طرز تهیه نان سیر
مواد لازم :
آرد
:: ۲پیمانهخمیرمایه
: ۲قاشق مرباخوری
شکر: ۴ قاشق مرباخوریآب
: سه چهارم پیمانهتخم
مرغ : یک عددماست
: ۲قاشق غذاخوری
روغن زیتون : ۲قاشق غذاخوریحبه سیر خردشده : ۵تا۶عددگشنیز
خرد شده : به اندازه کافینمک
: به اندازه کافی طرزتهیه : آب را کمی ولرم کنید، شکر و پودر خمیرمایه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید و روی آن را بپوشانید و به مدت ۲۰دقیقه در مکان گرم قرار دهید.
نمک و آرد را الک کنید، تخم مرغ و ماست را به آن اضافه و مخلوط کنید. کم کم خمیرمایه را اضافه کنید و خمیر را ورز دهید. این خمیر نرم و چسبناک خواهد بود. روغن زیتون را نیز اضافه کنید و به مدت ۲تا۳ دقیقه ورز دهید.
خمیر را در ظرفی قرار دهید و روی آن را بپوشانید و به مدت یک ساعت در مکان گرم قرار دهید تا حجم آن ۲برابر شود. دوباره خمیر را ورز دهید و به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید و روی آن را بپوشانید. فر را روی بالاترین درجه تنظیم و سینی آن را کمی چرب کنید.
در سطح میز کمی آرد بپاشید و هر یک از قسمت های خمیر را با وردنه باز کنید.
روی آن مقداری گشنیز و سیر بپاشید و روی سینی قرار دهید و بگذارید به مدت ۲دقیقه بپزد. مراقب باشید نان نسوزد. نانرا برگردانید تا قسمت دیگر آن نیز بپزد.کمی کره روی نان بمالید و سرو کنید.