم 

    پیاز 2 عدد

    پیازچه 1 عدد

    سیر  3 حبه

    فلفل دلمه ای 1 عدد

    هویج 2 عدد

    جعفری خرد شده 1 فنجان

    رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

    پنیر پیتزا به مقدار لازم

    نمک و فلفل به مقدارلازم 

    طرز تهيه  : درون قابلمه ای بزرگ اب ، کمی روغن و نمک اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید ، پس از جوش امدن اب ورقه های لازانیا را تک تک درون اب در حال جوشیدن بیندازید و پس از 5 تا 10 دقیقه ( طبق دستور روی بسته بندی ) لازانیاها را با آب سرد ابکشی کنید.

    آماده سازی مواد داخل لازانیا : پیاز و سیر را خرد کنید ، درون ماهی تابه روغن بریزید سپس پیاز و سیر خرد شده را بهمراه نمک و فلفل اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند ، پس از نرم شدن سیر و پیاز باید گوشت چرخ کرده و هویج رنده شده را اضافه کنید.

    با حرارت متوسط مجدد تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی بپزد ، پس از تغییر رنگ گوشت پیازچه ، فلفل دلمه ای خرد شده و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید ، در آخر نیز جعفری خرد شده را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

    کف ظرف پیرکس را با کمی روغن یا کره چرب کنید ، یک لایه ورقه لازانیا کف ظرف بچینید ، مقداری از مخلوط گوشت روی لایه لازانیا قرار دهید ؛ روی گوشت ها مقداری سس سفید مخصوص لازانیا که اماده کرده اید بریزید و مقداری  پیتزا روی سس سفید بپاشید ، لایه بعدی لازانیا قرار دهید و … ( این کار را لایه لایه تا تمام شدن مواد انجام دهید ) ، لایه اخر نیز سس سفید فراوان و پنیر پیتزا بپاشید.

    ظرف پیرکس پر شده از مواد را درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کرده اید به مدت 20 – 30 دقیقه قرار دهید ، پس از پخته شدن لازانیا و اب شدن لایه های پنیر میتوانید شعله بالایی فر را برای 2 دقیقه روشن کنید تا روی پنیرها طلایی شود ، لازانیا اماده سرو است.نوش جان مهنازبانو 

    نکته ها : می توانید بجای جعفری خرد شده از 1 قاشق چایخوری پودر آویشن استفاده کنید ، استفاده از پیازچه اختیاری می باشد و می توانید آن را حذف کنید ، بجای رب گوجه فرنگی نیز می توانید 2 عدد گوجه نگینی خرد شده اضافه کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۳:۱۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    قارچ_سوخاری 

    قارچ سوخاری فلورانسی ( ایتالیا )

     

    مواد لازم

    • یک بسته نیم کیلویی قارچ 

    • نیم پیمانه آرد سوخاری 

    • یک عدد تخم مرغ 

    • یک قاشق غذاخوری شیر 

    • نیم قاشق چای خوری نمک 

    • روغن زیتون 

    دستورالعمل تهیه

    قارچ ها را به خوبی شسته و می گذاریم خشک شوند و در آرد می غلتانیم. 

    تخم مرغ را به آرامی زده و شیر و نمک را به آن افزوده و بهم می زنیم. 

    قارچ های پوشیده از آرد را در مخلوط شیر و تخم مرغ می گذاریم و در روغن زیتون داغ شده در ماهیتابه سرخ می کنیم تا رنگ آن ها قهوه ای شود، قارچ ها را داغ سرو کنید. 

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۴:۲۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    بيف_استراگانف  

    گوشت گوساله رو بصورت نوارى و باريك برش ميدهيم .پياز رو بصورت خلالى خرد كرده و داخل ماهيتابه تفت ميدهيم .گوشت رو به پياز افزوده و كمى تفت ميدهيم تا رنگ گوشت تغيير كند سپس مقدار كمى آب ولرم افزوده و با حرارت ملايم اجازه ميدهيم گوشت بپزد تقريبا ٤٥ دقيقه تايم كافيست . قارچ رو پس از شستشو خردكرده و داخل كره تفت ميدهيم . .

    .

    .

    سس بشامل (سس سفيد ) : مقدارى كره رو داخل يك قابلمه ى كوچك ذوب كرده و مقدارى آرد به اون اضافه ميكنيم و مقدارى تفت ميدهيم و سپس شير افزوده و مرتب هم ميزنيم تا كرمى شود مقدار كمى نمك و فلفل هم به سس اضافه ميكنيم . .

    .

    .

    در اواخر پخت گوشت مقدارى نمك و فلفل اضافه ميكنيم وبعد از پخت گوشت ،وتبخير شدن آب غذا ،قارچ رو و سپس سس بشامل رو افزوده و كاملا مخلوط ميكنيم و از روى حرارت برداشته و مقدارى خامه اضافه كرده و داخل ظرف مورد نظر سرو نموده و با سيب زمينى خلالى يا چيپس ديزايين ميكنيم .

    .

    .

    .

    من ابتدا سيب زمينى رو با رنده خلالى بلند رشته رشته كردم و بمدت نيم ساعت داخل آب گذاشتم و سپس آبكش كرده و خشك كردم و داخل قابلمه ى كوچك روغن ريخته و بعد از داغ شدن روغن ،سيب زمينى رو ريختم و هم نزدم تا يك تكه (بصورت بشقاب ) بشه و بعد از طلايى شدن از روغن خارج كرده روى دستمال آشپزخونه گذاشتم تا روغن اضافى جذب دستمال بشه و بعد داخل بشقاب گذاشتم و روش بيف استراگانف ريختم 

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۴:۲۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    فیله_مرغ_سوخاری_با_سس_تایلندی

    مواد لازم: برای 7 نفر

    سینه مرغ : 700 گرم

    آرد برنج : 90 گرم (½ پیمانه)

    آرد ساده : 75 گرم (½ پیمانه)

    آب لیموترش تازه : ¼ پیمانه

    سفیده تخم مرغ : 2 عدد

    نمک : 3 قاشق مرباخوری

    ادویه مخلوط : 3 قاشق مرباخوری

    فلفل سیاه تازه آسیاب شده : 3 قاشق مرباخوری

    شکر قهوه ای : ½ 1 قاشق غذاخوری

    سس گوجه چیلی : 2 قاشق غذاخوری

    سس سویا : یک قاشق غذاخوری

    روغن گیاهی : برای سرخ کردن مرغ

    کاهو : به میزان دلخواه برای سرو

    پیازچه : به میزان دلخواه برای سرو

    فلفل قرمز تازه : به میزان دلخواه برای سرو

    طرز تهيه:

    فیله های مرغ سوخاری را روی برگ های کاهو بچینید و با سس چیلی تایلندی و چند برش لیمو سرو کنید.

    ادویه مخلوطی که در دستور اصلی استفاده می‌شود نوعی ادویه مخلوط چینی(Chinese five spice) است که ترکیبی از تخم گشنیز، میخک، دارچین، فلفل، تخم رازیانه می‌باشد.

    با استفاده از یک چاقوی تیز سینه مرغ‌ را به صورت نوارهایی با ضخامت 5 میلی متر برش دهید.

    سفیده تخم مرغ را در کاسه ای بزرگ بریزید و با چنگال خوب هم بزنید تا کف کند.

    فیله‌های مرغ‌ را به سفیده اضافه کنید و خوب بغلتانید.

    در کاسه‌ای بزرگ آرد برنج و گندم، نمک، ادویه مخلوط و فلفل را با هم مخلوط کنید.

    برای درست کردن سس تایلندی آب لیمو، شکر (اگر شکر قهوه‌ای نداشتید از 1 قاشق غذاخوری شکر سفید استفاده کنید)، سس گوجه چیلی و سس سویا را سریع با هم بزنید.

    روغن را در تابه ای بزرگ روی شعله متوسط داغ کنید (روغن وقتی آماده است که اگر یک تکه نان در آن بیندازید در عرض 15 ثانیه طلایی شود و به سطح بیاید).

    مرغ ها را کم کم به مخلوط آرد اضافه کنید و بغلتانید تا آرد همه جای آنها را بپوشاند. آرد اضافی را از روی تکه‌های مرغ بگیرید.

    به اندازه ظرفیت تابه، در تابه پر از روغن برای 1 تا 2 دقیقه سرخ کنید تا به رنگ طلایی در بیایند و کامل بپزند.

    بعد از سرخ شدن، آنها را به بشقابی که روی آن حوله کاغذی قرار داده اید منتقل کنید. باقی مرغ‌ها را نیز به همین ترتیب سرخ کنید و بین هر دسته دوباره روغن را داغ کنید.

    کاهو را روی دیس سرو غذا بچینید و روی آن مرغ‌‌ها را قرار دهید. پیازچه ها را باریک خرد کنید و روی مرغ‌ها بریزید.

    فلفل قرمز تازه را که دانه‌های آن را در آورده و ریز خرد کرده اید روی مرغ‌ها بپاشید.

    سپس غذا را با سس تایلندى سرو کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۴:۲۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهیه  کوفته  تبریزی

    مواد لازم  برای  2نفر :

    گوشت ران گوسفندی با مقدار کمی چربی ۲۰۰ گرم

    لپه ۵۰ گرم

    برنج ۲۰ گرم

    تره ومرزه

    20گرم     

    زردچوبه وفلفل ونمک به اندازه دلخواه      دوعدد پیاز متوسط ومقداری رب گوجه

    مواد داخل کوفته بنا به دلخواه

    گردو

     زرشک

    آلو

     آلوچه

    تخم مرغ  

     طرز تهیه:لپه را میپزیم تا کاملا آبشو بکشه  وبرنج را نیم  پز میکنیم وباید سرد باشد  سبزی را هم خرد میکنیم  بعد گوشت ویک  پیاز ولپه را باید چندین بار چرخ کنیم اگر از هاون برقی استفاده کنیم که خیلی خوب است بعد از چرخ کردن در ظرف مناسبی  مایع گوشت ولپه وبرنج وسبزی وادویه ها را با هم مخلوط میکنیم  وخوب ورز میدهیم  اگر خواستیم مطمن بشویم  که کوفته وا نره بهتر است یک تخم مرغ خام به مایع اضافه کنیم  در این مرحله مایع را کنار می گذاریم   یکی از پیاز ها را طلایی میکنیم ونمک ورب  بهش اضافه کرده ودو لیوان آب  میریزیم باید جوش بیاد بعد از جوش آمدن  شعله کم میکنیم وحالا مایع را مثل توپ گرد کرده وسط ان را باز میکنیم مواد ی که دوست داریم درونش میگذاریم  دوباره بصورت گرد در می اوریم   وارد آب میکنیم  مهم اینه که شعله راکم وقابلمه بدون در باشد وقتی مطمن شدیم کوفته خودشو گرفته در ظرف را نیم باز میگذاریم وبعد از سه ربع تا یک ساعت  آماده سرو میباشد.

    شام چی درست کنیم؟

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان