خانه
943K

فینگرفود های دورهمی

  • ۰۹:۵۱   ۱۳۹۴/۵/۱۳
    avatar
    کاپ عکاس برتر 
    دو ستاره ⋆⋆|2582 |2250 پست

     اردور سوسیس با سس خردل

    من از سوسیس های کوچیک استفاده کردم و چون قرار بود ایستاده باشند پایین و بالاشو برش زدم

    توی روغن سرخش کردم

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    نان یوفکا رو با عرض کمی بیشتر از بلندی سوسیس ها برش زدم

    روینانها رو شیر و روغن زده بودم قبلش

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    سوسیس ها رو توی نان رول کردم(با نان لواش هم میتونید درست کنید)

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    و در روغن سرخ کردم که چون سریع سرخ میشه نشد عکس بگیرم

    از روی تای رولت توی روغن بذارید که نان ها باز نشن

    مقداری سس خردل و مایونز و کچاپ رو با هم مخلوط کنید

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    توی سوسیس ها سیخ خلال فرو کنید و روی اون رو با سس پر کنید

    خیلی خوووووووووشمزسخوشمزه

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

     

    Klik hier voor meer gratis plaatjes

  • leftPublish
  • ۱۲:۰۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۲
    avatar
    آلما فاطمی
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13740 |7139 پست

    Image result for ‫فینگر فود‬‎

  • ۱۲:۰۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۲
    avatar
    آلما فاطمی
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13740 |7139 پست

  • ۱۲:۰۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۲
    avatar
    آلما فاطمی
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13740 |7139 پست

  • ۲۳:۵۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

    فینگرفود بادمجان

    🍆 مواد لازم

    بادمجون. مایه ماکارونی. قارچ. گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا.

    🍆 دستور

    بادمجونو یه خط در میون پوست کنده و بعد حلقه حلقه میکنیم و نمک زده یک ساعت بعد در روغن تفت میدیم تا بپزه اما له نشه. چاشنی میتونیم گرد غوره یا هر ترشی که دوست داریم به موادمون اضافه کنیم. مایه رو روی حلقه بادمجون می ریزیم و روش پنیر پیتزا. بعد حلقه دوم و بعد مواد و پنیر و زعفران و آخر سر درون فر میزاریم تا کمی برشته شود.

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۲:۴۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

    کوکوی پاستا غذایی سبک و خوشمزه است.

    مناسب برای : جشن تولد

    مواد لازم جهت تهیه کوکوی پاستا :

     ماکارونی ۱ بسته

     آب جوش به میزان لازم

     نمک به میزان لازم

     مایه گوشت به میزان لازم

    تخم مرغ به میزان لازم

    پنیر پیتزا به میزان لازم

    فلفل قرمز به میزان لازم

    سیب زمینی رنده شده به میزان لازم

     

    طرز تهیه کوکوی پاستا :

    یک بسته ماکارونی را که داخل آب جوش ۱۰ دقیقه جوشاندی آبکش کردی نمک زدی با مایه گوشتی «گوشت.پیازسرخ کرده.سیر له شده.فلفل دلمه .هویچ نگینی شده» مخلوط بعد تخم مرغ با پنیر پیتزا و کمی فلفل قرمز اضافه کنید.

    قالب کاپ کیک را با قلم مو چرب بعد با مواد پر کنید . من از قبل سیب زمینی رنده و سرخ کرده بودم روی آن ریختم و روی قالب را با فویل پوشانده در فر به مدت نیم ساعت گذاشتم.

    بعد هم کوکوی پاستا را با خیار و گوجه تزیین کردم.

  • leftPublish
  • ۱۵:۵۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

    کرپ_مرغ_و_سبزیجات

    مواد لازم برای تهیه نان کرپ

    شیر= یک ویک دوم لیوان

    آرد= 1 لیوان

    تخم مرغ= 3عدد

    نمک= مقداری

    مواد میانی کرپ

    گوشت مرغ پخته ریش شده= 30گرم

    قارچ= 150گرم

    فلفل دلمه خرد شده= 2/1پیمانه

    پیاز خرد شده= 2/1 پیمانه

    پنیر پیتزا رنده شده= 100گرم

    گوجه فرنگی نگینی شده= 2عدد متوسط

    ذرت پخته شده= یک دوم پیمانه

    ریحان وجعفری= مقداری

    نمک+فلفل+روغن زیتون= مقداری

    طرز تهیه

    1. ابتدا در تابه به مقداری روغن ریخته و پیاز خرد شده را در آن تفت داده وو گوشت مرغ را به همراه نمک+فلفل سیاه وقرمز+فلفل دلمه را ریخته تفت می دهیم .

    2. بعد قارچ را ورقه ورقه کرده واضافه می کنیم بعد گوجه را ریخته وکمی که تفت خورد ذرت+ریحان و جعفری می ریزیم. ودر آخر پنیر رنده شده را ریخته مواد را هم زده و زیر حرارت را خاموش می کنیم .

    طرز تهیه خمیر نان کرپ

    1. در ظرفی تخم مرغ را هم زده وبعد شیر را اضافه کرده و مرتب هم میزنیم بتدریج آرد را اضافه کرده تا مایه صاف و رقیقی بدست آید

    2. در تابه نچسبی یک ملقه از مواد را در تابه ای که قبلا آنرا با قلم مو چرب کردیم میریزیم وتابه را تکان داده تا تمام سطح آن را بگیرد بعد کرپ را بر می گردانیم تا دو طرف آن پخته شود از مواد مقداری لای نان گذاشته رول میکنیم ودر ظرفی میچینم وتز

  • ۱۵:۵۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

    رول_فیله مرغ و #سبزیجات 

    مواد لازم :

    فیله مرغ 

    بادمجان 

    هویج 

    فلفل دلمه 

    اسفناج 

    مقدار ننوشتم چون بستگی به تعداد رولی دارد که شما میخواهید درست کنید .

    طرز تهیه:

    فیله های مرغ رو با بیفتک کوب کوبیدم و نمک و فلفل زدم و داخل آبلیمو خواباندم .

    بادمجانها را سرخ کردم و هویج را آب پز کردم

    اسفناج رو بخار پز کردم و فلفل دلمه را خلال کردم .

    یک تکه فیله مرغ گذاشتم و روی آن بادمجان و وسط آن یک برش فلفل دلمه و هویج و چند برگ اسفناج گذاشتم .

    بعد فیله را رول کردم و با دو خلال دندان محکم کردم .

    بعد در آرد سوخاری غلتاندم و در روغن زیاد سرخ کردم . البته لازم نیست کل رول در روغن شناور باشد چون سبزیجات داخل رول پخته است . فقط کافی ست فیله ها سرخ شوند . 

    بعد از آماده شدن رول ها در ظرف مناسب سرو کردم و تزیین کردم .

    واقعا خوشمزه ست . حتما امتحان کنید

  • ۱۵:۵۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

    کوکو سبزی روی نون تست 

  • ۱۵:۵۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

    جوجه کباب رولی 
    فیله مرغ رو تو پیاز و آبلیمو و نمک و زعفران خوابوندم بعد از چند ساعت از سبزیجاتی معطر لای هر فیله گذاشتم و رول کردم ،با سیخ چوبی فیکسش کردم گذاشتم تو مایتابه در دار با آب خودش پخت بعد کمی روغن ریختم تا طلایی بشه ، سس هم میتونید درست کن جداگانه کره و کمی نمک و فلفل سیاه و رب گوجه فرنگی تفت دهید و آب مقداری اضافه کنید سس غلیظ باشه 

    نوش جان...

  • ۱۵:۵۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

    الویه روی نون تست

  • leftPublish
  • ۱۵:۵۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

  • ۱۰:۲۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

    ♥☆♥ برنج لقمه ای ♥☆♥

    قابلمه‌ای را روغن بریزید و دو عدد سیب‌زمینی باقی مانده را حلقه حلقه کرده و ته ظرف بچینید. لقمه‌های قایقی شکل برنج را کنار هم روی سیب زمینی‌ها بچینید…

    مواد داخل لقمه :

    پیاز خلال شده: یک عدد

    فلفل دلمه‌ای رنگی : نصفه

    فیله مرغ : سه عدد

    هویج خلال شده : یک عدد بزرگ

    نمک و فلفل : به میزان لازم

    روغن : به میزان لازم

    آب لیمو: به میزان لازم

    مواد لازم:

    برنج  : یک پیمانه

    آب : دو پبمانه

    نمک : یک قاشق چایخوری

    روغن : یک قاشق سوپخوری

    ماست : دو قاشق سوپخوری

    سیب‌زمینی آبپز شده : سه عدد

    تخم‌مرغ : یک عدد

    طرز تهیه : * یک پیمانه برنج  را پس از شستشو با آب و یک قاشق چایخوری نمک و یک قاشق سوپخوری روغن روی گاز گذاشته تا به صورت کته بپزد. * قبل از کشیده شدن کامل آب برنج یکی دو بار آن را هم بزنید و دو قاشق ماست را به آن اضافه کنید و مجددا آن را مخلوط کنید.

    * درظرف را ببندید و زیر گاز راکم کنید تا کته شود. دقت داشته باشید که به مرحله ته دیگ نرسد.

    * برنج  پخته را درظرف بریزید و بگذارید کمی خنک شود. یکی از سیب‌زمینی‌هایی را که آبپز کرده‌اید پوست کنده و با رنده ریز روی برنج رنده کنید.

    * یک عدد تخم‌مرغ را به مخلوط برنج سیب‌زمینی اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد چسبندگی پیدا کند. از این مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و به صورت گلوله درآورید سپس انگشت سبابه را روی گلوله برنج فشار دهید.آن را به شکل قایق کوچک درآورید و دور آن را با دست شکل دهید. * ته قابلمه‌ای را روغن بریزید و دو عدد سیب‌زمینی باقی مانده را حلقه حلقه کرده و ته ظرف بچینید. لقمه‌های قایقی شکل برنج را کنار هم روی سیب زمینی‌ها بچینید و 15 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا لقمه‌ها بپزد اما شکل خود را حفظ کند. * دلیل چیدن سیب‌زمینی در کف ظرف در مرحله پخت قایق‌ها است که این قایق‌ها بخارپز شوند ضمن اینکه کف آن‌ها تغییر رنگ ندهد. * لقمه‌های قایقی شکل را درظرف سرو بچینید داخل هریک را با یک تکه گوشت مرغ مقداری فلفل رنگی و خلال هویج پرکنید و با سبزیجات دلخواه تزیین کنید. * می‌توان این غذا را با ماست چکیده زعفرانی سرو کرد. بعد از پخت درتابه‌ای روغن بریزید و پیاز خلال شده را درآن تفت دهید تا کمی سرخ شود سپس فلفل دلمه‌ای رنگی خلال شده را به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید. * فیله‌های مرغ را به صورت نوارهای پنج سانتی‌متری برش دهید و به مواد اضافه کنید و تفت دهید و نمک و فلفل و آبلیمو را به آن اضافه کنید.

  • ۱۱:۰۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

    «میگو توپی» 

     انتخاب اسم فارسی برای این پیش غذای بسیار خوشمزه و هیجان انگیز کار سختی بود ولی بالاخره میگو توپی شد. این پیش غذای خوشگل و خوشمزه و متفاوت میتواند مهمانان شما را غافلگیر کند.

    مواد لازم:

    میگو 750 گرم

    پیازچه ریز شده 250 گرم

    برنج 1 پیمانه

    روغن کنجد 2 قاشق غذاخوری

    کنجد به میزان لازم

    سویا سس 2 قاشق غذاخوری

    سیر 1 حبه

    زنجبیل 1 قاشق مرباخوری

    نمک وفلفل به میزان لازم

    طرز تهیه

    1. برنج را به صورت کته ای با آب بیشتر بپزید تا کامل نرم شود. کنار بگزارید تا کاملا سرد شود.

    2.برنج را همراه میگو تمیز شده ، پیازچه ، سیر ، زنجبیل و نمک و فلفل و کمی روغن کنجد و سویا سس چرخ کرده و یا در دستگاه های غذا ساز بریزید تا کاملا خمیری و یک دست شود .مواد را کامل ورز دهید .مواد را به مدت 1 ساعت در ظرف در بسته در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود .

    3. خمیر بدست آمده را به صورت توپی به اندازه گردو در آورده و کامل در کنجد بغلطانید و در روغن مخصوص سرخ کردنی ، سرخ کرده و بر روی دستمال مخصوص بگذارید تا روغن آن برود.

    4.در ظرف مناسب به همراه کاهو و هویج سایر مواد که جهت تزیین استفاده میشود سرو نمایید.

  • ۱۱:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

    گل کلم لقمه‌ای 

    امروز طرز تهیه گل کلم لقمه ای را میخواهیم به شما آموزش دهیم. شاید گفتنش راحت باشد، اما درست کردن آن کمی وقت گیر است و دردسر دارد. ولی به امتحان کردنش می ارزد.

    مدت زمــان طـــــــبخ : 45 دقیقه

    مناسب برای تعداد : 4 نفر

    مواد لازم جهت تهیه گل کلم لقمه ای :

    میخک : 4 عدد

    پیاز : 1/2

    هویج : 1/2

    سبزی های معطر : 1 دسته

    شیر : 250 میلی لیتر

    گل کلم کوچک : 4 عدد

    آب : 3 قاشق غذاخوری

    کره : 1 قاشق غذاخوری

    آرد سفید : 2 قاشق غذاخوری

    پنیر لستر قرمز , رنده شده : 60 گرم

    دانه کنجد : 1 قاشق غذاخوری

    فلفل قرمز پاپریکا : مقداری

    نمک : به میزان لازم

    فلفل : به میزان لازم

    جعفری : جهت تزیین

    طرز تهیه گل کلم لقمه ای :

    1. میخک ها را داخل پیاز فرو نمایید و با هویج , دسته سبزی های معطر و شیر درون یک کاسه قرار دهید . به مدت 2/5 تا 3 دقیقه آنها را بپزید . بگذارید به مدت 20 دقیقه بمانند تا دم کشیده و عطر آنها بلند شود .

    2. ساقه و برگ ها را از گل کلم جدا نمایید و با یک چاقوی تیز و کوچک ساقه ها را بیرون بیاورید . گل کلم های درسته را به شکل سر و ته در یک قابلمه بزرگ بچینید . آب را اضافه نموده , روی ظرف را بپوشانید و روی قدرت زیاد به مدت 5 دقیقه بپزید تا کمی نرم شوند . به مدت 2 تا 3 دقیقه آنها را کنار بگذارید .

    3. کره را داخل یک کاسه نسوز ریخته , بر روی قدرت زیاد مایکروویو به مدت 30 ثانیه آن ر حرارت دهید تا آب شود . آرد را اضافه نموده و هم بزنید . دوباره با حرارت زیاد به مدت 30 ثانیه به پخت ادامه دهید .

    4. شیر را صاف نموده و داخل پارچ بریزید . سبزیجات و ادویه ها را دور بریزید . شیر را کم کم به آرد و کره اضافه نمایید و خوب هم بزنید . روی ظرف را بپوشانید و روی قدرت زیاد دستگاه به مدت 3 دقیقه با حرارت زیاد بپزید . هر 30 ثانیه یکبار آن را هم بزنید تا سس غلیظی حاصل شود .

    5. پنیر و دانه های کنجد را به سس اضافه نموده , هم بزنید و با نمک و فلفل , به آن طعم دهید . درب ظرف را ببندید و روی قدرت زیاد به مدت 30 ثانیه آن را بپزید .

    6. گل کلم ها را آبکش نموده و در یک ظرف نیمه گود بگذارید . روی آنها سس ریخته و فلفل قرمز را روی آن بپاشید . به مدت 1 دقیقه ظرف را روی قدرت زیاد مایکروفر گرم نمایید . با برگ جعفری تازه آن را تزیین نموده و سرو نمایید .

    7. گل کلم های لقمه ای که با لایه ای از پنیر و سس کنجد پوشیده شده اند , داخل مایکروفر طبخ می گردند .

  • ۱۷:۲۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست
    فینگرفود های دورهمی
  • ۱۷:۲۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست
    فینگرفود های دورهمی
  • ۱۷:۲۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست
    فینگرفود های دورهمی
  • ۱۷:۲۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست
    فینگرفود های دورهمی
  • ۱۷:۲۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست
    فینگرفود های دورهمی
  • ۱۷:۲۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست
    فینگرفود های دورهمی
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان