خانه
130K

طرزتهیه انواع ته‌دیگ خوشمز....

  • ۱۲:۳۹   ۱۳۹۴/۱۰/۹
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48331 |46689 پست

    طرزتهیه انواع ته‌دیگ خوشمزه که با اعصابتان بازی میکند! 

    دیدن عکس این ته دیگ ها بسیار هوس‌برانگیز است و به طور کامل با اعصاب آدم بازی می کند. همه آنها به قدری خوشمزه دیده می شوند که دوست دارید همین الان همه را بخورید و از صدای ترد آنها زیر دندان های خود لذت ببرید!

    برای تهیه ته دیگ مهم‌ترین نکته این است که قابلمه ای که استفاده می کنید نچسب باشد تا ته دیگ خوب و یکدستی داشته باشید. پس از آماده شدن پلو نیز باید کمی صبر کنید تا انتهای قابلمه خنک شود و ته دیگ به راحتی جدا شود.

    من در اينجا نمونه هايي از ته ديگ هايي كه ميشه درست كرد رو ميگذارم اگر شما هم نمونه اي داريد خوشحال ميشم به اشتراك  بگذاريد و توي تاپيك مشاركت كنيد 83

  • leftPublish
  • ۰۹:۴۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48331 |46689 پست

    ته ديگ قارچ و سيب زميني

  • ۰۹:۴۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48331 |46689 پست

    ته ديگ

  • ۰۹:۴۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48331 |46689 پست

    ته ديگ

  • ۱۵:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48331 |46689 پست

    ته ديگ سيب زميني

    ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۲۹/۱۱/۱۳۹۴   ۱۵:۴۶
  • ۱۵:۴۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48331 |46689 پست

    ته ديگ نان لواش يا بربري

    از نان لواش نوارهاي پهن و بلند تهيه كنيد و ته ديگ بگذاريد

  • leftPublish
  • ۱۵:۴۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48331 |46689 پست

    ته ديك طرح دار كنجدي

  • ۱۵:۴۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48331 |46689 پست

    ته ديگ ته چين

  • ۱۵:۴۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48331 |46689 پست

     ته دیگ برنج با کدو

  • ۱۵:۴۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48331 |46689 پست

    ته دیگ پیاز :

    پیاز ها را به قطر یک سانتی متر برش بزنید و کف قابلمه ای حاوی روغن داغ بچینید ، روی آن برنج زعفرانی بریزید و روی حرارت ملایم دم کنید.

    نکات

    • ته دیگ پیاز بسیار برنج رو خوش عطر میکنه!
    • میتونید کف قابلمه رو کامل با پیاز بپوشونید یا اینکه مثل تصویر با برنج هم ترکیب باشه.

  • ۱۵:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48331 |46689 پست

    يك ايده ساده واسه ته ديگ

    عکس و تصویر ي ايده ساده واسه ته ديگ

  • leftPublish
  • ۱۵:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48331 |46689 پست

    طرز تهیه ته دیگ بسيار زيبا و خوشمزه گل رز با سيب زميني

    ابتدا سیب زمینی ها رو بصورت خیلی نازک برش بدید و در آب و نمک و زردچوبه یک ساعت بگذارید بمونه .بعد ته قابلمه مورد نظر به صورت لایه لایه روی هم بچینید

    موادلازم :
    سیب زمینی درشت = یک عدد
    کاهو = چهار برگ
    نمک = یک قاشق غذاخوری
    طرز تهیه :
    ابتدا سیب زمینی ها رو بصورت خیلی نازک برش بدید و در آب و نمک و زردچوبه یک ساعت بگذارید بمونه .
    بعد ته قابلمه مورد نظر به صورت لایه لایه روی هم بچینید. به شکل گل
    وسط گل هم چند خلال نازک هویج برای پرچم بگذارید.
    بعد کاهوها رو دور گل بچینید و برنج رو به آرومی روی ته دیگ بریزید.
    اگر بصورت یک دفعه ای بریزید حلقه های سیب زمینی جابجا میشن.

  • ۱۵:۵۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48331 |46689 پست

    ته ديگ سيب زميني در نان تست

  • ۱۵:۵۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48331 |46689 پست

    ته ديگ لبو و كاهو

  • ۱۵:۵۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48331 |46689 پست

    ته ديگ لبو

  • ۱۶:۳۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48331 |46689 پست

    ته ديگ سيب زميني و كنجد

  • ۰۹:۵۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48331 |46689 پست

    ته_دیگ_مرغ  

    سینه مرغ  ......    یک عدد 

    برنج   ......   3  پیمانه 

    گوجه فرنگی   ......   3 عدد 

    زعفران آب کرده  

    فلفل و زرد چوبه  

    گرد غوره 

    آبلیمو 

    نمک دریا 

    روغن ارده کنجد 

    برنج را 2 ساعت قبل میشوییم و نمک دریا اضافه میکنیم 

    سینه مرغ را لایه ای برش زده و با نمک و فلفل و زردچوبه و آبلیمو مزه دار میکنیم .

    برنج را آبکش کرده و کنار میگذاریم .

    کمی روغن داخل قابلمه ریخته و مرغها را کمی با بیفتک کوب کوبیده  و کمی تفت میدهیم و ته قابلمه میچینیم و کمی گرد غوره روی مرغها میپاشیم .یک قاشق هم زعفران آب کرده میریزیم . 

    گوجه فرنگی های حلقه شده را روی مرغها چیده و کمی نمک میپاشیم .

    برنج آبکش شده را به قابلمه اضافه کرده و رویش را صاف میکنیم و می گذاریم دم بکشد . 

    بعد از دم کشیدن پلو در ظرف مناسب سرو میکنیم و تزیین میکنیم .

    البته میتوان برنج را داخل دیس هم برگرداند .

    طرزتهیه انواع ته‌دیگ خوشمز....

  • ۱۰:۰۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48331 |46689 پست

    ته ديگ بال مرغ

    ***********
    مواد لازم:

    * باله مرغ (قسمت مياني) براي غذاي 4 نفر : حدود 20 باله

    * ماست حدود 4 قاشق

    * نمك به مقدار لازم و فلفل (دلخواه)

    * زعفران

    *برنج به ازاي هر نفر يك پيمانه

    حالا نحوه درست كردن:

    قبل از هر چيز خودمو معرفي كنم، من سرآشپز جديد سايت هستم و اين اولين مطلب منه اميدوارم راضي باشين و خوشتون بياد، به آشپزي به چشم ي كار نگاه نكنيد، آشپزي يه تفريح و لذت بي نظيره

    باله هاي مرغ را بشوريد، در ماست و نمك و زعفران قرار دهيد و به مدت حداقل 2 ساعت صبر كنيد و در اين مدت ، در يخچال نگه داري كنيد

    يه قابلمه اي كه گنجايش باله ها در كف خودشو داشته باشه در نظر بگيريد، كمي كف قابلمه روغن بماليد باله ها رو ته اون بچينيد و مابقي ماست رو روي اون بريزيد برنج رو جداگونه آبكش كنيد يا بذاريد آب اون بجوشه و سپس روي باله ها بريزيد، مدت زماني كه طول ميكشه برنج دم بكشه باله ها هم سرخ ميشوند

    نكته خيلي مهم اينه كه شعله گاز رو خيلي خيلي كم كنيد چون به علت داشتن ماست ممكنه باله ها بسوزن

    وقتي كه غذا آماده شد باله ها رو با تزئيني مناسب روي برنج بچينيد و با چند شاخه جعرفي زيباترش كنيد

    حالا يه بو بكشيد و يه به به از ته دل بگيد و با آرامش ميل كنيد

  • ۱۰:۰۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48331 |46689 پست
    اينم يه ته ديگ كه من درست كردم و عالي شده : سيب زميني رو با قسمت ريز رنده رنده كردم .... بعدش حسابي چلوندمش تا آبش گرفته بشه .....بعدشم 2قاشق زعفرون دم كرده + مقداري نمك بهش زدم و كف قابلمه روغن ريختم و مواد رو ريختم توي قابلمه ..... با دست صافش كردم
    بعد از حدود 1 دقيقه پلو رو ريختم روي ته ديگش و با شعله بسيار بسيار كم دمش گذاشتم
  • ۱۰:۰۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48331 |46689 پست
    ته ديگ با برگ كاهو را هم امتحان كنيد خيلي قشنگ مي شود حالت سايه و روشن به ته ديگ مي دهد

    ابتدا روغن را داغ مي كنيم بعد برگهاي كاهو را ته قابلمه كنار هم مي چينيم بعد برنج را روي آن مي ريزيم وبقيه مراحل

    به صورت حصيري و تركيبي كاهو و نان هم مي شود درست كرد تارها نان و پودهاي آن كاهو مثل تزئين كيك
  • ۱۰:۰۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48331 |46689 پست
    براي درست كردن ته ديگ زعفروني دوتا كار مي شه كرد:
    ?)اگر ته ديگ ما ته ديگ سيب زميني بود، اول سيب زميني ها رو ورقه ورقه مي كنيم. بعد پشت و روشونو زعفرون آب كرده مي ماليم حسابي. برنج رو كه آب كش كرديم، قبل از اينكه براي دم كردم توي قابلمه بريزيم، اول روغن مي ريزيم بعد سيب زميني هاي آغشته به زعفرون رو توش مي چينيم. حرارت رو هم كم مي كنيم. سپس برنج رو روش مي ريزيم و مي ذاريم دم بكشه.
    ?)اگر خواستيد ته ديگتون مثل اوني بشه كه توي عكسه، من حدس مي زنم اين روش ته چيني باشه. يعني از برنجي كه آبكش كرديد، حدود يه ليوان توي يه كاسه بريزيد. بهش يك تخم مرغ، مقداري زعفرون آب كرده و يك فنجون ماست اضافه كنيد و خوب به هم بزنيد. بعد، كف قابلمه تون كه بهتره يا پلوپز باشه يا تفلون، روغن بريزيد و اين موارد رو روش بريزيد و با قاشق صاف كنيد. سپس برنجهاي سفيد آبكش شده رو روش بريزيد و دم كني بندازيد و بگذاريد دم بكشه.
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان