خانه
13.6K

فالوده خانگی

  • ۰۹:۳۱   ۱۳۹۳/۶/۱۱
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
    من رشته آماده گرفتم و با رشته درست كردم

    شايد راحت تر باشه


    طرز تهیه:

    ۱. شکر را در آب جوش حل می کنیم تا محلول شفافی بدست بیاد.

    ۲. اجازه میدیم کمی سرد بشه و حرارتش و از دست بده، حالا گلاب را اضافه می کنیم.

    ۳. درون ظرف در داری میریزیم و به مدت ۳ ساعت در فریزر قرار میدیم.

    ۴. بعد از این مدت مخلوط را با قاشق زیر و رو می کنیم و ۳ ساعت دیگر هم داخل فریزر قرار میدیم.

    ۵. در این مدت هر نیم ساعت ۱ بار مخلوط را هم میزنیم .

    ۶. در آخر مخلوطی شبیه به یخ در بهشت بدست میاد.

    ۷. رشته ها را به مدت ۱۵ دقیقه در آب جوش آمده می پزیم و بعد آبکش می کنیم و میگذاریم تا سرد بشه.

    ۸. رشته را داخل شربت ریخته و مخلوط میکنیم و به مدت ۱ ساعت در فریزر قرار میدیم.

    ۹. در آخر هم با آبلیمو نوش جان می کنیم.

    * اگر از فالوده اضافه موند دوباره در فریزر بگذاریدش و هر وقت خواستید میل کنید۳۰ دقیقه در هوای اتاق بگذارید تا یخش کمی باز بشه و بعد آماده خوردن میشه







    ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۱۱/۶/۱۳۹۳   ۰۹:۳۸
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان