خانه
12.6K

فالوده خانگی

  • ۱۳:۲۵   ۱۳۹۲/۵/۱۳
    avatar
    کاربر فعال|91 |320 پست
    مواد لازم :

    نشاسته                                  250  گرم
    آب                                          2 لیوان
    گلاب                                      یك سوم لیوان
    شربت آلبالو یا آبلیمو                    به مقدار لازم

    طرز تهیه :
    - آب و نشاسته را در قابلمه نچسبی می ریزیم و مخلوط می کنیم و آن را روی حرارت اجاق قرار داده و با قاشق چوبی مرتب به هم می زنیم تا مایع فالوده بجوشد.
    - سپس گلاب را اضافه كرده و آن را به هم می زنیم تا غلیظ، كاملاً  كشدار و سفت شود و مانند توپ در وسط قابلمه قرار گیرد ( برای این كار باید حداقل 20 دقیقه وقت صرف كنیم ) . - سپس در ظرف بزرگی، آب و یخ فراوان می ریزیم و آن را نزدیك چرخ گوشت قرار می دهیم، پنجره چرخ گوشت را به آن وصل كرده و مایه فالوده را در چرخ می ریزیم. ظرف یخ را طوری قرار می دهیم كه رشته های فالوده داخل آن بریزد . مرتب و به آرامی، با دست آن را زیرورو می كنیم . ( بهتر است این كار با دستكش انجام شود تا دست یخ نكند ) .
    - پس از اتمام كار مقداری یخ را خرد كرده و كمی گلاب و شربت آبلیمو اضافه می كنیم . در موقع سِرو می توانیم روی آن كمی شربت آبلیمو بریزیم  و با یك حلقه لیمو ترش برش زده ، آن را تزئین كنیم.
    آب و نشاسته را مخلوط كرده و در قابلمه نچسب می ریزیم ، و آن را روی حرارت اجاق قرار داده  و با قاشق چوبی مرتب به هم  می زنیم تا مایه فالوده بجوشد . سپس گلاب را  اضافه كرده و آن را به هم می زنیم تا غلیظ و كاملاً  كشدار و سفت شود و مانند توپ در وسط قابلمه قرار گیرد ( برای این كار باید حداقل 20 دقیقه وقت صرف كنیم ) . سپس در ظرف بزرگی ، آب و یخ  فراوان می ریزیم و آن را نزدیك چرخ گوشت قرار می دهیم ، پنجره چرخ گوشت را به آن وصل كرده و مایه فالوده را در چرخ می ریزیم . ظرف یخ را طوری قرار می دهیم كه رشته های فالوده داخل آن بریزد  . مرتب و به آرامی ، با دست آن را زیرورو می كنیم . ( بهتر است این كار  با دستكش انجام شود تا دست یخ نكند ).
    پس از اتمام كار مقداری یخ را خرد كرده و كمی گلاب و شربت آبلیمو اضافه می كنیم. در موقع سِرو می توانیم روی آن كمی شربت آبلیمو یا آلبالو بریزیم  و با یك حلقه لیمو ترش برش زده ، آن را تزئین كنیم.
  • leftPublish
  • ۱۳:۲۶   ۱۳۹۲/۵/۱۳
    avatar
    Sahar mohammadi
    کاربر فعال|91 |320 پست
     .
  • ۱۳:۲۷   ۱۳۹۲/۵/۱۳
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    وووووووووووووووووووووای من عاشق فالوده هسسسسسسسسسسسسسستم...
  • ۱۳:۲۹   ۱۳۹۲/۵/۱۳
    avatar
    Sahar mohammadi
    کاربر فعال|91 |320 پست
    منمممم...
  • ۱۲:۱۶   ۱۳۹۲/۷/۴
    avatar
    سولماز
    یک ستاره ⋆|835 |1199 پست
    من بستنی رو بیشتر دوست دارم اما بعضی فالوده ها هم خیلی خوشمزه و هوس انگیزن!مثل فالوده ای که سحر گذاشته....
  • ۲۱:۲۳   ۱۳۹۳/۵/۹
    avatar
    arezoo68
    کاربر جديد|1 |5 پست
    شکرچی؟نداره؟
  • leftPublish
  • ۲۲:۱۰   ۱۳۹۳/۵/۹
    avatar
    مینا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|8686 |5387 پست
    درست کردن رشته اش سخته
  • ۰۰:۴۸   ۱۳۹۳/۵/۱۰
    avatar
    طوفان
    کاربر فعال|76
  • ۰۰:۵۸   ۱۳۹۳/۵/۱۰
    avatar
    سوگل *
    دو ستاره ⋆⋆|4245
    مرسی سحرجان ولی چرخ گوشت که رشته هاش خیلی ضخیم تر از رشته های فالوده میشه چه جوری نازک تر دربیاریم
  • ۰۱:۰۶   ۱۳۹۳/۵/۱۰
    avatar
    آوینا
    دو ستاره ⋆⋆|4848 |2686 پست
    وایییییییییییییی به به من عاااااااااااااااااشق فالوده ام
  • ۰۷:۴۲   ۱۳۹۳/۵/۱۰
    avatar
    ياقوت
    یک ستاره ⋆|2204 |1160 پست
    زیباکده
    سوگل * : 

    مرسی سحرجان ولی چرخ گوشت که رشته هاش خیلی ضخیم تر از رشته های فالوده میشه چه جوری نازک تر دربیاریم
    زیباکده


    منم همينطور فكر مى كنم!!! 
  • leftPublish
  • ۲۱:۱۶   ۱۳۹۳/۶/۸
    avatar
    گلوریا
    کاربر جديد|93 |36 پست
    سلم دوستان خوبم منم اومدم جدیدم عاشق آشپزی وشیزینی پزی ........هرچی ربط به هنرداشته باشه.بنظرتون باآبکشهایه سوراخ ریزمیشه اینکاروانجام داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چ.ن واقعا"فالوده خوشمزه است منتهایه مراتب باآبلیمویه تازه وخونگی نه صنعتی نظرتون چیه؟؟؟؟؟
  • ۰۲:۰۱   ۱۳۹۳/۶/۱۱
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست
  • ۰۲:۰۱   ۱۳۹۳/۶/۱۱
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست
    خب معلومه خونگی یه چیز دیگس
  • ۰۳:۰۱   ۱۳۹۳/۶/۱۱
    avatar
    آلیس جووووون
    کاربر فعال|271 |243 پست
    فالوده فقط با آبلیمو خوش مزه می شه ......من عاشق بستنی ام بعضی وقتا برای تنوع فالوده هم می خورم ......
  • ۰۹:۳۱   ۱۳۹۳/۶/۱۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48266 |46689 پست
    من رشته آماده گرفتم و با رشته درست كردم

    شايد راحت تر باشه


    طرز تهیه:

    ۱. شکر را در آب جوش حل می کنیم تا محلول شفافی بدست بیاد.

    ۲. اجازه میدیم کمی سرد بشه و حرارتش و از دست بده، حالا گلاب را اضافه می کنیم.

    ۳. درون ظرف در داری میریزیم و به مدت ۳ ساعت در فریزر قرار میدیم.

    ۴. بعد از این مدت مخلوط را با قاشق زیر و رو می کنیم و ۳ ساعت دیگر هم داخل فریزر قرار میدیم.

    ۵. در این مدت هر نیم ساعت ۱ بار مخلوط را هم میزنیم .

    ۶. در آخر مخلوطی شبیه به یخ در بهشت بدست میاد.

    ۷. رشته ها را به مدت ۱۵ دقیقه در آب جوش آمده می پزیم و بعد آبکش می کنیم و میگذاریم تا سرد بشه.

    ۸. رشته را داخل شربت ریخته و مخلوط میکنیم و به مدت ۱ ساعت در فریزر قرار میدیم.

    ۹. در آخر هم با آبلیمو نوش جان می کنیم.

    * اگر از فالوده اضافه موند دوباره در فریزر بگذاریدش و هر وقت خواستید میل کنید۳۰ دقیقه در هوای اتاق بگذارید تا یخش کمی باز بشه و بعد آماده خوردن میشه







    ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۱۱/۶/۱۳۹۳   ۰۹:۳۸
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2022 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان