خانه
292K

شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

  • ۱۹:۵۳   ۱۳۹۱/۱۲/۱۱
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    من میخوام توی این صفحه طرز پختن انواع شیرینی خونگی مخصوص عید نوروز رو بهتون آموزش بدم.


    توی خونتون فر ندارین؟ اشکالی نداره برای شما هم طرز تهیه شیرینی خانگی بدون فر رو آموزش میدم که نوروز امسال همه بتونیم از خوردن شیرینی های خوشمزه خانگی با ماندگاری بالا که خودمون درست کردیم لذت ببریم.



    طرز تهیه شیرینی خانگی عید نوروز با ماندگاری بالا
  • leftPublish
  • ۱۳:۵۲   ۱۳۹۱/۱۲/۲۳
    avatar
    ریتا ا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    دوستان شیرینی اسکار حرف نداره
    من هرسال برای عید میدرستم و واقعا به زحمت برای مهمون نگه میدارم
    از پختنش پشیمون نمیشین......عالیه

    ممنون ساناز جان
  • ۱۳:۵۴   ۱۳۹۱/۱۲/۲۳
    avatar
    ریتا ا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    ولی من پیشنهاد میدم وسطش مارمالاد نریزید و ساده درست کنید
    و پهنش نکنید گرد باشه مثل گردو بهتره
  • ۱۴:۳۳   ۱۳۹۱/۱۲/۲۳
    avatar
    tina
    کاربر فعال|53 |216 پست
    اگه ممکن روش رول کردن راحت الحلقوم رو بزارید مرسی
  • ۱۸:۲۹   ۱۳۹۱/۱۲/۲۳
    avatar
    ریتا ا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    تینا جان باید به کمک یه تیکه فویل رول کنی
  • ۲۱:۵۵   ۱۳۹۱/۱۲/۲۳
    avatar
    نسیم جوون
    یک ستاره ⋆|544 |1149 پست
    وای همتون که حرفه ای هستین. بچه ها من واسه شروع چی درست کنم که ساده باشه تو ذوقم نخوره
  • leftPublish
  • ۱۲:۴۳   ۱۳۹۱/۱۲/۲۶
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    شیرینی دانمارکی

    خمیر دانمارکی:
     

    مواد لازم:
     750 گرم
     آرد کاملا سفید
     250 گرم
     آرد ذرت یا نشاسته پودر شده
     250 گرم
     کره
     2 عدد
     تخم مرغ
     3 قاشق سوپخوری
     روغن مایع
     2 قاشق سوپخوری
     شکر
     یک قاشق سوپخوری
     مایع خمیر ترش
     یک قاشق چایخوری
     نمک
     به مقدارلازم
     آب ولرم
     

    طرز تهیه:
     یک قاشق چایخوری شکر را در یک فنجان شیر گرم یا آب حل کرده و مایع خمیر را اضافه می کنیم و می گذاریم مایع خمیر پف کند.
     در ظرف بزرگی آرد، نمک و شکر را الک کرده، سپس وسط آرد را گود می کنیم. مایع خمیر پف کرده، روغن مایع و تخم مرغ ها را با چنگال خوب به هم می زنیم. بعد آنها را با آرد مخلوط کرده و آب ولرم را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر صاف یک دستی تهیه شود. خمیر را کمی ورز داده و روی آن را می پوشانیم و در جای تقریباً گرمی قرار می دهیم تا خمیر15 دقیقه مانده و کمی جا بیفتد.
     سپس روی میز کمی آرد می پاشیم و خمیر را به قطر 2 سانتی متر بازکرده و کره را در وسط آن قرار داده و با چهار قسمت خمیر روی کره را می پوشانیم و با وردنه ضربه های آرامی روی خمیر وارد کرده تا کره نرم شده و در خمیر کمی پهن شود. بعد خمیر را به قطر یک سانتی متر باز کرده و آن را 6 تا 5 لا زده و آن را در جای خنک و یا در یخچال قرار می دهیم . 20 دقیقه بعد خمیر را یک بار از طول و یک بار از عرض باز و بسته کرده و آن را 6-5 بار تا می زنیم و هر بار20 دقیقه درجای خنک نگه می داریم و بعد از 6 دفعه، باز و بسته کردن خمیر در مرحله آخر آن را به قطر یک سانتی متر پهن کرده و شیرینی هایی از قبیل مدل صدفی، لوله ای ، نیمه ماه، گوشی، فرفره و مدل کراسان تهیه می کنیم.
     

    کرم دانمارکی :
     

    مواد لازم :
     2 قاشق سوپخوری
     آرد ذرت یا آرد گندم
     5/1 فنجان
     شیر
     یک عدد
     زرده تخم مرغ
     نصف فنجان
     شکر
     50 گرم
     کره
     به مقدار کم
     وانیل یا پوست رنده شده لیمو
     طرز تهیه :
     زرده تخم مرغ و 50 گرم از شکر را با وانیل خوب مخلوط می کنیم. بقیه شکر را با کره مخلوط کرده و آن را هم می زنیم تا نرم و سفید شود. سپس شیر و آرد ذرت را مخلوط کرده و ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا غلیظ شود . سپس زرده زده شده را ا ضافه کرده و به هم می زنیم. در نهایت کره را افزوده و کرم آماده شده را مورد مصرف قرار می دهیم.
     

    برای تزئین روی شیرینی ها و داخل شیرینی ها از مواد زیر استفاده می کنیم.
     

    برای داخل شیرینی ها:
     کرم دانمارکی + دارچین یک قاشق مرباخوری + شکر یک سوم پیمانه.
     برای تزئین روی شیرینی ها:
     یک عدد تخم مرغ + یک قاشق سوپخوری شربت کارامل( شكر را روی حرارت بخار آب ذوب می کنیم)
     

    طرز تهیه انواع شیرینی دانمارکی
     

    شیرینی دانمارکی صدفی با خمیر دانمارکی
     

    خمیر دانمارکی را نسبتاً نازک تر باز کرده و روی خمیر کمی دارچین و شکر می پاشیم و آن را لوله کرده و وقتی به قسمت آخر رسیدیم، با قلم مو کمی تخم مرغ بر روی آن می مالیم که دو قسمت به هم بچسبد.
     سپس آن را مانند رولت به قطر 5/1 سانتی متر می بریم. شیرینی ها را در سینی چیده، مدت 30 دقیقه در وسط پنجره فر با حرارت 350 درجه قرار می دهیم تا پخته و طلایی شوند و بعد از کمی خنک شدن روی آنها با الک پودر قند می پاشیم.
     

    شیرینی لوله ای با خمیر دانمارکی
     

    خمیر دانمارکی را به قطر 4-3 میلیمتر و به طول 15 سانتیمتر و به عرض دلخواه کرم می مالیم . سپس خمیر را لوله کرده و به انتهای لوله که رسیدیم با قلم مو روی خمیر را کمی تخم مرغ می مالیم تا دو قسمت به هم بچسبد. بعد خمیر را به اندازه های 6-5 سانتی متر می بریم و در سینی چرب آنها را چیده و به مدت 30 دقیقه می گذاریم پخته شوند.
     

    شیرینی نیمه ماه دانمارکی با خمیر دانمارکی
     

    خمیر را به قطر 5-4 میلیمتر پهن کرده و با قالب گرد خمیر را قالب می زنیم و توسط قیف یا با قاشق مرباخوری مقداری کرم در وسط خمیر می گذاریم و خمیر را به صورت نیمه ماه روی هم آورده و دور آن را با چنگال میوه خوری فشرده و فرم می دهیم. سپس روی آنها از مخلوط تخم مرغ و شربت کارامل می مالیم و بعد روی آن کمی شکر پاشیده، در سینی چرب می چینیم. سپس برای مدت 30 دقیقه در پنجره وسط فر با درجه حرارت 350 قرار می دهیم تا شیرینی ها بپزند.
     

    مدل گوشی دانمارکی با خمیر دانمارکی
     

    خمیر را به قطر 4-3 میلی متر پهن کرده، به اندازه 30×15 می بریم و در وسط خمیر یک نقطه مرکز قرار داده و روی آن شکر و دارچین می پاشیم. بعد خمیر را از دو طرف به نقطه مرکز لوله کرده و خمیر را به صورت ورقه های 5/1 سانتی متری می بریم و در سینی چرب شده می چینیم. سپس در فر داغ با درجه حرارت 400 فارنهایت مدت 12-10 دقیقه می گذاریم تا شیرینی ها طلایی شوند.
     شیرینی مدل فرفره با خمیر دانمارکی
     

    خمیر را به قطر یک سانتی متر و طول و عرض 25×25 سانتی متر باز می کنیم. بعد 5×5 خمیر را بریده و چهارگوش خمیر را برش می دهیم. وسط خمیر به اندازه یک عدد فندق کرم می گذاریم و به شکل فرفره می پیچیم. با قلم مو روی آن از مخلوط شربت کارامل و تخم مرغ مالیده، آنها را در سینی فر چرب شده می چینیم و در پنجره وسط فر قرار می دهیم . مدت 25-20 دقیقه صبر می کنیم تا شیرینی ها با حرارت 400 درجه طلایی شوند. این شیرینی ها را می توان به پودر قند نیز آغشته نمود. در این صورت نیازی به مالیدن کارامل تخم مرغی نمی باشد.
     

  • ۱۵:۲۵   ۱۳۹۲/۱۱/۲۸
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    دوستان عزیزم امسال هم برای عید 93 می خوام طرز تهیه شیرینی های مخصوص عید را براتون بزارم تا از مهمان هایمان با شیرینی های دست پخت خودمون پذیرایی کنیم
  • ۱۶:۱۸   ۱۳۹۲/۱۱/۲۸
    avatar
    یکی تا
    یک ستاره ⋆|501 |1431 پست
  • ۱۶:۴۳   ۱۳۹۲/۱۱/۲۸
    avatar
    مهتا کرامت
    دو ستاره ⋆⋆|954 |2274 پست
    نه بابا ساناز عید تعطیلی یهو یکی مسموم شه یا یه چیزیش بشه اومخ نمیشه کاریش کردآ
  • ۲۰:۲۱   ۱۳۹۲/۱۱/۲۸
    avatar
    محیا
    کاربر فعال|223 |279 پست
    ممنون ساناز جان.من هر سال برای عید خودم شیرینی درست میکنم ولی برای امسال دنبال شیرینی جدید بودم اگر برامون بذاری ممنون میشم
  • leftPublish
  • ۱۰:۵۰   ۱۳۹۲/۱۲/۶
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
     اينم يكي ديگه از شيريني هاي تركيه اي .....
     شيريني لقمه اي با آرد سمولينا ( ايرميك‌):Irmik lokmasi
    كره : ١٢٥ گرم
    آرد سمولينا ( ايرميك ) : ٢ پيمانه
    شير : ٣ پيمانه
    وانيل : كمي
     تخم مرغ : ٣ عدد
     براي شربت ....
     شكر : ٣ پيمانه
    آب : ٣ پيمانه
    آب ليمو ترش : چند قطره
    اول شكر و آب رو روي حرارت ميذاريم تا شربت آماده بشه ، وقتي جوشيد و كمي غليظ شد قبل از اينكه از روي حرارت برداريم آب ليمو ترش رو اضافه مي كنيم و بعد شريت رو كنار ميذاريم تا سرد بشه .....
     كره رو روي حرارت ذوب مي كنيم ، آرد رو اضافه كرده و تا زماني كه طلايي بشه سرخ مي كنيم ...شيرو مي ريزيم ، درب ظرف رو مي بنديم تا زماني كه شير به خورد آرد بره ....
     بعد از روي حرارت برميداريم ، صبر مي كنيم تا خنك بشه ....سپس وانيل و تخم مرغ هارو اضافه كرده و خوب ورز ميديم...
     از خمير به اندازه گردوي جدا كرده ، گلوله مي كنيم و در روغن سرخ مي كنيم ، شيريني داغ رو توي شربت سرد ميندازيم و ١٠ دقيقه استراحت ميديم ...
     من مواد رو نصف كردم و ٢٠ عدد شيريني درست شد ....زري


    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • ۱۰:۵۱   ۱۳۹۲/۱۲/۶
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    زیباکده

    محیا  : 
    ممنون ساناز جان.من هر سال برای عید خودم شیرینی درست میکنم ولی برای امسال دنبال شیرینی جدید بودم اگر برامون بذاری ممنون میشم

    زیباکده
    عزیزم توام طرز تهیه شیرینی هایی که بلدی رو بزار تا ما هم یاد بگیریم
  • ۱۰:۵۴   ۱۳۹۲/۱۲/۶
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
     شيريني با كرم و بادام سوخته:
     آرد: ١٥٠ گرم
     پودر شكر: ٥٠ گرم
    بادام پودر شده : ٧٥ گرم
     كره : ٧٥ گرم
    زرده تخم مرغ : يك عدد
     وانيل: ١/٤ قاشق چاي خوري
     بادام سوخته پودر شده : ١٠٠ گرم
     
    مواد لازم براي كرم:
     پودر شكر : ١٥٠ گرم
     كره : ٧٥ گرم
     وانيل : ١/٤ قاشق چاي خوري
     
    آرد ، پودر شكر ، پودر بادام و كره رو با هم مخلوط مي كنيم و ورز ميديم ، زرده و وانيل رو اضافه مي كنيم و به ورز دادن ادامه ميديم تا زمانيكه خمير به دست نچسبه ....
     خميرو نازك پهن مي كنيم و با كاترهاي دلخواه قالب مي زنيم ، شيريني رو در فر ١٦٠ درجه سانتيگراد به مدت ١٥ تا ٢٠ دقيقه مي پزيم ...بعد از پخت از فر خارج مي كنيم و ميذاريم تا خنك بشه.....
     براي كرم وسط شيريني :
     پودر شكر ، وانيل و كره رو هم ميزنيم تا كرم سفيدي به دست بياد ، اين كرم رو بين دو عدد شيريني ميذاريم و فشار ميديم تا لبه هاي شيريني هم به كرم آغشته بشه و بعد در پودر بادام سوخته مي زنيم و روي اونارو با پودر پسته تزيين مي كنيم ....
     دوستان ، من بار اولي بود كه درست كردم . فوق العاده خوشمزه بود ....
     پيشنهاد مي كنم امتحان كنيد......زري

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • ۱۰:۵۵   ۱۳۹۲/۱۲/۶
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    باسلق :
     نشاسته : ١/٢ پيمانه
     آب : ١ پيمانه
     گلاب : ١/٤ پيمانه
     شكر : ١ پيمانه
    كره : ١ ق چاي خوري
     گردو و پودر نارگيل: به مقدار لازم
     نشاسته رو در ظرف ريخته ، آب رو كم كم اضافه مي كنيم تا نشاسته حل بشه ،بعد شكر و اضافه مي كنيم و روي حرارت مرتب هم مي زنيم ، كمي بعد گلاب رو مي ريزيم و هم مي زنيم تا مخلوط يكنواخت و سفت بشه ....
     در مرحله آخر كره رو ميريزيم . بعد از اينكه كمي خنك شد ، گلوله هاي كوچكي از خمير باسلق جدا مي كنيم ، گلوله مي كنيم و توي پودر نارگيل مي غلتونيم و با گردو تزيين مي كنيم ......زري
     شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • ۱۲:۲۵   ۱۳۹۲/۱۲/۶
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    ممنون ساناز جونم، خیلی تاپیکت رو دوست دارم
  • ۱۲:۴۹   ۱۳۹۲/۱۲/۶
    avatar
    مهتا کرامت
    دو ستاره ⋆⋆|954 |2274 پست
    مرسی
  • ۱۴:۰۳   ۱۳۹۲/۱۲/۶
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    شيريني شكلاتي:
     شكلات ٢٠٠ گرم...كره ٩٠ گرم....پودر قند ١١٥ گرم
     تخم مرغ ٣ عدد...وانيل كمي...بكينگ پودر يك ق چاي خوري
     آرد ٢٠٠ گرم ....پودر كاكائو ٣ ق ...نمك نوك ق چاي خوري
     پودر قند اضافي
     شكلات و كره رو روي حرارت ملايم ذوب مي كنيم ، بعد داخل ظرف بزرگتر با پودر قند مخلوط مي كنيم و هم مي زنيم ، سپس وانيل و تخم مرغ هارو ( يكي يكي ) اضافه مي كنيم ...بعد آرد ، پودر كاكائو ، نمك و بكينگ رو با هم مخلوط كرده و به مايه اضافه مي كنيم ، هم مي زنيم وقتي كاملا يك دست شد ، يك ساعت توي يخچال مي ذاريم ، سپس از مايه شيريني به اندازه گردو بر مي داريم ، داخل پودر قند مي غلتونيم و داخل سيني فر چرب شده مي ذاريم
     در فر با حرارت ١٧٥ درجه به مدت ٢٠ دقيقه مي پزيم
     زري


    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • ۱۴:۰۵   ۱۳۹۲/۱۲/۶
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
     فانل کیک - یک چیزی مابین زولبیا و نان پنجره ی
    دستپخت سر آشپز خانم ساندرا لی
    دستور همراه با ویدئو
    آب ١ پیمانه
    کره ٣/٤ قالب یا ٦ ق غ
    شکر ١ ق غ
    نمک ١/٨ق چ
    آرد ١ پیمانه
    تخم مرغ ٥ عدد بزرگ + ٢ سفیده
    مقداری روغن برای سرخ کردن
    مقداری خاکه قند
    در ظرفی آب+شکر+نمک+کره را مخلوط کرده و بجوشانید . آرد را به آن افزوده و انقدر هم زنید که همه مواد خوب جذب هم شده و از آن گوله ی به وجود آید. خمیر را داخل کاسه ی میکسر یا مخلوط کن ریخته و بگذارید تا ٤-٣ دقیقه خنک شود.
     با پایینتر سرعت میکسر تخم مرغ ها را دانه دانه خوب هم زنید . خوب مطمین شوید که تخم مرغ جذب خمیر شده قبل از آن که تخم مرغ بعدی را اضافه کنید.
     وقتی همه مواد خوب مخلوط هم شد داخل کیسه شیرینی پزی ریخته با سر قیف شماره ١٢.
     روغن را داغ کرده و مایه را به اشکالی که دوست دارید یا شکل زولبیا داخل روغن ریخته و بگذارد تا پخته و کمی سرخ شود سپس برگردانده و آن روی دیگر آن را سرخ کنید. بعداز سرخ کردن آن ها را روی دستمال حوله ی چیده تا روغن آنها گرفته شود. خاکه قند روی آنها پاشیده تا کمی جذبشان شود و سرو کنید.
     

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • ۱۴:۰۸   ۱۳۹۲/۱۲/۶
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
     شيريني قلبي با خمير هزارلا ، موز و شكلات ....
     خميرهارو قالب مي زنيم ، سپس روي يكي از آنها يك برش موز و تكه اي شكلات ميذاريم ، مي تونين از شكلات تخته اي و يا شكلات صبحانه استفاده كنين ....
     يك تكه خمير ديگه روي شكلات و موز ميذاريم و كناره هاشو با چنگال به هم مي چسبونيم ....
     توي فر ١٨٠ درجه ، حدود ٢٠ تا ٣٠ دقيقه مي پزيم ، فوق العاده خوشمزه ست ....زري

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • ۱۴:۱۰   ۱۳۹۲/۱۲/۶
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
     شيريني پاپيوني
     ...اين هم يك دستور ديگه براي وقت هايي كه دوست دارين ناپرهيزي كنين ....
     آرد : ٢ پيمانه
    شير : ١/٢ پيمانه
    كره آب شده : ٢ قاشق غذاخوري
     براي شربت:
     شكر : ١ پيمانه
     آب : ٢ پيمانه
    آب ليمو ترش : ١ قاشق غذاخوري
     آب و شكرو روي حرارت ميذاريم تا غليظ بشه ، سپس آب ليمو ترش رو مي ريزيم و ميذاريم كمي ديگه بجوشه .....
     مواد شيريني رو با هم مخلوط مي كنيم و ورز ميديم ، با وردنه باز مي كنيم و با قالب گرد برش مي زنيم و به شكل پاپيون جمع مي كنيم .....سپس شيريني هاي فرم داده شده رو توي روغن سرخ مي كنيم و در شربت داغ ميندازيم .....زري

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان