خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۷:۵۹   ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کوکوی سیب زمینی

    سیب زمینی 5 عدد  .  پیاز 1 عدد  .  تخم مرغ 2 عدد  .  فلفل قرمز خرد شده 1/4 قاشق چایخوری

    برگ گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری  .  زیره سبز 1 قاشق چایخوری  .  نمک مقدار لازم

     

    طرز تهیه :

     سیب زمینی ها را بپزید و پوست بکنید سپس سیب زمینی ها را خوب بکوبید یا چرخ کنید تا نرم و یکدست شوند.

    دانه های زیره سبز را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید و تفت دهید تا بوی زیره بلند شود ( دقت کنید زیره نسوزد ) سپس زیره بو داده ، برگ گشنیز خرد شده ، فلفل قرمز خرد شده ، پیاز خرد شده و مقداری نمک را به سیب زمینی اضافه و خوب مخلوط کنید.

    تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال بزنید تا یکدست شود ، داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود ، از مایه سیب زمینی مقداری بردارید و با دست به شکل گرد حالت دهید و داخل تخم مرغ بزنید سپس در روغن داغ بیندازید تا سرخ شود.

    پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و طلایی شود ، تمام سیب زمینی ها را به همین صورت آماده کنید سپس در ظرف بریزید و همراه با نان و ترشی تند سرو کنید.

    ❤️ نوروز امسال با دستپخت خودت پذیرایی کن

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۰۳   ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    روش تهیه میتلف بدون تخم مرغ

    خمیرمان را هم به مایه گوشت افزوده خوب ورز داده مخلوط میکنیم.

    مواد تشکیل دهنده : 

    گوشت چرخ کرده : 500 گرم

    کرفس : 3 ساقه

    آرد سوخاری : 1/2 پیمانه

    شیر : 1 پیمانه

    پیاز بزرگ :2 عدد

    سبزی معطر ریز خرد شده : 1 پیمانه ( نعناع، مرزه و ترخون )

    نمک ،فلفل ،زرد چوبه : به مقدار لازم 

    رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری

    روغن مایع : به مقدار لازم

    متن دستور آشپزی :

     پیاز ها را خرد کرده در روغن تفت میدهیم.

    سپس از روغن خارج کرده روی دستمال کاغذی میگذاریم تا روغنشان گرفته شود .

    کرفس ها راریز خرد کرده در روغن تفت میدهیم .

    آنها را هم خارج کرده روغنشان  را میگیریم  و روی پیاز ها میریزیم .

    در کاسه ای کوچک  شیر را با آرد سوخاری مخلوط می کنیم تا خمیر نرم و یکدستی حاصل آید .

    گوشت چرخ کرده رابه کاسه حاوی پیاز داغ و کرفس افزوده ،خوب ورز میدهیم .

    خمیرمان را  هم  به مایه گوشت افزوده  خوب ورز داده مخلوط میکنیم.

    سبزی های معطر و ادویه ها را نیز افزوده ، ورز میدهیم تا کاملا ً مخلوط شوند .

    مایه  را در قالب فر چرب (10*30سسانتیمتر) ریخته ، یکنواخت پهن می کنیم .

    رب را با کمی روغن مخلوط کرده روی مایه گوشت مالیده در ظرف را با فویل  (کاغذ آلومینیومی ) می پوشانیم .

    در فرگرم   180 درجه به مدت یکساعت میپزیم .

    میتلف را از قالب درآورده ، برش عرضی می دهیم و در ظرف فر چیده با سبزیجات بطرز زیبایی تزیین وسرو می کنیم.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۲۰:۲۵   ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    #رولت مرغ و قارچ پنیری

    سینه مرغ کامل 2 عدد . قارچ خرد شده 1 لیوان . فلفل دلمه ای 1 عدد

    پیاز 2 عدد . سیر 3 حبه . پنیر پیتزا رنده شده مقدار لازم . نمک و فلفل مقدار لازم

    رولت مرغ و سبزیجات

    طرز تهیه : هر سینه مرغ را از طول به 3 قسمت برش بزنید و هر قسمت را کمی بکوبید تا نرم و پهن شود ( 2 سینه کامل میشود 6 سینه نازک ).

    داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و پس از اینکه داغ شد پیازهای خرد شده و سیرهای رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلایی شوند سپس قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا مواد نرم شده و آب اضافی غذا کشیده شود ، پس از پخت کناری قرار دهید تاسرد شود.

    رولت مرغ و سبزیجات

    روی سطح کار را کمی مرطوب کنید سپس سینه های مرغرا روی سطح کار قرار دهید و روی آنها نمک و فلفل بپاشید.

     

    مقداری از مخلوط قارچی که سرد شده است روی سینه مرغ قرار دهید و روی آن مقداری پنیر پیتزا بپاشید سپس سینه مرغ را رول کنید و با خلال چوبی در جای خود محکم نمایید ، به همین صورت تمام رول های مرغ را آماده کنید و بپیچید.

    رولت مرغ و سبزیجات

    داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس رول های مرغ را داخل روغن داغ قرار دهید تا برشته و طلایی شوند ، پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و طلایی شود ( نیازی نیست روغن زیاد بریزید ).

    پس از اینکه رول ها سرخ شدند داخل ظرف بریزید و با سس و سالاد دلخواه رولت های مرغ را سرو کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۱:۰۵   ۱۳۹۴/۱۲/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    طرز تهیه بروکلی با پنیر پارمیسان

    کلم بروکلی با پنیر پارمیسان را داخل فویل تهیه می کنیم

    مواد لازم برای بروکلی با پنیر پارمیسان :

     کلم بروکلی خرد شده ۱ عدد

     آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری

     روغن زیتون  ۱ قاشق غذاخوری

     نمک  نصف قاشق چایخوری

    فلفل یک چهارم قاشق چایخوری

    پنیر پارمیسان رنده شده ۳ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه بروکلی با پنیر پارمیسان :

    گاز یا باربیکیو یا گریل را با حرارت متوسط گرم کنید. مقداری فویل برداشته و آن را به تکه های سی سانتیمتری ببرید. نیمی از بروکلی ها را در مرکز یک تکه فویل گذاشته و روی آن آبلیمو، روغن زیتون، نمک و فلفل بریزید.

    دو لبه ی فویل را به سمت بالا آورده و آن را ببندید، دو سانتیمتر از آن را تا کرده تا خوب بسته شوند. داخل فویل کمی فضا ایجاد کنید تا حرارت داخل آن چرخش داشته باشد. حالا بقیه قسمت های باز را تا کنید.

    فویل های آماده شده را روی گریل و در حرارت غیر مستقیم گذاشته و درب آن را بگذارید. ۱۵ تا ۲۵ دقیقه صبر کنید. حالا به دقت پاکت های فویل را باز کرده و روی بروکلی ها پنیر پارمیسان پاشیده و فورا سرو کنید.

  • ۲۲:۴۸   ۱۳۹۵/۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کباب_تابه_ای_با_لپه

     مواد لازم :

    گوشت چرخ کرده= 250 گرم 

    لپه پخته شده= 150 گرم 

    مرزه خردشده =80 گرم 

    آرد نخودچی= دو قاشق سوپخوری 

    روغن مایع= 100 گرم 

    تخم مرغ= یک عدد 

    نمک و فلفل به میزان لازم 

    زردچوبه یک قاشق چایخوری

    طرز تهیه:

    لپه پخته شده را پس از سرد شدن با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید، تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را افزوده و با دست ورز دهید. تمام مواد را چرخ کرده تا لپه و گوشت به خورد هم برود سپس سبزی خرد شده را اضافه و مخلوط کنید. به اندازه نارنگی برداشته و در کف دست گرد کرده و همانند شامی صاف و در روغن دو طرف آن را سرخ کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • ۲۲:۵۰   ۱۳۹۵/۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    بورک_سیگاری_با_پنیر_و_جعفری

    ✍مواد لازم برای 4 نفر:

    تخم مرغ رنده شده 300 گرم

    جعفری 200 گرم

    پیازچه 100 گرم

    کره 25 گرم

    خمیر یوفکا به تعداد لازم

    نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

    روغن برای سرخ کردن

    🍜طرز تهیه:

    1. ابتدا جعفری را بشویید، سپس آن را در سبدی بریزید تا کاملا خشک شود. بعد آن را ریز خرد کنید.پیازچه ها را هم بعد از پاک کردن و شستن ریز خرد کنید. حالا در یک ظرف مناسب تخم مرغ،پیازچه خرد شده ، کره و جعفری خرد شده را بریزید و بعد از ریختن نمک و فلفل با هم خوب مخلوط کنید.

    2. خمیر یوفکا را به شکل مثلث های بزرگ برش دهید و آنها را روی یک سطح مناسب قرار دهید. با دست کمی سطح خمیر را خیس کنید. تقریبا در انتهای قسمت مثلثی خمیر ها به صورت افقی به اندازه 1 ق س از مخلوط تخم مرغ،پیازچه و جعفری بریزید. حالا گوشه های خمیر را روی مواد بگذارید، سپس لبه پایینی خمیر را روی مواد بگذارید و آنها را لوله کنید. هر تعداد که می شود بورک ها را به همین شکل آماده کنید.

    3. تابه مناسبی را روی حرارت قرار دهید و داخل آن روغن بریزید؛ طوری که بورک ها کاملا داخل آن سرخ شوند. وقتی روغن کاملا داغ شد، بورک ها را داخل آن قرار دهید و تمامی سطح آنها را سرخ کنید. سعی کنید تمامی سطح بورک ها خوب سرخ شود.دقت کنید که مرتب آنها را جابه جا کنید تا نسوزند.

    4. بعد از اینکه بورک ها سرخ شدند، آنها را از تابه در آورید و در سطح مشبکی قرار دهید تا روغن اضافی آنها کاملا گرفته شود، سپس در ظرف مخصوصی که برای سرو کردن آماده کرده اید بریزید وسرو کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۳۴   ۱۳۹۵/۱/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کوکوی سبزیجات (رژیمی)😋

    ✍مواد اولیه : برای 4 نفر

    فلفل دلمه ای (میتوان برای زیبایی از رنگ های مختلف فلفل دلمه استفاده کرد.) 1/3 پیمانه

    نخودفرنگی 1/2 پیمانه

    ذرت 1/2 پیمانه

    هویج 1 پیمانه

    قارچ 1/2 پیمانه

    سیب زمینی 1 عدد

    گل کلم ا پیمانه

    آرد 2 قاشق غذاخوری

    تخم مرغ 5 عدد

    بیکینگ پور 1 قاشق چایخوری

    نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه

    کوکوی سبزیجات غذایی سالم است و برای افرادی که گوشت و مرغ نمی خورند این کوکو با موادی که درونش است گزینه مناسب و بسیار خوشمزه ای است.

    🍜 طرزتهیه :

    گل کلم ، هویج و نخود فرنگی و ذرت رو بخارپز میکنیم سپس خیلی ریز خورد میکنیم.سیب زمینی را رنده کرده و با آب شسته تا تمام نشاسته آن برود فلفل دلمه را نیز ریز خورد کرده و همه ی مواد را با هم خوب مخلوط میکنیم.

    سپس تخم مرغها را زده و به مخلوط اضافه و بعد آرد میریزیم نمک و فلفل و بیکینگ پودر را میزنیم.ماهیتابه را با کمی روغن داغ کرده مایه را ریخته در ماهیتابه را گذاشته و بعد از اینکه زیر کوکو پخت طرف دیگر کوکو را میپزیم تا سرخ شود.

    البته این کوکو را هم می شود کاملا در فر هم پخت یعنی قالب را کمی چرب کرده و در فر قرار دهید.

  • ۱۸:۳۵   ۱۳۹۵/۱/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

     کوفته کباب

    ✍مواد اولیه : برای 4 نفر

    گوشت (چرخ شده و گوسفندی) نیم كیلو

    نان (فرانسوی) 2برش

    گشنیز (ساطوری شده) 2قاشق سوپخوری

    سیر (ساطوری شده) 5حبه

    پیاز 1عدد

    لیمو ترش (ریز) 1عدد

    زیره (پودر) 1قاشق چایخوری

    فلفل قرمز 1قاشق چایخوری

    زردچوبه نصف قاشق چایخوری

    دارچین نصف قاشق چایخوری

    تخم مرغ 1عدد

    🍜طرز تهیه :

    ابتدا در ظرفی مناسب گوشت چرخ كرده را با ادویه خوب ورز میدهیم تا ادویه تماما به خورد گوشت رود.سپس دو برش نان فرانسوی را پودر كرده و كاملا ریز میكنیم تا به شكل آرد مانند در آید و آن را به همراه تخم مرغ و سایر مواد به گوشت اضافه میكنیم پیاز را رنده زده و آب آن را گرفته و به كوفته اضافه میكنیم و اگر كوفته چسبندگی لازم را پیدا نكرد كمی بیشتر تخم مرغ اضافه میكنیم.در تابه ای مناسب مقداری روغن داغ میكنیم و مواد را به هشت قسمت تقسیم كرده و آن را به شكل كوفته یا كتلت در می آوریم و در ظرف میچینیم تا بپزد و چند بار آنها را پشت و رو میكنیم تا خوب سرخ شوند.

    🚦 نكات:

    1)این كوفته سس ندارد ولی اگر دوست دارید كمی سس قرمز تند با آن سرو كنید.

    2)بهتر است چند حلقه فلفل دلمه ای همراه كوفته سرخ كنید و با غذا سرو كنید.

    3)اگر مقداری آبلیمو به مواد این كوفته كباب اضافه كنید خوشمزه تر میشود.

  • ۱۸:۴۴   ۱۳۹۵/۱/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

     نان پنیری خانگی

    ✍مواد اولیه :

    آب گرم 4 /1 پیمانه

    شیر گرم 4 /3 پیمانه

    تخم مرغ 1عدد

    کره نرم شده 4 /1 پیمانه

    شکر 2 ق س

    نمک 1 ق چ

    آرد 2 /1و 3 پیمانه

    مایه خمیر 2 ق س

    پودر هل 4 /1 ق چ

    شیر (مواد لازم برای روی نان) 4 /1 پیمانه

    پنیر پارمسان رنده شده (مواد لازم داخل نان) 1 پیمانه

    جعفری یا نعنای خرد شده 4 /1 پیمانه

    نان پنیری در واقع یک نان شکم پر است که برای تهیه مواد داخل آن، می توانید از مواد متفاوتی که در منزل دارید استفاده کنید. ولی پنیر حتما باید در دستور تهیه این نان باشد. این نان به خاطر شکل زیبا و طعم بی نظیرش یکی از نان های پرطرفدار محسوب می شود. 

    🍜طرز تهیه:

    در یک ظرف مناسب تخم مرغ را با آب گرم، شیر گرم، شکر، کره و مایه خمیر مخلوط کرده و خوب هم بزنید، سپس آن را به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید. در یک ظرف دیگر آرد را با نمک و پودر هل مخلوط کنید. مخلوط تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا خمیر نان حاصل شود. در صورت نیاز آن را با کمک دست ورز دهید. خمیر را داخل یک ظرفی که آن را کمی چرب کرده اید قرار دهید و سپس در یک جای گرم بگذارید تا حجمش دو برابر شود. خمیر را روی یک سطح آغشته به آرد پهن کنید. پنیر را با جعفری یا نعنا مخلوط کنید، سپس آن را روی خمیر پخش کنید. خمیر را به صورت لوله ای رول کنید، سپس دو طرف آن را به هم وصل کنید تا شبیه یک دایره تو خالی شود.

    به کمک قیچی برش هایی روی خمیر ایجاد کنید. هر کدام از برش ها را حدود 90 درجه بچرخوانید. روی نان را با برس، شیر بمالید و سپس 15 دقیقه به آن استراحت دهید. فر را با دمای 250 درجه سانتی گراد روشن کنید. نان را به مدت 5 دقیقه داخل فر قرار دهید. حرارت فر را تا 200 درجه کاهش دهید و نان را به مدت 20-15 دقیقه دیگر بگذارید داخل فر بماند تا روی نان طلایی شود. 

  • ۱۸:۴۵   ۱۳۹۵/۱/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    طرز تهیه نان فرفره ای پنیری فلفلی 

    :مواد اولیه برای 6 نفر: خمیر پفکی 1 ورقه (ورقه ای، یخ زدایی شده) تخم مرغ 1 عدد آب 1 قاشق سوپخوری فلفل قرمز نصف فنجان - 92 گرم (خرد شده، بریانی شده) پنیر 1/2 فنجان (پنیر سیر و سبزجات) پنیر پارمزان 1/4 فنجان (ریز رنده شده) جعفری 2 قاشق سوپخوری (خرد شده)

    ما به جای اینکه خودمان در خانه خمیر درست کنیم از خمیر پفکی ورقه ای آماده استفاده کردیم. ورقه ی خمیر بایستی قبل از استفاده یخ زدایی شود. پس یا از شب قبل آن را در یخچال قرار دهید و یا 40 تا 50 دقیقه در دمای اتاق بگذارید تا یخ زدایی شود. آزاد هستید تا از پنیر قابل پخش کردن و مواد دلخواه خود به جای فلفل استفاده کنید. بیکن پخته و خرد شده، گوشت ران نمک زده، بوقلمون، سوسیس یا سبزیجات دیگر هم جواب می دهند. طرز تهیه: 1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) داغ کنید. تخم مرغ و آب را در یک کاسه ی کوچک با چنگال یا همزن بزنید. 2. سطح کار خودتان را کمی آرد پاشی کنید. تای ورقه ی خمیر را باز کنید سپس کمی روی آن آرد بپاشید. با یک وردنه کمی پهن کنید تا چین های خمیر باز شوند. لازم نیست ورقه ی خمیر را بزرگتر کنید. 3. روی خمیر جلای تخم مرغی بمالید. نصف فنجان پنیر سبزیجات و سیر را به طور یکدست روی خمیر بمالید سپس فلفل های خرد شده، پنیر پارمزان و جعفری را روی آن بپاشید. 4. از لبه ی نزدیک به خودتان شروع کنید و خمیر را مانند رول ژله لوله کنید. به شکل 20 تکه به عرض 1 سانتی متر برش دهید. یک چاقوی نان بری دندانه دار برای این کار مناسب است. 5. برش ها را داخل سینی فر قرار دهید. سپس روی آنها را کمی جلای تخم مرغی بمالید. 6. 14 تا 18 دقیقه تا زمانی که قهوه ای طلایی روشن شوند در فر بپزید. گرم یا در دمای اتاق سرو کنید.

  • leftPublish
  • ۱۸:۴۷   ۱۳۹۵/۱/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    رول مرغ با نان لواش (بسیار خوشمزه)

    ✍مواد اولیه :

    نان ترتیلا یا نان لواش (بسته به اندازه ی نون فرق داره) به میزان نیاز

    جعفری خرد شده 1/2 پیمانه

    پیازچه خرد شده 4تا

    سیر رنده شده 1 ق چ

    گوجه فرنگی و فلفل سبز (خردشده) 1 پیمانه

    پنیر چدار رنده شده 1و 1/2 پیمانه

    سینه مرغ (ریش ریش شده) 2 پیمانه

    پنیر خامه ای 250 گرم

    نمک فلفل به میزان نیاز

    🍜 طرزتهیه :

    1-همه مواد رو باهم مخلوط کنید. 

    2.نونا رو باز کنید از مواد داخلش قرار بدید و رولش کنید. 

    3-بگذارید یخچال با خودشو بگیره و بعد با چاقوی تیز برش بزنید. 

  • ۱۸:۵۵   ۱۳۹۵/۱/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    شنیسل مرغ خوشمزه😋

    ✍مواد اولیه :

    آرد سفید 1 پیمانه

    روغن مایع 2ق.غ

    تخم مرغ 3عدد

    فلفل و نمک به میزان لازم

    پودر سوخاری 1پیمانه

    سینه مرغ کامل 2عدد

    پیاز خرد شده 2عدد

    🍜 طرزتهیه :

    ابتدا سینه مرغ را به صورت عمودی برش دهید و نیم ساعت داخل نمک و فلفل و پیاز قرار دهید.سپس داخل تابه روغن ریخته و بگذاری داغ شود.سپس تخم مرغ را در ظرفی شکسته و خوب بزنید

    سپس فیله های مرغ را به آرد ساده آغشته کرده و بعد داخل تخم مرغ زده شده فرو کرده و بعد داخل آرد سوخاری بغلتانید (برای خوشمزه تر شدن شنیسل مقداری زعفران پودری به آرد سوخاری اضافه کنید)و در تابه داخل روغن داغ بگذارید .یک طرف که برشته شد طرف دیگر را سرخ کنید. در آخر آن را با جعفری و گوجه فرنگی تزیین کرده سرو نمایید. 

  • ۱۸:۵۶   ۱۳۹۵/۱/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    بورانی اسفناج😋

    ✍مواد اولیه : برای 4 نفر

    سیر 3 حبه

    فلفل به میزان لازم

    نمک به میزان لازم

    اسفناج 1کیلو

    ماست یک لیوان

    روغن 2قاشق سوپحوری

    بورانی غذایی سادهو بسیار خوشمزه است.این غذا اصالتا متعلق به نواحی شمالی کشور است اما کمتر کسی را میتوان یافت که آن را امتحان نکرده باشد.این غذای لذیذ هم میتواند به صورت پیش غذا مصرف شود و هم به صورت غذای اصلی. 

    🍜طرز تهیه:

    ابتدا اسفناج را شسته و سپس خرد میکنیم و با آب و نمک ان را آبپز کرده و در صافی می ریزیم تا آب اضافی اسفناج گرفته شود .سپس در کمی روغن سرخ می کنیم. اسفناج پخته و سرخ شده را کمی ساطوری می کنیم. ماست را با نمک و فلفل هم می زنیم تا یکنواخت شود و سپس سیر را کوبیده و به آن اضافه میکنیم و در انتها اسفناج را به آن می افزاییم و خوب میزنیم تا یکنواخت شود حالا غذا را داخل یخچال قرار میدهیم تا خوب خنک شود و آن را برای سرو آماده میکنیم. 

    🌸تزیین:

    برای تزیین بورانی به شکل قالبی یه ظرف مناسب رو در نظر بگیرید و به نظرم بهتره ظرفتون رو استیل بگیرید که دما راحت تر منتقل بشه.یه تعداد برگ اسفناج رو 15دقیقه داخل آب نمک خیس کنید و بعد بذارید کامل خشک بشه و داخل ظرف رو کامل بپوشونید و جوری اونها رو قرار بدید که از لبه ها بیرون بزنن.بعد بورانی کاملا سفت رو بریزید داخل ظرف و برگها رو بیارید رو و روی اون یه جسم کمی سنگین (در حد پیاله و ...)قرار بدید و بعد بورانی رو 1تا3ساعت بذارید توی یخچال و بعد از قالب جداش کنید و نوش جان!

    🚦نکات:

    1)می توان اسفناج را با یک حبه سیر پخت و بدون تفت دادن به ماست اضافه کرد. 

    2)برخی از مناطق بورانی را به شکل خام تهیه میکنند به این صورت که به جای اسفناج پخته در دستور قبلی، اسفناج خام را ساطوری کرده و بکار می برند. اضافه کردن کمی مغز گردوی کوبیده مزه ی این بورانی را بهتر خواهد کرد. در تهیه این بورانی می توان از ماست تازه معمولی استفاده کرد. 

    3)بهتر است در تهیه بورانی از ماست خامه ای استفاده کنید. 

    4)اگر این بورانی را برای سرو همراه غذا تهیه میکنید آن را داخل مخلوط کن ریخته و به عنوان همراه غذا استفاده کنید(جایگزین ماست). 

  • ۱۸:۵۷   ۱۳۹۵/۱/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

     خوراک نرگسی اسفناج😋

    ✍مواد اولیه : برای 4 نفر

    پیاز 2 عدد

    تخم مرغ (درشت) 5 عدد

    روغن 200 گرم

    اسفناج (شسته و خرد شده) نیم كیلو

    نمك به میزان لازم

    فلفل به میزان لازم

    زعفران (ساییده شده) نصف قاشق چایخوری

    فلفل دلمه ای (خرد شده و سرخ شده) 1 عدد

    به نظر من اسفناج خیلی عالیه اصلا طعمش با بقیه سبزی ها قابل مقایسه نیست حالا اینكه بعضی ها طعمش رو دوست ندارن خیلی عجیبه اما به نظرم اگر اسفناج دوست ندارید احتمالا باید این مدل نرگسی رو دوست داشته باشید (مخصوصا نوع دوم)سعی كنید امتحانش كنید خیلی لذیذه!

    🍜طرز تهیه:

    ظرف مناسبی را انتخاب كرده و اسفناج ها را خرد كرده و با نصف پیمانه آب و نمك آن را بپزید تا اسفناج كاملا پخته شود و آب اضافی در ظرف وجود نداشته باشد.

    در ظرفی جداگانه پیاز را نگینی و تا حد ممكن ریز خرد كرده و در روغن داغ سرخ كنید و پس از آن اسفناج را به پیازداغ اضافه كرده و خوب تفت دهید تا اسفناج كاملا سرخ شده و براق شود.

    حالا شما دو راه دارید كه من هركدام را برایتان توضیح میدهم:

    1) اسفناج ها را كف ظرف كاملا پخش كنید و روی آن نمك و فلفل و كمی زعفران ابكرده بریزید و تخم مرغ ها را در فواصل مشخص روی اسفناج بپزید تا موقع كشیدن غذا به هركس یك تخم مرغ برسد.و شكل تخم مرغ ها سالم باشد(درست مثل گل نرگس!!)

    2) این روش به نظر من خوشمزه تره ولی شكل زیبایی اولی رو نداره اما واقعا مزش از مورد اول بهتره.شما ظرفی جدا رو انتخاب میكنید و تخم مرغها رو در اون ظرف میشكنید و نمك و فلفل و زعفران آبكرده رو به تخم مرغها اضافه میكنید و مقداری فلفل دلمه ای ریز شده و كاملا سرخ شده رو هم بهش اضافه میكنید و در ظرف اسفناج ریخته و مرتب هم میزنیم یا مثل كوكو روی مواد میریزیم و درب ظرف رو میبندیم تا غذا خوب پخته بشه.

    🚦نكات:

    1) اضافه كردن فلفل دلمه ای سرخ شده واقعا این غذا رو خوشمزه میكنه با اینكه این روش در كتابی نوشته نشده ولی به نظرم تلفیق اسفناج و فلفل دلمه ای خیلی خوشمزست.

    2) اگر از روش اول استفاده میكنید حتما تخم مرغ ها رو كامل پخش كنید و درب ظرف رو بذارید تا كاملا پخته بشن.

    3) پیازها اگر درشت خرد بشن یا خوب سرخ نشن غذا رو خیلی بد میكنن چون اسفناج به طور كلی یه كم حالت زیر دندان آمدن داره و اگر پیاز هم این جور باشه واقعا بد میشه!

  • ۱۱:۱۴   ۱۳۹۵/۱/۲۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    سالاد سیب زمینی با لیمو و سبزیجات

    ✍مواد اولیه : برای 8 نفر

    پوست لیمو 1.5 قاشق چای خوری

    شوید 2 قاشق غذاخوری

    ریحان 1/4 فنجان (خرد شده)

    جعفری 1/4 فنجان (خرد شده)

    کرفس 1 عدد (ساقه کرفس - بزرگ خرد شده)

    پیازچه 3 عدد (متوسط - خرد شده)

    سس مایونز 3/4 فنجان

    سرکه برنج 3 قاشق غذاخوری

    سیب زمینی 1 کیلو و 360 گرم (کوچک)

    نمک به مقدار لازم

    فلفل سیاه به مقدار لازم

    🍜طرز تهیه:

    سیب زمینی ها را داخل قابلمه بزرگ آب پز کنید. شعله را کم کنید و بگذارید آرام به مدت 17 دقیقه بجوشد تا نرم شود. سپس آنها را آبکش کنید و بگذارید به مدت 20 دقیقه خنک شود. 

    سیب زمینی ها را به اندازه های 2 سانتیمتری خرد کنید. داخل یک کاسه بزرگ یک لایه از سیب زمینی های خرد شده را بریزید و روی آن سرکه، نمک و فلفل را پراکنده کنید. دوباره یک ردیف دیگر سیب زمینی بچینید و روی آن سرکه، نمک و فلفل بریزید و در آخر روی آن سس مایونز، پیاز، کرفس، جعفری، ریحان، شوید و پوست لیمو رنده شده را ریخته، مخلوط کنید و روی آن نمک و فلفل بپاشید.

  • ۱۱:۴۹   ۱۳۹۵/۱/۲۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    رولت جعفری

    ✍مواد اولیه : برای 5 نفر

    فلفل دلمه ای 1 عدد خرد شده

    گوشت چرخکرده 150 گرم

    نمک و فلفل و زغفران و کاری به مقدار لازم

    جعفری 1 پیمانه

    پیاز 2عدد متوسط

    زرشک به مقدار لازم

    تخم مرغ (( 2 عدد آبپز و 4 عدد خام)) 6 عدد

    سیر 1 عدد خلالی

    آرد 2 قاشق غذاخوری

    🍜طرز تهیه: 

    ابتدا پیاز رو سرخ کرده و گوشت رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم و فلفل دلمه ای و سیر رو به گوشت اضافه کرده و زرشک و ادویه جات و نمک و زعفران رو بعش اضافه میکنیم و روی شعله کم قرار میدیم تا همه مواد کامل پخته بشه و آبش کشیده بشه، سپس تخم مرغ آبپز رو توی مواد گوشتی رنده میکنیم. 

    برای رول جعفری ابتدا 2 قاشق آرد را با 1 قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط می کنیم و تا باز بشه، 4 عدد تخم مرغ بهش اضافه کرده و هم میزنیم و یک عدد پیاز رو هم توش رنده میکنیم و باز مقداری زعفران و نمک و جعفری مون رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. روغن رو توی ماهی تابه میریزیم و میزاریم داغ بشه مواد رول رو توش میریزیم و در تابه رو میزاریم و اجازه میدیم خودش رو بگیره و سرخ بشه، بعد طرف دیگه شو سرخ میکنیم، اجازه میدیم تا رول کامل خنک بشه و بعد گوشت رو روی رول کامل باز میکنیم و رول میکنیم، بعد برش زده و با گوجه فرنگی تزیین اش میکنیم. 

  • ۱۳:۵۴   ۱۳۹۵/۱/۲۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

     چیز برگر

    ✍مواد اولیه : برای 4 نفر

    گوشت (چرخکرده با چربی) نیم کیلو

    پیاز1عدد

    سیر 2حبه

    پودر سیر 2قاشق مرباخوری

    پنیر چدار به میزان لازم

    تخم مرغ 1عدد

    آرد سوخاری به میزان لازم

    نان همبرگر به میزان لازم

    نمک به میزان لازم

    فلفل به میزان لازم

    پودر موسیر 1قاشق مرباخوری

    🍜طرز تهیه : 

    ابتدا سیر و پیاز را رنده کرده و آب آنها را بگیرید.سپس به آنها کمی نمک زده و خوب ورز دهید و به گوشت چرخکرده اضافه کنید.

    تخم مرغ،پودر سیر،پودر موسیر،فلفل و سایر ادویه های دلخواه را به گوشت اضافه کرده و تا جایی که میتوانید آن را ورز دهید تا خوب منسجم شود.

    آرد سوخاری را کم کم به گوشت اضافه کنید تا جایی که گوشت کاملا قابل شکل دادن شود.از گوشت به میزان ولخواه (حدود یک پرتقال)بردارید و با قالب گرد به آن شکل دهید .ظرفی را چرب کنید و همبرگر آماده شده را داخل آن قرار دهید .به همین شکل همه همبرگرها را درست کنید و 

    روی آن را با نایلون فریزر بپوشانید و به مدت 1 تا2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب هم شود.

    پس از مدت زمان لازم همبرگر را روی آتش ذغال یا تابه ای که چرب کرده اید قرار دهید تا برشته شود سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته شود.

    وقتی طرف دوم را روی حرارت قرار میدهید در پایان پخت یک تا دو ورقه پنیر چدار روی همبرگر قرار دهید تا پنیر نیمه آب شود.

    داخل نان همبرگر را با کاهو ، گوجه فرنگی ، خیارشور و … پر کنید و چیز برگر را پس از آماده شدن روی آنها قرار دهید و سس دلخواه بزنید و سرو کنید.

    🚦نکات:

    1)در صورت تمایل پنیر چدار را داخل ظرفی آب کرده و بعد از آماده شدن ساندویچ روی آن بریزید(میتوانید پنیر را با سس قرمر هم مخلوط کنید).

    2)بهتر است برای تهیه چیز برگر از گوشت قلوه گاه گوسفندی به همراه مقداری دنبه استفاده کنید.

    3)توجه داشته باشید که اضافه کردن بیش از حد آرد سوخاری چیز برگر شما را خشک و غیر قابل خوردن میکند(فقط در حدی استفاده کنید که بتوانید به چیزبرگر شکل دهید).

  • ۱۳:۵۶   ۱۳۹۵/۱/۲۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    تخم مرغ آبپز با سس مایونز

    ✍مواد اولیه : برای 6 نفر

    سس مایونز 3 قاشق غذاخوری

    تخم مرغ (آب پز شده) 6 عدد

    🍜طرز تهیه:

    تخم مرغ ها را ابتدا آبپز کرده و بعد از طول دو نیم کرده و زرده های تخم مرغ را خارج کرده، در یک کاسه بریزید و سفیده ها را کنار بگذارید. 

    زرده های تخم مرغ را له کرده و سپس با سس مایونز مخلوط کنید. 

    حال مخلوط زرده و سس مایونز را مانند خامه روی سفیده ها بریزید و با سس قرمز و فلفل تزئین کنید. 

    قبل از سرو در یخچال بگذارید.

    🚦 نکات:

    1)در صورت تمایل مقدار خیلی کمی رنگ زرد هم به زرده اضافه کنید.

    2)میتوانید داخل زرده مقدار کمی خیار شور و پودر سیر هم بریزید.

  • ۱۳:۵۸   ۱۳۹۵/۱/۲۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    خوراک مرغ پرتقالی (فوق‌العاده لذیذ)

    ✍مواد اولیه : برای 2 نفر

    آبلیمو 1قاشق غذاخوری

    مرغ 4قطعه

    آب پرتقال (حتما طبیعی) 5لیوان

    زعفران (آبکرده و غلیظ) 5قاشق غذاخوری

    آرد ذرت 2قاشق مرباخوری

    نمک به میزان لازم

    فلفل به میزان لازم

    پوست پرتقال (خلال شده و تلخی گرفته) 2قاشق غذاخوری

    کره به میزان لازم

    🍜طرز تهیه:

    ابتدا مقداری کره در تابه ریخته و بعد از گرم شدن قطعه های شسته و خشک شده مرغ را در آن سرخ میکنیم تا کاملا برشته شود. 

    آب پرتقال را صاف کرده و به مرغ اضافه میکنیم و زیر شعله را کمی زیاد میکنیم تا آب پرتقال به جوش بیاید.بعد از جوشیدن شعله را بسیار ملایم کرده و درپوش ظرف را قرار میدهیم و اجازه میدهیم مرغ بپزد. 

    وقتی مرغ نیم پز شد زعفران آبکرده را ضافه کرده و دوباره درپوش ظرف را قرار میدهیم.نیم ساعت آخر پخت ،خلال پوست پرتقال را اضافه میکنیم. 

    در نهایت آرد ذرت را با۲قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط میکنیم و به مرغ اضافه کنیم. 

    آبلیمو ،نمک و فلفل را هم اضافه میکنیم و ۵تا۱۰دقیقه بعد از روی حرارت برمیداریم و در ظرف مورد نظر میریزیم و سرو میکنیم. 

    🚦 نکات:

    1)حتما از آب پرتقال طبیعی برای تهیه این غذا استفاده کنید. 

    2)بهتر است آب پرتقال شما ترش باشد. 

    3)در صورت تمایل مقداری عسل هم به خوراک اضافه کنید. 

    4)طرز گرفتن تلخی پوست پرتقال را در لینک زیر دنبال کنید. 

  • ۱۴:۰۵   ۱۳۹۵/۱/۲۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

     کتلت کدو سبز بدون روغن(رژیمی)

    ✍مواد اولیه : برای 2 نفر

    فلفل به میزان لازم

    نمك به میزان لازم

    تخم مرغ 1عدد

    آرد نصف لیوان

    پیاز 1عدد

    كدو سبز 4عدد

    ماست چكیده به میزان لازم

    🍜طرز تهیه : 

    ابتدا پیار را پوست گرفته و بشویید و رنده كنید و اب اضافه آن را بگیرید.كدو سبز را نیز شسته و با چاقو كمی رویش را بتراشید تا خارهای آن كنده شود و بعد سر و دم آن را با چاقو بگیرید و با رنده درشت رنده كنید و آب آن را نیز بگیرید.

    آرد را با مقداری نمك مخلوط كرده و 2بار الك كنید تا سبك شده و هوا بخورد و بعد آن را به پیاز و كدو اضافه كرده و خوب مخلوط كنید و بعد تخم مرغ ، نمک و فلفل را نیز اضافه كرده و كاملا مخلوط كنید تا یكدست شوند.

    ته سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و با قاشق روی سینی از مایه كتلت بریزید و داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا20 دقیقه قرار دهید تا بپزد ، پس از پخت قسمت بالای فر را چند دقیقه روشن کنید تا روی کتلت ها طلایی و برشته شود سپس روی آنها مقداری ماست چكیده و نمك ریخته و سرو كنید.

    🚦 نكات:

    1)در صورت تمایل مقداری آبلیمو یا گرد غوره یا گرد لیمو به مواد كتلت اضافه كنید.

    2)این كتلت را میتوانید با آبلیمو یا آبغوره و یا سس قرمز سرو كنید.

    3)در صورت تمایل مقداری پیازچه هم به كتلت اضافه كنید.

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان